PDA

View Full Version : Cel mai reusit transfer din liga1

andrei_fcmbacau
17-02-2008, 03:26 PM
care credeti ca e cel mai reusit transfer din aceasta iarna

cosmin targoviste
17-02-2008, 03:28 PM
De departe Gabi Torje.E o investitie de viitor si are talent din plin.

Omega
17-02-2008, 03:29 PM
care credeti ca e cel mai reusit transfer din aceasta iarna
Fără supărare, dar tu nu te saturi de topicurile de genul ăstuia pe care le tot faci ? Cred că toate pot fi canalizate īntr-un singur topic. Şi nu vorbesc doar de cele de la secţiunea fotbal.

cosmin targoviste
17-02-2008, 03:37 PM
Tu esti moderator?Daca da,de ce nu stergi topicul?Daca nu,lasa moderatorii sa isi faca treaba .

E cam devreme sa ne facem o parere despre multi dintre jucatorii straini adusi.De aceea zic ca Torje este cea mai buna achizitie pentru ca el deja a confirmat.

eLiTe
17-02-2008, 03:41 PM
Uitat in topic este Pancu cea mai tare achizitie..:eek:

cosmin targoviste
17-02-2008, 03:53 PM
Asta pentru ca esti rapidist...Ce a mai facut pancu pentru fotbal de cand a plecat de la rrapid la bursaspor?Nimic.

xdevil
17-02-2008, 04:25 PM
torje dpdv managerial. de moment poate pepe ala si un pic mendoza. moreno ala cred ca e "noul elton"

vlad89
17-02-2008, 04:39 PM
torje cu siguranta, apoi dorsin

Alex
18-02-2008, 12:17 PM
Omoduemuke la Ceahlaul, desigur -_-

roby_dinamo39
18-02-2008, 01:18 PM
Torje si apoi Pepe Moreno

M.I.L.32
18-02-2008, 03:43 PM
Crd ca e prea devreme sa vorbim de transferuri reusite. Inca nu stim de ce sunt in stare jucatorii, si conteaza foarte mult acomodarea lor la noile echipe.

sisu_stelistul
18-02-2008, 09:02 PM
Corect, se pare ca Dayro nici nu va juca titular, si nici n-a dat gol in pregatiri, la fel si cele mai scumpe transferuri de la rivale, a fost astazi un reportaj la stirile din sport :)....sa vedem ce va fi :p

eLiTe
19-02-2008, 12:37 PM
Asta pentru ca esti rapidist...Ce a mai facut pancu pentru fotbal de cand a plecat de la rrapid la bursaspor?Nimic.

rrapid e m.a.t.a clar ?

cosmin targoviste
19-02-2008, 03:29 PM
nici nu am de gand sa iti rraspund rrapidistule.Sper ca admini se vor autosesiza si vei primii ban pentru asta.

sdc
19-02-2008, 03:46 PM
Dayro Moreno pare deocamdata cel mai reusit transfer

cosmin targoviste
19-02-2008, 03:47 PM
Poate vrei sa zici Pepe.Dayro nu prea a jucat nimic,dar daca asta e parerea ta,ti-o respect,nu ca altii :)

eLiTe
19-02-2008, 09:41 PM
nici nu am de gand sa iti rraspund rrapidistule.Sper ca admini se vor autosesiza si vei primii ban pentru asta.

Pai tu ai jignit clubu` pe care`l iubesc cu doi de "r". Asa sa fim chit zic si eu ce faci javra ?

*InCePaToRuL*
19-02-2008, 11:35 PM
Corect, se pare ca Dayro nici nu va juca titular, si nici n-a dat gol in pregatiri, la fel si cele mai scumpe transferuri de la rivale, a fost astazi un reportaj la stirile din sport :)....sa vedem ce va fi :p

Dayro este mijlocasi nu trebuie sa marcheze meci de meci, eu raman la parerea ca Dayro este cel mai bun transfer facut in acest sezon in liga a.
...Incepe campionatul, sper sa vedem noile transferuri efectuate in aceasta pauza de sezon la munca.^_^

xdevil
20-02-2008, 05:50 PM
de fapt e atacant.

champion
20-02-2008, 06:07 PM
Inca nu a inceput returul, deci e cam devreme sa vorbim despre transferul iernii. :)

cosmin targoviste
20-02-2008, 07:45 PM
Pai tu ai jignit clubu` pe care`l iubesc cu doi de "r". Asa sa fim chit zic si eu ce faci javra ?

Bunul tau simt si inteligenta sunt la un nivel prea scazut pentru mine.Vezi-ti in continuare de treaba.
Scuze moderatorilor,adminilor si celorlalti useri ca am fost atata timp off topic pentru nimic.N-o sa se mai intample.

Ce era sa se accidenteze Torje.:eek:
E posibil ca cele mai bune "transferuri" sa fie ale lui Ghionea,Vranjicoviki,Zicu,sau Ganea.

Alex
20-02-2008, 07:57 PM
Lasand la o parte bunul simt si inteligenta cu care te lauzi, de ce ai zis "rrapid" si nu "Rapid"? Daca raspunsul tau e "a fost typo" nu te obosi sa il postezi, nu merge. Atata timp cat tu ofensezi suporterii/simpatizantii unei echipe, nu le poti cere bun simt cand acestia iti intorc palma.

Oricum, tot Omoduemuke la Ceahlaul e cel mai bun transfer :rolleyes:

cosmin targoviste
20-02-2008, 08:06 PM
Am zis rrapid pentru ca mi-a intrat in obisnuinta.Parca tu cand postezi pe undeva scri "respectatii nostri rivali de la DINAMO"...Hai ma ca parca nu ati mai fi vorbit niciodata cu un suporter ai unei alte echipe.Ce sensibili sunteti...Tot respectul meu pentru gruparea de SUB podul grant s-a dus pe apa sambetei cand au strigat in Groapa:"Catalin Hildan are usa la tavan".Eu de atunci urasc RRapidul!Problema voastra daca va deranjeaza,dar pentru mine e mai dureroasa o vorba aia decat faptul ca am scris cu 2 r.

Alex
20-02-2008, 08:13 PM
Si atunci de ce te simti jignit pentru ca el te-a facut javra? Si mai rau, de ce dai lectii de morala si inteligenta cand tu esti ala care ar trebui sa taci si sa-ti sustii echipa in loc sa dai cu noroi in rivala?

Te numesti suporter? Suporter al cui, sau mai bine zis, ce fel de suporter? Unul d-ala de merge pe stadion si injura rivala in loc sa se uite la meci si sa isi incurajeze favoritii?

Ia cauta pe youtube "liverpool fans" sau "fenerbahce fans" sa vezi acolo suporterism nu bataie de joc ca in Romania.

cosmin targoviste
20-02-2008, 08:47 PM
Pai da...asa e...Fanii lui Liverpool nu striga despre jucatorii lui Manchester care au murit in '58 la Munchen ca au usa la tavan.Asta e...

eLiTe
21-02-2008, 12:39 PM
In tur care au inceput primii noi cu Hildan sau voi cu Mailat ?

Bunul tau simt si inteligenta sunt la un nivel prea scazut pentru mine.

Dar vai ce sa zic, daca erai asa inteligent nu "simpatizai" cu o echipa a militiei, doar nu vrei sa iti povestesc istoria voastra asa ca doar stii voi cu STEAUA ce cumintei erati ...

cosmin targoviste
21-02-2008, 02:11 PM
ADica daca esti dinamovist esti prost?iti recomand sa folosesti un streang.Hildan e un simbol al lui Dinamo,in schimb mailat nu stiu daca e un simbol al rrapidului,dar daca voi v-ati simtit jigniti cand l-am ofensat inseamna ca chiar il considerati un simbol al vostru.Si nu aveti ce zice..Giulestiul e plin de tigani asa ca...

Alex
21-02-2008, 05:09 PM
Nu vorbi prostii, ai fost tu in giulesti sa vezi ca e plin de tigani sau vorbesti pe ghicite?

cosmin targoviste
21-02-2008, 09:00 PM
Da,am fost prin giulesti si am vazut.Bine,fie ca voi RAPID,respectatii si scumpii nostri rivali,cu care noi ne pupam de fiecare data cand ne intalnim la meciuri...Ce frumos suna...:batut:

liquid
21-02-2008, 09:04 PM
Melinte Cristi la F.C.M. Husi -_-

eLiTe
21-02-2008, 09:08 PM
Da,am fost prin giulesti si am vazut.Bine,fie ca voi RAPID,respectatii si scumpii nostri rivali,cu care noi ne pupam de fiecare data cand ne intalnim la meciuri...Ce frumos suna...:batut:

Esti mai mult decat penibil acum o dai in vorbe ieftine, cica esti si tu glumet ! La voi in peluza cat si la steaua sunt mai multi tigani ca la noi dar asa suntem noi porecliti ce sa facem ?

cosmin targoviste
21-02-2008, 09:15 PM
ba da du-te si impusca-te si mai lasa-ma in pace nu vezi ca esti off topic?Mai taci.S-a incheiat discutia aia.

@Liquid :lol::lol::lol::lol:

transferul secolului,daca in ecuatie nu ar fi si Basalāc la CSM Focsani