PDA

View Full Version : editare

zizou5
26-01-2008, 11:47 AM
am intrat pe siteul fm unde te invata sa editezi pozele.....am invatat sa introduc poze cu jucatori da nu-mi iese sa bag poze cu stadionul si stema clubului....poate cineva care a mai facut asa ceva sa-mi explice si mie cum?:rolleyes:

Astristul
26-01-2008, 02:08 PM
Stema clubului:
trebuie sa ai in directorul Badges un alt director cu ID-ul tarii respective. Pentru Romania acel ID este RO!
In directorul RO, trebuie sa ai 4 directoare pentru steme, denumite:
badge32 (32x32 pixeli)
badge64 (64x64 pixeli)
badge128 (128x128 pixeli)
badge256 (256x256 pixeli)

In paranteze sunt marimile care ar trebui sa le aiba stemele din acel director!

In fiecare din aceste directoare trebuie sa pui stema modificata in format TGA (targa) la 32 de biti.

Stema trebuie numita exact cum are numele acel club.
De exemplu pentru clubul Steaua Bucuresti, trebuie sa ai 4 steme cu numele Steaua Bucuresti!

Pentru pozele cu orasele si stadioanele:
Pozele trebuiesc sa fie de 800x600 pixeli, si salvate in directorul:

Pentru stadioane:
user\stadiumpics (aici trebuiesc sa fie in format TGA, la 32 de biti)

Pentru pozele oraselor:
user\city (aici trebuiesc sa fie in format BMP, la 24 de biti)

Sper ca asta te-a ajutat! Daca ai vreo nelamurire, posteaz-o aici! ;)

zizou5
26-01-2008, 04:33 PM
ms mult.......incerc sa vad daca merge asa

zizou5
26-01-2008, 05:01 PM
am facut ce ai zis si cand intru in editor sa dau determine file imi apare negru acolo in stanga unde ar trebui sa apara stema.....am facut un folder bagdes dupa care in folderu ala unul RO in care am mai facut inca 4 foldere cu badge 32 64 128 si 256......am editat imaginea cu gimp si in fiecare folder am pus imaginea care trebuia.......nu stiu ce sa mai fac.....poate e din cauza numelui fisierelor ca nu stiu daca trebuie sa pun Universitatea Craiova sau U.Craiova