View Full Version : 18 echipe, DA sau NU?
LiviuRO
11-03-2004, 10:27 AM
Iata ca Liga si Federatia ne pregatesc suprize majore si anul aceasta. Nu, nu este vorba despre instalarea lui Lucescu la Nationala, ci despre trecerea la sistemul competitional cu 18 echipe in Divizia A, cel mai probabil din sezonul urmator, 2004-2005. Parerea voastra?
supermoro
11-03-2004, 11:27 AM
despre chestia asta s-a discutat si dezbatut pana la epuizare, dar ce sa ii faci daca interesele mafiote primeaza ... un mare NU pentru 18 echipe. eu as vrea 12. cu play-off. mult mai interesant si corect. 18 echipe vor reduce calitatea si interesul publicului. plus ca vor fi inca 2 terenuri execrabile, inca 68 de posibile blaturi, etc.
LiviuRO
11-03-2004, 11:58 AM
Perfect de acord cu tine, sistemul cu 12 si play-off, ca in Elvetia este ideal! Si meciuri tari, cu minim 12 meciuri tari pe an in mod normal, si celebra "concentrare a valorilor", ca acum sunt echipe care chiar nu au ce cauta in prima divizie! Atunci sa vezi batalia aia mare, sa vezi cum joaca Ceahlaul si Gloria meci de meci la victorie, ca nu mai merge sa faci "manevre".
Personal, cea mai mare abureala mi se pare aia "cu 18 echipe ne-am calificat la Mondiale si Europene". De fapt, cu Hagi & Co, cu stranierii ma mers la turneele finale, nu cu semi-valorile de la noi din campionat.
La inceput am fost de acord...
eh... "mai mult spectacol...merge" .. dar dupa ce am stat si m-am gandit ceva mai mult ... mi-am dat seama ca este o aberatie. Defapt nici aberatie nu este. Este ceva foarte inteligent pentru echipele din josul clasamentului si pentru cele care vor sa castige ceva bani dupa urma blaturilor. Daca se va schimba la 18 echipe, ar insemna sa ne rasucim singuri cutitul in rana, si dupa ce ca avem un campionat jalnic... va fi si mai jalnic ... (dupa cum spuneau si altii mai sus.... alte stadioane jalnice, alti jucatori paraleli cu fotbalul, si alti mafioti care vor ajunge in Dvizia A sa faca bani din fotbal).
Cred totusi ca acest sistem ar dezavantaja si echipele din fata, care vor avea posibilitatea sa-si aduca aminte de vremurile bune (cand castigai cu 5-0 sau 6-0 cu rezervele...facand un mic blat) dezavantajandu-le pe celelalte echipe care se bat la titlu (aici nu fac exceptii... blaturi pot face atat Craiova, Bacau, Brasov... cat si Steaua, Rapid, Dinamo) !
In concluzie...eu unul nu sunt de acord cu aceasta schimbare... !
LiviuRO
11-03-2004, 02:36 PM
Vai Totti, cred ca incepe sa imi placa de tine :). La modul ala foarte serios vorbind!
Pacat ca nu e un smiley ceva asemanator cu a da noroc, high-five, o chestie din asta... era bine venit :)
DarkComy
11-03-2004, 02:56 PM
un categoric NU pt sistemul cu 18 echipe :angry: pai iar apar blaturile frate iar ajungem un fotbal murdar :angry: si se duce dracu' tot ce s-a facut in ultimul timp de cand suntem pe sistemul cu 16 :angry: :nashpa: :nashpa:
RaPiDuTz
11-03-2004, 03:09 PM
acu vreo 4 ani cand s-a facut schimbarea de la 18 la 16 echipe nu mi-a placut deloc... (eram si eu mai mic :P ) poate cine stie ca ar fi urmat sa vad meciuri mai putine, dar acum parca nici de la 16 la 18 nu ar fi bine pt ca ar reaparea blaturile si inca multe alte probleme enumerate de voi mai sus :(
nici eu nu sunt e acord, cel putin de sezonul viitor, poate peste 2 ani si a schimbe si div b atunci, sa o faca iar de o singura serie..
Cosmin_ultrasteaua
11-03-2004, 08:00 PM
Eu cred ca cel mai bine e cu 16 echipe. 4 retrogradeaza direct. O singura serie in b.
Sirius
11-03-2004, 10:47 PM
Blaturi ar fi oricum, indiferent cate echipe sunt, asa ca mie imi este indiferent numarul. Faza cu playoff ar fi interesanta, dar echipele noastre nu cred ca sunt pregatite pt asa ceva...
RaPiDuTz
12-03-2004, 12:08 AM
ar merge si varianta lu` mns... ;)
iar faza ca ar putea fi playoff-uri e chiar aiurea...nu prea am auzit de asha ceva in fotbal :o
dj-cata
12-03-2004, 12:17 AM
rapidutz : nu ai auzit de play-off in fotbal ? :) sa stii ca sunt mai multe tari care au play-off is play-out...
eu vad 2 alternative....sa fie 12 echipe care ar insemna 4 meciuri steaua - dinamo , steaua -rapid si alte meciur la fel de tari.....si pe langa asta am juca parca 32 de meciuri pe sezon. la retrogradare ar fi bataie mare
a doua ar fi trecerea la 18 echipe din care sa pice direct 4 iar divizia b sa fie doar o singura serie de 20 de echipe
daca se voteaza acum in plin campionat eu sunt sigur ca sansele lu dinamo cresc cu minim 50% pt ca o sa inceapa blaturile la fiecare etapa..iar la retrogradare o sa pice aia mai incomoda
Ar fii interesant un campionat in still playoff , dar nu cred ca se potriveste sportului rege. Eu as merge pe sistemul cu 16 echipe , 4 retrogradant direct , si o divizie B cu 2 serii de cate 10 , priemle 4 echipe din fiecare serie sa joace un miniturneu , primele 4 clasate avand sa promoveze, ultimele 4 din sezonul regular vor juca intr-un miniturneu si ele, ultimele6 vor retrograda. O divizie C cu 4 serii , formatiile de pe locul I vor promova , "vicecampioanele" vor juca baraj intre ele pentru a promova in B.
dj-cata
12-03-2004, 01:38 AM
la ce zici tu ar insemna ca divizia d ar avea vreo 70 de serii :) pt ca sunt foarte multe echipe in romania...
RaPiDuTz
12-03-2004, 02:12 AM
Originally posted by blue boy@Mar 12 2004, 02:20 AM
Ar fii interesant un campionat in still playoff , dar nu cred ca se potriveste sportului rege.
cam asta vroiam si eu sa zic... ;)
oricum stai asha ca il chem o leaca pe nea` Mitica aici pe forum sa iti vada propunerea :lol: :P
LiviuRO
12-03-2004, 02:55 AM
lol, toata lumea vrea 16 echipe, in afara de Sirius care se abtine, si totusi sunt 3 voturi pentru 18 echipe!
Eu repet, cred ca ideal ar fi sa avem play-off, ar insemna mai multe meciuri de calitate si mai multi bani din televizari. Plus ca programul ar fi mai lejer, si ar ajuta si Nationala, ca ar fi concurenta mai puternica pe posturi la echipele din A, am avea si sanse mai mari in cupele europene. Asta cu "marile orase" care nu au parte de Divizia A este o deviza inspirata din comunism, credeam ca am trecut peste asta...
Referitor la ce au spus unii... cu reducerea diviziei a la 12 echipe, eu unul nu sunt de acord, chiar daca vor lipsi cu certitudine blaturile (deoarece cu 12 echipe o echipa dupa 5 nu si-ar mai permite sa-si sacrifice un meci...si sa-l piarda deoarece ar putea cadea chiar si pe 10 sau chiar mai jos... la cat de strans este campionatul nostru in acest moment) . DaR, daca se va schimba in viitorul indepartat in aceasta formula (putin probabil) ar insemna sa ne sechestram si sa ne indepartam de cei de afara care au chiar 18 echipe... si in plus ar lipsi si spectacolul pe care noi ... iubitorii de fotbal... il dorim in Romania de atata timp.
Alta parere... tot a mea... este aceea ca s-a facut o mare prostie cand divizia b s-a impartit in trei serii ! Cel mai bine si cel mai corect era sa se faca o singura serie... si doar aici in divizia b sa fie 18 echipe ! Si aici daca se lasa asa ... era cum era divizia b ... mult mai spectaculoasa (uneori se ridica si la nivelul diviziei a... care si asa.. nu e prea ridicat) si in plus dadea multi fotbalisti spre cluburile mari din A.
Sunt de parere insa si ca ideea lui d_dogg referitoare la play-off este foarte buna.
12 echipe nu va merge niciodata, iar faza cu lay off, nu vcred ca ar merge, ar lua f multtimp sa ne obisnuim, adica o echipa termina pe unu si poate pierde in playoff toata munca din timpul anului...
16 sau 18 echipe..daca vor fi 16 a pice 4 si sa fie si 2 la baraj iar daca sunt 18 sa pice 4 si 4 la baraj (sa joace intre ele, iar cele ce pierd sa joace baraj cu locurile 5,6 din divizia B) iar divizia b sa aiba 22 de echipe cu 4 promovate, 4 baraj, si castigatoarele joaca baraj cu cele ce pierd barajele din a siar din b din cele 22 sa pice 8 cate una pt fiecare serie :P
DarkComy
12-03-2004, 06:37 PM
problema la 18 ekipe cu 4 care retrogradeaza direct si urca 4 sau 4 care cad direct si 4 cu baraj e cea a banilor . sa zicem ca trebe 4 sau 6 ekipe din b sa inceapa campionatul in a , nu au bani si vand locurile , e mai bine cu 16 ekipe si in care urca doar 2 direct , macar astea care castiga la ei in div b sunt cele mai bune si la efectiv si la bani , ati vazut ca alea din b care castiga barajul isi vand mereu locurile , nu e divizia b pregatita cu 2 serii pentru a urca 4 sau 6 , intradevar daca ar lasa doar o serie cu 22 ekipe ar fi super , in divizia a ar trebui urcat bugetul minim la 2 bulioane , iar in div b la peste 750 000 kiar 1 bulion fiindca nu e bine cu ekipe multe si sarace faci din 2 serii doar 1 cu ekipe cu bani si efective
cel mai bine :
div a cu 16 - 2 direct , 2 baraj
div b cu 22 - 4 direct si 2 la baraj
div c doar cu 4 serii etc
KYssY
12-03-2004, 07:10 PM
daca-s 18 e mai realist rcif-u'
LiviuRO
13-03-2004, 03:30 AM
pai mah, sezonul regulat se termina in iarna. Pauza competitionala pana primavara, si pe urma play-off si play-out. Ia ganditi-va Dinamo-steaua de 4 ori :). Sau Dinamo - rrapid de 4 ori, sau rrapid steaua de 4 ori. Ar fi super asa.
Iar faza ca in alte ligi sunt 18 echipe... sunt pentru ca in Italia spre ex, sunt echipe puternice, loturi valoroase, sau in Anglia, unde se vor 22. O echipa de pe ultimul loc din astfel de campionate, pune probleme celor mai bune din Divizia A...
dj-cata
13-03-2004, 03:41 AM
si la noi sunt echipe bunicele....azi rapid s-a chinuit cu oradea.....
avem echipe peste cele din turcia (asa le vad eu) si zic ca jucam mai frumos decat ei....dar totusi ei au o echipa in optimi la uefa :(
RaPiDuTz
13-03-2004, 03:51 AM
pai Rapid sa chinuit din cauza ratarilor lu Nicolae :P
diferenta dintre Divizia A si liga turca e ca acolo echipele sunt mult mai apropiate ca valoare,mai ales acum de cand Besiktas a inceput sa cam piarda...la noi Rapid,steaua si dinamo dupa care urmeaza restu mai slabe ca valoare... :(
un lucru e clar, trebuie sa se salveze bistrita, ceahlaul, petrolul si sa pice oradea, deci de la anul vom avea 18 echipe...noi nu avem nici un cuvant de zis
LiviuRO
14-03-2004, 06:03 AM
ptiu,doamne fereste! O data sunt si eu de acord cu Piti :). "Ar fi o crima".
Eu zic ca la noi sunt mai apropiate echipele ca valoare, nu in Turcia. Acolo sunt 5 echipe tari, restu pierd constant cu ele. Si mai apare o jumatate de sezon cate o supriza, atat, in rest Fener, Besiktas, Galata, Trabzon si Gaziantep. Restu nu conteaza. La noi, in afara de cele 3 consacrrate, celelalte se bat intre ele fara probleme, nu exista favorite certe, dovada Apulum, Poli chiar Oradea.
Totusi, eu cred ca se va decide in final fie trecerea la 18 echipe din acest sezon, dar cu 3 retrogradate si 5 promovate, sau se va face trecerea din sezonul 2005-2006. Altfel, si-ar pune Federatia si Liga toata presa in cap, si nu mai au nevoie acum, de abia s-au mai linistit apele...
dj-cata
15-03-2004, 12:50 AM
asa as fi si eu de acord....sa pice tot 3....si sa intre 5...dar parca vad ca la anu o sa fie blaturi.....
nu avem ce sa facem....daca asa vrea majoritatea.....toti vor sa se scape cum pot
supermoro
15-03-2004, 08:18 AM
dupa ce l-am vazut aseara la proces pe stefan si pe vali alexandru, la cat de relaxat era primul, e clar ce se va intampla astazi. iar schimbarea de anul asta nu e corecta absolut deloc. e ca si cum, inainte cu 2 etape de sfarsitul campionatului, steaua e pe locul 1 la diferenta de 3 puncte de locul doi, rapid de exemplu, si se hotaraste in adunarea generala a frf ca in ultimele 2 etape ale campionatului sa se acorde doar cate 4 puncte la victorie (eventual 0 la egal) ca sa fie siguri ca nu mai pierde titlul. (era doar un exemplu). stau si ma intreb de ce nu hotarasc sa nu retrogradeze nici o echipa? sa se spuna de la inceput ca de acum, timp de 10 ani bistrita, ceahlaul s.a. nu vor retrograda, ca sa stam linistiti.
LiviuRO
15-03-2004, 01:19 PM
lol, daca te-ai fi uitat la Recurs, intelegeai exact invers :) Dragomir a lasat de inteles ca nu se va trece la 18 din vara, si daca se va face, vor retrograda tot 3 si vor promova 5 (ca prea s-a suparat Porumboiu pe Balaj :)).
supermoro
15-03-2004, 02:43 PM
corect ar fi sa ramana asa cum e, nu numai anul asta. dupa cum decurg evenimentele, se pare ca nu vom avea 18 de la anu'. peste cateve zeci de minute vom afla.
DarkComy
15-03-2004, 02:55 PM
Ma pe sistemul care suntem acum e super bine
Dezavantajele sistemului cu 18 echipe:
- mai multe meciuri in mocirla GUIT GUIT :lol:
- apar blaturile :angry:
- program mai greu de stabilit pt nationala
Avantaje:
- mai multe meciuri :rolleyes:
Sirius
15-03-2004, 10:45 PM
Pana la urma s-a decis ca 16 echipe si basta.
Mama ce scandal a fost astazi la sedinta comitetului executiv...Carcotasii ar trebui sa aloce o intreaga emisiune pentru asta, a fost bestial. Mitica si Giovanni au fost vioara intai, pinalty baga si el; ce sa va spun, o bijuterie de mitocanism.
dj-cata
16-03-2004, 02:11 AM
asa e frumos la noi sa fie...sa se certe toti....ca daca nu ....nu mai avem audiente la emisiuni :)
giovani a castigat azi o batalie...dar razboiul continua....
LiviuRO
16-03-2004, 02:40 AM
mocirla sau nu, e bine ca au ramas 16. Si e perfect ca Mitica a fost "decapitat" cum scriu ziarele. Si la fel de bine, cum zicea Tolo "razboiul fratilor Becali ar trebui sa se poarte in sufrageria unei vile din Pipera, nu in Divizia A". Oricum, decat Mitica, mai bine Nasu`, plus ca are si Dinu u cunvat de zis acolo, si deci Dinamo e bine reprezentata.
dj-cata
16-03-2004, 03:06 AM
sunt curios sa il vad pe patriotul de giovani daca isi lasa jucatori la nationala..ca asa a zis ...prefera sa dea amenda....el mare roman care zicea ca nu ar face niciodata asa ceva...
si pana acum era favorizata rapid in toate litigile ....acum o sa fie si mai si...
LiviuRO
16-03-2004, 03:14 AM
decat steaua de fiecare data cu Mitica, mai bine rrapidu de cateva ori...
decat steaua cu mitica mai bine rapid cu tiganu ala de presedinte...pai voi chiar asa de orbi suneti? asta a venit la rapid sa faca afaceri si sa puna stapanire pe tot fotbalul romanesc, ma refer la cluburi, ca nationala o controleaza deja, pai voi vb de becali de la steaua, da el ce vrea, el vrea binele echipei sale si atat, in schimb tziganu celalalt vrea sa-si unfle el conturile si sa-si mareasca zona de influenta...sa vezi tu d_dogg cum o sa mai plece inca vreo 3 jucatori de la dinamo prin filiera becali si popescu...voi chiar credeti ca giovanni ala a plecat de la firma de impresariat...popescu ii doar un incult ca hagi pe post de marioneta...o sa vezi tu cum va face becali...
LiviuRO
16-03-2004, 06:46 PM
Sunt de acord, miscarea s-a facut cu un scop clar. Sa creasca sfera de influenta a lui Giovanni. Dar repet, pt Dinamo, decat o Liga pro-steaua, mai bine una in care avem putere de decizie, chiar daca este in stranse legaturi cu giovanni. Cu toate transferurile pe care le-am facut in ultimii ani, tot avem rezultate mai bune decat steaua. Asta conteaza. Pentru ca, fara un investitor serios, Dinamo depinde de transferuri. Decat frate cu dracul (gigi) mai bine cu cel care te trece apele Stix-ului (in speta giovanni) - asta asa, sa facem si un pic de Legendele Diviziei A. :P
mai bine alegeti raul mai mic sa inteleg?!?!?! cu toate ca becali giovani o sa va faca mult mai rau decat gigi, si in al doilea rand pana acum liga ajuta steaua da nu dezavantaja celelalte echipe, acu giovanii sa vezi ce dictatura o sa faca acolo
Cum vine asta ajuta steaua dar nu dezavantaja alte echipe? Cand arbitriul ii da unmuia un rosu si ajuta steaua sa castige ii face un bine aluia eliminat? Era dictatura deja , steaua vs restul lumii, si de multe ori bucuresti vs restu lumii. De acum incolo o sa vedeti si voi stelistii cum e sa fiti defavorizati, si inca nu v-au facut nimic, aia 4 merita suspensia plus ca sandu este indreptatit de Uefa.
dj-cata
17-03-2004, 01:52 AM
blue o sa vezi tu ce bun e giovani....cum a zis si mns...gigi vroia doar binele echipei lui...dar giovani...vrea totul....vrea prea multe....si cum a castigat batalia asta.....asa sa ii vina randu sa piarda si lui....
cum a venit uratu asta....imediat a zis ca nu mai da jucatori la nationala daca nu ii suspenda pe stelisti....pai unde e marele patriot de acum 4-5 sapt ?
totusi iordi nu cred ca o sa stea fara ashtia 4.....si inca un lucru bun....la meciu cu rapid stelisti o sa fie super motivati...si presimt un scor mare in favoarea lu steaua
LiviuRO
17-03-2004, 01:55 AM
Depinde, cum avantajarea unei echipe insemna dezavantajarea celorlalte... atunci preferam raul mai mic. Plus ca acum, cel putin in retur, o sa se respecte regulamentele (daca vor ramane in picioare deciziile de la Adunarea Generala).
A fost bataie de joc in ultima vreme. Incepand cu Neaga, continuand cu suspendari "uitate" de nenumarate ori, si acum si asta cu jucatorii la Nationala.
Nici giovanni nu e sfant si sunt sigur ca o sa faca destule ktt-uri, dar ma multumesc cu faptul ca dupa 50 de ani steaua o sa fie tratata corect , sau dezavantajata.
dj-cata
17-03-2004, 02:03 AM
si rapid nu a fost favorizata ? eu cred ca rapid a fost favorizata de mai multe ori....numai jucatori aia pacalit....si cluburile pacalite cu ajutorul ligii....si acum o sa fie si mai si...cine stie ce ii trece prin minte lu giovani...
RaPiDuTz
17-03-2004, 01:52 PM
mha daca si Rapid a fost o echipa favorizata in aia 50 de ani eu ma arunc de la etaj...
mie nu mi se pare avantaj ca inaintea unei finale de cupa a Romaniei, jucatorii Rapidului sa fie trimisi la inchisoare fara motiv...
LiviuRO
17-03-2004, 01:53 PM
Cata, zi si mie, cum e cu Neaga? S-a incalcat regulamentul FIFA si UEFA. Dragomir se batea cu pumnul in piept pana mai ieri, si cerea respectarea regulamentelor internationale (pana sa se afle pozitia oficiala). Apoi, Radoi, pentru 2 incidente in care a dat cu pumnul (la al doilea fiind implicat si Raducanu) nu primeste nici o suspendare, si acum si asta cu echipa nationala, clara ca lumina zilei! Plus declaratiile lui, de fiecare data pro-steaua (sa-ti amintesc ce declara cand se vorbea de suspendarea lui Gigi Becali, cum vorbea el?). Sa nu mai vorbim, ca e un incult, un agramat, nu pot sa inteleg cum isi imagineaza el va castiga alegerile de la Primarie. Asta e presedinte?
Ma amuza faptul ca vedeti numai ce se intampla echipelor voastre . Tin minte ca acum 2-3 saptamani a intrat pe forumului Universitatii un rapidist, care venise sa ne convinga pe noi, ca defapt rapid este raza de speranta in fotbalul romanesc, singura echipa sfanta care a fost dezavantajata din 23 pana in ziua de azi. Probabil ca intr-o zi o sa vina si Cata sa spuna ca defapt steaua e sfanta si ca defapt Universitatea e echipa ajutata de comunisti.
dj-cata
18-03-2004, 01:17 AM
mah...eu ziceam de cazul pancu....cazul ghioane...cazul botis...si inca vreo 2 in care cu ajutorul ligii a scapat cpops...si nici acum nu a dat vreun leu.....
a fost si steaua favorizata...dar au fost si restu....chiar daca nu cu ajutorul ligii...ca si ajutorul de la arbitrii tot acelasi lucru e..doar ca prin alte motive....si aici dinamo e campioana absoluta...cel mai evident meci dinamo - astra
LiviuRO
18-03-2004, 01:52 AM
pai e o diferenta cand "greseste arbitrul" fata de greseli repetate ale conducerii fotbalului profesionist!
Una e sa cumperi un arbitru, alta e sa cumperi toata Liga.
Si de fapt ce vrei sa zici ca si celelatle echipe au fost ajutate numai ca steaua a fost ajutata un pic mai mult?
dj-cata
18-03-2004, 02:00 AM
mah...ce e mai important ? ca ai castigat un titlu sau ca 4 jucatori nu au fost suspendati ?
LiviuRO
18-03-2004, 02:07 AM
pai un titlu nu se castiga numai cu blaturi. Daca nu ai valoare, nu castigi titlul. In schimb, cand vezi favoruri peste favoruri indreptate asupra unei echipe, stai si te intrebi... nu cumva exista interese ca steaua sa mai castige si ea un titlu? sa fie sigura ca ajunge in Europa? ca in ultima vreme e gigi nervos - nu-i iese investitia domne, si pace. Sau ca sa-l citez pe mitica "la cati bani a bagat gigi la steaua, ar merita sa castige campionatul".
Problema e ca stiaua a fost ajuta in toate modurile posibile, ma mir ca nu a scos mitica o lege in care zice ca orice adversar al stelei tre sa-si dea cel putin un autogol pe meci.
dj-cata
19-03-2004, 02:12 AM
voi vedeti doar ce face steaua...dar in 2001 cand s-a luptat rapid cu dinamo la titlu cum a fost ? fiecae echipa a castigat toate meciurile in fara de alea cu steaua.....si pe langa asta doar meciu direct s-a mai jucat pe bune......sau asta s-a uitat deja ?
si steaua nu cred ca a facut camp asta vreaun blat....ceea ce nu pot spune si despre dinamo.....
LiviuRO
19-03-2004, 02:36 AM
aaaaooooleu!
cata, ai dovezi pt 2001-2002? Si ia vezi tu bine, cu ce scor 2-0 a batut Dinamo pe steaua in Stefan cel Mare si cine a marcat Mihalcea si Bolohan (din pasele lui S. Ilie).
Cat despre anul acesta... de ce sa mai faci blaturi, cand ai arbitrii cumparati la meciurile de acasa? Brasov, Ceahlaul, Craiova sunt exemple clare de meciuri in care ati fost avantajati asa, la modu fin.
pai benuiesc ca era normal sa bata craiova, ceahlaul sau brasov, echipe de pluton, doar au jucatori mai valorosi decat cei ai stelei >_>
dj-cata
20-03-2004, 01:47 AM
cu craiova nu cred ca arbitru a ajutat pe steaua.....cei doi meritau sa fie eliminati....cu brasovul a tzinut cu steaua....dar cu ceahlaul nu imi aduc aminte....si deci sunt 1 sau 2 in 16 meciuri...
laasa ca la dinamo au fost destule....e de ajuns sa ma uit la ultima etapa si deja vad cum v-a ajutat....
LiviuRO
20-03-2004, 05:32 AM
sa adaug si meciul cu rrapid, din tur? Cu penalty si gol neacordat rrapidului (ambele decizii eronate)?
mns-> nu e cazu`. E clar ca steaua e peste echipele astea, ideea era alta. Ajutorul pe care l-ati primit din partea Ligii si din partea arbitrilor.
cata-> Dinamo a avut gol din off-side la 1-0, dar oricum, nu cred ca iti imaginezi ca ne mai egala Argesul. Ti-am spus ca meciul asta era castigat de la Pitesti.
Sirius
20-03-2004, 01:19 PM
La Brasov arbitrul nu a tinut cu Steaua ci brasovenii n-au fost in stare sa dea vreun sut pe poarta. Daca arbitrul ar fi fost cumparat de Steaua elimina vreo trei brasoveni, asa ca...
LiviuRO
20-03-2004, 05:17 PM
Era vorba de meciul din tur Sirius, cand steaua a primit 2 penalty-uri gratis, gol din offside... Acum, in retur, singura decizie grava a lui Augustus a fost la Radoi. Trebuia galben si penalty pt Brasov, la Baicu.
Sirius
20-03-2004, 10:27 PM
La cat de solid e Baicu nu cred eu ca nu putea sa se tina pe picioare. Am vazut unii mai slabi decat el incasand lovituri si rezistand...
LiviuRO
21-03-2004, 05:02 PM
lol, bine Sirius asa e, daca ma uit la ce fault i-a facut Laursen lui Gilardino as zice ca e un miracol ca a spuravietuit parmegianul, nu mai zic ca a dat si gol in faza respectiva. Dar totusi, aia a fost faza clara de 11m si cartonas galben. I-a pus piedica din spate, cel putin galben!
Sirius
22-03-2004, 10:24 PM
Pai vezi. Baicu simuleaza non-stop, uite si in meciul cu Nationalul (chiar Flavius Moldovan ne-a tras-o :alida: ), cadea pe acolo de zici ca era gheata.
Singura solutie e ca Raziel sa bage Soul Reaveru' putin in ei si sa-i puna sa traga vreo 5 ore tot timpul la poarta. Pentru fiecare ratare, 10 ture de teren. Sa vedeti ce ar nimeri baietii...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.