PDA

View Full Version : STEAUA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

gianni
04-11-2008, 09:52 AM
Kapetanos este singurul atacant in forma, asa ca era normal sa i se dea credit.
Consider ca in acest moment, avem un tehnician, care a reusit sa obtina performante acolo unde a antrenat.

kl@udiu
04-11-2008, 10:30 AM
Tie ti-a placut de neaga.Eu nu stiu ce sa zic,uneori avea o evolutie de neimaginat,alteori juca bine,alteori dadea golul victorie impotriva lui dinamo.Mie imi pare rau cum a luat steaua golul ala din meciul cu dinamo,dar asta e.Greseala de marcaj.As vrea ca la echipa sa fie promovat ochirosii,mi-a placut pustiul ala.Dar nu sunt in masura sa decid:lol:

kl@udiu
11-11-2008, 08:01 PM
Nu mai pot da edit.Ei bine ce ziceti de Rapid-Steaua 0-0? Un derby sarac,in care fiecare echipa a jucat cu frica sa nu ia gol.
Doamne ,sper ca Steaua sa bata cu Timisoara si cu Craiova,apoi poate sa faca egal cu Urziceni.
Totusi ce se intampla cu Zapata de gafeaza asa mult?

shinoda
11-11-2008, 09:18 PM
Nu mai pot da edit.Ei bine ce ziceti de Rapid-Steaua 0-0? Un derby sarac,in care fiecare echipa a jucat cu frica sa nu ia gol.
Doamne ,sper ca Steaua sa bata cu Timisoara si cu Craiova,apoi poate sa faca egal cu Urziceni.
Totusi ce se intampla cu Zapata de gafeaza asa mult?

Si-a revenit. Acum face si el partea din gloata de straini din Liga 1, multi si prosti.

cata_dinamo
29-11-2008, 03:24 PM
fundasul stelist Emeghara, a fost operat din nou si va lipsi pana la sfarsitul sezonului... pacat, era unul dintre cei mai buni straini din prima liga:( trece printr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Zicu.

shinoda
15-12-2008, 10:44 PM
Stelistilor, aveti un nou (?) antrenor. Congratz ! :mishto:

Ratonu
15-12-2008, 11:09 PM
LOL @ STEAUA

Dacă e adevărat, e cel mai penibil lucru de care am auzit în fotbal.

sebseb
16-12-2008, 05:20 PM
:eek: Mda...Gigi la demis pe Dorinel si cica il aduce inapoi pe LACATUS. :eek:

sisu_stelistul
16-12-2008, 08:04 PM
Dorinel, n-a prea facut treaba, dar eu l-as mai fi lasat, cum nu l-as fi indepartat nici pe Lacatus mai demult, sper sa faca treaba Lacatus, a aratat mai bine echipa pe vremea lui.

kl@udiu
16-12-2008, 08:59 PM
Parca e impotriva regulamentului din cate stiu...oricum foarte penibl...ce sa demonstreze Dorinel in 8 meciuri sau cate au fost...cand a venit la echipa,jucatorii nu erau intr-o stare prea buna:( Nu zic ca Lacatus nu e bun,dar nici in halu' asta...