PDA

View Full Version : Importul jucatorilor creati din Fifa 07 in Fifa 08

Mavie
06-04-2008, 11:55 PM
Am si eu o mare rugaminte daca se poate sa ma ajutati.
Pot importa in Fifa 08 jucatorii noi pe care i-am creat in Fifa 07 ?
As vrea neaparat sa aflu daca exista o solutie pentru ca editasem o echipa intreaga (la created club, edit players in team management), adica 16 jucatori, cu fetze noi, atribute complete etc. in Fifa 07 si sper ca exista o modalitate mai simpla decat aceea de a-i edita iar de la inceput in Fifa 08.:(

Sper ca ati inteles ce vreau sa fac.
Multumesc pt eventualele raspunsuri. Va rog sa ma ajutati intr-un fel sa rezolv mai repede problema.

Mavie

ReMoVe79
07-04-2008, 07:50 AM
Am si eu o mare rugaminte daca se poate sa ma ajutati.
Pot importa in Fifa 08 jucatorii noi pe care i-am creat in Fifa 07 ?
As vrea neaparat sa aflu daca exista o solutie pentru ca editasem o echipa intreaga (la created club, edit players in team management), adica 16 jucatori, cu fetze noi, atribute complete etc. in Fifa 07 si sper ca exista o modalitate mai simpla decat aceea de a-i edita iar de la inceput in Fifa 08.:(

Sper ca ati inteles ce vreau sa fac.
Multumesc pt eventualele raspunsuri. Va rog sa ma ajutati intr-un fel sa rezolv mai repede problema.

Mavie

Nu poti pt. ca fiecare joc are "regulile" lui.Cand s-a facut Fifa 08 s-a facut si alta rezolutie si iti dai seama ca nu se poate. S-a i-ei un jucator care l-ai facut in Fifa 07 si sa-l pui in Fifa 08 nu se poate(si oricum imagineaza-ti cum ar arata pt. ca Fifa 08 e mult mai diferit decat Fifa 07 la grafica si alte chestii si nu ar arata bine) Concluzie: Nu se poate!

crazy boy 2008
07-04-2008, 11:45 AM
Ba se poate :)) ce treaba are grafica???Salveaza jucatorii cu CM 07 .cmp si apoi importa cu CM 08 foarte simplu

Ce treaba are rezolutia?=))FIFA 08 e facut exact ca FIFA 07 mai documenteazate inainte sa spui asemenea aberatii

~calinho* stelistu'~
07-04-2008, 07:22 PM
nu se poate fiindca fifa 2008 are alte feluri de ghete alte feluri de echipamente ale feluri de .... mai multe sunt conteaza putzin si grafica si fifa 08 nu e facut ca 2007 pt ca e dif fff mare grafica mai buna ....si altele

Sorin Ionita
07-04-2008, 08:03 PM
nu se poate fiindca fifa 2008 are alte feluri de ghete alte feluri de echipamente ale feluri de .... mai multe sunt conteaza putzin si grafica si fifa 08 nu e facut ca 2007 pt ca e dif fff mare grafica mai buna ....si altele

lol nu mai abera nici tu nici remove MERGE STRUNA, bec, perfect inafara de kituri tot merge fete , flaguri ............baza e aceeasi la fifa din 2004 am fete din 2005 care merg la 08 PERFECT

crazy boy 2008
08-04-2008, 01:47 PM
Are drepatate cand importi jucatyoru nul iei cu kituri sau asa ceva pur si simplu ii iei detalile ce treaba au ghetele?:| sau alteke

Vin destepti de useri cu 4 posturi care sunt habarnisti in legatura cu baza de date,ei n-au vazut in viata lor ca e facuta pe tabele sau asa ceva

Orlandelu
08-04-2008, 05:06 PM
se pot importa jucatorii din fifa 07 in fifa 08, singura problema ar fi ca vor avea fete 1gf si se vor vedea mai prost acei jucatori, insa nu afecteaza jocu...

PS. f.tare treaba cu "habarnisti"

Mavie
08-04-2008, 05:08 PM
Am sa incerc varianta cu CM 07 si CM 08, dar problema e ca inca nu am gasit CM 07 pentru ca nu l-am folosit cat am jucat FIFA 07 asa ca nu l-am luat atunci cand a aparut. Daca stiti cumva de unde pot sa fac rost de CM 07 e ok, daca nu, mai caut pana dau de el.
Intre timp am vazut ceva asemanator ca metoda la file master 08 si cu fath builder generate, dar mi s-a blocat jocul cand am umblat la zdata. Acum nu stiu cat de corect am procedat eu, daca stie cineva despre ce e vorba, va rog...
Mersi pt raspunsuri, sper sa mearga pana la urma.

Mavie

crazy boy 2008
08-04-2008, 07:23 PM
zdata nare treaba cu jucatorii nu trebuie regenerat nimic pt ca baza de date nu se regenereaza

leoo
08-04-2008, 11:16 PM
Are drepatate cand importi jucatyoru nul iei cu kituri sau asa ceva pur si simplu ii iei detalile ce treaba au ghetele?:| sau alteke

Vin destepti de useri cu 4 posturi care sunt habarnisti in legatura cu baza de date,ei n-au vazut in viata lor ca e facuta pe tabele sau asa ceva

ba da ce te crezi u p'aci:eek:..fiecare si-a dat cu parerea chiar dak are 1 post sau 1000 nu e pb ta asta...asa k lasa gura mai mica boss...fiecare a incercat sa il ajute in modul in care stie...daca nu iti convine ce se scrie nu mai da replay la acel post...^_^ u ala cel mai priceput in baza de date :))

crazy boy 2008
09-04-2008, 02:05 PM
Iti spun sigur ca sunt mai priceput decat tine in baza de date

leoo
09-04-2008, 05:15 PM
asa si? dak esti bun ce? tb sa faci figuri pe aci? :| si ce priceput esti in baza de date :))) "ei n-au vazut in viata lor ca e facuta pe tabele sau asa ceva" nici u nu stie cum e..bunule