View Full Version : Troll Alarm
Poet Of Tragedies
02-04-2004, 07:49 PM
Prima oara cand am intrat pe forumu asta si am vazut regulile am zis ca e civilizat,ca nu sunt permise jigniri si alte alea...e,m-am inselat. <_<
Se pare ca aveti un mare Troll :crazyboy: (troll=persoana teribilista care tine cu tot dinadinsul sa strice buna atmosfera pe forumuri prin injuraturi,spamuri,jigniri,etc.) in persoana lui Kissy caruia i-ati dat warn 100% dar continua sa-si faca meseria cu brio.
Pe mine,cel putin ma dezgusta chestia asta,fiind un tip pasnic si prietenos. :cuminte:
danutz_andrey
02-04-2004, 07:51 PM
Din cate stiu KYssY va primi un Ban mare de tot!Dar asta numai mns o poate face.iar el nu este aici!
KYssY
02-04-2004, 08:43 PM
Originally posted by danutz_andrey@Apr 2 2004, 08:51 PM
Din cate stiu KYssY va primi un Ban mare de tot!Dar asta numai mns o poate face.iar el nu este aici!
insfarsit!! unu' care mi-a scris numele klumea!!!
da' yo am warn' level 100%!!! si???
acu' voi ma jigniti!!! eu troll?? sa stiti ca ma consider foarte amuzant!!!
asa ca nu mai deschideti thread-uri degeaba ca nu-s subiect de discutie!!!
Poet Of Tragedies
02-04-2004, 09:16 PM
Poti fi amuzant si fara sa injuri ;)
Tocmai la asta ma gandeam si eu, in ultimul timp forumul s-a cam distrus. Ar trebuii ca inanite sa te poti inscrie la forumul fifaromania , sa dai un test de iq. Asadar baieti daca fotbalul nu-l stiti sa-l discutati civilizat, nu va inscrieti. Daca ati venit aici numai pentru rcif, postati in sectiunea rcif. Daca ati patit drame in copilarie si ati ramas cu sechele, exista doctori , nu intrati pe fifaromania sa va "reparati" viata.
denad
02-04-2004, 11:25 PM
Originally posted by blue boy@Apr 2 2004, 11:19 PM
Ar trebuii ca inanite sa te poti inscrie la forumul fifaromania , sa dai un test de iq. Asadar baieti daca fotbalul nu-l stiti sa-l discutati civilizat, nu va inscrieti.
Si crezi ca un om cu Iq-ul mare vorbeste neaparat frumos?
LiviuRO
03-04-2004, 12:17 AM
lol, poate ca nu, dar macar are ceva, mai exact IQ.
Subscriu initiativei lui Poet of Tragedies, cred ca ar trebui sa se ia masuri "disciplinare", care pe viitor sa serveasca drept exemplu.
RaPiDuTz
03-04-2004, 12:32 AM
Originally posted by Poet Of Tragedies@Apr 2 2004, 08:49 PM
Prima oara cand am intrat pe forumu asta si am vazut regulile am zis ca e civilizat,ca nu sunt permise jigniri si alte alea...e,m-am inselat. <_<
chestia asta sa intamplat cand a inceput kyssy asta sa abereze adik mai precis cam de cand te-ai inscris tu la forum...ghinionul tau :unsure:
pana atunci era pace si armonie...or not :P
dar oricum era mult mai misto ca acum
danutz_andrey
03-04-2004, 03:23 PM
Dar daca va lua BAN KYssY va fi din nou acelasi forum pasnic!Vor mai exista certuri cu siguranta,dar nu cred ca se va mai ajunge aici!
Sirius
03-04-2004, 09:54 PM
La fel s-a zis si cand Neo a fost ''expediat''. Asa ca stai linistit, certareti vor mai fi.
LiviuRO
03-04-2004, 10:45 PM
dar totusi, de la plecarea lui Neo, ma rog, expulzarea lui Neo, si pana acum, nu cred ca s-a injurat vreodata in paginile acestui forum. Ca au fost si alte "dispute", cred ca era inevitabil ca 500 de utilizatori sa se placa reciproc, fara sa existe dispute de nici un gen.
RaPiDuTz
04-04-2004, 12:45 AM
eu nu prea am prins "era neo" dar din posturile lui citite de mine nu parea deloc intelegator si posta aiurea...unu-doua smile-uri erau la moda si atunci :)
LiviuRO
04-04-2004, 02:19 PM
Pai ai prins partea lui "buna", inainte era de-a dreptul insuportabil. Cred ca este o moda a "userilor" cu varsta pana 15-16 ani. Teribilismul s-a mutat la cote de varste mai joase :) (cu mici exceptii desigur).
Nu l-am mai vazut pe Kyssy postand...a luat ban sau e de la worn levelu ala ?
Sirius
04-04-2004, 09:10 PM
K sa vezi, nici pe mns. S-o fi dus sa-l ia la bataie, ca ''mosu'' mns se enerveaza rau la chestii d-astea :scaun: :scaun: :scaun:
LiviuRO
04-04-2004, 11:06 PM
lol, ar fi ceva sa vedem ceva "scandaluri" din astea in urma "discutiilor" de aici. Ce-i drept, cred ca trebuia sa-l ard de cateva ori pe cata pentru unele "declaratii" pe care le-a facut pe aici :P.
RaPiDuTz
05-04-2004, 05:42 AM
:D
mns probabil nici nu a vazut ce a facut kyssy :P
oricum daca o sa vedeti unul pe mirc cu nickul asta (adik kyssy) flodati-l bine de tot ! :)
sanshine
05-04-2004, 11:48 AM
deocamdata kyssy are dreptul de postare suspendat pe termen nedefinit... e maximum ce pot face eu... cred... :blink:
edit: si am scos si poza din profil ;)
LiviuRO
05-04-2004, 12:15 PM
uuuu. coool :). Nice work, Global Moderator a.k.a sanshine (cand intri si tu mah pe mIRC, ca l-am vazut pe frati-tu mai des acolo :)).
sanshine
05-04-2004, 12:25 PM
Originally posted by D_Dogg@Apr 5 2004, 12:15 PM
uuuu. coool :). Nice work, Global Moderator a.k.a sanshine (cand intri si tu mah pe mIRC, ca l-am vazut pe frati-tu mai des acolo :)).
??? interesant, ia elaboreaza putin mesajul asta. unde si cand l-ai vazut tu pe frate-miu? ce zicea de mine :P oricum, in curand poate o sa am si eu mai mult timp de mIRC. nu ca m-ar atrage prea tare. :)
LiviuRO
05-04-2004, 12:31 PM
Am vb. cu el de vreo 2 ori, in perioada cand terminasei patch-ul pt TCM. :). Asa s-a recomandat, fratele lui sanshine. Nu nu ne-a dat prea multe "informatii" despre tine, cel putin nimic picant :P. Atat doar, ne-a zis ca ai facut patchurile pt TCM, si ca nu mai ai net (ceea ce stiam), si am mai vb de fotbal...
RaPiDuTz
05-04-2004, 03:08 PM
Originally posted by sanshine@Apr 5 2004, 12:48 PM
deocamdata kyssy are dreptul de postare suspendat pe termen nedefinit... e maximum ce pot face eu... cred... :blink:
edit: si am scos si poza din profil ;)
e bine ca am scapat de el... :mishto:
poza din profil era chiar misto...ma refer la aia din poza, sau nu iti place de Cosmina ? :lol: :P
sanshine
05-04-2004, 04:20 PM
daca ti-e dor de ea, da-mi un PM si-ti dau un link la un site cu tipe mai marfa decat Cosmina :P :P
sanshine
05-04-2004, 04:23 PM
Originally posted by D_Dogg@Apr 5 2004, 12:31 PM
Am vb. cu el de vreo 2 ori, in perioada cand terminasei patch-ul pt TCM. :). Asa s-a recomandat, fratele lui sanshine. Nu nu ne-a dat prea multe "informatii" despre tine, cel putin nimic picant :P. Atat doar, ne-a zis ca ai facut patchurile pt TCM, si ca nu mai ai net (ceea ce stiam), si am mai vb de fotbal...
nu stiam eu ce face frate-miu la orele de informatica :P. Si nu ca nu mai am net, nici n-am avut vreodata <_<
LiviuRO
05-04-2004, 11:08 PM
Send me a PM cu link pls :). Si cu niciodata? Nici macar un Xnet, ceva?
la kissy i-am dat si eu un ban de sambata pana vineri adica din 3 aprilie pana in 9 aprilie
sanshine
06-04-2004, 09:00 AM
Originally posted by D_Dogg@Apr 5 2004, 11:08 PM
Si cu niciodata? Nici macar un Xnet, ceva?
:offtopic: mai vorbim... :rolleyes: :naughty:
kyssy nu mai exista pe forum si are ban permanent pe IP :P
RaPiDuTz
06-04-2004, 09:57 AM
Originally posted by mns@Apr 6 2004, 08:48 AM
la kissy i-am dat si eu un ban de sambata pana vineri adica din 3 aprilie pana in 9 aprilie
kyssy nu mai exista pe forum si are ban permanent pe IP
lol...probabil prima oara nu te uitasei decat la o mica parte din mesajele lui... :P
djal3x
06-04-2004, 01:03 PM
:) yee..are kyssy ban..merita....! :naughty: AUZI..MNS...mai taie-mi si mie din warn pls...am 40..!!!!!!!!
-Razvan-
09-05-2004, 07:54 PM
MNS, tot respectu` da si tu ai mai folosit cuvinte "periculoase" pe forum! Poate daca nu am fi toti asa tineri nu am folosi anumite cuv.
P.S. Sunt unii pe forum care posteaza de dragul de a posta, neavand nici o leg. cu FIFA, sau alte subiecte propouse.
lol, cand am folosit, cele chiar rele au fost cenzurate, iar analfabet, prost si etc nu sunt injuraturi ci adevarururi :P
Sirius
10-05-2004, 09:07 PM
Evident ca ''prost'' nu este injuratura fiindca in limba germana inseamna ''hai noroc''. :D
Vedeti dara ca mns va vrea numai binele... :naughty:
inseamna ca ma duc pe stradas si zic la toti prost
mersi ca miai zis sirius :P
Si apoi hai sa cautam putin in dictionarul limbii romane si la litera P vom vasi cuvantul prost.
Definitia injuraturii:
Orice combinatie de cuvinte care nu se gasesc in dictionarele lumii, menita sa jigneasca partenerii de discutie, o numesc, cu voia voastra, ?NJURĂTURĂ!!!
Completarile sunt binevenite.
prost nu e in dictionar? sau analfabet?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.