View Full Version : plusuri si minusuri la adresa "fifa 2003"
Andrei
04-01-2003, 10:45 PM
in cadrul acestui subiect, va propun sa va alegeti trei lucruri care va plac si trei care nu va plac la fifa 2003.
cum eu sunt "fondatorul" :) cred ca ar trebui sa incep eu:
plusuri:-grafica
-jocul de echipa este mult mai bine integrat
-muzica din meniu
minusuri: -nu are divizia a :)
-nu are driblinguri
-meniul este destul de saracacios
+
muzica
grafica
-
meniu
marime(1000Mb full)
vremea
comentariul
gameplay
sanshine
06-01-2003, 12:10 PM
-
muzica -melodia aia in germana
lipsa driblingurilor
fatz (sunt cocalar de mirc)a lui Zidane - yuk! :?
Sirius
06-01-2003, 10:05 PM
Plusuri: Grafica, Loviturile Libere, Stadioanele
Minusuri: Sprintu', nu are nationala si div.A
intotdeauana jocurile vor avea + si -, si probabil niciodata nu ne vor multumi
lol, divizia a in fifa, nu prea cred, nici peste 10 ani, oricum macar avem noi de lucru
mininu
29-01-2003, 12:54 PM
Ce sa zic, sunt destul de dezamagit de FIFA 2003!!! Pai in primul rand atunci cand am intrat prima data in joc, am vrut sa vad ce echipe gasesc. Inteleg ca la echipe de club stam prost, dar nationala?! Pai gasesc in FIFA 2002 World cup echipa Finlandei si pe a Romaniei nu? De ce? Oricum la jocul asta eu zic ca ar fi mai multe minusuri decat plusuri(vreau sa-i critic pe cei de la EA Sports): nu pot sa dau cu capul, nu exista numere pe tricouri, la lovituri libere sau la cornere chestia aia se misca mult prea repede, nu poti sa driblezi si ma rog, lista ar mai continua.
sanshine
29-01-2003, 01:06 PM
la jocul asta eu zic ca ar fi mai multe minusuri decat plusuri(vreau sa-i critic pe cei de la EA Sports): nu pot sa dau cu capul, nu exista numere pe tricouri, la lovituri libere sau la cornere chestia aia se misca mult prea repede, nu poti sa driblezi si ma rog, lista ar mai continua.
e posibil sa dai cu capul si sa driblezi (cu SHIFT), dar nu tot timpul. oricum, e mult mai putin evident ca la celelalte Fifa.
"nu exista numere pe tricouri" :? poate ai probleme cu driverele de la placa grafica, pentru ca numerele+numele exista pe tricou
bara de power-up se misca mai repede la jucatorii slabi, si mai lent la jucatorii buni ==> e mai greu sa marchezi din lovitura libera cu ciurucurile. e adevarat insa ca pe dificultatea WorldClass e aproape imposibil sa marchezi din free-kick.
mininu
01-02-2003, 02:55 AM
Eu am placa Nvidia Vanta la 16Mb si ca sa pot sa joc Fifa 2003 mi-a trebuit Nvidia Detonator 28.32, dar in legatura cu numerele de pe tricouri am mai intrebat si alti prieteni si nici la ei nu se vad.
numerele pe tricou :: asta e problema de drivere, nu merge decat pe placi de ultima generatie, in cazul nvidia poate de la ge force 2 in sus cu ultimele drivere
pe mine ma enerveaza meniul jocului, e ca si scos din cur, ca naiba arata
sanshine
04-02-2003, 12:36 PM
pe mine ma enerveaza meniul jocului, e ca si scos din cur, ca naiba arata
ce te deranjeaza asa tare? mie mi se pare ca arata bine, mai ales daca-l compari cu "oroarea verde" - meniul de la FIFA2000
mininu
10-03-2003, 02:27 PM
De cand am GeFORCE 4 mi-am schimbat parerea! Cel putin din punct de vedere al graficii, Fifa 2003 este cel mai bun joc Fifa.
sanshine
10-03-2003, 03:08 PM
pai daca nici dpdv al graficii n-ar evolua de la un an la altul...
mininu
14-03-2003, 01:46 AM
Fratilor, stie cineva cu ce se dribleaza sau cu ce se suteaza cu efect din lovituri libere?
Sirbu Mihail Bogdan
14-03-2003, 05:36 AM
Este la www.soccergaming.com un manual facut de un roman in care iti explica si suturile si driblingul.
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 12:55 AM
Stie cineva ce trebuie facut daca Fifa imi merge cu incetinitorul???
schimba-ti computerul :) suna naspa, dar...
+ grafica
+ stadioane
+ flarez
+ nishte muzica
+ incercarea de a face ceva OK
- implementare proasta a ideii de fifafx
- meniu
- trebuie patchuit RAU DE TOT ca sa TV PATCH si mingi mai marfa
- fara meniu
- pierde din farmecul seriilor de pana in 2002
- nu avea Romania :(
- no comment
- vreme ideala
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 01:42 AM
A mers bine pana acum vreo cateva zile....si am GeForce pe el.
mininu
15-03-2003, 01:45 AM
Ce calculator ai?
Sirbu Mihail Bogdan
15-03-2003, 02:04 AM
P4 250 RAM GeForce4(DELL).
mininu
15-03-2003, 04:00 AM
lol... Si nu-ti merge? Atunci verifica-l de virusi. Vezi ca a aparut de curand unul care ataca placa de baza.
Si daca tot n-o sa-ti mearga, cel mai sanatos - reinstaleaza-l.
inseamna ca fie: 1. nu ai placa destul de bine
2. nu ai patchu de la placa instalat cum trebuie
stiu ca si mie mi s-a intamplat asta , inainte s imi update patch-u puteam sa joc nuami pe closed square style si aly sarniem sau cum ii zice
plusuri: grafica
meniu( adica poti sa alegi echipamentele si stadionul)
stadionale
comentariul
minusuri: gameplay ( zic eu ca e cel fiifa 2003 aremai naspa gameplay dintre toate fifa de pana acum, sau cel putin de la fifa 99 pana acum)
nu e realistic ( sa vicem ca fugi si vrei sa pasezi, dar jucatorul tot fuge in loc sa paseze, si chestia aia ca daca vrei sa pasezi o data, si din greseala apesi pe S de 2 ori o sa dea 2 pase, suturile sunt naspa si pasele.
sandu
18-04-2003, 05:09 PM
+stadioane
+fete noi la jucatori
+publicul extraordinar
etc
-nu are campionatul romaniei
-nici echipa nationala
-nu arata cand se fac schimbarile
tudosebogdan
18-04-2003, 07:38 PM
- campionatul si nationala Romaniei
- nu faci bani din joc si la un moment dat devine chiar monoton sa tot castigi doar pe puncte :D
Sirius
18-04-2003, 09:13 PM
Ei asta e! Seria Fifa se bazeaza pe jocul in teren. Daca vrei celelalte ''jocuri'' din afara terenului ia-ti Total Manager de la Ea Sports sau Champioship Manager 4. Din pacate nu a aparut un joc care se combine si manageriatul si jocul in teren...si probabil ca nici nu va aparea!
Este la www.soccergaming.com un manual facut de un roman in care iti explica si suturile si driblingul.
ma bogdane trimite-mi si mie manual asta la phat_o5@hotmail.com ca l-am cautat pe soccergaming si nu l-am gasit.
Sirbu Mihail Bogdan
19-04-2003, 02:33 AM
ma din pacate eu nu-l mai am dar o sa il caut eu acolo si o sa ti-l trimit,daca il gasesc. :wink:
ok, multumesc. fortz (sunt cocalar de mirc)a stiinta!!!!!
ScorpionX
24-04-2003, 02:08 PM
Trimitemi-l si mie pe fortz (sunt cocalar de mirc)a_alex@yahoo.com
DarkComy
26-05-2003, 02:02 PM
-
-nu sunt driblinguri
-vremea
-comentarile
-loviturile libere :angry:
-meniul :sanshine2:
:nowar:
tudosebogdan
26-05-2003, 05:05 PM
va zic eu ceva frumos in loc sa apara divizia A in fifa cred ca va apare campionatul turciei pentru ca tot il dau astia intens la eurosport si poate aud si creatorii jocului de el. noi romanii nu prea avem ce arata deocamdata asa ca ...
+ grafica, muzica, comentariu
- lovituri libere si penaltiuri, lipsa cartonasului rosu cand esti faultat de ultimul aparator, lovitura cu capul
la lovitura cu capul e o problema. din curiozitate am dat sa joace calculatorul cu amandoua echipele iar eu sa urmaresc ceva scheme de joc. ei bine echipa cu care se presupunea ca joc eu a dat la un moment dat vreo 5 lovituri de cap consecutive. eu nu am reusit sa dau decat vreo 3 de cand joc, adica de vreo 8 luni ... sa fim seriosi :angry:
MaPaX
27-11-2003, 07:33 PM
plusuri:-grafica
-jocul de echipa este mult mai bine integrat
-muzica din meniu
minusuri: -nu are divizia a :)
-nu are driblinguri
-meniul este destul de saracacios
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.