PDA

View Full Version : update liga I

badin
22-03-2008, 05:36 PM
salut baieti sincer nu am jucat patchu vostru ci altul ... care ma cam dezamagit si as vrea sa va ajut daca aveti nevoie, eu personal am modificat liga I din alt patch cu CM08 si o pueti gasi aici http://files.filefront.com/Romania+Liga+Icmp/;9804248;/fileinfo.html , sunt modificate loturile echipelor, noi cotatii, noi formule de joc pt. steaua, dinamo , rapid , cfr, si altele, a fost adaugata si gloria buzau. daca va e de folos e al vostru
ps. daca pot sa va ajut msg me.

Rica25
22-03-2008, 06:00 PM
sunt toate noile achizitii ale echipelor?

U_Craiova
22-03-2008, 06:29 PM
ouwwwwww ar fii interesant sa fie toti jucatorii noi transferati recent...si aici nu ma refer doar la steaua,ci la toate echipele :D..

P.S: AM luat fisierul e de forma .cmp il bag cu cm08 --> tools-> load patch asa?sau cum si dupa intru normal cu o echipa din liga 1 si apr noile transferuri?:d explica-mi si mie pls..:)

andrei_fcmbacau
22-03-2008, 07:07 PM
foarte tare patchu vad care toate transferurile si skiluri foarte reale doar ca dispar stadioanele din romania,sunt alte flaguri,alte reclame si echipamentele sunt oleaca mai misto

badin
22-03-2008, 08:59 PM
ouwwwwww ar fii interesant sa fie toti jucatorii noi transferati recent...si aici nu ma refer doar la steaua,ci la toate echipele :D..

P.S: AM luat fisierul e de forma .cmp il bag cu cm08 --> tools-> load patch asa?sau cum si dupa intru normal cu o echipa din liga 1 si apr noile transferuri?:d explica-mi si mie pls..:)

da dai load si dupa aia save inchizi cm08 si intrii in fifa. apropo inainte sa dai load tre sa stergi tot din my documents/fifa08 ca altfel nu merge .... si cand intrii in fifa iti faci un nou profil si gata

badin
22-03-2008, 09:00 PM
foarte tare patchu vad care toate transferurile si skiluri foarte reale doar ca dispar stadioanele din romania,sunt alte flaguri,alte reclame si echipamentele sunt oleaca mai misto

stadioanele nu am avut de unde sa le iau...

badin
22-03-2008, 09:01 PM
sunt toate noile achizitii ale echipelor?

dap le-am luat de pe www.onlinesport.ro tot ce au dat astia pe site am facut :)

U_Craiova
22-03-2008, 09:07 PM
stadioanele nu am avut de unde sa le iau...

pai e nashpa fara stadioane,flaguri..etc sper ca faci tot posibilul sa-l faci mai bine :D ms mult

badin
22-03-2008, 09:08 PM
si apropo am inceput si liga II dar partea proasta e ca nu gasesc nicaieri loturile echipelor.... daca stiti vreun site ... sau daca le stiti voi ...

U_Craiova
22-03-2008, 09:13 PM
un lucru conteaza: degeaba faci loturile la zii daca nu sunt stadioane,reclame,steaguri...etc (tot ce are o echipa ) ..asa sincer nu prea are farmec sa joci cu loturile la zii pe ''Alianz Arena''..un ex asta..:) Sper badin sa faci tot posibilul sa imbunatatesti patch-ul ..ar fii foarte interesant.

P.S: o sa caut site-uri cu loturile echipelor din liga II-a . postez aici daq gasesc

P.S.2.: L-am incercat si sincer e cam najpa:
1. Echipamentele sunt total aiurea
2.Jucatorii precum ''woobay'' de la craiova e chel si alb :))
3.Bugetul unor echipe cam exagerat ''steaua'' - 23 mil
4.Loturile sunt puse cam aiurea...adica atacantii pe la mijloc si mijlocasii in atac:))

Totusi iti apreciez efortul ca ai incercat :)

UITE O POZA SA NU ZICA NIMIC:

http://img223.imageshack.us/img223/3020/sssuc2.jpg (http://imageshack.us)

badin
23-03-2008, 09:07 AM
[QUOTE=U_Craiova;175438]un lucru conteaza: degeaba faci loturile la zii daca nu sunt stadioane,reclame,steaguri...etc (tot ce are o echipa ) ..asa sincer nu prea are farmec sa joci cu loturile la zii pe ''Alianz Arena''..un ex asta..:) Sper badin sa faci tot posibilul sa imbunatatesti patch-ul ..ar fii foarte interesant.

P.S: o sa caut site-uri cu loturile echipelor din liga II-a . postez aici daq gasesc

4.Loturile sunt puse cam aiurea...adica atacantii pe la mijloc si mijlocasii in atac:))

hmmmm.... cidata poza eu nu am probleme.... scuze cu wobay :)), si zimi cum e cu atacantii la mijloc si invers da-mi exemplek sa pot sa ii schimb... iar daca poti sa scoti stadioanele si flagurile din alt patch cu cm08 trimitemi-le si mie + fete de jucatori, iar la faza cu bugetele daca stii cam cat au avut fiecare sa imi dai si le modific

badin
23-03-2008, 09:23 AM
[QUOTE=U_Craiova;175438]un lucru conteaza: degeaba faci loturile la zii daca nu sunt stadioane,reclame,steaguri...etc (tot ce are o echipa ) ..asa sincer nu prea are farmec sa joci cu loturile la zii pe ''Alianz Arena''..un ex asta..:) Sper badin sa faci tot posibilul sa imbunatatesti patch-ul ..ar fii foarte interesant.

ciudata poza la mine e ok .... si de wobay scuze ,,, iar in legatura cu stadioanele poate mi le trimiteti si mie impreuna cu alte greseli de le-am facut (buget + cotatii + posturi+ etc) si deja lucrez la veriunea 2.0
ps vreau si fetele jucatorilor

cristi_nedelcu20007
23-03-2008, 11:34 AM
apropo, merge daca am rlsp bagat?

badin
23-03-2008, 12:00 PM
apropo, merge daca am rlsp bagat?

da merge .. eu chiar acu acum lucrez la ver. 2.0 care practic e un update pt. RLSP sper ca pana diseara sa fie gata...

stefan
23-03-2008, 01:26 PM
Nu stiu cine ti-a dat voie sa iei patchurile altora, sa le modifici si apoi sa le postezi pe net. Echipamentele probabil au fost luate dintr-un patch pentru FIFA 2007 de arata in halul ala.

U_Craiova
23-03-2008, 02:05 PM

ciudata poza la mine e ok .... si de wobay scuze ,,, iar in legatura cu stadioanele poate mi le trimiteti si mie impreuna cu alte greseli de le-am facut (buget + cotatii + posturi+ etc) si deja lucrez la veriunea 2.0
ps vreau si fetele jucatorilor
badin dami un pm cu id tau sau lasa-l aici si sa-ti spun cum e cu jucatorii,cum poti baga stadioane cu CM08..si mai multe.! Astept

badin
23-03-2008, 03:03 PM
Nu stiu cine ti-a dat voie sa iei patchurile altora, sa le modifici si apoi sa le postezi pe net. Echipamentele probabil au fost luate dintr-un patch pentru FIFA 2007 de arata in halul ala.

1. nimeni nu are copyright pe ele
2. nimeni nu are voie sa le faca pt ca foloseste numele jucatorilor echipelor, etc fara drept
3. le-am postat k sa nu fiu egoist, apropo nu am nimic de castigat de pe urma acestui fapt
4. nu iti convine nu le folosi
5. multa sanatate

badin
23-03-2008, 03:09 PM
[quote=badin;175656]
badin dami un pm cu id tau sau lasa-l aici si sa-ti spun cum e cu jucatorii,cum poti baga stadioane cu CM08..si mai multe.! Astept

am bagat deja stadioanele din RSLP l-am facut pe wobay negru ...
uite linku * si id este badin_fifa astept msg acolo

stefan
23-03-2008, 03:09 PM
Tinand cont ca eu am facut RLSP cred ca am si eu un cuvant de spus. Si toata lumea are voie sa faca patchuri, doar ca nimeni nu are voie sa le vanda ;)

:._.:LucyY:._.:
23-03-2008, 04:24 PM
sunt de acord cu stefan:nu trebuie sa furi munca facuta de altii ca poate lui stefan ia luat 1 an sa faca stadioanele si altu sa le fure in 10 min:mellow:

U_Craiova
23-03-2008, 04:27 PM
[QUOTE=U_Craiova;175731]

am bagat deja stadioanele din RSLP l-am facut pe wobay negru ...
uite linku http://files.filefront.com/liga+I+ver+20/;9872817;/fileinfo.html si id este badin_fifa astept msg acolo

Am bagat id tau....sa intrii pe mine sa-ti dau fetele de la steaua (dayro moreno,pepe moreno,habibou,mendoza+date reale despre ei)+inca ceva care e surpriza:D...sper sa iasa ceva frumos

badin
23-03-2008, 05:14 PM
Tinand cont ca eu am facut RLSP cred ca am si eu un cuvant de spus. Si toata lumea are voie sa faca patchuri, doar ca nimeni nu are voie sa le vanda ;)

sincer felicitari... buna treaba eu doar am completat, si nu il vand e gratis

stefan
23-03-2008, 05:20 PM
Ori scoti linkurile de pe forum si il tii numai pentru tine, ori te apuci tu sa-l faci si mai discutam peste un an cand il termini. Daca nu, o sa-ti spun eu ce poti sa faci cu completarile tale.

mns
23-03-2008, 05:24 PM
sincer felicitari... buna treaba eu doar am completat, si nu il vand e gratis

Nici noi nu vindem RLSP. Asa ca te rog sa scoti tot ce e luat din RLSP din patchul tau.

badin
23-03-2008, 05:25 PM
sunt de acord cu stefan:nu trebuie sa furi munca facuta de altii ca poate lui stefan ia luat 1 an sa faca stadioanele si altu sa le fure in 10 min:mellow:

bravo bai baiatule, de parca am venit eu si am zis k is ale mele, daca u vrei sa joci in continuare fifa cu dinamo fara achizitii joaca frate nu lua patchu

badin
23-03-2008, 05:27 PM
Nici noi nu vindem RLSP. Asa ca te rog sa scoti tot ce e luat din RLSP din patchul tau.

ok, acu le scot

:._.:LucyY:._.:
23-03-2008, 05:58 PM
dar nu am zis ca joc fara achizitii ca am facut si eu jucatorii noi de la dinamo cu CM dar ziceam ca nu e bine ca ai luat stadioanele din RLSP...oricum e ceva ca ai depus efort sa il faci si te felicit pentru asta dar nu cu produse furate

badin
23-03-2008, 11:15 PM
dar nu am zis ca joc fara achizitii ca am facut si eu jucatorii noi de la dinamo cu CM dar ziceam ca nu e bine ca ai luat stadioanele din RLSP...oricum e ceva ca ai depus efort sa il faci si te felicit pentru asta dar nu cu produse furate

dar nu sunt furate pentru k eu nu mi le-am insusit ... ci doar le-am folosit daca ziceam eu k le-am facut eram total de acord cu voi dar asa pur si simplu am updatat rlsp si stadioanele erau acolo si ca sa mearga patch a trebuit sa la includ in el dar ele sunt ale rlsp si ii felicit pe cei care le-au facut dar daca ati citit voi primu meu post era ceva de genu eu am facut updateurile si am postat mesaj sa le folositi voi sa le luati sale bagati in ce patchuri vreti etc., k nu le-am facut pentru mine, ca daca le faceam nu le postam. si dupa aia unii au zis k nu mai merg stadioanele si de accea am inclus si stadioanel rlsp, ca sa mearga dar nu le-am furat si am facut eu patchu meu... in fond eu am facut un update pt rlsp in cm08 ca daca ati observat are formatu .cmp si nu .exe deci nu este un patch ci o completare asa ca unde e problema ??? nu am furat munca nimanui k nu am facut badin patch ci update 2007/2008 pt rlsp...

~calinho* stelistu'~
24-03-2008, 06:10 PM
mie imi pare rau ca nu am cm08 nu miati putea da un site de pe care sa il iau sau dak nu unul dintre voi care are cm08 sa imi dea id de mess sa mi l trim va rog ma ajutati

badin
24-03-2008, 06:33 PM
mie imi pare rau ca nu am cm08 nu miati putea da un site de pe care sa il iau sau dak nu unul dintre voi care are cm08 sa imi dea id de mess sa mi l trim va rog ma ajutati

http://www.sweetpatch.tv/index.cfm?articleid=1830&CFID=4105214&CFTOKEN=36506990

yo_mutu_2008
24-03-2008, 09:31 PM
Trebuie sa am instalat vreo liga 1 ca sa imi mearga?????????

badin
24-03-2008, 10:00 PM
Trebuie sa am instalat vreo liga 1 ca sa imi mearga?????????

da rlsp

cristi_nedelcu20007
24-03-2008, 10:13 PM
da rlsp
ma si miram ca de ce nu puteam sa bag patchu fara rlsp-_-

badin
29-03-2008, 09:56 PM
cine poate sa imi dea lotul complet de la concordia chiajna?

Sonic Death Monkey
30-03-2008, 12:23 AM
De acuma se crede si mare editor... daca vrei sa progresezi fa tot de la 0. Nu ca iei un kit sau un stadion ca nu are copyright. Adica ala munceste la el si tu nici macar nu'l intrebi daca te lasa sa'l folosesti?

Traim in ROmania si asta ne ocupa tot timpul!

snagle
30-03-2008, 08:59 AM
Sonic Death Monkey .... daca nuti convine nul folisi sau taci .... lasa un admin sa decida ce sa faca :| .. mi se pare mie sau de asta ai luat ban ca te crezi admin ?!

badin
30-03-2008, 11:52 AM
De acuma se crede si mare editor... daca vrei sa progresezi fa tot de la 0. Nu ca iei un kit sau un stadion ca nu are copyright. Adica ala munceste la el si tu nici macar nu'l intrebi daca te lasa sa'l folosesti?

bai laiete vezi-ti de treaba ta .... adica joaca fifa.... sa vorbesti cand vei face si u ceva nu conteaza ca doar sa faci, bine asta exceptand sa iti faci jucatorii de la echipa cu care joci de 99, pana atunci nu ma intereseaza parerile tale. nu iti comvine nu mai citi forumul pe problema asta

South_boy
30-03-2008, 12:03 PM
bai laiete vezi-ti de treaba ta .... adica joaca fifa.... sa vorbesti cand vei face si u ceva nu conteaza ca doar sa faci, bine asta exceptand sa iti faci jucatorii de la echipa cu care joci de 99, pana atunci nu ma intereseaza parerile tale. nu iti comvine nu mai citi forumul pe problema asta

badin nu te mai lua la cearta cu totzi si numai vb asa urat fii tu mai destept si lasal ca oricum a luat ban :D

crazy boy 2008
30-03-2008, 12:15 PM
Onlinesport e un site prost nu sunt achizitiile bune,ma rog nu toate tre sa te uiti si la meciuri sa vezi ce si cum

Apokalyps
30-03-2008, 01:06 PM
mai pot sa joc pe direct ip daca eu am facut ceva cu CM si cel cu care vreau sa joc nu are facut ca mine?

badin
30-03-2008, 01:11 PM
Onlinesport e un site prost nu sunt achizitiile bune,ma rog nu toate tre sa te uiti si la meciuri sa vezi ce si cum

pai zimi care sunt gresite, si care sunt ok sau care lipsesc

adryanboy
30-03-2008, 07:42 PM
stii scuze stefan dak o sa te deranjeze am luat rlsp si incerc sa fac v2 o sa`l postez aici site de unde sa`l luati se instaleaza cu cm 08 incerc sa ajut e gata versiunea mea trebuie sa creez patch`u si e gata

U_Craiova
30-03-2008, 07:54 PM
io nu inteleg nimic din postu tau de mai sus !!

stefan
30-03-2008, 08:03 PM
Voi sunteti tampiti sau ce dracu aveti? Am mai spus de zeci de ori, nu aveti voie sa postati variante modificate ale patchului, scrie si in readme.

adryanboy
30-03-2008, 08:26 PM
bah incercam sa ajut sa`l iei u dupa ce`l postez eu si mai faci tu ce crezi ca mai trebuie modificat asta ziceam

badin
30-03-2008, 09:29 PM
Voi sunteti tampiti sau ce dracu aveti? Am mai spus de zeci de ori, nu aveti voie sa postati variante modificate ale patchului, scrie si in readme.

serios???? scrie acolo? acolo in readme, chiar acolo???
:)) cine draq citeste prostiile alea???
:nowar:
:betie: & :fotbal:

Castana17Ucigasha
07-04-2008, 03:51 PM
Eu mi`am instalat update`ul asta...e bun ca`s transferurile noi facute , dar dispar o gramada de fete ale jucatorilor , Semedo e alb...etc.

Varaloi
07-04-2008, 08:32 PM
serios???? scrie acolo? acolo in readme, chiar acolo???
:)) cine draq citeste prostiile alea???
:nowar:
:betie: & :fotbal:

pe limba ta: bah, dak u nu citeshti porcariile alea, inseamna k u nu respectzi munca celor ceau facut patchul

pe limba romana: in primul si-n primul rand, readme-ul contine niste reguli de copyright ce trebuie respectate, care in nici un caz nu sunt o porcarie

PS: postul 700, chiar daca nu e locul sau momentul potrivit :)

aLexBN
07-04-2008, 09:01 PM
stefan , cu riscul de a lua warn sau ban o sa-mi spun parerea. Deja nu va inteleg , daca "badin" nu avea voie sa faca lucrurile pe care le face , deja si-o ia in cap si va ia la misto , ce dra*u mai cauta pe forum ?

cristi_nedelcu20007
08-04-2008, 06:53 PM
dar totusi imi place de BADIN ca incerca sa isi petreaca timpul facand un patch. Nu cred ca toata lumea e aici stie sa faca ce a facut el

sorin
08-04-2008, 07:33 PM
dar totusi imi place de BADIN ca incerca sa isi petreaca timpul facand un patch. Nu cred ca toata lumea e aici stie sa faca ce a facut el
Pai aici e problema, din cate am inteles el a modificat RLSP in mica masura si acum incearca sa il puna la download, lucru care este interzis:p.

adryanboy
12-04-2008, 06:31 PM
mah eu m`am referit ca stefan sa ia modificarile mele si sa se foloseasca de ele pt v 2 a rlsp nu ca incerc sa mah laud cu patchul, ca l`am facut eu etc dak nu`l vrea nu il dau

badin
07-05-2008, 11:15 AM
Pai aici e problema, din cate am inteles el a modificat RLSP in mica masura si acum incearca sa il puna la download, lucru care este interzis:p.

mai sorinelu voi v-ati cam pierdut pe drum ... tot ceea ce am facut eu la versiunea I a fost sa aduc loturile la zi si am modificat cotatiile jucatorilor ... si cam atat eu nu am postat acest patch - cum ii zice-ti voi k nu e patch e update la rlsp k fara rlsp nu merge! - pentru a-l folosi toata lumea care e interesata si atat nu am vrut statuie nu am vrut nimic. dar voi ati considerat k am furat munca altora... nu am furat-o ca nu am luat rlsp si am zis by badin ci am luat munca altora si am inbunatatit-o, i-am facut tunning :) asa ca nu va mai raciti gura cu alte pareri nu va place, sunte-ti impotriva NU JUCATI ;)

badin
07-05-2008, 11:22 AM

u i-ai cerut voie mha lu badea sa ii iei mottou` :confused: vai de capu vostru de copii bubosi habar n-aveti ce inseamna copyright si ce presupune si vorbiti aiurea...

rangerone
07-05-2008, 12:00 PM
in poza aceastA AI FACUT O GRESEALA CU ECHIPAMENUTL, CEL PE CARE LAI FOLOSIT TU E DE FIFA 07 NU DE 08

badin
07-05-2008, 12:05 PM
versiunea 2
include si cateva echipe din liga 2 vro 25 cred...

http://files.filefront.com/lig+12cmp/;10148548;/fi

yo_mutu_2008
08-05-2008, 06:12 PM
Dar cu noile transferuri....liga 2:p

badin
08-05-2008, 07:55 PM
Dar cu noile transferuri....liga 2:p
loturile sunt luate de pe siteurile echipelor acu daca ei nu le-au facut ...

benny13
09-05-2008, 05:02 PM
sunt stadioanele adica ghencea ,stefan cel mare , giulesti ... etc. ??

badin
09-05-2008, 09:13 PM
sunt stadioanele adica ghencea ,stefan cel mare , giulesti ... etc. ??

sunt toate stadioanele din rslp acest patch doar auce la zi loturile

Castana17Ucigasha
10-05-2008, 01:32 PM
skillurile shi fetzele puse la nimereala ... prea varza , parca tzi`ai batut joc de RLSP

adItzZu
11-05-2008, 01:52 PM
salut baieti sincer nu am jucat patchu vostru ci altul ... care ma cam dezamagit si as vrea sa va ajut daca aveti nevoie, eu personal am modificat liga I din alt patch cu CM08 si o pueti gasi aici , sunt modificate loturile echipelor, noi cotatii, noi formule de joc pt. steaua, dinamo , rapid , cfr, si altele, a fost adaugata si gloria buzau. daca va e de folos e al vostru

@bandin zimi te rog exact ce trebuie sa fac...ca sa imi pot pune acest patch..k mu stiu ce trebuie sa fac.l-am modificat din cmp in cm08..dar de aici nu stiu ce trebuie sa fac.....

narcis+fifa
11-05-2008, 07:20 PM
salut baieti sincer nu am jucat patchu vostru ci altul ... care ma cam dezamagit si as vrea sa va ajut daca aveti nevoie, eu personal am modificat liga I din alt patch cu CM08 si o pueti gasi aici http://files.filefront.com/Romania+Liga+Icmp/;9804248;/fileinfo.html , sunt modificate loturile echipelor, noi cotatii, noi formule de joc pt. steaua, dinamo , rapid , cfr, si altele, a fost adaugata si gloria buzau. daca va e de folos e al vostru

Eu am downloadat acest patch si am incercat sa il bag prin CM08 dar nu am putut.Am dezarhivat totul dar nu am gasit Tools----Patch------Load cum spuneti voi.Ce pot face?Va rog sad ma ajutati.