View Full Version : Fotbalul romanesc!
CLAUDIO
07-03-2008, 02:41 AM
M-am saturat de acest fotbal de la noi,de mizeria care e in fotbalul romanesc.Avem si noi nevoie de un "Calciopoli",de un moment zero.Becali da de inteles prin unele declaratii ca l-a cumparat pe Tudor si pe tusieri.Oare acesta a fost sa fie pretul platit de Tudor,cateva etape de suspendare?Poate stia ca cu atat se va alege.E arbitru FIFA,e cel mai bun arbitru din Romania.Au fost 2 penalty-uri clare la acel meci.Putea sa fie altfel rezultatul.Tusierii ce au facut?De ce sunt pusi la tusa?sa ajute centralul,nu?
Becali a spus ca e roman,e patriot,dupa meci (despre Tudor),de asta n-a dat penalty-urile.Becali vorbeste?machidonul?Cred ca facea aluzie la Paszkany.Dupa IQ-ul lui Becali,Chelsea e echipa ruseasca.Inseamna ca Steaua e echipa machedoniana,daca o luam asa.Sunt satul de "MAFIA" din Bucuresti,de acesti mitici.Cred ca si "Mitica" ia parte la aceste mizerii,n-are nimic de pierdut,ba din contra,chiar foarte mult de castigat.Acest comunist imputit care n-a facut nimic pentru fotbalul romanesc.Si-a umplut conturile si a stat cu curul pe scaun o viata intreaga.Pune legi anti-huligani,asta ne trebuie noua,cand fotbalul nostru zace in mizerie.Il incurca tortele,steagurile,benerele.N-a construit un stadion,n-a reusit sa faca absolut nimic.A mers doar prin delegatii,cu prietenii,la un vinisor,un barbut mic,singura lui pricepere.Cand vor disparea acesti parveniti gen Becali,Borcea,Copos,Dragomir,atunci vom avea un fotbal curat.Pana atunci,o sa zacem in mizerie.Numai bine!
Astristul
07-03-2008, 02:17 PM
Auzi, dar vad ca mentionezi doar ce face Becali si altii, dar de cei de la Cluj nu spui nimic.... de ce oare? Sau tu nu ai vazut cum au obtinut ei punctele in tur! :mellow:
Lasa-le pe Becali ca toata lumea stie ce e cu el! Ia-te de saraciul ala de Lupescu de la federatie care acum o sa ajute Clujul cum a facut-o si pana acum. Meciul din Ghencea era clar ca nu o sa-i ajute deoarece toata lumea vedea asta, asa i-a ajutat pe Steaua si a uitat lumea de smecheriile CFR-ului!
Cat despre 2 penalty-uri clare in meciul de duminica ele au fost doar unul, cel la Semedo, al 2-lea la Pepe, s-a vazut CLAR ca a atins mingia, deci se putea da in aceeasi masura cum nu se putea da! :greata:
stefan
07-03-2008, 02:55 PM
Poate ca dupa atatia ani de meciuri cumparate de Steaua sau Dinamo pe unii nu-i deranjeaza ca o echipa din provincie sa castige campionatul prin aceleasi mijloace. In ultimele 2 sezoane Steaua a avut niste serii de 5-6 meciuri in care a castigat puncte numai cu ajutorul arbitrilor si din cate tin minte toti stelistii de pe forum le luau apararea si le gaseau scuze. Acum aceleasi persoane fac scandal.
Astristul
07-03-2008, 04:02 PM
Si de Rapid nu zici nimic? Am uitat ei sunt "sfintii" Ligii 1.
Acum aceleasi persoane fac scandal.
Din moment ce eu am fost primul care am raspuns, se pare ca te referi la mine.... Mai dar ce chestie, eu nu am discutat despre fotbal (adevarat) pe forumul asta aproape deloc!:rolleyes:
Stefane cred ca faci o confuzie.
DarkComy
07-03-2008, 04:34 PM
Auzi, dar vad ca mentionezi doar ce face Becali si altii, dar de cei de la Cluj nu spui nimic.... de ce oare? Sau tu nu ai vazut cum au obtinut ei punctele in tur! :mellow:
Lasa-le pe Becali ca toata lumea stie ce e cu el! Ia-te de saraciul ala de Lupescu de la federatie care acum o sa ajute Clujul cum a facut-o si pana acum. Meciul din Ghencea era clar ca nu o sa-i ajute deoarece toata lumea vedea asta, asa i-a ajutat pe Steaua si a uitat lumea de smecheriile CFR-ului!
Cat despre 2 penalty-uri clare in meciul de duminica ele au fost doar unul, cel la Semedo, al 2-lea la Pepe, s-a vazut CLAR ca a atins mingia, deci se putea da in aceeasi masura cum nu se putea da! :greata:
Si Paszkany si Muresan ar trebui sa stea in aceasi oala cu restul mafiei Becali, Netoiu, Borcea, Badea, Copos, Padureanu si Gheorghe Stefan (aka Pinalti). Dar cum am mai zis, un lucru e de speriat...chiar si cu pile la federatie si cu arbitrii la mana lor, CFR tot a fost batuta de stOAIA atunci cand oierul a umblat la butoane >>> de unde rezulta ca oierul face ce vrea cand vrea muschiul lui si ca alte echipe din provincie nu vor putea lua titlul fara sa platesca arbitrii sau sa aiba relatii la federatie. In concluzie nu o sa vedem prea curand un campionat CURAT!!
Cat despre cei doi conducatori de la CFR...HOTII STRIGA HOTII!!! De ce nu au fost scarbiti de arbitrajul romanesc la Bistrita cand au primit cel mai penibil penalti sau in meciul cu Craiova cand nu le-au fost eliminati 2 jucatori si Craiovei nu i-a fost dat un penalti.
CLAUDIO
07-03-2008, 04:38 PM
Hai ma!Acestia abia au aparut in fotbalul romanesc.De cand tot auzim de Becali prin ziare si la tv.Iti spun eu,de prin 2000.Nu cred ca cei de la CFR au apelat la mizerii cum au facut cei din Bucuresti.Nu am de ce sa pomenesc de ei,ca nu au facut nimic rau sa-mi atraga atentia.Sa zicem ca au gresit arbitrii cand a castigat CFR-ul,precum au gresit si la meciul Steaua-CFR.Dar s-a vazut clar ca a fost 11 metri,eu zic ca la ambele faze.Steaua de cate ori a fost ajutata intentionat?Sa-ti amintesc?penalty gratis la urziceni cand Tudor a inventat aceea faza,nu stiu de unde a scos acel penalty,numai el l-a vazut.Cand au castigat cei de la CFR ajutati de arbitri,repede au sarit stelistii cu gura,ca sunt hoti,cumpara arbitri.Hai,dom`le.Voi veniti cu d`astea.E un fel de hotii striga hotii,sau cum?Am spus,ne trebuie un moment zero.Doar stii si tu cum castiga echipele din "bucale",dar nu vrei sa recunosti.
Astristul
07-03-2008, 05:07 PM
Hai ma!Acestia abia au aparut in fotbalul romanesc.De cand tot auzim de Becali prin ziare si la tv.Iti spun eu,de prin 2000.Nu cred ca cei de la CFR au apelat la mizerii cum au facut cei din Bucuresti.Nu am de ce sa pomenesc de ei,ca nu au facut nimic rau sa-mi atraga atentia.Sa zicem ca au gresit arbitrii cand a castigat CFR-ul,precum au gresit si la meciul Steaua-CFR.Dar s-a vazut clar ca a fost 11 metri,eu zic ca la ambele faze.Steaua de cate ori a fost ajutata intentionat?Sa-ti amintesc?penalty gratis la urziceni cand Tudor a inventat aceea faza,nu stiu de unde a scos acel penalty,numai el l-a vazut.Cand au castigat cei de la CFR ajutati de arbitri,repede au sarit stelistii cu gura,ca sunt hoti,cumpara arbitri.Hai,dom`le.Voi veniti cu d`astea.E un fel de hotii striga hotii,sau cum?Am spus,ne trebuie un moment zero.Doar stii si tu cum castiga echipele din "bucale",dar nu vrei sa recunosti.
Abia au venit in fotbal dar vad ca au prins repede miscarile lui alde Becali & friends (copos, borcea etc.).
Daca erau asa cinstiti cum se spune, nu intrau in polemica cu nimeni, si isi vedeau de echipa lor. Bineinteles si fara sa "umble" la prietenul Lupescu!:rolleyes:
sisu_stelistul
07-03-2008, 08:59 PM
Greseli sunt peste tot, cat timp ele nu sunt constante nu vad care ar fi nemultumirea, si in alte campionate echipele mari sunt ajutate, cred ca este echitabil, cam fiecare echipa din frunte are parte de arbitraje favorabile, nu neaparat din cauza manevrelor, dar a presiunii puse prin declaratii si a trecutului echipei...
Arbitrii nu sunt roboti ca sa ia numai decizii corecte,sunt si ei oameni si pot gresi. Nu cred ca este nici un aranjament ci arbitrii sunt pur si simplu speriati de declaratiile conducatoriile care spun"ala ne defavorizeaza".....Eu zic sa se aplice legea cu depunctatul.
xdevil
21-03-2008, 05:50 PM
Fotbalul romanesc, fara doar si poate, este la pamant in momentul de fata. George Becali detine puterea si nu se sfieste deloc sa o foloseasca.
liquid
21-03-2008, 07:12 PM
Si cum a folosit-o in meciul de fata? A pus niste idioti "ba hahalerelor ia infiltrati-va in galeria la aia, aruncati cu pietre, loviti arbitrul in cap ca am vorbit eu cu el sa opreasca meciul" hai sa fim seriosi -_-.
P.S. Oricum el este un mare idiot care nu are ce cauta in fotbal dar asta cu aranjatul este deplasata rau.
xdevil
21-03-2008, 07:35 PM
Nu m-am referit neaparat la meciul cu Rapid, liquid. :)
off: multumesc aluia care-mi da minus la reputatie :x.
kl@udiu
13-05-2008, 09:43 PM
unele meciuri s-au jucat si din culise,este adevarat
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.