View Full Version : Cu cine tineti?
Rica25
22-03-2008, 06:17 PM
As dori si eu sa stiu cu cine tin userii forum-ului FifaRomania...
Tin cu mai multe echipe dar in majoritate cu Steaua...:fotbal::romania:
Farul http://www.sport365.ro/forum/images/smilies/farul2bd8.gif
xdevil
22-03-2008, 06:53 PM
Dinamo, dar nu tin cu ea, mai degraba e o simpatie.
stephen
22-03-2008, 07:34 PM
Farul http://www.sport365.ro/forum/images/smilies/farul2bd8.gif
Subscriu...simpatizant al Farului.
pikciu
22-03-2008, 08:20 PM
oare cu cine tin? :rolleyes:
Nu tine nimeni cu Rapidul?:lol:incredibil
champion
22-03-2008, 09:25 PM
oare cu cine tin? :rolleyes:
Cu Arges cumva? :)
:-j
jack noel
22-03-2008, 09:32 PM
yo tin cu uta arad :D
Rica25
22-03-2008, 09:33 PM
yo tin cu uta arad :D
si de ce n-ai votat-o?:lol:
eu tin cu Steaua Bucuresti:cool:...
og_loCk
22-03-2008, 09:40 PM
eu cu rapidu :P ciudatt,doar 2 la rapid ,si unu la dinamo
acum vreo 2 ani dinamo era prima
vlad89
22-03-2008, 09:40 PM
CFR Cluj...
sisu_stelistul
22-03-2008, 10:58 PM
Eu tin cu Steaua :)
stefan
22-03-2008, 11:02 PM
Eu zic ca la Steaua trebuiau puse 2 variante: "Cu steaua de pe caneapea din provincie" si "Cu steaua de pe stadion". Ca sa se faca diferenta intre suporterii adevarati care se duc la meciuri si aia care tin cu steaua doar pentru ca are 23 de titluri.
sisu_stelistul
22-03-2008, 11:05 PM
Eu zic ca la Steaua trebuiau puse 2 variante: "Cu steaua de pe caneapea din provincie" si "Cu steaua de pe stadion". Ca sa se faca diferenta intre suporterii adevarati care se duc la meciuri si aia care tin cu steaua doar pentru ca are 23 de titluri.
Iarasi aduci aminte de discutiile care au mai fost purtate la suporteri hibrizi, de cand esti obligat sa tii cu echipa orasului in care te-ai innascut?
Nu e vorba ca esti obligat sa tii cu echipa orasului in care te-ai nascut. Doar ca tu nu poti sa te numesti fan Steaua din moment ce nu stiu daca ai vazut mai mult de 2-3 meciuri pe viu. Poate simpatizant, cum a spus si stephen . El nu se duce la meciuri, nu se implica, doar simpatizeaza Farul pentru ca e din Constanta. Si vorba lui Stefan, faptul ca stii cate titluri are Steaua si ca te uiti la meciurile ei, asta nu te face un fan adevarat . Fan poti sa il consideri pe pikciu de exemplu, pentru ca el merge si in deplasari :-j .
stefan
22-03-2008, 11:13 PM
De pe canapea n-ai cum sa traiesti un meci la intensitate maxima, deci esti cam degeaba. Vad ca repede mai sari de cur in sus cand ma iau de ultrasii de canapea.
sisu_stelistul
22-03-2008, 11:25 PM
Am sarit in sus ca ai postat dupa mine, e adevarat ca n-am fost pe Ghencea, cum am mai scris, eu iubesc echipa Steaua, nu alta, simpatizant sunt al Farului.
Este adevarat ca este o diferenta intre suporterii ca mine, care nu se duc pe stadion, sau mai vad un meci, doua si cei din galerie care merg meci de meci, canta cu echipa si ocazional arunca cu brichete. Pai atunci, daca voi ii considerati suporteri doar pe cei din galerie, atunci fiecare echipa cati suporteri are? Maxim 3000 :confused:
Rica25
22-03-2008, 11:34 PM
Am sarit in sus ca ai postat dupa mine, e adevarat ca n-am fost pe Ghencea, cum am mai scris, eu iubesc echipa Steaua, nu alta, simpatizant sunt al Farului.
Este adevarat ca este o diferenta intre suporterii ca mine, care nu se duc pe stadion, sau mai vad un meci, doua si cei din galerie care merg meci de meci, canta cu echipa si ocazional arunca cu brichete. Pai atunci, daca voi ii considerati suporteri doar pe cei din galerie, atunci fiecare echipa cati suporteri are? Maxim 3000 :confused:
din nou de acord cu tine:D...Si eu sunt din provincie, iubesc Steaua si sunt mai stelist ca multi alitii...
Prin ce esti mai stelist?
sorin
22-03-2008, 11:52 PM
Trebuie sa se faca o distinctie clara intre suporter si simpatizant. Cei care tin cu Steaua doar pentru ca e echipa sustinuta de majoritatea vecinilor, nu stiu nimic din istoria clubului si nu merg la meciuri nu pot fi numiti suporteri. Cred ca vreo 2-3 persoane au explicat foarte bine cum sta treaba, nu are sens sa reiau.
Discutii asemanatoare existau si aici http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=68&highlight=Echipe+preferate (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=68&highlight=Echipe+preferate)
Rica25
22-03-2008, 11:52 PM
prin atasamentul meu fata de echipa...
sisu_stelistul
23-03-2008, 12:06 AM
Trebuie sa se faca o distinctie clara intre suporter si simpatizant. Cei care tin cu Steaua doar pentru ca e echipa sustinuta de majoritatea vecinilor, nu stiu nimic din istoria clubului si nu merg la meciuri nu pot fi numiti suporteri. Cred ca vreo 2-3 persoane au explicat foarte bine cum sta treaba, nu are sens sa reiau.
Discutii asemanatoare existau si aici http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=68&highlight=Echipe+preferate (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?t=68&highlight=Echipe+preferate)
De ce este obligatoriu sa merg la meci, daca sunt din alt oras ce are? Eu cunosc istoria clubului, sunt la curent cu noutatile la echipa, ii urmaresc evolutia cu sufletul la gura, nu tin ca asa tine vecinu' Badea, am scris si aici (http://forum.fifaromania.net/showpost.php?p=90817&postcount=14) despre cum am inceput sa tin cu Steaua si cum simpatizez cu Farul.
Este adevarat ca discutia aceasta a mai existat pe mai multe topicuri, dar cred ca totul a inceput de la topicul Suporterii Hibrizi, parerile au fost impartite, la fel ca si in multe alte discutii de pe forum.
poli tm in fifa
23-03-2008, 09:32 AM
Poli Timisoara (se pare ca sunt singurul care a votat pana acum)
sorin
23-03-2008, 09:40 AM
De ce este obligatoriu sa merg la meci, daca sunt din alt oras ce are? Eu cunosc istoria clubului, sunt la curent cu noutatile la echipa, ii urmaresc evolutia cu sufletul la gura, nu tin ca asa tine vecinu' Badea, am scris si aici (http://forum.fifaromania.net/showpost.php?p=90817&postcount=14) despre cum am inceput sa tin cu Steaua si cum simpatizez cu Farul.
In primul rand nu ma refeream la tine:). Si in al doilea rand nu e obligatoriu ca un suporter sa mearga la meci, poate sa face ce vrea el dar eu consider ca doar asa cineva isi poate demonstra adevaratul atasament fata de club, fiind langa echipa si la propriu si la figurat.
George
23-03-2008, 11:29 AM
eu tin cu poli iasi si incetati cu cearta asa ca vine mns sau liquid si luati cu totii warnuri
M.I.L.32
23-03-2008, 03:11 PM
Steaua, e echipa mea favorita.
pikciu
23-03-2008, 03:37 PM
Uite exemplu: ai la avatar stema lui Apulum Alba Iulia, si zici ca steaua e echipa ta favorita. Tie ti se pare normal? Mai era un taran aseara la Iasi, dupa golul lui Cristea a scos fularul cu steaua si se bucura. Pai sa nu-l omori in bataie? Stefan, cum de l-ai ratat? :D
M.I.L.32
23-03-2008, 03:41 PM
Pai Apulum e in B si sincer simpatizez Apulum Alba-Iulia dar echipa mea preferata e Steaua.
pikciu
23-03-2008, 03:43 PM
Pai si daca e in B ce? Trebuie sa tii cu steaua? In loc sa mergi la meci, sa incurajezi echipa si sa vada finantatorii ca exista lume careia ii pasa de echipa, sa investeasca si sa ajunga in A, tu preferi sa sustii o echipa pe care o vezi la stirile de la 8 cu Raluca Arvad. Halal suporteri.
M.I.L.32
23-03-2008, 03:49 PM
La meciuri ma duc, dar destul de rar, fiindca nu imi permite timpul.(lucrez Luni-Duminica).Simpatizez Apulum , dar degeaba. Investitorii nici macar nu mai trec pe la noi...si cand vin , vin degeaba. Poate candva in viitor se va schimba situatia.
Maryusake
23-03-2008, 05:42 PM
Eu tin cu CF Braila si chiar daca echipa nu are foarte multe performate ,ma mandresc cu ea.In ciuda faptului ca este pe la mijlocul clasamentului ,interesul a crescut.Va aparea si cfbraila.ro :rolleyes:
Nu scap nici un meci de acasa(am fost si in deplasare de 2 ori:D).
Hai sa zic si eu ce inteleg eu prin suporter.
Una e sa stai acasa si sa te uiti la meciurile echipei de pe canapea cu sticla/casca cu bere in fata/pe cap, si alta e sa fii pe stadion. Nu pot sa inteleg cum ai tu(si aici ma refer la mai multi) atasament fata de echipa, daca intri pe site-ul oficial si te uiti ce jucator a mai cumparat, pe urma intri pe wikipedia sa vezi cate titluri,cupe are echipa , te mai uiti si la meciuri si gata, iubesti o echipa. Pai imi amintesc ca acum vreo 2 ani, cand era si Farul echipa, ma duceam la meci si cantam pana raguseam, de imi speriam si parintii cand ma intorceam acasa. Si cand il vad pe Sisu ca face pe stelistul, imi aduc aminte te meciul din tur cu Steaua, cand din 13-14000 de spectatori, 10000 erau fani Steaua. Asta pentru ca mi-a adus aminte pikciu aminte de faza din meciul de ieri. Asa ca lasati-o mai moale cu fazele de genul "sunt mai stelist decat altii" . Toti astia din provincie care tineti cu echipe din capitala sunteti la acelasi nivel: simpatizanti si atat .
sisu_stelistul
23-03-2008, 10:01 PM
Hai sa zic si eu ce inteleg eu prin suporter.
Una e sa stai acasa si sa te uiti la meciurile echipei de pe canapea cu sticla/casca cu bere in fata/pe cap, si alta e sa fii pe stadion. Nu pot sa inteleg cum ai tu(si aici ma refer la mai multi) atasament fata de echipa, daca intri pe site-ul oficial si te uiti ce jucator a mai cumparat, pe urma intri pe wikipedia sa vezi cate titluri,cupe are echipa , te mai uiti si la meciuri si gata, iubesti o echipa. Pai imi amintesc ca acum vreo 2 ani, cand era si Farul echipa, ma duceam la meci si cantam pana raguseam, de imi speriam si parintii cand ma intorceam acasa. Si cand il vad pe Sisu ca face pe stelistul, imi aduc aminte te meciul din tur cu Steaua, cand din 13-14000 de spectatori, 10000 erau fani Steaua. Asta pentru ca mi-a adus aminte pikciu aminte de faza din meciul de ieri. Asa ca lasati-o mai moale cu fazele de genul "sunt mai stelist decat altii" . Toti astia din provincie care tineti cu echipe din capitala sunteti la acelasi nivel: simpatizanti si atat .
Sa te corectez, "sisu este stelist" , si cu ce te deranjeaza ca sunt fani ai stelei in constanta?
Cantai acum 2 ani de raguseai, sa inteleg ca acum cand are performante mai slabe numai canti? De ce tii cu Farul si de cand tii cu Farul? Banuiesc ca nu din sezonul in care era in liga secunda.
Nu ma deranjeaza ca sunt fani ai stelei in Constanta, ma deranjeaza ca au nesimtirea sa stea in peluza si sa mai aibe si tupeul sa se bucure la golul stelei . Daca tot esti ultras, du-te frate la galeria stelei si canta acolo cat vrei .
Cant si acum la fel cum cantam si atunci, doar ca atunci ma simteam cu adevarat suporter, cand echipa avea rezultate si nu erau 500 de oameni pe stadion. Si tin cu Farul pentru e singura echipa din lume pe care am cum sa o incurajez, pe care am cum sa o vad live, si am cum sa-mi arat atasamentul fata de echipa, dupa cum ziceati voi .
pikciu
23-03-2008, 10:35 PM
Cred ca m-am indragostit :wub:
Nimeni nu rezista charm-ului meu :crazyboy:
S3BBY
27-03-2008, 08:30 PM
Simpatizant al Stelei...:D
C.RoNaLdO7
27-03-2008, 09:20 PM
Tin cu Steaua si cu Farul.:)
nu tin cu vreo echipa in mod special,Sportul Studentesc a fost mai aproape de inima mea oarecum
stelistul_1000
27-03-2008, 10:12 PM
Rapid! :p
stephen
27-03-2008, 10:15 PM
Rapid! :p
Deci esti genial ... :rolf:
@valy
16-04-2008, 11:10 PM
Otelul Galati
bogdang
17-04-2008, 12:12 PM
Fan Steaua.Nu m-a influentat nimeni sa tin cu ea,in nici un caz performantele.Mai nou simpatizez si cu CS Otopeni.:)
cosmin targoviste
17-04-2008, 01:05 PM
Iubesc Dinamo.
timy_fb
22-04-2008, 06:45 PM
Steaua :X
Si echipe externe R.Madrid si Chelsea :X ;)
roby_dinamo39
22-04-2008, 07:46 PM
Dinamo
Si echipe externe cu Real Madrid si Arsenal
bogdan7
22-04-2008, 07:48 PM
Steaua Bucuresti
gigimures
22-04-2008, 09:04 PM
Pandurii Tg-Jiu
little_foot
23-04-2008, 11:28 AM
Mai degraba, in loc sa scriem numele echipei cu care tinem am povesti cum am inceput sa tinem cu respectiva. Ca asa topicul asta imi pare a fi spam.^_^
pikciu
23-04-2008, 09:49 PM
Corect.
Cand eram mai mic (7-8 ani) ziceam ca tin cu Steaua, ca si niste colegi de-ai mei tineau cu Steaua, si ziceam si eu sa fiu ca ei. :lol: Dar noroc ca mi-a venit mintea la cap, si intr-o dimineata m-a luat tata de mana si m-a dus la stadion. Ce emotii aveam, nu mai eu stiu. :) Aveam meci cu Astra Ploiesti, intr-o zi de 7 noiembrie 1998. M-am asezat la tribuna a doua, si apoi am inceput sa studiez fiecare colt al stadionului, sa-mi aduc aminte de faze vazute la televizor (foarfeca lui Jean Barbu din meciul cu Otelul), sa-mi dau seama la ce poarta a fost inscris etc. Apoi studiam "colegii" din tribuna, vedeam pensionari care discutau de puncte, golaveraj, clasament al adevarului, dar ma plictiseau.
Era antepenultimul meci al lui Mutu la FC Arges, si tot stadionul a inceput sa strige "Iesi afara, javra ordinara", ca Mutu si ale lui fite de atunci hotarasera ca e vremea sa plece la Dinamo. Stiu ca a luat Cristescu cartonas rosu in prima repriza, iar in a doua Dascalescu a dat repede 2 goluri, si Barbu a inscris pentru noi din penalty.
Am pierdut meciul ala, iar cand m-am dus acasa m-am aruncat in pat si am inceput sa plang. Cam asta a fost inceputul meu ca suporter alb-violet. :)
Albertino99
29-04-2008, 06:30 PM
.Fiindca majoritatea rudelor mele sunt pasionate de fotbal,desigur ca si eu am mostenit aceasta pasiune.Pentru ca toti cei pe care ii stiam erau stelisti,am vrut altceva,o echipa modesta dar cu ganduri mari,de acea am ales RAPID-FANTEZIE ALB-VISINIE!Forzza RAPID! (si cu asta am spus totul)
pikciu
29-04-2008, 09:42 PM
Si din ce oras esti?
RoByTzU-Yo
29-04-2008, 10:17 PM
Fiind din Pitesti normal ca tin cu Fc Arges , inceputul este cam la fel ca cel al lui pikciu am tinut cu Steaua pe la 7,8 ani dupa care stiu ca tata m-a luat cu el la stadion , imi amintesc ca juca Fc Arges contra Universitatii Craiova .. numai imi amintesc exact scorul (ori 1-1 ori 2-1)practic la acel meci am invatat usor usor de la lumea de pe stadion, cand rata echipa noastra si ei strigau nervosi imediat strigam si eu sau la faulturi etc.
Dupa acel meci am mers la fiecare meci de acasa al Argesului chiar daca eram foarte mic , asa am inceput eu sa tin cu Fc Arges :)
BughyRy
30-04-2008, 12:42 AM
Steaua :)
Petrov
30-04-2008, 12:53 AM
Dinamo si bineinteles Fc Arges;)
pikciu
30-04-2008, 12:22 PM
Ce iti ofera Dinamo si nu iti ofera FC Arges?
Petrov
30-04-2008, 12:44 PM
Cu Dinamo tin de mic si sti cum se zice:"Caine pan' la moarte",asa ca voi tine cu Dinamo mereu.Iar cu Fc Arges pt ca sunt din Pitesti si respect aceasta echipa pt palmaresul ei.Daca n-as fi fost din Pitesti cu siguranta ca n-as mai fi tinut cu Fc Arges.
Dinamo are clar rezultate mai bune ca Fc Arges.
bogdan7
30-04-2008, 03:23 PM
Am crezut ca trebuie sa spunem cu ce echipa tinem din liga 1:p
Atunci... iubesc Steaua, simpatizant Botosani:)
Pai petrov tu tii cu echipa care are rezultate mai bune?
de exemplu ai fi din bucuresti sa zicem asa si ai tine odata cu dinamo dinamo ar retrograda atunci tu ai tine cu steaua ca a ajuns in UCL?
Petrov
30-04-2008, 03:52 PM
Nu ma nu! Si daca ar fi Dinamo in liga a 3-a tot nu mi-as schimba favorita...ce nu intelegi? Caine pana la moarte!!!
Tin cu Dinamo de mic iar pt ca sunt din Pitesti tin si cu Fc Arges.Asta am vrut sa spun in postul de pe pagina anterioara.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.