View Full Version : Ce vreti de la joc
Ce vreti de la FIfa 2005?
Cum ati vrea sa fie jocul?
Ce sa aiba in plus fata de 2004?
Ce sa fie diferit fata de Fifa 2004?
etc.
In primul rand as dori ca in Fifa 2005 jucatorii sa nu mai alerge disperati dupa mingile care ies sigur in afara terenului. Asta ar insemna sa le dea ceva mai mult creier. Apoi mai sunt, in realitate, jucatori mai lenesi (batrani sa le spunem) care alearga mult prea bine in joc ( cazul lui R. Bagio). Cred ca ar trebui rezolvat si acest lucru. Cam atat imi vine in minte acum... 8)
djal3x
16-03-2004, 08:31 PM
un meniu mai bogat mai ales la turnamets..(ex uefa chapions league, uefa,etc.) stadioane mai multe....mai multe sunete...(ex la uefa c.l.sa fie melodia care e la televizor (asa e la ps2)si la uefa)[FONT=Courier][SIZE=14]Si mai multe :mishto:
RaPiDuTz
16-03-2004, 09:39 PM
misto topicul asta a la wishlist :)
sa vedem cam ce as vrea eu de la acest joc...in primul rand gameplay mai bun,iar asta ar insemna o miscare cat mai reala in teren a jucatorilor, sau mai bine zis gameplay asemanator cu al pes3-ului...in al doilea rand un meniu cu mai multe optiuni si o "navigare" mai usoara pe el...ar fi bine ca EA-ul sa puna toate noile chestii ale lui Fifa Euro 2004 printre care ar fi si treaba cu ploaia (poate cine stie si zapada :P ) sau una care mi-a venit in minte acu` ca terenul sa se strice spre finalul meciului mai ales pe timp de ploaie...in al treilea rand ar mai merge si o imbunatatire a anumitor efecte vizuale de pe stadion cum ar fi asezarea spectatorilor care pt fifa 2004 mi se pare complet aiurea si poate niste torte ceva pt ei... :)
A si ca sa nu uit...parca ar mai merge si o imbunatatire a "modului"
trainging ca atunci cand joci cu o echipa in career mode sa o poti antrena executand lovituri libere si cu cat vei da mai multe goluri din ele in timpul antrenamentului jucatorul sa creasca in skill
LiviuRO
17-03-2004, 01:42 AM
Personal, as vrea ca jocul sa nu se transforme intr-un Mortal Kombat, si ma refer aici la tastele folosite. De acord, posibilitati de controlare a jucatorilor cat mai variate, dar totusi sa nu se exagereze, pt ca in versiunea PC e greu sa joci competitiv cu 12 taste.
Eliminarea bug-urilor din 2004, si a celor din versiunile mai vechi (trecerea jucatorilor prin plasa portii, prin bara - sa-i fac placu lu Johnny :))
Cresterea in spectulozitate a jocului.
Diferentierea si mai evidenta a jucatorilor decat in 2004, functie de coeficientul pe care il au.
In rest, keep up the good work, si surpindeti-ne si anul viitor!
DarkComy
17-03-2004, 12:01 PM
-sa faca gameplayul din ce in ce mai realist :mishto:
-meniu mai complex
-vreme vreau sa ploua sa ninga vreme sa influenteze vizibil jocul echipelor :angry: nu sa ninga tot meciul si la sfarsit tot gazonul e verde sau chestii din astea
-vorba lui Rapidutz in galerie nar strica niste torte
JohnnyUSA
17-03-2004, 12:37 PM
Sa semene cu PES4 ? :D
lol D_dogg .. apreciez jestul.
Poet Of Tragedies
17-03-2004, 10:45 PM
Si driblingurile sa se faca mai usor...ce naiba,mai usor le fac in realitate decat in fifa.
As vrea de la fifa2005 tot ce nu mi-a oferit fifa2004. Adica un joc de pase bine gandit, realist, suturi realiste + golurie realiste, m-am saturat ca fiecare gol sa fie "trucat" adica cu portarul care sta lipit de stalpus opus si se arunca dupa ce mingea intra in poarta. Vreau posibilitatea de a face spectacol pe teren, centrari precise, si pase lungi care sa nu se loveasca tot tipmul pe adversar. Posibilitatea de a dribla , si cel mai important sa se tina cont de valorea jucatorilor, sa nu vad cum Albinoreffe bate Real.
Vlad87
18-03-2004, 09:45 AM
As vrea un gameplay mult mai bun un meniu mai interesant multe stadioane si sunete si ECHIPE ROMANESTI ceet mai multe.Stiu ca nu se poate dar asta imi doresc eu.
ce vreau?
reprogramarea tastei SHIFT :sanshine2:
sistem de joc mai CUSTOM (sa pot pune jucatori unde vreau eu) :mishto:
meniul trebuie modificat ..... :angry:
sa se revina la vechiul sistem in care fisierele create de joc (salvari...) erau in directorul jocului nu in MY DOCUMENTS :nashpa:
CHEATS!!! :ph34r:
mai am ceva idei dar pe altadata
Si ar mai trebui fratilor ceva:
UN Crack NO CD !!!!! :mishto: :D
danutz_andrey
18-03-2004, 05:57 PM
Eu as vrea un gameplay mai realist,mai multe stadioane,sa puna un turneu Road to World Cup 2006,echipe mai vechi cum era la Fifa2000 si mai multe campionate!
P.S. NO CD crack pt. jocuri se gaseste peste tot pe net.
djal3x
19-03-2004, 11:40 AM
:mishto: cred ca ar trebui multe pt 2005...!TRAIM CU SPERANTA! :mishto: :bere:
-Razvan-
20-03-2004, 08:14 PM
Cu toate ca nu am apucat sa ma plictisesc serios de FIFA 04 as vrea (parca fac scrisoare pt. Mos Craciun):
-multiplayer fara sa fie nevoie de UPDATE;
-sa pot salva reluarile;
-configurare taste;
-public mai animat in tribune (in 2004 parca e o imagine lipita de tribune) :zzzz:
-driblinguri mai multe si mai usor de realizat (in 2004 ca sa faci un dribling k-lumea tre` sa ai maini de pianist) :nashpa:
-un eventual Creation Centre inclus;
-ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI;
-DIVIZIA A (da, acum vorbeam de FIFA 2152); :oops:
-Disparitia unor ligi introduse doar pt. a fi cumparate CD-urile de acea nationalitate; :flipa:
Bah, cam atat ca nu mai am idei
yahoo
21-03-2004, 07:37 PM
Hai sa enumar:
-Cupe europene. :pimp:
-Driblinguri mai usoare de facut si pentru fiecare jucator star sa exite un anumit timp de Freestyle. :dansing:
-Cand Roberto Carlos suteaza sa dea goluri din alea "spatiale". :P
-si mai multe dar nu imi vine in minte.
-aaaa.....public in realizare 3D. :cooool:
Pizzi
22-03-2004, 09:36 AM
-posibilitatea de a-ti crea proprii jucatori (un fel de creation center cum era in versiunile mai vechi ale jocului) adica ceva in genul celui din pes3
-efecte realiste ale vremii....mingea se opreste mai repede daca niste sau sare demential daca ploua, jucatorii obosesc mai repede pe timp de canicula.
-diferente mai mari intre echipele mari si penibilitatile din campionatele necunoscute bagate numai pt reclama si vanzare de cduri.
-nu-mi doresc o divizia a facuta de EA pt ca nu vreau sa ma trezesc cu jucatori brazilieni sau americani la steaua s.a.m.d. mai bine astept sa scoata fifa romania patch-ul pt ca atunci e intr-adevar divizia a.
-un management mai complex al jucatorilor si al clubului
-trainingul sa aiba efecte asupra jocului. adica daca ma antrenez cu un jucator de 18 ani adus la Real timp de o luna incontinuu executant lovituri libere sa creasca in skill. cam atat
KYssY
24-03-2004, 06:40 PM
pe langa de ce au spus cei de sus n-ar fi rau, desi imposibil, tot la trainig (care apropo ar fi fain sa poti sa joci in cariera si sa aiba efect asupra jucatorilor? --> Pizzi) ar fi senzational daca ai putea sa joci si tenis de picior :D !!!!!!! vise . . . . . . vise
RaPiDuTz
24-03-2004, 08:57 PM
interesante propunerile...ia sa vb eu cu astia de la EA sa rezolve toate astea pt Fifa 2005 :P
dar oricum pana atunci va aparea Euro 2004 peste vreo luna jumate si va aduce si ala ceva chestii noi ;)
bfcsquadra
24-03-2004, 09:04 PM
meniuri mai manevrabile ca in FIFA 2002
:valuri:
cum ati bagat smilii astia cu fulare cu echipe?
RaPiDuTz
24-03-2004, 09:15 PM
[offtopic] pai asta cu fularu de la semnatura mea e facut de mine... ;) [offtopic]
Edy_smf
25-03-2004, 06:01 AM
Dec eu as vrea asa:
.1.-Gameplay-ul mai realistic...
Pase,centrari suturi sa nu mai fie intodeauna cum sint la 2004.Deci sa poti pasa inapoi de la atacant spre un mijlocas fara sa o dai adversarului.Deposedarile sa se poata realiza fara sa iei mingia sa sa sara inapoi la adversar.Centrarile sa se poata face ceva mai precis ,cam cum erau la fifa 2003.Sa poti demarca orice jucator cum vrei cum era la fifa 2003 si sa se scoata sistemul off the ball.Portarii sa fie mai inteligenti nu sa stea tepeni cind vine o centrare la capul unui adversar in careu si sa ia gol sigur.Loviturile libere sa nu mai fie impuse de o bara care fuge cum vrea ea..sa se poata fixa cum vrei sa tragi nu la noroc..daca prinzi bine daca nu trage aiurea...deci sa nu fie pe timp bara aia care se misca.Sa fie scos sistemul asta timpit de cornere unde nu vezi nimic ce e in careu ..dai la nimereala daca vine vine si da daca nu...deci la cornere sa poti bate si pe jos,si inapoi,nu numai sa centrezi in careu la nimereala...eventual sa fie reintrodus sistemul de cornere de la fifa2003 si sa ai aceiasi camera din timpul jocului nu camera fixa la cornere si lovituri libere de nu mai vezi nimic ce se intimpla dupa ce ai batut.Mai multe animatii ,mult mai multe driblinguri...la 2004 lipsesc cu desavirsire...sa se poate aduce pina si portarul in atac la lovituri libere sau cornere...deci un gameplay cit mai realistic unde o echipa disperata ataca intr-adevar cu toata echipanu numai cu atacantii iar fundasii ramin la marginea careului lor.portarul sa nu mai faca hent,sa nu mai puna mina pe mingiile date inapoi cu piciorul de coechipieri.Portarul sa poata lua cartonas galben,sau chiar sa poata fi eliminat la faulturi si sa se poata accidenta si el. La deposedari sa nu se mai poticneasca aiurea jucatorii cind apesi pe d.Sa nu mai faca takle pe linga jucatorsi sa se intoarca si sa fuga aiurea pe urma...
.2.-Lotul echipelor
Sa poti avea tot lotul convocat disponibil in timpul jocului nu numai 4 rezrve disponibile,deci o varietate mai mare de schimbari de tactica in timpul meciurilor..ce te faci daca nu ai portar de rezerva..sau nu ai rezerva pe post a unui jucator care s-a accidentat?
.3.-Campionate
Sa ai posibilitatea de a face ce campionat vrei in ce sistem vrei plecind de unde vrei..preliminarii etc
Sa nu mai lipseaca cupe intertari cu echipe nationale bineinteles
Sa NU se mai poata juca cu o echipa contra aceleiasi echipe.Ex:Brazilia vs Brazilia.
.4.-Comentariu cit mai diversificat...
sa nu se mai repete aceleasi fraze in timpul meciului...
Sa aiba toti jucatorii numele inregistrat de comentator
Citeva cuvinte despre fiecare jucator sau macar despre unii mai interesanti...spuse bineinteles cind meciul e mai linistit sau oprit...nu la faze fierbinti...ar fi penibil:)
.5.-Scandari si imnuri pentru fiecare echipe,mai ales pentru Nationale
Scandarile si cintecele de incurajare cu rostul lor..de incurajare cind e nevoie de bucurie cund echipa conduce...nu aiurea sa cinte galeria echipei care piede cintece de bucurie:)
.7.-Spectatori mai realistici
Eventual steaguri in tribune,mai multe bannere,torte,confetti,fum pe stadion,atmosfera incinsa...
La meciuri amicale sau care conteaza mai putin spectatori mai putini...
.8.Grafica mai reala
Ma refer la raportul de dimensiune al jucatorilor fata de teren...sint terenuri foarte mici...
.9.Weather Cast
Posibilitatea de a ninge daca un meci este discutat iarna ,sa ploua eventual,soare in celelalte anotimpuri...toate astea realistic sa nu ne trezim cu zapada pe teren daca un meci este disputat in iulie ...etc iar gameplay-ul si terenul sa fie afectat de vreme si de meci ...sa se formeze balti ,sa se adune zapada la marginea terenului ,sa se acopere tusele cu noroi sau zapada si sa fie refacute la pauza...sa se murdareasca jucatorii si mingia..etc
posibilitatea de a alege cind joci un amical si e vremea sa fie in functie de data respectiva.
.10.Viteza de joc
Sa NU se mai poata schimba viteza de joc,deci viteza sa fie una singura si cit se poate de reala nu sa alerge jucatorii mai repede ca sutul:)in varianta multiplayerte trezesti cu cite unu care oaca pe fast...e chiar penibil...
.11.Multiplayer
Chat in timpul meciului
1 min pauza ..si posibilitatea de a pune pauza de cite ori vrei nu numai de 3 ori ...ce te faci daca suna la usa sau telefonul si esti singur acasa???
Cam atit deocamdata..daca mai obsevceva care ma nemultumeste deocamdata la fifa o sa revin :blink: acum nu prea imi mai vine nimic.. :D
D3m3ntial
25-03-2004, 08:57 AM
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=blue]
Salutare !
Eu joc fifa inca din 1999,joc care mi s-a parut foarte bun,la vremea aceea,avea, daca tineti minte,chestia aia de simulai o cadere :naughty:
Acum,dupa atatia ani de joaca...cam ce as vrea de la fifa 2005?
As vrea in primul rand ca galeriile,cat si suprafata terenului de joc,sau imprejurimile sa fie cat mai realiste,dupa fiecare stadion in parte...asta cred ca e destul de usor de realizat,este o imagine "statica" care poate fi implementata.
...poate faac si aia valuri prin tribune :mishto:
Apoi,ar trebui ca la fiecare schimbare,jucatorul care iese sa fie vizibil apreciat sau depreciat de catre galerie,in functie de cum joaca :P
Deasemeni,la un injury sa cheme arbitrul pe nenea cu targa :P .Ar trebui mult umblat pe la arbitri...
1.prea mult seamana intre ei ; 2.nu reactioneaza la protestele jucatorilor...dupa un galben,la proteste sa dea si rosu:P
Jucatorii ar trebui si ei sa fie mai "destepti" si sa vedem si noi arbitrul nene cum da indicatii sau se supara la faze naspa :P
Mai sunt multe de spus dar...mi-am dat si eu cu parerea.
Ce spuneti ?
KYssY
25-03-2004, 06:32 PM
eu vreau si tenis!!
djal3x
25-03-2004, 08:31 PM
ar fii super marfa daca ar fi si o sectiune cu tenis de picior...chiar ar fi SUPER!!si inca ceva...sa aiba mai multe sunete...si mai multe conditii de vreme ..ca la 2004 e numai soare si luna! :mishto: :P
Andrei_C
25-03-2004, 10:09 PM
eu as vrea macar sa aiba Steaua , ca in rest e bun :) :P
Pizzi
26-03-2004, 08:21 AM
azi ma duc sa joc tenis de picior.....bagati asta in fifa 2005 :lol: :cooool:
KYssY
26-03-2004, 05:01 PM
vad ca a prins ideea, poate le place si celor de la EA!!
RaPiDuTz
26-03-2004, 07:55 PM
stati linistiti ca nu o sa faca ei asha ceva...
KYssY
26-03-2004, 08:17 PM
dc crezi ca prin america nu se joaca tenis de picior?? :P
sunt constient ca nu-i nici o sansa
Sirius
26-03-2004, 10:48 PM
Eu ash vrea o dinamica mai mare a jocului. Nu intru in detalii, ca mi-e lene.
Apoi as vrea sa fie modificat sprintu care e mult prea artificial. Mai exista stilul Bratu, Roberto Carlos etc.
Dribblingu sa fie mai eficient si mai frumos.
Vremea sa varieze si publicu sa fie 3D (desi o sa manance la resurse :alida: -jocul,nu publicul :D ).
Accidentarile sa fie mai reale (si sa avem, optional cutscenes cu targa si medicii).
Cutscenes la schimbari. (desi cred ca socceracces au facut deja asta).
Licenta si la CL si UEFA cu tv patch-urile de rigoare.
Si ma mai gandesc...
LiviuRO
27-03-2004, 02:08 AM
Asta cu Liga ar fi chiar bestial! Si contractul cu Nike ar fi iar important.
djal3x
27-03-2004, 01:08 PM
ar trebui multe la fifa 2005...dar nu stiu daca si pe jumatate ce am spus pe aici nu cred ca se va introduce in fifa 2005! :cooool: ca astia de la ea : :zzzz:
Sk8erBoy
27-03-2004, 03:33 PM
Hai sami adun tot ce vreu i
sa poti sa salvezi replyurile
coregrafia tribunelor: nishte fumogene , torte \ valuri \ sa mai si huiduie si sa stirge numele (ex daca face mutu o faza : MUUUTUUUU etc) sa arate schimbarile si reactia tribunelor .
Sa unlock ceva daca castigi uefa cl etc
la conometru : sa bage si prelungirile
Sa aiba creation centre
raportu jucator/tern mai altfel , ca e cam ciudat
controlul mai freestyle (daca intelegeti ce vreau sa scrriu :P )
driblinguri in viteza (gen R. Carlos) ; la f04 cand apesi shift si driblezi parca s-o oprit timpu
sa poti sa dai pe jos si din afara careului
suturi cu mult efect
forta suturilor mai puternica
diferente mai mari intre skill jucatori
cand antrenezi sa creasca skilu
grafica mai stilu (DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
ghete personalizate
muzica mai faina (ar fi buna la ucl aia de la pro tv cand incepe meciu)
mingi mai diferite
etc
P.S.:daca imi mai vine ceva , va zik io
RaPiDuTz
27-03-2004, 07:39 PM
pt UCL ar fi prea bestial sa cante melodia aia la inceputul fiecarui meci si la finala dupa ce se termina meciul sa cante aia cu WE ARE THE CHAMPIONS (adik cum e in pes3 cu patchul :) )
plus o chestie care ar trebui neaparat EA sa o modifice ar fi bucuria dupa castigarea unu trofeu care la fifa 2004 mi se pare absolut penibila... <_<
djal3x
28-03-2004, 11:53 AM
aici ai dreptate...mai marfa era la wc 98....cand luai trofeul...mai misto..super...fata de 2004 e .... :zzzz:
KYssY
28-03-2004, 12:06 PM
Originally posted by djal3x@Mar 28 2004, 12:53 PM
aici ai dreptate...mai marfa era la wc 98....cand luai trofeul...mai misto..super...fata de 2004 e .... :zzzz:
wat the fuk face in 2004 ca sar mereu peste cutscenurile de la sfarsit de meci?
in 98 erau multe!!!! si cand schimbai jucatori parca, no?
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 27 2004, 07:39 PM
plus o chestie care ar trebui neaparat EA sa o modifice ar fi bucuria dupa castigarea unu trofeu care la fifa 2004 mi se pare absolut penibila... <_<
In FIFA 2004 Jucatorii nu se bucura pentru castigarea unui meci !!! Ei doar fac putin cu mana la spectatori.... mai sar putin in sus,....
...mai mult se bucura pentru inscrierea unui gol.
Ar fi un lucru bun sa se introduca niste filmulete la schimbari, la faulturi ( vreau sa vad cum se iau jucatorii pumni :boxeaza: ca in NHL2002)
Fabolous`
28-03-2004, 04:31 PM
Ce as vrea de la fifa 2005?
Pai in primul rand sa schimbe grafica ca cea de la 2004 este penibila(cea de la 2003 era mai bine realizata). Camerele de la 2004 sunt putzine shi nu ofera multe posibilitati de ajustare. Mi-ar place sa fie shi cutsceneuri cu acccidentarile shi schimbarile nu un ecran negru pe care scrie loading.
Meniul la 2004 shi 2003 e putin cam complicat(in speta la 2004).
La versiunile mai noi de fifa (2003, 2004) s-au scos driblingurile care la fifa 99-2001 shi chiar la 2002(cu 1-2-urile) erau distractive. In fata portii nu mai poti dribla portaru ceea ce face jocu mai putin realist. Portarii sun extrem de slabi din moment ce la dai goluri de la mijlocul terenului pe profesional. Sa fim seriosi daca ceva ar trebui schimbat ar fi performantele portarilor care sa apere mai multe suturi.
!! Shi in primul rand ar trebui schimbat comentariul celor doua panarame John shi celalalt scotianul ala enervant!!!
In rest este un joc frumos shi relaxant.
Shi cred ca campionatul romanesc este mai tare ca liga a 2 shi a 3 a engleza la care nu le vad rosul in joc.
Sanatate shi respect :bere:
KYssY
28-03-2004, 04:41 PM
Originally posted by Fabolous`@Mar 28 2004, 05:31 PM
Shi cred ca campionatul romanesc este mai tare ca liga a 2 shi a 3 a engleza la care nu le vad rosul in joc.
:offtopic: DIV. A e incontestabil mai buna decat alea 2 ligi!! da' sincer mie imi place sa joc cu echipe mici si le duc (incerc sa le duc) pana in finala C.L.!! cred ca asta aveau in gand aia de la EA: "tensiunea promovarii"!!! e foarte distractiv, incearca: ia cea mai slaba echipa din div a 3-a (LINCOLN CITY sau YORK CITY) si vezi cat de jos poti sa ajungi!!
danutz_andrey
28-03-2004, 04:59 PM
Eu am luat pe York City si am dus-o pana in Div1.!Mai mult nu am putut si am jucat numai pe WC.Echipele astea sunt puse aici mai mult pt.cei din Anglia.dar asta nu inseamna ca nu putem sa ne jucam si noi cu ele chiar daca eu unul nu cunosc nici un jucator.Nici nu aveam de unde.
KYssY
28-03-2004, 05:02 PM
nici nu cred ca sunt jucatorii din realitate da' poti sa transferi niste juc. romani si devine o echipa mult mai bengoasa (juc. romani sunt foarte ieftini!! pe mutu la dat chease la mine cu doar juma din valoarea lui!!!!!!!) da' in fin' deviem al dreacu de la subiect!!!!!!!!! :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
paulgreb
31-03-2004, 02:25 AM
As vrea multe dar o sa spun doar ce nu s`a scris pana acum.
La jucatorii mai importanti mi`ar place sa le recunosc stilul (driblinguri , suturi , alergarea etc )
Sa nu mai existe pozitii favorizate pentru suturi ( cum e in 2004 unde daca tragi trei suturi la coltul lung de la 30 de m dai doua goluri , iar la coltul scurt trebuie sa te chinui ceva )
La echipa nationala sa imi selectionez jucatorii , macar la nationalele care au si liga in cadrul jocului.
Daca ajung sa joc in Champions League cu o echipa din diviziile inferioare (Anglia, Italia , Spania , Germania) dupa ce am promovat si am castigat titlul , mi`ar place sa joc cu Real si Milan nu cu Albacete si Lecce.
Si jocul putin mai elaborat , mai multe trasee pt pase , situatii mai diverse in atac si aparare pt ca la un moment dat apar stereotipuri.
Si pana la urma , oricum ar fi , abia astept sa il joc :lol:
Poet Of Tragedies
31-03-2004, 02:29 PM
Mai e o chestie SUPER-TAMPITA la Fifa 04:-Ati observat,cand bateti o echipa si omul meciului este desemnat un jucator din echipa respectiva cum se bucura acesta...lol...mai ca prietenu nostru Claudiu R. de-a rasturnat tribuna :D ,ar trebui sa rezolve treaba asta ca io n-am vazut nici un jucator care a pierdut cu 5-2 sa se tavaleasca pe jos de bucurie :lol: .
Binlad3n
31-03-2004, 07:43 PM
pai io as vrea de la fifa 05 un gameplay mult modificat ... fifa04 stinks ... adiq sa fie pasele mai realiste , suturi mai frumoase. .. sa existe driblinguri ... nu ca la 2004 ....
cornerele ar mai trebui schimbate pentru ca sunt penibile .... nu vezi nimic in careu dar din 5 cornere dai 3 goluri ... fara sa te chinui prea mult ....
jucatorii ar trebui facuti mai destepti ... adiq sa vada si ei culoarele si sa dea pasa acolo .... cand dai pasa inapoi sa nu mai dai la adversar ... ca in 2004 ....
si meniul as vrea sa fie schimbat ca la 04 e super naspa si greu de folosit ....
si as mai vrea si niste stadioane mai reale si niste spectatori 3D ... cu niste alea in mana ... sa strige si ei sa faca ceva ... ca in 04 parca ar fi o poza spectatorii ....
:sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: :sanshine2:
parerea mea ....
Pizzi
01-04-2004, 08:30 AM
as vrea sa pot sa-i tin de tricou pe unii jucatori sau sa simulez faultul. sa protejez mingea sau sa selectez un singur jucator cu care sa joc pe tot timpul meciului.
Poet Of Tragedies
01-04-2004, 03:18 PM
Si in 2004 poti sa tragi de tricou jucatorii ;)
Poet Of Tragedies
01-04-2004, 04:49 PM
Pai daca ataci din spate un jucator cu tasta "D" o sa vezi ca in 50% din cazuri o sa-l traga de tricou si o sa cada amandoi pe spate. ;)
KYssY
01-04-2004, 04:50 PM
adik te apropi de juc. lui mai de la spate si cand esti in lateral dai ori a ori d preferabil a si in trage pe alalalt (mai mult de umar) si il da pe spate!!
sau alta varianta cand pur si simplu te impingi in el si va incetinii, nu e evident da' cred ca la asta s-a referit!!
Originally posted by Pizzi@Apr 1 2004, 08:30 AM
as vrea sa pot sa-i tin de tricou pe unii jucatori sau sa simulez faultul. sa protejez mingea sau sa selectez un singur jucator cu care sa joc pe tot timpul meciului.
E plictisitor si ENERVANT sa joci cu un singur jucator tot timpul meciului
KYssY
01-04-2004, 06:03 PM
e misto la hokey si baschet, la altele sux hard!!
Originally posted by Sk8erBoy@Mar 27 2004, 03:33 PM
Hai sami adun tot ce vreu i
sa poti sa salvezi replyurile
coregrafia tribunelor: nishte fumogene , torte \ valuri \ sa mai si huiduie si sa stirge numele (ex daca face mutu o faza : MUUUTUUUU etc) sa arate schimbarile si reactia tribunelor .
Sa unlock ceva daca castigi uefa cl etc
la conometru : sa bage si prelungirile
Sa aiba creation centre
raportu jucator/tern mai altfel , ca e cam ciudat
controlul mai freestyle (daca intelegeti ce vreau sa scrriu :P )
driblinguri in viteza (gen R. Carlos) ; la f04 cand apesi shift si driblezi parca s-o oprit timpu
sa poti sa dai pe jos si din afara careului
suturi cu mult efect
forta suturilor mai puternica
diferente mai mari intre skill jucatori
cand antrenezi sa creasca skilu
grafica mai stilu (DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA)
ghete personalizate
muzica mai faina (ar fi buna la ucl aia de la pro tv cand incepe meciu)
mingi mai diferite
etc
P.S.:daca imi mai vine ceva , va zik io
sa poti sa salvezi replay-urile si in format avi !!!!!!!!!!!!!
KYssY
01-04-2004, 08:09 PM
not bad!!
not bad!!
not bad!!
not bad!!
nice list!!!
RaPiDuTz
01-04-2004, 08:50 PM
Originally posted by 8ic@Apr 1 2004, 07:05 PM
asta se poate face foarte usor folosind un programel... ;)
KYssY
02-04-2004, 09:13 AM
Originally posted by RaPiDuTz+Apr 1 2004, 09:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (RaPiDuTz @ Apr 1 2004, 09:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-8ic@Apr 1 2004, 07:05 PM
asta se poate face foarte usor folosind un programel... ;) [/b][/quote]
da???
care-i ala??
CARE? RApidutz???????????????????
KYssY
02-04-2004, 12:07 PM
no, pe bune!! zi-ne si 9 ca vreau sa ma laut cu niste reluari!!!
RaPiDuTz
02-04-2004, 01:40 PM
pai eu folosesc Fraps-ul si HyperCam-ul iar de editat avi-urile, VirtualDub ;)
KYssY
02-04-2004, 01:42 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Apr 2 2004, 02:40 PM
pai eu folosesc Fraps-ul si HyperCam-ul iar de editat avi-urile, VirtualDub ;)
wat the f**k is that??? :o
cred ca tre' sa-i dau in search cu dc++!! :lol:
oricum, merci RaPiDuTz!!! esti un dulce!! :P :lol: :lol:
danutz_andrey
02-04-2004, 05:30 PM
Cam cat au toate programele astea la un loc?
RaPiDuTz
02-04-2004, 05:46 PM
pai nici 2 mb... :)
dar nu trebuie sa le iei pe toate daca nu vrei...iti recomand Fraps ;)
in caz ca nu merge Fraps ia HyperCam si ca sa modifici avi-ul adik sa il dai o calitate mai proasta dar marime mai mica foloseste VirtualDub
Am reusit sa fac un avi de la 90 de mb la 2 mb si sa se vada cad de cat acceptabil cu el...e f util ;)
danutz_andrey
02-04-2004, 05:49 PM
Oare le gasesc undeva pe net???
RaPiDuTz
02-04-2004, 06:05 PM
da normal...iti recomand dc++-ul... ;)
danutz_andrey
02-04-2004, 06:10 PM
Deja am facut rost de ele!Le aveam pe un CD!
Imi zici si mie te rog cum folosesc HyperCam-ul? :D
KYssY
02-04-2004, 06:50 PM
ce vrea eu de la joc:
sa fie cu niste bulangioaice goale si beate care sa se fute la greu si sasi bage chiesti in p***a!!!
djal3x
03-04-2004, 10:04 AM
bai kyssy ..daca postezi numai cu injuraturi nu mai posta..te rog eu..ca esti un mare pampalau!!!!
djal3x
03-04-2004, 01:52 PM
La fifa2005 ar trebui..:
-gameplay mai bun
-meniu mai usor de folosit
-incidente mai reale
-cand ii da cartonas jucatorul sa prostesteze..
-galerii cu o coregrafie la fiecare meci(derby)
-la accidentari sa cheme targa sau echipa medicala
-antrenorul echipei sa se agite pe margine
-dupa gol sa arate un film cu banca de rezerve..
RaPiDuTz
03-04-2004, 11:30 PM
Originally posted by djal3x@Apr 3 2004, 02:52 PM
-galerii cu o coregrafie la fiecare meci(derby)
asta intradevar ar fi foarte frumos dar nu prea cred ca EA-ul va face asha ceva... :(
djal3x
05-04-2004, 08:58 AM
ai dreptate..putine sanse...dar...nu se stie niciodata!!!!!!!! :naughty:
Pizzi
05-04-2004, 09:23 AM
oricum 90% din joc e deja gata. oricum keep dreamin'
Luci90
05-04-2004, 12:12 PM
Mah toate programele astea le gasitzi la www.softpedia.com :P
djal3x
05-04-2004, 07:09 PM
Originally posted by Pizzi@Apr 5 2004, 09:23 AM
:naughty: :scaun: :naughty: de unde stii tu asta?da-mi sa vad poze?
Pizzi
07-04-2004, 12:05 PM
Originally posted by djal3x+Apr 5 2004, 07:09 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (djal3x @ Apr 5 2004, 07:09 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Pizzi@Apr 5 2004, 09:23 AM
:naughty: :scaun: :naughty: de unde stii tu asta?da-mi sa vad poze? [/b][/quote]
jesus dar tu nu banuiesti ca daca jocul iese la jumatatea acestui an e aproape gata? tu crezi ca acum incep sa-l faca? :sanshine2:
rekinu
07-04-2004, 04:17 PM
in primul rand ar trebui sa mai elimine din buguri, sa imbunatateasca gameplayul sa mai inverzeasca shi ei iarba:D adica sa fie total schimbat fatza de fifa 2004
djal3x
07-04-2004, 05:12 PM
ar fi bine sa faca ei acest lucru...
Cel mai enervant lucru la Fifa 2004...lucrul pe care sper sa nu il lase asa si la fifa 05 este la modul career....cand daca ajungi in grupele Champions League SIGUR cazi in grupa cu 2 echipe din divizia ta :nashpa:
RaPiDuTz
24-04-2004, 02:18 PM
cei de la socceracces se vor duce la E3 pt a vedea Fifa-ul 2005...
ei spera ca EA a luat in considerare schimbarile propuse de ei fata de fifa 2004 si euro 2004 ca fifa 2005 sa iasa cat mai bine si mai real...
T!G3R
05-05-2004, 10:57 AM
Eu as vrea in primul si in primul rand sa fie galeriile mai animate cu bannere fumigene etc.Apoi conditiile meteo mie imi placea sa joc pe zapada ,ploaie pt ca din 2001 daca nu ma insel nu au mai bagat decat soare si innorat.Si sa poti face transferuri nu ca in 2004 doar switch de jucatori.Eu fac transferuri ca la tv sau ca in realitate si nu pot pt ca tre sa dau jucatori la schimb.In rest mi se pare destul de ok 2004 doar sa faca jucatorii sa faca driblinguri dar si aici e o problema:daca pana in 2002 si cei mai slabi jucatori faceau driblingurile lui zidane acum ar trebui doar unii jucatori mai buni sa faca driblinguri dar sa fie diferite.Sa nu aiba toti aceeleasi driblinguri ca devin plictisitori.
LiviuRO
05-05-2004, 12:55 PM
Ar fi super cum zici tu, dar cred ca asta inseamna si resurse mai mari ale compului, spatiu mai mare si implicit vor fi multi nemultumiti. Totusi, ceea ce s-a propus aici este chiar misto, dar daca le-ar pune EA pe toate in jocul urmator... ar desfiinta seria :). Nu ar mai avea ce sa aduca nou in urmatorii 5 ani.
RaPiDuTz
05-05-2004, 05:48 PM
Originally posted by D_Dogg@May 5 2004, 01:55 PM
daca le-ar pune EA pe toate in jocul urmator... ar desfiinta seria :). Nu ar mai avea ce sa aduca nou in urmatorii 5 ani.
stai linistit ca le-ar pune putin cate putin ca sa scoata in fiecare an cate un joc pt a lua banii pe ele... :angry:
stefan
05-05-2004, 06:00 PM
Originally posted by RaPiDuTz@May 5 2004, 05:48 PM
stai linistit ca le-ar pune putin cate putin ca sa scoata in fiecare an cate un joc pt a lua banii pe ele... :angry:
adica anu asta pun un fulg, la anu inca un fulg si in vre cativa ani avem si zapada in FIFA. eu as vrea ca in jocu asta sa apara si hentzu, se intampla de atatea ori in realitate, da in joc nu.
RaPiDuTz
05-05-2004, 07:24 PM
loooooooooool :D
hentzul chiar lipseste in fifa...in pes3 exista si este foarte bine pus la punct...
Io cred ca aceasta adaugare treptata de noi lucruri in joc face parte din tactica lor de managment foarte bine gandita de specialisti pentru a dispune la un moment dat..intr-un an doi de un succes nebun..(la acel moment ma refer la un engine grafic nou si gameplay imbunatatit si foarte variat ) care se va putea mentine si in urmatorii ani..
Cum a spus si D_Dogg...daca vor adauga toate lucrurile noi de care poate dispune tehnologia in urmatorii ani va fi the same boring stuff...
T!G3R
06-05-2004, 11:15 AM
Da dar erau lucruri care erau si le-au scos.Cum ar fii conditiile meteo.Iar galeriile erau mai animate in 2003 daca tineti minte.Erau role de hartie si cateva bannere
tudosebogdan
07-05-2004, 07:10 PM
bai eu nu vreau chiar tot campionatul Romaniei dar macar o echipa, indiferent care ar fi ea, o singura echipa din Romania ... atata cer ... la nevoie si daca se nimereste chiar aia nationala jur ca nu ma supar dar cu o conditie, sa fie asta care i-a umilit pe nemti! :D :oops:
Eu mai vreau de la EA o reducere pentru elevi si studenti :P ca altfel.... daca se vand 10 jocuri in toata tara.
danutz_andrey
12-05-2004, 05:41 PM
azi vazut ultimele poze din Fifa2005?daca nu,click pe link-ul de mai jos:
http://www.breamster.com/articles/EpluFZEVZy.php
RaPiDuTz
13-05-2004, 01:50 AM
au mai aparut si altele...
PC : http://media.pc.ign.com/media/681/681801/imgs_1.html
PS2 : http://media.ps2.ign.com/media/681/681792/imgs_1.html
Xbox : http://media.xbox.ign.com/media/680/680871/imgs_1.html
danutz_andrey
13-05-2004, 02:10 PM
Deocamdata,jocul arata destul de bine,chiar daca nu sau scimbat prea multe din cate am vazut!oricum pana in Octombrie,cand aparej ocul mai pot sa schimbe multe!
RaPiDuTz
13-05-2004, 04:21 PM
pai in primul rand asta e versiunea pre-alpha si e normal ca nu va arata asha si in versiunea finala ;)
Ratonu
14-05-2004, 10:54 AM
Singurele chestii mai marfa, deocamdata, sunt iluminarea si publicul (care, totusi, nu il depaseste pe cel din 2002 FIFA World Cup). In FIFA 2004, meciurile in nocturna aratau jalnic, ziceai ca sunt niste boboci constipatzi care au iesit la o miutza dupa ore, la lumina felinarelor din parc...
MYself
14-05-2004, 08:47 PM
Ati vazut trailer-ul? "All The Leagues, All The Clubs" ...hmmm..oare asta iunseamna si Divizia A?
Ma rog...promite mult mjocul prin trailer-ul asta, but mark my words...I'LL GIVE UP PLAING ANY FIFA GAMES FROM EA IF THIS GAME DISSAPOINTS ME AS THE 2004 GAME DID.
RaPiDuTz
14-05-2004, 09:05 PM
Originally posted by MYself@May 14 2004, 09:47 PM
Ati vazut trailer-ul? "All The Leagues, All The Clubs" ...hmmm..oare asta iunseamna si Divizia A?
vorbele in vand a lu EA ca de obicei... :nebun:
vali16_84
16-05-2004, 12:29 PM
In primul rand as vrea ca in Fifa 2005 sa fie NATIONALA ROMANIEI, in al doilea rand ar fi prea bine daca ar face Divizia A, echipele sa fie la valoarea adevarata am jucat in anglia premier league si nu prea aveam contracandidate la lupta pentru titlu Manchester United si Arsenal erau pe locurile intre 7 - 15, Liverpool a retrogradat, nu prea are farmec cand te bati pentru titlu cu echipele din coada clasamentului, o alta mare eroare care sper sa nu mai fie in Fifa 2005 e ca in champions league in grupe joci cu alte 2 echipe din campionat, cam atat ca am zis cam multe... :D
16-05-2004, 03:01 PM
Sa fie Divizia A :mishto:
RaPiDuTz
16-05-2004, 04:19 PM
degeaba insistati voi cu divizia a... :P
yote dovada :
Am vazut si io trailerul...si din fimulet nu prea reiese o mare schimbare de engine grafic.....deci vor fi 3 generatii de fifa care se vor baza pe acesta..( fifa 04 , euro 04 si fifa 05 )..
Totusi sunt sigur ca vor fi schimbari semnificative la capitolul gameplay...se observa un inceput promitator chiar de la Euro 04...
Poate vor ca divizia A sa fie elementul surpriza in fifa 2005, si de aceea nu apare in poza ;)
dj-cata
17-05-2004, 03:12 AM
cum sa nu....divizia A o sa aiba mare succes...toti o sa se joace pe ea. Bine ca baga elvetia in fiecare an....ce fac banii din oameni
Pai dupa episoadele FC Basel si Grasshoppers nu vad de ce nu ar baga campionatul Elvetiei in Fifa.
DarkComy
17-05-2004, 12:04 PM
Rapidutz de ce ne distrugi tu si ultimele sperante de a avea divizia A in fifa 2005 <_<
da RaPiDuTz
tebuia sai lasi sa ia Fifa 2005 original sa vada ca nu e Divizia A in el <_<
RaPiDuTz
17-05-2004, 03:46 PM
lol DarkComy , sa nu imi spui ca te asteptai la divizia a in fifa 05 :D
Doctor Pain
18-05-2004, 04:33 PM
FIFA 2005 sa aiba campionatul Romaniei sau macar Steaua,Rapid si Dinamo.
Sa poti modifica tastele cu care joci si un editor de genul celor de la Championship Manager. :mishto:
vali16_84
24-05-2004, 12:24 PM
Ar fi marfa ca Fifa 2005 sa semene cu TCM 2004, sa poti sa-ti faci stadionul, jucatorii mai in varsta sa se retraga la un moment dat, in cariera ar fi frumos sa-ti cumperi o echipa dintr-o divizie inferioara si sa poti sa-i schimbi numele, sa cumperi jucatori si sa ajungi cu ea in prima liga :mishto: , sa fie mai multe stadioane si macar cateva echipe romanesti, daca divizia a le e greu s-o faca, dar cred ca o sa fie si Divizia A in joc, am o presimtire :mishto: :bere:
denad
24-05-2004, 06:03 PM
Iar eu am o presimtire ca nu o sa fie Divizia A in joc :D cel putin n urmatorii 4 ani :lol: :lol:
Originally posted by vali16_84@May 24 2004, 12:24 PM
Ar fi marfa ca Fifa 2005 sa semene cu TCM 2004, sa poti sa-ti faci stadionul, jucatorii mai in varsta sa se retraga la un moment dat, in cariera ar fi frumos sa-ti cumperi o echipa dintr-o divizie inferioara si sa poti sa-i schimbi numele, sa cumperi jucatori si sa ajungi cu ea in prima liga :mishto: , sa fie mai multe stadioane si macar cateva echipe romanesti, daca divizia a le e greu s-o faca, dar cred ca o sa fie si Divizia A in joc, am o presimtire :mishto: :bere:
lol, din moment ce tcm si fifa sunt facute de ea, nu are cum sa fie fifa mai mult ca tcm...pai fifa e simulator si manager ca si fifa... :P
vezi sa nu ramai cu presimtirea ;)
si nu le e greu sa faca divizia a, pentru ca odata facuta in tcm in fifa va fi foarte usor de implementat, dar nu uita ca avem cun campionat de kko
LiviuRO
26-05-2004, 03:46 PM
Si ca sa putem ajunge acolo, ar trebui sa cumparam muuulte cd-uri cu Fifa in viitor, sau Dinamo sa intre in Liga anu` asta si steaua sa joace primavara europeana. Poate asa in 2006 vom avea 1 echipa sau 2, si pe viitor, Divizia A.
vali16_84
26-05-2004, 03:56 PM
Aveti si voi dreptate, dar poate cine stie, cum au facut pentru TCM dicizia a asa pot sa faca si pentru fifa ;)
Va spun eu, divizia A nu o sa fie niciodata in Fifa... Mai degraba, o sa fie campionatu maghiar... Macar aia nu fac blaturi... :angry:
Da ungurii chiar au sanse, au jucatori chiar buni, care ar fii staruri in divizia A . Sunt intradevar talentati, ar trebuii sa cumparam si oni cativa, ne trebuie niste legatori de sirete, schupitori in ghete si baieti cu apa.
LiviuRO
29-06-2004, 01:34 AM
Eh, nu stie niciodata ;) Totul depinde de ce vom face in Europa.
Daca Dinamo fute meciu cu Zilina, atunci chiar suntem nashpa, nu am merita nici macar in TCM sau in CM sa avem Divizia A... :alida:
DarkComy
30-06-2004, 08:17 PM
pe siteul oficial Fifa 2005 click aici (http://www.fifafootball2005.ea.com/index_flash.php?locale=uk) o sa gasiti 2 filmulete 1 e cel de la E3 care il stim cu toti si mai e unul care prezinta mi in detaliu golurile si FIRST TOUCH -ul dezvoltat mi se pare ca golul din final e bestial si lobul ala
eu cred ca fifa in general ori insista prea mult pe niste chestii ori le ignora complet, vezi fentele din fifa 2001 si voleurile din acelasi joc, lipsa headerului din 2003, si tot asa...nu stiu de ce am o impresie ciudata ca si fin fifa 2005 vei da numai goluri de genul asta...
Personal nu m-a impresionat cu absolut nimic filmuletul asta...din ce aveam mari sperante...mi-e sa nu ajunga un fel de WC 2002 (gol de la jumatea terenului)...la ce goluri fantastice am vazut in filmulet...
Portarul este o mare problema in joc...
Totusi cred ca le-a fost atrasa atentia ca incep sa fie depasiti la capitolul gameplay.....daca au scos filmulet special pentru a prezenta acest aspect..
Speram si la un nou engine grafic...dar din cate se observa e acelasi ca la fifa 04 si Euro..
RaPiDuTz
01-07-2004, 01:00 AM
looooooooool
ce kkt...ala e joc de fotbal ? :D
domne...ce goluri dadeau aia, mari maestrii si parca portaru o cauta din priviri pe tiganca cu seminte din tribune...ce dreaq...sa nu mai vb de plasa care sta nemiscata :o
iar templateul la echipamente e mult prea tubular :(
pana acum din toate filmuletzele vazute nu ma impresionat cu nimik :(
tcm 2005 insa il astept cu nerabdare :)
kkt, nu m-a impresionat cu nimic. Portaru ala cred ca e un fel de bata pusa in poarta, sa nu mai vb de plasa care nici macar nu se misca... :angry:
sper ca in final, jocu` asta sa nu fie deziluzie...
RaPiDuTz
02-07-2004, 11:22 PM
vedeti ca a mai aparut un filmuletz pe site`ul lu fifa 2005 ;)
trophy room si optiunea de creare a unui jucator nou :
RaPiDuTz
02-07-2004, 11:30 PM
apa care sare pe timp de ploaie ;) :
De ce sare apa? O fi gazonu de tabla? :D
LiviuRO
05-07-2004, 03:56 PM
Cre ca s-au inspirat din marele stadion ghencea :P
RaPiDuTz
05-07-2004, 04:23 PM
lol liviu...e prea verde gazonu :D
yahoo
06-07-2004, 07:38 PM
LoL ce cracanat e Mario Melchiot (15). Parca a primit o minge intre picioare. Real GAMEPLAY :) :lol: :P
Jepcar
08-07-2004, 11:56 AM
Eu cred ca ar trebui sa lucreze la camere in primul rand . La *** asta de fifa2004 camera End 2 End e muci ... Eu am jucat prin campionate de Fifa si am vazut meciuri d-afara ... trebuie sa va spun ca cea mai buna camera este End2End (desi cred ca stiatzi deja asta) pentru ca potzi vedea exact suturile cum se duc . Sa se revina in *** la butoanele ptr efect cum era la 2002. Asha se poate realiza un spectacol in teren. Si sa potzi face faze d-alea de exemplu : sa te faci ca degajezi , ala sa intre prin alunecare iar tu sa il driblezi cu elegantza si sa treci de el .... shi mi-ar placea ca jucatorii sa aiba sprinturi diferite ... depinde de valoare ... mi-ar placea sa-i vad pe Bratu , Carlos , Davids , Rhomedal etc. alergand la valoarea lor. Mi-ar placea de asemenea sa vad jucatorii incalzindu-se pe margine , iar dupa ce un jucator care a marcat iese , galeria sa-l cheme ptr a-i scanda numele ... si eu vreau ca si voi ceva real insa ma-ndoiesc ca fifa2005 ne poate aduce asha ceva ... poate 2008 cine stie :nashpa:
LiviuRO
08-07-2004, 12:47 PM
De acord cu majoritatea afirmatiilor tale. Pe viitor insa, exprima-le putin mai civilizat :).
yahoo
08-07-2004, 12:48 PM
Jepcar> Daka ar face cum vrei tu nu am mai putea juka pe un PC normal. Va fi f. greu sa joci pe un PC mai vechi. Deja la Fifa04 uni joaca la low detail, si yo urask sa jok la low. Toate jokurile le jok la High.
yahoo
08-07-2004, 08:10 PM
Totzi vrem ceva cat mai bun dar asha nu mai putem juka la un nivel acceptabil ca asha ma jok la Low detail si ma pis pe toate efectele grafice.
La un computer cu placa grafica k lumea si memorie mare, si la ultimu racnet, nu putem sa ne jucam la o grafica de kkt...
yahoo
09-07-2004, 12:45 PM
Da in fine ce ma intereseaza de altzi :P Yo am PC super deci ce ma vait ptr. altzi :P :lol:
Exact, hai terminam, ca-i off-topic :)
MIHAI_ZIZOU
13-07-2004, 08:39 AM
Originally posted by mns@Mar 16 2004, 07:35 PM
Ce vreti de la FIfa 2005?
Cum ati vrea sa fie jocul?
Ce sa aiba in plus fata de 2004?
Ce sa fie diferit fata de Fifa 2004?
etc.
Mah yo vreu de la FIFA 2005 sa fie cat mai realist i sa faca cineva un rcif pt. FIFA 2005 in care tribuna sa urle in lb. romana si echipele sa fie actualizate nu cum a fost in FIFA 2002 de Mutu juca la PARMA si l-am gasit la CHIEVO VERONA. Si apropo FIFA 2004 SUCKS !!!!! :cooool:
RCIF o sa faca mns & Co. :)
P.S.: Bine ai venit pe forum :)
LiviuRO
13-07-2004, 02:55 PM
Mda, scandari in romana au tot fost, iar in 2002, cand s-a facut rosterul pentru Fifa 2002, Mutu juca la Hellas Verona, nu la Chievo. Ca si in 2003, pentru ca transferul lui a fost facut dupa ce se finalizase rosterul pentru Fifa.
DarkComy
15-08-2004, 01:30 PM
Asadar vrea sa va informez cine va interpreta muzica din Fifa 2005
Cei de la Ea Sports l-au cooptat pe renumitul DJ Paul Oakenfold cel care a facut facut coloana sonora pentru :Swordfish, The Bourne Identity sau Matrix Reloaded :mishto: :mishto: :mishto:
De abia astept :mishto: :bere:
o sa mai revin cu detalii
ovidiu
16-08-2004, 03:31 PM
1. Mai multe fetze reale(daca ar fi bagate toate cele care au aparut pe siturile Fifa 2004 in urma lansarii jocului ar fi excelent)
2. Echipamente 2GK pt. toate echipele.
Mi-ar scuti mie o gramada de timp.
S-o putea oare?
LiviuRO
16-08-2004, 03:58 PM
sa-ti scuteasca timpul? Nu :), orice ar face EA in Fifa, tot ramane loc de imbunatatiri si daca te mai si pricepi, in noiembrie o sa ai o luna plina :P.
-Razvan-
16-08-2004, 11:23 PM
Bai...iar facem liste pt Mos Craciun!
De park EA Sports mai tine cont acu` de "doleantele" noastre! FIFA 2005 krek e aproape terminat! Poate pt FIFA 2006
RaPiDuTz
17-08-2004, 01:36 AM
Originally posted by DarkComy@Aug 15 2004, 02:30 PM
Asadar vrea sa va informez cine va interpreta muzica din Fifa 2005
Cei de la Ea Sports l-au cooptat pe renumitul DJ Paul Oakenfold cel care a facut facut coloana sonora pentru :Swordfish, The Bourne Identity sau Matrix Reloaded :mishto: :mishto: :mishto:
De abia astept :mishto: :bere:
o sa mai revin cu detalii
Air - Surfing on a rocket (Frankrijk)
Brothers - Dieci Cento Mille (Itali?)
Debi Nova - One Rhytm (Costa Rica)
Emma Warren - She Wants You Back (Engeland)
Faithless - No Roots (Engeland)
Ferry Corsten - Rock Your Body, Rock (Nederland)
Flogging Molly - To Youth (Ierland)
Franz Ferdinand - Tell Her Tonight (Schotland)
Future Funk Squad - Sorcerary (Engeland)
Gusanito - Vive la Vida (Spanje)
Head Automatica - Brooklyn is Burning (VS)
Inverga & Num Kebra - Eu Perdi Voce (Brazili?)
Ivete Sangalo - Sorte Grande (Brazili?)
INXS - What You Need (Australi?)
Jose - A Necessidade (Frankrijk)
Los Amigos Invisibles - Esto Es Lo Que Hay (Venezuela)
Mala Rodriguez - Jugadoras, Jugadores (Spanje)
Manana - Miss Evening (Zwitserland)
Marcelo D2 - Profissao MC (Brazili?)
Miss J - Follow Me (Denemarken)
Morrissey - Irish Blood, English Heart (Engeland)
Nachlader - An die Wand (Duitsland)
New Order - Blue Monday (Engeland)
Clorofila of Nortec Collective - Almada (Mexico)
Oomph! - Augen auf! (Duitsland)
Paul Oakenfold - EA Sports Football Theme (Engeland)
Sandro Bit - Ciao Sono Io (Itali?)
Sarah McLachlan - World on Fire (Canada)
Scissor Sisters - Take Your Mama (VS)
Seeed - Release (Duitsland)
Sneak Attack Tigers - The End of All Good (Schotland)
Sober - Cientos de Preguntas (Spanje)
Soul'dOut - 1.000.000 Monsters Attack (Japan)
The Sounds - Seven Days a Week (Zweden)
The Soundtrack of our Lives - Karmageddon (Zweden)
The Streets - Fit But You Know It (Engeland)
Wayne Marshall - Hot In The Club (Jamaica)
Zion y Lennox - Ahora (Puerto Rico)
;)
vladutz88
17-08-2004, 02:36 PM
Mi-a fost lene sa citesc tot topicu asta si nu stiu daca a mai intrebat cineva...
Se stie cine o sa fie cei 3 jucatori care o sa promoveze jocul ???
RaPiDuTz
17-08-2004, 04:50 PM
;)
danutz_andrey
17-08-2004, 05:17 PM
Arata cam nashpa coperta,am mai vazut-o si numi palce deloc. :nashpa:
JohnnyUSA
18-08-2004, 11:52 AM
pentru 2005 .. vrem sa semene cu PES .. :-)
Ratonu
18-08-2004, 11:46 PM
Hmmm... mie mi-ar place sa poata fiecare echipa sa aiba cate trei tricouri, trei sorturi si trei perechi de ciorapi, care sa poata fi create separat si jucatorul sa poata alege combinatia dorita pentru inainte de fiecare meci... :)
-Razvan-
19-08-2004, 09:11 PM
O idee super interesanta! Astfel s-ar putea elmina niste confuzii! Super misto! Imi place ideea!
Vlad87
24-08-2004, 05:11 PM
da asa e ai dreptate
Time2Chill
24-08-2004, 05:26 PM
AM vazut si eu filumletu, din ce au aratat e destul de bine, da faza cu fetele, e veche, in NHL 2002 puteai sa faci acelasi lucru, decat k acu se fac mult mai bine
:mishto: :mishto: :mishto:
TVSPORT
27-08-2004, 10:31 PM
In concluzie, sa fie un joc REAL REAL, din toate punctele de vedere.
Ratonu
01-09-2004, 10:00 PM
Mda, si as vrea si sa poti sa dai loburi si scarite din alea ca lumea, care imi place mie la nebunie!
danutz_andrey
02-09-2004, 03:23 PM
Pai dak s-a putut la Euro2004,nu vad dc nu s-ar putea si la Fifa2005 ;)
Cezarone`
03-09-2004, 03:19 PM
as vrea la fifa2005 ca meniurile sa nu mai fie asa greoaie, sa aiba un creation centre in joc...sa nu mai fie nevoie sa caut pe toate site-urile :injur: . sa fie mai multe pennalty-uri iar spectatorii sa fie 3d...asta-i cam tot ce-mi vine in minte momentan
RaPiDuTz
03-09-2004, 05:07 PM
creation center o sa fie in joc...
penaltyuri nujtu d c vrei mai multe ca totusi sunt destule...
spectatorii nu vor fi 3d...tu chiar ai asha super pc incat sa iti suporte ? :o
oricum eu inchid topicul asta pt ca fifa va aparea peste aprox o luna si se stiu majoritatea chestiilor despre el... ;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.