View Full Version : Champions League
Poet Of Tragedies
25-03-2004, 04:01 PM
Au ramas 8 echipe.
Deportivo,Monaco,Olimpique cred ca au iesit din calcul. :nashpa:
Ar fi frumos pt Mutu sa castige si el o cupa a campionilor,dar cred ca Arsenal va trece de Chelsea in retur,mai ales daca prinde Henry o zi buna.
Cred eu ca vom vedea o finala Real-Milan cu (sper :unsure: ) victoria spaniolilor,dar si Porto a demonstrat ca e o echipa buna,Arsenal sau Chelsea joaca super bine,dar echipele englezesti au avut aproape intotdeauna de pierdut impotriva celor "latine"cum e Real din cauza stilului de joc desi la cluburile mai sus numite nu stiu daca evolueaza mai mult de 10 englezi in total.
In fine,eu cred ca victoria va fi a madrilenilor,dar sunt un pic subiectiv in problema asta,Real fiind echipa mea preferata.
Astept si alte pareri. :bere:
:valuri:
LiviuRO
25-03-2004, 04:15 PM
Eu am zis Arsenal, cred ca joaca cel mai bun fotbal. Am ramas uimit aseara cu ce usurinta ajung in fata portii, iar jocul de pase este de-a dreptul halucinant. Pacat ca Mutu este nevoit sa joace ceea nu el nu stie, sau mai bine zis, pe un post pe care nu este obisnuit sa joace si pe care nu da randament maxim.
In retur Henry o sa fie montat, si o marcheze. La fel si din semi-finale incolo. Oricum, semi-finala Real-Arsenal sper sa nasca scantei, si sa castige pana la urma tunarii (eu unul nu simpatizez deloc fenomenul "Real Madrid").
danutz_andrey
25-03-2004, 04:23 PM
Nu esti singurul care nu "simpatizeaza"Realul(cred ca vati dat seama) si abia astept sa vad cum o sa fie eliminati de Henry&co.Finala o sa fie una superba Milan-Arsenal.Un meci fenomenal.Dar cine stie oricand pot aparea surprize!
Poet Of Tragedies
25-03-2004, 07:33 PM
Adevaru e ca "fenomenu" nu il apreciez nici eu,aducerea lui Beckham a fost o mare prostie,ce mai,un balci,...dar totusi Zidane,Ronaldo,Figo(cred ca cel mai bun d p teren in prima mansa cu Monaco) s a m d fac un spectacol de nota 10.
danutz_andrey
25-03-2004, 07:46 PM
Da e adevarat ca impreuna cu Milan practica cel mai frumos fotbal,dar o sa vedeti voi ce inseamna fotbal adevarat daca va merge Henry la Barca.
Poet Of Tragedies
25-03-2004, 07:52 PM
Barcelona in ultimele meciuri park a redevenit echipa de odinioara...cea cu stilul ala de joc alert si dinamic specific spaniol.
danutz_andrey
25-03-2004, 07:58 PM
Meritul cel mai mare in ascensiunea Barcei o are Ronaldinho un jucator care zic eu dribleaza mai bine ca Zidane si in plus da si goluri!Pacat de Kluivert care a inceput sa fie rezerva,nu-i mai el jucatorul de altadata!Dar nu-i nimik exista Saviola! Asa ca Fortza Barca!
P.S. Barcelona-Celtic 2-0.Goluri Ronaldinho si Saviola.
Poet Of Tragedies
25-03-2004, 09:31 PM
Ronaldinho il va intrece pe Zidane...da mai are de munca.
Sirius
25-03-2004, 10:24 PM
Si eu cred ca Arsenal va castiga, pentru ca au cel mai spectaculos joc din CL. De asemenea, au si o aparare solida, tot ce le trebuie e o tara de noroc... :D
uite ca nu sunt singurul care tine cu real :)
figo sux
si normal ca va castiga REAL!!!!!!
cinevaaaa
26-03-2004, 03:45 PM
Dupa mine REAL MADRID are cele mai mari sanse. DAR DACA CHELSEA ajunge in finala am sa tin cu echipa lu' MUTU :D :oops:
n p cinevaa si Zidane e de 100000000000000 de ori mai bun ca ronaldhino!!!!!!!!!!!!! :P
cinevaaaa
26-03-2004, 07:56 PM
nu exagera
DarkComy
26-03-2004, 08:11 PM
desi as vrea ca Chelsea sa castige cupa iar mutu sa fie singurul marcator al finalei cred ca o sa castige Milan :(
Sirius
26-03-2004, 10:29 PM
Mutu mai are inca de exersat pana va ajunge sa dea goluri in fazele superioare CL. S-a vazut cat de bine era marcat in meciul cu Arsenal si pana invata sa pacaleasca apararea ca Sevchenko sau Ronaldo mai are...
LiviuRO
27-03-2004, 01:33 AM
Zidane este singurul jucator actual pe care il vad integrandu-se perfect in orice formula de joc si in orice echipa. Mi se pare de departe cel mai valoros jucator in viata! Dar Real sufera mult din cauza "vedetismelor". Fara Zizou si Ronaldo, ar fi un fiasco total la Madrid.
Poet Of Tragedies
07-04-2004, 12:28 AM
Ohoo...Realu si-a luat-o azi rau :( ,imi pare chiar rau,pt ca tin cu ei.Ata ete.
In schimb Chelsea s-a intrecut pe sine cu Arsenal :mishto: :mishto: :mishto:
Ok,ce ziceti,vor fi si maine surprize...Deportivo si Olimpique???
Io sunt fan Deportivo si cred ca a putea sa invinga Milan...au lot care sa reuseasca lucrul asta....de ce sa nu ia exemplu pe Monaco care cre ca a suprins si cel mai infocat fan francez...
Iar sfertul al doilea este unul sigur de castigatoare...F.C Porto...dar vine cu moralul un pic sifonat pt ca a luat-o pentru prima oara in campionat..
rekinu
07-04-2004, 01:28 AM
cred ca e clar ca Milan va castiga Liga Campionilor in finala cu Chelsea
intermezzo
07-04-2004, 02:07 AM
Din ceea ce scrie in presa se pare ca mutu nu va castiga champions league....Abramovici vrea sa-l vanda.....asa ca subiectivismul meu(vroiam sa castige Chelsea) s-a transformat in realitatea de pe teren(milan joaca cel mai marfa)
Gladiator
07-04-2004, 09:35 AM
Ce bine imi pare ca a luat bataie REAL MADRID. "Marii galactcici" nu s-au calificat in finala de 2 ani. Monaco are sanse serioase sa castige UCL. Va juca cu Chelsea pe care ii va bate pt. ca Abramovici o bagat bani fara cap. :P O fost o intamplare ca o batut pe Arsenal si imi pare rau! <_< :angry: <_<
P.S Sunt cred ca unul dintre putinii romani care se bucura ca Mutu zboara de la Chelsea. Mutu e un ratat care umbla cu femei, masini, ceasuri nu face fotbal. Doamne da sa ajunga la cea mai slaba echipa din lume. Mutu e cel mai slab din trupa lui Ranieri (atacant care nu da goluri). Ajunge ca Ghindaru va spun io. Ar trebui sa ia ex. lui Danciulescu care are DACIA 1310 si nu ii rusine. ''Briliantul''
are supermasini si nu joaca nimic. bine ar fi sa-l dea afara de la Chelsea!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Din cauza lui vom pierde calificarea la cupa mondiala!! Si bineinteles si din cauza lui IORDANESCU
Gladiator
07-04-2004, 09:37 AM
Mie imi pare rau ca a iesit si Bayern ca nemtii aveau echipa numai Khan a F---T tot meciul. <_<
djal3x
07-04-2004, 09:49 AM
ai dreptate Gladiator. Abramovici il da pe Mutu si inca 3.000.000 $ ca sa il ia cineva pt a il aduce pe Del Piero..asta ca sa vezi cat valoreaza Delpi pe langa MUTU!!care mi se pare PENIBIL!!!!!! :naughty:
DarkComy
07-04-2004, 09:56 AM
Gladiatorul nu mi se pare corect ceea ce zici in legatura cu Mutu ca e penibil , un ratat sa ne amintim cum a jucat in Serie A ??? ultimul sau sezon in Seria A la Parma a fost numit cel mai bun stranier din Il Calcio parca :huh:
Gladiator
07-04-2004, 10:01 AM
Da numai ca dupa aia i s-a urcat la cap!! :angry: :angry:
rekinu
07-04-2004, 10:07 AM
Shi io sunt de parere ca MUTU e un mare distrus are multe fumuri in cap o fi facut el un sezon bun la parma da acum nu mai joaca nimik.
djal3x
07-04-2004, 10:10 AM
s-a vazut la chealse si e mare vedeta...il scoate crespo din echipa...oricum..del piero nu vine la chealse..asa ca...poa' sa stea pe banca...!del piero nici pentru un salariu dublu al lui mutu nu pleaca de la juve...pt ca el este simbolul lui juve si nu pleaca ..chiar daca sezonul asta s-a dus pt juve..NU PLEACA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :naughty:
Gladiator
07-04-2004, 10:19 AM
S-a crezut mare vedeta si acuma face pe el, sa vina la Chelsea un fotbalist adevarat nu ratati ca MUTU. Nici la nationala nu face nimic nu ar mai trebui convocat. Ar trebui chemati cei mai buni din campionat. Numa ca Iordanescu vrea sa cheme si pe Matusalem daca ar putea juca fotbal!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry:
djal3x
07-04-2004, 10:21 AM
:mishto: asa e...de ce p**a mea il cheama pe mutu?exista Dinita..Danciulescu..mai multi...Neaga..
DarkComy
07-04-2004, 10:47 AM
si totti e simbolul lui Roma dar s-ar putea sa plece la Real ;)
djal3x
07-04-2004, 10:58 AM
asta e..dar delpi nu pleaca
rekinu
07-04-2004, 10:59 AM
totti respect frate ala jucator e marfa rau dar nu cred ca ar trebui sa plece la Real Madrid locu' lui e la Roma nu intre infumuratii aia de la real madrid.
djal3x
07-04-2004, 11:02 AM
ai dreptate..
:naughty:
Sirius
22-05-2004, 09:50 PM
Sper ca nu se supara nimeni, da' mai e un topic cu Champions League la care se posteaza mai mult...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.