View Full Version : De ce tineti cu o echipa din alt oras?
stefan
23-03-2008, 12:12 AM
Pe tema asta s-a discutat destul de mult, sa vedem si motivele.
Omega
23-03-2008, 01:17 AM
Cred că principalul factor care influenţează asemenea simpatii īl reprezintă influenţa altora...părinţi, prieteni, etc. Ajungi la o vārstă mai īnaintată şi te gāndeşti.."stai mă, eu de ce ţin cu ăştia?".
xdevil
23-03-2008, 05:37 AM
In principal, nu tin cu nicio echipa din Romania, dar simpatizez cu Dinamo. Poli e o echipa slaba, plictisitoare etc. In plus, cand am inceput eu sa inteleg ce e fotbalul Poli se zbatea undeva prin divizia B, apoi C.
liquid
23-03-2008, 08:00 AM
Cum zicea si omega, m-am trezit ca tin cu steaua, dar poate daca as avea parte de fotbal in orasul meu, pe primul plan ar fi echipa locala.
sisu_stelistul
23-03-2008, 11:04 AM
Asta e o intrebare buna in general, nu neaparat pentru cei care tin cu echipe din alt oras, nu cred ca ne putem explica de ce tinem cu o anumita echipa, probabil ca in primul sezon in care m-am uitat la TV la Divzia A, meciul Stelei l-am vazut, mi-a placut de echipa si de atunci tin doar cu ea, atunci Farul era in Divizia B. De atunci, chiar si in momentele in care mergea mai slab nu mi-am schimbat parerea, tot cu Steaua am tinut, si daca cumva la Farul ar deveni un CFR Cluj si ar deveni chiar mai buna ca Steaua, tot cu Steaua as tine. Si ca sa definesc ce inteleg eu prin suporter, un om care tine cu o echipa, nu o schimba anual, este alaturi de echipa, urmareste meciurile, stie istoria, este la curent cu noutatile, este adevarat ca este o diferenta intre mine si cei din galerie, dar intre mine si un om care sta in Bucuresti si merge la 2-3 meciuri pe sezon nu cred ca este vreo diferenta.
pikciu
23-03-2008, 03:41 PM
Imi vine sa plang. X-d3vil, de ce zici ca Poli Iasi e o echipa plictisitoare? Adica tie ti se pare asa, dar cand esti alaturi de echipa, vezi multe meciuri, vezi victorii si infrangeri, ajungi sa suferi si sa o iubesti cu bunele si cu relele. Eu am vazut foarte multe meciuri, si acum nu cred ca as putea sa ratez vreun meci, oricat de mare ar fi distanta. Si in perioada de cand merg pe stadion, nu am castigat titluri, cupe, dar am fost mandru ca tin cu FC Arges.
xdevil
23-03-2008, 04:28 PM
Am fost si eu la multe meciuri ale lui Poli pikciu crede-ma. Poate eu nu traiesc insa fotbalul la acelasi nivel ca voi, prefer sa stiu ca echipa cu care simpatizez se bate pentru ceva. De fiecare data cand m-am dus pe stadion, si ti-am spus am fost de multe ori, a trebuit ba sa suport jocul prost al echipei (70% din cazuri), ba injuraturi, ba fel de fel de oameni idioti. Poate daca Poli ar fi fost si ea in Divizia A prin '98 cand am inceput si eu sa inteleg fotbalul, poate m-as fi axat mai mult pe fotbal astfel incat sa joc in continuare la juniori la Poli, as fi trait altfel meciurile lor. Asa, nu moare inima in mine daca pierde Poli un meci, la fel cum nu sunt in al 9lea cer daca il castiga. Fireste, daca Poli ar retrograda mi-ar parea foarte, foarte rau si Poli este echipa din campionat care-mi place cel mai mult, dar atentie dupa Dinamo. De asemenea, daca Dinamo pierde un meci, nu fac capat de tara, nu devin trist. Singurul moment de bucurie mai mare e atunci cand Dinamo castiga cu Steaua sau atunci cand castiga campionatul. In rest, simpatizez cu cele doua echipe cu un mic plus pentru Dinamo. Repet, nu sunt un suporter infocat, imi place fotbalul si sa-l privesc si sa-l practic cu prietenii, dar cam atat. Prefer sa ma axez pe baschet. Am jucat si eu fotbal ani buni la cea mai buna echipa de aici la juniori si apoi cand aceasta s-a destramat la Poli, dar am ramas cu un gust amar legat de antrenorii nostri juvenili.
Rica25
23-03-2008, 08:57 PM
eu simpatizez FC Botosani, dar echipa mea de suflet e Steaua...N-ai cum sa tii cu o echipa, respectiv FC Botosani, la care nici macar conducatorii ei nu-si dau interesul...Totusi, daca lucrurile s-ar schimba, s-ar schimba si atitidinea mea fata de echipa...
pikciu
23-03-2008, 09:01 PM
Inseamna ca tu nu esti suporter, esti o prostituata.
Rica25
23-03-2008, 09:04 PM
bai piciule, am zis eu ca sunt suporter inrait Botosani...Masoara-ti cuvintele inainte sa vorbesti...Tot ce am zis eu ca daca lucrurile s-ar schimba, as fi un suporter mai inrait, dar echipa mea de suflet tot va ramane Steaua...De cand esti obligat sa tii cu echipa orasului in care te-ai nascut???
pikciu
23-03-2008, 09:10 PM
Bai pulica25, tu esti prea mic si prea taran ca sa intelegi unele chestii. Ma rog, nu esti obligat sa ti cu echipa din orasul (sau imprejurimi) in care te-ai nascut, dar sa zici ca tii cu doua echipe, asta e prea de tot. Numai in Romania se intampla fenomenul asta, toata lumea hai cu steaua. Ca de, toata lumea e smechera ca tine cu steaua, si se lauda ca are nu stiu cate cupe, campionate, de parca le-au castigat ei. Hai mai lasa-ma cu suporteria asta, ca sunt satul de cati tarani si prosti vad pe unde ma duc.
Rica25
23-03-2008, 09:19 PM
In primul rand n-am sa ma complic cu unu ca tine, care nu stie pe ce lume traieste...Am spus ca tin cu Steaua si simpatizez FC Botosani, asa cum a spus si stephen ca simpatizeaza Farul...Si faza ca vezi prea multi tarani, prietene, te sfatuiesc sa nu te mai uiti in oglinda si te rog termina cu jignirile, ca mai degraba reiese ca tu esti cel din zona rurala...
Apropo, astept reactia lui liquid, la limbajul tau de om matur si inteligent...
Sirius
23-03-2008, 09:33 PM
De bine ce au terminat unii scandalu, acum īncep alții. Vă rog să terminați cu īnțepăturile și să argumentați civilizat.
pikciu
23-03-2008, 09:38 PM
Si faza ca vezi prea multi tarani, prietene, te sfatuiesc sa nu te mai uiti in oglinda
Cu glume d-astea m-au dat afara de la gradinita.
Rica25
23-03-2008, 09:39 PM
Cu glume d-astea m-au dat afara de la gradinita.
pe mine ma mira faptul ca te-au primit, nu ca te-au dat afara...
Sirius
23-03-2008, 09:43 PM
Opa, eu vorbesc īn gol aici? La următoarea abatere atunci zburați fără să mai zic ceva...
DarkComy
23-03-2008, 09:45 PM
Un motiv bine intemeiat, altul decat cele de mai sus
Pentru ca senzatile traite ca suporter al Craiovei nu se compara cu cele ale unui suporter stelist , dinamovist sau rapidist.;) Suporterul oltean traieste altfel meciurile.
pikciu
23-03-2008, 09:51 PM
Pai tu nu te-ai nascut in Craiova?
DarkComy
23-03-2008, 09:54 PM
Pai tu nu te-ai nascut in Craiova?
Nope. Sunt nascut si crescut in Bucuresti dar maicamea e din Craiova si cand eram mic mergeam des la bunici si am prins microbul Craiova de la bunicamiu ;)
Rica25
23-03-2008, 09:56 PM
Daca si mama ta ar tine cu craiova, atunci raspunsul este varianta 3:p...
DarkComy
23-03-2008, 10:02 PM
Daca si mama ta ar tine cu craiova, atunci raspunsul este varianta 3:p...
Pai maicamea tine cu Craiova dar nu ala e motivul pentru care tin cu Stiinta, ca nu sunt o oaie care sa se ia dupa altii. Am spus deja, sentimentele si modul in care ele sunt traite de suporterii Craiovei sunt speciale :rolleyes:
Rica25
23-03-2008, 10:06 PM
intr-adevar, sunt speciale, intr-un fel:rolleyes:...Dar, nimic nu se compara sa fi stelist;)...
DarkComy
23-03-2008, 10:07 PM
Daaa, bucuria de a castiga un meci fara sa marchezi e speciala :lol:
Rica25
23-03-2008, 10:09 PM
e mai speciala decat sa fi un huligan si sa dai in cap la arbitri:rolleyes:...
Oare ce-i asa special in a fi stelist? Aveti orgasm cand vedeti un meci la TV, cand il vedeti pe Becali? Daca e asa, pai ma fac si eu stelist, ce naiba, fuck the rest, steaua`s the best...
Rica25
25-03-2008, 07:47 PM
zi-mi tu atunci, ce e asa frumos in a fi rapidist...Va duceti la meciuri si faceti pariuri cine il nimereste in cap pe arbitru:D?
Voi credeti ca as tine cu Braila care este in liga a-3-a sau a-4-a???-_-:bounce:
Maryusake
25-03-2008, 08:17 PM
Mda,liga a III-a,n-am prea gustat gluma.Nu te obliga nimeni sa tii cu Braila.Daca ai fi venit de 2-3 pe stadion ai fi inteles de ce unii tin echipa locala,fie ea si o echipa modesta ,de mana a II-a.
stephen
25-03-2008, 08:34 PM
Intrebare pentru toti "suporterii" Steaua,Dinamo,Rapid din provincie. Daca CF Braila ,FC Botosani s.a.m.d ar avea taman acum - un actionar foarte bogat ! Eh ,si baga omu' bani la echipa mai ceva ca Abramovic - echipa creste ,devine puternica si se bate pentru campionat cu SDR-ul .Cu cine tineti ?
Hai fiti sinceri...
stefan
27-03-2008, 09:52 PM
Pai CFR cati suporteri avea cand a promovat in A dupa atatia ani petrecuti in ligile inferioare? Ca cei mai multi clujeni tineau cu "U" si restul cu echipele din Bucuresti. Acum stelistii de ieri sunt fanii de azi ai CFR-ului. Poate maine vor tine cu Unirea Urziceni sau Concordia Chiajna.
Poate o intrebare mai bune e cu cine ati tine daca echipa voastra favorita din Bucuresti ar fi retrogradata peste noapte in B sau C pentru coruptie, pentru datorii foarte mari (ca poate gigi n-a reusit sa ascunda asa de bine datoriile imense ale Stelei) asa cum s-a intamplat in tarile civilizate, deoarece cazul Sportul a fost o marlanie.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.