View Full Version : Fifa Patch Romania Liga 2 Seria 1 si Seria 2
InSaNe
27-12-2007, 05:25 PM
Fifa Manager 08 Patch Romania Liga II BETA
Atentie : Patch-ul necesita versiunea Fifa Manager 1.2 Update
Update-ul include :
- 57 Sigle Liga 1 + Liga 2 Seria 1 si 2
- 50 Echipe Romanesti 36 Liga 2 Seria 1 si 2 + 14 Liga 3
- Update nume Adrian Mutu / Marco Materazzi
- Update Logo Napoli - Seria A
Atentie !
Dupa instalare se intra in EdManager08.exe din directorul jocului se da Write Current Database for Game. Se iese din editor si se executa jocul.
Have Phun ! InSaNE :eek:
Download Link
Your file was uploaded!
Your download link
http://www2.rapidupload.ro/download.php?file=Fifa_Manager_08_Update_1.01b_Rom ania.exe
Notes :
Aceasta versiune este o versiune beta, pentru orice problema, bug, update, feedback-ul este foarte bine venit.
:rolleyes:
Update-ul include :
Atentie !
Dupa instalare se intra in EdManager08.exe din directorul jocului se da Write Current Database for Game. Se iese din editor si se executa jocul.
Download Link
Your file was uploaded!
Your download link
http://www2.rapidupload.ro/download.php?file=Fifa_Manager_08_Update_1.01b_Rom ania.exe
Notes :
Aceasta versiune este o versiune beta, pentru orice problema, bug, update, feedback-ul este foarte bine venit.
Ce e ala?:eek:
InSaNe
27-12-2007, 06:22 PM
este un patch care adauga si seria 2 in romania + logo-uri la majoritatea echipelor romanesti
InSaNe
27-12-2007, 08:07 PM
Slide :
http://img183.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img183/2851/1198776437scy.smil
http://img168.imageshack.us/img168/3461/manager0820071227192252xr8.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/6592/manager0820071227192310jo5.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/76/manager0820071227192322rh4.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/2231/manager0820071227192508pz2.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/2083/manager0820071227192504uq9.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/7038/manager0820071227192513fj0.jpg
margarit
27-12-2007, 11:22 PM
puteau sa pune si ei pozele unor jucatori mai importanti....de la rapid are numai cesinha:( are careva pozlele jucatorilor de la rapid?:)
InSaNe
28-12-2007, 12:07 AM
Poate la o versiune finala a patch-ului o sa apara mai multe poze, acum patch-ul este o versiune beta testata la care inca se mai lucreaza.
margarit
28-12-2007, 01:48 AM
da frate beta beta beta beta.....incepe 2000 de cariere si antreneaza 1000 de echipe.ce dracu mai scot beta ca sa ma faca pe mn sa incept 1000 de cariere?nu inteleg ....cum zice rednic "fac pe beta voastra ce fac cainii pe garduri"
InSaNe
28-12-2007, 05:06 AM
:nowar:
Astristul
28-12-2007, 02:30 PM
da frate beta beta beta beta.....incepe 2000 de cariere si antreneaza 1000 de echipe.ce dracu mai scot beta ca sa ma faca pe mn sa incept 1000 de cariere?nu inteleg ....cum zice rednic "fac pe beta voastra ce fac cainii pe garduri"
Bine mai margarit, dar tu crezi ca un patch se face asa de simplu, batand din palme?? Nu e usor. Intai trebuie sa apara jocul, sa "culegi" tot felul de informatii despre un club, dupa aia treci la urmatorul club si tot asa. De exemplu eu am stat 1 saptamana intreaga sa "culeg" informatii despre Concordia Chiajna, imagineaza-ti cat am stat pentru Steaua! :rolleyes:
Ai si tu rabdare cum am si eu, joaca alt joc pana apare Megapatchul sau patchul care il vrei tu neaparat. Nu te mai gandi cand o sa apara si asa o sa dispara si starea de frustrare pe care o ai acu!
@ InSaNe:
Patchul tau arata destul de bine, dar are si niste neajunsuri dupa parerea mea:
Numele celor 2 ligi sunt: Liga I, Liga a II-a Seria 1 si Liga a II-a Seria 2
Numele cluburilor n-ar trebui sa contina F.C./C.F./ FC/ CF, ci doar
Dacia Mioveni, Steaua Bucuresti, Muresul Deva etc.
Cat despre numele echipelor din patchul tau.... ar fi mult de comentat si n-am timp de asa ceva. In schimb iti recomand patchul lui Iarca Romica ca sa te edifici cat de cat! ;)
Sarbatori fericite tuturor! ;)
AlexSharky
28-12-2007, 03:53 PM
Cat despre numele echipelor din patchul tau.... ar fi mult de comentat si n-am timp de asa ceva. In schimb iti recomand patchul lui Iarca Romica ca sa te edifici cat de cat!
@ InSaNe:
Ai grija ce faci cu patchul nostru (URL v1.0) ca Romica are deja o suspiciune in privinta unor steme. Iti urez bafta la editat si RoManager Team spera la o concurenta cat mai corecta!
InSaNe
28-12-2007, 05:02 PM
@ InSaNe:
Ai grija ce faci cu patchul nostru (URL v1.0) ca Romica are deja o suspiciune in privinta unor steme. Iti urez bafta la editat si RoManager Team spera la o concurenta cat mai corecta!
Nici macar nu am auzit de patch-ul lui Romica :confused:, dar o sa ma uit
InSaNe
28-12-2007, 05:06 PM
@ InSaNe:
Patchul tau arata destul de bine, dar are si niste neajunsuri dupa parerea mea:
Numele celor 2 ligi sunt: Liga I, Liga a II-a Seria 1 si Liga a II-a Seria 2
Numele cluburilor n-ar trebui sa contina F.C./C.F./ FC/ CF, ci doar
Dacia Mioveni, Steaua Bucuresti, Muresul Deva etc.
Cat despre numele echipelor din patchul tau.... ar fi mult de comentat si n-am timp de asa ceva. In schimb iti recomand patchul lui Iarca Romica ca sa te edifici cat de cat! ;)
Sarbatori fericite tuturor! ;)
La o versiune finala se v-a modifica numele Ligi II , iar numele cluburilor vor contine FC CSM , etc , din cauza ca asa sunt echipele din alte ligi trecute in joc.
Modificari care vor aparea vor fi gen National Bucuresti in Progresul , si multe alte.
InSaNe
28-12-2007, 05:54 PM
@ InSaNe:
Am luat patch-ul URL acum dupa coment :
1. Siglele sunt jalnice 20%
2. Divizia Burger nu se editeaza dupa capul unor oameni sa strici jocul
3. Liga II da faliment instant e facut foarte prost din punct de vedere LVL / Economy, iar Team InSaNE nu editeaza jucatori. Noi am creat un patch bine echilibrat din punct de vedere lvl / economy pentru a putea juca cu orice echipa.
Valorile Ligi II sunt mult supra evaluate.
4. Stadioane gresite la capacitate.
5. Foarte frumos ideea de poze stadioane + orase.
6. Numele ligilor sunt corecte si numele echipelor.
margarit
28-12-2007, 09:51 PM
Bine mai margarit, dar tu crezi ca un patch se face asa de simplu, batand din palme?? Nu e usor. Intai trebuie sa apara jocul, sa "culegi" tot felul de informatii despre un club, dupa aia treci la urmatorul club si tot asa. De exemplu eu am stat 1 saptamana intreaga sa "culeg" informatii despre Concordia Chiajna, imagineaza-ti cat am stat pentru Steaua! :rolleyes:
Ai si tu rabdare cum am si eu, joaca alt joc pana apare Megapatchul sau patchul care il vrei tu neaparat. Nu te mai gandi cand o sa apara si asa o sa dispara si starea de frustrare pe care o ai acu!
frate eu nu zic ca nu va chinuiti ....da nu mai scoateti 1000 de patchuri pana la patchul oficial , beta , nebeta si toate prostiile .sincer am inceput pana acum 3 cariere si deja incep sa ma plictisesc
Astristul
28-12-2007, 11:57 PM
La o versiune finala se v-a modifica numele Ligi II , iar numele cluburilor vor contine FC CSM , etc , din cauza ca asa sunt echipele din alte ligi trecute in joc.
Modificari care vor aparea vor fi gen National Bucuresti in Progresul , si multe alte.
E treaba ta, dar asa patchul tau arata mai rau in loc sa arate mai bine.
Un mic exemplu:
UT Arad nu U.T.A. Arad
Poli Stiinta Timisoara (sau Politehnica Timisoara, ca am auzit ca au castigat palmeresul vechii Poli) nu F.C.U. Poli Timisoara!
Ca asa poti sa pui la initiale d'alea pana iti vine rau.
S.C. F.C. XXXX S.A. COM S.R.L Arata destul de bine nu?:rolleyes:
Am luat patch-ul URL acum dupa coment :
1. Siglele sunt jalnice 20%
2. Divizia Burger nu se editeaza dupa capul unor oameni sa strici jocul
3. Liga II da faliment instant e facut foarte prost din punct de vedere LVL / Economy, iar Team InSaNE nu editeaza jucatori. Noi am creat un patch bine echilibrat din punct de vedere lvl / economy pentru a putea juca cu orice echipa.
Valorile Ligi II sunt mult supra evaluate.
4. Stadioane gresite la capacitate.
5. Foarte frumos ideea de poze stadioane + orase.
6. Numele ligilor sunt corecte si numele echipelor.
Echipa URL este cea care a lucrat la baza de date oficiala a jocului. ;)
vladnego
29-12-2007, 03:00 PM
BAI INSANE CAP PATRAT...se vede ca tu nu prea le ai cu realismul...sau traiesti virtual...daca tu consideri ca sa pui 7 mil buget la o echipa din liga a II-a este REALISM esti chiar P - - - T .GANDESTE SI TU LOGIC...Acum 1 an Gloria Bistrita a avut buget de 800 000 de euro in liga I.Echipa URL de care tu nu ai auzit:-@ sau nu ai vrut sa auzi este cea care a lucrat pentru EA Sports pentru conceperea Databaseului pentru Fifa Manager 08...Asa ca informeaza-te baiete...nu vreau sa cred ca esti un om care a intrat in Editorul de la Fifa Manager si s-a trezit patchmaker...STIU ASTA:|
Ce treaba ai tu cu patchul lui? Nu-ti convine nu il joci, omul e de apreciat pentru munca depusa si n-ai tu niciun drept sa te bagi in seama aiurea. Cat despre echipa URL, numai bine, daca niste hoti care acum 2 ani furau dintrun patch facut in graba toate stadioanele si toate fetele a ajuns sa lucreze la database-ul romaniei intrun joc dovedeste inca o data cat de prost realizat e jocul si cat de disperati sunt baietii de la BF si EA pentru a mai strange niste bani. Lasati prostiile si nu va mai laudati cu faptul ca "lucrati" pentru EA pentru ca de fapt sunteti niste simpli oameni, nu castigati nimic din asta si daca va imaginati vreodata ca o veti face va inselati amarnic. Sunt ca voi alte sute de oameni care fac aceeasi treaba si o fac la fel de prost ca si voi.
InSaNe
29-12-2007, 03:41 PM
BAI INSANE CAP PATRAT...se vede ca tu nu prea le ai cu realismul...sau traiesti virtual...daca tu consideri ca sa pui 7 mil buget la o echipa din liga a II-a este REALISM esti chiar P - - - T .GANDESTE SI TU LOGIC...Acum 1 an Gloria Bistrita a avut buget de 800 000 de euro in liga I.Echipa URL de care tu nu ai auzit:-@ sau nu ai vrut sa auzi este cea care a lucrat pentru EA Sports pentru conceperea Databaseului pentru Fifa Manager 08...Asa ca informeaza-te baiete...nu vreau sa cred ca esti un om care a intrat in Editorul de la Fifa Manager si s-a trezit patchmaker...STIU ASTA:|
1 la mana patch nu e final , nu toate echipele au fost testate.
2. Liga a doua este generata, Team InSaNE nu a editat nici-un jucator din joc si mai ales liga II , sunt generati la un anume lvl.
3. patch-ul a fost creat din distractie intr-un cerc restrans si pus pe internet dupa.
4. Patch-ul final va contine toate numele de echipe corecte / stadioane , echipele echilibrate financiar venit per costuri pentru a nu da faliment. Gen echipa Concordia cu Stadion de 3.000 de locuri
5. Toate bug-urile la beta am specificat ca le puteti posta pentru un update mai usor la versiunea finala.
Versiunea 1.02 Final v-a fi lansata pe data de 7 Ian 2008
Multumim Team InSaNE
vladnego
29-12-2007, 08:08 PM
KELLERMAN...tu stiu ca nu prea ma inghiti...iar revenim la concurenta dintre Fifa Manager si FM...dar...este clar ca nici unul dintre noi nu va castiga nimic8-)du-te si intra pe forumuri cu football manager...8-) ca nu ai de ce sa scrii aici daca nu joci sau stii cate ceva despre Fifa Manager
PS:Iti multumesc kellerman ca te-ai lasat de editat Fifa Manager asta pentru ca nu mai suntem tentati sa furam de la tine...
Steaua4Us
30-12-2007, 01:38 PM
Sunt nou pe forum (ca sa postez) dar vechi pe net. Nu am net de mult ci de vreo 2 saptamani dar joc Fifa si Fifa Manager de mult timp. Fifa de prin 2003 cu patchurile celor de la Fifa Romania (cei mai tari in dimeniul patch-urilor) si fifa manager de cand se numea TCM in anul 2004 si am jucat cu mare placere cu patchul facut de cei de la Fifa Romania dar si Fifa M06 cu patchul facut de kellerman pe atunci Alex acum (si a fost un patch genial mai putin stemele care se vedeau naspa :( erau bune in editor dar aiurea in joc, erau taiate nu stiu de ce)si cu patchul lu` iarca (acum Urmelinho joc de anul trecut cand era si furat si tot mi s-a parut un patch bunicel cu toate ca mai are mult de invatat).
Acum sa fiu in ton cu regulamentul:
Update-ul include :
Atentie !
Download Link
Your file was uploaded!
Your download link
Notes :
Ne poti spune ce va contine in mare patchul vostru ala final (adica nebeta)?
Stiu ca ai mai scris cate ceva si mai inainte dar nu am inteles prea mare lucru (sunt un hahaler mic si prost).
Nici macar nu am auzit de patch-ul lui Romica :confused:, dar o sa ma uit
Ma mir ca nu ai auzit. Tu de cand ai net? Patch-urile lui sunt arhicunoscute ba prin patchuri ba prin furturi (Alex stie)
vladnego
30-12-2007, 02:33 PM
Spune-mi te rog frumos ce a fost furat in patchul lui iarca anul trecut...dovezi vreau...ca numai eu stiu cat mi-am rupt capu ca sa fac databaseu...
Steaua4Us
30-12-2007, 02:47 PM
Spune-mi te rog frumos ce a fost furat in patchul lui iarca anul trecut...dovezi vreau...ca numai eu stiu cat mi-am rupt capu ca sa fac databaseu...
pai a adus atunci alex multe dovezi. nu are rost sa mai dechidem subiectul asta
AlexSharky
02-01-2008, 02:24 PM
Pt cei care vreti sa downloadati patchul nostru (echipa RoManager) sa vedeti cum arata un patch adevarat linkul catre el este acesta: http://www.filebox.ro/download.php?key=3839d4e68b401a02d222e7fa0670fa1f sau http://files.filefront.com/URL08+v1exe/;9353874;/fileinfo.html . Patchul contine: steme liga 1, kituri echipamente liga 1, poze stadioane, sponsori, bugete aprox reale etc.
margarit
02-01-2008, 05:11 PM
" nu e a ta nu e a noastra ci a urmasilor, urmasilor, urmasilor nostri " steaua4us sti cine a zis asta?....
Steaua4Us
02-01-2008, 05:14 PM
" nu e a ta nu e a noastra ci a urmasilor, urmasilor, urmasilor nostri " steaua4us sti cine a zis asta?....
nea Fane a spus. si vezi ca esti off topic si ma faci si pe mine sa fiu
Vladnego, ai chef de cearta? Cum ce a furat..in afara de stadioane, pozele jucatorilor, steme si unele echipe din database, mai nimic.
Ah, ca era sa uit, a si recunoscut asta -_-. Deci nu mai ai nevoie de dovezi.
margarit
02-01-2008, 06:44 PM
care nea fane ma?:))) asta a spus napoleon ...dar geniile astea de la steaua au modificat textul...mie mi se pare penibil sa asociezi pe napoleon cu steaua dar fiecare cu respectul lui pentru oamenii care au facut ceva pentru aceasta lume.
Maryusake
02-01-2008, 07:05 PM
care nea fane ma?:))) asta a spus napoleon ...dar geniile astea de la steaua au modificat textul...mie mi se pare penibil sa asociezi pe napoleon cu steaua dar fiecare cu respectul lui pentru oamenii care au facut ceva pentru aceasta lume.
Napoleon? :huh: Eu zic Stefan cel Mare(manual teora,cred,clasa a IV-a)
Steaua4Us
02-01-2008, 07:05 PM
fane babanu= Stefan cel Mare si napoleon o fi spus si el dar a spus poate dupa ce a auzit de la Nea Fane cand s-au intalnit in WC-ul public=))
totty86
02-01-2008, 09:49 PM
Da-le banii da-le banii George
margarit
02-01-2008, 10:51 PM
cautati si voi pe wikipedia sa va asigurati cien a zis chestia asta....oricum :)) stefan cel mare ?? nu acolo au sediu cainii aia rosii??si jegosi??=))
Maryusake
02-01-2008, 11:00 PM
Mai "intelectualule",
"Moldova nu e a mea,nu e a voastra ci a urmasilor urmasilor vostri".Asta se gaseste in manualul "teora"de istorie clasa a IV-a semestrul al II-lea.Nu stiu daca si Napolean a spus ceva de o forma asemanatoare,dar Stefan cel Mare a spus asta.A ramas in instoria romanilor acesta replica dar tu esti prea ..... sa stii asta.Ma indoiesc ca ai o cultura generala bogata si stii multe despre istoria europei la limbajul pe careil ai.
Si ai si niste hobbyuri anormale pentru un copil de 12 ani.;)
Revenind ontpic,patchul necesita updateul de la EA(care cere jocul original).Nu stiu cata lume il are
margarit
03-01-2008, 12:48 AM
bine atunci daca sunt prea ..... .iti spun eu o poezie
"capul tau privind la luna
seamana cu un cap de ......
tot ce ai zis e adevarat
dar cuvantu de la urma tu dc mi l-ai mancat?"
Steaua4Us
03-01-2008, 12:49 AM
cautati si voi pe wikipedia sa va asigurati cien a zis chestia asta....oricum :)) stefan cel mare ?? nu acolo au sediu cainii aia rosii??si jegosi??=))
mai cauta odata poate gasesti stirea adevarata. Fane Babanu a trait inaintea lu nenea ala francez si poate s-a inspirat de la fane, dar nu cred ca pe Napoleon l-a dus mintea sa spuna asa ceva
Mai "intelectualule",
"Moldova nu e a mea,nu e a voastra ci a urmasilor urmasilor vostri".Asta se gaseste in manualul "teora"de istorie clasa a IV-a semestrul al II-lea.Nu stiu daca si Napolean a spus ceva de o forma asemanatoare,dar Stefan cel Mare a spus asta.A ramas in instoria romanilor acesta replica dar tu esti prea ..... sa stii asta.Ma indoiesc ca ai o cultura generala bogata si stii multe despre istoria europei la limbajul pe careil ai.
Si ai si niste hobbyuri anormale pentru un copil de 12 ani.;)
Revenind ontpic,patchul necesita updateul de la EA(care cere jocul original).Nu stiu cata lume il are
Hai ca noi doi sa dam dovada ca suntem oameni cu capul pe umeri si sa renuntam sa mai facem off topic
ONTopic: poate ca ai dreptate, dar hai sa gandim in felul urmator: Fifa Manager se cumpara, patchurile se descarca si se instaleaza pe jocul original, de ce sa nu existe patchuri care sa fie compatibile numai cu versiunea Originala sa evitam ca cei mai "destepti" care joaca o versiune furata sa stea cu Liga 1 fara steme si ce facilitati mai aduce diversele patchru.
liquid
03-01-2008, 01:03 AM
Acum astept sa va linistiti.
totty86
03-01-2008, 12:37 PM
ONTopic: poate ca ai dreptate, dar hai sa gandim in felul urmator: Fifa Manager se cumpara, patchurile se descarca si se instaleaza pe jocul original, de ce sa nu existe patchuri care sa fie compatibile numai cu versiunea Originala sa evitam ca cei mai "destepti" care joaca o versiune furata sa stea cu Liga 1 fara steme si ce facilitati mai aduce diversele patchru.
si cei care nu au jocul original isi pot pune steme fara vreun patch deci nu prea e nimic de facut in privinta asta , si nu stiu daca ai vazut dar pe situl jocului sunt o multime de parteneri sa le zicem care fac patchuri diverse , eu miam bagat un patch cu kituri ale arbitrilor
Steaua4Us
04-01-2008, 02:57 PM
ok deacord dar cum ramane cu baza de date cu transferuri la zi si tot asa?
totty86
04-01-2008, 03:09 PM
Orice boala are un remediu
Steaua4Us
04-01-2008, 06:30 PM
cancerul Fifa Manager care nu are remediu ;)
totty86
04-01-2008, 07:10 PM
cancerul Fifa Manager care nu are remediu ;)
aici ai dreptate
cine e interesat am un jocul original , nefolosit , il dau ieftinache . yahoo : olzklin sau 0720631873
InSaNe
14-01-2008, 04:46 PM
Fifa Manager Patch 1.02 Lansat
detalii pe http://fmromania.blogspot.com/
Cerinte : Fifa Manager 08 Patch 1.2
Detalii Patch 1.02 Ultimate
Update-ul include :
- Patch 1.01b
Uptate 1.02 :
Fifa Manager Patch 1.02 Ultimate
* Durata Cariera ( 15 ani Default ) - Extensie 15 ani
Modificare bugete echipe Liga a II-a
Modificare / Adaugare facilitati stadioane / media / pozitionare harta echipe Liga a II-a
Adaugare arbitrii romani
Modificare nume Cupa Romaniei
Adaugare Logo-uri Noi Liga a II-a
1800 jucatori Romani Generati Liga a II-a
Special : Adaugare audio sounds music FM Romania edition
Fix**
Concordia Chiajana, Forex Brasov Club Color fix
CS Otopeni Initial Capital fix
Clubs Prestige Liga II Fix
Modificare Average Attendance Last Season list
Progresul Bucuresti Fix Name
Rename Liga 1 / Liga 2 S1&S2
Ariesul Turda Fix
Fix echipamente / meniu echipe
Fix Stema U Craiova
Fix missing file names update
http://www1.yieldromania.com/downloadfile.php?file=500164910219610
Download : Torrent http://thepiratebay.org/tor/3976790/Fifa_Manager_08_Patch_1.2_Romania_Addon
NOTE :
Toate Update-urile care vor aparea vor merge si pe o cariera deja inceputa.
Stie cineva vreun patch pentru fetele mai multor jucatori din liga I?Adica sa aibe macar peste 100 de poze.
Steaua4Us
14-01-2008, 09:36 PM
da stiu eu un patch destul de bun. era pe un site geva de genul romanager.ej.am dar nu mai stiu exact
vladnego
14-01-2008, 10:07 PM
Fifa Manager Patch 1.02 Lansat
detalii pe http://fmromania.blogspot.com/
Cerinte : Fifa Manager 08 Patch 1.2
Detalii Patch 1.02 Ultimate
Update-ul include :
- Patch 1.01b
Uptate 1.02 :
Fifa Manager Patch 1.02 Ultimate
Modificare bugete echipe Liga a II-a
Modificare / Adaugare facilitati stadioane / media / pozitionare harta echipe Liga a II-a
Adaugare arbitrii romani
Modificare nume Cupa Romaniei
Adaugare Logo-uri Noi Liga a II-a
1800 jucatori Romani Generati Liga a II-a
Special : Adaugare audio sounds music FM Romania edition
Fix**
Concordia Chiajana, Forex Brasov Club Color fix
CS Otopeni Initial Capital fix
Clubs Prestige Liga II Fix
Modificare Average Attendance Last Season list
Progresul Bucuresti Fix Name
Rename Liga 1 / Liga 2 S1&S2
Ariesul Turda Fix
Fix echipamente / meniu echipe
Fix Stema U Craiova
Fix missing file names update
http://www1.yieldromania.com/downloadfile.php?file=500164910219610
Download : Torrent http://thepiratebay.org/tor/3976790/Fifa_Manager_08_Patch_1.2_Romania_Addon
NOTE :
Toate Update-urile care vor aparea vor merge si pe o cariera deja inceputa.
Am si eu o intrebare la tine...cine ti-a zis tie ca VIRGULA cariera la Fifa Manager are DOAR 15 ani???
Astristul
15-01-2008, 02:45 AM
Am si eu o intrebare la tine...cine ti-a zis tie ca VIRGULA cariera la Fifa Manager are DOAR 15 ani???
Corect! Total aiurea.
Eu am testat jocul (normal fara niciun patch) timp de 25 de ani, si nu avea nimic. Limitarea este posibila DOAR DACA VREI s-o activezi!:rolleyes:
vladnego
15-01-2008, 09:56 AM
Daca am dreptate si s-ar putea sa am...jocul este aproape infinit...adica poti sa joci pana cand te retragi ca antrenor...60-70 de ani...
M.I.L.32
15-01-2008, 10:06 AM
Daca am dreptate si s-ar putea sa am...jocul este aproape infinit...adica poti sa joci pana cand te retragi ca antrenor...60-70 de ani...
Si eu cred ca ai dreptate... Poti juca pana in momentul cand te retragi din cariera.
InSaNe
15-01-2008, 10:25 AM
- Nu era vorba de cariera de manager, se poate juca la infinit corect . Puteti termina subiectul :)
Stie cineva vreun patch pentru fetele mai multor jucatori din liga I?Adica sa aibe macar peste 100 de poze.
- urmatorul update va include peste 200 de poze cu jucatori + alte care vor merge pe save-ul cu patch-ul 1.02 curent.
Astristul
16-01-2008, 12:16 AM
- Nu era vorba de cariera de manager, se poate juca la infinit corect . Puteti termina subiectul :)
- urmatorul update va include peste 200 de poze cu jucatori + alte care vor merge pe save-ul cu patch-ul 1.02 curent.
Pai bine, si atunci explica-ne si noua ce insemna chestia aia din descrierea update-ului tau!:confused:
Steaua4Us
16-01-2008, 06:24 AM
as vrea sa stiu si eu sa vad daca merita sa joc cu patchul tau
InSaNe
16-01-2008, 10:57 AM
Pai bine, si atunci explica-ne si noua ce insemna chestia aia din descrierea update-ului tau!:confused:
La modul Play a Carrear - Carrear Mode
InSaNe
16-01-2008, 10:59 AM
as vrea sa stiu si eu sa vad daca merita sa joc cu patchul tau
http://fmromania.blogspot.com/
? simplu :valuri:
Steaua4Us
16-01-2008, 02:03 PM
pai nu vreau sa instalez si sa dezinstalez jocul de 10 ori pentru patchul tau
InSaNe
16-01-2008, 03:12 PM
pai nu vreau sa instalez si sa dezinstalez jocul de 10 ori pentru patchul tau
Pei ce vrei sa sti ?
Steaua4Us
16-01-2008, 05:40 PM
asta daca imi explici
InSaNe
16-01-2008, 05:46 PM
asta daca imi explici
default jocul la Play a Carrear - Carrear Mode dureaza 15 ani decat.
Steaua4Us
16-01-2008, 06:39 PM
aha capish. asa spune. nu o sa il instalez :p Tot al lui iarca e mai bun..... deocamdata ...... Te rog iarca nu-mi multumi asa este =))
Astristul
16-01-2008, 10:16 PM
default jocul la Play a Carrear - Carrear Mode dureaza 15 ani decat.
Multumesc pentru lamurire.
Un sfat totusi:
Incearca pe viitor sa faci un installer care sa nu ceara adresa automata unde s-a instalat jocul, deoarece unii dintre noi prefera sa instaleze patchurile separat intr-un folder temporar.
PS: Baza de date pentru Romania este tot aceeasi cu cea din jocul original. De ce se intampla asta?:confused:
Steaua4Us
16-01-2008, 10:54 PM
Un sfat totusi:
Incearca pe viitor sa faci un installer care sa nu ceara adresa automata unde s-a instalat jocul, deoarece unii dintre noi prefera sa instaleze patchurile separat intr-un folder temporar.
PS: Baza de date pentru Romania este tot aceeasi cu cea din jocul original. De ce se intampla asta?:confused:
cuvantul "profesionalism" ce iti spune?
Later Edit: nu au in patch si fisierul country39.sav care te ajuta sa editezi baza de date in editor
InSaNe
17-01-2008, 09:26 AM
Un sfat totusi:
1. daca vrei sa il pui separat muti jocu cu cut - paste in timpul instalarii patchului , instalezi patch scoti fisierele si pui jocul inapoui
2. sav-ul nu e pentru oricine sa isi bage nasul pacolo , ca in orice patch , nu aveti voie sa modificati fisierele , asa pare si normal
Astristul
17-01-2008, 11:21 AM
1. daca vrei sa il pui separat muti jocu cu cut - paste in timpul instalarii patchului , instalezi patch scoti fisierele si pui jocul inapoui
2. sav-ul nu e pentru oricine sa isi bage nasul pacolo , ca in orice patch , nu aveti voie sa modificati fisierele , asa pare si normal
Tu stii sa faci un patch baremi?
Uita-te si tu pe site-urile astea care sunt destul de vechi si profesioniste si vezi cum se face un patch:
www.managerfifa.com (http://www.managerfifa.com)
www.fifamanager.it (http://www.fifamanager.it/)
www.fmtotal.de (http://www.fmtotal.de)
www.sozone.de (http://www.sozone.de)
Astea sunt doar cateva, care, culmea, toate iti dau voie sa editezi baza de date, dupa ce ai instalat patch-ul lor. Ceea ce mi se pare normal. Tu ai facut patchul, dar lasa lumea sa il poata edita, si fara sa se complice cu instalare flexibila, care imi permite sa il instalez intr-un fisier temporar.
Am vazut ce ai facut, ai bagat doar fisierul "master.dat" in patch si nu country39.sav. Pe viitor, jocul va avea probleme din cauza acestui lucru, dar banuiesc ca nu stiai chestia asta!
InSaNe
17-01-2008, 12:21 PM
Ce probleme ?
Fiecare are dreptul de a face patch-ul cum doreste, si binenteles ca stiu cum se face un patch. Ca nu vreau sa il fac intr-un anumit mod, asta e alta poveste, nu inteleg de ce te-ar deranja pe tine asta ( nu te afecteaza cu nimic ) , cauti un motiv anume pentru ceva ?
Steaua4Us
17-01-2008, 02:19 PM
pai man. Tu patchul pentru cine il faci? Pentru noi sau pentru a fi si tu oarecum cunoscut pe net? Faza cu instalul mi se pare cat de cat justa, dar faza cu country mi se pare penibila si crede-ne si tu pe noi care jucam Fifa manager si editam pentru noi acest joc. Cat despre Astristul ar fi foarte bine pentru existenta echipei tale de editat sa il asculti ca el editeaza pentru o echipa cu traditie in Fifa manager.
Aaaaa si cu furatul de la voi... din cate imi aduc aminte si tu ai furat de la iarca, parca asa scrie cu cateva posturi mai devreme
InSaNe
17-01-2008, 05:26 PM
pai man. Tu patchul pentru cine il faci? Pentru noi sau pentru a fi si tu oarecum cunoscut pe net? Faza cu instalul mi se pare cat de cat justa, dar faza cu country mi se pare penibila si crede-ne si tu pe noi care jucam Fifa manager si editam pentru noi acest joc. Cat despre Astristul ar fi foarte bine pentru existenta echipei tale de editat sa il asculti ca el editeaza pentru o echipa cu traditie in Fifa manager.
Aaaaa si cu furatul de la voi... din cate imi aduc aminte si tu ai furat de la iarca, parca asa scrie cu cateva posturi mai devreme
e simplu , daca vrei sa editezi ceva in joc pentru tine a juca iti faci liga 1 si 2 cum vrei tu si te joci linistit, daca down un patch in joci pe acela linistit , cred ca artistul se descurca sa isi editeze singur cat vrea el , dar nu pe asta pentru ca asa. iar cu furatul e inchis subiectul de mult , eu nu auzisem de nimeni pana a aparut primul beta, iar cand a aparut de la noi primul beta toti au sarit in sus ca de unde am 1 logo sau nu mai stiu eu ce..
totty86
17-01-2008, 05:53 PM
Mai baieti eu vreau sa introduc si liga a III a si a IV a pentru amuzamentul meu si nu pentru a face un patch cu asta , ce nu gasesc eu este un site cu echipele din ligile a IV a , ma poate ajuta cineva ?
edit : dar cum adaug un nou club in Romania :D ?
Agy23
17-01-2008, 08:40 PM
@totty , ti`am dat un mesaj , poti sa te uiti , sa imi raspunzi si mie ?
totty86
17-01-2008, 09:00 PM
sper ca team ajutat
Astristul
18-01-2008, 12:25 AM
Mai baieti eu vreau sa introduc si liga a III a si a IV a pentru amuzamentul meu si nu pentru a face un patch cu asta , ce nu gasesc eu este un site cu echipele din ligile a IV a , ma poate ajuta cineva ?
edit : dar cum adaug un nou club in Romania :D ?
Sunt si eu curios cum o sa implementezi sistemul 1-2-6-42 in joc!:lol:
@ InSaNe
Nu caut motiv pentru nimic. Pur si simplu ti-am dat niste sfaturi, care ar face ca patch-ul tau sa fie mai flexibil si sa poata fi folosit cu usurinta!
InSaNe
18-01-2008, 01:26 AM
multumesc, apreciez sfatul , dar momentan .sav-ul este decat pentru developerii din echipa, poate intr-un addon la update o sa apara, nu e decizia mea.
totty86
18-01-2008, 02:42 PM
Sunt si eu curios cum o sa implementezi sistemul 1-2-6-42 in joc!:lol:
@ InSaNe
Nu caut motiv pentru nimic. Pur si simplu ti-am dat niste sfaturi, care ar face ca patch-ul tau sa fie mai flexibil si sa poata fi folosit cu usurinta!
Nu o sa adaug atunci toate diviziile D si C in joc dar gasesc pe undeva divizia D in afara de cea din Constanta pentru ca pe aia o stiu pe de rost pentru ca acolo joc si eu :p
Si nu miai spus cum sa adaug un club in joc sau e secret :D ?
Nu o sa adaug atunci toate diviziile D si C in joc dar gasesc pe undeva divizia D in afara de cea din Constanta pentru ca pe aia o stiu pe de rost pentru ca acolo joc si eu :p
Te referi cum sa creezi un club?Dai la inceput acolo la create a club sau ceva de genul asta.
InSaNe
18-01-2008, 05:08 PM
pui si steme ? :eek:
Astristul
18-01-2008, 05:12 PM
E na, cum sa fie secret?:lol:
In editor, la Romania, dai click dreapta si alegi create a club. Si dupa aia faci setarile clubului, pui pozitia geografica, alegi culorile, echipamentul etc. si tot asa! ;)
totty86
18-01-2008, 05:51 PM
E na, cum sa fie secret?:lol:
In editor, la Romania, dai click dreapta si alegi create a club. Si dupa aia faci setarile clubului, pui pozitia geografica, alegi culorile, echipamentul etc. si tot asa! ;)
multumesc , ma bag pe editat
@insane : nu cred ca o sa pun si steme la toate echipele da la unele sigur
Astristul
18-01-2008, 05:59 PM
multumesc , ma bag pe editat
@insane : nu cred ca o sa pun si steme la toate echipele da la unele sigur
Cu placere.
Banuiesc ca o sa pui steme la echipele care gasesti stema! :)
totty86
18-01-2008, 06:29 PM
pai la cele pe care nu le gasesc de unde sa pun :lol:
Albw3rto
30-01-2008, 03:02 PM
imi puteti spune si mie unde sa instalez patch-uL , am dat next la toate la bagat in program files/bla/bla si nu merge :( dc oaRe?
InSaNe
06-02-2008, 01:58 PM
imi puteti spune si mie unde sa instalez patch-uL , am dat next la toate la bagat in program files/bla/bla si nu merge :( dc oaRe?
@ Albw3rto : se instaleaza singur in joc daca e versiunea 1.02
Preview Patch Addon Update 1.021
Cateva fete adaugate noi + multe alte care vor fi la lansarea patch-ului.
http://img107.imageshack.us/img107/1117/32197148uo3.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/2027/34303691eo0.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/9112/29924336ti1.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/1362/35556901py6.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/7350/38315985yu1.jpg
rradulescu
10-03-2008, 01:37 PM
la mine nu merge! poate actualizezi patch-ul. in editor nu-mi apare nimic. e ca si cum nu ar fi fost instalat
rradulescu
10-03-2008, 01:38 PM
la mine nu apare nimic!! nu-mi merge! poate actualizezi patch-ul
Puiutu_adi
19-03-2008, 01:41 PM
sal...la mine la fel.....si io tot asa am patit..si am facut tot ce ati zis..ce sa fac?
De ce nu mai pot sa incep o noua cariera???Cand ma pune sa aleg echipa imi iese afara din joc.Stie cineva de la ce este?Si de ce nu mai imi apar emblemele echipelor din Anglia?
Astristul
21-03-2008, 08:54 PM
Ce patch-uri folosesti?
Toate dar pana acum n-am avut nici o problema:(
Astristul
22-03-2008, 02:54 PM
Hmmm, vezi deschide editorul si dai "check invalid badges", vezi unde sunt erori, si corecteaza-le cu editorul. Dupa aceea salvezi baza de date, dai "write to current database", incepi un nou joc si vezi daca mai ai acea problema! ;)
Hmmm, vezi deschide editorul si dai "check invalid badges", vezi unde sunt erori, si corecteaza-le cu editorul. Dupa aceea salvezi baza de date, dai "write to current database", incepi un nou joc si vezi daca mai ai acea problema! ;)
Mersi pentru ajutor.Am facut ce mi-ai zis si a mers dar a trebuit sa stau o ora sa bag badgeurile inapoi:mad:.Acuma merge.Singura eroare este ca nu mai gasesc badge-ul lui Milton Keynes Dons(fostul Wimbledon) insa nu moare nimeni pentru o echipa din liga a-3-a engleza;).
Astristul
22-03-2008, 04:15 PM
Ma bucur ca ai rezolvat problema! :)
Vezi ca stema celor de la MK Dons, se numeste "wimbledo.tga" si o gasesti 100% ;)
delpiero
26-03-2008, 10:01 PM
are cineava mila sa ma ajute si pe mn si sa imi spuna marele secret de a reusii sa joc fara sa imi iasa din joc cred ca am postat pe unde am gasit pana am innebunit si tot n-am aflat.incep un sezon la play a career si cam pe la jumatatea turului in 1 sezon prin etapa 9,10 asa imi iese din joc,intru merge ce merge si iese si tot asa :( :( deci plss supneti-mi si mie ce,cum trebe instalat ca sa nu mai crape ? :( multumesc anticipat
Agy23
27-03-2008, 11:22 AM
Trebuie sa ai Windows XP fara Service Pack. ;)
delpiero
27-03-2008, 12:09 PM
esti sigur?? o sa incerc sa imi instalez si fara service pack,o s atin 2 windowsuri da macar sa mearga
delpiero
29-03-2008, 01:57 PM
windows home edition ar fi bun? sau ce recomandari ai? :)
Agy23
29-03-2008, 05:50 PM
Nu stiu. Eu am windows XP Professional simplu si imi merge perfect. Un prieten are jocul de la mine. Acelasi DVD , are XP cu SP2 si nu ii merge. XP Prof. simplu merge perfect. garantez
South_boy
29-03-2008, 07:23 PM
mie imi merge 1-2h si se blocheaza :((
Krossby
06-04-2008, 08:08 PM
Puteti da o data aproximativa cand va fi lansata versiunea finala a patchului ? :(:( E trist sa joci si sa iti iasa cand iti e lumea mai draga :(:( Multumesc
Varaloi
06-04-2008, 09:26 PM
Edit:Nu mi-am dat seama ca e vorba despre alt patch, sorry :)
andrey07poli
22-04-2008, 05:46 PM
care ma juta am si eu o problema:cand vreau sa instalez patch-ul nu ma lasa sa selectez folderul in care sa il instalez,nici in folderul cu fifa manager 08
beugen2001
23-04-2008, 01:20 PM
am pus acel patch care a mers prima oara dar din cauza jocului care a inceput sa crape din ce in ce mai des am decis sa-l reinstalez poate poate se rezolva acea problema dar dupa ce am reinstalat si am pus patchul din nou acel patch nu mai functioneaza...am facut toti pasii(official,crack,Fifa Manager 08 Update 1.02 Ultimate_Romania)
arsenewenger
25-06-2008, 01:30 PM
Baieti am si o mare rugaminte -eu am jocul simplu fara nimic luat de pe net . Si vreau foarte mult sa am si Liga a 2-a din Rom. in joc . As vrea cineva sa-mi zica ce tresa fac pt. a avea aceasta liga plus stemele si stadioane din Liga 1 . Dar as vrea sa-mi da-ti si linkuri precise pt diecare patch . Va rog mult !
totty86
25-06-2008, 11:07 PM
Daca citeati gaseati sigur si linkuri si tot da voua va e mai usor sa intrebati decat sa cautati nu ?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.