PDA

View Full Version : what's up doc?

intermezzo
22-03-2004, 03:06 PM
sal!!de ce nu cereti ajutor si de la cei care sunt dispusi sa vi-l acorde?...stiu ca e foarte greu sa lucrezi in conditiile in care informatiile vin cu picatura si echipa de lucru este mica,dar sa stiti ca mai toate tarile de teapa noastra s-au miscat mai bine ca noi in ceea ce priveste competitiile interne!

stefan
22-03-2004, 03:13 PM
pentru ca am cerut in multe randuri ajutor, si in cel mai bun caz am primit informatii invechite despre anumite echipe. Chiar daca sunt multe persoane care stiu sa faca echipamente pt fifa, majoritatea echipamentelor nu sunt de calitate si nu pot fi incluse in rcif.

mns
23-03-2004, 01:56 PM
exact, ce sa fac eu cu loturi in care mai e lutu la rapid sau cu poze pe care la craiova e tomi pe tricou...sau chestii de genul asta

si nu uita ei s-au miscat repede pentru ca sunt in alte tari noi suntem in romania, si eu nu am avut computer pe care sa mearga fifa 2004 pana in jumatatea lui februarie...eu practic mi-am luat computer ca sa fac un patch, mi-am futut destui dolari, si ce primim in schimb un kakat de la toti :P

LiviuRO
23-03-2004, 03:45 PM
Ok, atunci, posteaza(ati) de ce aveti nevoie acum. Ce va lipseste, sau ce mai trebuie facut. Daca problema e de editare, si nu de "materiale", atunci np. Dar daca materialele sunt "buba", ziceti o vorba, si cred ca o sa aveti mailurile full de 2 ori pe zi :).

mns
24-03-2004, 02:00 PM
pai cum mai e cu biletul ala de la dinamo ?!?!

RaPiDuTz
24-03-2004, 02:34 PM
mns, ai primit mailu cu biletu ? :crazyboy:

mns
24-03-2004, 02:36 PM
cu rapid da

LiviuRO
25-03-2004, 03:59 PM
Pai mi-a zis stefan ca le face sanshine... ca le deseneaza dupa original. Eu am avut o "mica" problema cu tipu` care trebuia sa-l scaneze (mai exact vreo 2 palme). Nu prea am cum sa-l rog acum sa imi scaneze ala. Dar, daca este nevoie, zi-mi (ziceti-mi) si ma duc la un I-cafe. Scrieti in seara care vedeti, si maine la pranz e in mailul vostru.

stefan
25-03-2004, 04:02 PM
scaneaza daca poti si trimitemil mie...si cand il prin pe sanshine pe net il dau
stefanboicu@go.ro

sanshine
26-03-2004, 10:49 AM
Originally posted by D_Dogg@Mar 25 2004, 03:59 PM
Pai mi-a zis stefan ca le face sanshine... ca le deseneaza dupa original.
care original? :P
daca ai asa ceva, trimite - daca nu apuca sa intre acum, poate la versiunea urmatoarea. eu tichetele le fac cum ma taie capul - si sa se potriveasca cu formatul EA, ca fiecare echipa are alt format la tichet (locul unde apare data meciului, echipa oaspete etc.)

LiviuRO
27-03-2004, 01:23 AM
lol, eu credeam ca le "desenezi" :). O sa il aveti maine. (sper din tot sufletul!)

mns
28-03-2004, 01:48 PM
mersi la toti :( am eu deja in arad bilet cu dinamo :( daca astept dupa voi