PDA

View Full Version : Dinamo - Steaua

LiviuRO
22-03-2004, 02:09 AM
Pentru orice suporter al uneia din cele 2 formatii, cand se intra in saptamana meciului, incepe agitatia psihica si fizica.
Returl celui mai imporant meci al anului are uramtoarele premize:
Clasament:
1. Dinamo 38 P
2. steaua 36 P
3. rapid 33 P

Partida tur a fost castigata de steaua, deci in caz de egal in meciul direct, si la finalul campionatului, steaua are avantaj.

Dinamo: i-a pierdut pe Iordache si Badea (suspendati)
steaua: l-a pierdut pe Aliuta (suspendat), Munteanu si Rachita-incerti.

Dinamo are moral bun dupa victoria in 10 oameni din meciul de la Oradea, are cel mai bun atac, jucatorii sunt motivati pentru castigarea unui nou titlu (care le-ar aduce plecarea peste hotare, Rusia, Ucraina, China si poate unul mai prin vest asa). Echipa a demonstrat in inceputul de campionat ca nu acuza plecarile lui Zicu si Marica, existand inlocutori.

steaua vine dupa un egal cu rrapid, pierzand 2 puncte pe mana lui Radoi, capitanul echipei, si a lipsei de conditie fizica din repriza II. A contat mult si iesirea lui Munteanu. Nu exista solutii reale pentru inlocuirea lui Aliuta (suspendat). Totusi, jucatorii vor fi montati sa demostreze ca egalul cu rrapid a fost un accident, iar apararea in ciuda sincopei de duminica seara, ramane cea mai puternica din Divizia A.

Echipe probabile:

Dinamo: Preda; Perenyi, Barcauan, Alistar, Semeghin; Petre, Alexa, Tames, Ciubotariu (Vl. Munteanu); Danciulescu, Niculescu

steaua: Tudor; Radoi, Curt, Mutica (Rachita), Stoica; Dumitru, Falemi, Paraschiv, Bostina (D. Munteanu); Dica, Dinita.

dj-cata
22-03-2004, 02:29 AM
liviu - in mare parte e adevarat ce spui ...cu cateva exceptii...rachita o sa joace sigur.....iar la dinamo o sa se simta lipsa celor doi cand o sa se accidenteze un titular din atac...

la echipa de start pot sa zic sigur ca tudor nu o sa apere...o sa fie sigur hamutovski...ia la aparare cred ca o sa fie ori dumitru ori dica in locul lui aliuta....si in nici un caz nu o sa joace cu falemi si para din primu minut

djatomic
22-03-2004, 02:31 AM
Greu de dat un pronostic , pt ca desi Steaua are un lot mai bun , dupa meciul cu rapid nu mai stiu ce sa zic .
Oricum o sa merg pe mana Stelei din cateva morive :
1. sunt Stelist :P
2. Steaua are lotul mai valoros
3. gazonul de pe dinamo e destul de bun ceea ce ne avantajaza , noi fiind o echipa mult mai combinativa
4. Steaua are o aparare beton (excluzand meciul cu rapid) si atac bun , dinamo are o aparare varza (sorry) si atac excelent -> avantaj Steaua (zic eu)
5. Steaua e Steaua :mishto: e cea mai buna echipa din ROMANIA !!! :D

LiviuRO
22-03-2004, 02:32 AM
Dinamo ii are pe Dragan si Cigan, plus posibilitatea de a juca in 3 sisteme diferite. Spre deosebire de voi.

djatomic-> Dinamo are rezerve, steaua nu (azi s-a vazut clar!). steaua aia de care zici tu ca e cea mai buna, a jucat acum vreo 18 ani in Romania si in Europa...

djatomic
22-03-2004, 02:36 AM
Steaua joaca in formula asta de ani de zile , are un lot bine inchegat , spre deosebire de voi !
Nici nu i-as vrea pe Dragan si Cigan la Steaua ! (nici nu am prea auzit de ei)

D_Dogg -> Steaua nu are rezerva ? - ia sa vedem !

Hamutovski -> (Tudor)
Fl.Dumitru, Radoi, Mutica, Stoica -> (Rachita, Curt, Balan)
Dica, Aliuta, Pitu, D.Munteanu -> (Falemi, Bostina, Paraschiv, Nesu, Paduret)
Neaga, Dinita (Oprita)

In atac pot fi reprofilati mai multi jucatori !
La noi reprofilarea se face de la mijloc in atac , la voi se face din atac in aparare (vezi Barcauan :lol: )
Ia sa vedem cine nu are rezerve ? :P

dj-cata
22-03-2004, 02:53 AM
liviu - care sunt rezervele tale alea valoroase mah ? :)) steaua are pe banca de rezerve oameni care au fost convocati la nationala :)

la dinamo o sa te convingi de valoarea rezervelor cand o sa se rupa petre sau cineva din atac...sau orice jucator vrei tu...si ai sa vezi chiar din et viitoare cat e de bun pereny....daca o sa joace :)

LiviuRO
22-03-2004, 08:26 PM
Pt informatia ta cata, din jucatorii de la Dinamo cred ca sunt 5 care nu au fost convocati vreodata la loturile nationale.

djatomic->Rachita, Balan, Falemi, Paraschiv, Nesu, Paduret, Neaga, Oprita sunt jucatori de duzina. Din astia sunt zeci in Divizia A.

Tames, Grigorie, Vlad Munteanu, Dragan (probabil cand ai zis ca nu-l vezi la steaua, ai uitat ca anul trecut cand il vroia Dinamo pe Miu, Piturca il vroia la schimb pe Dragan sau Vl. Munteanu) sunt jucatori mult peste ce aveti voi chiar intre titulari. Plus ca noi avem juniori valorosi, de la grupele de juniori, jucatori care promit, in schimb, la voi, in afara de Nesu ala... e gol. S-a vazut clar si in meciul cu rrapid, daca ati fi avut rezerve valoroase, nu cred ca se mai termina egal.

Sirius
22-03-2004, 10:15 PM
Eu k de obicei zic ca o sa fie egal, insa va propun un altfel de pronostic. Avand in vedere rivalitatea enorma dintre cele doua echipe, sa se calculeze cati jucatori or sa plece dupa meci cu unul din picioare in buzunar si cate minute or sa dureze :scaun: de pe teren. :naughty:

djatomic
22-03-2004, 11:50 PM
Originally posted by D_Dogg@Mar 22 2004, 09:26 PM
Pt informatia ta cata, din jucatorii de la Dinamo cred ca sunt 5 care nu au fost convocati vreodata la loturile nationale.

djatomic->Rachita, Balan, Falemi, Paraschiv, Nesu, Paduret, Neaga, Oprita sunt jucatori de duzina. Din astia sunt zeci in Divizia A.

Unu la mana , multi jucatori sunt convocati la loturile nationale , putini ajung la echipa nationala (doar aia de valoare :rolleyes: ).
Doi la mana Rachita, Balan, Falemi, Paraschiv, Nesu, Paduret, Neaga, Oprita nu cred ca sunt jucatori de duzina in divizia A , Sa ii luam pe rand: Falemi - nationala Camerunului (rezerva, dar e ) (mai e cineva in Divizia A ca el) , Paduret coordonator de joc la Sportul Studentesc super talentat (apropo ce echipa avea Sportul)(cred ca si dinamo l-ar fi vrut) , Neaga unul din cei mai talentati jucatori din Divizia A , trece printr-o pasa mai proasta , o sa-si revina (vezi Mutu , ce a facut el la Dinamo , sa fim seriosi), Rachita a jucat la Steaua titular cand Steaua juca in grupele Champions League (ceea ce voi nu ati mai vazut de mult) ,Balan a fost convocat si el la nationala mare a Romaniei (dar ca boul nu s-a dus , a preferat o plimbare cu iubita in Spania , si a fost suspendat), Nesu promitea super mult si inca promite dar a avut ghinionul unui accident super naspa si s-a cam compromis (dar e tanar si mai are sanse) , Paraschiv cand nu e accidentat joaca titular si nu o face rau (nu orice jucator poate juca titular la Steaua ; spre deosebire de Dinamo , portarul ala frencez Delwart sau ceva de genul asta care era mai varza ca orice jucator pe care l-a vazut eu in viata mea) , Oprita ghinionist cum nu am mai vazut , insa cu mingea la picior e invincibi (cam greu sa i-o iei), pase de gol da o gramada , viteza are destul de buna (eu zic ca ar trebui reprofilat ca mijlocas) .
Asa ca vezi-ti de echipa ta si de jucatori tai si nu vorbi de alte echipe , pt ca nu e teritoriul tau , cum nici eu nu o sa spun nimic de jucatori de la dinamo !
Cu asta basta , am spus ce aveam de spus , eu zic sa nu o iei ca pe o infrunare , pt ca nu e , e normal ca fiecare dintre noi sa tinem cu echipele noastre , si sa le vedem drept cele mai bune (desi spre deosebire de ce e prin Europa de vest suntem varza) ! Hai ca am lungit-o prea mult , nu-mi ramane de spus decat ca : Cel mai bun sa castige (pe teren) :mishto: Apoi mergem la o bere :bere: ca tot Romani suntem toti !

dj-cata
23-03-2004, 01:29 AM
bravo djatomic....felicitarile mele.....:) liviu ti-a cam zis-o acum....si nu mai are rost sa completez cu ceva....

ce sa faci...liviu isi vede doar echipa lui.....unde sunt maxim 3 jucatori care ar putea sa joace in primu 11....

LiviuRO
23-03-2004, 01:57 AM
Normal ca nu este o infruntare, nici nu ar putea sa fie. In afara de ultimul rand al postului, restul sunt ... aberatii. Ca sa le zic frumos.

In primul rand, am liberatatea sa-mi dau cu parerea despre alte echipe, chiar daca nu sunt suporterul lor, la fel si tu.
Apoi:
Echipa nationala este si cea Under17, Under19 sau Under21.
Falemi o fi el rezerva la Camerun, dar este slab. Are doar forta, nimic mai mult.
Paduret nu a jucat 5 luni, l-am vazut in astea 2 meciuri ce mareeee jucator e.
Neaga este intr-adevar un mare talent: la scuipatul cu efect si injuratura de mama. Ca sa stii si tu putina istorie fotbalistica, Mutu a dat 20 de goluri in 18 meciuri, si a fost cel mai bun jucator al campionatului (altfel nu-l cumpara Inter)
Rachita este la fel de bun ca si Usurelu.
Paraschiv asta tot promite de cand a ratat cu poarta goala cu St. Gallen, si tot nu a confirmat vreodata. Dovada ca e in lot de 3 ani, si tot nu ajuns si el titular.
Oprita intr-adevar, promitator, dar atat. Un atacant care are mai multe cartonase galbene decat goluri, parca nu e atacant.

djatomic
23-03-2004, 03:00 AM
Ok, Ok ! :D
Am inteles parerea ta , dar nu o inpartasesc si nu neaparat pt ca sunt stelist !
Dar sti cum e oricine poate sa-si critice adversarul , chiar si Badea Ion din vale, e cel mai simplu lucru , in schimb nu multi au curajul sa-si judece si propria echipa , adik sa te mai uiti din cand in cand si in ograda proprie , ca poate o sa realizezi ca lucrurile nu stau atat de roz precum crezi tu la dinamo (sau poate nu vrei sa vezi asta, e alegerea ta).
Si inca ceva , daca ai citi ziarele de specialitate ai vedea ca in majoritatea se spune clar ca lotul Stelei e cel mai valoros din tara la ora actuala si cred eu ca ei au un pic :D mai multa experienta decat tine in a judeca lucrurile astea ; deci o sa merg pe mana lor in ceea ce priveste loturile echipelor !

Repet , cel mai bun sa castige , dar pe teren nu la vestiare cum stim noi cine mai castiga meciuri acu ceva timp ..... :P

Cosmin_ultrasteaua
23-03-2004, 02:28 PM
Chiar daca Dinamo e favorita nu uitati ca Steaua-Dinamo e sg derby. Orice se poate intampla.

LiviuRO
23-03-2004, 04:02 PM
Da corect, multi au mai multa experienta ca mine. Dar la fel de multi fac articole si comentarii la comanda.

Eu nu am spus niciodata ca situatia de la Dinamo este "roz", "rosie" sau "gris". Nu ar avea cum sa fie cand clubul este pe butuci din punct de vedere financiar si administrativ. Comentariul meu viza strict jocul practicat de cele doua echipe, din etapa intai si pana acum. Si in opinia mea, Dinamo joaca mai bine, mai pe poarta, mai agresiv, in ciuda deselor plecari de jucatori.

De asemenea, subliniez din nou: Cu acest lot "magnific", steaua a castigat in 3 ani si jumatate un campionat si o supercupa. Nu e cam putin pentru o echipa care are "cel mai valoros lot din campionat", si cea mai puternica sustinere financiara? (considerand ca Dinamo, desi a schimbat jumatate de echipa pe sezon, are rezultate mai bune)

Marti:

Noutati: steaua afla vineri daca il va putea folosi pe Munteanu in partida de sambata. A revenit Nesu, maine urmeaza Rachita.

Dinamo se pregateste la Saftica (pe ascuns :P).

djatomic
23-03-2004, 06:05 PM
Originally posted by D_Dogg@Mar 23 2004, 05:02 PM
Da corect, multi au mai multa experienta ca mine. Dar la fel de multi fac articole si comentarii la comanda.

De asemenea, subliniez din nou: Cu acest lot "magnific", steaua a castigat in 3 ani si jumatate un campionat si o supercupa. Nu e cam putin pentru o echipa care are "cel mai valoros lot din campionat", si cea mai puternica sustinere financiara?
Cu articolele la comanda ai dreptate , dar nu-mi spune mie acum ca numai Steaua da sa i se faca reclama pozitiva , cand stim ca in ultimi ani rapid si dinamo au purtat un razoi inpotriva Stelei , si inca ceva Steaua nu prea mai e echipa armatei , in shimb dinamo mai are legaturi cu securitate (cum s-o numi ea acum?) .... mai mult nu spun ca nu stiu si nu ma bag.

Lot "magnific" ! :D Eu ma refeream la valoarea individuala a jucatorilor , care nu poti nega ca este peste valoarea individuala a jucatorilor lui dinamo; iar o echipa nu poate sa se formeze decat prin stabilitate , asa cum a fost in ultimi ani la Steaua (o sa vezi ca o sa dea roade , daca nu anul asta cel mai tarziu la anu) ; spre deosebire de dinamo unde se schimba jucatorii aproape in fiecare an , lucru care nu poate fi benefic pt echipa.

djal3x
23-03-2004, 07:51 PM
si in meciul asta ca si cel cu rapid mi-ar place pt steaua sa dea gol:munteanu , dumitru, dica si radoi(sau cativa din ei)si sa va spun si de ce: pt ca ei au fost suspendati de la nationala de reprezentantii lui rapid si dinamo!oare de ce steaua nu a avut reprezentant?pt ca ioan becali si cornel dinu(mari bogatasi) vor sa conduca frf!de ce?pt ca sunt impotriva stelei..si jucatorilor talentati de la steau!!sa va mai reamintesc ca si hagi jucator format de steaua a ajuns sa fie cel mai iubit la istambul..dan petrescu un jucator care a fost crescut de mic..de cand sugea tata de steaua si acum a ajuns sa ne tradeze...si danciulescu jucatorul vostru vi l-am dat vou ca voi sunteti frati cu tiganii (el e negru) deci se baga bine printre caini..si pana sambata FORZZA STEAUA!daca steaua invinge in derby noi vom lua campionatul si voi o sa va uitati de jos in sus la noi ...si vorba ta avem voie sa judecam adversarii stelei : DiNaMo este de :mrt: (kkt).Acum ca am facut egal cu rapid o sa fim mult mai motivati decat voi care ati castigat la oradea dupa un blat...portarul oradean scapa mingea in picoarele adversarului !!asa ca nu va mai faceti planuri pt Champions League!!ca si acum 1 sau 2 ani...cand borcea ne ameninta sa nu ii deranjam ca se pregatesc de champions league va-ti pregatit sa luati :flipa: !si borcea mi se pare un mare porcea...asa ca LIGA CAMPIONILOR INTERZISA CAINILOR SI CIORILOR!!!!sa nu va mai prind ca ziceti de echipa nationala...ca numai cioroi..care l-au suspendat pe radoi(cel mai bun funas din divizia a) ca sa il bage pe rada sau pe stancu(adusi la rapid prin BLAT sau furt..ca sa ii vada niste cluburi din rusia ,ucraina etc ca sa ii vanda ..sa-si ia si ei banii!si copos ala s-a luat dupa becali(cu banii la copii) 7$la 10 copii!cum ii impartea?25 de centi la fiecare copil!pe cand becali(gigi- ca nu e unu mai tare ca el) a dat 300$ la UN SINGUR COPIL!! :flipa:

Am scris prea mult..acum s-au consumat bateriile!!! :mishto:

djatomic
23-03-2004, 11:02 PM
djal3x - super tare frate , le-ai ziso ! :mishto:
Oricum nu o sa inteleaga nimic decat dupa ce si-o iau si atunci o sa mai vedem noi cine o sa comenteze :inchis: !
Deci sa repetam eu si nici alti Stelisti de pe acest forul nu avem nimic cu D-Dogg (deci fereasca sa ne-o ia in nume de rau) , doar ca avem idei total opuse .
Dupa cum am mai spus Steaua e Steaua si nimeni nu poate sa-mi spuna sau sa faca nimic sa-mi schimbe dragostea fata de aceasta echipa ; si la fel rezultatele pe care le-a obtinut in afara nu poate sa le conteste cineva , cam asa vezi diferenta dintre Steaua si dinamo dupa ce au facut in meciurile cu echipe din afara , ca ce au facut in tara nu se prea pune (e cam blaturi) :P

Blue
23-03-2004, 11:53 PM
Vai da cum se poate ca steaua sa fie furata ??? Ar trebuii sa vina toti suporterii stelei, 20-25 milioane cat sunt ei la numar , s-a faca revolutie , sa se separe de taranii din provincie si restu' si sa devina ghencea tara independenta , sa fie don gigi el presidente si sa traiasca dreptii stelisti separati de toti cleptomanii care vor sa distruga singurul lucru pur si bun din tara, steaua.

dj-cata
24-03-2004, 12:32 AM
blue hai sa iti mai zic ceva despre steaua.....daca stii in et1 a jucat la brasov unde a plecat si o masina in genul dinamobilului...si sa stii si tu ca asta a lu steaua a avut vanzari mai marei in 2 zile la brasov decat a avut dinamo in tot turneul din ardeal.... Steaua e cea mai iubita echipa...are cei mai multi suporteri....cel mai bun lot.....si sper sa se vada asta si duminica....

e bine ca toti dinamovistii se vad castigati cu 3-0.....

LiviuRO
24-03-2004, 01:01 AM
Observ ca ce incepe cu dj, mai putin mozart, sufera de stelism din ala, malign.

djbalex, nu ma obosesc sa iti raspund, mai intai spala-te pe dinti, si pe urma mai incercam.

djatomic-> eu nu contest rezultate internationale ale stelei. Treaba e ca ele sunt de acum 20 de ani. Iar meciul despre care vb aici, si echipe care sunt angrenate in el, nu au nici o treaba cu performantele acelea.
Daca tu esti multumit ca zice "lumea" ca aveti cel mai bun lot, dar totusi aveti mai putin titluri decat cele 3 echipe rulate de Dinamo in ultimii 3 ani, e treaba ta, fiecare vede adevarul cu ochii proprii (si unii suferim de miopie fotbalistica).

djatomic
24-03-2004, 01:38 AM
D-Dogg si tu ai partea ta de dreptatea si eu o am pe a mea , dar ca sa cadem la un consens sti ce zic eu , sa lasam rezultatul de duminica sa judece ce echipa e mai buna "acum" si apoi daca castigati voi iti dau eu dreptate (pe moment :P ) si daca castigam noi imi dai tu (tot pe moment :P ) ; eu zic ca asa e cel mai bine !

PS : la egal am avut amandoi dreptate ! :D

blue boy -> nu ne mai lua la misto ca nu are rost , eu te respect pe tine (pt ca esti cu Craiova , oras care imi este drag , si oamenii mi se par super de treaba) si parerea ta , dar nu cum ai formulat-o tu !
Si inca ceva blue boy "taranii din provincie" nu am spus niciodata asa ceva si nici nu o sa ma auzi spunand niciodata asa ceva , pt ca oi fi eu din Bucuresti , dar am am rude si in Craiova si in Brasov si in Cluj si am si copilarit pe acolo , asa ca la mine nu se pune problema asa , pt mine toti suntem Romani si cu asta basta , chiar daca tinem cu echipe diferite !!! :)

LiviuRO
24-03-2004, 04:14 PM
O sa recunosc doar daca catigati pe merit. Acelasi lucru i l-am zis lui cata, daca castigati pe teren, fara arbitri "d-aia" la mijloc, voi spune clar ca steaua este mai buna in acest moment, nu o sa fie nici o problema.

Noutati: Corpodean va arbitra pentru prima oara in cariera lui "singurul derby". Ramane de vazut cum, avand in vedere ca asta este pentru el ultima sansa de a reveni in prim-planul arbitrajului, ar trebui sa avem parte de un arbitraj neutru si foarte corect (in limita posibilitatilor, desigur)

Blue
24-03-2004, 11:18 PM
djatomic>>nu ma refeream la tine in mod special ci la stelistul de rand. Acum 2-3 zile am intrat pe site-ul ultras ghencea , un site facut de un fanatic gen Vadim, macar Vadim e nebun dar are ceva in cap spre deosebire de stelistul nostru care sureferea de prostie cronica acuta. Inteleg sa fii cu echipa ta pana-n panzele albe, dar exista o limita . Nu stiu de unde a venit baiatu' ala simpatic cu ideeile ca steaua e cel mai titrat club din Europa de Est, ca ultras ghencea a fost prima grupare tifo din tara sau ca suntweti cea mai puternica grupare "ultras" din tara. Ultra e in paranteze pentru eu personal nu va vad ca ultrasi. Orice prost poate sa injure, orice prost poate sa dea cu pumnul , Orice prost poate flutura un steag. Un ultras adevarat trebuie sa-si sustina echipa si la bine si la rau , un ultras adevarat trebuie sa-si incurajeze echipa nu sa jigneasca adversarul. Ce ma deranjat cel mai mult la "omul" asta care a facut site-ul este grandomania . Inteleg sa nu-ti respecti dusmanul si sa-i exploatezi punctele slabe , dar sa inventezi kkt-uri si sa le pui pe site este deadreptul penal. Probabil multi dintre voi vor spune "Aha si cei cu asta, nu lua in seama totzi nebunii" . Materialul prezentat pe siteul oficial al ultra ghencea reprezinta galeria stelei, toate idioteniile au fost spuse de cei de la ultra ghencea si asta-i reprezinta pe stelisti. Suferiti de sindromul gigi becalli, un sindrom care te face sa vezi numai rosu-albastru in fata. Daca regulile sunt incalcate de steaua atunci toti zambiti fericiti , daca regulamentul se aplica corect tzipati toti de parca de parca ati fii opariti , ma mir daca steaua ar fii furata ce ati face. Am pariat $500 pe Universitatea in meciul din ghencea si tin minte a 2-a zi mi s-a spus ca noi Oltenii ne vedem atacati din toate partile , ca exista un complot international pentru a distruge pe Universitatea si tin minte ca stelistii nici nu recunoshteau ca am furati ca-n codru, ba chiar veneau cu faze gen "ce mah ca arbitru a fost corect, unde v-am furat???", dar ma rog totul e bine cand se termina cu ...steaua.

LiviuRO
25-03-2004, 04:12 PM
Intrebarea care se naste din ce ai scris tu... Exista vreo grupare de ultrasi in peluza stadionului Ghencea? Poate doar la echipele care vin in deplasare...

Andrei_C
25-03-2004, 10:19 PM
HAI STEAUA !!
dinamo - steaua = 0 - 3

Sirius
25-03-2004, 10:34 PM
Hello, certăreţilor, mie nu-mi răspunde nimeni?
Am eu un sentiment că o să fie un meci ur?t, aşa că nu vă mai agitaţi at?ta... :bere:

Blue
25-03-2004, 10:40 PM
Campionatului nostru ii trebuie mai multa rivalitate, toate echipele sa aiba cel putin 10 rivali, si atunic o sa avem meciuri corecte , si spectaculoase , daca nu pe teren macar in tribune.

dj-cata
25-03-2004, 10:50 PM
liviu - pregateste-te de invazia stelista.....o sa fim minim 6000.....ocumpa toata peluza..tr1...si tr 2...o sa fim pe jumatate de stadion......asa ca ....voi o sa jucati in deplasare :)

Blue
25-03-2004, 10:54 PM
Dupa cate stiu eu stadionul dinamo are capacitate de 18 000 de locuri, asa ca tot sunteti "minoritari"plus ca la meciul cu rapid ati fost 7000-8000 dar ati fost degeaba.

dj-cata
25-03-2004, 10:56 PM
unde au fost 7000 ? sau iara zici ca stadionu de pe ghencea a fost iara gol ? :) oricum in prima repriza a fost super atmosfera....mai ales la inceput....

si inca ceva....pe dinamo o sa se duca sa isi incurajeze echipa.....o sa strige toti

Blue
25-03-2004, 11:03 PM
Intradevar legione granata a facut o atmosfera frumoasa. De la "ultras" steaua am auzit doar m**e rapid de 5-6 ori si steaua de 3-4 ori si cam asta a fost totul. Nu inteleg ce se duc baietii pe stadion, doar sa faca prezenta , sa stea ca martorii? Daca tot mergeti la galerie strigati tot meciul nu din 15-n-15 minute.

dj-cata
25-03-2004, 11:34 PM
nu a fost asa...poate doar in r2 cand nu inteleg nici eu de ce au lasat-o mai moale......

si pot sa zic ca la meciu asta s-a injurat foarte putzin....si eu m-am mirat cum de au injurat asa de putzin :)

RaPiDuTz
26-03-2004, 02:13 AM
pai in repriza 2 nu ca au lasat-o mai moale ba chiar au fost jalnici...
adik mi sa parut foarte aiurea ca spectatorii sa nu incurajeze echipa la 3-2 pt ei...ce sa mai zic la 3-3 :o

LiviuRO
26-03-2004, 02:31 AM
Sirius-> ce sa iti rsp, crezi ca se gandeste cineva ca o sa fie un meci urat? Poate doar Piti si Ando :). Cat despre duritati, sincer mi-as dori sa vad care pe care :). Ca pe vremuri, ce dracu`.

Ce mah? Cati o sa venit? 6000? cu tot cu jucatorii, invitatii lui Becali si aia care vor viziona meciul de la bodegile din Bucuresti poate

cinevaaaa
26-03-2004, 04:00 PM
Nu tin nici cu Steaua nici cu Dinamo dar cred ca va fi 3-2 sau 2-2

haide POLI IASI
:D

dj-cata
27-03-2004, 12:49 AM
liviu - mai uita-te prin ziare.....aveam 5000...dar acum vad ca au mai ramas doar 4000....dar oricum tot o sa fie minim 5000 de stelisti pe stadion....si iara o sa facem o atmosfera la fel de frumoasa ca si anu trecut cand am fost in groapa...

LiviuRO
27-03-2004, 01:37 AM
Sa vedem insa si ce o sa joace echipa voastra. As prefera sa fim varza la "sustinere" si sa va dam de la 3 in sus!

Joaca Munteanu pana la urma, sau nu? Sunt curios ce mesaje i se pregatesc...

djal3x
27-03-2004, 06:43 PM
sa va zic scorul la dinamo-steaua... 0-4!!!!!!!!!!

RaPiDuTz
27-03-2004, 07:55 PM
norok ca nu se joaca pe ghencea ca la cum a plouat azi se alegea prafu de meciul asta.. :P

Blue
27-03-2004, 11:22 PM
LooooooooooL Cata ce a patit echipa ta stelara, ultra solara, parasolara ? Ce s-a intamplat cu cel mai puternic lot al campionatului, inafara de gol un sut ati avut pe poarta, atat, un sut . Felicitari echipei dinamo (ma ustura pe dinauntru cand spun asta) pentru jocul prestat , in prima repriza. dinamo a aratat ca o echipa franceza, agresiva dar technica , cu atingeri rapide de balon cu un joc adeseori spectaculos. In prima repriza steaua arata ca o echipa de amatori , pana si noi Romanii care ne strangem sa jcuam fotbal cateodata am fii facut o figura mai frumoasa. Sunt sigur ca daca noi am fii jucat in locul stelei , nu s-ar fii simtit diferenta dintre lotul stelist si amatori . Totusi exista o scuza pentru jocul penibil prestat de stelisti in primul mitan...ei sunt intergalactici ...pobabil daca meciul s-ar fii jucat pe Luna sau Marte rezultatul ar fii fost cu totul altul.
Duelul peluzelor a lasat adeseori de dorit, inca odata ultras steaua si-au facut "datoria" . Rezultatul a fost unul corect, steaua nemeritand golul egalizator. Tosusi acest gol "mincinos" a fost de folos , facand meciul mai interesant, facand-ul fericit pe jiji pt un minut (pacat ca nu au aratat segvente cu becalli dupa golul victoriei dinamoviste).
:bere: Noroc Liviu ! :bere: ( stii tu de ce, sau mai bine stelistii stiu de ce :D )

dj-cata
28-03-2004, 12:18 AM
blue boy....nu am ce sa iti zic....tu esti anti-steaua....asa ca nu are rost

pt mine steaua a jucat mai bine..si a dominat 70 de min....si merita un egal...in r2 dinamo a trecut de 2 ori jumatatea terenului.....

la atmosfera sunt de acord cu tine.....a fost cea mai slaba de cand ma duc eu la derby-uri......se vede ca dinamovisti nu stiu ce e aia atmosfera.....

nu te mai lua de steaua si uita-te la retardatii tai de la craviova....care dau cu stangu in dreptu...si care nu au castigat nici un meci pana acum...aia ar trebuie sa fie grija ta principala....

campionatu nu e jucat...dar in et 4 ...daca dinamo bate la national.....se cam pot considera camponi

djatomic
28-03-2004, 12:55 AM
Corect eu recunosc , dinamo a fost mai buna azi ! :(
Dar campionatul nu e jucat inca (dupa parerea mea). :D
1. blue boy nu inteleg ce inseamna pt tine : " acest gol "mincinos" " :blink:
2. blue boy chiar nu inteleg ce te iei asa de Steaua , mai bine te-ai uita in gradina proprie (nu te supara pe mine , daca erai dinamovist intelegeam) :P

PS : lasa dj-cata ca nu s-a terminat campionatul ! :mishto:

LiviuRO
28-03-2004, 07:54 AM
Sincer, cand am apasat sa vad topicul, ma gandeam: "Sa ma cert cu ei, sa fac misto... las` mai bine, pun 1 rand si gata, scriu scorul si este de ajuns, important este ca am castigat". Si pe urma vad ce scrieti! Auzi, au dominat 70 de minute... pai bah cata, si Juve (nu ca ar fi Dinamo Juventus) se apara cand are avantaj, mai ales in meciurile importante. Si cand adversarii au o singura ocazie de gol, se spune ca s-au aparat bine. Daca Rachita a fost cel mai periculos atacant al vostru, cred ca avea Munteanu dreptate cand vorbea de RR.

Daca este sa vorbim serios, la ce ocazii am avut in primele 30 de minute, trebuia sa fie 3-0 si nu oricum, ci spectaculos! Foarfeca aia a lui Danciu, cred ca il trimitea direct in Turcia, la Galata si cred ca de asta nu i-a intrat! (mai mult jubilez acum, dar ma rog).

Dinamo a jucat excelent in start, a deschis scorul, apoi a lasat initiativa stelei care a reusit prin minutul 70 sa ameninte poarta. Cu pase din astea laterale, angari la cap pentru cei 1.70 ai lui Dinita, sau suturi in peluza nu aveti cum sa dati gol.
Ca totusi ati marcat, ala zic eu a fost noroc chior. La fel de chior ca si al lui Grigorie, care a marcat cu capul, desi are 1.73, de langa Curt, care are aproape 1.90. Finalul asta insipirat din meciul cu danezii de la Copenhaga vine sa demostreze inca o data ca Dinamo e echipa mare, nu stiu cine ar fi reusit sa ia golul ala in min 88, intr-un derby, si sa revina peste 5 minute si sa aduca victoria.

Faptul ca ati protestat la final m-a bucurat nespus! S-a vazut valoarea morala a jucatorilor si a conducerii. Pur si simplu e greu sa accepti ca Dinamo merita sa castige. E bine ca ziarele scriu clar de tot azi ca arbitrul Corpodean a judecat excelent toate fazele (si includ aici si faza cu penalty-ul care n-a fost penalty la Semeghin), altfel nici nu vreau sa imi imaginez ce circ urma prin media. Oricum, pot sa fac pariu ca o sa tipe MM la Recurs, ca din gura de sarpe. Daca va avea demnitatea sa apara (ca la conferinta de presa am inteles ca nu a fost nimeni de la steaua).

Concluzie: Daca ati ajuns sa declarati ca a fost viciere de rezultat o partida in care ati avut 2 suturi pe poarta, multa dominare sterila, si greseli in aparare care amintesc de Dinamo de anul trecut, e clar ca steaua nu stie sa joace fara un arbitraj favorabil din umbra. Dinamo a demostrat din nou caracter, a jucat mai eficient, si merita sa castige, dovada ca si Dumnezeu s-a uitat o clipa in Groapa, la lovitura de cap a lui Grigorie. Totul e bine cand se termina cu bine.

dj-cata
28-03-2004, 02:19 PM
bine mah cum zici tu....am vazut ca porcea a inceput iara.lasati-ne sa ne antrenam pt liga campionilor..poate liga cateilor mah....oricum treaba voastra ce faceti ....dar campionatu nu e terminat inca....

si in prima repriza a fost 3-3 la ocazii de gol asa ca lasa-ma cu 3-0 vazut de tine.....

la faza cu apararea...dinamo nu s-a aparat doar la 1-0.....s-a aparat tot meciu...si sa iti mai zic ceva.....am stat la tr0 si aia de langa mine erau toti kakati la cur din primu minut cand au vazut cum joaca steaua si cum se apara dinamo...dar poate tu ai vazut alt meci de la peluza...poate acolo apare o alte varianta a meciului pe care voi si porcea o vedeti.

steaua nu merita sa piarda....am avut destule ocazii nu doar aia a lu rachita de care zici tu. oricum nu ma iau de arbitratj...astept sa vad diseara ce se zice la proces/recurs.

dar asta e ...nu am prea multe ce sa zic....cum noi am castigat in tur cu noroc...asa ati castigat si voi acum....asta e nu potem sa castigam tot timpu nnumai noi.

Gladiator
28-03-2004, 03:42 PM
DINAMO a aratat ca o campioana, si este o campiaoana. Pacat ca nu a marcat N & D (Niculescu; Danciulescu pt. cei care nu stiu). Dar e bine si asa. M-am speriat la golul lui Steaua :nashpa: , ca va fi egal. Dar Grigorie i-a executat fara mila.

DINAMO tine-o tot asa. :cooool:

CAINE PANA LA MOARTE.

P.S. Urmatoarea victima va fi RAPIDUL.

djal3x
28-03-2004, 03:48 PM
Gladiator..vrei sa ne certam...dinamo e campioana p***i!!campionatul nu e jucat...iar incepe porcea(borcea) "lasa-ti-ne sa ne pregatim de ucl!!!...voi nu aveti valoare acolo..pierdeti din primul meci cu 2-0!!!!asa ca LASA-NE LASA-NE!!!!!!

CAMPIONI AM FOST , CAMPIONI VOM FII PANA VOM MURII , STEAUA BUCURESTI LUPTA DACA NE IUBESTI!!!!ALEO!!!!!!!ALEAO!!!!!!CAMPIOANA P***I ESTE DINAMO!!!!!!!!! :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri:

sandu
28-03-2004, 05:15 PM
galeria lui steaua a fost penibila dar rau de tot in comparatie cu cea dinamovista care si-a incurajat echipa si la 1-1 fata de cea stelista care a fost muta. Sa fim seriosi galeria stelei e sub cea craiovei si a timisoarei sa nu mai zic de rapid si dinamo

Blue
28-03-2004, 05:26 PM
Ce dominare de 70 de minute ???? Ce 3 ocazii clare de gol?????? Ati jucat ca o echipa de amatori, numai cu pase gresite si cu suturi ca la rugby. Inteleg sa tii cu echipa ta, dar asta e prea de tot. Ati avut noroc ca dnamo are o aparare fragila ca altfelnu ati fii avut vreun sut pe poarta. Pe scurt nu aveti echipa, nu aveti galerie.Ti-am mai spus si tie si lui Cosmin si lui Johny, pana nu va da-ti jos ochelarii de orb si vedeti si ce se intampla in jurul vostru nu am ce discuta cu voi pe materie de fotbal autohton, inspecial categoria steaua.

Lasa-i tu Juveti in pace , o sa revenim unde ne este locul in scurt timp. Mai bine ti-ai face griji pentru galacticii tai . Se vede ca daca corleone nu va mai ajuta nu faceti nimic. Campionatul e jucat,(cel putin pentru voi) cateii au 5 puncte avans fata de voi, si la ce joc practicati voi nu o sa-i ajungeti nici daca campionatul ar avea 100 de etape.

djal3x
28-03-2004, 06:39 PM
Originally posted by djal3x@Mar 28 2004, 03:48 PM
Gladiator..vrei sa ne certam...dinamo e campioana p***i!!campionatul nu e jucat...iar incepe porcea(borcea) "lasa-ti-ne sa ne pregatim de ucl!!!...voi nu aveti valoare acolo..pierdeti din primul meci cu 2-0!!!!asa ca LASA-NE LASA-NE!!!!!!

CAMPIONI AM FOST , CAMPIONI VOM FII PANA VOM MURII , STEAUA BUCURESTI LUPTA DACA NE IUBESTI!!!!ALEO!!!!!!!ALEAO!!!!!!CAMPIOANA P***I ESTE DINAMO!!!!!!!!! :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri:
asta o sa pun la fiecare replay de-al vostru!!!arbitru a fost omul meciului pt dinamo...LOVITURA LIBERA LA CARE A ARATAT FLUIERUL..(ADIK SE EXECUTA DUPA FLUIER) IAR DINAMO A EXECUTAT INAINTE DE FLUIER SI NU A REPETAT!!!PLUS CA ALEXA(mortii masii de chelios..)trebuia eliminat!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca si voi si rapid ati jucat (bine) cu steaua numai cu ajutorul arbitrului!!!!SI DE AICI DIN GHENCEA VA DA-M M**E !!

sa inchei cu un cantec

ALEO!!!ALEO!!!!!TOTI STELISTII STRIGA M**E dinamo!!!!!!AM AVUT SI V-OM AVEA MEREU ...BOALA PE TIGANII...NE PISAM PE EI LA INFINIT M**E LU' rapid

(am scris cu litere mici)

Blue
28-03-2004, 07:46 PM
Stai mah tata lnistit ca nu v-a furat nimeni . Nu inteleg cum ai tupeu sa spui asa ceva dupa ce voi un uintreg tur de campionat ati facut numai kkt-uri cu liga si arbitri. Cate goluri nu s-au dat din lovituri libere care s-au executat rapid si n-a sarit nimeni sa bata arbitri sau sa-i injure pe fluierasi. Asta e , in fotbalo secunda de neatentie o sa te coste mult. Si las-o mai incet cu m**e ... , m**e ... . Injura cand e cazul n-o face in mod deliberat. Si inca ceva las-o mai moale cu m**e la tziganii de la rapid ,ma mir ca nu ti-a zis Rapidutz nimic pana acum , tie ti-ar convenii daca eu as venii cu m**e la aurolacii de la steaua? Sau ai lua-o ca pe un compliment?

djal3x
28-03-2004, 07:53 PM
Blue_boy....ce am facut noi..da ce ati facut voi?cu lacatus..cu napoli..va-ti facut reclama..!!v-ati batut...in 2 zile 3-2 antrenori...lasa-o-n p**a mea..si scuze rapidutz...imi retrag cuv despre rapid..dar despre craiova si dinamo nici unul...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :shakeit: :shakeit: :shakeit: :shakeit:

RaPiDuTz
28-03-2004, 08:53 PM
Originally posted by blue boy@Mar 28 2004, 08:46 PM
Si inca ceva las-o mai moale cu m**e la tziganii de la rapid ,ma mir ca nu ti-a zis Rapidutz nimic pana acum , tie ti-ar convenii daca eu as venii cu m**e la aurolacii de la steaua?
deci eu chiar nu ma simt ofensat...
boala pe tigani am si voi avea mereu pt ca stiu ca eu nu sunt unul dintre ei...plus ca asta nu inseamna ca daca Rapidul are stadionul intr-un cartier de tigani suporterii rapidisti sunt si ei tigani

iar la treaba cu mue...eh ce sa faci...atunci cand echipa lor castiga striga si ei forza steaua sau ce striga ei si cand echipa nu castiga incep cu mue dinamo, mue RAPID... :nebun:

Ca asa sunt eu rapidist niciodata nu sunt trist
Cu echipa noastra draga colindam tara intreaga
Ca sa vada lumea toata dragoste adevarata
Ca sa vada toti stelishti cat de-ai dra*** rapidistii

dj-cata
28-03-2004, 11:27 PM
blue - se vede ca te uiti la tv la meciuri....iti repet....atomsfera de la derby-ul asta a FOST CEA MAI SLABA DE CAND MA DUC EU LA MECIURI...galeria lu dinamo....ca si a lu steaua a fost sub asteptari....nu credeam ca poate fi asa de multa liniste la un derby....asa ceva nu se inampla pe ghencea :)

lasa tu ocaziile lu steaua....am avut si le-am ratat...asta e....de 4 meciuri nu ne-au mai batut...trebuia sa vina si vremea lor...dar titlul nu e jucat inca....si blue...daca nu ma crezi uita-te pe program sa vezi cate meciuri grele mai are dinamo....

LiviuRO
29-03-2004, 12:14 AM
Salut revenirea lui sandu, cu aceasta ocazie atat de speciala pentru toti dinamovistii, si aparitia unui nou dinamovist, Gladiator.

djal3x, stiam ca in regulament scrie ca nu ai voie sa injuri, chiar daca folosesti diacritice, cred ca ar fi frumos sa te abtii.

Daca jiji si meme si-au reconsiderat pozitia fata de arbitraj, iar Corpodean a primit 8 si calificativ foarte bine din partea observatorului, cred ca nu se pune vreun moment problema arbitrajului.

Pentru cei care au scris ca steaua a avut ocazii, sau ca a jucat mai bine, le recomand calduros sa citeasca presa maine, sau sa o reciteasca pe cea de azi. In rest, numai de bine!

sandu
29-03-2004, 10:56 AM
Pentru djal3x: steaua vine in groapa ia :flipa: si pleaca

LiviuRO
29-03-2004, 11:39 AM
Fac un apel catre toti cititorii de presa sportiva de pe acest forum: "Nu mai cuparati ziarul prostport!" Este imposibil de imaginat ce oameni scriu articolele de acolo. Dupa ce au gresit marcatorul lui Dinamo din minutul 93, nominalizandu-l pe Naidin (care centrase) in locul lui Grigorie care de fapt a marcat, acum, la 2 zile dupa meci, omul care face cronica meciului scrie un articol tendentios, in care explica ca domnul Corpodean a gresit flagrant la faza din minutul 93. Probabil este rea-intentie, dar totusi, daca recunoaste conducerea stelei arbitrajul impecabil, cum de se gaseste tocmai acest semi-jurnalist, care ar trebui sa fie echidistant si obiectiv, sa vada ceva ce nici macar fanii stelei nu au vazut??

In alta ordine de idei: Surpriza! :P Dinamo l-a contestat Neaga la Liga, deoarece a jucat pentru 2 echipe in interval de 2 luni, lucru nepermis prin circulara Fifa nr "nu stiu care" (ca n-am retinut numarul). De asemenea, ramane de vazut cum vor judeca comisiile care s-au repozitionat la Liga "cazul Piturca", care desi eliminat de arbitru, nu a dorit sa paraseasca terenul.

mns
29-03-2004, 06:40 PM
Parerea mea in legatura cu meciul....

Daca ramanea egal, era cea mai mare nedreptate din acest campionat, pai la cum a jucat steaua, cred ca putea sa o bata si craiova cu 5 nicolo napoli pe banca, jenibil, mie mi-a fost rusine in seara aia ca sunt suporter al acestei echipe, pai un joc asa slab, fragmentat, fara o picatura de claritate, continuitate nu am mai vazut la steaua de nu stiu cand, degeaba fac toti fitze ca daca era egal era un rezultat mincinos, dinamo a castigat pe meritate acest meci.. a fost pestea steaua la toate capitolele...

djal3x
29-03-2004, 06:45 PM
pt tine sandu cu dedicatie :Aleo ...aleo !!toti stelistii striga m**e dinamo! :flipa: si ti-o dau din ghencea.. cu smen fii atent : :flipa: :flipa: :fyou: :elaine: :fyou: :fyou: :fyou: :valuri: :valuri: :valuri:

RaPiDuTz
29-03-2004, 07:20 PM
e frumos ca un stelist (adik mns) a recunoscut ca dinamo a jucat mai bine fata de steaua in acel meci...se pare ca numai dj-cata nu vrea sa recunoasca :P

si djal3x, mai termina cu emoticons-urile alea ca deja devii plictisitor...si mai sunt cativa <_<

dj-cata
29-03-2004, 09:50 PM
mah eu v-am zis...poate la tv vi s-a parut mai plicitisitor meciul....dar pe stadion iti faci alta parere si inca sunt de aceeasi parere....fiecare a avut o repriza in care a jucat mai bine....si steaua merita un egal

liviu - stai tu linistit ca neaga nu o sa pateasca nimic....transferul a fost inregistrat la liga.....si nu are sanctiuni sa primeasca...jucatorul sau clubul...

piti nici nu avea timp sa paraseasca terenul....pt ca dupa ce l-a eliminat...meciul a mai durat 5 sec....

LiviuRO
30-03-2004, 12:34 AM
cata-> referitor la Neaga, eu am parafrazat ce a scris GSP, in rest, nu stiu. Piti insa trebuia sa paseasca spre tribuna, sa vedem ce zice Liga.

mns-> si prin acest post ai mai castigat un pic de respect in ochii mei :) (ma rog, cat conteaza asta pentru cineva).

dj-cata
30-03-2004, 12:48 AM
liviu - si daca o sa vina un dinamovist aici si o sa zica de ai vostri ca fac blaturi...si ca umbla la arbitrii...si ca porcea e un dobitoc....de asta ce ai zice ?

LiviuRO
30-03-2004, 01:17 AM
In afara de partea cu blaturile si cu arbitrii care este falsa, as zice ca e obiectiv, dar i-as aminti ca totusi, cu toata conducerea asta varza, suntem pe primul loc.

dj-cata
30-03-2004, 01:34 AM
ehh...tipic dinamovistilor...noi nu am facut nici un blat....suntem cei mai cuminti....ce sa faci....si mai zici de alti ca vad doar echipa lor....

Blue
30-03-2004, 01:35 AM
Ma Cata de cu nu poti sa recunosti ca steaua a jucat cu mult sub dinamo, asta cel putin in prima repriza? E asa de greu? Mns a recunoscut si el e stelist, si nu ca majoritatea "suporterilor" vostri care se schimba dupa cum bate vantu'. Sincer nu stiu cum poti sa acuzi pe dinamo ca face blaturi cand voi un intreg tur de campionat numai prostii ati facut, asta e ceva de domeniul....hotu' striga hotii.

dj-cata
30-03-2004, 02:00 AM
noi blaturi in turul asta de campionat ????????? asta de unde ai mai scos-o ???? hai mah....ti-am zis....cand o sa castige si craiova un meci at sa mai vb ...pana at gura mica.....

Blue
30-03-2004, 03:55 AM
Pai nu voi nu umblati cu blaturi , voi sunteti mai "curati' sunteti adica erati pe felie cu liga cu arbitri, dar acuma vi s-a taiat macaroana! de acum in colo punctele trebuie sa le castigati pe teren , nu la birouri sau cabine . Nu-ti face griji tu pt Craiova. Mai bine te-ai ruga la Doamne Doamne sa va reveniti din pasa proasta , ca daca va prindem pe Oblemeco cum v-a prins dinamo in groapa, plecai cu caruta plina.

djal3x
30-03-2004, 04:35 PM
Originally posted by blue boy@Mar 30 2004, 03:55 AM
Pai nu voi nu umblati cu blaturi , voi sunteti mai "curati' sunteti adica erati pe felie cu liga cu arbitri, dar acuma vi s-a taiat macaroana! de acum in colo punctele trebuie sa le castigati pe teren , nu la birouri sau cabine . Nu-ti face griji tu pt Craiova. Mai bine te-ai ruga la Doamne Doamne sa va reveniti din pasa proasta , ca daca va prindem pe Oblemeco cum v-a prins dinamo in groapa, plecai cu caruta plina.
asa....
daca noi umbalam cu blaturi (de tort ce-i drept tre sa sarbatorim ca v-om castiga titlul)dar dinamo?ce face?umbla cu fabrica de balturi!!intr-un meci dinamo-fc arges..nu stiu cum draq aia de la fc arges ratau singuri cu portaru'..ala statea pe centru si aia trageau in el..ghinion ..au nimerit o data in plasa portii..si dinamo dadea gol dupa gol.. :) asta nu ti-l amintesti..tu iti amintesti numai lucrurile bune...si blu_boy..craiova nu are ce cauta in divizia A!!..e prea penibila..prea josnica...si nu numai...te rog..poti sa ma insulti..si inca ceva..sa iti zic ca steaua a luat bataie..de la o echipa...mai de mult..nush ce echipa..cu 5-1...si uite ca-mi amintesc...nu ca tine si toti dinamovistii care le e rusine sa zica , ca dinamo a facut blaturi...si noi am facut blaturi pe vremea lu ' ceausecu..doar in campionat..nu in ucl..unde am castigat-o in fata barcelonei..care era si este o echipa mare..!!jucatorii nostri simteau jocul..erau foarte bunai..am avut echipa cea mai buna..!!!
si acum avem jucatori buni Hamutovski-cel mai bun portar din tur!
Radoi-cel mai bun fundas din tur si editia trecuta de campionat
Fl.Dumitru-cel ami bun pasator din tur!
ClRaducanu(Espanyol Barcelona)-cel mai bun marcator din tur
sa vedem cand or avea si dinamovistii asa ceva..
iar ajungem la discutia despre echipa nationala

dinamo :flipa: dinamo :fyou:

rapidutz - imi cer scuze pt cuvintele pe care l-am spus despre rapid...!!

LiviuRO
30-03-2004, 04:45 PM
lol, tu imi amintesti de totti in perioada lui neagra, sau de meme stoica, nici nu stiu cu care sa te asemna mai intai... cred ca e o moda acum ca stelistii sa se faca de ras.

djal3x
30-03-2004, 05:09 PM
bai...cu ce m-am facut de ras?ca am spus adevarul..lasa ba..noi sa fim sanatosiacum si voi sunteti pe primul loc si aveti curaj sa vorbiti...!!!lasa-te ca mai sunt 13-12 etape..si mai e multa vreme pana la final..sa vede daca o sa aveti curaj sa vorbiti!!!!!!!asa ca lasa-te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blue
30-03-2004, 10:45 PM
LOL Am o pofta uriasa sa te i-au putin la caterinca , dar vad ca te-ai facut singur de k k , asa ca o las sa treaca de la mine, dar iti promit ca la "prima abatere" o sa te ard.

dj-cata
30-03-2004, 11:33 PM
blue boy - am vazut ca iara visati la titlul...poate la titlul de cea mai slaba echipa a returului mah....ca la anu cu echipa asta si cu capello tot nu terminati in top 5....

ce sa faceti voi ? sa ne bateti ?? mai ai de invatat...cu echipa asta nu aveti cum sa ne bateti...cu niste jucatori ratati....vai de capul lor...mia bine uita-te ca jucati imediat cu rapid si dinamo....si mai lasa pe steaua

LiviuRO
30-03-2004, 11:39 PM
djal3x, du-te si posteaza la RCIF, pune o intrebare, ceva.

dj-cata
30-03-2004, 11:42 PM
liviu - du-te si pune clasamentu in rama....ca nu se stie.....

LiviuRO
30-03-2004, 11:59 PM
lol, pai cred ca in cazul asta, voi aveti pe pereti calendarul din 2001, sunteti cu vreo 3 ani in urma baieti, pierduti in timp.

Draqla
31-03-2004, 12:23 AM
"Lasati-ne sa ne antrenam pentru Champions League"
Ca sa zici asta cat de pierdut trebuie sa fi???
Mare echipa Dinamo ce sa zic, au prins o perioada mai buna si gata, hai sa suferim: Steaua e varza. Dar poate ca ati uitat sezonul trecut cand ati avut o perioada "de glorie" cu 10 meciuri sau nu stiu cate pierdute, Piturca, asa cum e el, a zis ca nu trebuie sa radem de situatia in care e Dinamo...
Dar fair-play-ul si respectul nu sunt pentru toti suporterii. Asta e acuma, nu putem schimba mentalitatea de "caine".
Cat despre derbiul Dinamo-Steaua, pot sa citez ce a zis taicamiu care e dinamovist convins (mergea la meciuri, astea) : dupa cum ati jucat in a doua repriza, meritati sa castigati ca ne-ati calarit bine... ATAT.

Blue
31-03-2004, 01:33 AM
Cata cand o sa joci tu fotbal profesionist atunci sa vb de jucatorii altei echipe.Tu pe tozi ii vezi ratati , poponari, tzigani asta inafara de stelistii. Voi sunteti arieni , puri , destepti , pe scurt steaua reprezinta tot ce e bine. Nu uita ce spun acuma, de la Craiova o sa plecati cu lacirimi in ochii. Ce s-a intamplat in ghencea nu va ramane nepedepsit!

djal3x
31-03-2004, 01:25 PM
ce s-a intamplat in ghencea?ne-au supt p**a?daca da...v-o dam si in banie daca va place..si nu ma mai ameninta tu pe mine..cu "la prima abatere" ca nu esti tu seful aici!!!!!!!sa fie clar..si nici eu nu sunt..ci mns...asa ca stie el ce e bine si ce nu!!!!da? :flipa:

dj-cata
31-03-2004, 08:55 PM
blu - sa stii ca am jucat destui ani fotbal....si stiu sa deosebesc un jucator bun de un ratat.....si sa stii ca la craiova sunt multi...incepand cu stanga si iordache...si incheind cu cei refuzati de altii mcbreen si rangelovici ala

Blue
31-03-2004, 11:04 PM
Pai mah daca misterele fotbalului sunt usor de inteles pt tine, de ce nu te faci analist de fotbal? De ce nu predai fotbalul ratariilor de Craiova?
Fotbal a jucat si bunicu' 30-40 de ani, dar ca sa fii fotbalist iti trebuie valoare. Nu te vad figurand in vreun lot al unei echipe fie ea de divizia A sau Judetean. Cand o sa te vad la o echipa de fotbal profesionista, fie ea din bwucale sau Sapantza , atunci sa comentezi despre un jucator profesionist. Pana atunci tineti parerile pt tine.

Nu te-am amenintat mah, doar te-am atentionat. Eu ti-am spus ca la "urmatoarea abatere" o sa te putin la caterinca , nu ca o sa-ti dau ban. Vb de ban , vezi sa nu-ti dea mns niste buline pt purtare.

dj-cata
31-03-2004, 11:16 PM
blue - looooooooooooooooooool....te-am lovit in orgoliiu ? :)) ce sa faci....asta e daca nu ai echipa...stai si te uiti cum isi bat toti joc de ea.....mai bine te muti la jiul...ca aia sunt pe primu loc....si asa poti sa traiesti cu senzatia ca esti campion.. :)

bine ca ai jucat tu in divizia a....asa ca hai sa te vedem...baga niste predici

Blue
31-03-2004, 11:46 PM
Originally posted by dj-cata@Mar 31 2004, 11:16 PM
ce sa faci....asta e daca nu ai echipa...stai si te uiti cum isi bat toti joc de ea.....
Ce e cu faza asta? Amintiri din copilarie? O confesiune din viata de zi cu zi a unui stelist?

PS: pana la urma cum facem cu lectiile, ca vreau sa fiu sa yo expert in deale fotbalului?

LiviuRO
01-04-2004, 12:27 AM
Stimati moderatori, din tot sufletul va rog, dati-i un warn lui al3x asta, chiar e nevoie sa vedem "caterinca" asta proasta?

draqla-> Avand in vedere declaratiile conducerii steliste dinainte si dupa meci, reactia dinamovista este cu totul si cu totul indreptatita, mai ales dupa un meci ca cel de sambata, in care steaua nu a jucat nimic

djal3x
01-04-2004, 12:43 PM
Originally posted by D_Dogg@Apr 1 2004, 12:27 AM
Stimati moderatori, din tot sufletul va rog, dati-i un warn lui al3x asta, chiar e nevoie sa vedem "caterinca" asta proasta?

sa-mi da..ca am deja 40% si ma mandrsc..si nu mai vb tu fara sa stii despre ce vorbesti..!!!!!!!!!ca ma enervezi ..si ..iti dau :flipa:

LiviuRO
01-04-2004, 11:51 PM
ce imi dai?

Pentru toti cei care afirma ca steaua este cea mai "valoroasa echipa", am gasit si eu "ceva pe net":

Dinamo Bucuresti ocupa locul 62, cu 137 de puncte, in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dat publicitatii miercuri, la Wiesbaden, a anuntat site-ul oficial al forului international. Gruparea dinamovista, care este la egalitate cu formatia bulgara Levski Sofia, a urcat 22 de locuri in aceasta ierarhie fata de clasamentul publicat in urma cu o luna. Steaua Bucuresti se afla pe locul 179, cu 84 de puncte, la egalitate cu Sporting Braga (Portugalia), Twente Enschede (Olanda), Birmingham City (Anglia) si FC Criciuma (Brazilia). Gruparea stelista a urcat in clasament sase pozitii. Primele locuri in aceasta ierarhie sunt ocupate de AC Milan (Italia), cu 328 de puncte, Real Madrid (Spania), cu 309 puncte, si FC Santos (Brazilia), cu 284 de puncte. (MCZ)

dj-cata
02-04-2004, 01:30 AM
liviu - ti-am mai zis cum sta treaba cu statisticile astea...se schimba dupa vreme...asa ca la anu poate o sa fie steaua prima..ti-am mai zis...daca stat 4-5 ani in frunte at e buna...

djal3x
02-04-2004, 11:17 AM
cate campionate aveti?cate cupe ale romaniei?sa nu vorbim de ucl...ce iti dau ? m*** iti dau..ca ma enervezi rau..cu dinamo al tau..e de cacao..si caco e mai bun!!!

LiviuRO
02-04-2004, 11:58 AM
djbalex-> tu, treci la orele de lb. romana!

cata-> Domne, nu stiu cum se face, dar mai trece o luna, mai urca Dinamo 10 pozitii! In ritmul asta, daca intram in Liga la toamna, ajungem in primele 20 de echipe. Pe bune!

djal3x
02-04-2004, 12:03 PM
da da..am gresit la cacao si gata
bah tu la fiecare post gresesti..cate 2-3 cuvinte....asa ca da-te-n p**a mea :dansing: :bere:

KYssY
02-04-2004, 12:13 PM
Originally posted by djal3x@Apr 2 2004, 12:17 PM
cate campionate aveti?cate cupe ale romaniei?sa nu vorbim de ucl...ce iti dau ? m*** iti dau..ca ma enervezi rau..cu dinamo al tau..e de cacao..si caco e mai bun!!!
da, nu prea sti romana!!

djal3x
02-04-2004, 12:18 PM
ha ha ha cine vorbea...daca ,caut prin forumul asta sigur gasesc greseli de la tine cu sutele!!!!!!!!asa ca nu mai comenta

djal3x
02-04-2004, 12:20 PM
no, pe bune!! zi-ne si 9 ca vreau sa ma laut cu niste reluari!!! -kyssy , iti apartine?daca nu uita-te in rcif2004..si ai sa vezi..!!!!!!!!!!!asa ca nu mai vorbi!!!!

KYssY
02-04-2004, 12:25 PM
Originally posted by djal3x@Apr 2 2004, 01:18 PM
ha ha ha cine vorbea...daca ,caut prin forumul asta sigur gasesc greseli de la tine cu sutele!!!!!!!!asa ca nu mai comenta
da' stiu!!! ce??? in regulament zice ca avem voie sa scriem tot ce vrem (cu exceptiile care apar!!!)nu zice ca iti da careva ban daca nu scrii corect!! da' tu esti prost si nu stii asta!!
nu mai zic nimic!! nici nu stiu ca s-a inventat un buton pe care scrie "edit" si faci spam ca prostu'!!!
nu vad rostu' la discutia asta!!
astai thread de injurat pe dinamo!! nu "loc in care ultasii sa se certe"!! ce p**a mea!!
MUE DINAMO!!!
"PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE; PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE!!!"

djal3x
02-04-2004, 12:37 PM
pacat...la faza cu dinamo esti bun...dar in rest....te crezi ceea ce nu esti..imi pare rau pt tine kyssy :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid:

KYssY
02-04-2004, 12:40 PM
asa ca peace sau piss??
a, si nu e nevoie sa-ti para rau pt. mine!! credeam ca nu esti gay??? m-am inselat??

djal3x
02-04-2004, 12:44 PM
stelistule..eu zic sa facem pace si sa nu ne mai certam ca prostii...e alegerea ta..daca vrei sa ne certam e k.. :oops:

KYssY
02-04-2004, 12:49 PM
bah in mod normal as tine-o pe injuratuti!! da' fac o exceptie!! avand in vedere sa suntem de aceeasi religie si ca am 90% ban!!!
K!!
oricum discutia asta e neadecvata aci'!!!
MUE DINAMO!!!
"PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE; PANA LA MOARTE, CU STEAUA PANA LA MOARTE!!!"

djal3x
02-04-2004, 02:28 PM
aici ai dreptate..
hai sa nu ne certam in topicul asta

LiviuRO
03-04-2004, 01:02 AM
balex-> tempereaza-te!

djal3x
03-04-2004, 09:56 AM
nu vreu...ai ceva impotriva?daca da comenteaza..!!!!!!sa te aud....mai tare!!!!!!!!!!!! :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :cenzurat: :valuri: :confused:

LiviuRO
03-04-2004, 04:06 PM
Cred ca am spus-o destul de clar, da tu boxele mai tare daca e nevoie.

RaPiDuTz
03-04-2004, 11:59 PM
D_Dogg > ignora... ;)

LiviuRO
04-04-2004, 02:24 PM
/ignore *!*@djal3x.lusers.undernet.org
/closemsg
*Added djal3x to ignore list*

Gata sefu` :)

RaPiDuTz
04-04-2004, 02:30 PM
loool, gg :)

totusi sa revenim la subiectul topicului...dar poate mai incolo adik la anu :D

LiviuRO
04-04-2004, 11:31 PM
Pai ce sa mai discutam? Dinamo - steaua 2-1. Adica punct. :)

dj-cata
05-04-2004, 03:24 PM
cum ce sa mai discuti ?? :) uita-te la echipa ta care a jucat de kakatu cu national....si dupa aia uita-te la steaua sa ..care a jucat foarte bine in meciul de ieri.....

au mai ramas doar 2 puncte..asa ca porcea ar face bine sa mai lase antrnamentele pt liga la altcineva

RaPiDuTz
05-04-2004, 03:50 PM
da dar totusi topicul asta a fost facut doar pt "marele" derby... :P

djal3x
05-04-2004, 03:56 PM
eeee...putem sa ne si certam!!!!!!!ai dreptate dj-cata...ala e meci facut de dinamo?lasa-ne..lasa-ne....!!!!!!!!!!si steaua a jucat super bengos in meciul cu petrolul!!!:) ce mai ai de spus? :naughty: NEAGA-Omul meciului!!! :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

LiviuRO
05-04-2004, 11:49 PM
lol, "copii spun lucruri traznite". Stiti emisiunea?

djal3x
06-04-2004, 07:13 AM
ma inscri si pe mine?sa-l vad pe iantu..!!!!!!!!!!!!!! :naughty: :naughty: :naughty:

mns
06-04-2004, 08:56 AM
topic inchis, s-a dus vremea derby-ului :P