View Full Version : Cine castiga sezonul asta Uefa Champions League ?
andrei_fcmbacau
02-04-2008, 03:51 PM
cine credeti ca va reusi sezonul aceasta ca castige Torfeul Uefa Champions League
vlad89
02-04-2008, 04:01 PM
Manchester Utd...
og_loCk
02-04-2008, 04:09 PM
ARSENAAAl
bogdang
02-04-2008, 04:11 PM
Manchester United...la cum joaca (:wub:) e si normal sa fie acolo sus.Dar si Liverpool are sanse,daca ar trece de Arsenal,logic.
M.I.L.32
02-04-2008, 04:20 PM
As vrea sa castige Arsenal. Imi place mult cum joaca.
La cum joaca acum Manchester are prima optiune dar nici Arsenal nu e o echipa de lasat,pustii minune pot sa faca multe surprize
S3BBY
02-04-2008, 05:57 PM
Manchester United...-_-
Nu pot sa ma decid. Oscilez intre Liverpool, The Reds si The Kop. Una din ele castiga sigur...
Saint
02-04-2008, 06:02 PM
Liverpool sau Arsenal :D
Si e Schalke domnu` :p
xdevil
02-04-2008, 06:40 PM
Manchester. Joaca prea, prea, prea bine :).
sisu_stelistul
02-04-2008, 08:30 PM
Eu sper sa castige Barca.
dragos_015
02-04-2008, 08:40 PM
Manchester United.
Manchester United sau Fenerbahce :D
cosmin targoviste
03-04-2008, 08:43 PM
Va castiga Barca finala cu Manchester,la penaltyuri.
Barca si Manchester se vor intalni in semifinala, deci nu au cum sa joace finala amandoua:D.
80% o echipa din Anglia..cam toate joaca un fotbal f bun...in afara de chelsea..bleah...ar tb sa faca curatenie la echipa aia....si 20% barcelona....
Saint
04-04-2008, 10:47 AM
Si daca ajunge Fener? :D Man Utd joaca bine? Dar ce mari adversari a avut pana acum? AS Roma, Sporting si Dinamo Kiev in grupe, Lyon in optimi, iarasi AS Roma in sferturi. In afara de Lyon, care dupa cum stim nici ea nu prea joaca cine stie ce, adversari tari nu a intalnit. Vorbim in semifinala.
Daca Dinamo bate cu 10-0 o echipa din Liga IV (spre exemplu FCM Husi), nu inseamna ca Dinamo joaca prea bine :p
Varaloi
04-04-2008, 12:15 PM
90% o echpa din Anglia, Liverpool sau Man Utd. Oricum, parerea mea ca sigur nu Fener. Asa, deodata, dupa ce nici nu trece de grupa de n mii de ori, acum sa castige? Nu-i logic, chiar daca joaca bine.
xdevil
04-04-2008, 02:13 PM
Saint tu ai urmarit Manchester United in acest sezon? Este de departe cea mai buna echipa din lume acest sezon si nu o spun eu, o spun marii antrenori ai lumii. In plus AS Roma este peste Lyon, care a intrat in declin...
Manooore sucks big time. Ce e asa sooper tare la ei? Ca a castigat 2-0 pe terenul locului 2 in italia? Yeaaaah sure, si Liverpool a batut locul 1 in Italia si fosta campioana, asta nu-nseamna ca joaca cel mai smecher din lume..
am votat Arsenal,pentru ca pare ca are resurse nelimitate si o gramada de asi in maneca
xdevil
04-04-2008, 04:31 PM
A da si Liverpool cate a luat de la Manchester acum 2 saptamani ?
Ce treaba are Liverpool cu Manoore? Daca se intalnesc o fac in finala, va fi altceva acolo... CL e CL, EPL e EPL, diferenta e ca de la cer la pamant, nu mai faceti comparatii stupide.
:._.:LucyY:._.:
04-04-2008, 05:22 PM
am votat Arsenal chiar daca i-au mai scazut sansele dupa 1-1 acasa cu Liverpool dar asa a fost si cu Milan.....:D
Ce treaba are Liverpool cu Manoore? Daca se intalnesc o fac in finala, va fi altceva acolo... CL e CL, EPL e EPL, diferenta e ca de la cer la pamant, nu mai faceti comparatii stupide.Pfff, iar tu ma?:pAnul asta nu aveti sanse, recunoaste odata.
Da ma, sigur. Ca in 2005 si 2007 8-|
Traiesti din amintiri ma:D.
Da, dar mult mai recente ca ale voastre :rolleyes:
bullzeye
05-04-2008, 10:56 AM
Ce treaba are Liverpool cu Manoore? Daca se intalnesc o fac in finala, va fi altceva acolo... CL e CL, EPL e EPL, diferenta e ca de la cer la pamant, nu mai faceti comparatii stupide.
Hai ca nici tu nu crezi ce zici. Normal ca are legatura, doar sunt aceleasi echipe care joaca acelas fotbal in orice competitie ar fi. Daca o echipa se numeste Manchester United, echipa aia o bate pe Liverpool oriunde da de ea :p. De cat timp Loserpool nu a inscris niciun gol in meciurile cu Man Utd? Benitez cel putin de cand e la echipa nu a reusit sa invinga niciodata Manchester.
De cand nu a reusit Manure sa ia un trofeu european? :rolleyes: Degeaba bateti daca nu ajungeti acolo sus, in finale....
bullzeye
05-04-2008, 02:56 PM
De atunci de cand singura echipa din istoria fotbalului britanic a reusit Treble-ul :p. Ah, ce saraca ar fi istoria fotbalului acum fara anul '99 ^_^.
P.S. Oricum, stai pe faza sezonul asta ca acum ii vedem cum iau inca un trofeu.
Desigur. Barclays Premier League.
bullzeye
05-04-2008, 03:10 PM
E bun si ala, de anul asta chiar o sa se vada ziua in care Man Utd vor intrece in sfarsit Loserpool ca cea mai titrata echipa din Anglia. Dupa titlul asta diferenta va fi doar 17 la 18 pentru Loserpool, in conditiile in care doar acum 14 ani diferanta era ceva gen 8 la 18. Exact Lpool nu a mai castigat campionatul de 18 ani.
Cea mai titrata echipa nu se stabileste doar dupa numarul de titluri in campionat :rolleyes:
bullzeye
05-04-2008, 03:48 PM
Cea mai titrata pe plan intern fiindca cupe ale Angliei deja are cele mai multe. Cat despre trofee europene, pana la urma ce mi-e 2 sau 3 si ce mi-e 5? Nu e ca si cum Liverpool ar fi Real Madrid cu 9 cupe.
Da, ai dreptate. 3 cupe CL e ca si cum ai castiga cupa Mitropa. Apropo, daca ma duc la stadionul lui manoore, vad vreo cupa CL in vitrine?
A, nu, ca numai aia smecheri isi permit sa pastreze cupa :rolleyes:
bullzeye
05-04-2008, 03:56 PM
O sa vina si cupa in vitrina. Doar avem cei mai buni jucatori din lume, Ronaldo cel putin e viitorul balon de aur, viitoarea gheata de aur si orice alte trofee mai exista.
P.S. Am mentionat ca o sa fie viitarea gheata de aur in conditiile in care e mijlocas extrema, cati jucatori care nici nu sunt atacanti au mai realizat asta? Pana la urma eu nu-l suport pe omul ala, dar e prea bun si mereu imi place sa-i ofuschez pe ceilalti cu asta.
eLiTe
05-04-2008, 05:30 PM
Manchester Utd castiga :D
poli tm in fifa
05-04-2008, 07:33 PM
Manchester UTD
bogdartzz00
06-04-2008, 10:53 AM
Liverpool , abia astetp manchester- barcelona in semifinale , sa vad cum si-o ia manchester si ce ma daca nu a luat titlu de mult? macar a jucat finale si a castigat cupe europene nu ca manchester, eu nu am nimic cu ei dar u i-ai fakut looserpool? atunci manchester ce e? looserchesteR?
bullzeye
06-04-2008, 12:47 PM
Pentru cei care cunosc serios fotbalul britanic nici 10 UCL nu fac cat prestigiul de a domina EPL-ul. Asta v-ar spune si Stevie G. Si pana la urma ce mi-e un trofeu UCL, unde daca ai noroc iti iese, iar daca nu ai iesit tu din competitie, pe langa campionatul Angliei? La finalul unui campionat se vede cu adevarat care a fost cea mai puternica echipa, acolo numai valoarea si constanta poate sa aduca trofeul, spre deosebire de UCL unde un singur meci nenorocit poate sa decida tot. UCL de multe ori nu inseamna decat norocul de moment, iar nu mereu castiga echipa care e cu adevarat cea mai puternica din Europa.
Cat despre Barcelon, fi serios. Man Utd e cu cel putin o duzina de clase peste aia in momentul asta. Daca nu ii rupe cineva picioarele lui Ronaldo & Co pana in semifinale o sa fie masacru. United acum sunt clar cea mai in forma si puternica echipa din lumea, iar Barcelona o sa fie clar cea mai slaba echipa din semifinale DACA se califica ca acum sunt in groapa rau de tot.
champion
06-04-2008, 12:56 PM
Cat despre Barcelon, fi serios. Man Utd e cu cel putin o duzina de clase peste aia in momentul asta.
WTF !? Stiu ca Barcelona traverseaza o perioada grea in momentul de fata, dar totusi CL este altceva, aici toti jucatorii se mobilizeaza si vor sa dea totul. Dar daca e sa se intalneasca cele doua echipe in semifinale, va fi un meci al naibii de frumos ^_^.
John Cena 27
19-09-2008, 08:41 PM
Eu merg pe mana lui Chelsea :D
cata_dinamo
19-09-2008, 08:51 PM
Eu merg pe mana lui Chelsea :D
intrebarea se refera la sezonul trecut :p
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.