PDA

View Full Version : Biciclete

sisu_stelistul
25-03-2008, 10:17 AM
Aveti biciclete? Mergeti cu ele?

Cred ca este un mod destul de bun de miscare, si ajuta si la sanatate.

stephen
25-03-2008, 10:36 AM
Asta e in buna combinatie cu topicul despre tigari :lol:

Da,eu am o bicicleta cu 18 viteze. Mi-a luat-o taica-miu drept cadou ca intrasem la Calinescu in clasa a 7-a .Tin minte ca in vara aia m-am plimbat foarte mult cu ea .Stand la bloc ,nu o tineam acasa ci la bunici - care stau la casa .Asta a facut ca in timpul scolii sa nu ma plimb deloc .Mai aiurea e ca in ultimul an nu stiu daca m-am plimbat de 5 ori cu ea.Si e pacat...problema la noi e ca nu prea ai unde sa te plimbi .Daca tot a asfaltat Mazare toate strazile ,circula masinile ca pe pista si nu stii de unde te loveste .Cred ca singurul loc bun de plimbat e pe faleza in Mamaia - dar sa fie primavara cand nu e plin de turisti. E mai mare dragul sa ai toata faleza pentru tine si sa bagi foarte multa viteza .

og_loCk
25-03-2008, 10:56 AM
si eu stau in constanta si nu ai unde sa te plimbi cu bicicleta
anu trecut m-a lovit masina :(

sisu_stelistul
25-03-2008, 11:38 AM
si eu stau in constanta si nu ai unde sa te plimbi cu bicicleta
anu trecut m-a lovit masina :(

Te-a lovit cand erai pe bicicleta?

Eu nu stiam sa merg pe bicicleta, spre rusinea mea, am invatat acum un an, acum am facut rost de un DHS ( 21 de viteze, suspensii, frane pe disc), de la un prieten, am reparato si i-am pus vitezometru, si acum ies cam in fiecare weekend cu ea, duminica am facut vreo 18-20 km, vreo 2 drumuri pana la far de la sala sporturilor, pe mine cainii ma enerveaza cand merg cu bicicleta...

vlad89
25-03-2008, 01:54 PM
de cand nu am mai mers pe bicicleta...cand eram mai mic toata ziua numai pe bicicleta, pacat pt ca e un mijloc foarte bun de a face miscare, se pare ca devenim cu totii sedentari...

yahoo
25-03-2008, 02:17 PM
Am o bicicleta din clasa a 7-a. M-a costat la acea vreme o avere (6 mil) dar calitatea conteaza. De prin a 9-a n-am mai mers cu ea aproape deloc din lipsa de timp, chef, vreme sau alte activitati sportive dar sper anul acest s-o iau la munte cu mine sa vedem ce mai pot face pe drumurile forestiere din Neamt si Suceava :D

Omega
25-03-2008, 03:23 PM
Ultima mea bicicletă e luată tot de prin vremea când eram a 7-a. Nu m-am mai plimbat de ceva vreme cu ea. Îmi amintesc vremea când mă chinuiam să învăţ să merg pe bicicleta. Vai, câte căzături coate julite sau mai ştiu eu ce am păţit.

liquid
25-03-2008, 03:40 PM
Tot in din clasa a 7-a dateaza si ultima mea bicicleta, saraca acum e vai de ea, nu m-am mai plimbat cu ea de pe la inceputul clasei a 9-a.

vlad89
25-03-2008, 03:59 PM
Ultima mea bicicletă e luată tot de prin vremea când eram a 7-a. Nu m-am mai plimbat de ceva vreme cu ea. Îmi amintesc vremea când mă chinuiam să învăţ să merg pe bicicleta. Vai, câte căzături coate julite sau mai ştiu eu ce am păţit.

asa am patit si eu, dar stiti cum se spune '' Mersul pe bicicleta nu se uita nicioadata! '' :D

sorin
25-03-2008, 04:04 PM
Cred ca aveam vreo 13 ani cand m-am "despartit" de ultima bicicleta. Multa vreme mi-am dorit sa imi iau una noua, dar vazand ca nu prea am timp si nici spatiul in care sa ma plimb in voie, am renuntat:D.

xdevil
25-03-2008, 05:02 PM
Pfff, cand eram copil mergeam mult tare, dar nu am mai mers de mult tare.
Era distractiv rau :P.

bogdang
25-03-2008, 08:01 PM
Eu am avut o bicicleta,dar mi-a ramas mica.Parintii mi-au promis o bicicleta pana la vara,si cred ca se tin de cuvant,mai ales ca sunt intr-a 7-a si majoritatea din voi ati zis ca de atunci aveti;).Ce mi-ati recomanda sa iau si ce caracteristici ar trebui sa aiba?:unsure:

sisu_stelistul
25-03-2008, 09:49 PM
Asta este bicla mea, ce parere aveti? Poate puneti si voi poze cu ale voastre.

Eu n-am cazut niciodata, poate si din cauza ca am invatat mai tarziu sa merg pe ea :)

Ratonu
25-03-2008, 10:11 PM
Eu am învăţat să merg pe bicicletă pe la sfârşitul clasei a opta. Avusesem un Pegas pe care l-am dat unui coleg de serviciu al bătrânului pentru că nu mă pasiona ciclismul, dar la presiunea vărului meu (între timp descoperisem şi Turul Franţei) am început până la urmă să pedalez şi mi-am şi luat un First Bike de vreo 3 milioane, care nu e mare chestie, dar nah... De căzut, cred că am făcut-o de 2 ori până acum din vina mea.

Kahn
25-03-2008, 10:53 PM
Eu merg cu bicicleta la piata...:p

pikciu
26-03-2008, 01:12 AM
Mersul pe bicicleta fara cazaturi n-are niciun farmec ;)