PDA

View Full Version : Echipele voastre

Kahn
23-02-2008, 12:47 PM
Dupa 7 ani cu Fulham m-am hotarat sa incep o alta cariera cu Newcastle:p
Asa arata echipa mea:
--------------------------------S.Given--------------------------------------
---S.Carr------------S.Taylor------------------Geremi------------Rozehnal---
---Emre---------------------------N.Butt---------------------------D.Duff---
---------------------------------J.Milner------------------------------------
--------------------M.Owen-------------------R.Makaay--------------------
Rezerve:S.Harper(GK),T.Krul(vreau sa-l transfer),Jose Enrique,Sami Hyypia,Nuno Valente,Celestine Babayaro,Peter Ramage(pleaca la sfarsitul sezonului),Cacapa, Joey Barton(pleaca la sfarsit),Abdoulaye Diagne-Faye(si el pleaca),Deividas Semberas,Dimitar Berbatov,Eidur Gudjohnsen,Mark Viduka,Alan Smith,Charles N"Zogbia.L-am avut si pe Mutu dar nu mi-a placut cum juca si l-am vandut:p
Sunt pe locul 4 la 3 puncte de Arsenal(care e pe 5) si mai am 4 meciuri de jucat pana la sfarsitul sezonului,am castigat cupa ligii Angliei in fata lui Chelsea(gol Gudjohnsen) si sunt in semifinalele cupei Angliei:p:D.

SMYLEY
23-02-2008, 03:40 PM
Dupa 7 ani cu Fulham m-am hotarat sa incep o alta cariera cu Newcastle:p
Asa arata echipa mea:
--------------------------------S.Given--------------------------------------
---S.Carr------------S.Taylor------------------Geremi------------Rozehnal---
---Emre---------------------------N.Butt---------------------------D.Duff---
---------------------------------J.Milner------------------------------------
--------------------M.Owen-------------------R.Makaay--------------------
Rezerve:S.Harper(GK),T.Krul(vreau sa-l transfer),Jose Enrique,Sami Hyypia,Nuno Valente,Celestine Babayaro,Peter Ramage(pleaca la sfarsitul sezonului),Cacapa, Joey Barton(pleaca la sfarsit),Abdoulaye Diagne-Faye(si el pleaca),Deividas Semberas,Dimitar Berbatov,Eidur Gudjohnsen,Mark Viduka,Alan Smith,Charles N"Zogbia.L-am avut si pe Mutu dar nu mi-a placut cum juca si l-am vandut:p
Sunt pe locul 4 la 3 puncte de Arsenal(care e pe 5) si mai am 4 meciuri de jucat pana la sfarsitul sezonului,am castigat cupa ligii Angliei in fata lui Chelsea(gol Gudjohnsen) si sunt in semifinalele cupei Angliei:p:D.

iti recomand asa: GK Anton Shunin ...dak nu prinde accidentari ajunge la inceputul sezonului 3 sa aiba 91 si skils 90+ la 22 ani!!!. Atacanti Jonathan Reis, Alexandre Pato , LM Ben Arfa, Nani RM Lulinha (nu l`am incercat dar am auzit k ajunge mare, ti`as recomanda si Aron Lennon ...CM Gourcuff, de Guzman, iar k si fundasi hm ...io joc cu steaua al 3lea an ...si joc asa Lb Emanuelson(76), CD Marius Constantin (76) Ron Vlaar (77) RB Phillip Bardsley (79) toti tinerei :D

bafta !:P

vood0o
23-02-2008, 10:49 PM
eu joc cu steaua...anu 3...am promovat o groaza de tineri :A.iacob, ninu, tudose, ochirosi, torje, b.stancu si un portar de la tineret(nu dau nume k banuiesc ca sunt slabe sanse sa genereze calculatoru acelasi jucator si pe la altii :D )
Oricum, l-am dat pe dica dupa ce a ajuns level 85 cu 40mil. si incerc sa scap si de restu mosuletilor(zapata, cristocea,etc)

ricochet2
04-03-2008, 06:05 AM
pe cristocea l-am luat eu la rapid :)

George05
04-03-2008, 08:48 AM
Queens Park Rangers Sezonul 2010/2011:

--------------------------------T. Kuszczak--------------------------------------
---R. Taylor------------M. Sakho------------------A.Taylor------------L.Baines---
---M. Marin------------S. Defour-------------------S.Khedira----------H.Ben Arfa---
-----------------------------------------------------------------------------------
--------------------Adebayor-------------------Benzema--------------------

Dupa cum observati sunt numai jucatori tineri, cu exceptia lui Kuszczak si Adebayor.
Ca rezerve ii am pe : W.Brown, Fitz Hall, Emanuelson, Pieters, Capel, Ronaldo, Saha

D-Raven
05-03-2008, 05:04 PM
Steaua in sezonu 3:

Zapata
Golanski-Skrtel-Goian-Emeghara
Radoi
Nicolita Ivanschitz
Bicfalvi
Nuno Gomes Nilmar

pe la rezerve Andrey, Ghionea, un fundas tanar de 5 stele p stanga de la juniori, Dica, Tulio de Melo si multi altii...am bagat cva bani in echipa dar joaca de rup. Am castigat si UCL in sezonu 2 si akum am trevut de grupe :D

wayne
06-03-2008, 01:37 AM
------------------GK . Shunin----------------------

RB. Pico CB. St.Radu CB. Senderos LB. Balanescu(regen)

-----------DM. Ov Petre DM. Obi Mikel--------------

----------------AM. Dos Santos--------------------

RWM.Robinho ------------------------ LWM. D.Capel

-------------------ST. Karadeniz--------------------

Rezerve : Goian,Ghionea,Kvlak,Bojan,Guilherme,Banega.Astia-s cei mai importanti.
ps joc cu steaua fara nici un editor

SMYLEY
06-03-2008, 04:59 PM
----------- ST A. Pato(97)-------------------------
LW Ben Arfa(87)------------RW Choupo Moting(88 )---------
------------- CF LULINHA(95) --------------------------
----------------------------------------------------
------CM Gourcuff(83) -------CM Mati Fernandez(91)--------
--LB Traore(82)-----S.Radu(81)----P. Bardsley(85) -----RB C. Moti(79)-
----------------GK A. Shunin(94)---------------------

rezerve: Marcelo Moreno, Kerlon J. De Guzman ..si restu prapaditi :D . Is al 5 lea an ...si maxim am ajuns in semifinale UCL k am fo scos cu bulan din partea lu chelsea :angry:

Astristul
06-03-2008, 06:47 PM
Echipa ta numindu-se .... :confused:

Agy23
07-03-2008, 12:11 AM
Probabil Dinamo.

SMYLEY
07-03-2008, 03:13 PM
Echipa ta numindu-se .... :confused:

Cu Dinamo k joc cu un amic si el joaca cu Steaua ...oricum nu conteaza echipa k tot cam pe asta mi`as mai face`o odata :D

Astristul
07-03-2008, 04:03 PM
Conta pentru ca nu aveam cum sa-mi dau seama ce echipa e din moment ce avea o multime de jucatori noi. Iar pe S.Radu si Moti puteai sa-i cumperi!

dbnor
29-03-2008, 05:30 PM
Cand vreau sa transfer jucatori nu merge imi apare ceva de gnul ca nu am rezolvat ofertele pe tabla.incepea ce : Even .....destul de lung.Stie cineva cum pot sa rezolv.Trebuie sa sterg transferuriile de la transfer history( cum le sterg ?) deoarece am nulti jucatori in dreptul carora scrie inguiry( ceva de genu astsa).Va rog ajutati-ma !:(:rolleyes:

South_boy
29-03-2008, 07:26 PM
La steaua si arata asa in primul sezon

Zapata
Golanski Goian Radoi Emeghara

Agouazzi

Nicolita Dica Elton

Mendoza Badea

zgoobly
06-06-2008, 08:45 PM
Steaua in primu sezon...
GK- Shunin (campionat), Zapata(cupa, cupe europene)
DF- Emeghara, Skrtel, Goian/Subotic, Golanski
MF- Ochirosii/Piatti, Lulinha :rolleyes:, Rojas/ Kroos, Ninis/Dayro Moreno
FW- Dica/ Reis, Mirallas/ Guilherme

Ziceti si voi... Merge pt inceput? Am vrut sal imprumut si pe Pique d la Manchester Utd. da nu mam inteles cu nenorocitzii :(

zgoobly
06-06-2008, 09:23 PM
Mai imi trebe un mijlocas central care sa concureze cu Lulinha... Il am p Plesan da nu imi place... Ziceti-mi si voi un CM excelent :D

margarit
06-06-2008, 10:00 PM
zgoobly citeste regulamentu inaitne sa postezi pentru ca o sa iti iei ban in curand , nu ai voie sa faci 2 posturi 1 dupa altu. daca ai uitat sa scri ceva dai edit

zgoobly
07-06-2008, 01:32 PM
scuze... :D o sa tin minte ;)

r_a_z_v_a_n_13
08-06-2008, 10:59 PM
dupa 1 an la sporting
nilmar a.alves

d.carvalho bellucci j.mutinho valencia

vellosso goian polga ujfalusi

ricardo(c)

kyle
15-06-2008, 11:49 PM
eu am cam asa ceva dupa 1 an si jumatate la Rapid, am reusit sa aduc echipa la un Team Rating de 810, am cucerit Cupa Uefa, Campionatul si Cupa Romaniei, iar in Supercupa m-a batut Barcelona :):

cclickdogy
24-06-2008, 06:47 AM
eu am la napoli in al 3 lea sezon
GK:S.Pouplin
DEF:gardner,agger,van den boore ,clichy
MID:Montolivo,Hamsyk,aquillani,cani
ATC:G.Pazzini,Adriano

Marius Sibiu
27-06-2008, 10:43 AM
De 4 ani joc cu Bayer Leverkusen si am imprumutat cu optiune de cumparare jucatori,inca de la inceput caci bugetul pt.transferuri e mic rau de tot .
Echipa tip de acum :
Gk.Ben Foster ( la inceput accidentat,un mare portar fost la Man.UTD )
Rb.Castro Cd.Vlaar (fost la Feyenoord Rotterdam ) Cd.Serdar Tasci Lb.Taiwo (fost la Olympique Marseille )
Rm.Joe Cole ( ex.Chelsea adus la schimb ) Cm.Maduro (ex.Ajax ) Cm.Scholes (ex.Man.UTD -batran, dar meserias ) Lm.Kallstrom (ex.Lyon)
St.Mario Gomez St.Sobis (ex.Betis Sevilla )
rezerve :Gk.Michael Rensing (ex.Bayern) Lb.Marcell Jansen (ex.Bayern) Cd.Heiko Westermann (ex.Schalke ) St.Kuranyi (ex.Schalke ) Cm.Almiron (ex.Juventus ) Cm.Ivanschitz (ex.PAO ) mai sunt si altii.

boghy_otelul
27-06-2008, 11:32 AM
Sezonul 2 la otelul galati : Tatarusanu (GK), Homei( RB ),Sarghi( CD ),Mardare( CD ), Sepsi( LB ), Ropotan( DM ), Buhaescu( LM ), Torje( RM ),A. Ionescu( AM ) ,B. Stancu( ST ) , C.Keseru(ST) .Rezerve : Hutan(GK) , Nogo(CD), Zhelev(CD), Semeghin ( LB ) , Prepelita(AM), Roman (RM) , C. Tanasa (AM, CM,RM) , S. Sburlea(ST), Dino Eze (ST) ,Paraschiv (DM,CM,AM) , S. Costin (CD) , L.Ganea (ST) ,Alexe (LW,LM) , Kim Gil Sik (RW) , C.Djapka ( LB ) , Scarlatache ( RB ), Ochirosii (LM) .In primul sezon am reusit sa ajung in finala cupei si sa termin sezonul pe locul 4 acum sunt pe locul 2 la un pct. de dinamo.

zgoobly
29-06-2008, 11:27 AM
Am inceput azi dimineatza o cariera la Steaua. Joc cu patchul URL si l-am vandut pe Banel la Chelsea pe 6 milioane. L-am dat la schimb pe Dica cu Chamak de la Bordeaux (super atacant) si pe Radoi la schimb cu Taiwo de la Marseille. Nesu si Ghionea iam dat la schimb cu Skrtel de la Zenit. Am semnat si cativa jucatori ca Piatti, Lulinha, Ever Banega si Guilherme. Echipa mea arata astfel:

Zapata

Taiwo Goian Skrtel Golanski

Piatti Lulinha Banega D.Moreno

Chamak Guilherme

Pe la rezerve: Ochirosii, Plesan, Emeghara, Ov. Petre, Cernea, vreo 2 pusti de la juniori

boghy_otelul
29-06-2008, 11:38 AM
zgoobly cum ai facut sa il ai pe moreno la steaua?

zgoobly
29-06-2008, 03:51 PM
Am patchu URL si am toate transferurile pana prin februarie :D Si ii multzumesc lu Agy pentru poze... Acu am poza la Dayro :X si o sal iau si pe Pato la kre am deasemenea poza :X:X

Agy23
29-06-2008, 05:17 PM
Am facut o noua minifata pentru Dayro Moreno. De aceasta data am gasit o poza foarte buna de pe care am lucrat. Merita luata ;) http://ifile.it/j7swim4

DFA1
29-06-2008, 05:37 PM
Eu sunt in al doilea sezon cu Stenhousemuir.
Dupa ce echipa are un nivel de 390 la inceput, am reusit la inceputul sezonului 2 fara transferuri sa ajunga la 490, promovand din liga 4 in liga 3 in Scotia :)

CRoslink
30-06-2008, 12:44 AM
Barcelona sezonul 3

Cech

A.Cole - Puyol - Ramos - P.Lahm

Ronaldinho - Essien - Deco - Quaresma

L.Messi
Eto'o

Rezerve: Ibrahimovici,Abidal,Iniesta,Dos Santos,Marquez,Schweinsteiger

soseta
01-11-2008, 10:08 AM
--------------------------------S.Hislop--------------------------------------
---G.Van Bronhorst------------Stam------------------G.Givet------------H.Sarpei---
---Gronkjaer------------E.Davids----------Rui Costa-------------------G.Mendieta---
-----------------------------------------------------------------------------------
--------------------D.Forlan-------------------D.Cisse--------------------

Rezerve: R.Carroll,I.Campo,U.De LA Cruz,Valeron,F.Coco,Recoba,Collocini,Urzaiz,Tommas i,De La Red,M.Gallardo,J.Pinto

2_fast_4_you
23-11-2008, 12:47 AM
In ce mod jucati?

Eu joc doar in mod 3d si echipa mea arata asa :

GK:TOLDO(Inter)
RB:IVANOVIC(l.moskova)
LB:N'ZGOBIA
CD:DUDKA(parcA WISLA KRACKOVIA)
CD:BRUNO ALVES (Porto)
CM:EMRE
LM (LW):NASRI (MARSEILE AM AVUT ,,NOROC,, SA ACCIDENTAT SI LAM LUAT LA JUMATATE DE PRET UN SEZON MAI TARZIU)
CM:BOATENG(TOTENHAM)
RM (RW):SEAN WRIGHT PHILIPS(CHELSEA LIBER DE CONTRACT)
ST:MARTINS
ST:OWEN

REZERVE: GK: RENSING(BAYERN)
FUNDASI:FININHO(L.MOSKOVA UN SUPER FUNDAS STANGA)
RODOLFO(L.MOSKOVA)
FUCILE(PORTO)
MIJLOCASI:DONOVAN(PARCA LA GALAXY)
JOE COLE(CHELSEA LIBER DE CONTRACT)
MILNER
SAMEDOV(L.MOSKOVA)
ATACANTI:RONALDO(LIBER DE CONTRACT AC MILAN)
ALAN SMITH

ECHIPA NEWCASTLE

CAMPIONAT CUPA LIGII CUPA ANGLIEI UCL
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT -
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT SEMIFINALA
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT CASTIGAT

Iar la inceputul sezonului 4 mau concediat si nu inteleg de ce.O sa incep o alta cariera de data aceasta cu alta echipa deoarece mam suparat pe ei.

totty86
23-11-2008, 08:33 AM
In ce mod jucati?

Eu joc doar in mod 3d si echipa mea arata asa :

GK:TOLDO(Inter)
RB:IVANOVIC(l.moskova)
LB:N'ZGOBIA
CD:DUDKA(parcA WISLA KRACKOVIA)
CD:BRUNO ALVES (Porto)
CM:EMRE
LM (LW):NASRI (MARSEILE AM AVUT ,,NOROC,, SA ACCIDENTAT SI LAM LUAT LA JUMATATE DE PRET UN SEZON MAI TARZIU)
CM:BOATENG(TOTENHAM)
RM (RW):SEAN WRIGHT PHILIPS(CHELSEA LIBER DE CONTRACT)
ST:MARTINS
ST:OWEN

REZERVE: GK: RENSING(BAYERN)
FUNDASI:FININHO(L.MOSKOVA UN SUPER FUNDAS STANGA)
RODOLFO(L.MOSKOVA)
FUCILE(PORTO)
MIJLOCASI:DONOVAN(PARCA LA GALAXY)
JOE COLE(CHELSEA LIBER DE CONTRACT)
MILNER
SAMEDOV(L.MOSKOVA)
ATACANTI:RONALDO(LIBER DE CONTRACT AC MILAN)
ALAN SMITH

ECHIPA NEWCASTLE

CAMPIONAT CUPA LIGII CUPA ANGLIEI UCL
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT -
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT SEMIFINALA
LOCUL 1 CASTIGAT CASTIGAT CASTIGAT

Iar la inceputul sezonului 4 mau concediat si nu inteleg de ce.O sa incep o alta cariera de data aceasta cu alta echipa deoarece mam suparat pe ei.

De ce sa incepi o alta cariera ? alege una din echipele care or sa te oferteze pentru ca este mai realist asa , eu am aceiasi salvare din decembrie anul trecut de cand am luat jocul si de atunci am schmbat vreo 5 echipe dar nu am inceput alta cariera pentru ca nu mi se pare realist .

2_fast_4_you
23-11-2008, 01:03 PM
De ce sa incepi o alta cariera ? alege una din echipele care or sa te oferteze pentru ca este mai realist asa , eu am aceiasi salvare din decembrie anul trecut de cand am luat jocul si de atunci am schmbat vreo 5 echipe dar nu am inceput alta cariera pentru ca nu mi se pare realist .

Am oferte insa am construit o echipa si daca merg la alt club o sa incep oricum sa construiesc alta echipa deci mai bine imi aleg de la inceput un club mare de la care am oferte acum.