View Full Version : Probleme in meneger
vicolreddog1
01-02-2008, 07:52 PM
Am inceput in meneger cu dinamo am jucat cateva sezoane(vre o 5) dar la un moment dat cand vreau sa trec an sezonul urmator si sa incep meciurile de pregatire imi da o eroare si ma scoate din joc. Exact cand devenea mai frumos> Daca ma poate ajuta cineva?????
coss_87
01-02-2008, 07:56 PM
Am inceput in meneger cu dinamo am jucat cateva sezoane(vre o 5) dar la un moment dat cand vreau sa trec an sezonul urmator si sa incep meciurile de pregatire imi da o eroare si ma scoate din joc. Exact cand devenea mai frumos> Daca ma poate ajuta cineva?????
Incepe Cu Alta ECHIPA:lol:, Iti RECOMAND STEAUA! Am Ajuns In 2015 Fara Nici O Problema!!! Buget de 100.000.000 EURO cu jucatori de 21-22 din Brazilia... Argentina... :cool:
vicolreddog1
01-02-2008, 08:00 PM
Esti rautacios! pai am muncit mult la echipa asta si anxcepuse sa mearga super o sa joc si cu steaua dar as vrea sa termin ce am inceput
coss_87
01-02-2008, 08:02 PM
Esti rautacios! pai am muncit mult la echipa asta si anxcepuse sa mearga super o sa joc si cu steaua dar as vrea sa termin ce am inceput
Daca Fac Liga a II-a in RLSP v1.5 o sa incep cu Brasovul! :eek: il admir pe Lucescu, chiar daca-s STELIST 100% :cool: in plus, imi place orasul!!!
vicolreddog1
01-02-2008, 08:06 PM
Sunt dinamovis dar nu am rautati cu stelisti sau rapidisti as putea juca foarte bine cu orice echipa dar dupa ce termin aceasta salvare. poate totusi ma ajuta cineva
coss_87
01-02-2008, 08:07 PM
Sunt dinamovis dar nu am rautati cu stelisti sau rapidisti as putea juca foarte bine cu orice echipa dar dupa ce termin aceasta salvare. poate totusi ma ajuta cineva
am patit la FIFA 07...
SFAT: salveaza totul pana inaintea ultimului meci de campionat... sau inaintea ultimului meci... pana la EROARE!!!:cool: si incearca de mai multe ori... sa vezi daca-ti mai da eroare... dupa meciul respectiv?
vicolreddog1
01-02-2008, 08:12 PM
am incercat de mai multe ori am salvare. Am patit o si sezonul trecut dar nu am mai ramas la DINAMO am mers la LIVERPOL un sezon dupa care m am intors la DINAMO DAR toate upgrad urile la staff si stadion le am pierdut ma rog le am facut din nou si a mai mers un sezon dar acum nu stiu ce sa mai fac
liquid
01-02-2008, 08:20 PM
Fifa Career etc. dai un search si gasesti o gramada de topicuri unde sa intrebi.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.