View Full Version : Colin McRae Rally 4
stefan
07-04-2004, 02:32 PM
La nici un an dupa aparitia lui Colin 3, a aparut si cel de-al patrulea joc din serie. Am reusit aseara sa iau demoul de pe net si sal joc, si dupa parerea mea jocul este foarte bun, chiar daca controlul e destul de greu, la finalul unei singure probe te cam doare mana. Dintre masinile care participa in campionatul mondial am vazut pana acum Citroen, Subaru, Peugeot 206 (cu toate ca anu asta e 307 parca) si Mitshubishi. La restu categoriilor nu am putu sa ma uit pentru ca sunt blocate.
Iata si un screanshot facut pe harbul meu de calculator:
http://www.poliiasi.as.ro/cmr4.jpg
djal3x
07-04-2004, 03:42 PM
sssssssssssuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr.. ..!!!!!!!!!!!!:) marfa...e chiar belea...grafica
Mda...io ca nebunul am tras de pe net toate cele 4 cd-uri continand jocul full....si sta foarte bine la capitolul grafica si gameplay...(realistic..chiar te chinui sa stai pe trasa ideala a traseului :P )...dar cerintele sunt destul de exagerate si nu toata lumea se va putea bucura de el.
P.S Ca dovada de dificultatea controlului...iata Citroenul lui dj_mozart luand-o pe aratura...anyway..o sa vin si io cu exemple de manevrabilitate defectuasa...ca sunt expert in ea :D
stefan
07-04-2004, 04:16 PM
Eu abia astept sa primesc cdurile prin posta. Cerintele sunt intradevar mari, dar nu chiar asa de exagerate cum sunt la Far Cry de exemplu. Eu il joc pe 640X480X32bit
--------------------------------------------
Minimum Requirements (Single player)
? Windows 98SE/ME/2000/XP
? DirectX 9b
? Pentium III or Athlon at 750MHz
? 256Mb RAM
? Supported 32Mb Graphics Card
? DirectX 9 Compatible Sound Card
? 220MB Hard Disk Space
Recommended Specification
? Windows 98SE/ME/2000/XP
? DirectX 9b
? Pentium III/4 or Athlon at 1.4GHz
? 512Mb RAM
? Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce3 and above
? Sound Blaster Audigy 2 series audio card
? 220MB Hard Disk Space
Si acolo unde zici tu ca o luam pe aratura eram totusi pe drum fata de prima cursa jucata :lol:
rekinu
07-04-2004, 04:20 PM
io am jucat demoul shi din pacate nici de data asta nau scos shi ei jocu mai pentru idiots :P adica pt mine sa pot sa tin shi io macar sa tin masina 10 sec pe drum drept
Pai ce mai e de zis...mai exista varianta 2WD care consta in MG ZR , Citroen Saxo , Ford Puma , Fiat Punto si Ww Golf.
De asemenea odata terminat campionatul la una din cele categorii sunt deblocate cateva masini care au scris istorie in lumea Rally : Peugeout 205 , Lancia Delta , etc.
Oricum pasionatii genului vor petrece multe ore in compania jocului...una placuta de altfel :mishto:
P.S. Sper ca nu ai luat-o ca pe o ofensa "aratura" mea :P
Si inca un P.S : Omule cum ai pus poza in post...trebuie neaparat sa o uploadez de pe site ?? mersi...
djal3x
07-04-2004, 07:46 PM
mdea....interesant.. :) o sa-mi iau si eu jocul... :naughty:
stefan
07-04-2004, 08:53 PM
Originally posted by Tuby@Apr 7 2004, 06:57 PM
Si inca un P.S : Omule cum ai pus poza in post...trebuie neaparat sa o uploadez de pe site ?? mersi...
trebuie uploadata undeva la un site
LOL, la 4wd am uitat tocmai de Ford Focus :P. Am descoperit cum poti sa tii masina tot timpu pe traseu, nu trebuie sa tii apasata acceleratia tot timpu la ca NFSU si sa mai pui frana din cand in cand, cu o secunda inainte sa intri in curba tre sa iei piciorul de pe acceleratie, si eventual daca curba e foarte stransa mai pui si o frana. la mine asta a dat rezultate, am depasit recordu ala din joc cu vreo 10 secunde.
Mda...si io tot cu Ford Focus am reusit cel mai bun rezultat.. :)
Tare ma intreb insa cum se joaca cu un Forcefeedback...cre ca e realitate la extrem.. :mishto:
Cel mai simplu traseu mi se pare Suedia pe zapada...unde chiar daca nu iei curba perfect sunt pe margini blocuri de zapada care te pastreaza pe traseu :mishto:
nu l-am jucat
dar o saa fak rost cat de curand
am auzit ca e mult mai bun decat colin mcrae rally 2
colin mcrae rally 3 l-am avut shi avea multe probleme printre care : nu se auzea puteai sa joci doar cu o masina
deci era foarte naspa
danutz_andrey
08-04-2004, 07:56 PM
Am jucat pana acum doar demo-ul si pot sa zic ca va fi un joc super!
Pai chiar e super....da tre sa fii chiar impatimit ca sa termini un campionat...dureaza enorm....
danutz_andrey
08-04-2004, 08:09 PM
Nu conteaza cat dureaza!Poti sa-l joci cat vrei daca ai timp si mai ales rabdare(Care la mine cam lipseste).Apropo cand apare jocu'?
Pai a aparut deja..nu shtiu exact data fixa...daca ai rabdare si conexiune buna poti sa-l tragi de pe dc++..e pe 4 cd....io asa am facut rost de el...
Bafta !! :mishto:
danutz_andrey
08-04-2004, 08:31 PM
Conexiune buna nu am(dial-up) da daca zici ca a aparut in 2-3 zile fac rost de el!
stefan
10-04-2004, 12:12 PM
Miam luat si eu jocul full, si am inceput sa joc in campionat ca sa iau toate masinile, traseele, si ce mai este de luat, numai ca mi se pare imposibil sa castigi un raliu, din 6 probe speciale e imposibil sa nu apara una care sa nu iti convina deloc, doar pe superspeciala daca mai recuperezi putin timp ai sanse sa castigi.
Si traseul din Finlanda mi se pare imposibil, cred ca am nimerit toti copacii din padurea aia, numai drumul nu :lol:
djal3x
10-04-2004, 01:48 PM
o sa mi-l iau si eu ... :naughty:
am facut shi yo rost shi e super
doar ca e cam greu de controlat
danutz_andrey
10-04-2004, 07:30 PM
Daca ai uh gamepad il controlezi fara probleme!fa rost repede de unul!
Vlad87
11-04-2004, 12:17 PM
pai care au probleme cu gameplay-ul.Sa stiti ca acest joc e pt volan nicidecum pt tastatura.Mai urmariti si voi emisiunile si punetiva mintea la contributie.Serios acuma chiar nu vati dat seama?
stefan
11-04-2004, 12:46 PM
Originally posted by Vlad87@Apr 11 2004, 12:17 PM
Mai urmariti si voi emisiunile si punetiva mintea la contributie.Serios acuma chiar nu vati dat seama?
Serios, chiar nu tiai dat seama ca nu toata lumea are bani sa-si cumpere volan :P
Sirius
12-04-2004, 09:50 PM
Uite chestie: cu aceleasi setari, demou' de CMR 4 mi se misca mult mai bine decat cel de CMR 3. Chiar daca cerintele par mai mari, jocul a fost optimizat extraordinar ca sa meraga bine si pe calculatoarele moderat cum este al meu...
Zodrak
29-04-2004, 11:26 AM
Pentru toti cei care au probleme in a tine masina pe traseu, vin si eu cu un sfat: pe langa faptul ca frana, frana de mana si acceleratia mai NEapasata din cand in cand trebuie folosite "la greu", mai ascultati si ce spune fraieru' ala care tot vorbeste si va indica viteza cu care trebe luata o curba, daca trebe "taiata" sau nu, si alte amanunte foarte interesante...sa vedeti ce performante o sa inregistrati...
Un alt aspect extrem de important este "Car Setup", unde, in functie de traseu, puteti adapta cat mai bine caracteristicile masinii la "conditiile de drum" ca sa folosesc o exprimare mai de scoala de soferi...
Va doresc succes si mare atentie la nenea copilotu', ca fara el, mai bine ramanem la NFS Underground....vitezomanilor care sunteti !!! :ph34r:
Gladiator
29-04-2004, 04:48 PM
Am jucat demou la CM 4 si ii aproape ca CM 3. Trebuie sa vad fulu ca sa pot sa ma pronunt. Oficial nu cred ca s-a lansat. Sau da? :huh: :unsure:
RaPiDuTz
30-04-2004, 12:48 AM
yak
nu miau placut deloc nici CMR 2 si nici CMR 3...
cel mai adevarat gameplay de raliu la avut pe departe Rally Championship 2000... ;)
Habar nu am jucat Rally 2000....oricum cmr 4 e super ca grafica si ca gameplay(aici mai e si greu :P ) dar personal io nu am rabdare sa termin un sezon...atatea curse....boriiing...
Sirius
01-05-2004, 08:44 PM
Originally posted by dj_mozart@Apr 10 2004, 12:12 PM
Si traseul din Finlanda mi se pare imposibil, cred ca am nimerit toti copacii din padurea aia, numai drumul nu :lol:
In demo eu am batut recordul pe circuitul din Finlanda...
Ha ha...cel mai banal mi se pare ( suprinzator ) cel al suediei...cel pe zapada..
Avantajul consta in barierele de zapada de pe margini care te ajuta in derapaje..
am primit si eu ieri seara jocul, dupa ce am jucat cu cineva in 2 si am terminat tot ultimul, mi se pare ca e mai mishto sa joci pe gamepad decat pe tastatura...
pana acum nu am inceput decat odata campionatul dar nu am reusit sa avansez pentru ca nu am scos minimul de 2 puncte :o cu toate ca am reusit sa castig chestia aia unde erau garduri, ma rog nu stiu cum ii zice :P
-Razvan-
19-07-2004, 09:28 PM
Aaaa....sa ma laud! L-a terminat pe tot! Gata cu lauda...acu` adevaru`! L-am terminat intradevar dar cu timpii schimbati! Am refacut alea cu timpii si cel mai bun era cu vreo 10 min in urma mea la fiecare cursa! Daca il vrea cineva o sa il pun pe siteul meu...asta doar sa il vreti (am timpi mari, mijlocii si doar putin mariti)!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.