PDA

View Full Version : Ce mod de joc preferati?

Astristul
17-02-2008, 12:11 PM
Detaliati daca doriti si de ce ati ales acea optiune de joc! ;)

PS: Am o rugaminte la voi. Intrati pe http://www.fm08.de/de si votati Romania in topul tarilor cele mai importante pentru voi in joc!
:p :D
Sondajul il gasiti in dreapta paginii oficiale, iar Romania in germana este
Rumänien!

http://img151.imageshack.us/img151/2571/sondajyt3.jpg (http://imageshack.us)

M.I.L.32
17-02-2008, 01:09 PM
Eu folosesc mai mult "text mode" dar si 3D(rar).

Astristul
17-02-2008, 01:29 PM
Eu folosesc:
- 3d (70%)
- Text Mode (25%)
- Instant Results (5%)

Am ramas dator cu niste explicatii:
Be A Pro Mode: Atunci cand controlezi un singur jucator in meciul 3D.
Easy Fusion: Atunci cand controlezi intreaga echipa in meciul 3D.

Maryusake
17-02-2008, 01:31 PM
Astristule,nu te supara,dar chiar se poate sa controlezi intreaga echipa?:o

Astristul
17-02-2008, 02:53 PM
Astristule,nu te supara,dar chiar se poate sa controlezi intreaga echipa?:o
De ce sa ma supar? :lol:
Ia incearca patch-ul asta:
http://www.managerfifa.com/download/gameplayfusion6.rar

Dupa aia mai vorbim! :p ;)

SMYLEY
17-02-2008, 06:19 PM
joc toate meciurile 3d exceptand meciurile contra echipelor cu rating sub 500 unde dau instant result si joc numai in Romania :D

Maryusake
17-02-2008, 06:56 PM
De ce sa ma supar? :lol:
Ia incearca patch-ul asta:
http://www.managerfifa.com/download/gameplayfusion6.rar

Dupa aia mai vorbim! :p ;)
Si,nu-mi spune.Patcul necesita jocul original!

I'm right?:p

Andutzu
17-02-2008, 07:47 PM
Cum selectez sa joc Easy Fusion?Mie nu-mi apre decat 3D,Text Mode si Instant Results

Astristul
18-02-2008, 02:19 AM
Nu selectezi nimic. Atunci cand iti apar echipele si trebuie sa alegi modul de joc, alegi 3d match, si NU ALEGI niciun jucator pe care sa-l controlezi!
Bineinteles trebuie sa ai patch-ul de mai sus instalat ca sa-ti mearga! ;)

Si,nu-mi spune.Patcul necesita jocul original!

I'm right?:p
No, you're not! :lol:
Ca sa-ti mearga trebuie sa ai FIFA_M 08 instalat, si sa instalezi patch-ul propriu-zis. Nici macar nu e nevoie de vreun update oficial de la EA ca sa-ti mearga! ;)

totty86
18-02-2008, 09:42 AM
Joc numai 3D indiferent de echipa ,rating sau altceva , nu folosesc Easy Fusion pentru ca de aia vreau sa joc manager ca altfel jucam Fifa

marianbotosanim
18-02-2008, 10:31 AM
A jucat cineva EasyFusion?Se folosesc aceleasi taste ca la Fifa?Eu unu am incercat anu trecut sa joc la FM07 easyfusion dar era execrabil,odata ce foloseai tastele de directie se misca si camera..nu putaei juca nimic..
Anul acesta ceva imbunatatiri?:huh:

Andutzu
18-02-2008, 12:52 PM
Mie nu-mi merge sa joc EasyFusion.am instalat si patch-ul si degeaba nu pot controla jucatorii.cand folosesc tastele de directie se misca camera.ce trebuie facut?

marianbotosanim
18-02-2008, 01:02 PM
ASA mi se intampla si mie la FM07..la FM08 nu am icercat dar ma gandesc ca sunt aceleasi probleme cu camera si controlul jucatorilor..ce dor imi este de TCM2004:rolleyes:..aveam saptamani intregi de joc efectiv:p..imi place sa joc fifa mult..dar in aceeasi masura imi place f mult si manageru'..nu vad dc nu ar reveni acel faimos fotbal fusion..eu unul as cumpara fara ezitare ambele jocuri in original daca ar face acest lucru..
Acum sincer joc mai mult fifa08,am inceput o cariera cu Yovil,Liga 1 in anglia,i-am luat pe pulhac,ochirosii,si inca un fundas argentinian de 17 ani..mi-ar fi placut sa am toate optiunile de la FM08..dar..

Agy23
18-02-2008, 02:21 PM
De obicei folosesc Instant result(70%) , dar in meciuri importante cum ar fi finale de cupa sau derbyuri , folosesc si 3D(sau Be A Pro) dar la 3D nu imi place ca nu pot sa controlez decat un singur jucator ceea ce mi se pare o mare tampenie. Am luat si eu patchul acela cu EasyFusion sa vedem ce se intampla. Daca ar merge perfect , probabil ca acel raport de 70% cu 30% s`ar inversa in favoarea EasyFusion. Multumesc Astristule pentru patch. Sa vad daca imi merge.

Maryusake
18-02-2008, 02:37 PM
Eu mai mereu folosesc Text Mode(80%) iar cand joc cu echipe mai bune joc la 3D ca fundas si incerc sa ajut echipa.Dar parca mai mult incurc echipa:p

p.s.Il asteptam pe Astristul sa se lamureasca cu Easy Mode.^_^

Agy23
18-02-2008, 03:54 PM
Am luat si eu acel patch cu EasyFusion. Va sfatuiesc sa nu il instalati. Nu va va ajuta cu nimic. Am aceeasi problema ca si cei care au postat mai sus. Daca nu selectez nici un jucator , cand apas pe tastele pentru directie , se misca camera(scuze pt. cacofonie) , dar chiar si asa nu controlez nici un jucator. Tot ei dau pase , suteaza samd. Daca selectez un jucator, este ca si pana acum , il controlez doar pe acela. Si mai am o problema , dupa ce am instalat patchul , jucatorul nu mai sprinteaza. Daca apas pe tasta E (am schimbat`o cu W sa fie ca la FIFA) nu se intampla nimic. Sunt curios daca Astristul a instalat acest patch si ii merge.

Kahn
18-02-2008, 05:21 PM
Eu joc 90%3d:DDoar cand joc in cupe cu echipe mai slabe si cu cele pe care sunt sigur ca le bat dau instant result.

Astristul
18-02-2008, 05:50 PM
De obicei folosesc Instant result(70%) , dar in meciuri importante cum ar fi finale de cupa sau derbyuri , folosesc si 3D(sau Be A Pro) dar la 3D nu imi place ca nu pot sa controlez decat un singur jucator ceea ce mi se pare o mare tampenie. Am luat si eu patchul acela cu EasyFusion sa vedem ce se intampla. Daca ar merge perfect , probabil ca acel raport de 70% cu 30% s`ar inversa in favoarea EasyFusion. Multumesc Astristule pentru patch. Sa vad daca imi merge.
Cu placere! ;)

Agy faci o confuzie. "3d mode" nu e acelasi lucru cu "Be a pro mode"
De aia si sunt 5 optiuni de vot in sondaj. :rolleyes:

Tastele de joc la Easy Fusion le puteti seta voi in optiunile jocului (ultimul tab din dreapta, 3d visual parca). Camera aleasa trebuie sa fie "custom" parca, nu mai imi aduc aminte.
Tin sa precizez ca eu nu am jucat vreodata "Be a Pro" sau "Easy Fusion". Functiile alea parca-s desprinse din FIFA, si nu mai e manager daca te joci tu! :)

totty86
18-02-2008, 06:24 PM
Cu placere! ;)

Agy faci o confuzie. "3d mode" nu e acelasi lucru cu "Be a pro mode"
De aia si sunt 5 optiuni de vot in sondaj. :rolleyes:

Tastele de joc la Easy Fusion le puteti seta voi in optiunile jocului (ultimul tab din dreapta, 3d visual parca). Camera aleasa trebuie sa fie "custom" parca, nu mai imi aduc aminte.
Tin sa precizez ca eu nu am jucat vreodata "Be a Pro" sau "Easy Fusion". Functiile alea parca-s desprinse din FIFA, si nu mai e manager daca te joci tu! :)

ma bucur ca esti de aceiasi parere cu mine:)

Maryusake
18-02-2008, 07:17 PM
Este cineva carea reusit sa seteze tastele la easy mode?Sa-mi dea si mie un p.m.

alex_vacean
19-02-2008, 06:12 PM
nu imi merge patch ala sa ma joc cu toata echipa....dc?am instalat iar manager 2008 si apoi am instalat patch....am dat sa joc si la 3D nu am ales nic am lasat linia aia(-)....asa tr nu?....dak ma poate ajuta cineva...plz

Astristul
19-02-2008, 11:41 PM
Topicul era despre ce mod de joc preferati, nu cum sa faceti sa mearga un mod de joc! :mellow:

Cititi cu atentie posturile anterioare si o sa va dati seama. Cred ca am explicat totul asa cum trebuie! :rolleyes:

Later Edit:
Se pare ca aveti dreptate. Am instalat azi patchul si ii lipseste ceva esential ca sa mearga cum trebuie.
Va duceti in directorul FIFA Manager 08, si cautati fisierul user.ini, il editati cu notepad si adaugati linia asta:

ENABLE_CONTROLLER=1

Salvati, si cand va trebui sa incepeti jocul 3d, nu selectati niciun jucator! ;)
Acum sper sa va mearga! :)

Andutzu
20-02-2008, 03:42 PM
Am facut cum ai zis tu si merge sa controlez jucatorii...dar mai e o problema cand folosesc tastele de directie se misca camera si nu pot seta sa schimb tastele.ce trebuie facut?Pls HELP!!

Astristul
20-02-2008, 10:31 PM
Asta nu mai stiu cum s-o rezolv.:(
Dar jucati-va manager, ca de aia se numeste FIFA Manager. Ca sa controlezi jucatorii exista intotdeauna FIFA (sau PES :p )

Maryusake
21-02-2008, 02:37 PM
Da,insa eu(in sinea mea)folosesc acest patch pentru un manager mode cat mai real.Sau football fusion^_^

______
Mie tot nu imi apare "easy mode"inaintea meciului 3d:rolleyes:

Andutzu
21-02-2008, 03:28 PM
Am rezolvat problema...joc cu Joystick si nu se mai misca camera.Ms Astristule

Astristul
21-02-2008, 07:57 PM
Cu placere! ;)

alex_vacean
22-02-2008, 01:22 PM
Am rezolvat problema...joc cu Joystick si nu se mai misca camera.Ms Astristule

si eu la fel...ma cm bat aia...dar nu toti...e mai fain modul asta de joc...eu joc cu rapid si am luat titlu in primul an din joystick;)

Astristul
23-02-2008, 12:00 AM
Cum ai putut sa termini 1 sezon jucand 3d asa de repede??? :eek:

claudiu.sabit
05-03-2008, 07:24 PM
imi spune si mie cv va rog cum se poate juca in 3D cu toata echipa,va rog mult

marianbotosanim
24-03-2008, 02:14 PM
imi explica si mie cineva pm cum sa setez tastatura sa joc ca fifa08 si fifa manager?

rabesandratana
23-09-2008, 12:36 PM
Daca tot joci un manager, joaca-l la 3D pt ca altfel la instant result sau la text mode, e ca pe vremuri cand statea bunicu' la radio si asculta comentariul meciului. Tre' sa vezi jucatorul in sine ce poate, unde greseste, din ce cauza ai pierdut un meci, daca e de vina sistemul, daca a fost doar o greseala individuala a unui jucator, apoi sa iei masuri in ceea ce priveste etapa viitoare.

Danny79
24-09-2008, 03:02 PM
imi explica si mie cineva pm cum sa setez tastatura sa joc ca fifa08 si fifa manager?

Asa ceva nu am auzit niciodata ca Fifa Manager sa aiba optiune pentru a putea juca precum Fifa.Singurul mod este fusiunea cu Fifa dar asta nu s-a mai facut de la Managerul din 2004.
Oricum ceea ce vrei tu este imposibil la Fifa Manager 08.

mikkel
24-09-2008, 03:34 PM
Singurul mod este fusiunea cu Fifa dar asta nu s-a mai facut de la Managerul din 2004.

Football fusion a fost si in TCM 2005 :D