View Full Version : Jucatori Tineri Buni !
djbril
10-03-2008, 06:03 PM
Club: Player(Level, Talent, Age, Position)
America: Ochoa(72, 4, 21, GK), Cervantes(63, 4, 22, CD)
Guadalajara: Pineda(71, 4, 24, LB), Mejia(67, 18, 4, DM), Medina(66, 4, 24, RW), Magallan(71, 4, 25, CD), Esparza(67, 4, 19, RB), Araujo(68, 4, 19, DM)
Cruz Azul: Villaluz(67, 4, 18, ST), Dominguez(67, 4, 19, CD), Delgado(72, 4, 25, RW)
Monarcas Morelia: Aldrete(67, 4, 19, LM)
Atlas: Hernandez(64, 4, 19, DM)
Los Angeles Galaxy: Donovan(73, 4, 25, AM)
New York Red Bulls: Ikangu(53, 4, 20, CM), Altidore(67, 4, 17, ST)
Kansas City Wizards: Johnson(71, 4, 23, ST)
Colombus Crew: Ward(59, 4, 20, CD), Gaven(69, 4, 20, AM)
Toronto FC: Wynne(62, 4, 21, RWB)
Orlando Pirates: Mokoena(65, 4, 20, ST)
Kaizer Chiefs: Motaung Jnr.(67, 4, 25, ST)
E. Sahel: Adams(61, 4, 17, ST)
River Plate: Sanchez(69, 4, 18, ST), Ruben(67, 4, 20, ST), Rios(58, 4, 17, Goalkeepers
Igor Akinfeev (CSKA Moscow)
Defenders
Paul Huntington (Leeds United)
Micha Richards (Manchester City)
Neven Subotić (1. FSV Mainz 05)
Michael Mancienne (Queens Park Rangers)
Midfielders
Giles Barnes (Derby County)
Toni Kroos (Bayern Munich)
Adel Taarabt (Tottenham Hotspurs)
Anderson (Manchester United)
Tijan Jaiteh (SK Brann)
Francisco Merida (Arsenal)
Cesc Fŕbregas (Arsenal)
John Obi Mikel (Chelsea)
Forwards (Includes Attacking Midfielders and Wingers)
Zlatko Junuzović (SK Austria Kärnten)
Jeanvion Yulu-Matondo (Roda JC)
Carlos Vela (Osasuna)
Sergio Agüero (Atlético Madrid)
Macauley Chrisantus (Abuja FC)
Lulinha (Corinthias)
Dani Aquino (Murcia)
Bojan Krkic (Barcelona)
Falcao (River FC)
Kerlon Moura Souza (Cruzeiro E.C.)
Giovani Dos Santos (Barcelona)
Alexandre Pato (AC Milan)
Edison Cavani (Palermo)
Alexis Sánchez (River FC)
Lionel Messi (Barcelona)
Nicklas Bendtner (Birmingham City)
Theo Walcott (Arsenal)
daca mai stiti voi altii va rog sa ne spuneti si noua
SMYLEY
11-03-2008, 08:28 PM
Gabriel Obertan (LW 5 stele 18 ani) Bordeaux
Anton Shunin (GK 4 stele 20 ani) D. Moscow
Armand Traore (LB 4 stele 18 ani) nu mai jtiu sigur
Yoan Gourcuff (CM,AM 5 stele parca, 19 ani parca :) )
Mati Fernandez (CM,AM 21-22 ani, 4 stele)
Eric Choupo-Moting (RW 4 stele, 18 ani) nu mai jtiu sigur
Jonathan Reis (ST 5 stele, 18 ani ) prin brazilia :D
Neuer (GK 5 stele, 21 ani parca) prin germania
Ralf Fahrmann (GK 4 stele 18 ani ...e promitator portaru desi la inceput e slab dar joaca mai mereu de 10 chiar dak ia 2 3 goluri pe meci..cel putin asa mi se intampla si atunci cand creste ...creste cu vreo 4 lvle)
Bojan Krkic (banuiesc ca il stiti)
Gonzalo Higuain ( 21 ani ST 5 stele ) ...ce sa zic meserie de jucator
LULINHA (17 ani ST AM CF CM LM RM :P ce sa mai zic ..orice post 5 stele ) dupa parerea mea cel mai meserie din joc :P
mai sunt ...trebe doar sa cautati ...Scott Sinclair, D. Sturridge, V. van den berg, Rui Fonte , Nacer Barazite, Veli Kavlak, Moussa Sissoko, Marcelo Moreno, etc...acu nu`mi mai vin in minte...dar o sa mai adaug :P
margarit
11-03-2008, 08:55 PM
eu am multi jcuatori de 5 stelele de la youth departament.....am prin toata lumea :D dar ce ma surprinde e ca cei mai multi si mai buni vin din romania , moldova si armenia:D
lampy
12-03-2008, 10:03 AM
http://diviziad.ro/
Niste jucatori tineri destul de promitatori ar fi Marko Marin(Borussia M'gladbach si Tayfun Pekturk de la TuS Koblenz;)
South_boy
30-03-2008, 03:54 PM
jucatorii de perspectiva lulinha, pato, dos santos, bojan, aguerro si ar mai fi da nui stiu acu
margarit
30-03-2008, 06:05 PM
eu raman de parere ca daca joci la cluburi gen rapid ,steaua , dinamo ...cea mai buna si ieftina afacere este sa deschizi departamente de juniori .
totty86
30-03-2008, 06:38 PM
eu raman de parere ca daca joci la cluburi gen rapid ,steaua , dinamo ...cea mai buna si ieftina afacere este sa deschizi departamente de juniori .
eu joc cu Juventus iar in al doilea sezon am in constructie 9 centre de juniorii :)
Maryusake
30-03-2008, 07:44 PM
Daca echipa mea este in Anglia si am facut un centru de tineret in Moldova,jucatorii vor fi mai slabi?:mellow:
catos
30-03-2008, 08:02 PM
cum se fac ceentrele de juniori?
margarit
30-03-2008, 10:32 PM
Daca echipa mea este in Anglia si am facut un centru de tineret in Moldova,jucatorii vor fi mai slabi?:mellow:
nu neaparat ...mie mi au venit jcuatori foarte buni din tarile mai slabe la capitolul fotbal:)
Vendetta
02-04-2008, 12:25 PM
Eu il recomand pe Ever Banega.Uita-ti cum ajunge daca stiti sa il cresteti.Nu e editat jucatorul credeti-ma.
http://img148.imageshack.us/my.php?image=90078211iw5.png
degeneratu
02-04-2008, 01:57 PM
Kevin Mirallas - nu mai tin minte unde joaca, in primele 2 sezoane nu creste cine stie ce, dar in al 3-lea are o explozie ... si se face pste 90 la toate!
Iulian Ochirosii - 2 sezoane mai slabut, apoi ajunge la Lvl 85-87, si valoreaza peste 20 de mil
Angel DiMaria (Benfica)
Mbark Bossoufa (Anderlecht)
Nilmar (Corinthias)
Anton Shunin (e din Rusia, nu mai tin minte echipa)
chilli
18-04-2008, 07:58 AM
luatil pe akinfeev k e cel mai bun portar
chilli
18-04-2008, 07:59 AM
celsinho atacant tanar si bun
chilli
18-04-2008, 08:01 AM
vreau jucatori din europa buni de preferabil mijlocasi pls
Younghusband de la rezervele lui Chelsea
Astristul
18-04-2008, 10:37 PM
Younghusband de la rezervele lui Chelsea
Ce nume penal are si ala! :lol:
papimig
20-04-2008, 12:28 AM
eu de exemplu mi-am facut un centru de juniori in San Marino(curajos, nu???) si am scos jucatori destul de buni. la 18-19 ani erau mai buni decat aia din nationala mare:))
Cativa jucatori care cresc f mult daca sunt jucati aproape meci de meci:
Martin Fenin -ST- FK teplice are 4 stele, dar mie mi-a crescut la 5 :D
Aissati -AM, CM- PSV
Rene adler - GK - Bayer leverkusen - Tot de 4 stele si mi-a ajuns la 5
Va mai vand un pont ;) Cumparati de la U Cluj pe Calin Moldovan si Bogdan Farcascare sunt GK, jucatii oriunde in teren si vor creste pana la 99 in foarte scurt timp. Imediat dupa ce i-ati cumparat la maxim 70000 euro vor valora peste 10milioane de euro :O. in prima campanie de transferuri de dupa ce i-ati transferat puteti sa ii dati la EXCHANGE si veti castiga foarte mult ca ei valoreaza peste 10 mil.
Nu am fost prea explicit, dar intelegeti voi......;)
George05
20-04-2008, 02:29 AM
Va mai vand un pont Cumparati de la U Cluj pe Calin Moldovan si Bogdan Farcascare sunt GK, jucatii oriunde in teren si vor creste pana la 99 in foarte scurt timp. Imediat dupa ce i-ati cumparat la maxim 70000 euro vor valora peste 10milioane de euro :O. in prima campanie de transferuri de dupa ce i-ati transferat puteti sa ii dati la EXCHANGE si veti castiga foarte mult ca ei valoreaza peste 10 mil.
Alea sunt niste erori la jucatorii respectivi, asa ca poti sa ii consideri in plus in joc. Nu mi se pare deloc un pont.
Maryusake
20-04-2008, 06:46 AM
eu de exemplu mi-am facut un centru de juniori in San Marino(curajos, nu???) si am scos jucatori destul de buni. la 18-19 ani erau mai buni decat aia din nationala mare:))
Aia oricum sunt slabi!:lol:
totty86
20-04-2008, 08:21 AM
Va mai vand un pont ;) Cumparati de la U Cluj pe Calin Moldovan si Bogdan Farcascare sunt GK, jucatii oriunde in teren si vor creste pana la 99 in foarte scurt timp. Imediat dupa ce i-ati cumparat la maxim 70000 euro vor valora peste 10milioane de euro :O. in prima campanie de transferuri de dupa ce i-ati transferat puteti sa ii dati la EXCHANGE si veti castiga foarte mult ca ei valoreaza peste 10 mil.
Nu am fost prea explicit, dar intelegeti voi......;)
Daca folosesti vreun patch pentru romani aceia vor fi reparati asa ca cum sa mai spus nu e deloc un pont
mikkel
30-04-2008, 11:07 PM
eu am ales sa deschid centre pt juniori. de exemplu, acum am un atacant elvetian, Moreno Huggel, pe care il am de la centrul de juniori din Zurich, am jucat cu el titular de la 19 ani (e atacant), iar pe la 21 ani, avea deja skill vreo 90-92 si market value de 53 mil euro...asta in romania, ca daca il vindeam prin anglia sau italia...oricum, spun ca e bine sa investesti in centrele de juniori, dar sa si ai grija de jucatorii pe care ii iei de acolo, sa stii sa ii cresti...nu o sa-l vand pe Huggel oricat mi s-ar oferi pe el
Ell-y-ass
07-05-2008, 06:19 PM
mai puneti si voi nijte jucatori dar ieftini de preferinata:D:D:D
Ell-y-ass
15-05-2008, 09:15 PM
Franco Di Santo (Audax), Kermit Erasmus (Sundown), Nour Hadria (Club Africain), Damian Ismodes (Cristal), Sapol Mani (Maranatha), Daniel Opare (Ashanti), Ransford Osei (Kesseben) sau Cristian Nazarith (Cali). am gasit nijte superi pusti!!!!
mikkel
16-05-2008, 03:27 PM
Franco Di Santo (Audax), Kermit Erasmus (Sundown), Nour Hadria (Club Africain), Damian Ismodes (Cristal), Sapol Mani (Maranatha), Daniel Opare (Ashanti), Ransford Osei (Kesseben) sau Cristian Nazarith (Cali). am gasit nijte superi pusti!!!!
jucatorii astia nu sunt la inceputul jocului, sunt generati din taberele de tineret, asa ca nu se pun...nu am gasit niciunul din cei enumerati de tine mai sus...
kata_to
16-05-2008, 09:57 PM
nici eu
Ell-y-ass
19-05-2008, 08:21 AM
poi da trebuie sa jucati cel putin un 1-2 km asa si apare q siguranta cel putin 2-3 dintr ei
Astristul
19-05-2008, 10:31 AM
poi da trebuie sa jucati cel putin un 1-2 km asa si apare q siguranta cel putin 2-3 dintr ei
Cat sa jucam??? Nu stiam ca timpul se masoara in kilometri! :eek:
Dar in fine, venind de la tine, trebuia sa ma astept la asa ceva! :mellow:
M.I.L.32
19-05-2008, 11:27 AM
Marek Hamsyk - e la Napoli si poti sa il cumperi cu 6-7 milioane. In 5-6 sezoane ajunge la "99". L-am jucat atat CM cat si AM.
Astristul
19-05-2008, 11:57 AM
Marek Hamsyk - e la Napoli si poti sa il cumperi cu 6-7 milioane. In 5-6 sezoane ajunge la "99". L-am jucat atat CM cat si AM.
Da, intradevar, un foarte bun talent! Daca joci cu baza de date nemodificata are 4*, iar cu Ups & Downs ajunge la 5 :D
DaniRot
23-05-2008, 01:53 PM
La ce echipa il gasesc pe LULINHA ca l-am cautat si nu l-am gasit?
margarit
23-05-2008, 02:44 PM
te duci cu mousul in partea stanga a ecranului .....si dai search , scri la nume lulinha si iti apare
KillerRapid
23-05-2008, 03:25 PM
Nu il gasesti asa ca si eu am incercat si nu imi gaseste nici un jucator cu numele asta.
Cred ca e pe la FC Porto sau la o echipa din Portugalia.
margarit
23-05-2008, 04:11 PM
nu e frate ... e la o echipa din brasilia , nu mai stiu care , oricum eu il gasesc la search
Brazilia vrei sa zici:)Lulinha joaca la Corinthians iar numele lui adevarat e Luiz Marcelo Morais dos Reis.Apropos acum "cumpar" din nou jocul sa vad ca mi sa facut pofta dupa ce povestiti voi de p-aici :)
mariusik2005dms
24-05-2008, 02:30 PM
ce setari trebuie sa fac ca sa-mi arate valoarea jucatorului (stelutzele alea de langa numar) level .... cum e in poza asta http://img148.imageshack.us/my.php?image=90078211iw5.png
mikkel
24-05-2008, 02:34 PM
ce setari trebuie sa fac ca sa-mi arate valoarea jucatorului (stelutzele alea de langa numar) level .... cum e in poza asta http://img148.imageshack.us/my.php?image=90078211iw5.png
sa incepi o cariera noua si, la screenul unde alegi cum vrei sa alegi (career mode/choose club/found new club), selectezi dedesubt optiunea "show player level and skill" sau ceva de genu asta. nu poti selecta optiunea asta dupa ce ai inceput o cariera
Ell-y-ass
25-05-2008, 10:56 AM
un juktor bun ar fi NINIS joaca in nationala greciei are 5 stele si level 70 am dat p el 12 mil in primu sezon jukt q werder bremen si a fost printre cei mai buni joaca RW AM ......(si cred k e mai bun k LULINHA parerea mea....:D:P:)) )
Piatti...joaca prin argentina parca..pe la o echipa..la plata..nu mai stiu exact cum se numea...soaca pe stanga..mijlocas..aripa.. in 3 sezoane devine exceptional..si guilherme...la corintians...extraordinar..in 3 sezoane costa vreo 30 de mil..level 85...gol dupa gol..f bun
zgoobly
06-06-2008, 08:48 PM
Lulinha e jucator super :rolleyes:... Si mai e Karadeniz de la Besiktas ;) si Banega de la Boca Juniors :cool: ... Si Ninis de la Panathinaikos parca ^_^ ... Si Hamsyk de la Napoli... Sunt multi fratilor, trebuie doar sai cautam :p
r_a_z_v_a_n_13
08-06-2008, 11:02 PM
ajtia mai cunoscuti aja k ::: lulinha(corinthias),merida(arsenal res),vale(osasuna),mata(valencia),harnnik(werder), pato(milan),jimenez(inter)
zloty
23-06-2008, 07:39 PM
jucatori tineri folositi de mine care au dat randament sunt :derdyok (basel) nacer barazite(arsenal res) constanzo moreno(elvetia nu mai tin minte echipa) nu e facut da ajunge pana la 22 de ani sa dea o groaza de goluri, omar esparza (mexic)emerson(lile)
trista
13-07-2008, 10:14 PM
jucatori tineri folositi de mine care au dat randament sunt :derdyok (basel) nacer barazite(arsenal res) constanzo moreno(elvetia nu mai tin minte echipa) nu e facut da ajunge pana la 22 de ani sa dea o groaza de goluri, omar esparza (mexic)emerson(lile)
o echipa buna care scoate niste jucatori tineri fff buni este steaua,am jucat cu ea acuma nu mai joc,am avut un LB de 65 cu 5 stele la 17 ani,un GK,5 stele 17 ani,si un striker de 18 ani,72 5 stele,GK avea 70
BughyRy
13-07-2008, 11:07 PM
probabil din romania, crezi ca scoate jucatori mai buni ca-n anglia, spania, italia?
trista
13-07-2008, 11:18 PM
probabil din romania, crezi ca scoate jucatori mai buni ca-n anglia, spania, italia?
da scoate,steaua are unu din cele mai bune centre in joc
zloty
13-07-2008, 11:24 PM
da scoate,steaua are unu din cele mai bune centre in joc
E nu e prea relevant cu ce echipa joci ,cum avansezi in cariera apar si jucatori buni ,eu joc cu faru si din primele sezoane am avut parte de jucatori fbuni , acuma ca am avansat destul de mult in joc am o groaza de jucatori buni pe care nu am cum sai folosesc ,desi am la jucatori imprumutati cat permite jocu tot tre sa vand in fiecare sezon jucatori ca sa echilibrez lotul
candrix
17-07-2008, 01:59 PM
Voi asa jucati? Stiind rating-ul si stelele? Pai in cazul asta va cred ca nu luati niciodata teapa, daca stiti la sigur cine ajunge 90-99 peste 4-5 sezoane, ori stiind talentul jucatorilor. Actualul atacant al Valenciei, Nikola Žigić, a fost refuzat de marele tactician, Sorin Cartu, gratis, iar dupa 4 ani l-a cumparat Valencia cu 20 de milioane de Euro, poate daca avea si Cartu vreun Editor unde sa-i vada rating-ul ori vreo optiune sa-i atarne niste stelute de urechi lui Žigić, poate ca nu s-ar mai fi pacalit nici el. Prefer sa ma pacalesc, uneori, renuntand prea usori la unii jucatori tineri, decat sa stiu potentialul lor de dinainte. Una e sa apreciezi din ochi eventualul progres al unui jucator peste cativa ani si alta este sa cauti prin Editor viitoarele staruri, ori sa joci cu acele stelute activate, cre-ca jumatate din voi ii aveti pe Mirallas si Merida...
Astristul
17-07-2008, 02:40 PM
Voi asa jucati? Stiind rating-ul si stelele? Pai in cazul asta va cred ca nu luati niciodata teapa, daca stiti la sigur cine ajunge 90-99 peste 4-5 sezoane, ori stiind talentul jucatorilor. Actualul atacant al Valenciei, Nikola Žigić, a fost refuzat de marele tactician, Sorin Cartu, gratis, iar dupa 4 ani l-a cumparat Valencia cu 20 de milioane de Euro, poate daca avea si Cartu vreun Editor unde sa-i vada rating-ul ori vreo optiune sa-i atarne niste stelute de urechi lui Žigić, poate ca nu s-ar mai fi pacalit nici el. Prefer sa ma pacalesc, uneori, renuntand prea usori la unii jucatori tineri, decat sa stiu potentialul lor de dinainte. Una e sa apreciezi din ochi eventualul progres al unui jucator peste cativa ani si alta este sa cauti prin Editor viitoarele staruri, ori sa joci cu acele stelute activate, cre-ca jumatate din voi ii aveti pe Mirallas si Merida...
Tu vorbesti de lumea reala. In lumea reala ai dreptate, nu poti stii niciodata ce skill are Banel sau Dica, sau cat de talentati sunt cei 2, dar in joc stii. Iar daca joci fara stele si nivel, n-ai de unde sa stii cat de bine s-ar dezvolta un fotbalist, doar uitandu-te la abilitatile lui luate pe rand! :mellow:
Inca o chestie este aceea ca, in FIFA Manager 08, trebuie sa trimiti scouter pentru a stii exact ce talent si nivel are un anumit jucator.
Nu mai compara lumea reala cu cea virtuala! ;)
de un pot downloada jocul? imi ziceti plz
kata_to
17-07-2008, 04:52 PM
de la magazin
Astristul
17-07-2008, 09:29 PM
Pretul variaza intre 150-180 de lei. Eu am dat pe el in Decembrie 130 de lei! :p
E posibil sa-l gasesti si mai ieftin, depinde acum si de magazin!:rolleyes:
BughyRy
17-07-2008, 11:01 PM
http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=4412
http://www.magazine-online.ro/cumpara-jocuri/simulator-9351/fifa-manager-08--96841
http://www.magazinjocuri.ro/joc/PC/Sport/12805+FIFA+Manager+08.html
artistul u ai dat 130 lei in decembrie si acu din ce mia aratat bughy costa intre165-180 desi jocul e aparul de mami bine de 5 luni !! ce hotie...:(( ms bughy pt oferte
Astristul
18-07-2008, 10:48 AM
Nu stiu nici eu de ce s-au scumpit in vara asta, desi normal era sa se ieftineasca. Acuma na, am zis ca depinde si de unde il iei, iar BughyRy ne-a prezentat ofertele din magazinele online. Daca te duci la un magazin gen Best Computers, Diverta sau in Carrefour preturile pot oscila serios!
Dar stii ca in Romania (spre deosebire de tarile civilizate unde se intampla exact invers), cand ar trebui sa fie perioada de ieftiniri, e de fapt de scumpiri! :rolleyes:
zloty
22-07-2008, 03:40 PM
jucatori tineri foarte buni pe care iam avut sunt
batuhan karadeniz 16 ani targetman(besiktas)
chedwin evans 18 ani targetman(manc.city)
nacer barazite 17 ani playmaker(ars.res.)
..... rogers 20 ani rb dribler(aston villa)
thiago heleno 19 ani cb (cruzeiro:-?? parca)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.