PDA

View Full Version : Rome Total War-Medieval II Total War

escho
22-02-2008, 10:13 PM
Ce joc preferati din seria Total War...??? :rolleyes:

Cele mai bune submoduri lansate:;)

Europa Barbarorum I ??? (include getii,tracii)
BC ???
DLV ???
SS ???
Casus Belli ??? (include dacii,tracii)

A fi lansate:;)

Europa Barbarorum II (include getii,tracii)
Res Gestae (include tracii)
Tsardoms (include Tara Moldovei, Tara Romaneasca)

Cu nerabdare, Empire Total War :cool:

Maryusake
23-02-2008, 09:24 AM
Mie mi-a placut cel mai mult Medieval Total War II.Imi placea sa nimices pe ungurii din castelul Bran!:romania:

escho
23-02-2008, 07:35 PM
Medieval II e mai reusit fata de Rome,insa Rome are un farmec aparte,din punctul meu de vedere probabil si pt faptul ca ma atrage mai mult antichitatea.
Poate vei incerca sumbodul Tsardoms Total War pt Medieval II care iti ofera posibilitatea sa joci cu 2 factiuni noi Teara Moldovei si Teara Romaneasca,Transilvania fiind sub ocupatie ungara.Submodul aduce o harta schimbata,noi factiuni,unitati noi, orase si castele noi,o noua harta pt provinciile romane si un nou game play.
Momentan Tsardoms Total War nu este lansat,aflandu se in constructie.
Pt mai multe detalii si preview intrati aici : twcenter.net:p

Andrey95
25-02-2008, 08:32 PM
Eu abia astept Tsardoms.

Totusi am o intrebare deoarece nu am mai folosit moduri pana acum. Ele se instaleaza ca patchurile? Sau lanseaza un fel de joc independent? Daca se instaleaza ca patcurile, atunci pot folosi mai multe in acelasi timp?

Maryusake
25-02-2008, 08:35 PM
Da,patchurile se instaleaza si poti avea mai multe deodata.Jocul are si un editor,si am putea ca noi sa facem Tarile Romane in joc!Iii facem puternici si nimicim pe unguri!:wub:

Andrey95
25-02-2008, 09:11 PM
Bine, ok, patchurile stiu ca se instaleaza dar eu intreb despre MOD-uri. Uita-te la postul meu de mai sus si incearca sa-mi raspunzi la intrebare, te rog.

Maryusake
25-02-2008, 09:14 PM
Ti-am raspuns,se pot instala mai multe patchuri.Am test pe jocul meu (luat de pe net)si merge fara nici o problema.Momentan am updaturile oficiale:rolleyes:

Andrey95
25-02-2008, 09:36 PM
Nu te supara, poate nu inteleg eu bine. Patch-ul e acelasi lucru cu Mod-ul? Ca pe unele site-uri am vazut la categorii diferite: Patches, Mods...

Deci, patch-ul e unul si acelasi lucru cu mod-ul?

escho
27-02-2008, 02:16 AM
Patch-urile sunt update-urile oficiale lansate de creatorul jocului.;)
Modurile sunt verisiuni neoficiale total war,create de diferite persoane pt o noua abordare a jocului.;)
Daca vrei sa i-ti instalezi un mod anume,cauta instructiunile de instalare ale modului respectiv si ti se va explica cum anume trebuie instalat.
Adica: -instalezi verisiunea initiala a jocului;
-daca trebuie instalat vreun patch sau nu,ti se precizeaza versiunea(numele) patch-ului;
-instalezi modul pe care vrei sa-l joci.
Dar daca vrei sa ai instalate mai multe moduri pe acelasi joc, trebuie sa citesti cu atentie instructiunile intrucat unele moduri nu suporta alte moduri.

Succes!;)

Kahn
13-06-2008, 08:32 PM
Care este battle scroll?