View Full Version : LPF si Prunea
Asadar, ce parerea aveti despre executia publica a lui prunea, eu cre ca asta a fost ultima greseala a lui dragomir, in curand trebuie sa pice, altfel suntem in kkt, poate ne depaseste si afganistan in clasamentul campionatelor...
Sirius
11-01-2003, 10:26 PM
Dupa cate se pare jucatorii din capionatu' romanesc s-au solidarizat cu Prunea si vor sa faca greva daca nu-i reduc suspendarea! Noroc ca avem noi Divizia A in FIFA 2002 sau 2003, asa ca etapele vor incepe normal...pentru noi!
Caietul PRunea
hai facm si noi din topicul asta un caiet prunea, cum a sugerat Andrei Gheorghe la 13-14 in ultima vineri
Sirius
11-01-2003, 10:30 PM
Cum? N-am vazut emisiunea, ce vroia sa zica cu asta?
Catalinc7
12-01-2003, 11:55 AM
Faza cu Prunea mi se pare o aiureala. Cred ca nu ar fi trebuit suspendat ca jucator, ci in cel mai rau caz dat in judecata. Dar pentru ca suntem in Romania totul e posibil. Mie imi pare rau de el ca era unul dintre portarii mei favoriti.
sanshine
13-01-2003, 12:32 PM
Dupa cum zicea si Ioanitoaia, traba asta a fost doar o demonstratie a puterii lui Dragomir, ceva de genul "daca te pui cu mine, ca Prunea o patesti". Mai sunt doua instante de apel la care Prunea o sa apeleze, ultima e a lui Mircea Sandu care s-a aratat mult mai ingaduitor. Stati fara grija, nu ramine Prunea cu 9 luni suspendare.
Cat despre Dragomir: fotbalul romanesc are conducatorii pe care ii merita. Daca e schimbat Dragomir, chiar credeti ca se curata macar Divizia A? Eu nu cred (desi ar fi un inceput bun :wink: ).
PS: iar motivul de la care a inceput totul... saracii fotbalisti romani, cum mor ei de foame :( . yeah right!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.