PDA

View Full Version : Transferuri iarna 2007-2008

sorin
29-12-2007, 11:33 AM
In acest topic puteti discuta despre principalele transferuri realizate de echipele din Liga I in pauza dintre tur si retur.

Dupa cum probabil stiti, Steaua a ajuns deja la un acord cu atacantul Habib Habibou.

De asemenea, Rednic a mers in Belgia pentru a trata aducerea a doi belgieni,Dalmat si Salou, sub Podul Grant

liquid
29-12-2007, 11:45 AM
Acum imi ramane doar sa sper ca jiji nu va face iar o mare brambureala cu transferurile, dar dupa cum am auzit trateaza cu 2 jucatori de la jiul -_-

M.I.L.32
29-12-2007, 11:47 AM
Habib Habibou e adus doar sub forma de imprumut sau e cumparat definitiv ? Si liquid ai dreptate... Steaua are nevoie de JUCATORI.

boggy
29-12-2007, 11:59 AM
Habib Habibou e adus doar sub forma de imprumut sau e cumparat definitiv ? Si liquid ai dreptate... Steaua are nevoie de JUCATORI.

imprumut pana in vara ... :)) campania de achizitie a stelei duce lipsa de bani si asta se va rezolva prin transferurile lui dica si goian (http://prosport.ro/articole/sacrificati/71639)

Later Edit : Steaua l-a transferat pe Dario Fernandez de la Panionios pentru 700.000 euro

champion
29-12-2007, 01:49 PM
Jucătorul Dario Fernandez: 1.79 metri înălţime, 72 kg, 29 de ani.
Nu e cine stie ce jucator, vedem cum joaca pe teren. :)

xdevil
02-01-2008, 12:16 PM
Steaua aduce numai prostii de jucatori. Am citit undeva ca l-ar vrea pe Giles Barnes de la Derby County. Aia chiar ar fi o lovitura pe piata transferurilor. In rest, am auzit ca trateaza pentru un jucator din liga a doua japoneza. A mai adus unul de la o echipa aflata la retrogradare in Belgia. Ce pot spune e ca sunt foarte bucuros, avand in vedere ca eu sunt dinamovist :D.

Kahn
02-01-2008, 03:20 PM
In loc sa ia panaramele astea de jukatori mai bine ar lua pe unii ceva mai cunoscuti.Cum sa iei un jukator din a 2-a liga japoneza????Doamne fereste!!! Chiar ca s-a tampit jiji,mai bine ar lua un jucator din liga a 2-a. Raman cu parerea ca ar trebui sa ia jucatori de la echipe de champions league!

gianni
03-01-2008, 10:18 AM
Sunt din ce in ce mai degustat de fotbalulu romanesc, in ceea ce priveste asa-zisii patroni de cluburi.
Cred ca suntem o piata foarte slaba pentru marile transferuri, si nu cred ca un jucator gen Dorsin se va mai transfera in curand la o echipa din campionatul nostru.
Despre transferurile Stelei, nu prea pot sa spun nimic, ramane de vazut cum se vor descurca si adapta jucatorii transferati la fotbalul nostru.

xdevil
03-01-2008, 12:14 PM
Te contrazic gianni, Datolo e un jucator foarte bun si indiferent de echipa unde va veni, CFR sau Steaua, acea echipa va da o lovitura pe piata transferurilor, cel putin pentru estul Europei.

Alex
03-01-2008, 12:41 PM
Sa fim seriosi, Datolo asta, in afara de varsta si ca a jucat la Boca nu reprezinta mai nimic. Ca sa ai performante in CL iti trebuie jucatori cu experienta, jucatori care stiu cu ce se mananca aceste competitii europene, jucatori ori scumpi si buni (mai plauzibil) ori ieftini si buni (aici e mai greu). Nu poti face performante cu eterne rezerve de prin Argentina. Nici Dorsin ala nu mi se pare cine stie ce, in afara ca a jucat in CL cu Rosenborg si ca a facut un meci bun impotriva Angliei nu am auzit de vreo performanta de-a lui.

gianni
03-01-2008, 04:29 PM
Da, Alex, ai dreptate! Pentru mine un jucator este bun, atunci cand are evolutii constante si isi face datoria pe teren. Degeaba a stralucit Ronaldhinio, daca nu si-a mai facut datoria pe teren, suporterii l-au scos de la inima.
Citeam despre transferul ratat al Stelei, cel al lui S. Pinto, super atacant chilian, care a fost transferat "moca" de catre Real Madrid. ~geaba incercam noi sa aducem jucatori de clasa in tara noastra mica si amarata, daca facem cum am facut cu brazilienii Stelei.
Trebuie sa intelegem ca inca suntem adeptii fotbalului jucat cu jucatori masivi, ca punem accentul pe forta si nu pe agilitate, tehnica si driblinguri fine si de efect. Cu cine sa joace Pinto, Datolo sau mai stiu eu ce atacant, daca este inconjurat de coechipieri masivi si care abia se misca?

nico4everininimilenoastre
03-01-2008, 09:51 PM
m-am gandit sa fac o anliza a transferurilor..

steaua: incearca sa impuste mai multi iepuri dintr-o data ...si cred k nu va reusi..mai bine s-ar baza pe revenirile lui ghionea..radoi si plesan

nico4everininimilenoastre
03-01-2008, 09:56 PM
scuze pt dublu-post ..netul este de vina
dinamo: deocamndata nu pare a avea niste tinte cunoscute ..sau nu vor sefii campioanei sa dea publicitatii tintele..
RAPID:...incearca experiente cu niste jucatori aparent bunicei din belgia...din taa au mai incercat sa-i aduca pe ljubinkovici sau mardare...sau costea...in final vom vedea pe cine vor aduce
cfr cluj: au adus pe dorsin ,hirschfeld, dubarbier..si inca un atacant...eu cred ca va fi o concurenta prea mare si se poate sa apara certuri intre jucatori si pentru ca au pierdut primul meci..s-ar putea sa se strice atmosfera intre jukatori..
poli timisoara: au adus 2 jucatori din centrul europei..vom vedea cum se vor misca..probabil ca vor incerca sa se intareasca in tentativa de a atinge locul 2....

vom vedea ce se va mai intampla in liga1 cu transferurile..pt ca perioada este la inceput

*InCePaToRuL*
03-01-2008, 10:59 PM
Da, Alex, ai dreptate! Pentru mine un jucator este bun, atunci cand are evolutii constante si isi face datoria pe teren. Degeaba a stralucit Ronaldhinio, daca nu si-a mai facut datoria pe teren, suporterii l-au scos de la inima.
Citeam despre transferul ratat al Stelei, cel al lui S. Pinto, super atacant chilian, care a fost transferat "moca" de catre Real Madrid. ~geaba incercam noi sa aducem jucatori de clasa in tara noastra mica si amarata, daca facem cum am facut cu brazilienii Stelei.
Trebuie sa intelegem ca inca suntem adeptii fotbalului jucat cu jucatori masivi, ca punem accentul pe forta si nu pe agilitate, tehnica si driblinguri fine si de efect. Cu cine sa joace Pinto, Datolo sau mai stiu eu ce atacant, daca este inconjurat de coechipieri masivi si care abia se misca?

Info:
Steaua l-a avut în mînă pe superatacantul chilian Sebastian Pinto, însă acesta a semnat cu Real Madrid chiar în noaptea de Anul Nou

Steaua a ratat marea lovitură pe piaţa transferurilor chiar în noaptea de Revelion. Transferul cu numărul 4 anunţat de Gigi Becali chiar la cumpăna dintre ani trebuia să fie un atacant de 5 stele din Chile, Sebastian Pinto. Acesta a evoluat la Universidad de Chile, echipă care a terminat anul 2007 pe locul 2 în prima ligă din Chile.

Adrian Ilie despre eşecul transferului lui Pinto: "A fost un DVD care nu se prea vedea..."
Managerul Stelei a fost rezervat in declaratii privind esecul transferului atacantului chilian Sebastian Pinto, care a ajuns la Real Madrid.
Adrian Ilie: "Cum să semneze cu Real?"
Adrian Ilie a confirmat că Steaua l-a dorit pe Pinto, dar s-a arătat surprins că acesta a parafat deja o înţelegere cu gruparea madrilenă

Gianni a fost vina lui Adrian Ilie.

st3v3-0
03-01-2008, 11:21 PM
Pentru Steaua e acum ori niciodata.Daca nici de data asta nu se aduc jucatori de valoare inseamna ca Steaua nu e de primul loc.

ieseanul
04-01-2008, 12:08 AM
De ce spuneti ca steaua nu face transferuri?...Deja a facut un transfer de marca...l-a achizitionat pe Palimaru!:lol:
P.S. Multumim pt Cristocea!

champion
04-01-2008, 03:44 PM
Gsp:

"Pinto trebuia sa se duca la echipa a doua a lui Real Madrid, dar până la urmă a preferat Steaua. Mâine, poimâine vine tatăl lui în România, pentru a aranja totul legat de contract. Pe jucător l-au convins impresarii, spunindu-i: <<Pentru ce să joci la echipa a doua a lui Real Madrid, cind poţi să joci la Steaua, să te baţi cu prima echipă a lui Real Madrid>>", a declarat astazi Gigi Becali.

Astia nu-s normali :lol:

boggy
04-01-2008, 04:10 PM
Gsp:

"Pinto trebuia sa se duca la echipa a doua a lui Real Madrid, dar până la urmă a preferat Steaua. Mâine, poimâine vine tatăl lui în România, pentru a aranja totul legat de contract. Pe jucător l-au convins impresarii, spunindu-i: <<Pentru ce să joci la echipa a doua a lui Real Madrid, cind poţi să joci la Steaua, să te baţi cu prima echipă a lui Real Madrid>>", a declarat astazi Gigi Becali.

Astia nu-s normali :lol:

trebuia sa ii spuna sa mai zambeasca si el ca nu a aratat deloc bine in DVD-ul ala:fluier:

sorin
05-01-2008, 10:04 AM
Se pare ca Neaga va merge la Rapid:huh:.

http://prosport.ro/articole/exclusiv-neaga-la-rapid/72064

De asemenea, giuluestenii s-au inteles cu cei de la Otelul si de luni Janos Szekely va fi al Rapidului.

M.I.L.32
05-01-2008, 02:15 PM
Neaga nu a reusit sa faca mare lucru la Steaua de la revenirea sa ...si probabil asta e motivul principal pentru care el este vandut. Totusi in presa unii spun ca va fi transferat ...iar altii ca nu va fi transferat. Vom vedea.

sisu_stelistul
05-01-2008, 11:35 PM
Momentan merge binisor campania de transferuri, este bine ca dam din jucatori dar parca il regret pe Cristiocea putin, Neaga n-a jucat nimic de cand a revenit la Steaua desi promitea mai mult, se spunea ca joaca mai bine decat o facea in Coreea. Sper sa-l aducem pana la urma si pe Pinto pe langa Habib si Armenteros, vad ca Gigi a inceput iar sa aduca straini :p

champion
06-01-2008, 02:18 PM
Steaua: 6 milioane de $ pt. Sand!
Steaua e gata sa faca cel mai scump transfer din istorie! Cotidianul El Ideal Gallego a anuntat, duminica, citand surse apropiate clubului Lanus, ca Steaua ar fi dispusa sa plateasca pana la sase milioane de dolari pentru a-l achizitiona pe atacantul Jose Sand. Steaua il urmareste de mult pe atacantul lui Lanus pentru care s-a luptat si CFR Cluj. Atacantul a mai refuzat o data oferta Stelei spunand ca isi doreste sa joace in Europa, dar intr-un campionat mai puternic decat cel din Romania

Potrivit sursei citate, oferta Stelei a venit dupa ce de serviciile jucatorului s-a aratat interesat si clubul rus Saturn Ramenskoe. "Acum ne gandim doar la posibilitatile reale pentru jucator, care va face saltul in Europa", a comentat agentul atacantului, Juan Cruz.

:lol: :lol: :lol:
Eu numai cred nimic. :| <_<

cristiano_ronaldo
07-01-2008, 07:21 AM
Steaua: 6 milioane de $ pt. Sand!
Steaua e gata sa faca cel mai scump transfer din istorie! Cotidianul El Ideal Gallego a anuntat, duminica, citand surse apropiate clubului Lanus, ca Steaua ar fi dispusa sa plateasca pana la sase milioane de dolari pentru a-l achizitiona pe atacantul Jose Sand. Steaua il urmareste de mult pe atacantul lui Lanus pentru care s-a luptat si CFR Cluj. Atacantul a mai refuzat o data oferta Stelei spunand ca isi doreste sa joace in Europa, dar intr-un campionat mai puternic decat cel din Romania

Potrivit sursei citate, oferta Stelei a venit dupa ce de serviciile jucatorului s-a aratat interesat si clubul rus Saturn Ramenskoe. "Acum ne gandim doar la posibilitatile reale pentru jucator, care va face saltul in Europa", a comentat agentul atacantului, Juan Cruz.

:lol: :lol: :lol:
Eu numai cred nimic. :| <_<O sa ia teapa Becali si Ilie daca il vor luea pe Sand! Si despre Habibou, cred ca va juca bine in atac, dar acuma sa vedem cu cine va sta..

gianni
07-01-2008, 12:13 PM
Este nebunie cu toata dezinformarea aceasta din presa: ba se transfera, ba nu se transfera un jucator! Nu stiu ce sa mai zic!
Bravo celor de la Cfr, fiindca vorbesc abia dupa ce au obtinut semnatura jucatorului!

M.I.L.32
07-01-2008, 12:17 PM
Doar la noi se intampla genul acesta de lucruri... jucatorul "X" se transfera... maine nu se mai transfera si o tinem lant... Este cea mai mare prostie pe care cluburile si jurnalistii o fac. Transferuri sunt foarte multe si destul de interesante.

gianni
07-01-2008, 12:25 PM
Sa vedem ce jucatori se vor transfera la Steaua, mai ales acum cand Cfr-ul s-a intarit!

sdc
08-01-2008, 09:34 PM
in sfarsit a scapat Steaua de Iacob

champion
08-01-2008, 10:03 PM
Zaharia, Cristocea, Badoi, Croitoru, Iacob pusi pe lista de transfer. Eu zic ca Zaharia mai merita 1 sansa. Cum a spus si el, al doilea marcator, dupa Dica. pacat ca pleaca. :|

Deeny
08-01-2008, 10:17 PM
Zaharia, Cristocea, Badoi, Croitoru, Iacob pusi pe lista de transfer. Eu zic ca Zaharia mai merita 1 sansa. Cum a spus si el, al doilea marcator, dupa Dica. pacat ca pleaca. :|
da ai dreptate champion.ar fi fost mai bine daca ar fi fost si Surdu pe lista de transferur

cosmin targoviste
09-01-2008, 07:12 AM
Dece nu ati numit topicul transferurile stelei?

champion
09-01-2008, 04:08 PM
@cosmin targoviste, pe mine nu prea ma intereseaza celelalte transferuri. De transferuri am auzit doar la CFR, Rapid, Steaua, cam atat. Daca ai tu ceva informatii referitoare la transferurile lui Dinamo, posteaza aici.

@Deeny, cam asa. Dar eu zic ca Surdu merita si el o sansa. Dar Neaga, care n-a jucat nimic in tot anul. A dat un gol important, in derby, dar cu experienta lui, ma asteptam la mai multe de la el. :|

M.I.L.32
09-01-2008, 04:28 PM
... Dar eu zic ca Surdu merita si el o sansa. . .:|

Cred ca Surdu nu prea are ce sa caute la Steaua. Mi se pare un jucator foarte modest...:p (parerea mea)

champion
09-01-2008, 05:43 PM
Eu zic ca pana in vara ar trebui pastrat. Nu se stie niciodata. Dar daca conducerea nu-l mai vrea :-??, asta e.

cosmin targoviste
09-01-2008, 06:35 PM
@cosmin targoviste, pe mine nu prea ma intereseaza celelalte transferuri. De transferuri am auzit doar la CFR, Rapid, Steaua, cam atat. Daca ai tu ceva informatii referitoare la transferurile lui Dinamo, posteaza aici.

@Deeny, cam asa. Dar eu zic ca Surdu merita si el o sansa. Dar Neaga, care n-a jucat nimic in tot anul. A dat un gol important, in derby, dar cu experienta lui, ma asteptam la mai multe de la el. :|

ok.Szekely,Vasj,Arce,Obinna,Mansour,Todorovsky.Dup a parerea mea ar trebui toti in afara de Mansour si Szekely testati in cantonament.

champion
09-01-2008, 07:06 PM
Parca Szekely era dorit de Rapid, iar Mansour a spus ca nu stie nimic de plecare sa la Dinamo. De restu` n-am auzit nimic. :p

cosmin targoviste
10-01-2008, 06:56 AM
Si nici nu e nevoie sa auzi.

Cica ar mai veni si Latovlevici(fundas stanga de la Poli Tim),Torje(Poli Tim.) si Keseru(Nantes)
Pentru Szekely se lupta doar Dinamo,Rapid si CFR.La steaua a zis ca nu s-ar duce :)) . La fel ca si Cernat "Nu am vrut sa devin o oaie" :)

gianni
10-01-2008, 08:50 AM
Din cate am vazut eu, Cfr-ul a fost cel mai activ club pe piata transferurilor.Dinamo abia testeaza un jucator, Rapidul asteapta concretizarea transferulului lui Mazilu, iar Steaua, cu exceptia lui Habbibou, nu prea misca. In ritmul acesta, vad ca tot Cfr-ul este pe primul loc!

Saint
10-01-2008, 05:58 PM
Oare e nevoie de transferuri importante pt castigarea campionatului din culise?

gianni
10-01-2008, 07:14 PM
Nu cred ca poate Jiji sa faca atat de multe masinatiuni! Cred ca Steaua o sa mai aduca minimum 2 jucatori buni si astfel o sa se intareasca.

*InCePaToRuL*
10-01-2008, 10:42 PM
Nu înţeleg cum oierul la dat afară pe Zaharia şi la păstrat în lot pe surdu...:eek:
Zaharia şi-a făcut meseria la steaua cât a stat, dar surdu??? este pe dinafară omul, e ceva ciudat la jucătorul ăsta nu joacă nimic dar tot este în lotul stelei.

cosmin targoviste
11-01-2008, 07:09 AM
Becali:"O sa castig campionatul cu ajutorul banilor.Nu dau mai multe declaratii ca apoi ziceti ca dau bani la arbitrii sau adversari."
Sa vedeti voi ce "bate" steaua tot.Becali asa a facut mereu.Nu a fost campionat in care el sa nu cumpere un meci.Si se mai da mare crestin.

Saint
11-01-2008, 03:42 PM
Hai ca nici alte echipe din campionat nu sunt mai curate :p

M.I.L.32
11-01-2008, 06:32 PM
Inca un transfer bun reusit de C.F.R. cei de la Cluj se gandesc foarte serios la titlu si C.L. Cu aceste achizitii sunt mai aproape de implinirea visurilor. Au reusit sa creeze o echipa foarte competitiva.
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=72858&rss=1

champion
11-01-2008, 06:45 PM
Jucatori pe banda rulanta! Incredibil!? :|

sorin
13-01-2008, 09:11 AM
Jucatori pe banda rulanta! Incredibil!? :|
Pare incredibil pentru ca pana acum nu a mai tratat nimeni cu o asa mare seriozitate campania de transferuri. Ar fi trebuit sa fie un lucru normal pentru toate echipele care vor sa faca performanta pe toate planurile.

M.I.L.32
14-01-2008, 11:23 AM
Dica a semnat cu Benfica Lisabona... http://www.realitatea.net/133457_Dica-a-semnat-un-contract-pe-trei-sezoane-cu-Benfica-Lisabona.html. Adrian Ilie neaga... Cine stie.. .eu ma asteptam ca Dica sa plece.

sisu_stelistul
14-01-2008, 11:26 AM
Fata de ce sume se vorbea, l-au dat destul de ieftin, dar era timpul sa plece si pretul este unul realist. Sa vedem si pe cine aduc....

Danutz_dark_one
14-01-2008, 11:36 AM
eu raman la parerea ca Dica a fost vandut la un pret mult prea mare, la fel si Mazilu. In Liga I nu exista jucator in afara de Lobont care sa valoreze mai mult de 3 milioane de euro, desi tin cu Steaua.

champion
14-01-2008, 01:27 PM
eu raman la parerea ca Dica a fost vandut la un pret mult prea mare, la fel si Mazilu. In Liga I nu exista jucator in afara de Lobont care sa valoreze mai mult de 3 milioane de euro, desi tin cu Steaua.

Mai mult de 3? :eek:
Normal ca avem jucatori de peste 3 milioane in Liga I, nu numai 1. :|

Bogdan_RBF
14-01-2008, 07:57 PM
voi chiar credeti ca lo dat astia pe dica? :)) hai sa fim seriosi...nu ati vazut ca o fost vrajala...io nu am crezut stirea de azi dimineata de cand am auzito,da noh...astia de la realitatea mai tot timpu fac gafe,nu stiati??

cosmin targoviste
14-01-2008, 08:00 PM
Daca l-au luat pe Dica pe banii astia,celor de la Benfica le-ar trebui o diploma si s-ar putea numi cu mandrete: Prosti cu diploma.Nu ca sunt eu dinamovist,dar Dica nu mai e ce a fost.E iesit din forma.Pe 3 milioane ar luat din America de Sud,si chiar din Europa,piesa de jucator!

boggy
14-01-2008, 08:31 PM
astia's culmea ...se contrazic pe ei insisi... azi-dupamiza pe gsp.ro se zicea ca dica va pleca la benfica ,dar acum "Conform unor surse apropiate Stelei, atacantul echipei din Ghencea se va transfera mai mult ca sigur la o echipă de afară, dar aceasta nu este Benfica." :huh:

Bogdan_RBF
14-01-2008, 11:21 PM
nu se transfera mah niciunde...stati linistiti...astea is povesti !!!

champion
15-01-2008, 12:27 AM
Steaua l-a achizitionat pe Dino Eze de la Gloria Buzau. :|

cosmin targoviste
15-01-2008, 06:48 AM
Si Dinamo pe Torje de la Timisoara si un bulgar Gussev 21 de ani 1,95 m :-P

champion
17-01-2008, 11:59 PM
Dică este cu un picior în curtea uneia dintre cele mai mari echipe din Spania, Valencia. Giovanni Becali a negociat în ultimele zile cu sefii "liliecilor", care s-au arătat gata sa-l cumpere pe stelist pentru 5 milioane de euro. Antrenor la Valencia este Ronald Koeman, unul dintre antrenorii cu care Ioan Becali a colaborat cel mai bine în anii trecuţi şi cu care se află în relaţii foarte apropiate.

Astăzi, chiar Gigi Becali a confirmat că Dică va pleca la o grupare din Spania: "Din ce am reuşit eu să scot de la Giovanni, cred că Dică va evolua în Spania, dar nu ştiu exact la ce echipă. 90 la sută, transferul e realizat".

Cel mai probabil, Dică va ajunge la Valencia după ce Steaua va termina stagiul de la Oliva Nova, localitatea aflată la 60 de kilometri distanţă de Valencia.

BughyRy
20-01-2008, 01:45 PM
"Este o minciuna, cine este Dica? Singurul roman care ma intereseaza este Chivu, dar nu am bani. Şi Mutu m-ar interesa, însă v-am spus, nu am bani să-l iau", a declarat antrenorul olandez al Valenciei, Ronald Koeman, in urma cu doua zile.

sursa : http://stelisti.ro

stelistul_1000
20-01-2008, 08:05 PM
Atacantul Andres Mendoza Acevedo a semnat duminca 20 ianuarie 2008, un contract valabil pe 2 ani si jumatate cu FC Steaua Bucuresti. Peruanul in varsta de 29 de ani va efectua vizita medicala in dimineata zilei de luni si va fi prezentat oficial in cursul zilei de miercuri impreuna cu ceilalti doi jucatori, care vor semna contracte cu FC Steaua Bucuresti. FC Steaua va anunta oficial ora si locul prezentarii, miercuri in cursul diminetii pe site-ul oficial (SteauaFC.Com).

Sincer nu am auzit de el pana acum si din acest motiv prefer sa nu-mi dau cu parera pana nu-l vad pe teren! ;)

xdevil
20-01-2008, 10:05 PM
E un jucator bun, a facut niste meciuri contra lui Dinamo in 2002... de poveste, as putea spune :)

liquid
20-01-2008, 10:27 PM
2002....2008 o gramada nu?

xdevil
21-01-2008, 12:39 AM
da, este mult timp, insa talentul ramane si peste 10 ani... si intr-un campionat ca al romaniei, cred ca talentul poate face diferenta :)

cosmin targoviste
21-01-2008, 07:00 AM
Hai lasa ca au mai fost talente si au murit sperante.Si in afara de meciurile alea cu Dinamo altele mai stii in care sa fi jucat "bomba" stelei?

champion
21-01-2008, 08:30 PM
Cica vine Pancu la Steaua. :lol:
Doamne fereste! :|

liquid
21-01-2008, 08:41 PM
Si de ce doamne fereste? Pentru ca a jucat la "rivale"? De profesionalism ai auzit? Atata timp cat un jucator urmeaza sa vina la o echipa, echipa la care poate va juca bine NU mai conteaza unde a fost.

champion
21-01-2008, 08:45 PM
1. A injurat stelistii,
2. N-are loc in echipa, avem altii mai bun ca el,
3. E si in varsta.
Oricum, cel mult in vara sigur pleaca (daca nu mai repede) :|

cosmin targoviste
21-01-2008, 08:54 PM
Eu mi-as dori sa ajunga Pancu la steaoa.Un distrus in plus nu ar strica :)
Sincer acuma..lasand gluma la o parte,Pancu e terminat.

andrei_fcmbacau
21-01-2008, 11:07 PM
degeaba faci misto ca sa vedeti voi ca Dayro,Mendoza si Pepe o sa va faca praf :fotbal:

dragos_015
21-01-2008, 11:33 PM
Steaua a adus in sfarsit niste jucatori mai de Doamne ajuta,sper sa se acomodeze si sa marcheze:D.
Despre Pancu,chiar nu stiu ce sa zic,poate isi revine,poate nu...

cosmin targoviste
22-01-2008, 06:48 AM
Dinamo il va transfera dupa cantonamentul din Cipru pe Gabriel Canu de la Poli Timisoara.
Steaua mai ia un atacant pentru ea si inca unul pentru sora mai mica de la Buzau
CFR il ia pe Szekely
Rapid ia un francez de 20 de ani dorit si de Chelsea si Man Utd.

Apropo de Pancu:

Gigi Corsicanu’, unul dintre capii suporterilor din Giulesti, impreuna cu alti membri marcanti ai fanilor “alb-visinii”, s-au intilnit aseara tirziu cu Pancone, intr-un locatie ascunsa, dupa unele informatii intr-un bar din Pipera, pentru a vedea exact care este situatia.

Fotbalistul in virsta de 30 de ani i-a asigurat ca nu va pleca niciodata la Steaua, dar a recunoscut ca a avut o oferta concreta din partea gruparii din Ghencea.

De altfel, Pancu a fost astazi la palatul lui Gigi Becali, dar el le-a explicat fanilor ca a facut acest lucru "doar pentru ca asa se face intre oameni de onoare". "Am fost ca sa refuz politicos", le- a precizat ieseanul suporterilor, alaturi de care a cintat si a scandat pina dupa miezul noptii.
sursa:fanatik.ro

mns
22-01-2008, 08:10 AM
Acum ca l-au adus pe Pancu, nu vad de ce nu l-ar putea aduce pe Gâlcă, Regecampf sau de ce nu, pe Craioveanu.

Sa fim seriosi, ce a mai facut Pancu in ultima vreme? El tot timpul a fost un jucator dificil. prevad o situatie asemanatoare cu cea a lui Neaga pentru el. Peste 6 luni sa vedeti cum o sa vrea Becali sa scape de el.

gianni
22-01-2008, 08:59 AM
Badoi, Rada? N-au fost si ei rapidisti? Mia conteaza atat timp cat trebuie sa mananci?
Banii n-au culoare, miros sau "suflet"!
Mai ales ca este vorba despre un jucator profesionist!
Una peste alta, vad ca Steaua, Rapid si Cfr sunt pusi tare pe treaba; ma mira Dinamo, care in afara de Torje, nu prea are motive de lauda.

Alex
22-01-2008, 12:40 PM
Da, cu Pancu in teren Steaua va castiga campionatul, va trece de grupele CL iar apoi il va vinde pe milioane bune la o echipa din Europa unde va avea un viitor stralucit. :D

Ca antrenor la Bursaspor :D

sdc
22-01-2008, 01:45 PM
pe Bumbescu si Dukadam ar mai putea sa-i aduca Steaua.Tine-ti minte acum cativa ani cand Dinamo l-a adus pe Raducioiu ce mediatizare a fost si apoi s-a dovedit ca era terminat.Asa poti sa-l aduci si pe Mutu dar daca vine la 40 de ani,degeaba mai dai banii pe el

cosmin targoviste
22-01-2008, 02:41 PM
Mutu si intr-un picior ar face fata in liga 1.Se pare ca pancu trebuie sa vorbeasca cu nevastasa sa vada daca vine la steaoa.

M.I.L.32
22-01-2008, 04:35 PM
Ar fi un transfer foarte bun pentru cei de la Steaua. Pancu e un jucator foarte bun !

Jokes
22-01-2008, 06:35 PM
Daniel Pancu vine la Rapid.Omul a ales cu sufletul! :p

Danutz_dark_one
22-01-2008, 07:24 PM
e mai bine ca Pancu merge pana la urma la Rapid, chiar daca eu tin cu Steaua.
Va dati seama ce i-ar fi facut suporterii daca Rapidul va lua fata Stelei in campionat??

champion
22-01-2008, 07:46 PM
pancone la rapid, supeeeeer ... Dayro a sosit! :coco:

boggy
22-01-2008, 08:10 PM
zicea ca nu se mai intoarce la rapid cat e copos sau de data asta becali a fost calicu' ??:p

Alex
22-01-2008, 08:54 PM
A ales cu sufletu, gogule!

sisu_stelistul
22-01-2008, 09:10 PM
Probabil a ales cu sufletul, dar si situatia financiara a fost avantajoasa pentru el, oricum cred ca la Steaua ar fi fost gen Neaga, dar trebuie sa lom in considerare si cealalta posibilitate, spre exemplu eu nu ma asteptam la Neaga sa fie asa de slab, de exemplu Trica a venit cam in aceleasi considerente ca si Neaga, din alta tara unde a jucat cat de cat, despre Neaga spuneau cei din Coreea ca e mai bun decat atunci cand a venit, atunci de ce nu a jucat, cred ca a fost o problema de readaptare, la fel va fi si in cazul lui Pancu, depinde de noroc pana la urma daca se va readapta...

boggy
22-01-2008, 09:20 PM
A ales cu sufletu, gogule!

si ce mai tin sentimentalismele astea ... acum sa vedem daca e un castig pentru rapidisti

cosmin targoviste
22-01-2008, 09:46 PM
Ce suflet ma?A ales ca l-au amenintat aia cu moartea...

Alex
22-01-2008, 10:00 PM
Vorbesti prostii. Nu mai pune botul la orice stire marca sport.ro/prosport/gsp/fanatik.

Kahn
25-01-2008, 02:34 PM
Jiji e nebun!!!Ce naiba ma aduce 1000de atacanti,dar cine sa-i serveasca???In loc sa fi aduc 1 fundas,2 mijlocasi si 2 atacanti el aduce 5 atacanti.Da-oncolo de treaba.Omul asta DISTRUGE Steaua!!!

boggy
25-01-2008, 10:15 PM
Jiji e nebun!!!Ce naiba ma aduce 1000de atacanti,dar cine sa-i serveasca???In loc sa fi aduc 1 fundas,2 mijlocasi si 2 atacanti el aduce 5 atacanti.Da-oncolo de treaba.Omul asta DISTRUGE Steaua!!!

pai daca te gandesti un pic au si o parte buna transferurile astea... pana acum la steaua mai mult se promitea in campania de transferuri decat se aducea ,uite ca acum au zis ca vor aduce atacanti din afara si asa au facut .... dar parca mai trebuie sa aduca si un inlocuitori pt dica sau pana la urma numai pleaca ??:p

sorin
26-01-2008, 11:17 AM
pai daca te gandesti un pic au si o parte buna transferurile astea... pana acum la steaua mai mult se promitea in campania de transferuri decat se aducea ,uite ca acum au zis ca vor aduce atacanti din afara si asa au facut .... dar parca mai trebuie sa aduca si un inlocuitori pt dica sau pana la urma numai pleaca ??:p
Transferurile nu se fac ca sa bifezi inca ceva pe lista " Ce am facut" , se fac ca sa se intareasca lotul. Nu inteleg de ce Steaua are nevoie de 7 atacanti in lot atata timp cat in teren intra doar doi dintre ei si mijlocasii pleaca pe capete.

boggy
26-01-2008, 01:03 PM
Transferurile nu se fac ca sa bifezi inca ceva pe lista " Ce am facut" , se fac ca sa se intareasca lotul. Nu inteleg de ce Steaua are nevoie de 7 atacanti in lot atata timp cat in teren intra doar doi dintre ei si mijlocasii pleaca pe capete.

n-am zis ca e o campanie de transferuri extraordinara , ci ca steaua prin aducerea acestor 4 atacanti a reusit un lucru care se dorea de pe vremea lui olaroiu ... intarirea atacului ... faza ca ei in loc sa mai vanda ceilalti atacanti vor sa vanda mijllocasi si fundasi e partea a2a ...

M.I.L.32
28-01-2008, 01:45 PM
Radu Stefan e la Lazio ! Cred ca era momentul ca el sa-si incerce norocul si peste granite. E un jucator foarte bun si cred ca va face fata campionatului italian.

.::Doriano10::.
04-02-2008, 03:44 PM
deja se vb ca SS Lazio il vre pe Stefan radu definitiv....si asta doar dupa 2 meciuri jucate in Serie A....:)

S3BBY
04-02-2008, 04:57 PM
Faptul ca Lazio il vrea definitiv ii arata valoarea...Eu zic ca are talent si o sa demonstreze asta in Italia...Poate o sa-l depaseasca pe Chivu la performante :maestru: