View Full Version : Vom trece de grupe la EURO 2008
andrei_fcmbacau
13-02-2008, 01:06 AM
credeti ca vom merge mai departe din cea mai puternica grupa din istoria campionatului european cu Italia,Franta si Olanda
Danutz_dark_one
13-02-2008, 07:46 AM
cu putina sansa si cu multa concentrare, eu cred ca da.
stelistul_1000
13-02-2008, 09:24 AM
As fi votat "Nu Cred", dar am preferat sa fiu realist si am votat "Nu"! ;) Cei care incep sa-si faca sperante ar trebui sa nu mai viseze atat, o sa le fie mai rau cand vor vedea scorurile. Nu intelegeti gresit, sunt roman si sunt fan al echipei nationale, dar la grupa in care am picat nici nu stiu daca mai merita sa comentam, HAI ROMANIA! :)
stephen
13-02-2008, 10:09 AM
Nu stiu cum sa va spun,dar nu prea e "cea mai puternica grupa din istorie" .Va recomand sa nu va mai uitati atat la ProTv si Sport.Ro ca spun numai prostii.
Intreb inca odata cu ce difera grupa asta cu cea din 2000 ?Nu v-o amintiti? Germania (viitoare vice-campioana mondiala) , Anglia(care e Anglia) si Portugalia(revelatia competitiei).Misto e ca atunci nu se dadea toata lumea de 3 ori peste cap si urla:Vai de noi,si prefera sa vada in ce forma este echipa nationala si cum va face ea fata.
M.I.L.32
13-02-2008, 10:18 AM
Mi-as dori sa putem trece de grupe, dar e foarte greu. Insa speranta moare ultima asa ca hai Romania !
ar fi ultima sansa pentru generatia actuala.Am raspuns da pentru ca asta imi doresc dar e foarte greu,sa recunoastem
George
13-02-2008, 03:08 PM
eu nu cred... mai ales dupa meciurile amicale : Romania - Israel (0 - 1) , Italia - Portugalia (3 - 1) , Spania - Franta (1 - 0) , Olanda - Croatia (3 - 0) nu vom avea nici o sansa. Singura care a mai pierdut este Franta dar... Spania nu e Israel... Sa fim seriosi!!!
xdevil
13-02-2008, 03:42 PM
Nu! Si o luam grav...
boggy
13-02-2008, 04:28 PM
Nu stiu cum sa va spun,dar nu prea e "cea mai puternica grupa din istorie" .Va recomand sa nu va mai uitati atat la ProTv si Sport.Ro ca spun numai prostii.
Intreb inca odata cu ce difera grupa asta cu cea din 2000 ?Nu v-o amintiti? Germania (viitoare vice-campioana mondiala) , Anglia(care e Anglia) si Portugalia(revelatia competitiei).Misto e ca atunci nu se dadea toata lumea de 3 ori peste cap si urla:Vai de noi,si prefera sa vada in ce forma este echipa nationala si cum va face ea fata.
In 2000 era altceva .Pe nemti puteam sa ii batem ,avusera un lot slab la aceea competitie ,iar pe englezi noi mai de fiecare data i-am batut cand i-am prins si nici ei nu au fost foarte straluciti la EURO 2000 . Portugalia s-a ridicat la asteptari .
In privinta turneului de anul asta norocul va fi un element hotarator si daca tot facem paralele cu ce s-a intamplat in anii trecuti ,in 2000 dupa ce am iesit din aceea grupa am avut ghinionul sa dam de Italia . Asa ca dupa cum joaca Romania la ora actuala si la ce mentalitate au jucatorii (ca daca iesim din grupe suntem campioni si faze de astea) eu zic ca ne-o vom lua serios .
Sa fim realisti.Doar e vorba de Italia,Franta si Olanda.Pe locul 3 putem iesi deoarece am batut Olanda in grupe si cred ca suntem mai buni ca ei.Dar cu Italia si Franta cred ca avem sanse 1%sa castigam.
pikciu
13-02-2008, 11:20 PM
Pe mine m-au deranjat declaratiile jucatorilor, care zic: "de ce sa nu ne gandim sa castigam CE?" Pai bai frate, eu m-as multumi sa dam un gol in astea 3 jocuri, sa avem si noi macar un motiv de bucurie. De ce nu gandesc si ei aproape, sa treaca intai meciurile din grupe si apoi sa zica. Oricum, nu vom reusi surpriza.
champion
13-02-2008, 11:48 PM
Bagati si optiunea: "Sanse mici" :D
Time2Chill
14-02-2008, 12:04 AM
ei pot spera, nu-i costa nimic, miracole se mai intampla in ziua de azi, dar nu cred ca va fi si cazul nostru.
speranta nu moare niciodata si surprize placute pentru noi se mai pot ivi,sa se accidenteze cativa grei de la Franta si Italia.Sa vedem ce va fi atunci,nu ne putem lua dupa niste amicale.In 1992 Danemarca a venit de la plaja(din cauza embargoului Yugoslavia a ramas acasa si s-a calificat urmatoarea clasata in grupa)si nordicii au dat lovitura castigand Campionatul European
M.I.L.32
14-02-2008, 02:03 PM
Va fi foarte greu. Sa speram totusi ca nu ne vom face de rusine.
eLiTe
16-02-2008, 02:24 AM
NU vom trece atat timp cat va juca Ovidiu Petre titular.
Rica25
17-02-2008, 12:42 AM
Dupa mine, sunt 2 posibilitati:ori vom trece de grupe, vom fi revelatia competitiei si vom juca precum in campionatul mondial din 94, ori ne vom face de cacao(sper ca nu)...
Oricum HAI ROMANIA:romania::romania:
vlad89
17-02-2008, 04:49 PM
trebuie sa fim increzatori in fortele echipei noastre, zic ca ne vom califica
Zic ca nu vom da niciun gol. -_-
pikciu
19-02-2008, 12:31 AM
Sa nu ne facem iluzii, ca sa nu avem deziluzii. ;)
bogdang
19-02-2008, 11:00 AM
Depinde foarte mult de forma jucatorilor,starea lor fizica si psihica,dar si de tactica.Daca Romania se baricadeaza in defensiva o sa ne luam la goluri...deci solutia e o tactica curajoasa,ca avem valori pentru ea.Cred ca in proportie de 60% primul meci e decisiv(pt. moral ma refer).Hai Romania:romania:
dupa cum a zis si Chivu avem ultima sansa in grupa..foarte multi dintre voi ati votat ca vom trece de grupe..eu zic sa va ganditi de doua ori..cred ca nici pe 3 nu vom termina :cool:
cristiano_ronaldo
01-03-2008, 07:27 PM
Fratilor, Franta nu mai este ce era demult...ati vazut si voi ce lot are??..numai cativa sunt buni ( Malouda, Ribery, Henry=>care este intr-o forma slabuta, ....)..Italia, sa zicem ca ne va face ceva probleme, asta ar fi problema si Olanda..cu olandezii ne cunoastem si stim ca ii putem face praf! Asa ca nu vad cum de nu am avea sanse?! Nu pe locul 1, ca nici eu nu prea cred..dar totusi locul 2 tot il putem ocupa..nu este grupa mortii.. si din contra..daca vom lua bataie, macar vom capata experienta! Oricum eu sunt multumit ca Romania totusi participa la aceasta competitie europeana pe nume UEFA EURO 2008 si chiar sunt mandru!
de ce zici ca nu este grupa mortii .. ? doar este cea mai grea grupa :D
Cristiano_rolando cred ca esti dilimache rau de tot. Dar ca sa te ajut o sa iti fac un rezumat al fiecarei echipe din grupa noastra.
Partea 1. Studierea generala a grupei C.
La prima vedere, grupa C este clar cea mai tare grupa a europeanului de fotbal din 2008. Uitandu-ne doar la primele 2 formatii care o alcatuiesc ne reamintim finala WC din 2006, Italia-Franta. Avem, deci, finalistele ultimului turneu in grupa C. Ne uitam si la celelalte 2 formati si regasim Olanda, o echipa intesata cu jucatori de la cele mai mari cluburi din lume, cu o scoala de juniori probabil cea mai buna din Europa si printre primele in lume. Dam o geana si mai jos si gasim si Romania, echipa calificata de pe primul loc din grupa sa, o echipa in plina ascensiune, cu jucatori tineri, ambitiosi si dornici de a se afirma. Trebuie, totusi sa reamintim ca Romania nu s-a calificat la un turneu final din 2000.
Partea a 2-a. Analiza fiecarei echipe in detali.
2.1 Italia
Echipa antrenata de Roberto Donadoni s-a calificat de pe primul loc dintr-o grupa cu adversara din Germania din 2006, Franta, avand 29 puncte, inscriind 22 goluri si primind, surprinzator 9.
http://en.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/66/44/17/664417_w2.jpg
Jucatorul cu cele mai multe goluri ale Italiei in preliminarii a fost Luca Toni, atacantul lui Bayern inscriind 5 goluri in 6 meciuri jucate, cu o medie de aproape 1 gol pe meci.
Cel mai bun pasator al italienilor a fost, cum multi se asteptau, jucatorul lui AC Milan, Andrea Pirlo. Acesta a dat 6 pase decisive de gol in cele 11 meciuri jucate, avand o medie foarte buna de 1 pasa la 2 meciuri aproximativ.
Portarul italienilor, Buffon, a incasat 8 goluri in cele 11 meciuri in care a aparat poarta Italiei in preliminarii. Cam multe avand in vedere stilul de joc al Italiei in care apararea e baza iar contra-atacurile sunt de multe ori metoda prin care squadra azzura castiga meciurile.
2.2 Franta
Franta a jucat aceste preliminarii pentru Europeanul din 2008 din Austria si Elvetia fara jucatorul ei emblematic, Zidane, retras dupa finala din 2006 in care a incasat un cartonas rosu pentru capul aplicat in piept italianului Marco Materazzi. Francezii au terminat grupa din care a mai facut parte si Italia pe locul 2, cu 26 puncte avand 25 goluri date, cele mai multe din grupa si 5 primite, cele mai putine din grupe. Cu toate acestea reprezentantii Frantei au fost invinsi de 2 ori, cu Scotia in deplasare 0-1 si tot cu Scotia, de data aceasta acasa cu acelasi scor 0-1.
Goalgheterul Frantei in aceste preliminarii a fost jucatorul Barcelonei, Thierry Henry, cu 6 goluri in 8 meciuri jucate, acesta ajutand echipa si cu 3 pase decisive.
http://en.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/66/43/75/664375_w2.jpg
Actualul goalgheter al Lyon-ului a inscris de 2 ori in aceste preliminarii jucand doar 5 meciuri din cele 12 jucate de francezi.
Jucatorul echipei engleze Chelsea Londra, Nicholas Anelka, a ajutat echipa inscriind nu mai putin de 4 goluri in cele 7 meciuri jucate.
Cel mai eficient pasator al francezilor a fost Franck Ribery, acesta ajutand echipa cu 6 pase decisive dar si 1 gol intrun total de 11 meciuri jucate.
Portarul care a dat cea mai mare incredere Frantei in aceste preliminarii este Mickael Landreau, acesta evoluand in 6 partide, incasand un singur gol. Gregory Coupet a jucat 5 meciuri incasand 2 goluri pe cand portarul Fiorentinei, Sebastian Frey a jucat un singur meci, incasand insa 2 goluri.
2.3 Olanda
Olanda a avut la dispozitie multi jucatori extraordinari dar un antrenor foarte incapatant. Portocala mecanica a terminat grupa din care a facut parte si Romania cu 26 de puncte, cu 3 mai putine decat tara noastra si avand, surprinzator doar 15 goluri marcate in cele 12 partide disputate si 5 incasate. Olandezii au fost infranti de 2 ori, o data de Romania, in deplasare cu scorul de 1-0 si cu Belarus, tot in deplasare cu scorul de 2-1.
http://en.euro2008.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/65/44/82/654482_w2.jpg
Cel mai bun marcator al reprezentativei Olandei a fost Robin van Persie, jucatorul lui Arsenal inscriind de 4 ori in cele 7 meciuri jucate.
Surprinzator, goalgheterul obisnuit al olandezilor a jucat doar 4 meciuri, inscriind 2 goluri.
Printre alti marcatori il evidentiem pe jucatorul lui Liverpool, Dirk Kuyt acesta inscriind 1 gol si pe jucatorul formatiei Ajax, Klaas Jan Huntelaar tot cu un gol.
Cei mai eficienti pasatori au fost la egalitate, cu cate 2 assist-uri Robin van Persie si Clarence Seedorf, jucatorul lui Milan demonstrand ca varsta nu ii da de furca.
Avand la dispozitie o multitudine de tinere talente cat si jucatori experimentati, Olanda poate oricand sa puna probleme celorlalte 2 contracanditate certe la calificarea in sferturile Euro 2008, Italia si Franta.
Partea a 3-a. Concluzii
Grupa C a europeanului din Austria si Elvetia ne aduce fata in fata 3 din cele mai bune echipe din lume, Italia, Franta si Olanda dar si o dornica si ambitioasa nationala a Romaniei, care poate, cu daruire si noroc sa puna probleme colosilor amintiti. Cred ca partidele decisive vor fi Italia-Franta, si Franta-Olanda cu mentiunea ca si Romania poate fi un factor decisiv la clasamentul final al grupei.
Un pronostic pentru grupa C a europeanului ar suna cam asa
1. Italia 7 pct
2. Franta 7 pct
3. Olanda 3 pct
4. Romania 0 pct.
Voi reveni pe parcurs cu alte precizari si detalii. ENJOY!!!
champion
01-03-2008, 09:08 PM
Frumos Alex, frumos :D
:romania:
Rica25
01-03-2008, 09:48 PM
Cel mai bun pasator al italienilor a fost, cum multi se asteptau, jucatorul lui AC Milan, Andrea Pirlo. Acesta a dat 6 pase decisive de gol in cele 11 meciuri jucate, avand o medie foarte buna de 1 pasa la 2 meciuri aproximativ.
Etc, bla bla bla, ETC BLA BLA BLA
Voi reveni pe parcurs cu alte precizari si detalii. ENJOY!!!
crd ca ti-a luat ceva timp sa scrii asta:lol:...
dupa cum ziceam si eu..Romania o sa termine pe locul 4
cristiano_ronaldo
02-03-2008, 11:40 AM
Felicitari d-le Kelly pt. detaliile de care aveam nevoie!..Hai Romania!
Ce-ai spus ma? Esti dus cu capul? De unde sa dau copy-paste? Masoara-ti cuvintele, ciutane...
liquid
02-03-2008, 11:45 AM
Si tot asa de frumos este sa dai si Copy - Paste...in fine..asa suporteri avea si Grecia inaintea inceperii campionatului european din 2004!...
Daca tu nu esti in stare sa scrii un post mai lung de 3 randuri (care sa aiba si o noima) asta nu inseamna ca nu e nimeni de pe aici in stare.
apropo kellerman eu cred ca 1 punct tot il luam .. chiar daca este grupa mortii .. nu ar fi inposibil sa facem un egal cu olanda acasa ..
xdevil
02-03-2008, 03:09 PM
acasa? prietene toate meciurile se joaca in austria...
acasa? prietene toate meciurile se joaca in austria...
aaa...:confused: dar se joaca si tur si retur ?
M.I.L.32
02-03-2008, 04:35 PM
nu...vor fi doar 3 meciuri
Bogdan_RBF
02-03-2008, 10:26 PM
trebuia pusa si optiunea "Cred ca da" :D
Cine credeti ca v-a castiga grupa noastra?
E clar ca primele doua vor fi Franta si Italia..dar care credeti ca v-a fi pe 1 si care pe 2 ?
Eu spun ca Italia are cele mai multe sanse , deoarece are lotul mai bun ca al Frantei si Franta nu mai joaca cum juca acum cativa ani..
shinoda
02-03-2008, 11:04 PM
Cine credeti ca v-a castiga grupa noastra?
E clar ca primele doua vor fi Franta si Italia..dar care credeti ca v-a fi pe 1 si care pe 2 ?
Eu spun ca Italia are cele mai multe sanse , deoarece are lotul mai bun ca al Frantei si Franta nu mai joaca cum juca acum cativa ani..
Ba omule, nu mai vorbi despre Euro cand tu crezi ca meciurile de acolo se joaca in sistemul tur retur.
Pe ce stadion jucam primul meci cu Italia, pe Borzoghean la Piatra Neamt?
Ba omule, nu mai vorbi despre Euro cand tu crezi ca meciurile de acolo se joaca in sistemul tur retur.
Nu am voie sa vorbesc ? da cine te crezi tu aici ? Administratoru forumului ? eu stiam ceva ce nu a fost corect .. am gresit .. si .. ai tu ceva inpotriva ? de ce nu ma dai mai bine in judecata ?
shinoda
02-03-2008, 11:30 PM
Nu am voie sa vorbesc ? da cine te crezi tu aici ? Administratoru forumului ? eu stiam ceva ce nu a fost corect .. am gresit .. si .. ai tu ceva inpotriva ? de ce nu ma dai mai bine in judecata ?
Ma cred Allah ma. Ai vreo problema? Daca da, fa o laaba.
Cat despre ce va obtine echipa noastra la Euro, raman la parerea ca doar cateva strangeri de mana. Avem ghinion ca am picat in grupa cu echipe foarte puternice.
sisu_stelistul
03-03-2008, 08:34 PM
Eu zic ca putem obtine macar 2 puncte, vom vedea ce va mai fi pana atunci, oricum dupa infuzia de jucatori straini in campionatul nostru, dupa cm din 2010 va veni iar o perioada proasta pentru noi.
Cam aiurea facut sondajul asta.
La inceput credeam ca nu avem nici o sansa sa trecem, dar daca ne gandim mai bine, parca tot timpul cand am avut de jucat cu echipe bune in grupe, ne-am descurcat destul de bine. Eu zic ca dupa ultimul meci vom obtine o calificare de pe lcoul 2. Iar pe 1 va fi Italia.
JohnnyUSA
21-03-2008, 01:12 AM
Votat NU. Nu avem valoarea necesara.
xdevil
21-03-2008, 05:59 PM
Nu stiu daca este neaparat vorba de valoare. Nici grecii nu au avut o valoare fantastica. Cred ca mai mult este vorba de mentalitate decat de valoare.
JohnnyUSA
22-03-2008, 03:16 PM
Bine punctat d3vil, pe langa valoare includ si mentalitatea.
South_boy
31-03-2008, 08:38 AM
logic ca nu doar cand auzi numele ecipelor din grupa noastra si te ia durerea de cap
e vorba si de mult noroc.Amintiti-va Franta-Senegal
G-Cute
05-04-2008, 12:51 AM
Eu am votat Da! Nimic nu este imposibil...
Varaloi
05-04-2008, 11:32 AM
Ar fi trebuit sa puna la poll s-ar putea, cam acolo sunt eu. Dar asa...am votat DA, ca avem musterii talentati, totul e posibil...
bullzeye
05-04-2008, 11:46 AM
Pana la urma probabil ca nu ne vom califica, dar pe de alta parte sunt convins ca oricum suntem peste alte tari care in schimb vor ajunge in sferturi.
Nu cred.Deoarece am picat intr-o grupa cu echipe superioare valoric noua.
eu zic k putem trece...90% depinde de primul rezultat si al doilea...dar nu e o tragedie dak nu castigam primul meci...putem face puncte cu celalalte echipe..asa cum am facut egal cu Spania si am batut Olanda..terminand grupa pe primul loc ..nu vad dc nu am putea trece...mai ales cu Mutu care e in mare forma...
xdevil
12-04-2008, 07:14 AM
Daca facem cel putin egal in primul meci, cred ca ne calificam. Daca pierdem, se duc toate sperantele :)
gigimures
20-04-2008, 05:08 PM
poi pe olanda putem bate italia am facut un egal inainte poate facem si acum... macar sa facem o impresie buna :D la euro :)
bogdan7
31-05-2008, 10:44 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zbKsWf5GpV8
http://www.youtube.com/watch?v=7_Mk7fO_J8w&feature=related
Emotionant:romania:
Sincer cred ca Romania va face o figura frumoasa... Hai Romania !!!!!!!!!!!:romania:
buuflet
18-06-2008, 11:34 AM
si am luat bataie de la olanda si nu neam calificat :((
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.