PDA

View Full Version : cititi si raspundeti sincer

SMYLEY
06-02-2008, 01:14 PM
As vrea sa ma lamuriti (kre stiti cu adevarat) cat de mult conteaza movementu, man marking, target man. A 2 a chestiune ...cand incepeti ...construiti si youth camps si alte facilitati ? sau asta o faceti dupa cativa ani ? A 3 a chestiune ...cand cresteti un jucator ....puneti voi skillu la ce sa creasca ...sau il lasati asa random cum pune compu ? A 4a chestiune ...dak ii dai la un jucator in 3d match ...free role , hold up? kre e faza cu ele? ms anticipat :P

timisica_cristian
06-02-2008, 01:51 PM
2)Depinde ce vrei sa faci, daca vrei sa ai jucatori multi si (cu putin noroc) buni, faci cat mai repede youth camps, daca vrei faci alte facilitati, dar sunt mai multe feluri e facilitati: de profit si de "calitate", prin calitate vreau sa spun ca diverse lucruri cum ar fi spitalul sau training pitch, astea ajuta jucatorii, dar nu dau profit (sau dau unul ff. mic)
3)Eu de obicei le pun sa creasca skilul la cel mai mic skil

La celelalte nu sunt sigur si nu voi raspunde...MULT NOROC in continuare;)

SMYLEY
06-02-2008, 02:06 PM
2)Depinde ce vrei sa faci, daca vrei sa ai jucatori multi si (cu putin noroc) buni, faci cat mai repede youth camps, daca vrei faci alte facilitati, dar sunt mai multe feluri e facilitati: de profit si de "calitate", prin calitate vreau sa spun ca diverse lucruri cum ar fi spitalul sau training pitch, astea ajuta jucatorii, dar nu dau profit (sau dau unul ff. mic)
3)Eu de obicei le pun sa creasca skilul la cel mai mic skil

La celelalte nu sunt sigur si nu voi raspunde...MULT NOROC in continuare;)

ms de raspuns ...la pct 3 scris de mine ...io puneam la un skill anume de exemplu dak era atacant puneam la finishing, apoi la shot power , touch, long shots, headers ....la mijlocas passing long passing creativity etc...si na am vrut sa aflu si alte pareri si doresc acelasi lucru in continuare....iar cu facilities...hm as vrea ambele ..vad eu :P iar pt restul intrebarilor la care nu am raspuns inca...as dori sa aflu ce inseamna ..:P

liquid
06-02-2008, 04:37 PM
Fifa manager intrebari si raspunsuri