View Full Version : FIFA09: Will it be released for PC?
TigerGeo
27-04-2008, 01:20 PM
Talking about Madden 09, EA Sports quarterback Peter Moore, said :
We knew that our decision to not develop this year’s Madden for the PC would be an unpopular decision in some circles. But I’ll reiterate what I said a couple of weeks ago in this space…the PC presents some very serious business challenges to us in the sports category, particularly because so many of you all are playing your favorite sports games on the PS3, Xbox 360 and Wii. We are committed to shipping a limited number of our games on the PC this year, but we’ve also had to cut a few of our games from the platform. We do have ideas for how to revitalize the PC for sports games and the types of games that are best suited to the platform, and we’ll continue to explore those.
Last year it was said that in 2008 there would be next gen versions of the big EA-Sports series like NBA Live 09, Madden NFL 09 and FIFA 09. Now it was confirmed that Madden 09 is not coming to PC this year. Will there be a FIFA 09 for PC?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Se pare ca interesul celor de la EASports pentru utilizatorii jocurilor pe PC este egal cu 0...-_- totul e confuz...nici ei nu stiu ce sa mai faca...sa lanseze sau nu FIFA09 pt PC, chiar daca va fi current-gen!? :huh:...sa speram...
Vladutzyy
27-04-2008, 01:26 PM
Eu mi`as dori totusi sa ramana current-gen pt ca sunt constient ca nu am sistemul pregatit pentru next-gen...dar totusi chiar sa nu apara?:confused::(:huh:
sorin
27-04-2008, 01:40 PM
Nu stiu daca faptul ca Madden a fost anulat pentru PC este concludent pentru ce se va intampla cu FIFA 09 pentru aceeasi platforma. Nu cred ca un joc din seria NFL (PC) a fost atat de popular precum FIFA, cel putin in Europa, si probabil de aceea s-a luat aceasta decizie. Si din articol nu reiese ca cei de la Ea sunt indecisi in ceea ce priveste FIFA, este doar o intrebare pusa de autorul articolului prin care se atrage atrage atentia cititorului.
E normal ca interesul canadienilor pentru PC sa fie scazut atata timp cat principalele venituri vin din vanzarea jocurilor pentru console, iar numarul celor care le detin este, de asemenea, in crestere.
timisica_cristian
27-04-2008, 01:49 PM
celor de la EA nu le pasa de utilizatorii PC-ului. Sa va spun de ce: 1)pt. PC jocurile sunt mai ieftine( fata de Xbox 360 si PS3 ); 2)Poti sa piratezi mai usor un joc de PC, decat unul pt. consola, adaugand faptul ca trebuie modat( alti bani in plus pt. utilizatorul consolei ) 3)Majoritatea PC-urilor sunt prea slabe pt. a rula un joc next-gen; 4) In afara romaniei oamenii sunt platiti mult mai bine ca aici si nu este un dezastru economic daca isi cumpara mai multe console, fiindca pretul lor e un nimic pe langa salariile lor; 5) Oamenii vor jocuri excelente, next-gen, nu niste jocuri current-gen s.a.m.d
Si lista ar putea continua la nesfarsit, dar acestea sunt principalele motive
Last year it was said that in 2008 there would be next gen versions of the big EA-Sports series
Nu inteleg la ce se refera, ar putea fi vorba de marile serii EA-Sports http://img142.imageshack.us/img142/632/imagesxw4.jpg (http://imageshack.us)
sau se refera la EA SPORTS BIG:http://img142.imageshack.us/img142/8875/imagesjp0.jpg (http://imageshack.us)
-------------------------------------------------------------------------------
Nu stiu daca faptul ca Madden a fost anulat
Uite si raspunsul:Now it was confirmed that Madden 09 is not coming to PC this year
DarkComy
27-04-2008, 01:49 PM
UEFA Euro Community Day Cologne
--------------------------------------------------------------------------------
On monday, 7th April 2008 there's been an official Euro 08-community event at EA Germany.
The German fan-page FIFA4Fans visited the event and got some interessting news for us also regarding to FIFA 09 on PCs. At the moment their report is only available in German language, but I summarize the main facts for you here. If you want the full article you should visit FIFA4Fans.
I'm sure they'll have an English version of this article soon.
FIFA4Fans had the opportunity to ask some questions for Euro08 and FIFA09 directly to the producers of the next-gen and current-gen version of Euro08.
Their main question was, if there will be next-gen in FIFA 09
But the answer they recieved is bad, for all of us PC gamers.
It seems like FIFA09 is going to have current-gen again. As the producers said, there are technical and social reasons for this decission. Of course it wouldn't be a too big problem to convert next-gen for PC, but EA also thinks of gamers in south american or eastern european countries who don't have the required systems for a next-gen game.
At the moment it's not quite sure if FIFA 09 finally gets next-gen graphics, but we have to expect to get dissapointed again.
timisica_cristian
27-04-2008, 02:03 PM
UEFA Euro Community Day Cologne
--------------------------------------------------------------------------------
On monday, 7th April 2008 there's been an official Euro 08-community event at EA Germany.
The German fan-page FIFA4Fans visited the event and got some interessting news for us also regarding to FIFA 09 on PCs. At the moment their report is only available in German language, but I summarize the main facts for you here. If you want the full article you should visit FIFA4Fans.
I'm sure they'll have an English version of this article soon.
FIFA4Fans had the opportunity to ask some questions for Euro08 and FIFA09 directly to the producers of the next-gen and current-gen version of Euro08.
Their main question was, if there will be next-gen in FIFA 09
But the answer they recieved is bad, for all of us PC gamers.
It seems like FIFA09 is going to have current-gen again. As the producers said, there are technical and social reasons for this decission. Of course it wouldn't be a too big problem to convert next-gen for PC, but EA also thinks of gamers in south american or eastern european countries who don't have the required systems for a next-gen game.
At the moment it's not quite sure if FIFA 09 finally gets next-gen graphics, but we have to expect to get dissapointed again.
Acum avem confirmarea ca FIFA 09 nu va fi next-gen pt. PC, dar mie nu-mi pasa, mi-am luat consola:coco:
TigerGeo
27-04-2008, 03:01 PM
Last year it was said that in 2008 there would be next gen versions of the big EA-Sports series like NBA Live 09, Madden NFL 09 and FIFA 09. Now it was confirmed that Madden 09 is not coming to PC this year. Will there be a FIFA 09 for PC?
------------------------------------------------------------------------------------
Cum scrie si mai sus...mai mult se vorbeste de NFL si NBA (PC), aceste jocuri nu prea sau vandut in Europa si vor sa nu le mai lanseze...insa FIFA09 (PC) ramane la stadiul de zvon, insa poate sa fie o strategie a celor de la EASports...se gandesc ca daca nu il mai lanseaza o sa isi cumpere toata lumea console...:rolleyes: opinia mea e ca FIFA09 (PC) va aparea 99%...:D ramane de vazut...
...dar mie nu-mi pasa, mi-am luat consola:coco:
bine ai facut...:D
andrei_fcmbacau
29-04-2008, 02:40 PM
PES va avea mult de castigat daca EA SPORTS renunta la FIFA versiunea PC
BughyRy
29-04-2008, 03:01 PM
Nu cred ca vor renunta EA la FIFA09 (PC), poate nu-l vor face next-gen, dar nu vor renunta. Ar avea totusi zic eu de pierdut, pentru ca peste 50% nu se vor orienta catre console ci catre alte jocuri cum ar fi PES. WCG iar ar avea de pierdut pe urma asta :), nu va mai fi sectiune de FIFA PC, una din sectiunile importante.
gigimures
29-04-2008, 04:48 PM
Si eu am xbox360 si am luat fifa 08 pt consola...am deschis consola si pc-ul am jucat un meci pe consola si unu pe pc,parca fifa 2008 pt xbox360 ar fi fost ceva nemaintalnit si fifa 08 pe pc un joc dezastros!Nu poti face diferenta intre fifa 2008 pe consola si fifa 2008 pe pc!E imposibil!
cosmin targoviste
29-04-2008, 06:11 PM
Va fi tot Curent Gen,dar important e ca va fi!
timisica_cristian
30-04-2008, 10:02 PM
Nu cred ca vor renunta EA la FIFA09 (PC), poate nu-l vor face next-gen, dar nu vor renunta. Ar avea totusi zic eu de pierdut, pentru ca peste 50% nu se vor orienta catre console ci catre alte jocuri cum ar fi PES. WCG iar ar avea de pierdut pe urma asta :), nu va mai fi sectiune de FIFA PC, una din sectiunile importante.
Majoritatea oamenilor nu au auzit de PES, deci mai toti se vor orienta spre console, indiferent daca apare sau nu FIFA 09( nu conteaza pe ce PC/consola etc. )
Ell-y-ass
30-04-2008, 10:15 PM
qum mey sa nu apara si dak ar fii sa nu apara fifa09 incasarile ar fi pe sfert asa k io zic k o sa apara 100%
sorin
01-05-2008, 06:23 PM
Majoritatea oamenilor nu au auzit de PES, deci mai toti se vor orienta spre console, indiferent daca apare sau nu FIFA 09( nu conteaza pe ce PC/consola etc. )
Nu neaparat. Multi vor cauta alternative daca FIFA 09 (Retro) nu va exista si in varianta pentru PC pentru ca e foarte putin probabil ca cineva sa dea pana la 1800 RON (PS3) doar ca sa poata rula un joc. Si PES devine din ce in ce mai popular, nu mai e doar cricul de la roata de rezerva in domeniul simulatoarelor de fotbal.
@timisica: Citeste bine posturile si ai sa vezi ca eu am vrut sa spun ca nu se poate face o paralela intre seria Madden si FIFA iar in celalat mesaj este clar vorba despre cele mai populare serii de jocuri lansate de Ea Sports.
bogdan7
23-05-2008, 07:43 PM
Cand vor aparea vesti despre fifa 2009 ? Sa stim si noi daca va fi ,,Liga lu' Mitica" in joc:lol: ...
stephen
23-05-2008, 09:26 PM
Cand vor aparea vesti despre fifa 2009 ? Sa stim si noi daca va fi ,,Liga lu' Mitica" in joc:lol: ...
Nu va fi, stai linistit.
andrei_fcmbacau
24-05-2008, 12:39 AM
poate printr-o minune si chiar am merita sa fim in locul mafiotilor polonezi care aranjeaza toate meciurile.
Tevez
24-05-2008, 07:03 AM
tinand cont ca avem 7 echipe in cupele europene s-ar putea sa ne trezim cu o surpriza.....
sobby_07
24-05-2008, 08:26 AM
va fi probabil rusia,da liga 1 in nici un caz din lipsa licentei asa ca nu va mai facetzi sperante degeaba
Johnny13
24-05-2008, 08:31 AM
Nu va fi, stai linistit.
Nu va fi, dar de ce este FifaRomania?:naughty:
sorin
24-05-2008, 10:14 AM
tinand cont ca avem 7 echipe in cupele europene s-ar putea sa ne trezim cu o surpriza.....
Daca citeai prin forumurile mai vechi, puteai sa vezi ca Ea Sports nu introduce echipele in joc pe baza rezultatelor obtinute de aceasta in competitiile europene ci pe baza altor criterii ce tin si de numarul de copii originale vandute in tara respectiva. Cum la noi acest numar e destul de mic comparativ cu alte state, probabil nu vom avea Liga I nici in FIFA 09.
Am impresia ca Razvan spunea in urma cu ceva timp ca FIFA 09 va pune mai mult accent pe perioada veche a celor mai putuernice campionate din Europa, daca este adevarat atunci nu vom avea parte de campionate noi in joc ci doar de vreo 5 ligi:p.
Tevez
24-05-2008, 10:38 AM
atunci la rest of world vom avea : DInamo,Steaua,Rapid.....
BughyRy
24-05-2008, 10:54 AM
doar printr-o minune si daca va fi va fi doar Steaua
cristiano
24-05-2008, 11:04 AM
eu cred ca vor fii echipele care merg intr-o cupa europeana ... ca doar no sa bage Fc Brasoc ... :lol: ... si fetele o sa fie .. vai-si-amar.. :| o sa arate toti la fel ... oricum va fi ceva macar....
__________________________________________________ ________________________________________ varianta pentru Pc va exista ... asta pun eu pariu ... nu are cum sa iasa Fifa 09 fara varianta pentru Pc .... ar pierde prea mult...deocamdata au aparut zvonuri.... o sa existe mai multe detalii in vara...
sorin
24-05-2008, 11:19 AM
De unde le scoateti toti pe astea cu echipele romanesti in Fifa? Asteptati macar sa fie confirmat jocul printr-un site oficial, apoi faceti tot felul de speculatii inutile. De la Fifa 2003 noi nu am mai avut din start o echipa in joc si nici nationala foarte bine realizata, asa ca nu va inteleg de ce visati la nu stiu cate echipe in Rest of World sau mai stiu eu pe unde.
Vladutzyy
24-05-2008, 11:50 AM
[QUOTE=cristiano;189749]eu cred ca vor fii echipele care merg intr-o cupa europeana ... ca doar no sa bage Fc Brasoc ... :lol: ... si fetele o sa fie .. vai-si-amar.. :| o sa arate toti la fel ... oricum va fi ceva macar....
Ai dreptate ....fetele si skillurile jucatorilor vor fi vai-si-amar...asa ca mai bine jucam RLSP :p
BughyRy
24-05-2008, 12:45 PM
sau mai bine jucati cu echipe straine ;)
Tevez
24-05-2008, 03:23 PM
De unde le scoateti toti pe astea cu echipele romanesti in Fifa? Asteptati macar sa fie confirmat jocul printr-un site oficial, apoi faceti tot felul de speculatii inutile. De la Fifa 2003 noi nu am mai avut din start o echipa in joc si nici nationala foarte bine realizata, asa ca nu va inteleg de ce visati la nu stiu cate echipe in Rest of World sau mai stiu eu pe unde.
ca tu tare nu visezi .....
bogdan7
24-05-2008, 04:37 PM
Totusi ma gandesc ca o sa fie... In fiecare an, Fifa are mai multe ligi...S-ar putea sa fie si liga 1 burger, doar nu o sa bage fotbalul din Irak sau Slovenia:lol:...Singurul inconvenient ar fi faptul ca inca nu s-au bagat fotbalul din Argetina si Rusia...
Si ma rog ce are daca echipele nu vor avea fete, ganditi-va, ar usura mult munca echipelor de editare;).
BughyRy
24-05-2008, 05:59 PM
si le-ar scadea din ce in ce mai mult profitul...
:Leo:
25-05-2008, 07:31 PM
La noi in Romania FIFA se vinde destul de putin si asta este pacat deoarece nu avem cum sa ne bucuram de Liga I Burger direct in joc. Zicea un membru ca poate va fi Steaua la Rest of World: Daca nu a fost cu licenta in UEFA Champions League 06-07 m-as mira ca Gigi sa fie de acord acum si cel mai important: EA Sports sa se implice. Deci 90% vom avea doar Echipa natioanala a Romaniei si poate si pe Murgu normal... cine stie... :romania:
Si cel mai important: Macar sa fie NEXT-GEN FIFA 09 (daca apare, logic) :rolleyes:
Daca Fifa 09 nu va fi next-gen eu ma las de acest joc.Fifa 08 nu l-am jucat in acest an deloc pentru ca e aproape la fel ca Fifa 07.
Tevez
26-05-2008, 08:06 PM
sunt multe diferente intre 08 si 07 poate tu nu le-ai vazut......
S3BBY
30-05-2008, 09:05 PM
:: The PC Version ::
All rumors point, that the graphics for the FIFA09 PC version remain the same as current engine of FIFA08. The adaption of Next Generation physics- and gameplayengine seems to be stacked against all PC users - they may have to wait another year for the step to the Next Generation and now fall behind into last generation.
EA did it again.Fuck!:mad:
bogdan7
30-05-2008, 09:07 PM
Fifa 2008 va fi Next-Gen ! N-a fost !
Fifa 2009 va fi Next-Gen ! Nu va fi !
Parca vad ca nici fifa 2010 nu va fi Next-Gen-_-
BughyRy
31-05-2008, 07:24 AM
care este sursa S3BBY?
poli tm in fifa
31-05-2008, 08:12 AM
:: The PC Version ::
All rumors point, that the graphics for the FIFA09 PC version remain the same as current engine of FIFA08. The adaption of Next Generation physics- and gameplayengine seems to be stacked against all PC users - they may have to wait another year for the step to the Next Generation and now fall behind into last generation.
EA did it again.Fuck!:mad:
Asta se stia de ceva timp.EA nici maca nu a anuntat ceva legat de FIFA 09 ca va fi Next-Gen ;)
S3BBY
31-05-2008, 11:20 AM
care este sursa S3BBY?
Sursa: www.fifa09.de
Albertino99
31-05-2008, 11:25 AM
Fifa 2008 va fi Next-Gen ! N-a fost !
Fifa 2009 va fi Next-Gen ! Nu va fi !
Parca vad ca nici fifa 2010 nu va fi Next-Gen-_-
Poate Fifa 2010 nici nu va exista pe PC :lol: .Oricum,nu am prea mari asteptari de la 09,aceeasi grafica,acelasi gameplay de r...asul lumii si cu siguranta acelasi Murgu...:(
Maryusake
31-05-2008, 11:36 AM
Si sa va mai aud eu ca va plangeti ca nu cumparam copiile originale.Pur si simplu nu merita!Daca e sa joc fifa, o fac doar cu RLSP pentru ca mai coloreaza jocul asta de 3 lei 30.
gigimures
31-05-2008, 02:43 PM
Nici nu stiu daca o sa-l mai am pe PC, mai bine il cumpar pe consola:wub: acolo merita orice leu:wub:!
tot_pt_steaua
01-06-2008, 04:36 PM
parerea mea ..k cei dl EA voi avea d pierdut pt k PES a crescut ft ft mult.....ar trebui sa s gandeasca putzin j l pc......nu cred k in europa sunt mai multe console decat pc-uri.....deci.....sper sa fie next-gen sau makr sa fie k PES 08 (ma refer la grafik)
BughyRy
01-06-2008, 04:45 PM
nu va mai bateti capu pe subiectul daca apare pe PC, va aparea 99%, dar next-gen sunt sanse de 10% sa fie
@tot_pt_steaua : limba romana ti-e straina?
tot_pt_steaua
01-06-2008, 04:49 PM
nu sunt din romania!!!X(...dar imi place fifaromania:D....eu deja am hotarat sa-mi iao o consola j gata....;);)
kanye_west
01-06-2008, 04:54 PM
Ar fi pacat...imi aduc aminte cand jucam FIFA 94,95,96..de unde au inceput jocurile...si acum cand vezi ca niste tampiti de la EA nu vor mai scoate editii pe PC, parca iti vine sa plangi!
Practic FIFA a avut succes pe PC nu pe console, ar trebui sa se gandeasca si la asta, parerea mea...
Cu siguranta ca cei de la Konami sunt asa de bucurosi si ma bucur ca macar ei gandesc cu cap...si vor scoate editii next gen, cum este si PES 2008!
timisica_cristian
01-06-2008, 10:02 PM
EA se pi** pe versiunea de pe PC, se pirateaza prea mult, EA pierde extrem de mult( bani ), in schimb pe console 80% din oamenii care detin console cumpara jocuri originale
Tevez
03-06-2008, 05:28 AM
All rumors point, that the graphics for the FIFA09 PC version remain the same as current engine of FIFA08.
The adaption of Next Generation physics- and gameplayengine seems to be stacked against all PC users - they may have to wait another year for the step to the Next Generation and now fall behind into last generation.
mda.......
tot_pt_steaua
03-06-2008, 07:51 AM
bah fifa09 o sa fie exact ca fifa08.....eu astept Pes09:D:D
BughyRy
03-06-2008, 04:49 PM
si voi va faceati probleme ca nu va aparea pe PC
bogdan7
03-06-2008, 07:35 PM
Nu o sa fie next-gen...Mda...Clar, imi iau un PS3:p
si totusi fifa 09 pentru PC va avea un pic de aer next-gen
http://img258.imageshack.us/img258/4199/fifa094hk2.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=fifa094hk2.jpg)
http://img258.imageshack.us/img258/6707/fifa095fn3.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=fifa095fn3.jpg)
http://img375.imageshack.us/img375/2527/fifa096tx6.th.jpg (http://img375.imageshack.us/my.php?image=fifa096tx6.jpg)
The british print magazine GamesMaster collected some nice facts about the PC version of FIFA 09 from EA Sports. We summarized all those information for you including three new pictures:
:: Graphics ::
The PC-version of FIFA 09 is developed by the same team as the PS2-version
The graphics are bases on the same, well known technology, but were severally reworked in some parts for the FIFA 09 edition. The alert eye will become apparent more realistic player models and kits with a better shade and texture resolution, player faces seem even nicer by the way.
The stadiums and the environment around the field looks disappointing and was not improved. The crowds remain a a pathetic bunch of blurry twodimensional pixels, aswell as the photographers around the field, they look like they were made of paperboard instead as real humans.
:: Gameplay ::
New features on the gameplay: Beside of a Gamepad/Controller you can now use the keyboard together with the mouse for more direct and fully free passing. In general and compared to FIFA 08 there were only slight gameplay changes.
Result:
Better player models and nicer grass bring a little "NextGen" flair to the PC version, but even this measures cannot spoofs an graphic engine from the technologic stone age. The undetailed and boring looking crowds in the stadium and the two dimensional photographers around the field disturb the new look. The most important aspect of a football simulation, the gameplay, was only a little improved, but the more realistic gameplay is only available on consoles.
sursa : fifa09.de
poli tm in fifa
07-06-2008, 03:16 PM
Imaginile nu sunt de pe versiunea PC :p
sorin
07-06-2008, 05:43 PM
Imaginile nu sunt de pe versiunea PC :p
Ba da, chiar daca se vede clar ca sunt niste poze editate si jocul nu va arata chiar atat de "stralucitor", sunt totusi pentru varianta de PC. Ca sa te convingi, uita-te la public, sunt aceleasi panouri penibile 2d de care avem parte de cativa ani buni, panouri care pe alte platforme arata mult mai bine.
Maryusake
07-06-2008, 05:46 PM
Ahh, iar spectatorii aia de carton.Sunt singurul caruia i-au placut spectatorii din fifa 2003?:p
BughyRy
08-06-2008, 08:58 AM
eu din ce stiri am auzit am inteles ca tocmai spectatorii vor fi schimbati... nu cred in pozele acelea
sorin
11-06-2008, 03:06 PM
FIFA 09 se aproprie, zilele acestea a fost lansat site (http://fifa09.com/)-ul oficial:).
spidyp77
11-06-2008, 03:48 PM
doamne ce site aiurea
chiar daca nu e terminat...dar ce naiba e asta?cica :
Pick your eleven. Fine tune your tactics. And challenge your friends.
in primul rand daca citim primele 2 propozitii ne duce imediat gandul la fifa manager
in al doilea rand ce rost are sa mai puna and-ul ala de la inceputul celei de-a 2-a propozitii?
sunt greseli minore pentru unii, dar EA nu ar trebui sa isi permita asa ceva.
poli tm in fifa
11-06-2008, 05:03 PM
Ba da, chiar daca se vede clar ca sunt niste poze editate si jocul nu va arata chiar atat de "stralucitor", sunt totusi pentru varianta de PC. Ca sa te convingi, uita-te la public, sunt aceleasi panouri penibile 2d de care avem parte de cativa ani buni, panouri care pe alte platforme arata mult mai bine.
Da,ai dreptate...M-am inselat :rolleyes:
Vladutzyy
12-06-2008, 10:23 PM
Ar fi ceva totushi sa arate FIFA09 pt PC asa:lol:
Ionut cel Intelept
12-06-2008, 11:07 PM
Mai conteaza daca apare sau nu fifa pe PC? Oricum avem parte in fiecare an de acelasi joc. Numai baza de date si meniul difera. In rest aceeasi grafica obosita, acelasi gameplay idiot. Baza de date poate fi usor modoficata de la an la an.
[Arhitect]
12-06-2008, 11:11 PM
Mai conteaza daca apare sau nu fifa pe PC? Oricum avem parte in fiecare an de acelasi joc. Numai baza de date si meniul difera. In rest aceeasi grafica obosita, acelasi gameplay idiot. Baza de date poate fi usor modoficata de la an la an.
gresit :d va fi tot next gen dar grafica mult mai buna..si gameplay....:p
Ionut cel Intelept
13-06-2008, 12:01 PM
;194370']gresit :d va fi tot next gen dar grafica mult mai buna..si gameplay....:p
Daa...ca in fiecare an.
BughyRy
13-06-2008, 04:57 PM
;194370']gresit :d va fi tot next gen dar grafica mult mai buna..si gameplay....:p
gresit... va fi tot old gen :) dar va fi schimbat, in fiecare an vin cu ceva nou, nu cu next-gen dupa care suneti haliti dar va fi schimbat.
@Ionut cel Intelept : de cand joci FIFA? eu zic ca in fiecare an au facut modificari... poate de la atata simulate si liga I instalata prin patch nu observi dar...
Joaca si pe EASO sa descoperi si alte lucruri, nu doar cariere pe care le castigi la pas... (daca ai original, desi nu cred)
sebseb
14-06-2008, 01:01 PM
EA va lansa în această toamnă Fifa 2009. Şi pentru a mai disipa monotonia anuală a seriei, Microsoft-ul jocurilor pe PC se laudă că Fifa 2009 va oferi nici mai mult, nici mai puţin de 50.000 de combinaţii tactice.Microbiştii care joacă seria FIFA încă de la începuturile sale (FIFA ’94, dar FIFA ’97 a fost primul din serie cu o grafică şi moduri de joc cât de cât apropiate de ceea ce vedem acum) sunt destul de sceptici la afirmaţiile făcute de Electronic Arts. De la FIFA ’98 încoace, schimbările au fost mai degrabă la nivel grafic (fără să revoluţioneze) decât la nivel tactic. În orice caz, chiar dacă FIFA 2009 nu va avea 50.000 de combinaţii (oare cine stă să le numere şi să le descopere pe toate?), grafica mai evoluată, listele de jucători şi echipele actualizate ne vor face să abandonăm vechea versiune (FIFA 2008) fără să stăm pe gânduri.
Sursa:go4it.ro
BughyRy
14-06-2008, 04:56 PM
am citit si eu acest articol acum cateva zile, ce sa zic, 50.000 de combinatii :-" nu stiu ce combinatii ar putea fi asa multe dar sa vad fapte... ca vorbe am auzit destule
[Arhitect]
14-06-2008, 05:01 PM
gresit... va fi tot old gen :) dar va fi schimbat, in fiecare an vin cu ceva nou, nu cu next-gen dupa care suneti haliti dar va fi schimbat.
@Ionut cel Intelept : de cand joci FIFA? eu zic ca in fiecare an au facut modificari... poate de la atata simulate si liga I instalata prin patch nu observi dar...
Joaca si pe EASO sa descoperi si alte lucruri, nu doar cariere pe care le castigi la pas... (daca ai original, desi nu cred)
scuze:D am vrut sa zic current gen :D m-am grabit..
Ionut cel Intelept
18-06-2008, 12:12 AM
[quote=BughyRy;194477]Ionut cel Intelept : de cand joci FIFA? eu zic ca in fiecare an au facut modificari... poate de la atata simulate si liga I instalata prin patch nu observi dar...
De la fifa 2001. Si din 2003 modificari care sa ma dea pe spate nu prea am vazut. Din contra, jocul a inceput sa arate din ce in ce mai urat, sa fie din ce in ce mai prost optimizat si foarte instabil.
timisica_cristian
18-06-2008, 12:11 PM
old gen
e current gen;)
BughyRy
18-06-2008, 01:48 PM
foarte instabil.
instabil poate e piratatu tau
Ionut cel Intelept
19-06-2008, 11:49 PM
Ok, poate instabil e piratatul meu, dar sa recunoastem, fifa arata din ce in ce mai naspa pe zi ce trece.
BughyRy
20-06-2008, 04:54 PM
parerea ta, a mea e ca stationeaza in binisor
ady_26_07
06-07-2008, 05:18 PM
EA va lansa în această toamnă Fifa 2009. Şi pentru a mai disipa monotonia anuală a seriei, Microsoft-ul jocurilor pe PC se laudă că Fifa 2009 va oferi nici mai mult, nici mai puţin de 50.000 de combinaţii tactice.Microbiştii care joacă seria FIFA încă de la începuturile sale (FIFA ’94, dar FIFA ’97 a fost primul din serie cu o grafică şi moduri de joc cât de cât apropiate de ceea ce vedem acum) sunt destul de sceptici la afirmaţiile făcute de Electronic Arts. De la FIFA ’98 încoace, schimbările au fost mai degrabă la nivel grafic (fără să revoluţioneze) decât la nivel tactic. În orice caz, chiar dacă FIFA 2009 nu va avea 50.000 de combinaţii (oare cine stă să le numere şi să le descopere pe toate?), grafica mai evoluată, listele de jucători şi echipele actualizate ne vor face să abandonăm vechea versiune (FIFA 2008) fără să stăm pe gânduri.
Sursa:go4it.ro oameni buni nu pot fi 50.000 de combinatii:eek:Probabil au zis si ei asa ca sa ne faca curiosi ca sunt disperati saracii.pes le fura piata...voi va dati seama 50.000 de combinatii poate 25.000 ca nimeni nu o sa stea sa le caute si sa le numere ce naiba:lol:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.