PDA

View Full Version : Imnul Stelei

Rica25
08-02-2008, 05:18 PM
Dupa cum stiti, Steaua Bucuresti nu are un imn oficial.M-am gandit sa postati aici propuneri de imn.
Propunerea mea http://www.youtube.com/watch?v=hKVPAQMwiKM

Ratonu
08-02-2008, 11:32 PM
Nu ştiu dacă e aşa util threadul, dar hai să fac şi eu o propunere: http://www.youtube.com/watch?v=W9eT6U4jWEs

liquid
08-02-2008, 11:34 PM
Manelistule -_-

Danutz_dark_one
08-02-2008, 11:55 PM
o fi manea, dar melodia ramane una care a facut furori in randul suporterilor stelisti -_-

liquid
09-02-2008, 12:04 AM
Sincer, decat sa fiu suporterul unei echipe cu un asemenea imn, mai degraba il dau in ma-sa de fotbal si imi vad de viata.

P.S. Care suporteri, manelistii?

STEAUA "NU E" MANELE

Saint
09-02-2008, 12:15 AM
Hai cu toţii! STEAUA E NUMAI UNA, NE MANDRIM CU EA IN TOATA LUMEA :crazyboy:

stefan
09-02-2008, 12:21 AM
Era ala cantat de 3 tigani intr-o garsoniera pe ritm de manele, ceva de genul "cine sare armata ultra hei hei". Eu zic ca e cel mai potrivit :p

pikciu
09-02-2008, 12:34 AM
Eu zic ca asta ar avea mare succes.
http://www.youtube.com/watch?v=z-NWGV2DDZ8

DarkComy
09-02-2008, 12:35 AM
Se vede ce echipa "mare" e steaua asta daca pana acum nu i-a facut nimeni un imn adevarat din dragoste si gratis.

Sa insir imnurile Craiovei? :p

Hai tetrailes bahtalo manelistilor...sunteti de tot handelul (asta ca sa zic pe limbajul celor pe care ii ascultati)

pikciu
09-02-2008, 12:41 AM
Se vede ce echipa "mare" e steaua asta daca pana acum nu i-a facut nimeni un imn adevarat din dragoste si gratis.

Cum mai DarkComy, ala cu "tap tap tap tararap tap tap" nu e imnul stelei? :o

DarkComy
09-02-2008, 12:47 AM

Melodia aia cu tap tap tarap tap tap, o ascultam dinainte sa auda aia de la steaua de ea. Cand am vazut ca au adoptat-o ca imn, am incetat sa mai ascult scooter.
pikciu, ce pretentii sa ai de la niste manelisti...daca i-as pune sa asculte "Cantec pentru Oltenia" o zi intreaga cred ca tot nu ar fii in stare s-o reproduca pe jumate. Pentru ei e cam greu sa retina niste versuri si probabil d-aia au apelat la tap tap tarap tap tap...e mai usor, pur si simplu trebuie sa scoata doar niste sunete...ca oile.

boggy
09-02-2008, 01:03 AM

Da' nu mai era si varianta aia cu "beee ,be ,bee..." .Parca-si angajase Becali compozitor sa ii fac imn ca aflase de la rude ca Scotter si Freddie Mercury sunt gay .

Rica25
09-02-2008, 01:08 AM
pikciu, ce ar fi daca ai lua ceva de care se tot pomeneste in filmuletul tau?Ti-ar placea nu?Iar DarkComy, Steaua a avut alte interese,ca imnuri are destule, dar nu e nici unul oficial, caci Steaua s-a ocupat cu intrarile in Champion League, semifinalele de Cupa Uefa etc.Stii tu, performante din astea din care Craiova nici nu viseaza...Atati anii de lipsa de performanta, cred si eu ca suporterii s-au orientat spre cantece, vazand ca echipa lor este de cacao!!!Ca sant si unii oameni, carora le plac manelele, treaba lor, gusturile nu se discuta...Dar vezi ca din cate am inteles,si tie ti-a placut melodia lui Scooter, deci si tu ,,scoteai niste sunete ca niste oi"...Ce sa-i faci, cred si eu ca e frustrant ca U.Craiova sa traiasca din amintiri indepartate..Asa ca: Ciocu mic ca va bateti sa nu retrogradati!

Liquid, te rog inchide thread-ul, ca a fost o mare greseala sa-l deschid, daca ma intelegi.;)

boggy
09-02-2008, 01:19 AM
pikciu, ce ar fi daca ai lua ceva de care se tot pomeneste in filmuletul tau?Ti-ar placea nu?Iar DarkComy, Steaua a avut alte interese,ca imnuri are destule, dar nu e nici unul oficial, caci Steaua s-a ocupat cu intrarile in Champion League, semifinalele de Cupa Uefa etc.Stii tu, performante din astea din care Craiova nici nu viseaza...Atati anii de lipsa de performanta, cred si eu ca suporterii s-au orientat spre cantece, vazand ca echipa lor este de cacao!!!Ca sant si unii oameni, carora le plac manelele, treaba lor, gusturile nu se discuta...Dar vezi ca din cate am inteles,si tie ti-a placut melodia lui Scooter, deci si tu ,,scoteai niste sunete ca niste oi"...Ce sa-i faci, cred si eu ca e frustrant ca U.Craiova sa traiasca din amintiri indepartate..Asa ca: Ciocu mic ca va bateti sa nu retrogradati!

Liquid, te rog inchide thread-ul, ca a fost o mare greseala sa-l deschid, daca ma intelegi.;)

Ce ocupata a fost Steaua de nu are si ea un imn oficial ..?? Da' Rapidul cum are ,ca a ajuns si el in sferturile Cupei Uefa ,deci si echipa asta a fost oarecum "ocupata" .Si mai sunt o gramada de echipe in Liga I care au imnuri si nu's facute din lipsa de ocupatie ca in general imnurile echipelor de province exista de ceva vreme .
A .. si la "gusturile nu se discut" ,daca o echipa are o manea ca imn asta e o dovada de incultura .

Rica25
09-02-2008, 01:25 AM
1.Cine e singura echipa romaneasca care a fost in Champions League?A...da....STEAUA
2.Uitate si la Dinamo,Rapid, ca si ele au imnuri gen manele, doar ca la Steaua aia e o simpla melodie!A zis cineva ca e imn?
3.Ai dreptate, e mai cult: Augh,Augh ,Augh.

DarkComy
09-02-2008, 01:36 AM
In primul rand, liquid nu inchide topicul ca ne suparam.

Acum sa trec la Rica
1.Ma baiatule tu stii cine a fost prima echipa in sferturile de finala ale UCL si in semifinalele UEFA? Prima echipa din Romania...INAINTEA STELEI...CRAIOVA, asa ca lasa vrajeala aia cu "performante la care Craiova nici nu viseaza".
2. Cum adica s-au orientat spre cantece din lipsa de performanta? cantecele si imnurile despre Craiova au fost facute pe vremea cand aveam performanta. (offf da un search pe google inainte sa debitezi tampenii)
3.Ce legatura are Steaua, meciurile ei (programul ei incarcat) cu imnurile? Imnurile le fac alte persoane...nu fotbalistii sau Jiji Berbecali
4.Daca tu numesti imnuri, niste cantece facute de niste manelisti sau de formatii anonime care canta in garajul parintilor e treaba ta :lol:
5. Eu ascult Scooter din 2001, am renuntat sa-l ascult dupa ce steaua si-au "insusit" melodia Maria ca imn ... deoarece nu vroiam ca imaginea mea sa fie asociata cu ce a unui suporter stelist.Poate sa iti confirme Sirius, ca eu ascult mai mult muzica instrumentala, simfonica...nu ma intereseaza cuvintele din melodii...ma intereseaza melodia de pe fundal, asa ca tot nu m-ai prins...nu behaiam ca o oaie la melodia Maria.
6.Suntem pe un forum si oricine are dreptul la o parere asa ca nu inteleg cu ce drept imi spui Ciocu mic. Treaba noastra unde, cu cine si la ce ne batem.

Rica25
09-02-2008, 01:57 AM

Acum sa trec la Rica
1.Ma baiatule tu stii cine a fost prima echipa in sferturile de finala ale UCL si in semifinalele UEFA? Prima echipa din Romania...INAINTEA STELEI...CRAIOVA, asa ca lasa vrajeala aia cu "performante la care Craiova nici nu viseaza".
2. Cum adica s-au orientat spre cantece din lipsa de performanta? cantecele si imnurile despre Craiova au fost facute pe vremea cand aveam performanta. (offf da un search pe google inainte sa debitezi tampenii)
3.Ce legatura are Steaua, meciurile ei (programul ei incarcat) cu imnurile? Imnurile le fac alte persoane...nu fotbalistii sau Jiji Berbecali
4.Daca tu numesti imnuri, niste cantece facute de niste manelisti sau de formatii anonime care canta in garajul parintilor e treaba ta :lol:
5. Eu ascult Scooter din 2001, am renuntat sa-l ascult dupa ce steaua si-au "insusit" melodia Maria ca imn ... deoarece nu vroiam ca imaginea mea sa fie asociata cu ce a unui suporter stelist.Poate sa iti confirme Sirius, ca eu ascult mai mult muzica instrumentala, simfonica...nu ma intereseaza cuvintele din melodii...ma intereseaza melodia de pe fundal, asa ca tot nu m-ai prins...nu behaiam ca o oaie la melodia Maria.
6.Suntem pe un forum si oricine are dreptul la o parere asa ca nu inteleg cu ce drept imi spui Ciocu mic. Treaba noastra unde, cu cine si la ce ne batem.

1.Eu vorbesc de Champions League, nu de Cupa Campionilor Europeni!Stiu ca si Craiova a facut performanta in aceasta competitie,dar asa si Steaua se poate lauda cu trofeul din 86'
2.Suporterii Craiovei au facut imnuri in trecut, ca acum nu mai au pt ce.Steaua are imnuri atat noi,cat si vechi, doar ca nici unul nu este oficial-asta e problema!!!
3.Din moment ce mai nou, suporterii Croiovei nu mai au placerea de a urmarii meciuri ale echipei in cupele europe, ei se plictisesc, si se apuca de compus melodii.
4.Aici sunt perfect de acord cu tine.Nici mie nu imi plac manelele si cred ca nici celorlalti stelisti, din moment ce ei asculta un stil total diferit-ex. scooter-
5.Vrei sa spui sa Scooter-Maria e o melodie simfonica:lol:
6.Drept la parere, dar pana sa se ajunga la injurii(s-a postat un filmulet jignitor, daca sunteti drepti veti da un Ban acelei persoane).Eu m-am exprimat frumos, si nu am facut remarci rautacioase(oaie) ca si eu puteam zice ca din leii ati ajuns mate speriate...

DarkComy
09-02-2008, 02:09 AM
1.Eu vorbesc de Champions League, nu de Cupa Campionilor Europeni!Stiu ca si Craiova a facut performanta in aceasta competitie,dar asa si Steaua se poate lauda cu trofeul din 86'
2.Suporterii Craiovei au facut imnuri in trecut, ca acum nu mai au pt ce.Steaua are imnuri atat noi,cat si vechi, doar ca nici unul nu este oficial-asta e problema!!!
3.Din moment ce mai nou, suporterii Croiovei nu mai au placerea de a urmarii meciuri ale echipei in cupele europe, ei se plictisesc, si se apuca de compus melodii.
4.Aici sunt perfect de acord cu tine.Nici mie nu imi plac manelele si cred ca nici celorlalti stelisti, din moment ce ei asculta un stil total diferit-ex. scooter-
5.Vrei sa spui sa Scooter-Maria e o melodie simfonica:lol:
6.Drept la parere, dar pana sa se ajunga la injurii(s-a postat un filmulet jignitor, daca sunteti drepti veti da un ban acelei persoane).Eu m-am exprimat frumos, si nu am facut remarci rautacioase(oaie) ca si eu puteam zice ca din leii ati ajuns mate speriate...

1. Hai frate ca UCL=CCE, bravo voua ca ati castigat dar nu face afirmatii ca U Craiova nicinu poate visa la astfel de performante cand ea a deschis drumul
2.Te rog sa postezi un link cu un imn vechi al Stelei. Daca Steaua are atatea imnuri ...de ce nu si-a ales unul oficial? Iti zic eu de ce...pentru ca sunt jalnice
3.WTF?! Nam inteles asta.
5. N-ai inteles ce am vrut sa zic...mai citeste de 2-3, intreaba-l pe Sirius pe pm si daca tot nu esti lamurit poti sa-mi trimiti un pm
6.Nu e problema mea ca te "simti" oaie :p

Rica25
09-02-2008, 02:25 AM
1. Hai frate ca UCL=CCE, bravo voua ca ati castigat dar nu face afirmatii ca U Craiova nicinu poate visa la astfel de performante cand ea a deschis drumul
2.Te rog sa postezi un link cu un imn vechi al Stelei. Daca Steaua are atatea imnuri ...de ce nu si-a ales unul oficial? Iti zic eu de ce...pentru ca sunt jalnice
3.WTF?! Nam inteles asta.
5. N-ai inteles ce am vrut sa zic...mai citeste de 2-3, intreaba-l pe Sirius pe pm si daca tot nu esti lamurit poti sa-mi trimiti un pm
6.Nu e problema mea ca te "simti" oaie :p

1.Degeaba o deschis drumul, cand l-o sfarsit de multe ori in B.Ai dreptate, nu ca nu poate visa, nu poate concepe; UCL=CCE? La tine 1=3? ,,Mai bine taceai, ca filozof ramaneai"
2.N-am sa caut acum un link special pt tine, ca deja am pierdut mult timp si oricum n-am nimic ce sa-ti demonstrez;imnurile Craiovei sunt atat de vechi ca nici bunicii nu le mai asculta,atat de ,,frumoase sunt"
3.Nu e vina mea ca nu stii romaneste, trebuie sa studiezi mai intai dintr-o carte care se cheama ,,Abecedar", nu stiu daca ai auzit de ea...Chiar daca e cam tarziu pt tine...
5.Invata sa te exprimi ca asta reiese ca ai zis ,,Scooter-Maria e melodie simfonica"
6.Mi te-ai adresat in acest fel, de asta ti-am reprosat.Oricum, sunt mandru ca sunt stelist, iar in locul tau as tacea, ca sa fii suporter al Craiovei de azi, nu e intocmai un motiv de lauda...

Ps:Succes in B, ca acolo va duceti!

pikciu
09-02-2008, 02:28 AM
pikciu, ce ar fi daca ai lua ceva de care se tot pomeneste in filmuletul tau?

Bai puta, nu ma provoci pe mine cu afirmatii d-astea de smecheras, vezi-ti tu de "suporterie" si lasa-ne pe noi muritorii de-o parte.

Rica25
09-02-2008, 02:35 AM
Bai puta, nu ma provoci pe mine cu afirmatii d-astea de smecheras, vezi-ti tu de "suporterie" si lasa-ne pe noi muritorii de-o parte.

daca nu, ai sa plangi?:huh:

DarkComy
09-02-2008, 02:54 AM
1.Degeaba o deschis drumul, cand l-o sfarsit de multe ori in B.Ai dreptate, nu ca nu poate visa, nu poate concepe; UCL=CCE? La tine 1=3? ,,Mai bine taceai, ca filozof ramaneai"
2.N-am sa caut acum un link special pt tine, ca deja am pierdut mult timp si oricum n-am nimic ce sa-ti demonstrez;imnurile Craiovei sunt atat de vechi ca nici bunicii nu le mai asculta,atat de ,,frumoase sunt"
3.Nu e vina mea ca nu stii romaneste
5.Invata sa te exprimi ca asta reiese ca ai zis ,,Scooter-Maria e melodie simfonica"
6.Mi te-ai adresat in acest fel, de asta ti-am reprosat.Oricum, sunt mandru ca sunt stelist, iar in locul tau as tacea, ca sa fii suporter al Craiovei de azi, nu e intocmai un motiv de lauda...

Ps:Succes in B, ca acolo va duceti!

Hai ca pana acum am luat la misto mesajele din topicul asta dar deja incepi sa ma enervezi si s-ar putea chiar sa te jignesc

1.de cate ori l-a sfarsit in B ma debilule, verifica pe net dracu inainte sa faci afirmatii cretine.Te referi la plural...vorbeste dracu la singular.Apropo...e misto cand echipa ta e infintata direct in Divizia A prin desfintarea altor echipe(dar probabil ca nu stii chestiile astea ...)
In cupa campionilor europeni nu participau ma Campioanele? deci e tot un fel de UCL. Ce vezi tu azi, formatul prezent de Liga Campionilor e un kkt comercial ca sa se faca cati mai multi bani. Unde ai mai pomenit tu ca intr-o competitie care se numeste Liga Campionilor sa participe formatii care s-au clasat pe locul 2,3 sau 4. Alea sunt campioane la ce?
2.Ai fugit repede si l-ai intrebat pe bunicu tau daca asculta imnurile Craiovei sau ce? De unde stii tu ? iar vorbeste gura fara tine. Intra frumos pe youtube si da search la imnurile Craiovei sa vezi ca sunt comentarii de la fani stelisti,rapidisti,dinamovisti,timisoreni etc. care zic ca ori e cel mai frumos imn din tara ori e printre primele si nu cred ca intra bunicii pe youtube.
3.Ma refeream ca nu inteleg ce legatura are neparticipatul in cupele europene cu compusul imnurilor? Noi nu suntem ca voi sa facem imnuri in garaje ca un fel de hobby. Noi ne pretuim imnurile, nu le schimbam ca pe sosete. Liverpool, ce crezi ca isi schimba imnul actual care e vechi de ho ho ho ?
5.Esti tampit daca nu intelegi ce am vrut sa zic. Ti-am dat exemple de ce muzica ascult eu DE EXEMPLU: muzica simfonica si instrumentala. La melodia Maria ma refeream ca daca muzica de pe fundal e misto ascult melodia ignorand cuvintele, dar probabil ca trebuie sa explic ca la prosti ca nu esti in stare sa faci 2-3 legaturi sa intelegi.Te tot legi de Scooter-Maria...muzica simfonica...am zis eu asa ceva? ori esti chior ori nu prea intelegi ce citesti
6.Din nou, vad ca nu prea stii sa citesti(sa percepi mai exact) Unde ti-am zis eu, tie OAIE?? Am zis despre stelisti nu e vina mea ca te "simti" deci >>>> este ERONAT sa spui ca m-am adresat tie cu apelativul OAIE.
Stii tu ce inseamna sa fii suporter al Craiovei? Iar vorbeste gura fara tine. Noi cel putin traim "fenomenul" asta cu bune si cu rele, dar voi traiti in minciuna cum ati trait si pe vremea lui Ceausescu

Ratonu
09-02-2008, 02:57 AM
Wow, a trecut ceva timp de cānd s-a īntāmplat ultima oară ca ceva postat de mine să ducă la altceva care să ducă la nişte flame neruşinat. Threadul ăsta arată de ce manelele (sau "cāntecele" īn genul celui de care a amintit Ştefan) se potrivesc foarte bine cu suporterii, cluburile şi stadioanele de la noi. Huo mă. :p

Rica25
09-02-2008, 03:22 AM
Hai ca pana acum am luat la misto mesajele din topicul asta dar deja incepi sa ma enervezi si s-ar putea chiar sa te jignesc

1.de cate ori l-a sfarsit in B ma debilule, verifica pe net dracu inainte sa faci afirmatii cretine.Te referi la plural...vorbeste dracu la singular.Apropo...e misto cand echipa ta e infintata direct in Divizia A prin desfintarea altor echipe(dar probabil ca nu stii chestiile astea ...)
In cupa campionilor europeni nu participau ma Campioanele? deci e tot un fel de UCL. Ce vezi tu azi, formatul prezent de Liga Campionilor e un kkt comercial ca sa se faca cati mai multi bani. Unde ai mai pomenit tu ca intr-o competitie care se numeste Liga Campionilor sa participe formatii care s-au clasat pe locul 2,3 sau 4. Alea sunt campioane la ce?
2.Ai fugit repede si l-ai intrebat pe bunicu tau daca asculta imnurile Craiovei sau ce? De unde stii tu ? iar vorbeste gura fara tine. Intra frumos pe youtube si da search la imnurile Craiovei sa vezi ca sunt comentarii de la fani stelisti,rapidisti,dinamovisti,timisoreni etc. care zic ca ori e cel mai frumos imn din tara ori e printre primele si nu cred ca intra bunicii pe youtube.
3.Ma refeream ca nu inteleg ce legatura are neparticipatul in cupele europene cu compusul imnurilor? Noi nu suntem ca voi sa facem imnuri in garaje ca un fel de hobby. Noi ne pretuim imnurile, nu le schimbam ca pe sosete. Liverpool, ce crezi ca isi schimba imnul actual care e vechi de ho ho ho ?
5.Esti tampit daca nu intelegi ce am vrut sa zic. Ti-am dat exemple de ce muzica ascult eu DE EXEMPLU: muzica simfonica si instrumentala. La melodia Maria ma refeream ca daca muzica de pe fundal e misto ascult melodia ignorand cuvintele, dar probabil ca trebuie sa explic ca la prosti ca nu esti in stare sa faci 2-3 legaturi sa intelegi.Te tot legi de Scooter-Maria...muzica simfonica...am zis eu asa ceva? ori esti chior ori nu prea intelegi ce citesti
6.Din nou, vad ca nu prea stii sa citesti(sa percepi mai exact) Unde ti-am zis eu, tie OAIE?? Am zis despre stelisti nu e vina mea ca te "simti" deci >>>> este ERONAT sa spui ca m-am adresat tie cu apelativul OAIE.
Stii tu ce inseamna sa fii suporter al Craiovei? Iar vorbeste gura fara tine. Noi cel putin traim "fenomenul" asta cu bune si cu rele, dar voi traiti in minciuna cum ati trait si pe vremea lui Ceausescu
1.Craiova in B...ADEVARUL DOARE NU?Champion League e un format mai bun,desi incorect,mai bun.Vrei sa vezi campioana din Cipru in grupe, sau Liverpool si Arsenal?
2.Cel mai frumos imn din tara este al Rapidului, nu al Craiovei!!!Intra pe youtube si ai sa vezi.Eu nu sunt fanatic ca tine,recunosc adevarul.
3.Daca voi mai ascultati imnuri de pe vremea lui Papure Voda...
5.Esti frustrat rau.N-am ce comenta, mai mult ai jignit ca un mucos de 5 ani
6.Doamne,trebuie sa explic ca la prosti! I-ai jignit pe stelisti, cunoscand ca sunt si eu stelist,implicit(daca stii ce inseamna)m-ai jignit si pe mine.
Ps.:Echipa s-a infiintata dintre doua echipe ce erau direct in divizia A, normal ca a ramas aici,doar nu avea sa plece in C
N-am zis ca stiu ,,fenomenul" si nici nu vreau, topicul e despre Steaua, nu Craiova, ci Steaua, deci tu esti cel ce presupui ca stii ce inseamna spiritul ros-albastru.

Acum, dute la culcare, ca incepi sa debitezi tampeni!

Danutz_dark_one
09-02-2008, 08:09 AM
Sincer, decat sa fiu suporterul unei echipe cu un asemenea imn, mai degraba il dau in ma-sa de fotbal si imi vad de viata.

P.S. Care suporteri, manelistii?

STEAUA "NU E" MANELE
Normal ca la manelisti m-am referit. Mi-e :greata: numai cand imi aduc aminte ca pe strada la doi pasi de tine se gasea un imbecil cu telefon cu mp3player care asculta la maxim melodia asta :greata:
Si nu ma intelege gresit, Liquid, dar pe vremea cand acea melodie era "la moda" printre toti analfabetii de pe strada, eu nici macar nu o auzisem inca. Am auzit-o cam la mijlocul verii dupa ce Steaua a luat titlul. :P(degeaba mi-ati scazut reputatia pentru postul acela)

liquid
09-02-2008, 10:02 AM

In Primul rand cine ti-a spus coco ca am sa inchid topicul? Revin mai tarziu cand am timp sa citesc

xdevil
09-02-2008, 10:28 AM
Coco tu nu stii ca prostu' nu renunta niciodata ?

stelistul_1000
09-02-2008, 12:43 PM
Nu am citit toate parerile, dar vin si eu cu o propunere... Click! (http://www.youtube.com/watch?v=6SvxaNQ6d7M) PS: Nu e nici un misto, un astfel de imn le-ar da putere jucatorilor si ar baga spaima in adversari! Cei care sunt de acord sunt bine veniti cu pareri din partea mea, restul lasati-o mai moale! ;)

stephen
09-02-2008, 12:54 PM
Buey Ricadouazecisicinci da' esti inversunat rau pentru echipa ta de trei lei,ma copil! Esti un adevarat luptator pentru drepturile Stelutei.Dar iti dau un sfat ,mai invata putina limba romana,ca nu prea le ai, si nu-i mai spune lui Comy sa ia Abecedarul.Vezi ca ai cam mult balegar de oaie pe la nas si miroase pana aici .

Nu ne lua pe noi toti drept prosti cu expresii gen... "Am fost ocupati prin Cupele Europene" .Mai scuteste-ma...ati fost in UCL si ce-ati facut,ati fost ciuca batailor.Ati avut doi ani bunicei in Uefa,dar ati demonstrat ce buni sunteti cand aveati 2-0 cu Boro.Mai stii,sau nu te nascusesi pe-atunci? Daca ai avea putin de cultura fotbalistica ai stii ca inainte de '89 Steaua si Dinamo isi imparteau frumos titlurile,bai stelistule,ca una era armata si alta securitatea,asa ca scuteste-ne cu performantele voastre pe plan intern.Intr-adevar,performantele in Europa de-atunci sunt impresionante,si Steaua a castigat frumos Cupa Campionilor dar nu e cu nimic mai prejos decat U Craiova care avea la un moment dat una din cele mai frumoase echipe ,si era printre putinele in stare sa ia titlul corect !

Cred ca multi prefera sa tina cu echipa lor de suflet,fie ea si in Divizia B sau C,decat sa tina cu cele 3 tiganii din Bucuresti.
Cand te aud cu "spiritul ros-albastru" ... nu mai pot de ras.Spiritul ros-albastru,cand era stadionul jumatate gol cu Arsenal,ah ce spirit!

Hai nu mai behai pe-aici ca m-ai enervat!

DarkComy
09-02-2008, 01:16 PM
1.Craiova in B...ADEVARUL DOARE NU?Champion League e un format mai bun,desi incorect,mai bun.Vrei sa vezi campioana din Cipru in grupe, sau Liverpool si Arsenal?
2.Cel mai frumos imn din tara este al Rapidului, nu al Craiovei!!!Intra pe youtube si ai sa vezi.Eu nu sunt fanatic ca tine,recunosc adevarul.
6.Doamne,trebuie sa explic ca la prosti! I-ai jignit pe stelisti, cunoscand ca sunt si eu stelist,implicit(daca stii ce inseamna)m-ai jignit si pe mine.
Ps.:Echipa s-a infiintata dintre doua echipe ce erau direct in divizia A, normal ca a ramas aici,doar nu avea sa plece in C
N-am zis ca stiu ,,fenomenul" si nici nu vreau, topicul e despre Steaua, nu Craiova, ci Steaua, deci tu esti cel ce presupui ca stii ce inseamna spiritul ros-albastru.

Observ ca postez in zadar, daca raspunsurile tale sunt de genul:"Craiova in B...ADEVARUL DOARE NU?" In loc sa recunosti ca ai gresit si ai vorbit la plural. Doare sa recunosti ca ai gresit nu? DA, prefer campioana Ciprului si alte tari...poate asa o sa mai aiba si echipele din Romania sansa sa castige cupa.
Sunt multe discutii privitoare la care e cel mai frumos imn si inca nu a facut nimeni un clasament. Da ma, noi ascultam imnuri vechi...cum fac si formatii gen Liverpool sau Real Madrid...voi?
Da, m-am enervat nitel ca vad ca o dadeai inainte cu scooter-maria...muzica simfonica si cand ti-am dat explicatia nici macar nu ai avut curajul sa recunosti ca nu ai inteles despre ce era vorba

Tap tap tap tarap tap tap tap

liquid
09-02-2008, 01:22 PM
Deci cand am inchis eu topicul?

sorin
09-02-2008, 09:57 PM
Steaua nu are un imn nu datorita faptului ca este prea ocupata cu meciurile din Europa, ci datorita faptului ca in ultimii ani suporterii sunt vazuti doar ca o adunatura de legume aducatoare de venituri prin vanzarea biletelor si nimanui nu ii pasa de ei. In perioada anteciobanica probabil ca imnurile nu erau la "moda" si din acest fapt nu exista acum un imn serios (cantat de o orchestra ceva, ca "forta steaua ale ale campionii din ghencea" canta si manelistii). Ar fi interesant sa se adopte ca imn o tacuta de Gheorghe Mutu, are o voce extraordinara.

Nu stiu de ce am impresia ca topicul asta e f( )lame si inutil. Mai bine il faceai pe site-ul oficial, aici nu cred ca o sa fie luat in seama de cine trebuie ca melodia aleasa sa fie imnul oficial.

little_foot
10-02-2008, 12:50 PM

Nenea Rica25 ne lasi nenea si pe noi sa ne dam cu parerea si dupa promit ca citesc si abecedarul..ahh, ba nu-l mai citesc ca vad ca pe matale te-a prostit atat de mult ca nu te mai exprimi coerent si corect nici in engleza nici in romana.
Sa le luam pe rand:
1. Uefa Champions League - cam ce crezi mataluta ca inseamna asta, ca mie imi suna a Liga Campionilor Europeni. Cat de campiona ti se pare tie o echipa clasata pe locurile 2,3,4?
2. De ce zici tu ca cel mai frumos imn din tara este al Rapidului? Ca asa au comentat unii pe youtube? Dar ce site-ul asta nu era pur si simplu un loc in care puteai urmari filmulete online? Ca vad ca tu mi-l prezinti ca pe o institutie de stat care stabileste niste ierarhii. In cazul asta sa vorbesc cu ei sa ne faca auditul la noi la firma...
3. Cine e "Papure Voda"? Vezi ca-ti tremura mana pe taste, si putem crede ca te apuca vreo criza de epilepsie. Sa sunam la Salvare? Presupunand ca ai scris Papura Voda si ca era o aluzie la adresa faptului ca ascultam imnuri facute de zeci de ani (ma rog au cam 20 de ani nu stiu de ce ti se pare mult) atunci de ce zici ca noi spre deosebire de voi (vezi Doamne) compunem imnuri ca nu avem ocazia sa o urmarim pe Craiova in cupele europene? Ori ascultam imnuri vechi ori compunem imnuri. Cand te decizi ridici frumos mana si te exprimi clar, corect si concis.
4. Oooops nu am ce sa-ti raspund la 4 ca tu numeri 3,5,6.^_^ Asta e de la aerul tare din cupele europene?
5. Pana la urma nu ai fost tu Maica Tereza pe forum si ai intors obrazul la fiecare palma primita asa ca nu stiu de ce te plangi. Si de ce ca un mucos de 5 ani? Tu la 5 ani erai mucos? Daca da, trist, foarte trist.
6. Stai explica-mi si mie tot ca la prosti: te simti jignit daca esti facut stelist? Ca referitor la apelativul "oaie" nu ti l-a atribuit dark ci tu te-ai asociat cu acest termen. Daca pe noi italienii ne fac "tigani" inseamna ca si suntem tigani?
Orice echipa nou infiintata incepe din ultima divizie de fotbal a tarii. Ce imi spui tu acolo inseamna ca Steaua este un hibrid rezultat din fuziunea a doua echipe. Si nu te mai lauda matale asa mult cu titlurile castigate de Steaua ca erau toate la comanda. Noi spre deosebire de voi am fost una dintre putinele echipe care fara ajutor comunist am reusit sa va tinem piept atat voua cat si dinamovistilor. Si inca ceva: noi nu am scandat si nici nu vom scanda vreodata Forza Steaua sau Forta Dinamo pe Ion Oblemenco cum ati facut voi cand datorita noua ati castigat titlul in ultima etapa in fata Rapidului. Recunosc ca atunci am preferat ca dupa golurile Craiovei sa nu ma uit la reluare ci sa mut pe meciul Stelei sa aud toate Ghencea scandand: "STIINTA STIINTA STIINTA".:coco:

Rica25
11-02-2008, 10:02 AM
Ma eu chiar nu inteleg ce aveti cu mine?N-am facut topicul din ura pt Craiova!!!Bravo voua ca sunteti suporteri fideli, ca sunteti campioana provinciei, da zau asa, prea inversunati sunteti...Sunteti anti dinamo, anti steaua, teaba voastra, dar nu e nevoie sa injurati!!!Pt ultima oara, eu sunt stelist, DarkComy a zis ca stelistii sunt oi, nu trebuia sa ma simt jigit?Nu sunt anti Craiova, o respect dar daca voi daca filmulete precum cel al lui pikciu ala, sau cum l-o chema...Eu am deschis un thread in care sa discutam ca niste oameni civilizati!!!little_foot, fara suparare, nu ti-am citit toata povestea...3,5,6 sunt punctele unde i-am raspuns lui DarkComy...Sincer imi pare rau ca am deschis thread-ul, nu vroiam subiect de cearta, dar nu va inteleg de ce postati in acest topic?De ex. eu nu postam intr-unul cu Dinamo, Rapid etc.Oricum, eu nu mai postez in thread-ul asta, ca nu-si mai are rostul!Imi pare rau daca eu am jignit pe cineva, dar totul a inceput de la filmuletul lui Pikciu ala...

PS. N-am zis ca n-aveti voie sa postati, dar voi ati fi de acord daca cineva ar jigni Craiova???

little_foot
11-02-2008, 06:34 PM
Frate nu a jignit nimeni Steaua. Fiecare are preferintele lui in materie de fotbal si e liber sa posteze ce vrea, atata timp cat nu incalca regulile forumului. Iti repet nu te-a facut nimeni "oaie". Pur si simplu aveti la conducere un fost oier si patronul vostru a zis despre jucatorii Stelei ca sunt turma lui, oi ratacite etc etc. Daca o iei personal imi pare rau, nu e nici vina mea nici vina lui dark. Ar trebui sa te mai relaxezi putin, prea pui totul la suflet. Bafta si relax. Nu are nimeni nimic cu tine. ;)

Rica25
11-02-2008, 08:29 PM
Frate nu a jignit nimeni Steaua. Fiecare are preferintele lui in materie de fotbal si e liber sa posteze ce vrea, atata timp cat nu incalca regulile forumului. Iti repet nu te-a facut nimeni "oaie". Pur si simplu aveti la conducere un fost oier si patronul vostru a zis despre jucatorii Stelei ca sunt turma lui, oi ratacite etc etc. Daca o iei personal imi pare rau, nu e nici vina mea nici vina lui dark. Ar trebui sa te mai relaxezi putin, prea pui totul la suflet. Bafta si relax. Nu are nimeni nimic cu tine. ;)
Ma bucur ca s-a rezolvat totul si Berbekali........chiar e oier:p

pikciu
11-02-2008, 10:14 PM
Totul a inceput de la prostia ta. Daca nu stii sa primesti o gluma, e treaba ta.

Rica25
11-02-2008, 10:39 PM
Ha ha ha...am uitat sa rad!Tare amuzant sa injuri si sa folosesti obscenitati!Ha ha ha...