View Full Version : Heroes-o serie fara final sau aproape de finish?
Maniac_Fifa
31-01-2008, 01:48 PM
Prima remarca despre Heroes ar fi ca story-lineul seamana izbitor de mult cu cel de la Lord of the rings doar ca in locul inelelor sunt sabii.Aceasta serie a stabilit noi limite in istoria jocurilor.De exemplu,Heroes 3(cel mai bun Heroes din istorie fara indoiala)a exemplificat ca jocurile strategice se pot combina cu cele de aventura si dramatism formand un joc cu adevarat bun.Heroes 4 mi s-a parut si el bun cat de cat.Heroes 5 insa........duce catre moarte o serie istorica.O gramada de personaje au disparut dupa cat am explorat jocul.Cred ca Armaggedon's Blade sau Shadow of Death o sa se joace si peste multi ani.
Astristul
31-01-2008, 02:36 PM
Nici vorba sa se apropie de "finish".
Sunt in discutie aparitia Heroes VI pentru la anul, cu continuarea povestii. Daca ai terminat toate cele 3 versiuni H5, atunci ai fi observat ca mai sunt multe de clarificat!
Apropo, Heroes V, mi se pare cel mai reusit Heroes facut de cei de la Ubisoft. Am jucat Heroes de la inceput, iar 3 si 4, in mod normal aveau multe lipsuri, pe care H5 le-a indepartat si a facut posibil un joc destul de bun!
Maniac_Fifa
01-02-2008, 02:35 PM
Nici vorba sa se apropie de "finish".
Sunt in discutie aparitia Heroes VI pentru la anul, cu continuarea povestii. Daca ai terminat toate cele 3 versiuni H5, atunci ai fi observat ca mai sunt multe de clarificat!
Apropo, Heroes V, mi se pare cel mai reusit Heroes facut de cei de la Ubisoft. Am jucat Heroes de la inceput, iar 3 si 4, in mod normal aveau multe lipsuri, pe care H5 le-a indepartat si a facut posibil un joc destul de bun!
Heroes V a fost cel mai bun Heores dar doar la anumite capitole.De exemplu grafica sau bataliile.Intreaba pe orice forum din afara si o sa auzi pareri despre Heroes V cum ca ar fi o nenorocire.
Astristul
01-02-2008, 02:49 PM
Parerile sunt impartite. Nu e nevoie sa intreb pe orice forum, pentru ca am vazut ca unii prefera mai mult H3, altii H5. Mie H3 mi se pare mult prea simplist in comparatie cu H5, deci nu are cum sa fie mai bun!
Maniac_Fifa
08-02-2008, 05:04 PM
Oricum,poti sa-mi spui story-line-ul la H3 si H5 ca pare destul de interesant.
.::Doriano10::.
08-02-2008, 07:11 PM
jocul e foarte interesant si frumos....sper sa fie o serie fara final....si sa continue sa scoata continuari...:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.