PDA

View Full Version : STEAUA

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11

Ratonu
23-07-2008, 03:49 PM
Arată decent. Nike a scăzut în ochii mei în ultima vreme, dar se putea şi mai rău. La cel de acasă, Atletico Madrid am impresia că are acelaşi model, pentru ei fiind ceva mai potrivit decât pentru Steaua (culorile Stelei parcă nu merg aşa bine în dungi multe şi subţiri). Cât despre cel din deplasare, nuanţa predominantă diferită e binevenită.

M.I.L.32
23-07-2008, 03:51 PM
Nu arata rau...dar crucea mi se pare o prostie (asta e).

bogdan7
23-07-2008, 07:05 PM
Mie imi place echipamentul.
Va dati seama ca de acum Mansour sau altul nu mai vin la Steaua ? Nu cred ca cei de alta religie vor vrea sa poarta un tricou cu o cruce.:mellow:
Poate vine Kaka la Steaua:D, ca ala ii multumeste lui Dumnezeu dupa fiecare gol(gest ce mi se pare destul de frumos:), tinand cont ca era sa moara cand era mai mic:()

boggy
23-07-2008, 07:09 PM
Mie imi place echipamentul.
Va dati seama ca de acum Mansour sau altul nu mai vin la Steaua ? Nu cred ca cei de alta religie vor vrea sa poarta un tricou cu o cruce.:mellow:

Stai tu linistit ca daca e banu' gros vine si Mahomed la Steaua .

bogdan7
23-07-2008, 07:12 PM
Stai tu linistit ca daca e banu' gros vine si Mahomed la Steaua .

Ma refer ca intr-adevar a fost un caz asemanator. Kanoute de la Sevilla a refuzat sa joace pt echipa deoarece sponsorul de pe tricou era o societate de pariuri on-line şi care este considerat "opera Diavolului" de către Coran.

@lyn
23-07-2008, 07:17 PM
Imi place noul echipament, iar daca multi considera acea cruce o prostie, eu cred ca e bine venita(intradevar nu arata prea bine, dar nu asta conteaza). Totusi nu prea conteaza echipamentul, poate sa fie plin de cruci, daor echipa sa joace bine si fanii nu vor mai comenta nimic de cruce.

S3BBY
23-07-2008, 07:50 PM
Ma refer ca intr-adevar a fost un caz asemanator. Kanoute de la Sevilla a refuzat sa joace pt echipa deoarece sponsorul de pe tricou era o societate de pariuri on-line şi care este considerat "opera Diavolului" de către Coran.

Da,şi până la urmă a acceptat să joace cu acel sponsor pe piept.:)@lyn are dreptate,poate să fie echipamentul plin de cruci,dacă echipa joacă bine,suporterii nu vor comenta.

*InCePaToRuL*
23-07-2008, 07:59 PM
Se putea si mai bine.

Ratonu: Ai vazut ce modele marfa au scos astia de la adidas pentru echipele din Anglia, Spania, Italia? Diferenta foarte mare intre Adidas si Nike...

Omega
23-07-2008, 10:26 PM
Sunt drăguţe, sau aproape drăguţe echipamentele. Lăsaţi mă crucea în pace, sporeşte misticismul :p. Away-ul îmi place, dar numai din cauza faptului că e o schimbare radicală de culoare. A şi Adidas kicks Nike's ass.

sorin
23-07-2008, 10:43 PM
Crucea aia e pe interior, nu o sa o vada nimeni in timpul jocului, nu inteleg de unde atata isterie. E un simbol grafic si atat ca doar nu va incepe Gigi sa se roage la tricouri cand o sa mearga la vestiar sa ii dicteze tactica lui Lacatus.

Echipamentul nou pentru acasa arata destul de demodat, design-uri de tipul celor din anii 80 nu cred ca prind chiar atat de bine acum. Tot se vehicula ca echipamentul va fi aproape identic cu cel al Barcelonei, ar fi fost bine sa fie asa pentru ca acela arata mult mai bine.

bogdan7
23-07-2008, 10:46 PM
Echipamentul nou pentru acasa arata destul de demodat, design-uri de tipul celor din anii 80 nu cred ca prind chiar atat de bine acum. Tot se vehicula ca echipamentul va fi aproape identic cu cel al Barcelonei, ar fi fost bine sa fie asa pentru ca acela arata mult mai bine.

Oricum, e mai frumos echipamentul Stelei decat al Rapidului.:p

r5m
23-07-2008, 10:56 PM
Iti place sa provoci sau care-i faza?

Steaua are un echipament destul de ok anul asta. Ar fi bine pentru ei sa nu-l tina 2 ani.

bogdan7
23-07-2008, 11:04 PM
Pai cum am provocat ? Daca ziceam ca Rapid are un tricou urat, atunci provocam, mi-am spus parerea, ce e rau in asta ?:(

r5m
23-07-2008, 11:26 PM
Daca zicea omul ceva de echipamentul Rapidului, intelegeam sa aduci tu vorba. Degeaba faci pe inocentul care nu vrea sa faca nimic rau si isi doreste sa fie pace in lume.

bogdan7
23-07-2008, 11:43 PM
Nu o fac pe inocentul
Daca cineva zice stoia, voi nimic, nu sariti pe el. Am zis si eu ca Steaua are un tricou mai frumos...Am dat cuiva in cap ?:(
Din cate vad, cu cate posturi ai mai putine pe zi, cu atat esti mai ,,respectat". Bine ca a venit ,,Mantuitorul sorin" sa ma invete cum stau treburile.:(

Pt cel ce mi-a dat la reputatie: Ce sifonat ? Nici nu vroiam sa ma cert cu sorin, defapt nici nu credeam ca se va supara dintr-un motiv prostesc. Da asa sunt unii dintre voi, care va place sa va luati de om.:(

gianni
24-07-2008, 09:07 AM
Ra...! Normal ca un suporter adevarat o spuna ca echipamentul echipei favorite este mai frumos decat al adeversarilor. Asa ca fiecrae isi poate sustine echipe cum crede de cuviinta, dar in limitele decentei.
Asa ca Bogdane, nu-ti mai face probleme, n-ai sarit calul nicicum!
Prea putin ma intereseaza modelul echipamentului de joc, daca echipa nu presteaza un joc de calitate. Iar Jiji nu face decat sa duca "habotnicia" si cretinatate lui la extreme.
Nu esti credincios doar daca iti atarni cruci peste cruci si in realitate faci tot felul de panarame. Este oricum de prost gust!

@lyn
24-07-2008, 07:13 PM
Am si eu o intrebare. Amicalul cu As Roma incepe la 20:45, dar toate ceremonia si restul incep la ora 19:15. Meciul propriu-zis e transmis de Pro Tv, dar cele dinaintea meciului nu stiu daca sunt transmise. Daca sunt transmise rog pe cineva sa-mi spuna pe ce post pot si eu sa le vad.

Petrov
24-07-2008, 08:44 PM
Am si eu o intrebare. Amicalul cu As Roma incepe la 20:45, dar toate ceremonia si restul incep la ora 19:15. Meciul propriu-zis e transmis de Pro Tv, dar cele dinaintea meciului nu stiu daca sunt transmise. Daca sunt transmise rog pe cineva sa-mi spuna pe ce post pot si eu sa le vad.

Daca nu transmite Pro Tv atunci Sport.ro;)

Johnny13
26-07-2008, 10:04 PM
Steaua 3-1 As Roma

Bravo Steaua!adevaratii Campioni!

Ratonu
26-07-2008, 10:59 PM
Şi totuşi, Roma începe campionatul abia peste o lună.

Da, a fost mişto, am fost să văd spectacol şi am văzut spectacol cam din toate punctele de vedere. Bineînţeles că victoria cu 3-1 nu înseamnă nimic ca performanţă, dar în acelaşi timp meciul a fost unul de bun augur pentru toată lumea (asta dacă Pleşan şi Golanski nu sunt serios accidentaţi - apropo, nu ăia de la Roma ar fi trebuit să se accidenteze mai uşor?), cred că e un start de sezon cât se poate de reuşit pentru tot ce are legătură cu Steaua.

sisu_stelistul
27-07-2008, 10:35 AM
In sfarsit un meci frumos, echipa merge binisor, tot timpul e loc de mai bine, insa cu putin noroc la tragerea la sorti vom ajunge in grupele UCL.

M.I.L.32
27-07-2008, 11:00 AM
Da , chiar a fost un meci foarte frumos si foarte reusit. Sa vedem acum cum joaca in campionat.

@lyn
27-07-2008, 03:48 PM
Aseara am vazut un joc frumos al Stelei, un joc pe care daca il vor repeta vor face cu siguranta o figura frumoasa in Liga Campionilor si vor defila in campionat. Conditia este ca jucatorii sa arate aceeasi determinare si acelasi tonus muscular. In meciul de aseara ar trebui remarcati Dayro Moreno, Szekely si tinerii Bogdan Stancu si mai ales Razvan Ochirosii, care a reusit un joc excelent si parerea mea e ca ar trebui sa ii ia fata lui Banel Nicolita pe postul de titular pe partea stanga, bineinteles daca va reusi sa se impuna si in fata lui Toja (care am inteles ca e aproape rezolvat)
Acum nu ne mai ramane decat speranta ca vom vedea jocuri cel putin la fel de bune din partea Stelei. BFT in continuare Steaua!

Ratonu
27-07-2008, 05:19 PM
Ochiroşii nu prea mi-a plăcut, nici Arthuro şi Kapetanos. Vâtcă putea şi el să se arunce după mingea lui Vucinic, totuşi e ultimul lui meci interesant un an de zile de acum încolo. În schimb, Szekely, Petre Marin şi Tiago Gomes mi s-au părut buni, ultimii doi chiar surprinzător.

Omega
27-07-2008, 06:51 PM
Mie mi-a plăcut Ochiroşii. La capitolul centrări şi viteză nu am ce să îi reproşez. Faţă de ultimul meci la care l-am văzut mi-a părut cu totul şi cu totul alt jucător. Kapetanos ăla e praf, pulbere fină. Nu înţeleg cum au putut să ia un asemenea jucător, fie el şi gratis. Omul nu numai că n-are meciuri în picioare, dar mi-a dat o impresie de amator. În orice caz, un meci reuşit. Dar, altfel stă treaba când se joacă pe puncte şi bani.

gianni
29-07-2008, 09:09 AM
Remarcati : Szekely, Ochirosii, B. Stancu, Rica Neaga. De Dayro nu mai spun, pentru ca este de la sine inteles. Totusi, meciul de maine de la Vaslui o sa ne spuna daca meciul cu As Roma a fost primul pas pe calea cea buna sau doar un joc spectaculos, dar fara continuare.

B-W-T
30-07-2008, 01:52 PM
stie cnv cand este tragerea la sorti pt preliminariile champions league ???:D

S3BBY
30-07-2008, 02:49 PM
Vineri e tragerea la sorti pt turul 3,pe sport.ro la 13:00.:)Si pt cupa UEFA.

@lyn
30-07-2008, 09:33 PM
Cu totii stiti cat de mult sustin Steaua si cat de mult o sustin, dar acum dupa meciul de la Vaslui trebuie sa devin realist si sa felicit Vasluiul. In modul in care a jucat Steaua a primit ceea ce merita. Cel mai bun jucator al meciului a fost N'doye, care de altfel trebuia eliminat pentru faultul dur asupra lui Tiago. Arbitrul a scapat de nenumarate ori jocul de sub control.
Cu un asemenea joc Steaua nu merita nici macar sa termine pe un loc de Cupa Uefa. Totusi sa speram ca jucatorii isi vor arata adevarata valoare in urmatoarele etape. Acum raman cu speranta si inca o data trebuie sa felicit Vasluiul pentru jocul tactic practicat.

gianni
31-07-2008, 08:27 AM
Trebuie sa fim fair-play: Vasluiul si-a dorit mai mult victoria! Felicitari invingatorilor si sa speram ca invinsii isi vor reveni in scurt timp! Steaua are lot valoros, dar trebuie sa mai umble la relatiile de joc!

Saint
31-07-2008, 11:43 AM
Din partea mea sa isi tot revina, dar de Duminica incolo :D.

Razor
01-08-2008, 01:02 PM
Steaua va juca cu Galatasaray in turul III preliminar pt Liga Campionilor. Este un adversar destul de dur :( , credeti ca vor putea trece de ei ? Parerea mea ca le va fi foarte greu daca nici pe Vaslui nu i-au putut bate. Si Becali a pomenit iar de un transfer al lui Radoi, la Inter Milano :(.

Danutz_dark_one
01-08-2008, 01:12 PM
avem noroc ca primul meci e la turci. daca la Istanbul reusim sa facem un meci egal sau sa pierdem la limita(daca am marca gol ar fi si mai perfect), atunci eu zic ca in Ghencea ii putem elimina.

Astristul
01-08-2008, 01:46 PM
Despre ce noroc vorbesti? Daca pleaca Goian si Radoi nu mai avem nicio sansa, ne elimina si Galata si echipa pe care o s-o intalnim in primul tur din Cupa UEFA. O sa patim ca dinamo anul trecut! :(

Varaloi
01-08-2008, 02:09 PM
Steaua nu prea a avut noroc aici, o treagere care clar se putea mai bine, dar nu cred ca e imposibil pentru voi sa eliminati Galata. Dati gol in deplasare si pe urma bagati autobaza si sunteti in grupe ;)

@lyn
01-08-2008, 07:22 PM
Steaua se califica daca nu pierde primul meci in deplasare. Un egal cu goluri marcate ar fi foarte bun. Cat despre plecari daca va pleca Radoi nu cred ca va pleca si Goian, nu cred ca Becali risca sa-si puna toti fanii in cap.

sorin
01-08-2008, 10:15 PM
Daca steaua nu pune un antrenor adevarat (nu unul care a retrogradat jumatate din echipele la care a fost), daca nu ii vor face loc in primul 11 unui varf mult mai valoros decat solutiile actuale si daca nu va fi liniste la echipa, macar in perioada asta, eu zic ca nu vor trece de Galatasaray.

Kahn
01-08-2008, 11:31 PM
Cred ca Steaua se va califica chiar daca la prima vedere Galatasaray pare un adversar greu,dar conteaza foarte mult sa avem si un Zapata in forma(nu ca la Vaslui) si atacanti buni. Eu nu inteleg ceva si chiar vreau sa va intreb.De ce Vali Badea sta rezerva cand este de fapt unul din cei mai buni atacanti(vorba lui Ienei)?...anul trecut ati vazut cate a facut......arthuro nu se prea implica in joc si nu are viteza(neaga si stancu mi se par mult mai activi)...cat despre kapetanos o sa fie foarte greu sa-si revina dupa ce a stat 2 ani rezerva.Si Oleg Protyasov mi se pare un antrenor mai bun decat Lacatus...mi-as dori sa se intoarca.

liquid
02-08-2008, 10:33 AM
Daca e intradevar valoare (de la antrenor la jucatori) cum se pretinde ne vom califica. Daca nu, stam acasa in mediocritate cu jucatori de 1 mil fiecare (adusi pe juma' de sezon).

gianni
04-08-2008, 08:18 AM
Se asteapta confirmarea transferului ( ma rog imprumutului) lui Radoi la Inter. Mourihnio nu este genul de om care sa arunce cu banii clubului fara sa fie acoperit, iar desele accidentari ale lui Radoi sunt un mare semn de intrebare in realizarea acestui transfer.
Cat despre dubla cu Galatasaray: mi-as dori un Hagi ca in celebrele meciuri de acum apropare douazeci de ani, cand Steaua spulbera Galatasary la Bucuresti. Dar, poate ca istoria o sa se repete!

sisu_stelistul
04-08-2008, 08:57 AM
Se pare ca Radoi chiar va pleca, sper ca pana la urma sa activeze si clauza de cumparare, poate aduce si Gigi un jucator pe mai multi bani, dar totusi ramane problema cu salariile.
Cum zicea si Gigi, si daca se intoarce dupa un an, o sa revina un jucator bun si o sa ramana si cu 2 milioane.

Razor
04-08-2008, 09:19 AM
Sau poate ca daca Radoi va confirma si va fi un jucator mai bun, mai dau aia inca 2 milioane si ramane la ei. Totusi ma indoiesc de faptul ca Radoi ar putea prinde loc in teren la Inter. E bun, dar nu chiar asa. Inter are o gramada de fundasi buni, si daca isi revin din accidentari , Radoi nu va fi poate nici prima rezerva :(.

gianni
04-08-2008, 09:36 AM
Pai si asta era ideea: sa se acopere perioada de refacere a celor accidentati. De aceea, Inter a venit cu propunerea imprumutului timp de un an. Totusi, daca Radoi o sa-si dea sufletul pe teren asa cum face de obicei, ar putea sa aiba locul de titular asigurat. Totusi, sa nu uitam , ca tocmai daruirea cu care joaca i-a adus atat de multe accidentari.

Ratonu
04-08-2008, 10:01 AM
Să fim serioşi, Rădoi şi Chivu ar fi oricum cei mai buni fundaşi centrali ai lui Inter. Cordoba? Materazzi? Walter Samuel? Nişte expiraţi. Ce-i drept, Rădoi va avea destul de muncit dacă va dori să rămână acolo, pentru că aşa e, ideea e să acopere pentru cei accidentaţi, dar dacă va juca la valoarea lui normală, Inter ar putea face încă o ofertă (sau chiar plăti 13 milioane care asigură transferul, deşi mă cam îndoiesc).

Tuby
04-08-2008, 03:11 PM
la cum e jocul lacatus nu prinde toamna, recunosc ca nu m-am uitat nici un minut la meciuri dar din cate am inteles jocul e varzaciune..

Razor
04-08-2008, 04:53 PM
Oricum, pentru Steaua ar fi o lovitura lipsa lui Radoi din aparare. E ca un stalp de forta acolo, mult mai important ca si Goian. Si Steaua are nevoie de el mai ales in meciurile cu Galatasaray.

gianni
05-08-2008, 08:27 AM
Canci! Steaua fara Radoi este o stea palida! Sincer, nu prea vad pe nimeni din actualul lot capabil sa-i ia locul locul lui Radoi in vestiar. Si-n plus, Radoi n-a fost numai inima echipei, dar si omul de legatura dintre echipa si nea Jiji, singurul care putea sa-i tina piept "Razboinicului Urs". Fara Radoi, Steaua n-o sa mai fie Steaua, dar nici cu el pe teren, nici fara el, Steaua nu se regaseste. Ori, pentru noi, suporterii, dincolo de simpatia pentru " Capitan"( bleah, parca sunt legionar) , conteaza ca echipa sa presteze in teren cat mai bine si cat mai eficient.

liquid
05-08-2008, 08:41 AM
Calm ca Mourinho se mai gandeste :-j

gianni
05-08-2008, 08:45 AM
Se gandeste... pai am zis de ieri care ar fi motivul ingrijorarii lui: accidentarile dese ale lui Radoi!

xdevil
05-08-2008, 09:56 AM
De fapt zicea ca n-are nevoie de inca un fundas, daca Cordoba si Chivu revin pana in primele 2, 3 etape ale campionatului italian...

gianni
05-08-2008, 10:19 AM
Vax! Radoi merita sansa unei echipe mari! Are tot dreptul sa joace pentru un club unde ar putea castiga mult mai bine!

liquid
05-08-2008, 11:09 AM
O fi meritand, dar daca nu pleaca tot degeaba :p

gianni
05-08-2008, 12:06 PM
Mie-mi convine! Era bine pentru el, atat financiar, cat si ca imagine!

BughyRy
05-08-2008, 12:25 PM
Jiji a vrut sa mai iasa odata in evidenta si a inventat transferul asta, sigur nu se va finaliza nici macar sub forma de imprumuta

Saint
05-08-2008, 12:47 PM
Si atunci cum ramane cu declaratia lui Mourinho? In concluzie, interesul celor de la Inter exista ;).

gianni
05-08-2008, 01:21 PM
Mentalitatea noastra a romanilor este aceea de a face din tantar armasar, asa ca daca isi tineau gura inchisa, habar n-avea nimeni de ceea ce o sa se intample.

BughyRy
05-08-2008, 03:14 PM
Si atunci cum ramane cu declaratia lui Mourinho? In concluzie, interesul celor de la Inter exista ;).

probabil a existat, undeva la 1% :)

http://www.gandul.info/sportul/portughezul-mourinho-spune-ca-nu-mai-are-nevoie-de-un-alt-fundas.html?3941;2849314

gianni
05-08-2008, 03:28 PM
Macar s-a gandit cineva si la Radoi. Stiti cum este: la noi este la putere telenovela, asa ca nimic nu este sigur pana nu avem un final fericit. Pentru mine acest final ar fi acela in care Radoi joaca impotriva Galatei, ajuta echipa si mergem mai departe.

Kahn
06-08-2008, 10:55 AM
Abel Moreno la Steaua?Astia s-au tampit?Al 7-lea sau al 8-lea atacant e asta. Ce tot transfera atatia atacanti cand are destui deja?Steaua sufera la mijloc(la constructie) nu la atac,stelei ii trebuie mijlocasi nu atacanti.Becali zicea prima data ca Abel e prost si acuma zice ca e bun.....rezulta ca Becali e nebun.

Saint
06-08-2008, 11:32 AM
Nu e nebun, e doar prost. Transferul asta e probabil sa le inchida gura dinamovistilor, sau ceva de genul. Oricum Abel asta, Kapetanos, Badea si inca unu mai mult ca sigur vor prinde echipa din an in paste.

liquid
06-08-2008, 11:33 AM
Becali a declarat ca vrea echipa de atacanti !!!!!111111 -_-

gianni
06-08-2008, 11:43 AM
Poate-s doar speculatii ale presei: nu cred ca o sa mai vina vreunu jucator la echipa, in afara lui Toja. Si la cat de astept a fost Toja ar trebui sa fie un super jucator.

BughyRy
06-08-2008, 12:26 PM
Eu cred ca lui Toja ii va fi greu sa se adapteze, dar sper sa ma insel

@lyn
06-08-2008, 03:42 PM
Eu cred ca lui Toja ii va fi greu sa se adapteze, dar sper sa ma insel

Ii va fi greu sa se adapteze, dar ii va fi mai usor fata de Dayro, pt ca acum are alti 2 columbieni care il vor ajuta. Sper sa se adapteze repede si sa faca o figura frumoasa.^_^

Varaloi
06-08-2008, 06:00 PM
Ce bine ca a sosit Toja! In sfarsit am scapat de fata lui Becali pentru o vreme, ca deja ma tot saturasem de Toja in sus, Toja in jos, Toja in dungi...Daca are talent baiatu', ce sa-i faci?

gianni
07-08-2008, 08:26 AM
Cine are talent? Toja sau Becali? :-)
Vorbind serios, am intels ca si Abel Moreno ar fi fost dat ca transferat la Steaua.

BughyRy
07-08-2008, 11:26 AM
ieri daca nu ma insel am vazut la sport.ro (paremi-se) cica vine pentru 300 mii de euro dar apoi a zis ca e posibil sa nici nu vina

Varaloi
07-08-2008, 04:38 PM
ieri daca nu ma insel am vazut la sport.ro (paremi-se) cica vine pentru 300 mii de euro dar apoi a zis ca e posibil sa nici nu vina

Abel Moreno va veni pentru 200.000 de euro, dar inca nu e finalizat transferul! Insa nu inteleg de ce ia Steaua, echipa de Champions League, jucatori din Liga a doua din Spania? Atat de jos a ajuns Liga 1?

Ratonu
08-08-2008, 08:23 AM
Romeo Surdu va fi împrumutat la Braşov pentru restul sezonului. Acum se poate întoarce la a fi inutil la el acasă.

BughyRy
08-08-2008, 08:38 AM
intradevar, romeo surdu = expirat, neaga mai rezista unpic dar si el ajunge la acel nivel

Ratonu
08-08-2008, 08:52 AM
Eu nu-mi amintesc să-mi fi plăcut vreodată (şi înclin să cred că nici nu s-a întâmplat asta), deşi l-am văzut şi la Braşov şi la CFR. A avut ocazia să joace în Divizia A de la o vârstă destul de bună, dar din păcate nu a reuşit să progreseze suficient.

Johnny13
08-08-2008, 10:28 AM
intradevar, romeo surdu = expirat, neaga mai rezista unpic dar si el ajunge la acel nivel

Mie a inceput sa imi placa Neaga, daca il mai baga Lacatus in cateva meciuri, sigur va fi titular;)...

BughyRy
08-08-2008, 11:12 AM
slabe sanse acuma dupa ce a venit si Toja sa mai prinda Neaga echipa, doar in caz ca se accidenteaza careva

Renaldo
09-08-2008, 10:56 PM
are dreptate Bughy...toja vb lu mitica "pare geniu din faza aia care tot o dati la tv,dar sa il vedem in meciuri si porma mai vbim"...mi-ar parea rau insa si de neaga..kre a dat randament dupa parerea mea in meciu q ROMA...da deh..o sa ziceti meci amical..in fine...si mi-ar parea rau si de "banelinho" pakt...totu a pornit parerea mea de la auto-golul ala stupid.si ganditi-va k a avut oferte intre 2-5 mil deci...nu cred k e dus..probabil ca ar trb sa-l mai incurajeze si fanii..kre nu o prea fac de cv vreme incoace..
p.s. parerea mea

gianni
18-08-2008, 08:38 AM
Iata ca Toja confirma, iar Banel vad ca a inceput sa-si revina: 2 goluri intr-o saptamana si o pasa de gol. Poate ca a avut dreptate Jiji atunci cand spunea ca : totul i se trage de la inmuiatul genunchilor".
Cred, insa, ca Steaua, desi are jucatori buni, inca n-a reusit sa capete omogenitate, iar relatiile de joc inca sufera.

sebseb
22-08-2008, 11:04 AM
becali il vinde pe nesu la fc utrecht
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/becali-il-dau-pe-nesu-pe-un-milion-de-euro-2953118

si il cumpara pe atacantul bolivian de 21 de ani Pedriel Suarez
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/exclusiv-steaua-a-transferat-un-jucator-din-bolivia-2951893

gianni
22-08-2008, 11:40 AM
Eu ma asteptam ca Nesu sa ajunga pe undeva prin Grecia, acolo unde sunt rudele lui, dar este bine ca a juns in campionatul olandez. Sper sa nu pateasca ce a patit si Ogararu si sa frece banca de rezerve.
Cat despre transferul lui Pedriel Suarez: din cate am vazut din materialale filmate cu si despre el este un atacant care le baga in ate din orice pozitie si mai are si vantajul varstei ( doar 21 de ani). Se vede clar ca Arthuro n-a dat randamentul scontat si ca ratarea penaltiului o sa-i cam dea batati de cap.
Totuso Steaua a ajuns la cel mai mare numar de jucatori straini din istoria clubului: zece pana-n prezent. Oare o sa mai ramana valabila dorinta lui nea Jiji de a face o echipa 100% romaneasca? Da, daca actualii jucatori ( cei tineri) vor obtine cetatenia romana.
Vedeti ca Jiji are o strategie pe termen lung imbatabila?

Varaloi
22-08-2008, 01:02 PM
Eu ma asteptam ca Nesu sa ajunga pe undeva prin Grecia, acolo unde sunt rudele lui, dar este bine ca a juns in campionatul olandez. Sper sa nu pateasca ce a patit si Ogararu si sa frece banca de rezerve.
Cat despre transferul lui Pedriel Suarez: din cate am vazut din materialale filmate cu si despre el este un atacant care le baga in ate din orice pozitie si mai are si vantajul varstei ( doar 21 de ani). Se vede clar ca Arthuro n-a dat randamentul scontat si ca ratarea penaltiului o sa-i cam dea batati de cap.
Totuso Steaua a ajuns la cel mai mare numar de jucatori straini din istoria clubului: zece pana-n prezent. Oare o sa mai ramana valabila dorinta lui nea Jiji de a face o echipa 100% romaneasca? Da, daca actualii jucatori ( cei tineri) vor obtine cetatenia romana.

Si pe urma ce se va intampla? Vom avea o nationala plina de jucatori straini naturalizati? Mai bine nu, credeti-ma :rolleyes:

sorin
22-08-2008, 03:47 PM
Gigi nu are nicio strategie, pe nicio perioada de timp, cel putin de cand a plecat Ilie:p. Steaua cumpara jucatori de pe internet, DVD-uri si FM. Cat despre noua achizitie a echipei, nu ma pronunt asupra lui pana nu il vad pe teren. Pe Youtube toti jucatorii par zei.

Nu numai la Steaua numarul jucatorilor straini a crescut considerabil, ci in toata Liga I. In mare parte asta se intampla din vina conducatorilor, care cum observa ca detin un jucator talentat, pun un pret exorbitant asupra lui. E normal ca lumea sa se intereseze de jucatori de aceeasi valoare dar la un pret mult mai mic din strainatate.

Kelly
22-08-2008, 05:44 PM
Totusi, ii urez multa bafta lui Nesu pentru ce a facut pentru steaua in 8 ani de zile, si cu multa placere imi amintesc urmatorul moment:

Daniel Pancu si-a pierdut cunostinta si a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca unde va primi ingrijiri medicale. Cauza accidentului a fost lovitura primita de la fundasul Mihai Nesu, in urma careia Pancone si-a spart capul si a singerat abundent.

gianni
22-08-2008, 06:44 PM
Brrr, era ironica faza cu strategia imbatabila a lui Jiji!
Mda, pana la urma cam toate pretendentele la titlu s-au intarit in acest sezon: nume mari de jucatori ( mai ales la Dinamo), tinere sperante pentru Steaua (Tatarusanu, B. Stancu, Pedriel), jucatori de oarece valoare ( Rapid si Cfr).
Hmm, ar trebui sa avem ceva spectacol, macar la derbiuri!

Varaloi
22-08-2008, 09:30 PM
Brrr, era ironica faza cu strategia imbatabila a lui Jiji!
Mda, pana la urma cam toate pretendentele la titlu s-au intarit in acest sezon: nume mari de jucatori ( mai ales la Dinamo), tinere sperante pentru Steaua (Tatarusanu, B. Stancu, Pedriel), jucatori de oarece valoare ( Rapid si Cfr).
Hmm, ar trebui sa avem ceva spectacol, macar la derbiuri!

Nivelul jucatorilor straini din Liha I este sub medie, asta este cert! Mai ales ca 70% dintre strainieri sunt de la echipe gen Estrela Amadora, Murcia...mult sub valoarea unei echipe din campinarul nostru. Probabil ca patronii (in special "pastoru turmei") echipelor se bazeaza pe faptul ca aduc jucatori straini, ca sunt cool ca au bani...In loc sa se dea cool, mai bine ar angaja niste scouteri seriosi care sa aduca tinere talente, pentru ca la vitor nu se gandeste nimeni!

sebseb
23-08-2008, 05:14 PM
nu stie nimeni unde pot sa vad meciurile din liga 1 pe net pt ca nu am gsp tv?

ps:scuze ca am scris aici dar nu am stiut unde

liquid
23-08-2008, 05:32 PM
Cu un search pe forum iti garantez ca rezolvi problema.

gianni
25-08-2008, 09:41 AM
Steaua l-a achizitionat si pe Andrei Ionescu de la Craiova pentru suma de 500.000 de euro. Avem jucatori cat pentru 3 echipe, numai ca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor.

@lyn
25-08-2008, 11:05 AM
E bine ca sunt adusi tineri jucatori, tinere sperante. Sa speram ca se va adeveri ceea ce speram sa vedem de al dansii. Cu jucatori cu experienta si cativa tineri se poate face performanta.

S3BBY
25-08-2008, 11:14 AM
Era deja prea mult,2 transferuri super fara sa o comita Becali.Ma refer la faptul ca Bicfalvi s-ar putea duce la U Craiova in contul tranzactiei cu Ionescu.Bravo,Jiji. Stirea aici (http://www.sport.ro/liga-1/bicfalvi-la-u-craiova.html).

Varaloi
25-08-2008, 11:33 AM
Era deja prea mult,2 transferuri super fara sa o comita Becali.Ma refer la faptul ca Bicfalvi s-ar putea duce la U Craiova in contul tranzactiei cu Ionescu.Bravo,Jiji. Stirea aici (http://www.sport.ro/liga-1/bicfalvi-la-u-craiova.html).

Se putea? Nu pot sa cred ca renunta asa de usor la un jucator talentat, produs de Steaua, probabil mai bun decat jumatate din bananierii Stelei! Ciobanul tot cioban, orice i-ai zice!

@lyn
25-08-2008, 11:55 AM
Pacat daca pleaga. Bicfalvi e un jucator de mare perspectiva, are valoare mai mare decat multi alti jucatori din liga 1.

kanye_west
25-08-2008, 01:49 PM
FORZZA STEAUA!! Maine ii batem pe turci (sper )....
He He..FORZZA STEAUA!!

S3BBY
25-08-2008, 02:28 PM
Se pare ca Mititelu l-a refuzat pe Bicfalvi (http://www.craiovamaxima.ro/stiri/3849/craiova-l-a-refuzat-pe-stelistul-eric-bicfalvi.htm):mishto: si va ramane la Buzau.

gianni
25-08-2008, 03:37 PM
Da, aveti dreptate: este bine ca sunt adusi jucatori tineri, jucatori romani, tinere sperante. Eu sper sa-si revina Zapata din conul de umbra in care a intrat si sa inceapa sa apere cat mai bine. Sau sa aiba parte de meciuri precum cel cu Fc Arges.
Iar despre Bogdan Stancu: 4 goluri in cinci meciuri. Un atacant de calsa, pana acum mult mai bun decat Arthuro.

Ratonu
25-08-2008, 03:46 PM
Iar despre Bogdan Stancu: 4 goluri in cinci meciuri. Un atacant de calsa, pana acum mult mai bun decat Arthuro.

Eu n-aş zice asta, Arthuro chiar şi-a făcut bine rolul de "pivot" de la Istanbul încoace, în timp ce Stancu a jucat altceva, fiind mai eficient în spatele vârfului decât în locul acestuia. Mi-ar plăcea să-i văd pe amândoi în teren miercuri.

Omega
25-08-2008, 04:27 PM
Arthuro e bun când e folosit ca un target man. Ţine mingile, creează culoare şi are o bună lovitură de cap. Stancu are simţul golului, s-a văzut în meciul cu Bistriţa. Cum a fost comutat ca vârf, nu a mai jucat nimic, însă după ce a intrat Kapetanos a revenit iar în joc, odată ce şi-a recăpătat poziţia iniţială. Se pare că poziţia de vârf la Steaua e într-un punct mort, ori nu au jucătorul potrivit pentru acea poziţie. În niciun caz Kapetanos, caruia îi prevăd un viitor mai sumbru decât transferul la Buzău.

A, era să uit. Toja joacă din ce în ce mai bine. Până la urmă nu e deloc o investiţie proastă. Dar totuşi e prea devreme pentru a mă pronunţa.

gianni
25-08-2008, 05:03 PM
Da, dar poate ca venirea lui Pedriel o sa aduca rezolvarea punctului mort din ofensiva. Eu unul sunt adeptul unui sistem cat mai ofensiv. Toja este un jucator bun pentru banii care s-au dat pe el. La fel si Dayro Moreno. Pot spune ca incet-incet vin jucatori tineri si cu potential, asigurandu-se si viitorul echipei. Totusi ne-ar mai trebui vreo cativa ca Radoi ca sa avem si determinare si dorinta de victorie.

@lyn
25-08-2008, 08:43 PM
Se pare ca Mititelu l-a refuzat pe Bicfalvi (http://www.craiovamaxima.ro/stiri/3849/craiova-l-a-refuzat-pe-stelistul-eric-bicfalvi.htm):mishto: si va ramane la Buzau.

Un lucru bun pentru Steaua. Daca este ferit de accidentari cred ca in 2-3 ani poate deveni titular chiar la Steaua.

gianni
27-08-2008, 09:10 AM
Asta numai daca o sa se mentina tendinta de a se forma o echipa cu jucatori tineri si talentati.Si din cate se vede, pe langa jucatorii straini adusi in acest sezon, au fost adusi si tineri jucatori romani, talentati si de mare viitor.

Varaloi
27-08-2008, 09:32 AM
Asta numai daca o sa se mentina tendinta de a se forma o echipa cu jucatori tineri si talentati.Si din cate se vede, pe langa jucatorii straini adusi in acest sezon, au fost adusi si tineri jucatori romani, talentati si de mare viitor.

Dar daca acesti jucatori romani de mare talent nu sunt promovati si nu joaca constant, atunci se vor risipi pe la Buzau.

kanye_west
27-08-2008, 10:12 AM
Forzza STEAUA!! Trecem de turci ....Forzza STEAUA!!

*InCePaToRuL*
27-08-2008, 12:56 PM
Un super articol marca Andrei Vochin

Hai, Marius!

26 August, 2008 |

Hai, aminteşte-ţi tot! Cum ai venit în Ghencea şi din două curse pe dreapta ai dat 3 goluri lui ASA. Cum te-ai dus la naţională şi ai dat două boabe în Portugalia. Şi apoi cum ai venit acasă şi ai început să ucizi portarii. De la Vekeman la Dasaev şi de la Van Breukelen la Urruticoechea. Hai, aminteşte-ţi cum plecai tu pe culoar înainte ca mingile să vină din gheata lui Fane Petcu sau Loţi Boloni. Cum, altruist fiind, pasai în faţa porţii şi apoi, cu umorul tău hîtru, îl întrebai pe marcator: “Ţi-a fost greu, mă?”.

Hai, aminteşte-ţi cum începea Steaua cu tine în Ghencea, cum era 1-0 de la vestiare şi cu Anderlecht, şi cu Vejle, şi cu Goteborg, şi cu Honved. Cum îi încărcai încă de pe tunel pe coechipieri, înspăimîntîndu-i, în acelaşi timp, pe adversari.
Hai, aminteşte-ţi ce ai însemnat ca jucător pentru Steaua. Ai luat Cupa Campionilor şi Supercupa Europei. Te uiţi în urmă şi mai vezi vreo 15 înşi. Aminteşte-ţi cum ai marcat la Mondialul italian. Te uiţi în spate şi mai vezi vreo doi-trei. Cum ai bifat 10 titluri pentru aceeaşi echipă, Steaua. Te uiţi în spate şi vezi că nu mai e nimeni.

Astăzi, te-ai întors în timp. Eşti, ca antrenor, înaintea meciului ăla cu ASA. În faţa celui mai important hop din noua meserie. Hai, Marius, aminteşte-ţi tot, spune-le bărbaţilor din vestiar povestea ta şi porneşte la alt drum! Pe marginea căruia vei avea aceeaşi iubire nebună a fanilor, iar la capătul lui chipul altei legende. Legenda antrenorului. Hai, Marius!

Sursa:gsp

Orlandelu
27-08-2008, 10:22 PM
Ne-am calificat si-n Champions League. Cu un Radoi fantastic si un Banel la locul potrivit, i-am batut pe turci. Jocul nu prea a mers, cel putin in prima jumatate de ora d-abia legam 2 pase; ne-am mai revenit si dupa aceea ne-am cam aparat. Foarte bine au jucat si fundasii laterali chiar daca pe alocuri au avut unele scapari, insa marele castig s-a dovedit a fi Zapata de la care ne asteptam sa-si revina.
Bravo Steaua si succes in liga!

bogdan7
27-08-2008, 10:30 PM
Banel erou, Radoi imperial iar Lacatus legenda !!!!! Felicitari tuturor jucatorilor Stelei......... FELICITARI STEAUA !

boggy
27-08-2008, 10:49 PM
Si echipa marelui general George Becali aka Mihai Viteazul i-a biruit pe pagani in batalia de pe Ghencea . Cu steaua-n piept si cu multa vointa vitejii ostasit ai lui Gigi au cotropit otomanii cu tot cu mercenarii lor cu tot .La final de lupta marele boier s-a declarat multumit ,a amintit de Dumnezeu si de cat de mult il iubeste pe el (la atatea drumuri facute la Athos) si a spus ca-si va plati inzecit armata si mai ales fiul Radoi ,el incheind cu o declaratie calda de credinta .

Scuzati-ma dar nu m-am putut abtine la ce declaratii a dat Becali inainte de meci ,m-am certat cu tata toata ziua pt. ca vroiam sa castige Galata sa-i inchida odata gura.
Meciul a fost unul bun si Steaua chiar a jucat bine . Felicitari pt. calificare ,dar poate mai vedem si niste puncte in grupe .

sebseb
28-08-2008, 09:12 AM
Bravo Steaua un meci mare,o calificare mare.De radoi nu a trecut nici o minge,banel a jucat bine si a si marcat un gol,iar lacatus este un MARE antrenor.

M.I.L.32
28-08-2008, 09:58 AM
O calificare meritata, un meci reusit (au reusit sa isi indeplineasca obiectivul) . Bravo Steaua si acum sa vedem ce va fi in grupe.

gianni
28-08-2008, 11:41 AM
Un super articol marca Andrei Vochin

Hai, Marius!

26 August, 2008 |

Hai, aminteşte-ţi tot! Cum ai venit în Ghencea şi din două curse pe dreapta ai dat 3 goluri lui ASA. Cum te-ai dus la naţională şi ai dat două boabe în Portugalia. Şi apoi cum ai venit acasă şi ai început să ucizi portarii. De la Vekeman la Dasaev şi de la Van Breukelen la Urruticoechea. Hai, aminteşte-ţi cum plecai tu pe culoar înainte ca mingile să vină din gheata lui Fane Petcu sau Loţi Boloni. Cum, altruist fiind, pasai în faţa porţii şi apoi, cu umorul tău hîtru, îl întrebai pe marcator: “Ţi-a fost greu, mă?”.

Hai, aminteşte-ţi cum începea Steaua cu tine în Ghencea, cum era 1-0 de la vestiare şi cu Anderlecht, şi cu Vejle, şi cu Goteborg, şi cu Honved. Cum îi încărcai încă de pe tunel pe coechipieri, înspăimîntîndu-i, în acelaşi timp, pe adversari.
Hai, aminteşte-ţi ce ai însemnat ca jucător pentru Steaua. Ai luat Cupa Campionilor şi Supercupa Europei. Te uiţi în urmă şi mai vezi vreo 15 înşi. Aminteşte-ţi cum ai marcat la Mondialul italian. Te uiţi în spate şi mai vezi vreo doi-trei. Cum ai bifat 10 titluri pentru aceeaşi echipă, Steaua. Te uiţi în spate şi vezi că nu mai e nimeni.

Astăzi, te-ai întors în timp. Eşti, ca antrenor, înaintea meciului ăla cu ASA. În faţa celui mai important hop din noua meserie. Hai, Marius, aminteşte-ţi tot, spune-le bărbaţilor din vestiar povestea ta şi porneşte la alt drum! Pe marginea căruia vei avea aceeaşi iubire nebună a fanilor, iar la capătul lui chipul altei legende. Legenda antrenorului. Hai, Marius!

Sursa:gsp

Am citit si eu articolul si chiar a fost un articol deosebit. Nu fiindca l-ar lauda pe Lacatus, ci fiindca indemnurile autorului sunt indemnurile fiecaruia dintre noi. Chiar daca nu suntem cu totii sustinatori ai echipei ros-albastre, unui jucator ca Lacatus ii datoram respect pentru tot ceea ce a insemnat in fotbalul romanesc. Asemenea lui Hagi, Dobrin, Rica Raducanu, Rodion Camataru, si atator altor jucatori de la celelalte echipe romanesti, de-a lungul istoriei noastre fotbalistice.
Dar, iata ca dupa meciul de aseara, antrenorul Lacatus l-a lasat pentru cateva ore in umbra pe jucatorul Lacatus si ne-a demonstrat tuturor ca Laca se pricepe nu numai sa joace fotbal, ci si sa aplice ceea ce a invatat ca jucator.
Felicitari Lacatus! Felicitari tuturor jucatorilor stelisti, cu deosebire Luptatorului Mirel Radoi, cel care aseara a fost un fel de Baba-Novac, peste care a fost imposibil sa se treaca. Sa nu-l uit si pe Banel, cel care a fost hulit pana acum, dar care, iata si-a revenit si joaca din ce in ce mai bine.
Sper ca acest meci sa fie un punct de rascruce pentru aceasta echipa si pe viitor sa nu mai avem emotii chiar si atunci cand jucam cu echipe mai slab cotate.

BRAVO STEAUA!

*InCePaToRuL*
28-08-2008, 11:51 AM
Dap un super meci ca deobicei...Ne-am obisnuit cu Steaua in UCL dar dinamo si rapid unde au fost? Pe ce post? Ca nu i-am vazut... De mult timp incerc sa gasesc aceste doua mari echipa pe un post si nu le gasesc... Frumos e cand joaca Steaua de la ora 21:45 marti si miercuri...Si mai frumos este ca dinamo si rapid sunt simplii cetateni! Ce sa zic? Vizionare placuta din nou!

gianni
28-08-2008, 12:20 PM
Frate Incepatorule, merita sa fim marinimosi in astfel de clipe! Sa nu uitam ce inseamna bucuria calificarii si sa speram ca poate intr-un viitor ( cat se poate de indepartat) si aceste echipe ale caror nume nu merita sa fie rostite de noi pentru a nu fi alaturate scumpului nostru nume STEAUA se vor califica si ele, iar suporterii lor vor simti ceea ce simtim si noi acum: FERICIRE!

Ratonu
28-08-2008, 12:35 PM
Ca iubitor al fotbalului, nu pot decât să mă bucur pentru cei care îşi sparg venele de supărare pentru calificarea Stelei, pentru că exact asta merită.

De văzut cum va arăta echipa când va reveni Janos Szekely, pentru că Nicoliţă şi Toja au avut lucruri destul de bune de spus în absenţa lui. Îmi place Szekely şi deşi în principiu e bine pentru Steaua că are de această dată şi un lot puternic (de la mijloc încolo, cel puţin), unii jucători ar putea avea de suferit.

*InCePaToRuL*
28-08-2008, 12:43 PM
Szekely mai mult ca sigur va juca in primul meci din liga, deoarece Nicolita este suspendat. Ce sa zic...Iese dorinta si intra stiinta.

Gianni, m-am plictisit eu de cate ori trebuie sa le dau peste nas...iar ei nu au ce sa zica... Ma uit incontinuu la tv ca poate-poate apare si borcea:)) dar iar nu-l mai vad 1 an la tv:))

gianni
28-08-2008, 12:49 PM
Asta pentru ca ... se antreneaza pentru Champions League! De mult timp se antreneaza, dar se vede treaba ca inca n-a ajuns la forma dorita! Asa ca se antreneaza in continuare!

Revenind la aspectul echipei chiar incep sa ma "ingrijorez": avem prea multi jucatori buni si nu stiu cu cine o sa evoluam! Szekely, B. Stancu, Plesan ( atunci cand o sa-si revina), a venit si Pedriel. Asta doar ca sa spun despre cativa dintre cei care stau pe banca de rezerve. In concluzie: avem rezerve la fel de bune ca titularii!

M.I.L.32
28-08-2008, 12:54 PM
Si e un lucru bun(parerea mea) , in caz de accidentari (suspendari etc. )Lacatus are de unde sa aleaga. Sa speram ca vor face o figura frumoasa in grupe.

gianni
28-08-2008, 01:23 PM
O sa vedem abia diseara oponentele din grupa Stelei. Sper sa avem o grupa echilibrata, desi mi-as dori una cat se poate de accesibila, dar trebuie sa fim constienti de valoarea tuturor combatantelor.

sorin
28-08-2008, 03:02 PM
Trebuie sa fiu cinstit si sa felicit echipa Steaua (chair daca nu prea ii am la inima) pentru calificare, totusi trei calificari consecutive la cel mai inalt nivel al fotbalului european nu sunt tocmai usor de obtinut. Totodata, ar trebui sa recunoasteti si voi cei care simpatizati aceasta echipa, ca Galata nu a fost echipa puternica de pe vremuri, ci din contra o echipa care se baza doar pe sclipirile a doi jucatori, o echipa care in afara de bara lui Kewell, nu a aratat mare lucru la Bucuresti.

La tragerea la sorti conteaza doar al patrulea adversar, pretentii la calificare in primavara tot in Liga sunt exagerate. Sper sa fie vorba de Bate Borisov sau Anorthosis.

Ratonu
28-08-2008, 03:54 PM
^ Galata nu a arătat mare lucru pentru că nu a fost lăsată în teren şi n-a fost nici psihic atât de puternică precum Steaua, care a demonstrat că e de Champions League. Dar hai totuşi să ne legăm de toate rahaturile, că aşa e frumos când ţinem cu alte echipe! :p

sorin
28-08-2008, 04:39 PM
Raty, nu am incercat sa minimizez succesul Stelei, ceea ce am vrut sa spun e ca Galata nu a aratat ca o echipa pregatita de Liga, in orice caz mult mai putin ca Steaua. Am auzit pe multi stelisti spunand "Am trecut de o echipa super-buna, avem sanse sa iesim din grupe" insa nu cred ca Galata e un etalon pentru fotbalul mare, adevarata valoare a Stelei trebuie demonstrata in faza urmatoare.

Omega
28-08-2008, 04:43 PM
Şi totuşi, Steaua tot reuşeşte să ajungă acolo, chit că bate "echipe slabe" ceea ce nu e deloc la îndemâna oricui sau la îndemâna oricărei echipe cu suporteri frustraţi care postează doar să se afle în treabă prin topicurile astea. The word is "sclavi" if you ask me.

gianni
28-08-2008, 04:53 PM
Nu vreau sa polemizam dar asta este momentul de glorie al Stelei si al suporterilor ei!
Atunci cand Rapid sau orice alta echipa din campionatul nostru o sa realizeze o astfel de performanta nu cred ca n-o sa ne bucuram impreuna.
N-are rost sa incercam sa ne legam de tot felul de maruntisuri, fiindca la ora 19, noi, o sa asteptam sa vedem ce grupa o sa avem in Liga Campionilor, indiferent ca Banel a marcat din offsaid sau nu.
Steaua a fost mai buna decat Galatasaray nu numai aseara, ci si acum doua saptamani, atunci cand conducea cu 2-0 si chiar daca meciul s-a terminat egal, asta inseamna ca Steaua avea mai multe sanse decat Galatasary inca de pe atunci.

masterfield95
28-08-2008, 05:13 PM
cred ca Banel Nicolita a dat primul lui gol la poarta adversa:p:lol:

sebseb
28-08-2008, 05:48 PM
cred ca Banel Nicolita a dat primul lui gol la poarta adversa:p:lol:

Sincer cred ca esti paralel cu fotbalul.Ar fi bine sa nu mai vorbesti despre steaua.Multi jucatori si-au dat autogoluri,oricui i se poate intampla. Banel este un jucator de nationala si este in revenire de forma

*InCePaToRuL*
28-08-2008, 06:58 PM
Steaua in grupa cu Lyon, Bayern si Fiorentina...mai greu de atat nici ca se putea...serios Fiorentina nu se compara cu Bate...E foarte dificil un loc 3... Are si Steaua un bulan in ultimul timp...
Ce sa zic? Doar succes si cu un mare noroc putem obtine un loc 3.

kanye_west
28-08-2008, 07:40 PM
Mai greu de atat nici ca se putea? Te inseli amarnic..poate ti se pare tie ca Fiorentina joaca bine dar nu ai de unde sa stii ca va juca la fel de bine contra noastra...Cat despre Lyon si Bayern nu mi se par echipe de speriat!
Slava Cerului ca nu am picat cu echipe mai bune!
PS:CFR nu are nici o sansa, poate prinde locul 3, ar fi bine...

Razor
28-08-2008, 07:55 PM
Mai greu de atat nici ca se putea? Te inseli amarnic..poate ti se pare tie ca Fiorentina joaca bine dar nu ai de unde sa stii ca va juca la fel de bine contra noastra...Cat despre Lyon si Bayern nu mi se par echipe de speriat!
Slava Cerului ca nu am picat cu echipe mai bune!
PS:CFR nu are nici o sansa, poate prinde locul 3, ar fi bine...

Eu cred ca nici la locul 3 nu are de ce sa spere. Celtic ( defapt Bordeaux) si Roma sunt intr-o forma destul de buna, iar CFR n-are experienta necesara de Champions League. Cat despre Steaua, cu mult noroc doar putem prinde un loc 3. Chiar daca Lyon si Bayern nu sunt de speriat, sunt echipe foarte puternice, iar Fiorentina la fel, mi se pare cel mai puternic adversar posibil care putea sa ne pice din grupa a 4-a valorica, sunt mai buni si ca Atletico, si ca Sahtior :(. Asta e, norocul nu a fost cu noi la trageri, poate in meciuri va fi. Sa speram^_^

LE: Ma scuzati pt greseala, CFR a picat cu Bordeaux :). Multumesc celui care m-a avertizat :)

Varaloi
28-08-2008, 08:21 PM
Eu cred ca nici la locul 3 nu are de ce sa spere. Celtic ( defapt Bordeaux) si Roma sunt intr-o forma destul de buna, iar CFR n-are experienta necesara de Champions League. Cat despre Steaua, cu mult noroc doar putem prinde un loc 3. Chiar daca Lyon si Bayern nu sunt de speriat, sunt echipe foarte puternice, iar Fiorentina la fel, mi se pare cel mai puternic adversar posibil care putea sa ne pice din grupa a 4-a valorica, sunt mai buni si ca Atletico, si ca Sahtior :(. Asta e, norocul nu a fost cu noi la trageri, poate in meciuri va fi. Sa speram^_^

LE: Ma scuzati pt greseala, CFR a picat cu Bordeaux :). Multumesc celui care m-a avertizat :)

Eu sper ca Mutu sa aiba un pic de simt patriotic, si sa fie bland cu Zapata! Lasand gluma la o parte, cred ca locul 3 va fi disputat de noi si Fiorentina, iar calificatele vor fi Lyon si Bayern. Dar, orice se poate intampla! Daca Steaua va face meciuri bune acasa cu Bayern si Lyon (in deplasare, MAXIM un punct scoate), s-ar putea sa prinda in extremis locul 2. Iar CFR, imi pare rau, poate alta data (adica peste 100 de ani, dupa un simplu calcul matematic :D)

Omega
28-08-2008, 10:03 PM
Vedeţi că e un topic special pentru parcursul în cupele europene al Stelei. Mai bine s-ar discuta acolo ca să nu ne mai încurcăm. Părerea mea e ca Bayern nu trece mai departe(în UCL).

Orlandelu
29-08-2008, 10:05 PM
Semedo si Ogararu la Steaua
http://www.sport.ro/liga-1/steaua-trateaza-cu-semedo-si-ogararu.html?autoplay=true

S3BBY
29-08-2008, 10:07 PM
Doua transferuri foarte bune cred eu.Dupa plecarea lui Nesu la Utrecht,era nevoie de inca un fundas lateral care sa ii ia locul.Semedo este un jucator foarte bun si cred ca va face fata in LIga Campionilor.:)Sa vedem daca se vor concretiza.

Razor
29-08-2008, 10:39 PM
Transferul lui Ogararu inapoi mi se pare foarte bun si folositor, insa de Semedo nu prea e nevoie acum. In primul rand pentru ca ii avem deja pe : Stancu, Szekely, Toja si Banel ( care incepe sa-si revina:) ) iar inca un jucator pe post de extrema ar fi prea mult. Si in al doilea rand, nu e in cea mai buna forma acum. Dar despre Ogararu, no comment, ar fi foarte bine sa-l putem transfera :)

bogdan7
29-08-2008, 11:51 PM
Semedo si Ogararu la Steaua
http://www.sport.ro/liga-1/steaua-trateaza-cu-semedo-si-ogararu.html?autoplay=true

Ar fi bine sa se realizeze cele 2 transferuri.:)
Razor, e bine ca Laca are de unde sa aleaga:D;)

Omega
29-08-2008, 11:54 PM
Doua transferuri foarte bune cred eu.Dupa plecarea lui Nesu la Utrecht,era nevoie de inca un fundas lateral care sa ii ia locul.Semedo este un jucator foarte bun si cred ca va face fata in LIga Campionilor.:)Sa vedem daca se vor concretiza.

Ogăraru dă randament maxim pe dreapta. Nu îmi amintesc să fi jucat pe stânga. Cred că Emeghara o să fie o soluţie pentru înlocuirea lui Neşu, poate şi Golanski, l-am mai văzut jucând acolo şi la naţională şi după părerea mea aici e un post pe care Steaua are probleme. Petre Marin e oricum terminat. Semedo e un vârf bunicel, va avea Lăcătuş de unde să aleagă.

*InCePaToRuL*
30-08-2008, 09:40 AM
Petre Marin e oricum terminat.

La ce te referi? Ca varsta sau ca ce? Eu am vazut un Petre Marin altfel in meciul cu galata. Si nu numai...

Despre Ogararu nici nu se pune problema e fundas dreapta...eu vad echipa in aparare asa: Golanski(fundas stanga) Radoi(Ghionea)-Goian(centru) Ogararu(fundas dreapta) Petre Marin prima optiune, Emegara rezerva a 2-a. Petre Marin are prea mare experienta ca sa-l dai la o parte.
Petre Marin, 100% este titular la orice echipa din tara pe postul lui.

Iar Semedo...Are viteza, exact ce trebuie la Steaua dar...nu stiu daca are loc in primul 11.

Omega
30-08-2008, 12:01 PM
Păi Petre Marin are o vârstă. Vârstă la care viteza nu mai e un atu şi când ai de a face cu extreme rapide nu ai o treabă uşoară. Oricum e limitat şi nu mai are ce arăta în viitorul apropiat. Înţeleg că are experienţă şi că ştie ce să facă în multe situaţii, dar mai trebuie să şi poată.

*InCePaToRuL*
31-08-2008, 03:03 PM
Anton Doboş este în comă la spital

Fostul jucător al Stelei, Anton Doboş, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Cluj după un accident de maşină suferit aseară pe drumul Tîrgu Mureş - Cluj.

El a adormit la volan şi maşina condusă de el s-a ciocnit cu un tir. Doboş nu avea centură şi în urma impactului a suferit un hematom pe creier, iar acum se află în operaţie.

Starea fostului jucător de la Steaua este foarte gravă, medicii sînt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, informează Gazeta Sporturilor.

Dobos a jucat in Ghencea timp de 5 sezoane, intre 1992 si 1996. Fostul fundas a jucat in 103 meciuri de campionat pentru Steaua si a inscris de 4 ori. Dobos a cucerit trei titluri de campion cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

Sursa: http://www.stelisti.ro/stiri/8663/anton-dobos-este-in-coma-la-spital.htm

Tragic...cica sunt sanse foarte mici ca sa scape.

RF7
31-08-2008, 03:49 PM
Am vazut si eu :( imi pare rau pentru el si pentru familia lui :(

Varaloi
31-08-2008, 04:07 PM
Da, este pacat ca datorita nepunerii centurii de siguranta, se intampla astfel de tragedii :(

gianni
01-09-2008, 10:58 AM
Imi pare rau pentru Dobos, si, desi sunt sanse de 10% sa scape, sper intr-un miracol!
Revenind la grupa Stelei: Olympique Lyon este o echipa puternica, pe care o cunoastem deja si cred ca macar in meciul de acasa avem sanse sa obtinem puncte. Bayern este o echipa foarte puternica, dar, la fel, acasa putem lua puncte. Fiorentina este o echipa care nu este de speriat, si nicidecum Mutu n-o sa faca ceva in Ghencea. O sa fie toate tunurile pe el! O sa fie sub o mare presiune,iar Mutu sub presiune nu da randament!
Semedo nu o sa vina la Steaua, si chiar daca a fost un jucator util Clujului sezonul trecut, nu cred ca ar fi prins primul 11 in Ghencea!

*InCePaToRuL*
01-09-2008, 11:56 AM
Imi pare rau pentru Dobos, si, desi sunt sanse de 10% sa scape, sper intr-un miracol!
Revenind la grupa Stelei: Olympique Lyon este o echipa puternica, pe care o cunoastem deja si cerd ca macar in meciul de acasa avem sanse sa obtinem puncte. Bayern este o echipa foarte puternica, dar, la fel, acasa putem lua puncte. Fiorentina este o echipa care nu este de speriat, si nicidecum Mutu n-o sa faca ceva in Ghencea. O sa fie toate tunurile pe el! O sa fie sub o mare presiun,iar Mutu sub presiune nu da randament!
Semedo nu o sa vina la Steaua, si chiar daca a fost un jucator util Clujului sezonul trecut, nu cred ca ar fi prins primul 11 in Ghencea!

Gianni, lasa CL-ul :lol: mai e pana atunci..Uite a venit Semedo, uite nu mai vine Ogararu, unde o sa joace Semedo? O sa stea Banel pe bara? Ce face Steaua azi? ohooo cate sunt de zis:) ^_^^_^

Eu zic ca este un mare pacat daca nu mai vine Ogararu. Iar daca este sa nu mai vine Ogararu cred ca Banel o sa fie trecut fundas dreapta iar Semedo se va bate cu Szekely. Sunt foarte multi jucatori la Steaua si asta este un mare plus...O sa fie o mare concurenta ce ii va da castig stelei. Iar Steaua azi va castiga cu 1-0.

sisu_stelistul
01-09-2008, 12:05 PM
Pe Semedo l-a adus sa faca tusa, pana la urma este bine ca aduce si rezerve, doar sa nu faca mai rau, ca lui nu-i convenea nici la CFR cand mai era rezerva, Ogararu ar fi fost un transfer bun, mai ales cu accidentarile de acum din defensiva, dar daca cerea un salariu asa de mare.

Astazi si eu sper ca Steaua sa castige, si cred ca va bate la 2 goluri diferenta.

*InCePaToRuL*
01-09-2008, 12:35 PM
Uite ca pana la urma a acceptat si Ogararu sa vina pt 1 an la Steaua... Sa vezi acum concurenta. Sper sa-i vad diseara pe Abel, Ionescu si Pedriel. Imi place mult Pedriel, sa vedem ce va face la Steaua.

gianni
01-09-2008, 01:47 PM
Eu sunt incantat de Pedriel! Desi nu stiu in ce masura o sa evolueze diseara, mai ales ca maine trebuie sa plece spre Bolivia. Dar mi-ar placea sa joace diseara. Sincer sunt uimit de cate achizitii a facut Steaua sezonul acesta. Sa speram ca vor aduce un nou titlu in Ghencea. Iar diseara sper sa facem spectacol, mai ales ca evoluam acasa!

S3BBY
04-09-2008, 02:49 PM
Daca il ai pe Jiji in emisiune,faci audienta maxima.Priviti aici (http://www.sport.ro/liga-1/mi-se-rupe-p-de-dna.html?autoplay=true).:lol:

ManIaKu
14-09-2008, 07:50 PM
Mda... Nu contest faptul ca este incult si prost de gura, ca nu stie sa se exprime, ca nu stie cum sa se comporte in anumite situatii, dar, in legatura cu ceea ce a declarat, il cred... Omului chiar i se rupe :) . A fost baiat destept si a stiut cum sa faca bani fara sa-i poata face nimeni nimic. Si, fie ca o face in scop electoral sau nu, el mai da bani si celor care au nevoie, nu ca altii..

gianni
16-09-2008, 08:13 AM
Venirea lui Semedo la Steaua a insemnat un mare plus pentru noi. Daca o sa continue in ritmul acesta, Steaua poate emite mult mai multe pretentii la titlu.
Succes maine in meciul cu Bayern.

M.I.L.32
16-09-2008, 02:52 PM
Da. Semedo joaca bine si asta conteaza mult pentru atacul stelistilor. Sa speram ca va juca tot asa de bine si in mecirile viitoare.

pikciu
16-09-2008, 03:05 PM
Succes maine in meciul cu Bayern.
Asa e, bafta Bayern!

gianni
16-09-2008, 03:36 PM
Pika, sa speram ca Bayern o sa aiba bafta si sa nu ia prea multe goluri! Daca ar fi sa fiu ultra-optimist, as spera la o victorie. Cred ca maine partida o sa fie decisa de apararea Stelei ( care sper sa anihileze atacul lor super tare) pentru noi sau de atacul german ( pe care sper ca apararea noastra o sa-l anihileze sau ei o sa rateze). Daca reusim sa anihilam cu succes atacantii lor, iar cei din atacul nostru o sa-si faca cat de cat treaba atunci putem spera sa obtinem macar 1 punct.

sdc
16-09-2008, 03:39 PM
Mda... Nu contest faptul ca este incult si prost de gura, ca nu stie sa se exprime, ca nu stie cum sa se comporte in anumite situatii, dar, in legatura cu ceea ce a declarat, il cred... Omului chiar i se rupe :) . A fost baiat destept si a stiut cum sa faca bani fara sa-i poata face nimeni nimic. Si, fie ca o face in scop electoral sau nu, el mai da bani si celor care au nevoie, nu ca altii..
intr-o tara civilizata un cioban ca el era de mult dupa gratii.A fost baiat destept de ce:ca legea in Romania i-l inchide pe ala care fura o gaina de foame si i-l lasa liber pe marele hot care are spate si are bani de spaga

gianni
16-09-2008, 03:46 PM
Chiar daca este si ramane un "cioban", datorita infatuarii si dorintei sale nestavilite de a fi cunoscut, anul acesta Becali a facut niste transferuri bunicele care ne pot ajuta sa obtine mai mult decat anul trecut. Faptul ca a transferat niste jucatori mai acatarii si n-a mai fost zgarcit ca-n anii trecuti se vede si in evolutia echipei.

sdc
16-09-2008, 04:12 PM
toate investitiile de la Steaua,Dinamo si Rapid din ultimul timp au plecat de la investitiile facute de CFR,asta e adevarul.Cand un adversar neasteptat apare peste noapte cu atatia bani trebuie sa bagi mana mai adanc in buzunar altfel esti pierdut si nu tii pasul

gianni
16-09-2008, 04:23 PM
Dar uite ca toate investitiile celor de la Cfr au fost "apa de ploaie". Cati dintre cei adusi cu "surle si trambiti" au confirmat: Dorsin, portarul canadian, etc. Cfr-ul a pierdut un jucator bun, in persoana lui Semedo, castigat de Steaua. Daca s-ar fi contat in continuare pe acesta, Cfr-ul ar fi avut doar de castigat. Asa ca nou-venitii, in frunte cu Kone n-au rupt deloc "gura targului".
Sa vedem maine cum vor juca baietii! Chiar daca Mutu a "prezis" ca noi vom pupa coada grupelor sper ca maine sa ne depasim conditia si sa obtinem un rezultat pozitiv.

Varaloi
16-09-2008, 08:38 PM
Ehe, acum ne vom da seama cu exactitate cine este cea mai buna echipa din Romania (pe plan european). Prima parte: astazi pe Olimpico din Roma, orasul gladiatorilor si al marilor imparati, si capitala unuia dintre cele mai mari imperii din istorie, se va lupta o batalie colosala. O echipa mica, de provincie, care acum nu foarte multi ani juca in Divizia C, impreuna cu Avantul Caciulati si Ciobanul Rasnov, acum este angrenata intr-o competitie pe care toate marile cluburi viseaza s-o castige, sau macar sa participe in ea: UEFA Champions League. Iata la ce poate duce munca si daruinta unor finantatori care nu au lasat clubul la nevoie, iar cand marile performante si-au facut aparitia, au stiut cum sa il impinga spre culmi mai inalte. In aceasta seara vom vedea sfarsitul epopeei numite CFR Cluj...sau poate doar inceputul?

PS: Aceasta este avanpremiera meciului (scrisa de mine) din aceasta seara. Voi reveni cu partea a doua inaintea meciului Stelei. Mult succes ambelor echipe!

stephen
17-09-2008, 12:17 PM
Dar uite ca toate investitiile celor de la Cfr au fost "apa de ploaie". Cati dintre cei adusi cu "surle si trambiti" au confirmat: Dorsin, portarul canadian, etc. Cfr-ul a pierdut un jucator bun, in persoana lui Semedo, castigat de Steaua. Daca s-ar fi contat in continuare pe acesta, Cfr-ul ar fi avut doar de castigat. Asa ca nou-venitii, in frunte cu Kone n-au rupt deloc "gura targului".
Sa vedem maine cum vor juca baietii! Chiar daca Mutu a "prezis" ca noi vom pupa coada grupelor sper ca maine sa ne depasim conditia si sa obtinem un rezultat pozitiv.

Jucatorii adusi cu surle si trambiti au batut AS Roma pe Olimpico! Sa vedem daca Steaua scoate macar un egal cu Bayern.

Ratonu
17-09-2008, 12:32 PM
De fapt, tot jucătorii mai vechi - Culio, Tony, Cadu - au fost cei care au bătut Roma, cei aduşi sezonul acesta au fost în mare parte decenţi, dacă nu mai degrabă nesiguri (dacă au jucat). Kone a fost cel mai bun dintre ei, deşi nu a arătat cine ştie ce calităţi de fotbalist.

gianni
19-09-2008, 09:23 AM
Poate ca am avut ghinion, dar trebuia sa nu ne temem atat de Bayern. Trebuia sa luptam asa cum au facut cei de la Cfr ( apropo, felicitari pentru victorie). Trebuie sa avem mai multa incredere in noi si sunt sigur ca doar asa vom putea sa obtinem puncte.

yahoo
26-09-2008, 09:47 PM
Misto meci, 10 minute de dominare stelista si 80 in care CFR-ul s-a distrat cu steaua. Normal ca principala calitate imprimata de lacatus echipei este jocul "la rupere". Cred c-a fost faultat Culio cat n-a fost faultat tot sezonul trecut. Dayro din nou si-a aratat limitele. Nu-i destul sa faci floricele pe teren atata timp cat contributia la faza defensiva este 0.
Concluzia: steaua nu joaca nimic, cele 20 de puncte au fost stranse cu echipe ca FC Arges, Brasov, Medias, Pandurii etc. Inca putin si vin meciurile cu Dinamo, Rapid, Unirea, Timisoara, acolo se vede adevarata valoare.

Ratonu
26-09-2008, 10:35 PM
^

Nu ştiu unde ai văzut tu joc la rupere, dar CFR-ul a dominat, într-adevăr, partida. Nici mie nu prea îmi place Dayro Moreno, pe care voiam să-l văd mai mult sezonul trecut, dar pe lângă că nu are viziune şi tehnică aşa bune ca Dică, e chiar mai leneş decât jucătorul Cataniei. Ce are în plus sunt apariţiile destul de rapide la finalizare.

A doua chestie pe care nu o înţeleg e cea cu adevărata valoare, totuşi Steaua, după ce a bătut echipele alea de doi lei, a făcut Egal în Deplasare cu o echipă care e văzută acum ca de Champions League şi pare mult peste Dinamo, Rapid, Unirea sau FC Nimeni.

Oricum, un meci interesant de văzut, mai bun decât multe "derby-uri" din ultimii ani.

mns
26-09-2008, 10:40 PM
Steaua joaca eficient spre dezastruos. La lotul pe care il au ar trebui sa fie o forta in campionat si o echipa de locul 3 in grupele UCL. Lacatus nu e antrenor, dar problema nu e aici, problema e ca Becali face echipa si aduce antrenori papusoi, doar de forma.

yahoo
26-09-2008, 10:50 PM
CFR-ul a dominat derby-ul cum a facut-o si-n Giulesti. Ambele rezultate au fost norocoase pentru echipele din Bucuresti. Clujenii se afla intr-o crestere de forma evidenta iar stelistii mi-au lasat impresia ca joaca la turatie maxima dar nu pot mai mult.

Kahn
27-09-2008, 09:56 AM
Eu sunt de parere ca antrenorul este de vina...deoarece il pune pe Toja mijlocas central si normal ca el va juca prost din moment ce el este obisnuit sa joace pe partea stanga,Arthuro ca deobicei in afara de 2-3 pase doarme pe teren...nici nu stiu de ce l-a mai luat ca nu face absolut nimic,iar asezarea in teren a fost varza ...

bogdan7
27-09-2008, 08:34 PM
La Arthuro ai dreptate, dar la Toja...zau asa, o fi postul lui cel de mijlocas lateral, dar acolo iti trebuie viteza...L-ati vazut exceland in asta ? Pe benzi iti trebuie jucatori agili, asa ca Banel, Janos si Semedo. Are tehnica, dar la viteza sta cam prost in raport cu ce jucatori avem.

malouda81
28-09-2008, 08:14 PM
Steaua zic eu ca e cea mai buna echipa romaneasca.
mia placut extraordinal de mult golul din foarfeca cu aston vila(_nu mai stiu exact cine a dat golul)

Ratonu
28-09-2008, 09:31 PM
Cristi Ciocoiu. Nu cred că a fost chiar foarfecă, dar a fost un gol foarte frumos.

gianni
29-09-2008, 09:41 AM
Steaua traverseaza o perioada buna. Totusi Arthuro nu este o solutie in atac. Poate ar fi bine daca s-ar incerca si alte solutii in atac.

M.I.L.32
29-09-2008, 03:21 PM
Parerea mea ca Stancu e mult mai bun decat Arthuro (poate si Kapetanos)

bogdan7
29-09-2008, 06:11 PM
Parerea mea ca Stancu e mult mai bun decat Arthuro
nu cred sa te contrazica cineva :D

Ratonu
29-09-2008, 06:34 PM
Părerea mea e că Stancu şi Arthuro sunt la fel de buni pe feliile lor şi că e cam inutilă o comparaţie, cei doi nu joacă la potenţialul maxim pe acelaşi post şi aceleaşi sarcini de joc. :p

gianni
30-09-2008, 09:21 AM
Sper ca diseara sa avem parte de ceva mai multa actiune din parte echipei noastre. Hai Steaua!

kl@udiu
30-09-2008, 10:23 AM
Eu zic ca Mutu ne da gol...parca joaca nu....si mai inscrie bogdan stancu si dayro moreno.Altcineva nu vad... Hai steaua :romania::romania::romania::

M.I.L.32
30-09-2008, 02:47 PM
Va fi un meci foarte greu. Sper ca o sa castigam macar 1 punct.

Omega
30-09-2008, 02:53 PM
Eu cred că Mutu nu mişcă nimic diseară :D. E român de-al nostru şi mulţi colegi de-ai săi de la naţională(care joacă la Steaua) îi ştiu stilul şi slăbiciunile. Merg pe un X2.

AndreiBogdan
30-09-2008, 02:58 PM
poate isi da mutu autogol sa castige steaua.:p

Ratonu
30-09-2008, 03:11 PM
Da, când vine vorba de jucători care se cunosc între ei, avantajul e la cel ce are în faţă atacantul. În condiţiile în care Mutu e dumnezeul Fiorentinei, merg pe o victorie a Stelei.

sdc
30-09-2008, 03:17 PM
daca e anihilat Mutu Steaua are sanse,altfel e de rau.Oricum toti atacantii Stelei adunati la un loc nu fac cat geniul lui Mutu

gianni
01-10-2008, 08:38 AM
Puteam sa invingem Fiorentina. Poate o s-o facem la Bucuresti, in meciul retur.
Oricum, aseara am pierdut doua puncte, mai degraba decat am castigat 1 punct.

Ratonu
01-10-2008, 11:53 AM
Cred că mulţi dintre jucătorii mai noi au nevoie de un antrenor ca Protasov sau Zenga. Lăcătuş nu pare capabil să le transmită tot ce trebuie la nivel mental. De fiecare dată când apar în apropierea mingii Goian, Ghionea, Rădoi, ştiu că vor fi tari şi vor face ceea ce trebuie (Rădoi, cel puţin, mi se pare incredibil de la o vreme, niciun alt jucător defensiv nu-mi dădea atâta siguranţă), în schimb lui Semedo, Toja le cam tremură picioarele la meciurile importante, iar Dayro Moreno e aerian şi prea sigur pe el, nu are mentalitatea de fotbalist a lui Dică.

sdc
01-10-2008, 12:04 PM
daca Steaua avea si atac pe masura apararii pe care o are erau pe primul loc acum cu punctaj maxim

Ratonu
04-10-2008, 08:51 PM
Iată ce se întâmplă când idiotul de patron, care nu e capabil să înveţe nimic din fotbal, se implică atât de mult la echipă, sunt păstraţi în primul 11 un jucător de nimic ca Toja şi un ţăran puturos ca Dayro Moreno, Bogdan Stancu e pus pe un post care nu îi convine şi Arthuro, care a jucat bine de la Istanbul încoace, nu e nici măcar rezervă. Rezultatul: Steaua nu are atac, se improvizează stupid, jucători sunt năuci. Jucătorii şi antrenorii (majoritatea, totuşi, buni) au şi ei o parte din vină la ce se întâmplă, însă nu te poţi aştepta să trateze mereu totul cât pot de bine în aceste condiţii.

violet_blood
04-10-2008, 08:58 PM
FELICITARI pentru "echipa" steaua!!!!
Scopul scuza mijloacele!

Tuby
04-10-2008, 09:28 PM
nu stiu la ce mijloace te referi..mi s-a parut un meci fara chestiuni importante..
importanta e prestatia care azi mi s-a parut varza..de fapt m-am cam obisnuit sa ne impiedicam in campionat cu echipe mici pentru ca aerul ala de CL ne place atat de mult incat asta de liga 1 mai poate sa astepte..nu imi place ca pierdem contactul cu dinamo..

kanye_west
05-10-2008, 07:46 AM
M-am uitat la meci si m-a luat somnul....Steaua a jucat prost!
Mare noroc a avut cu golul lui Kapetanos ca altfel isi lua bataie!
Aaaaa...mi-a placut golul lui Vali Negru, se vede ca baiatu' stie fotbal;)!
Nu mai inscrisese din Mai 2006 de cand era la Rapid:)

gianni
06-10-2008, 08:04 AM
Mda! Steaua are nevoie de un atacant de careu care sa dea goluri. Nu stiu de ce nu este folosit Pedriel, probabil ca nu i-a sosit "cartea verde". Din ceea ce am vazut pare un atacantul de acre avem nevoie acum. Bine ca avem om care poate marca in ultimele minute.

Shagy09
06-10-2008, 03:17 PM
Steaua ii cea mai buna echipa din romania, fara discutzii. CFR ii mult sub Steaua, numa ca ii diferenta intre Paszkany shi Becali...Becali strica toata echipa cu afirmatiile lui de copil redus mintal...atata numa ca baga bani in echipa ca in rest trage echipa in jos. Cand scapam de Becali, scapam si de griji

FORTZA STEAUA!!!

gianni
06-10-2008, 03:59 PM
Doar ca o sa treac muuuult timp pana o sa se intample acest lucru. Steaua trebuie sa fie mult mai ofensiva. Cu Otopeniul trebuia sa facem scor, asa cum am facut timp de doua etape. N-au nicio scuza: avem jucatori de valoare si puteam sa facem rotatie fara probleme.

Shagy09
08-10-2008, 05:11 PM
Doar ca o sa treac muuuult timp pana o sa se intample acest lucru. Steaua trebuie sa fie mult mai ofensiva. Cu Otopeniul trebuia sa facem scor, asa cum am facut timp de doua etape. N-au nicio scuza: avem jucatori de valoare si puteam sa facem rotatie fara probleme.

de acord cu tine. la jucatori pe care ii avem pe banca si pe care nu i`am folosit in CL, ar fi trebuit sa castigam fara probleme cu Otopeni

gianni
09-10-2008, 10:18 AM
Oare lui Jiji ii place sa plateasca aproape o echipa pentru statul degeaba?

AndreiBogdan
09-10-2008, 12:54 PM
steaua e o echipa care cumpara meciuri. becali daca nu cumpara vreo 20 de meciuri steaua iesea pe 10. CFR Cluj e cea mai buna echipa romaneasca. joaca foarte bine si frumos.

gianni
09-10-2008, 01:10 PM
Da, Gigi a cumparat meciuri, dar sub forma de mita pentru jucarea lor corecta. Sa nu uitam meciul cu Gloria Buzau din turul sezonului trecut, atunci cand Steaua a pierdut 2 puncte foarte importante. Daca Gigi cumpara meciul nu crezi ca invingeam fara probleme?
Si da, de acord cu tine, Cfr-ul practica un fotbal frumos, dar mai are mult pana o sa fie cea mai buna echipa.

Ratonu
09-10-2008, 02:16 PM
Te rog să dai câteva exemple din alea 20, cu tot cu faze incriminatorii. Pot să zic şi eu că CFR-ul a furat de a rupt cu arbitrii în turul campionatului trecut şi e la fel de relevant până la proba contrarie.

Acum, sincer, eu urmăresc constant destule echipe de la noi şi, cum am mai zis, nu cred că are rost să intrăm în problema blaturilor, meciuri suspecte am văzut peste tot în proporţii la fel de mari. Sunt convins că dacă ar apărea acum Iisus Hristos sau Chuck Norris şi ne-ar spune de toate blaturile care s-au făcut la noi în ultimii zece ani... ei bine, n-ar ajuta cu nimic pe absolut nimeni. Şi cum am văzut destule meciuri suspecte şi în competiţii mult mai mari, am început să le privesc ca simplă parte din joc şi să nu le mai dau importanţă în sensul ăsta.

Dar dacă tot te interesează meciurile cumpărate, nu uita că cel mai tare de după '89, care e şi dovedit, a avut loc între Craiova şi Rapid.

gianni
09-10-2008, 02:48 PM
In general, si-n particular, Steaua a fost si este una dintre cele mai hulite echipe din acest campionat. Dar sa nu uitam ca adevarata echipa care a fost ajutata de "cineva de sus" a fost Dinamo.

xdevil
09-10-2008, 04:53 PM
Adica Steaua n-a fost ca aducea jucatorii cu arcanul ?

gianni
09-10-2008, 05:38 PM
XDevil, practica asta era raspandita atat la Steaua, cat si la Dinamo. Ba si la Fc Scornicesti! Dar asa am avut parte de succesele rasunataore din epoca pre-decembrista! Altfel eram niste necunoscuti in lume!

xdevil
09-10-2008, 07:55 PM
Stiu asta, iar necunoscuti oricum eram si atunci, suntem si acum. Problema e ca mi se pare putin deplasat sa spui ca doar Dinamo facea manarii...

gianni
09-10-2008, 08:04 PM
Hmm-mmm! Dinamo le facea pe cele mai mari. Nici cu Steaua nu mi-e rusine, dar parca Valentin era mai "modest".

cata_dinamo
15-10-2008, 08:38 PM
jurnalisti de la pro sport dau inca odata dovada de "foarte mult profesionalism": "Veşti proaste pentru Steaua! Mutu şi-a revenit miraculos!":mellow:

bogdan7
15-10-2008, 10:23 PM
mda...Si ? Unde e greseala ?:huh:

gianni
16-10-2008, 08:16 AM
Cu sau fara Mutu, Steaua trebuie sa obtina 3 puncte in Ghencea.
Deplorabila prestatia "rezervelor" Stelei. Pedriel pare sa fie un jucator bun, doar ca mai are de recuperat dupa perioada de inactivitate.

cata_dinamo
16-10-2008, 10:56 AM
mda...Si ? Unde e greseala ?:huh:

pai cum pot spune : "vesti proaste"...au uitat cat de mult ne bazam pe Mutu la echipa nationala ?

gianni
16-10-2008, 11:09 AM
Faza este ca Mutu de la meciul cu Italia n-a mai facut nimic pentru Nationala. Este normal ( pentru mine unul, nu, in conditiile in care vreau sa vad fotbal de calitate) ca un suporter (stelist, dinamovist, ceferist, rapidist, s.a.m.d.) sa se bucure atunci cand jucatorul echipei adverse ( chiar daca este de aceeasi nationalitate) nu poate evolua.

Ratonu
16-10-2008, 11:37 AM
Echipa naţională are meci cu Serbia abia în martie.

Fuck Mutu.

gianni
16-10-2008, 11:55 AM
OFF-TOPIC: Mda si o sa mai faca 3 puncte Serbia!

M.I.L.32
16-10-2008, 03:09 PM
Va fi foarte greu cu Serbia. Sper ca vom reusi sa strangem puncte si din meciurile cu ei.
Steaua (daca va juca tot asa) , o sa aiba meci greu cu Fiorentina in ghencea.(sper sa ma insel)

bogdan7
16-10-2008, 05:10 PM
pai cum pot spune : "vesti proaste"...au uitat cat de mult ne bazam pe Mutu la echipa nationala ?
pai...

Faza este ca Mutu de la meciul cu Italia n-a mai facut nimic pentru Nationala. Este normal ( pentru mine unul, nu, in conditiile in care vreau sa vad fotbal de calitate) ca un suporter (stelist, dinamovist, ceferist, rapidist, s.a.m.d.) sa se bucure atunci cand jucatorul echipei adverse ( chiar daca este de aceeasi nationalitate) nu poate evolua.
corect

Echipa naţională are meci cu Serbia abia în martie.

Fuck Mutu.
adevarat

ti-am raspuns cata... E normal ca presa romana sa tina cu o echipa la care sunt cei mai multi romani, nu doar unul.^_^

gianni
17-10-2008, 11:21 AM
Astept sa vad evolutia titularilor in meciul cu Otelul. Incantatoare evolutia lui Toja la meciul Columbiei cu Brazilia si ar fi bine ca si la echipa sa joace in banda stanga.

bogdan7
17-10-2008, 01:45 PM
Astept sa vad evolutia titularilor in meciul cu Otelul. Incantatoare evolutia lui Toja la meciul Columbiei cu Brazilia si ar fi bine ca si la echipa sa joace in banda stanga.

Eu cred mai degraba ca nu s-a acomodat, momentan nu m-a impresionat absolut deloc, cu exceptia unui dribling frumos in meciul cu Galata...
In ultimul meci al lui Toja la Steaua, el a jucat pe banda stanga...E adevarat, initial a avut scuza ca Laca il folosea in centru, dar acum e cam rasuflata scuza asta ...

gianni
17-10-2008, 02:26 PM
Daca ma uit la transferurile Stelei din aceasta campanie, cam toate au fost rasuflate ( cu exceptia lui Semedo, care a evoluat constant).

cata_dinamo
21-10-2008, 08:54 PM
Steaua-Lyon 1-0, :p gol Arthuro.
edit: 2-0 Steaua, gol Goian :D

Omega
21-10-2008, 09:38 PM
Steaua-Lyon 1-0, :p gol Arthuro.
edit: 2-0 Steaua, gol Goian :D

Postaţi aici (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=9131&page=15) mesajele legate de parcursul Stelei în cupele europene.

M.I.L.32
22-10-2008, 10:54 AM
Lacatus a demisionat ! (http://www.gsp.ro/stire/exclusiv-lacatus-a-demisionat-104580.html)

Ratonu
22-10-2008, 11:45 AM
Lăcătuş, ăsta, are cele mai ciudate decizii. Nu e antrenor de Champions League, dar puţini ar fi demisionat în locul său după o asemenea partidă, în care a fost mai degrabă clară "diferenţa de valoare" (şi asta s-a întâmplat pentru prima oară în muuultă vreme la Steaua). Mă rog, nu pot decât să-i urez succes în ce-o vrea să facă mai departe şi să mă tem că steliştii vor deschide acum braţele pentru o nouă era sub bagheta lui Cosmin Olăroiu.

gianni
22-10-2008, 01:35 PM
Nu stiu cine ar rezista presiunii exercitate de "Beecali". Si cine o sa fie antrenor in Ghencea?
""""Stai! O mare lumina imi ilumineaza mintea confuza de suporter stelist:
Pedrazzini! El o sa fie noul antrenor al Stelei! Dupa modelul celor de la Cfr Cluj: este italian, a fost secund si acum o sa ne duca in "Sampions Ligue" unde o sa-i batem pe toti si o sa castigam CL-ul!
Pun la bataie o turma de oi si-un teren in Pipera! Ha-ha-ha-ha-lelelor!"""""
Daca vine Olaroiu, cred ca o sa ma uit doar la baschet si F1.

Ratonu
22-10-2008, 02:18 PM
Pedrazzini ar fi fost cu siguranţă, dacă nu ar mai fi fost pus în această poziţie cu un sezon în urmă. Aşa, nu cred.

Sper să fie Protasov. Ar mai fi şi Grigoraş, dar nu ştiu cât de mult sunt dispuşi cei doi să-l suporte pe Becali, iar dacă ucraineanul ar putea beneficia cât de cât de încredere din partea patronului (cât timp va câştiga, cel puţin), celălalt caz ar fi, ei bine... mai dificil. Mai e, desigur, problema că Becali îi preferă pe Olăroiu şi Piţurcă, însă Becali e probabil şi el conştient că mulţi fani vor altceva, iar influenţa acestora... depinde de cum i-a mers ziua. Sunt curios şi pe ce va insista presa în general.

gianni
22-10-2008, 02:25 PM
Protasov este liber de contract, iar perioada petrecuta la Steaua a insemnat pentru echipa una dintre cele mai bune perioade din punct de vedere fotbalistic. Am avea nevoie de acelasi entuziasm ca atunci.
Grigoras, in niciun caz, Piti estre ocupat cu Nationala, Olaroiu, mai bine nu....

jolie elena
22-10-2008, 03:44 PM
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Sport/107697/Dorinel-Munteanu-noul-antrenor-al-Stelei.html

Asa o fi oare?? ramane de vazut..

Tuby
22-10-2008, 03:46 PM
i not like it..

sunshine_claus
22-10-2008, 04:01 PM
Ce sa mai spun?! No comment. As vrea Protasov. A facut treaba buna, oricat l-au contestat unii. Nu zic ca as avea ceva cu D Munteanu dar nu il simt eu la echipa. Oricum oricina vine, il voi sustine.

Kahn
22-10-2008, 05:07 PM
Dorinel Munteanu e ca Lacatus: mare jucator dar slab antrenor.

kl@udiu
22-10-2008, 08:13 PM
Dorinel Munteanu e ca Lacatus: mare jucator dar slab antrenor.

Asa e... dar prefer Olaroiu...sau cineva care nu cunoaste echipa

liquid
22-10-2008, 08:18 PM
Asa e... dar prefer Olaroiu...sau cineva care cunoaste echipa

Cam asta ar fi si ideea, sa nu cunoasca echipa, sa vina, sa vada el jucatorii si sa introduca ceva nou in joc, alta mentalitate...

shinoda
22-10-2008, 08:25 PM
Singurul lucru care ii lipseste Stelei este un antrenor de mare caracter, care sa stie sa se impuna in fata patronului. Antrenor pe care Steaua nu il va avea niciodata cat timp la timona va fi Becali.

jolie elena
22-10-2008, 08:38 PM
Cam asta ar fi si ideea, sa nu cunoasca echipa, sa vina, sa vada el jucatorii si sa introduca ceva nou in joc, alta mentalitate...

Crezi ca se poate schimba ceva atata timp cat behaie Becali? Imi vine greu sa cred...

Leahu
22-10-2008, 08:41 PM
Asa e... dar prefer Olaroiu...

Aici sunt de acord si eu il prefer pe Olaroiu

liquid
22-10-2008, 09:16 PM
Daca are caracter, dupa cum spunea shinoda da, daca nu in nici un caz :-j

kl@udiu
23-10-2008, 06:24 AM
Oricum,Olaroiu de la AL Hilal daca nu ma insel,este o solutie,de cand a plecat el,au venit multi jucatori la steaua...

sdc
23-10-2008, 10:35 AM
Singurul lucru care ii lipseste Stelei este un antrenor de mare caracter, care sa stie sa se impuna in fata patronului. Antrenor pe care Steaua nu il va avea niciodata cat timp la timona va fi Becali.
Piturca a fost singurul antrenor care a stiut sa se impuna in fata lui Becali

little_foot
23-10-2008, 10:37 AM
Nu e deloc asa. Singurul care s-a impus si a avut si rezultate a fost Protasov. De ce crezi ca a "zburat" asa de repede de la conducerea echipei desi rezultatele il recomandau?

xdevil
23-10-2008, 01:57 PM
Ce rezultate a avut? Ca a terminat turu' pe locul 2 la vreo 5 puncte in spatele lui Dinamo in acel an. Juca frumos echipa pe vremea lui Protasov, nu juca neaparat mai bine.

little_foot
23-10-2008, 02:02 PM
E sezonul in care Steaua a ajuns in semi-finalele UEFA. Vrei sa-mi spui ca a fost datorita ideilor tactice ale lui Olaroiu, care a venit chiar dupa el?
A fost cred ca singurul antrenor (excluzand Lacatus si Hagi) care a fost sustinut de galerie pana in panzele albe si caruia i s-a strigat de catre aceasta sa nu plece.

xdevil
23-10-2008, 09:24 PM
Cred ca e putin deplasat sa spui ca Olaroiu nu are merite in calificarea echipei in semifinale. Echipa stia sa atace de la Protasov, dar sa se apere a invatat de la Olaroiu...

Ratonu
23-10-2008, 11:00 PM
Să se apere au învăţat de la Zenga, cu Olăroiu au mers din inerţie. Dacă Olăroiu ştia să facă ceva, Steaua nu pierdea la Middlesbrough.

Kahn
24-10-2008, 02:15 PM
Eu nu inteleg ce are D.Munteanu cu Pedrazzini:confused:Cred ca fanii nu vor accepta ca italianul sa plece de la echipa si vor contesta aceasta decizie...eu sper sa ramana ca pana acum si-a facut treaba bine,

gianni
24-10-2008, 05:45 PM
In general, orice antrenor principal are si vreo cativa de-ai lui. Munteanu lucreaza cu unul Mihali.

alexrac
26-10-2008, 11:49 PM
steaua este demoralizata in acest moment..bine a facut lacatus ca a plecat...becali ia toate verzele antrenor k or fost nush ce fotbalisti...steaua e slaba in momentu de fata doarece :lacatus a lasat echipa in paragina,becali o facut la transferuri de jucatorii nici num se cheama nu mai stiu +ca tactica lu lacatus e varza!!!mie greu so spun deoarece sunt stelist dar uitativa la CFR...rapid...tactic...tot

Ratonu
27-10-2008, 12:00 AM
Ce mă miră în legătură cu meciul din seara asta cu Buzăul e că am vorbit cu stelişti care sunt dezamăgiţi de egal. Eu, nu ştiu, pur şi simplu nu-mi pot imagina pe cineva aşteptând ceva de la un meci ca ăsta sau părându-i relevant, după disputarea lui, altceva decât faptul că Peluza Nord e acum, clar, împotriva lui Becali.

Îmi pare rău că n-am mai apucat să pariez pe acest meci.

gianni
27-10-2008, 09:35 AM
Era de asteptat. Nu mai vreau sa comentez evolutia AStelei, in conditiile in care Becali a inceput sa spuna ca el are de recuperat bani de la club, ca.... Lepra aceasta de om trebuie sa dispara! Nu numai de la club, ci si din viata socio-politica! Becali zugraveste cel mai bine zicala cu "lupul paznic la oi" si " dracu` care zicea ca-i inger".

kl@udiu
27-10-2008, 10:10 AM
Steaua trece printr-o perioada proasta si nimeni nu o ajuta deloc...si de aia e asa situatia,cat despre becali, n-ai ce sa-i faci:moderator:...

@lyn reloaded
27-10-2008, 06:34 PM
Becali are o parere prea buna despre el. El crede ca stie aproape totul despre fotbal. Cred ca asta e cauza rezultatelor Stelei.

BughyRy
27-10-2008, 08:11 PM
cauza e ca nu-si cunoaste limitele, nu vrea sa inteleaga ca e un simplu cioban care a facut bani cum a facut si pac pac a ajuns cel mai bogat om din Romanica

gianni
28-10-2008, 09:05 AM
Demoralizanta situatie. Daca nu se pune osul la treaba, atunci o sa fie foarte nasol. Sper ca Dorinel sa le insufle ceva din calitatile lui de luptator jucatorilor, dar ma tem ca sper degeaba, mai ales ca Laca n-a reusit asta. Poate sunt surzi jucatorii?

AndreiBogdan
28-10-2008, 04:42 PM
Ce antrenor o sa fie la steaua daca lacca nu mai e?

sorin
28-10-2008, 09:25 PM
Ce antrenor o sa fie la steaua daca lacca nu mai e?
Teoretic e Munteanu Dorinel, practic e Becali. Nu inteleg de ce a acceptat el sa se umileasca in halul asta. Eu nu concepeam sa fiu marioneta unui cioban indiferent cat de multi bani imi promitea.

kl@udiu
29-10-2008, 07:37 AM
Teoretic e Munteanu Dorinel, practic e Becali. Nu inteleg de ce a acceptat el sa se umileasca in halul asta. Eu nu concepeam sa fiu marioneta unui cioban indiferent cat de multi bani imi promitea.

Probabil ca Dorinel nu stia,altfel nu era el prost sa vina....Dar nu conteaza asta,cat timp e Dorinel ,oricine ar face echipa,important este ca Steaua sa se califice in primavara Europeana si in campionat sa obtina macar locul 2 sau daca nu, de ce nu si 1?

gianni
29-10-2008, 01:24 PM
Daca Becali da chix si cu Dorinel, eu zic sa-i dam o batuta buna! Nu cred sa mai vina cineva sa antreneze la Steaua in conditiile acestea. Tot ceea ce se intampla la echipa in acest moment este jalnic!
Asa cum sustine Nesu, s-ar putea sa fie vorba despre o mare prapastie intre conducere si jucatori si o sa vedem numai meciuri de tot rahatul. BEEEEE, plateste jucatorii si stai naibii acasa sau joaca Manger ca acolo este doar un joc virtual!

M.I.L.32
29-10-2008, 03:46 PM
stai naibii acasa sau joaca Manger ca acolo este doar un joc virtual!

Asta a fost tare... :D Oricum nu cred ca va rezista multi nici Dorinel. Daca va fi sluga lui Becali (100% va fi) vom avea meciuri de tot rahatul.

gianni
30-10-2008, 10:55 AM
Mie imi place stilul lui Dorinel. Chiar imi doresc sa reuseasca.
Oricine vine in Ghencea, atat timp cat o sa fie Becali, o sa trebuiasca sa-l linga putin.
Intamplarea face sa cunosc pe cei care stau in loja lui Becali. Cu o singura exceptie ( un tip care este nonconformist si pe care-l doare-n c*r de nea Jiji) cam toti il limbocesc in fundulet.

kl@udiu
30-10-2008, 09:46 PM
Mie imi place stilul lui Dorinel. Chiar imi doresc sa reuseasca.
Oricine vine in Ghencea, atat timp cat o sa fie Becali, o sa trebuiasca sa-l linga putin.
Intamplarea face sa cunosc pe cei care stau in loja lui Becali. Cu o singura exceptie ( un tip care este nonconformist si pe care-l doare-n c*r de nea Jiji) cam toti il limbocesc in fundulet.

E un antrenor destul de bunicel...ca sa ne bucuram de valoarea lui 100%,becali ar cam trebui sa-l lase pe dorinel&argaseala sa se ocupe de echipa,el sa-si vada de afacerile lui...hmm

gianni
31-10-2008, 09:32 AM
Din cate stiu, maine o sa joace ofensiv. Mi se pare cel mai bine asa. Daca sunt baietii in "bulan" atunci avem mari sanse sa fim victoriosi. Daca nu...

xdevil
31-10-2008, 01:18 PM
Eu cred ca o sa ia bataie grav Steaua...

@lyn reloaded
31-10-2008, 03:04 PM
Nu am prea mari sperante in STEAUA, dar sper sa ma "dezamageasca" si sa castige. Tinand cont de forma actuala a stelei cred ca doar Dumnezeu ne poate ajuta sau un mare,mare noroc.

gianni
03-11-2008, 12:37 PM
Desi a avut putin timp la dispozitie, Dorinel a reusit sa imprime ceva din stilul sau. Vad ca a fost lasat sa faca el echipa!

kl@udiu
03-11-2008, 05:08 PM
Da a jucat bine Steaua.Ma bucur ca i s-a dat incredere lui Kapetanos... cum spuneai si tu geanni:);)