View Full Version : cum sa joci online Fifa 08-cu Liga 1
langandras
28-12-2007, 11:12 AM
Salut,
Cum se poate juca online Fifa 08 cu liga 1 burger instalat. Recunosc nu am varianta originala -ca si multi dintre noi- deci nu pot nici inregistra jocul. Oricum daca as avea originalul dupa ce instalez patch-ul cu Liga 1, cere un alt patch de pe siteul Fifa08 pe care nu poti instala din cauza RSLP.08-ui. Daca aveti ceva idei......
AHHEO
thereau21
28-12-2007, 11:29 AM
nu prea cred ca se poate asa ceva..
cosmin targoviste
28-12-2007, 12:12 PM
Pasul 1. Inainte sa instalati liga I in fifa 08 copiati fisierul fifa.db (care se afla in Fifa08\data\cmn\)intr-un alt folder din calculator (dar sa fie pus bine pt ca va fi utilizat des)
Pasul 2. Dupa ce ati copiat acel fisier instalati liga I
Pasul 3. Dupa ce ati instalat liga I copiati din nou fisierul fifa.db (din Fifa08/data/cmn) intr-un alt folder din calculator!
Pasul 4.Daca vreti sa jucati cu un concurent care nu are liga I instalata copiati fisierul fifa.db in Fifa08/data/cmn
Si apoi veti putea juca!
Pasul 5. Daca vreti sa jucati cu un concurent care are liga I instalata copiati fisierul 2 fifa.db in Fifa 08/data/cmn
Si veti putea juca!
Este foarte simplu! daca jucati fara liga I copiati fiserul fifa.db(din pasul 1)la loc!
Iar daca jucati cu liga I copiati fisierul fifa.db (din pasul 3) la loc!
Daca faceai o cautare mai amanuntita,gaseai asta.
thereau21
28-12-2007, 12:24 PM
Pasul 1. Inainte sa instalati liga I in fifa 08 copiati fisierul fifa.db (care se afla in Fifa08\data\cmn\)intr-un alt folder din calculator (dar sa fie pus bine pt ca va fi utilizat des)
Pasul 2. Dupa ce ati copiat acel fisier instalati liga I
Pasul 3. Dupa ce ati instalat liga I copiati din nou fisierul fifa.db (din Fifa08/data/cmn) intr-un alt folder din calculator!
Pasul 4.Daca vreti sa jucati cu un concurent care nu are liga I instalata copiati fisierul fifa.db in Fifa08/data/cmn
Si apoi veti putea juca!
Pasul 5. Daca vreti sa jucati cu un concurent care are liga I instalata copiati fisierul 2 fifa.db in Fifa 08/data/cmn
Si veti putea juca!
Este foarte simplu! daca jucati fara liga I copiati fiserul fifa.db(din pasul 1)la loc!
Iar daca jucati cu liga I copiati fisierul fifa.db (din pasul 3) la loc!
Daca faceai o cautare mai amanuntita,gaseai asta.
asta nu e pe direct ip?:eek: sau merge si pt online..?
cosmin targoviste
28-12-2007, 02:00 PM
Nu stiu sa iti zic,dar banuiesc ca merge si online daca merge pe direct ip,ca tot cam dracu' ala e.
thereau21
28-12-2007, 02:08 PM
Oricum daca as avea originalul dupa ce instalez patch-ul cu Liga 1, cere un alt patch de pe siteul Fifa08 pe care nu poti instala din cauza RSLP.08-ui.
Da, cere acel roster update sau ceva de genu',nu prea sunt sanse daca RLSP si acel patch nu vreau sa mearga impreuna
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.