PDA

View Full Version : Moderatori

ReKo
12-03-2004, 10:14 PM
Cred ca pe acest forum lipseste total... ce total ... nu exista deloc discutii intre moderatorii acestui forum si webmasterii (-ul).....asa ca propun sa se mai faca o sectiune...ce-i drept privata unde sa poata avea acces doar cei cu rang mai mare pe acest forum (moderatori, global moderatorii, si mns :P)... si unde se poate discuta despre diferite situatii, certuri sau utilizatori acolo.
Propun asta dupa ce am observat multe warn-uri date doar de dragul de a da.... si multe altele... si chiar putine warn-uri/ban-uri cand trebuiau date... asa ca propun sa dezbatem impreuna...cei care intretin aceast forum.... aceste probleme la o sectiune privata !
Sper .. sa se ia in considerare !

RaPiDuTz
13-03-2004, 12:13 AM
o idee buna Totti... ;)

am mai vazut o sectiune de genul acesta si la alte forumuri mari si ar cam trebui si aici
astfel am putea vorbi daca "Gigel" merita warn sau nu... :)

Sirius
13-03-2004, 01:34 PM
Sunt de acord; mai toate forumurile au o astfel de sectiune. Este necesar, mai ales ca forumul nostru creste pe zi ce trece...

ReKo
13-03-2004, 01:39 PM
ma bucur ca trei (incluzandu-ma si pe mine) din cei 7 moderatori ai acestui forum... sunt de acord cu asta... ! ramane sa auzim si parerea lui mns !

mns
13-03-2004, 10:55 PM
pai noi avem una, dar e legata de peciuri...o sa rezov eu probl asta :P

ReKo
13-03-2004, 11:13 PM
Originally posted by mns@Mar 13 2004, 10:55 PM
pai noi avem una, dar e legata de peciuri...o sa rezov eu probl asta :P
:blink: ?!? :blink:

ReKo
08-04-2004, 01:08 PM
hahahahhahaa
ce mns numai sunt moderator ? loooooooooooooooooooooool
de ce te oftici ?
ti-am zis ca daca te purtai frumos ... era altceva ... dar asta e !

ReKo
08-04-2004, 01:11 PM
mns...
nu uita...
ca de la RoSport.. incoace... au venit cel putin 100 de useri ...(+cosminultrasteaua :P) ... si lucram ca un nebun de unu singur... !

doh !... astia-s oamenii !!!!

mns
08-04-2004, 02:17 PM
pai scuza-ma, dar daca nu mai vizitezi forumul nu mai are rost sa fi moderator, ce poti face cand vii foarte rar pe la noi?

si nu ai fost singurul care a lucrat la rosport, dar nu am ce sa mai zic in leg cu subiectul asta, tu ai ales solutia mai usora, normal ca e mai greu la inceput, dar cum zici tu, asa suntem noi, toti veniti la noi, vreau si eu vreau si eu si cand colo ce se intampla toti sunt viteji la inceput si apoi le pierde cheful...si nu mai fac nimic

exact asta ati facut toti, si tu si mapax...degeaba faci pe martirul, tu ai vrut rosport...

LiviuRO
08-04-2004, 07:30 PM
Desi topicul se numeste "Moderatori", fiiind unul deschis, imi permit sa-mi postez opinia:
"looooool, si mai ziceati ca eu nesanatos!"
Multumesc :)

ReKo
08-04-2004, 08:59 PM
Originally posted by mns@Apr 8 2004, 02:17 PM
pai scuza-ma, dar daca nu mai vizitezi forumul nu mai are rost sa fi moderator, ce poti face cand vii foarte rar pe la noi?

si nu ai fost singurul care a lucrat la rosport, dar nu am ce sa mai zic in leg cu subiectul asta, tu ai ales solutia mai usora, normal ca e mai greu la inceput, dar cum zici tu, asa suntem noi, toti veniti la noi, vreau si eu vreau si eu si cand colo ce se intampla toti sunt viteji la inceput si apoi le pierde cheful...si nu mai fac nimic

exact asta ati facut toti, si tu si mapax...degeaba faci pe martirul, tu ai vrut rosport...
no comment... !
imi bat gura degeaba (tastele... :P) ca tu tot cu a ta o ti !
itzi aduk tot felul de argumente si tu zici "bine...bine" iar peste 5 min imi reprosezi acelasi lucru... ! deh ... ori faci pe prostul ... ori vrei sa-mi demonstrezi ca argumente.le mele sunt false ! doooooooooh ! 8)

ReKo
08-04-2004, 09:02 PM

lool...
iar imi spui povesti ?
pot da exemple dastea o gramada... ! dar ma abtin... pentru ca pana acum cu majoritatea eram prieten ... si nu sunt genul ... !

oricum...
te-am mai rugat eu de mult ori
sa ma scoti de la moderatori... si se pare ca in sf. m-ai ascultat :lol:

mns
08-04-2004, 09:14 PM
adevarul e ca tu ai plecat ca ursu la miere :P degeaba vii si vb despre nu stiu ce ca asa e...la rosport nu ai mai postat de o luna si ziceai ca atunci cand ai plect tu erau 4 care postau...pai atunci de ce spui ca erai singur si postai ca prostu

noua ne-ai zis ca ai treaba cu scoala, da de alte saituri te poti ocupa...

asta e situatia

ReKo
08-04-2004, 09:43 PM
doh !
tu nu o sa intelegi niciodata nimic ! esti culmea !

am spus asta pentru ca atunci cand am plecat mah ... deci... exact cu 2 zile in urma sa plec... se adunase-ra 4 oameni... ! care postau stiri ! si tot de mine adusi.... asa ca nu i-am lasat acolo sa aiba aceeasi soarta ... !

noua ne-ai zis ca ai treaba cu scoala, da de alte saituri te poti ocupa...

esti penibil...
diviziaa... si-a schimbat desing-ul la 2 zile dupa ce am intrat in vacantza...
din cate stiu eu ... in vacantza nu se face scoala ! DOH !

mns
08-04-2004, 09:49 PM
pai atunci

1. de ce sa aiba aceiasi soarta, i-ai indepartat ca sa nu mai mearga rosport, si nu uita ca rosport a fost ideea ta nu a mea ca sa dai in el...

2. daca a fost in vacanta, era frumos sa ne zici ca nu mai postezi la rosport, da tu nu ai mai zis nimic, ai zis ca o sa te ocupi de rosport cand o sa ai timp, timp ai avut dar l-ai folosit la altceva...

ReKo
08-04-2004, 10:12 PM
Originally posted by mns@Apr 8 2004, 09:49 PM
pai atunci

1. de ce sa aiba aceiasi soarta, i-ai indepartat ca sa nu mai mearga rosport, si nu uita ca rosport a fost ideea ta nu a mea ca sa dai in el...

2. daca a fost in vacanta, era frumos sa ne zici ca nu mai postezi la rosport, da tu nu ai mai zis nimic, ai zis ca o sa te ocupi de rosport cand o sa ai timp, timp ai avut dar l-ai folosit la altceva...
numai zik nimik ca ma bat cu morile de vant aiurea... !

mns
08-04-2004, 10:13 PM
lol, don kihote-ule :P

ReKo
08-04-2004, 10:31 PM
Originally posted by mns@Apr 8 2004, 10:13 PM
lol, don kihote-ule :P
lol
pardon, don baxter (aceelasi baiat cu caracteeer :P:P) !