PDA

View Full Version : Fete

http
16-01-2008, 07:49 PM
Cum si la ce varsta ati cucerit prima fata?

Alex
16-01-2008, 08:28 PM
Cand m-am nascut. Am cucerit-o pe asistenta.

Si acum ma suna. -_-

Danutz_dark_one
16-01-2008, 08:30 PM
pe la 12 ani :D de spus, nu spun

http
18-01-2008, 09:21 PM
maa,secretosi sunteti.sa va spun cum am facut eu: am invitat-o pe colega la un suc(cu greu a acceptat),am facut-o sa rada,bla,bla,bla...si in fata blocului ei am prins-o de mana si am intrebat-o:"vrei sa fii cu mine?" si ea a zis "DA"

Alex
18-01-2008, 10:50 PM
Mda, vad ca nu prea sunteti curajosi. Hai ca va arat eu cum am cucerit prima fata :)

Eu, clasa a 9-a, ea clasa a 11-a. Eu emo, ea...inca nu stiam ce era, aveam sa aflu mai tarziu...prea tarziu, ma indragostisem deja. Nu pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere, dar kinda... Tru ce eram am decis sa ma bag in seama cu ea, eram ferm convins ca va cade in mrejele mele, ce naiba, doar eram cel mai tru dintre toti. M-am dus la ea cu un aer a-la Hitler si i-am zis "ce faci papusa?" Ce a urmat nu a fost foarte placut, mi-a trantit un "mars poponarule" de mi-au cazut toate insignele. Le-am recuperat, le-am pus inapoi si am plecat. Imi trebuia o alta abordare a lucrurilor, una mai riscanta, prea riscanta chiar si pentru un tru cum eram eu.

Am decis sa ma las umilit, batjocorit de toti. Am plans zilele alea cum nu am plans in viata mea. Chiar m-am si epilat de suparat ce eram. Care era decizia suprema? Sa ma fac punkist. Dar nu unul obisnuit, ci cel mai punkist dintre toti, un punkist emo tru. Ce putea fi mai frumos decat asta? Dupa prima melodie punk pe care am ascultat-o am plans, mult, exagerat de mult. In comparatie cu TOKIO HOTEL erau niste manele. Fiind singura solutie am acceptat-o. Mi-am vopsit unghiile negre, mi-am dat cu crema de papuci pe la ochi (nu aveam rimel, trebuia sa fiu tru). Am continuat sa ascult punk, fiecare zi era un cosmar, acele versuri, acel instrumental, ma faceau sa innebunesc si sa plang. Plangeam acasa, la scoala, in baie. PLANGEAM.

Am aflat dupa cateva zile de la un punkist ca adevaratii punkisti nu plang. CUM NU PLANG? Asta e scopul meu in viata, sa plang. In fine, am incercat sa nu mai plang. Intr-un final, mi-am luat inima-n dinti si am mers. La ea. Nu stiam cum o cheama, dar ce conta, eram 2 punkisti. Am asteptat sa iasa de la baie, s-a dat cu rimel, am pandit-o :D i-am cerut pensula magica, cu motivul ca al meu se uscase (ce minciuna tru :>) S-a uitat cam ciudat la mine, dar mi l-a dat. In timp ce ma ferchezuiam, am intrebat-o de albumul ei preferat. Era complicat la nume, mi-l scrisesem pe mana. Mi-a raspuns zambind "e cel mai tare, in comparatie cu poponarii de la Tokio Hotel". POFTIM? TOKIO HOTEL? BLASFEMIE!!!!!11 Am devenit palid la fata si mi-a venit sa plang. M-a intrebat ce e cu schimbarea asta de comportament, doar nu eram emo. I-am raspuns ca nu, logic, urasc Tokio Hotel. Sorry guys, era pt binele meu.

In zilele urmatoare am continuat sa ma prefac punkist, imi era din ce in ce mai greu. Recunosc ca a fost o dovada de tru-ism aceasta miscare, una buna, dar riscanta. Pana la urma am reusit sa o ademenesc sa fie prietena mea, dar, la un moment dat, pe mp3-ul meu de 128 mb (cu cat mai putina memorie cu atat mai tru) ea a gasit o melodie de la TH. Am simtit cum cerul se prabuseste in capul meu, era imposibil, o singura melodie si pe aia a descoperit-o.

Am izbucnit in plans, ea m-a batut, rau. A fost cea mai frumoasa bataie din viata mea. Ma simteam si tru si un-tru. Aceleasi cuvinte, ca o sabie, "mars poponarule" mi le-a adresat. Se terminase, la naiba, am decis sa o injur si eu, emo style, tru style. Nu pot reproduce cuvintele, dar erau in germana, limba idolilor TH. Nu a inteles, era logic, dar mi-a mai dat un sut in testicule. Aia a fost tru.

Cu stima si respect,
Kelly

cristiano_ronaldo
19-01-2008, 10:30 AM
Eu nu prea stiu cum sa ma comport in fata unei fete, oricare ar fi ea! Mereu imi este rusine..si cand sunt printre fete, de ex.ma retrag, fiindca sunt rusinos si nu stiu ce sa vb.cu ele.Sa nu credeti ca sunt"gay"..NU, in nici un caz..doar ca nu stiu cum sa vb.cu o fata...despre ce sa vb.cu ea, despre muzica, filme sau..nici eu nu stiu!?

Tuby
19-01-2008, 12:58 PM
la varsta asta de 10 -14 ani despre ce teorie a evolutiei omului in raport cu fatalitatea vreti sa abordati? Faceti-va o gagica din clasa sau din clasa de langa..o sa aveti destule de discutat si giugiulitziva incontinuu ca sa umpleti spatiile goale..hai ciao :)