PDA

View Full Version : Moldovan inapoi la nationala?

Edy_smf
28-03-2004, 12:30 AM
Cred ca ar fi cazul ca Iordanescu sa cada in genunchi ca Moldovan sa renunte la decizia de a renunta la nationala...La felul cum joaca la Nantes :mishto: :cooool: ar fi pacat sa nu mai evolueze si la nationala...poate cu ocazia asta ii mai invata pe impiedicatii astia noi care au aparut ca ciupercile dupa ploaie ce e ala fotbal si cu ce se maninca....Loc ar avea zic eu in locul 'Briliantului' (papagalul ala de Mutu)si ar face pereche super cu Ganea care si el la rindul lui daca ar fi lasat sa joace ar fi atacantul nr 2 al romaniei dupa Moldovan...Mutu ar trebui sa mai invete de la ei...poate cu virsta va ajunge si el atacant bun dar deocamdata ar trebui sa mai stea pe bara sau sa treaca la echipa de tineret :flipa: ...eventual ar putea fi folosit pe postul care l-a consacrat ,mijlocas ceva cred ca s-ar descurca mult mai bine in spatele lui Moldovan si a lui Ganea cu toate ca e cam egoist nu prea cred ca ar pasa le-ar strica si jocul celor 2 atacanti buni pe care ii mai avem exceptind Ilie care pare sa-si revina la fel ca si Marius Niculae

RaPiDuTz
28-03-2004, 02:32 AM
numai vine el la nationala...

dar oricum a reusit un super meci sambata in Nantes 3 - 2 Montpellier el reusind toate cele 3 goluri ale lui Nantes adik un hattrick...
se pare ca e cel mai in forma atacant din Franta la ora actuala ;)

LiviuRO
28-03-2004, 07:37 AM
E frumos ca il cauta Bologna, Fulham si Charlton (parca). Macar acum pe final, ar fi frumos sa ajunga in Serie A, asa pentru frumusetea partidelor de la B1. Totusi, raman la parerea ca nu este o solutie pentru echipa nationala...

danutz_andrey
28-03-2004, 04:02 PM
Da,acum si yo sunt de acord cu D_Dogg.Sunt destui tineri la nationala nu mai este loc si pt. Moldovan chiar daca este in mare forma!Eu as vrea sa se transfere undeva in Anglia pt. ca i se potriveste mai bine campionatu asta!

KYssY
28-03-2004, 05:40 PM
nu are ce cauta moldovan la nationala!!!
atat ne mai trebuie unu' ca merga cu bastonu' ca tataie pe teren si sa dea pe langa minge!!!
s-a dus........... o fi in forma, da e batran!!!!!!

RaPiDuTz
28-03-2004, 08:10 PM
mha kyssy ce naiba...
vb de el de parca ar avea 80 de ani... <_<

danutz_andrey
28-03-2004, 08:33 PM
Da ma omule are parca numa 32 de ani>Nu sunt sigur.Da,nu e chiar asa de batran sa mearga cu bastonul pe teren.Pur si simplu ia trecut vremea,la nationala nu mai are ce cauta.

Edy_smf
29-03-2004, 01:18 AM
totusi decit sugari fara par pubian mai bine unii mai copti la mine si la oase si cu mai multa experianta :mishto: decit unii care rateaza singuri cu portarul pt ca sint cu gindul la cornulet cu lapte mai bine Moldovan care e in stare de 3 goluri pe meci,Sa nu uitam totusi ca cei mai buni jucatori ai nationalei(Boloni,Balint,Balaci,Popescu,Lung,Proda n,Ilie Dumitrescu,Lacatus,Lupescu si nu in ultimul rind Hagi) aveau peste 27-30 de ani nu 20.La virsta asta inca mai stateau pe tusa si invatau de la artisti ;)
Si in echipele mari de afara(ma refer aici la Franta,Brazilia,Olanda,Spania,Portugalia)sint majoritatea jucatori experimentati cu o oarecare virsta nu copii...ex jucatori mari:Zidane,Davids,Petit,Hennry,Bartez,Cafu,Ronald o,Stam,Overmars,Pires,Van der Saar,Reiziger,Roberto Carlos,Van Nistelroy,Luis Figo..etc care nu au in nici un caz sub 25 de ani...la virsta aia erau doar niste sperante...Deci dupa parerea mea acum debea este vremea lui Moldovan sa arate ce a invatat toti anii astia si o face destul de bine

djatomic
29-03-2004, 02:04 AM
Dupa parerea mea Moldovan nu mai are loc la nationala Romaniei , pt ca desi joaca bine acum , cine stie cat il mai tine ; in locul lui la nationala putem baga un atacant mai tanar , care poate sa se castige experienta prin meciurile amicale pana la calificarile WC 2006 ! :P

LiviuRO
29-03-2004, 11:32 AM
Edy, tu ai parerea ta, pastreaz-o. Ma bucur ca au aparut si "altii", care iti contesta opinia.

Din jucatorii pe care i-ai enumerat acolo, majoritatea sut fosile, fosti mari jucatori, exact ca si Moldovan.

Petit nu a mai jucat de vreo 10 meciuri,
Barthez este culmea, rezerva unui pusti,
Stam s-a tocit de tot la Lazio, nu joaca nimic nici el, nici echipa,
Van der Saar joaca la Fulham, care nu e vreo mare echipa din cate stiu eu,
Reiziger este ultima solutie pe postul de fundas lateral a Barcelonei.

Daca tu imi dai exemplele astea, eu iti spun asa:
La ce varsta a luat Ronaldo "Balonul de aur"?
La ce varsta juca exceptional Del Pierro in Liga?
Cine este Michael Owen?
Cine este Raul Gonzales?
De cati ani joaca Henry exceptional la Arsenal (avand in vedere ca acum
are 24)?
Cati ani are Kaka?
De la ce varsta este Schevcenko cel mai bun atacant din Europa de est, si cel mai bun atacant al Milanului?
Si nu in ultmul rand, de la ce varsta a fost Chivu capitanul Ajax-ului?

Astea mi-au venit pe moment, exemplele pot continua. Este ideal sa ai jucatori de valoare lui Mutu si Chivu pe care sa-i rodezi la nivel inalt, de la o varsta frageda. Capata incredere si experienta, ajung mai repede la maturitatea fotbalistica si astfel echipa se bucura mai mult timp de valoarea fotbalistilor respectivi.

Edy_smf
29-03-2004, 10:13 PM
Despre Mutu era vorba ca e de kk in comparatie cu Moldovan,de Chivu nu zice nimeni ca nu ar fi bun cu toate ca am luat penalty din cauza lui cu Norvegia...asta e se mai intimpla,dar perntru el as pastra un loc la nationala oricind,oricum sintem romani si mereu o sa fim ca oile,ce zice unu fac toi..a zis un BOU ca Iordanescu sa trebuie schimbata echipa cu tinereti de astia anonimi gata toti lingaii sint de acord(nu vreau sa jicnesc pe nimeni de pe forum,ma refer doar la cei la nivel inalt de la conducerea echipei nationale,sper sa fiu inteles).Nu va dati seama ca asta e doar o campanie pentru a putea vinde jucatori afara?Apropo D_dogg sint de acord cu tine ca ceii enumerati de tine sint jucatori mari dar sint exceptii...la noi ce jucatori ii poti compara cu ei?Plesan,Soava,Cernat,Mitea,Aliuta?A dat vreunu rezultate ca sa-i dam si noi credit?
In fine Moldovan a declarat:
" am un drum prea neted la nantes si prefer sa stau aici decit sa ma intorc sa joc in gropile de la nationala'...sper ca banuiti la ce fel de 'gropi se refera' asta pt cine il duce capul.
Si Iordanescu intr-un moment de sclipire a declarat:
'Iau avionul si ma duc eu la Viorel daca el nu vrea sa vina' :mishto:
Sa-l vedem ce poate el in locul lui multu ...de fapt s-a vazut..cind a plecat el eram pe locul 2 in grupa pe urma...ulima gaina:( cu Mutalau' atacant
Deci parea mea(vad meciurile nationalei de 20 de ani,nu ca alti care le vad de 2-3 ani si se cred mari filozofi)Moldovan ar trebui adus cu japca la nationala si scosi puradeii afara pina invata sa dea cu picioru-n mingie.

LiviuRO
29-03-2004, 11:44 PM
Intr-un moment de sclipire precedat de un altul de gandire logica "Daca va fi nevoie de Moldovan la nationala" si ce ai zis tu.

Daca nu le dam sansa tinerilor sa evolueze la nivel inalt, nu au cum sa confirme. Nu cred ca se poate pune sub semnul intrebarii talentul unui Mitea, Mutu, Cernat, Stancu ala de la rapid, Rat, Zicu, Marica, M. Niculae.
Sunt de acord cu tine, si influenta lui Becali este importanta, dar am mai explicat o data care sunt avantajele utilizarii tinerilor. Exemplul cel mai benefic, Franta, care nu s-a calificat la 2 turnee finale consecutive si apoi a castigat ambele titluri, european si mondial.

Edy_smf
30-03-2004, 04:35 AM
Sint pentru reintoarcerea lui M Niculae,lui nu-i contest valoarea,ar fi chiar perfect intr-o formula de joc cu 3 atacanti eventual 4 (MUTU DIN SPATE!!!,nu in fata).Nu mai stiu exact unde am pus formula de echipa pe care as vedea-o eu in teren,parca in 'Mutu si chivu' ceva de genul asta,acolo era loc pentru toti si mutu si Moldovan si toti jucatorii valorosi care ii mai avem la ora actuala precum si tinerii talentati ,mari sperante in devenire pentru world cup 2006,dar sa fim realisti,pentru ca acesti tineri minunati care debea acum se formeaza sa poata juca intr-o cupa mondiala avem nevoie si de cei vechi sa-i duca acolo,bineinteles nu numai ei sa faca treaba dar prezenta si mai ales experienta lor in ternet ar fi un punct tare in cursul unui joc.Ginditi-va bine nu poti schimba echipa cu totul dintr-o data,asta se face pe parcurs si e inevitabil ,dar este foarte important sa se faca treptat .parerea mea ar fi ca jucatorii vechi care mai pot evolua cu succes la nationala(Moldovan,Munteanu,Stelea,Galca,Filipescu ) sa aiba rezerva cite un tinar sau doi acestia ar putea evolua 45-55 min dupa care sa fie schimbati odata cu tactica impusa de scor si de decursul jocului. :bere:

KYssY
30-03-2004, 04:04 PM
Originally posted by Edy_smf@Mar 29 2004, 02:18 AM
sugari fara par pubian
no coment!

LiviuRO
30-03-2004, 04:38 PM
Cum spuneam, fiecare cu parerile personale.

KYssY
30-03-2004, 05:32 PM
da mah ce zice iordanescu conteaza!!

Edy_smf
31-03-2004, 10:03 AM
nu are ce cauta moldovan la nationala!!!
atat ne mai trebuie unu' ca merga cu bastonu' ca tataie pe teren si sa dea pe langa minge!!!
s-a dus........... o fi in forma, da e batran!!!!!!

sugari fara par pubian

no coment! :o :D :D :D

Edy_smf
31-03-2004, 11:17 PM
Dupa cum s-a vazut in meciul Scotia-Romania ESTE NEVOIE DE Moldovan 100%...Mutu a expirat iar alte veriante nu prea sint:(

LiviuRO
01-04-2004, 12:19 AM
Moldovan oricum nu era solutie pentru a il inlocui pe Mutu. Ci pe Ganea.

Problema cea mare este ca jucam fara vlaga, fara idee tactica, ne bazam doar pe sclipirile lui Mutu, care azi a fost pe langa meci.

KYssY
01-04-2004, 01:14 PM
mult pe langa meci!!
eu tot zic ca nu s-ar putea integra calumea in efectiv!! el joaca altceva si cred ca iordi stie asta!!

Gladiator
01-04-2004, 08:38 PM
Eu zic ca avem mare nevoie de Moldovan pana se construieste echipa nationala. E in forma si nu prea avem atacanti inafara de Pancu.

LiviuRO
01-04-2004, 11:59 PM
Si cand o sa iasa din forma asta, o sa revina la "forma" cu care rata singur cu portarul, singur cu poarta goala, "forma" care l-a transferat in Emirate.

KYssY
02-04-2004, 09:22 AM
corect D_Dogg, si in plus mai e destul pana la meciurile oficiale pt. calificare!!

Edy_smf
08-04-2004, 01:15 AM
Nu cred ca au fost chiar prosti astia de la Nantes ca l-au chemat inapoi din emirate,dar spre diferenta de ei se pare ca noi sintem ca nu-l chemam inapoi la nationala...
Deocamdata avem unul care rateaza mai des decit el singur cu portarul si anume Mutu...oare facem bine ca-l pastram pe el si nu-l chemam pe Moldovan sa dea 3 goluri pe meci?
Vad ca acum de Mutu se feresc toti,nici Juve nu accepta sa-l dea pe Del Piero un jucator mult mai rafinat si experimentat(are niste ani in plus de fotbal)pe Mutu chit ca se scot cu 30 000 000 euro...oare chiar sint prosti?:)
Banuiesc ca daca Nantes ar fi inaintat propunerea asta la Juve Moldovan pe Del Piero nu ar mai fi fost nevoie de aia 30 000 000 de euro :naughty:

Tuby
08-04-2004, 01:19 AM
Omu e in forma buna si atat !!!
Are jucatori de valoare care pot pasa si centra....daca vine la nationala o sa fie acelasi pe care il stiam din trecut...la vechea forma....pentru ca nu se compara mijlocasii nationalei la experienta cu cei francezi de la Nantes

Edy_smf
08-04-2004, 01:37 AM
Pai tocmai asta e :bere: 'are jucatori de valoare care pot pasa si centra' :mishto: pe cind la nationala pe astia ii dam afara :scaun: daca ii aducem si pe aia ar fi alta treaba

rekinu
08-04-2004, 01:55 AM
nu cred ca o sa joace la nationala la fel cum joaca la Nantes. La nationala ar fi distrus dupa parerea mea e alt stil de joc in echipa nationala.

Edy_smf
08-04-2004, 07:40 AM
Daca o sa am ocazia sa vad ,o sa te cred 8)

LiviuRO
08-04-2004, 10:29 AM
Edy, mi-as dori sa-l convoace pe Moldovan cu Germania, sa vad ce zici dupa meci... "pai daca nu avem jucatori de valoare, ca aia de la Nantes, sa-i dea pasa singur cu poarta goala, normal ca nu marcheaza!"

rekinu
08-04-2004, 11:34 AM
hai mah d_dogg ca nu a marcat numai goluri cu poarta goala. Am vazut shi eu golurile lui shi le-a plasat destul de bine.

cinevaaaa
08-04-2004, 12:09 PM
eu cred ca MOLDOVAN nu va mai veni niciodata la nationala chiar de al fi chemat de selectioner (daca a zis ca nu NU ramane) :nashpa: :lol:

Tuby
08-04-2004, 01:49 PM
Poate sa il roage si in genunchi...Moldovan a zis ca el nu mai vine la Nationala pentru nimic in lume..si cred ca e mai bine daca isi respecta cuvantul si ramane acolo...

Edy_smf
08-04-2004, 04:43 PM
Daca exista vreun jucator care da 16 goluri in 12 meciuri cu poarta goala as vrea sa-l vad si eu..

Ady
08-04-2004, 05:11 PM
lol
exista
il cheama Pippo Inzaghi sau Ronaldo
nu stiu care mai exact

Edy_smf
08-04-2004, 07:16 PM
Pai da,dar cu poarta goala? :blink: ...nu prea cred..D_Dogg asa zicea ;)

rekinu
08-04-2004, 11:15 PM
nu da mah cu poarta goala dimpotriva chiar le plaseaza bine io zic sa ramana insa doar la nantes sa nu faca vreo belea la nationala sal injure lumea

LiviuRO
09-04-2004, 12:23 AM
Cu poarta goala, singur cu portarul sau cu latul din 6 metri. Mare fotbalist tre sa fii sa dai asa goluri...

rekinu
09-04-2004, 12:25 AM
hai mah o fi dat unu doua dar restu lea dat pe bune

Edy_smf
09-04-2004, 09:08 AM
D-Dogg s-ar putea sa fi dezamagit...am auzit azi pe prima tv ca Iordanescu se pregateste sa plece in Franta,si cica Moldovan a cam revenit asupra deciziei de a nu mai juca la nationala...in meciul cu Germania s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta pentru tine dar poate cine stie...se transforma intr-una foarte placuta pt toti romanii :mishto:

Edy_smf
09-04-2004, 09:46 AM
Ieri dimineaţă, Viorel Moldovan a fost contactat de un reporter al agenţiei "France Presse". I s-a spus că selecţionerul Iordănescu va veni la Nantes ?n viitorul apropiat special pentru a-l convinge să se ?ntoarcă la "naţională". A răspuns: "?l aştept. S?nt supărat, am multe lucruri să-i zic. Ştiu ce ?mi va spune, dar prioritatea mea este clubul". După-amiază, Moldo se relaxa, ascult?nd muzică: Dire Straits. Tocmai fusese nominalizat la titlul de jucătorul lunii martie ?n Franţa, iar prestigiosul "L'Equipe" ?l alesese fotbalistul numărul 1 al ultimei etape: "Am concurat şi ?n februarie, dar am pierdut la mustaţă. ?Nu-i nimic, mi-am zis. Poate c?ştig ?n martie?".

- Viorel, ?l aştepţi pe Iordănescu?
- Chiar mi-ar face mare plăcere să vină, aşa ?l mai văd şi eu. Şi, dacă o să se deplaseze p?nă aici, o să discutăm, avem multe de dezbătut, de clarificat. E normal, s?ntem oameni.

- Ce-i vei spune?
- (Ocoleşte răspunsul) Vom vorbi şi despre "naţională", cum să nu, chiar dacă am luat deja decizia, dar şi despre viaţa de zi cu zi, şi despre familiile noastre. Nu pot uita că m-a promovat la "naţională"... Voi fi o gazdă perfectă. Noi, ardelenii, ştim să ne primim oaspeţii cum trebuie.

- Dar dacă Iordănescu pleacă supărat, ?nseamnă că n-ai fost o gazdă perfectă, nu?
- (R?de) Eu voi face tot ce depinde de mine. (Serios) Cred ?nsă că mi se dă prea multă importanţă, se bate prea multă monedă pe acest subiect...

- Eşti ?n formă, e nevoie de tine.
- Acum trec printr-o perioadă pozitivă şi nu vreau dec?t să răm?n cu picioarele pe păm?nt, să fiu realist. S-ar putea să vină şi vremuri mai grele.

- Totuşi, ce-i vei spune? Supărarea nu ţi-a trecut.
- Supărat s?nt, dar aşa se ?nt?mplă. Fiecare antrenor are preferinţele lui. Şi eu nu s?nt cel cu floricele pe teren, ?nsă la sf?rşitul meciului tricoul meu e transpirat mereu. S?nt trup şi suflet alături de echipă. Dau totul ca să fie bine. Ştiu ce argumente mi se vor aduce, dar ştiu şi ce răspunsuri voi avea. Toate la timpul lor.

Actualii lideri ?l vor
"Cred că experienţa lui Viorel ne-ar fi de mare folos", a declarat Cristi Chivu despre o eventuală revenire la lot a atacantului de la FC Nantes, ?n timp ce Mutu a spus că "eu am să vorbesc cu el şi am să ?ncerc să-l conving să revină, dar, din păcate, nu cred că am eu puterea s-o fac".

LiviuRO
09-04-2004, 12:12 PM
Articolul este ceva mai vechi, poate abia ieri l-au preluat francezii... Oricum, am scris in topicul meciului ca, in conditiile actuale, cand din Divizia A doar Danciulescu ar face fata unui meci cu Germania, iar M. Niculae va fi probabil ignorat din nou, ar fi benefica intoarcerea lui Moldovan, pentru acest meci, deoarece singurii atacanti pe care contam sunt Ganea si Mutu + Danciulescu, in condtiile in care Bratu este vai de el.

Edy_smf
30-05-2004, 06:37 PM
Dupa cite s-a vazut in ultimele meciuri mai ales in cel cu irlanda unde danciulescu s-a impiedicat in mingie singur cu portarul avem mare nevoie de un atacant care sa-l sprijine si(sau )sa fie sprijinit de Ganea si acesta s-a dovedit prin nenumarate incercari aiurea(Danciulescu,Neaga,Mutu) ca nu poate fi alul decit MoldoGoal ultima si cea mai buna solutie ,atacantul numarul 1 DIN CAMPIONATUL FRANCEZ...e ceva,nu?

Gladiator
30-05-2004, 08:16 PM
Ar fi bun Moldovan dar mai poate tine pasul cu tineretul? pt. ca in ultimul timp nu prea am mai auzit de el. Si totusi e cam batran. Sperantele ar trebui sa stea in Marius Niculae care is va reveni in forma.

Edy_smf
30-05-2004, 10:50 PM
e accidentat saracu,de aia n-ai auzit de el ,oricum nu o sa mai joaca pina la inceperea campionatului din Elvetia,si atunci o sa auzim mai multe de el pt ca ehipa la care s-a dus acolo e pe locul 3 deci merge si in cupe :mishto:
Si sper din tot sufletul sa nu fie ca tineretul,ati vazut de ce KKT ne facem pe unde ne ducem cu jucatorii astia tineri, cine a zis ca cine n-are batrini sa-i cumpere a zis bine....si cind te gindesti ca Moldovan e pe gratis la nationala iti vine sa-ti dai cu tesla ca nu se insista pe aducerea lui :scaun: ...vorba aia gaina batrina face ciorba buna...