View Full Version : Formula 1
raikkonen iar a plecat de pe ultimul loc si a ajuns pe podium. Ma intreb ce se intampla daca pleca de pe primul loc?
Ajungea pe ultimul :)
De cand cu numeroasele schimbari F1 incepe din nou sa fie vizionabila. Pana acum era Shumi show si atat. Duminica de exemplu era un pusti, Rosberg daca nu ma insel, care a fost la prima sa cursa in F1 si totusi a reusit sa ia niste puncte.
sisu_stelistul
14-03-2006, 02:03 PM
da, pustiul m-a impresionat shi (sunt cocalar de mirc) pe mine ca a avut o problema si a trebuit sa intre la boxe in primul tur si tot s-a clasat onorabil.
nigga_thebest
14-03-2006, 09:02 PM
Da sunt de acord cu campania anti-schumishow dar eu tot el vreau sa castige :naughty:
RaPiDuTz
15-03-2006, 03:22 PM
de la anu sunt sanse f mari sa il vedem pe kimi la ferrari si pe alonso la mclaren :( cam ciudate "transferuri", nu imi plac...
nigga_thebest
16-03-2006, 07:26 PM
Mi-ar placea sa-l vad pe Alonso la Ferrari si nu pe Kimmy . Ma mira ca Alonso nu este curtat de Ferrari.
pikciu
19-03-2006, 11:05 AM
a castigat fisichela. surpriza, nu? :huh:
little_foot
19-03-2006, 05:08 PM
De ce surpriza? In conditiile in care si anul trecut a castigat ceva curse, in conditiile in care dupa cum s-a vazut si in prima cursa masina Renault se comporta la fel de bine ca si anul trecut nu vad unde e surpriza? :)
stefan
19-03-2006, 05:19 PM
Tinand cont ca a plecat din pole position nu e nici o surpriza ca el a castigat.
pikciu
19-03-2006, 05:47 PM
alonso fiind pilotul numarul 1 la renault, ma asteptam sa primeasca ordine sa fie depasit. dar se pare ca aceasta mentlitate stupida este doar la ferrari.
sisu_stelistul
19-03-2006, 07:32 PM
Mie imi pare rau daca va pleca kimi de la mclaren, o dubla kimi alonso ar fi de vis la mclaren.
nigga_thebest
19-03-2006, 07:40 PM
Ce suparat mi se parea Alonso la final. :( :(
sisu_stelistul
19-03-2006, 10:23 PM
din cauza rezultatelor slabe ale mclarenului
little_foot
28-05-2006, 04:43 PM
Prima cursa a cestui sezon pe care am reusit sa o urmaresc. A fost extrem de interesanta inca de cand s-a anuntat penalizarea lui Schumi care in urma gestului de ieri (cand a blocat pista si l-a impiedicat pe Alonso sa-si incheie turul rapid) a fost nevoit sa plece de pe linia boxelor. Cursa a fost una foarte frumoasa si a oferit si mari surprize(clasarea pe locul 3 al lui D.Coulthard-pe care o salut cu aceasta ocazie :mishto: )si mari deziluzii cum ar fi un nou abandon pentru finlandezul lui McLaren. Sumbru viitor pentru Mercedes si cred ca Alonso ar trebui sa fie din ce in ce mai ingrijorat de viitorul sau. Revenind la cursa Schumi a reusit un excelent loc 5 dupa o cursa de recuperare absolut senzationala, Alonso a zburdat pe circuit, Fisichella arata ca desi are acceasi masina ca si colegul sau este un pilot de mana a 2-a, iar Barrichello si-a laut o oarecare revansa dupa ce a declarat ca la Ferrari era nevoit sa-i cedeze locul sau lui Schumi. De data aceasta a reusit sa-l tina in spatele sau insa cred ca doar datorita configuratiei circuitului care nu permite depasirile.
stefan
02-07-2006, 07:10 PM
Montoya o comite din nou, in primul viraj a lovit masina lui Raikkonen si nu numai ca a scos ambele masini din cursa dar a si provocat un accident in lant. In trecut imi placea stilul lui mai agresiv dar acuma deja exagerezeaza.
little_foot
03-07-2006, 10:43 AM
O noua cursa plictisitoare la Indianapolis. Era de asteptat sa domine Ferrari pentru ca Bridgestone face gume mult mai bune pentru acest circuit. Ai dreptate Stefan, Montoya o da in penibil deja. La ce experienta are si la varsta lui ar cam trebui sa-si vada de treaba si sa se puna pe castigat curse. Incep sa cred ca McLaren a facut o mutare proasta prin aducerea lui Montoya in locul lui D.Coulthard.
sisu_stelistul
03-07-2006, 12:33 PM
Chiar a facut o mutare proasta, sper ca anul viitor cuplul de la McLaren sa fie Alonso-Raikkonen.
RaPiDuTz
12-08-2006, 08:39 PM
mclaren e la pamant acum, multe abandonuri si in locul lui Alonso as ramane la renault...cat despre kimi, tot cel mai ghinionist a ramas...pacat :(
Si Schumacher a fost ghinionist saptamana trecuta, cand se putea apropia la un singur punct de Alonso, dar a fost nevoit sa abandoneze :(
RaPiDuTz
12-08-2006, 09:13 PM
neamtu tot un nesimtit a ramas, parca acum cateva curse la calificari a oprit pe mijlocul drumului doar ca sa scoata alonso un timp mai slab..nu il suport !
fredala2003
12-08-2006, 10:12 PM
Mclaren Rulllllz !!! :mishto:
danutz
15-08-2006, 09:54 PM
hai Alonso,adica hai cel mai bun
ScorpionX
08-09-2006, 08:12 PM
Oare se retrage Schumi ???
Ar fi mare pacat...Va avea mult de pierdut F1 fara el
Sirius
08-09-2006, 08:26 PM
Eu cred ca ar fi cazul. A castigat tot ce era de castigat si s-a vazut in cursa trecuta cand nu a reusit sa-l depaseasca nici cum pe Alonso ca o buna parte din talentul sau s-a dus odata cu varsta. Este si va ramane un simbol, dar asta nu inseamna ca trebuie sa insiste prea mult. Acum ar fi o retragere onorabila, mai incolo ar fi deja tras de par.
sisu_stelistul
08-09-2006, 08:30 PM
Pai citisem pe gsp ca se va retrage, sau asa a zis flavio briatore.
Articolul : http://www.autof1.ro/index/Briatore_147Sch...retrage148.html (http://www.autof1.ro/index/Briatore_147Schumi_se_retrage148.html)
shinoda
09-09-2006, 09:49 AM
Din cate stiu eu, Schumacher va anunta daca se retrage sau mai continua dupa Marele Premiu de la Monza. Oricum, sunt mari sanse ca el sa se retraga mai ales ca Luca di Montezemolo, bossul de la Ferrari, il vrea in echipa pe Raikkonen, caz in care Schumi nu mai vrea sa continue cu Ferrari. El a declarat ca va continua doar daca il va avea drept coechiper pe Massa.
stefan
10-09-2006, 08:30 PM
Schumacher e talentat, dar mai tot timpul a ales calea mai mai usoara si urata spre victorie. In ultimii ani rar l-am vazut sa depaseasca pe circuit, de cele mai multe ori a depasit pe la boxe datorita mecanicilor. Si au mai fost si cursele castigate doar dupa ce Barichello s-a dat din fata lui in ultimul viraj. Au mai fost si acele manevre disperate de a castiga titlul in ultima etapa, prima data cu Hill, cand l-a si castigat, a doua oara cu Vilneuve cand a fost descalificat. Ultima isprava a fost la Monte Carlo anul asta cand a oprit masina pe pista pentru a-l incetini pe Alonso. Poate daca nu as fi vazut duelurile din trecut cu Hakkinen as fi zis ca daca nu ar fi ajutat de mecanici nu ar termina mai sus de locul 10.
shinoda
10-09-2006, 10:37 PM
cu bune si rele, schumacher ramane cel mai titrat pilot din intreaga istorie a F1, si unul dintre cei mai buni pe care acest sport ia avut vreodata. cat despre sireteniile p care le`a facut de`a lungul timpului trebuie inteles. orice mare campion trebuie sa fie si smecher uneori, ca altfel....nu mai e campion :P. va recomand sa cititi urmatorul articol despre schumi:
Conducatorul abdica
http://www.autof1.ro/index/Conducatorul_abdica.html
ScorpionX
01-10-2006, 10:17 AM
Doamne ce cursa!!! Va ma trebuie dovezi? Schumi, Schumi uber alles!!!
Dupa cursa de saptamana asta sunt la egalitate de puncte...cate curse au mai ramas?
shinoda
01-10-2006, 12:18 PM
Mai sunt 2 curse, pe 8 oct in Brazilia si pe 22 In Japonia. Alonso, may the force be with you :D
Varaloi
17-03-2007, 12:31 PM
Vreau sa invii acest topic.Peste cateva zile va incepe un nou sezon de Formula 1,transmis de TVR.Vom vedea ce se va intampla,pare-mi-se ca va fi mishto prima cursa.
-Dany-
17-03-2007, 12:43 PM
deja a inceput , de dimineata au fost calificarile : Raikonnen ( Ferrari ) - 1 , Alonso ( Mclaren ) - 2 , Nick Haifeld ( BMW cred ) - 3
Varaloi
17-03-2007, 12:48 PM
Da,e premiul Australiei.Dar e de la 4 dimineata :( Bine ca e week-end :D
shinoda
17-03-2007, 03:46 PM
Da,e premiul Australiei.Dar e de la 4 dimineata :( Bine ca e week-end :D
incepe la 5 nu la 4. sper sa ma trezesc
-Dany-
17-03-2007, 04:06 PM
cursa de maine incepe la 6 ( ora romaniei ) si se termina la 8 ( probabil )
sisu_stelistul
17-03-2007, 07:24 PM
Sa vedem ce va fi maine, cred ca Alonso este favortiul, si cel cu care tine, echipa mea favorita fiind Mclaren. Raikkonen nu o sa reziste pe primul loc. BMW se pare ca are o masina mai mult decat fiabila anul acesta, iar Hamilton a facut o figura frumoasa in calificari.
Deeny
17-03-2007, 07:31 PM
Deci Alonso este favoritul(parerea mea)!Restu nu prea stiu...dar na nu prea sunt un fan al FORMULA 1:P
Eu mizez pe Raikonnen . Niciodata nu mi-a placut de Alonso.
Kimi este intrun fel obligat sa faca o figura cat mai frumoasa maine pt a dovedi ca il inlocuieste cu un oarecare succes pe Schumi!
stefan
17-03-2007, 10:13 PM
Cursa e la 5:00, nu la 6 :p Dar se pare ca va fi in reluare de la 14:20. Daca masina Ferrari va fi la fel de fiabila ca in trecut, atunci Kimi va castiga. E greu de crezut ca dupa atatia ani de probleme McLaren va face in sfarsit o masina buna.
alecs
18-03-2007, 05:23 AM
forza ferarri. kimi este cel mai bun. Acum in turul 13 este pe locul 1 cu vreo 10 secunde .E steag galben momentan! Nu se mai uita nimeni la formula live?!
-Dany-
18-03-2007, 09:29 AM
Si rezultatele :
Kimi Raikkonen - 1
Alonso - 2
Fisichella - 5
Massa -6
Ps : 1. Raikkonen, 2. Alonso, 3. Hamilton, 4. Heidfeld, 5. Fisichella, 6. Massa, 7. Rosberg, 8. R. Schumacher ( mai exact )
xdevil
18-03-2007, 10:13 AM
cine e hamilton ? :O
poli tm in fifa
18-03-2007, 10:28 AM
Ii cu Alonso in echipa...
-Dany-
18-03-2007, 10:43 AM
este de la Mclaren Mercedes , cel care i-a luat locul lui Montoya
Echipe si piloti :
Ferrari : Massa , Raikkonen
Mclaren : Hamilton , Alonso
BAR Honda : Button , Barrichello
BMW : N Heidfeld , R Kubica
Renault : Fisichella , Kovalainen
Williams : N Rosberg , A Wurz
Toyota : R. Shumacher , Tulli
Super Aguri : T Sato , A Davidson
Red Bull : D . Coulthard , M Webber
Toro Rosso : V Liuzzi , S Speed
Spyker : A Sutil , C Albers
Ma asteptam sa castige Alonso...
alecs
18-03-2007, 01:16 PM
eu ma asteptam sa castige kimi! Insa va propun u lucuru. Uitati-va la reluare astazi, si in partea a 2-a a cursei se intampla ceva interesant si cam dubios. hamilton era pe 2 la 4 secunde de alonso care era pe 3. intra hamilton primu la boxe , si iese (normal) in spatele lui alonoso, dupa 4-5 ture intra si alonso la boxe si iese (surpriza )cu 5 secunde inaintea lui hamilton. Trebuie urmarite imaginile cu hamilton in turele imediat dupa a doua lui intrare. Eram cam adormit azi - dimineata si nu am observat asa bine !
Hai ferarri!
Andrey95
18-03-2007, 03:40 PM
Ii tare Kimi!
sisu_stelistul
18-03-2007, 05:13 PM
Se pare ca Mclaren a nimerit masina anul acesta, dar nici cu cea a lui Ferrari nu imi este rusine. BMW Sauber mai are o masina buna anul acesta, iar Renault nu se ridica la asteptari.
Alonso nu a castigat azi, dar nu este nimic pierdut, Raikkonen este omul riscului. Hamilton este un tanar valoros si este bine ca a venit la Mclaren.
Varaloi
18-03-2007, 05:15 PM
Urat ca a pierdut Alonso.:(.Dar eu unul nu ii vad pe Raikonnen campion mondial!
-=FaN MaNcHeStEr=-
19-03-2007, 02:43 PM
Raikonnen e 90% campion,apoi Alonso!
Raikonnen e 90% campion,apoi Alonso!Ce-ai ma ? :lol: . Abia a inceput campionatul si tu stii cine o sa castige. Deh , ai mai facut un post;)
-Dany-
23-03-2007, 08:55 PM
:lol: Se pare ca deja oboseste:
“La un moment dat, cam la 10 tururi înainte de final, aproape că am adormit”, a spus finlandezul pe site-ul oficial Ferrari. “Am pierdut concentrarea puţin şi am blocat roţile din faţă, astfel că am luat virajul 3 cam larg”, a adăugat finlandezul. “Chiar şi fără radio am ştiut atunci ce spunea echipa: Kimi, trezeşte-te!”, a completat Raikkonen.
http://www.autof1.ro/index/Raikkonen_147Aproape_ca_am_adorm.html
pkt de Alonso, da' cred ca Raikonnen e cel mai tare.
sisu_stelistul
08-04-2007, 10:39 AM
Ce cursa, n-am mai fost asa de bucuros de pe vremea lui Hakkinen. O cursa excelenta din partea celor 2 componenti ai echipei Mclaren. Hamilton se pare ca este un mare talent, iar masina de anul asta a iesit bine.
poli tm in fifa
08-04-2007, 02:49 PM
Eu as vrea sa fie campion Raikonen dar va fi o lupta stransa intre el si Alonso
Sirius
08-04-2007, 05:09 PM
M-a cam plictisit cursa, dupa ce a iesit Massa putin in decor chiar nu mi s-a parut ca s-a mai intamplat mare lucru, in ciuda isteriilor cu "sarea si piperul formulei 1" provenite de la marele Dan Alexandrescu. O cursa tactica, foarte bine jucata de McLaren si care arata cat de echilibrata va fi lupta anul acesta.
sisu_stelistul
14-04-2007, 03:26 PM
Se pare ca cei de la Ferrari au fost mai buni astazi in calificari, Hamilton i-a luat fata lui Alonso, se pare ca are talent in curand va incepe sa castige curse.
shinoda
14-04-2007, 04:35 PM
Interesant aceste Hamilton. Pana acum a facut o figura frumoasa la debutul sau. Spune`ti`mi si mie va rog la ce ora e maine cursa :rolleyes:
sisu_stelistul
14-04-2007, 05:13 PM
Dela 14:25 pe tvr1, emisiunea care-l precede incepe la 14:15.
alecs
14-04-2007, 05:42 PM
mama ce emisiune lunga de precedare :)))))))))))))) . 10 minute , de abia ii ajunge lu alexandrescu sa isi exprime regrestu ca nu e la fata locului, si sa mai spuna cu cine a mai luat pranzu :)
Varaloi
14-04-2007, 07:13 PM
Nu stiai,alecs,TVR'u e cu buget redus,nu-si permit sa viseze la 20 de minute :lol: Acum serios,eu sper ca Alonso sa castige chiar daca nu pleaca din Pole Position,pentru ca Ferrari nu trebuie sa il transforme pe Raikonnen intr-un fel de Schumacher,de abia am scapat de dominatia lui.Si,in plus,nu e placut ca un om care acum 2 ani se zbatea sa prinda un loc in primii 10,acum sa devina peste noapte campion mondial.
stefan
14-04-2007, 07:33 PM
Cred ca mai toti campionii mondiali din istoria Formulei 1 s-au chinuit la un moment dat sa prinda un loc in primii 10.
Am observat ceva interesant: pana acum foarte multi useri tineau cu Schumacher, pentru ca reusea sa castige titlu dupa titlu. Acum ca acesta s-a retras, toti tin cu Alonso, ca doar are si el 2 titluri de campion. E fix ca la fotbal, unde mai toti tin cu Steaua, Dinamo sau Rapid.
alecs
14-04-2007, 07:41 PM
eu tineam cu schumi din 1996 cand era bennton, si cand s-a dus la ferari , am tinut si ferari, si acum pt ca raikonen e la ferari tin cu raikonen!
shinoda
14-04-2007, 10:12 PM
Si,in plus,nu e placut ca un om care acum 2 ani se zbatea sa prinda un loc in primii 10,acum sa devina peste noapte campion mondial.
Facand aceasta afirmatie m`ai facut sa ma intreb: de cati ani urmaresti acest sport?
Agy23
14-04-2007, 11:10 PM
Massa trebuie sa castige anul acesta campionatul. Nu ii suport pe cei de la McLaren , mai ales acum cand a venit si Alonso la ei. Nici Raikkonen nu imi este foarte simpatic dar ,... daca este la Ferrari nu pot sa`l injur :D . Hai MASSA !!! :))
alecs
15-04-2007, 10:45 AM
Raikonen e un pilot foarte talentat, mai bun ca Massa. Asta e adevaru. Chiar daca am fost bucuros cand a venit Massa la ferrari, acum vad ca de fapt eu un pas facut pe loc. Mai bun era Barrichelo, macar avea experienta!
stefan
10-06-2007, 09:02 PM
A fost o cursa destul de interesanta in Canada, cu multe evenimente, printre care si un accident destul de urat al lui Kubica, pot spune chiar ca a scapat usor, doar cu un picior rupt. In rest Hamilton a obtinut prima victorie, Massa si Raikkonen au intrat in acelasi timp la boxe si Raikkonen a trebuit sa astepte, Davidson a intrat sa alimenteze dar mecanicii nu erau la post, Massa si Fisichella au fost exclusi din cursa pentru ca iesit pe circuit cand lumina rosie a semaforului era aprinsa, 10 masini au abandonat si in final Takuma Sato a reusit sa-l depaseasca pe Fernando Alonso care probabil avea probleme tehnice.
Primii 8: Hamilton, Heidfeld, Wurz, Kovalainen, Raikkonen, Sato, Alonso, R. Schumacher
Sa scapi dintrun accident de o asemenea gravitate la 280 km/h intrand in parapet cu doar un picior rupt e noroc curat, eu eram mai mult ca sigur ca va iesi in coma din masina, am ramas chiar uimit si in acelasi timp fericit ca a scapat asa usor! Clasamentul final e chiar surprinzator cu Wurz si Kova in primii 4!
Omega
10-06-2007, 09:57 PM
Am auzit si eu ca a fost un accident grav in cadrul cursei, dar inca n-am vazut imaginile. Bine ca a scapat teafar Kubica si ca nu a patit ce a patit Senna.
sisu_stelistul
15-09-2007, 01:06 PM
Ce parere aveti despre sanctionarea echipei McLaren?
Mie nu mi se pare foarte corecta, adica nimeni nu l-a obligat pe cel de la Ferrari sa furnizeze informatii, nimeni nu i-a pus cutitul la gat. Ar trebui ca cei de la Ferrari sa-si sanctioneze omul, nu sa se bage FIA. Probabil le-au oferit un avantaj acele informatii, dar ele au fost oferite fara constrangere...
Mihnea912
15-09-2007, 03:52 PM
Da si mie nu mi se pare corect.Dar daca tot s-a intamplat acest lucru cei de la Ferrari au vrut probabil sanctionarea pentru a scapa de concurenta.
shinoda
15-09-2007, 04:39 PM
Ce parere aveti despre sanctionarea echipei McLaren?
Mie nu mi se pare foarte corecta, adica nimeni nu l-a obligat pe cel de la Ferrari sa furnizeze informatii, nimeni nu i-a pus cutitul la gat. Ar trebui ca cei de la Ferrari sa-si sanctioneze omul, nu sa se bage FIA. Probabil le-au oferit un avantaj acele informatii, dar ele au fost oferite fara constrangere...
Cei de la McLaren au acceptat informatiile primite. Nu l-au denuntat pe Nigel Stepney. Oricum, McLaren se apara cu faptul ca nu au folosit informatiile primite pt a imbunatati masina. Am citit o chestie interesanta cu mailuri trimise intre De La Rosa si Alonso in legatura cu niste setari ale masinii, asemanatoare cu cele ale Ferrari. E nasoala tare situatia team-ului anglo-saxon. Tare imi e teama ca ei nu vor scapa doar cu amenda de 100 milioane si cu anularea punctelor din clasamentul constructorilor.
Mihnea912
15-09-2007, 08:00 PM
Eu credeam ca Formula 1 e un concurs nobil.Se pare ca m-am inselat.Din cate am auzit Alonso risca sa fie dat afara pentru faptul ca a recunoscut ce se intampla.
sisu_stelistul
16-09-2007, 12:22 AM
Nu cred ca o sa fie dat afara pentru ca a recunoscut, toti piloti au oferit informatii pentru a nu fi depunctati. Lui nu prea ii convine ca a cam devenit vioara a doua dupa Hamilton.
Mihnea912
16-09-2007, 12:03 PM
Se poate dar dupa parerea mea Alonso e mai bun.La McLaren se intampla ca la Ferrari...Raikkonen nu are voie sa termine pe locul 1,daca e pe locul unu si pe 2 e coechipierul lui,finlandezul trebuie sa ii ceteze locul 1 deoarece el are mai putine puncte.Asa se intampla si cu Alonso si Hamilton la momentul acesta.
poli tm in fifa
16-09-2007, 01:45 PM
Intr-o declaratie facuta de Alonso (nu mai stiu exact unde) el isi manifesta dorinta de a pleca de la McLaren...
shinoda
16-09-2007, 03:31 PM
Alonso doreste sa plece de la McLaren demult, de cand a inceput acest tam tam cu Hamilton. Este clar ca Alonso este mai bun in acest moment decat colegul sau, asta poate si datorita experientei mult mai mare a sa decat a englezului.
La Spa a castigat Raikkonen, urmat de Massa si Alonso. In acest moment doar 2 puncte ii despart pe cei 2 coechipieri de la McLaren. O lupta foarte stransa intre ei.
Mihnea912
17-09-2007, 05:37 PM
La Spa a fost o cursa pe cinste.Raikkonen a dominat clar toata cursa,incepand de pe locul 1 .
eLiTe
07-10-2007, 10:00 PM
Cat m-am bucurat.Kimi sper sa castigi pana la urma desi s-au agitat mult cei de la Mclaren.
Razor
08-10-2007, 01:48 PM
Acuma o sa fie mare batalie in ultima cursa.....niciodata de cand ma uit eu la formula 1 nu a fost un campionat asa de strans, incat chiar si in ultima etapa sa poata castiga 3 piloti titlul (toeretic si raikonen poate castiga).....eu sper sa castige raikonen, caci a avut el cativa ani in care a fost foarte aprope...de ex in 2003 parca, cand si atunci in ultima etapa intre el si M schumacher au fost doar 9 puncte, sau in anul in care schumacher a mers foarte prost (2005 parca), raikonen a terminat pe 2 campionatul doar pentru ca a abandonat in vreo 5-6 curse, si in rest aproape toate le-a terminat pe podium...atunci chiar merita, dar a avut ghinion cu atatea abandonuri :(....o sa vedem in ultima etapa.......normal eu cred ca raikonen merita campinatul, asa ca eu cu el tin :)
Omega
08-10-2007, 06:06 PM
Şi eu vreau să câştige Raikkonen :D . Oricum, o să îi fie foarte greu, fiindcă are 7 puncte în spatele lui Hamillton. Mai multe şanse are Alonso. După ce vedem cum va arăta grila de start, atunci putem să ne facem o idee.
sisu_stelistul
08-10-2007, 08:12 PM
Eu vreau sa castige Hamilton. Pacat ca a abandonat ultima etapa, dar nu ii va fi foarte greu, oricum e o lupta adevarata intre cei de la McLaren.
eLiTe
09-10-2007, 11:25 AM
Eu vrea Kimi.
dragos_015
09-10-2007, 03:42 PM
Eu vreau sa castige James Button sau cum il cheama...:P
Real_Madrid
10-10-2007, 01:22 PM
Si eu merg pe mana lui Hamillton.
Varaloi
10-10-2007, 01:35 PM
Hamilton, clar!:) Nu de alta, dar nu mai vreau sa castige cine stie ce inganfat care sa domine inca 7 ani :rolleyes:
Razor
10-10-2007, 06:50 PM
Tu zici chiar opusul....adica daca Hamilton va castiga, la cat a inceput de bine cariera sa in F1 are mari sanse sa domine urmatorii ani (ceea ce nici eu nu vreu:() dar Raikonen este de mult timp in F1 si zic, ca la cat s-a luptat si la cat ghinion a avut in campionatele trecute (in 2003 sau 2005 mergea de minune dar abandona foarte des din cauza problemelor tehnice) ar merita sa castige campionatul, ca sigur anii urmatori nu v-a domina asa cum a dominat M schumacher. Oricum decat iar Alonso mai bine oricine, dar Hamilton ar putea fi un urmas al lui Schumi, si nu vreau sa vad anii viitori acelasi campion an de an:(.
eLiTe
10-10-2007, 08:14 PM
Eu vreau sa castige James Button sau cum il cheama...:P
Daca mai poate :eek:
little_foot
11-10-2007, 07:47 AM
Il prefer pe Hamilton. Daca va castiga nu va omori cu siguranta campionatele ce vor urma. Mclaren Mercedes...este posibil sa nu mai auzim de asa ceva in anul urmator ca urmare a scandalului de care toata lumea stie. Plus ca la varsta lui nu ai cum sa spui ca va domina anii urmatori. Are talent dar nu are experienta. Acum a mers asa bine gratie inceputului ezitant de sezon al "rosiaticilor" dar si datorita faptului ca setupul masinii lui era facut dupa recomandarile lui Alonso care cunoaste mai bine ce sa le ceara mecanicilor sai. Ori din sezonul urmator acest lucru nu va mai fi posibil. Va spun ca Hamilton nu este nici pe departe un urmas al lui Schumacher in ceea ce priveste numarul de titluri mondiale ci mai degraba o pata de culoare a Formulei 1 menita sa anime aceasta competitie mult prea obisnuita cu numele umflate prin presa si de sponsori. Este nevoie de victoria lui Hamilton pentru a face mai spectaculoasa aceasta competitie.
Varaloi
11-10-2007, 07:51 AM
Tu zici chiar opusul....adica daca Hamilton v-a castiga, la cat a inceput de bine cariera sa in F1 are mari sanse sa domine urmatorii ani (ceea ce nici eu nu vreu:() dar Raikonen este de mult timp in F1 si zic, ca la cat s-a luptat si la cat ghinion a avut in campionatele trecute (in 2003 sau 2005 mergea de minune dar abandona foarte des din cauza problemelor tehnice) ar merita sa castige campionatul, ca sigur anii urmatori nu v-a domina asa cum a dominat M schumacher. Oricum decat iar Alonso mai bine oricine, dar Hamilton ar putea fi un urmas al lui Schumi, si nu vreau sa vad anii viitori acelasi campion an de an:(.
Nu, nu, tu n-ai inteles ce am vrut eu sa zic. Hamilton e tanar si oricum ar fi mai bine sa domine el decat Kimi sau Alonso :)
Razor
11-10-2007, 02:33 PM
Nu, nu, tu n-ai inteles ce am vrut eu sa zic. Hamilton e tanar si oricum ar fi mai bine sa domine el decat Kimi sau Alonso :)
Atunci scuze, am inteles eu gresit:).....oricum Hamilton are sanse sa domine anii viitori.....sa asteptam si sa vedem;)
Robinho
12-10-2007, 03:34 PM
Hamilton va castiga anul asta ;)). Din pacate a facut o greseala cursa trecuta ... dar revine in Brazilia :rolleyes:
Mutombo
21-10-2007, 07:48 PM
A castigat Raikkonen:p !! Putini credeau in acest scenariu...Hamilton era favorit clar inainte de ultima cursa.
KIMI RAIKKONEN 5%
devine campion mondial daca...
- se impune în Brazilia, Alonso nu e al doilea, iar Hamilton nu e între primii cinci
- termina al doilea în Brazilia, Alonso nu e pe podium, iar Hamilton e cel mult al optulea
Surprize, surprize :D Bravo Kimi :wub:
Omega
21-10-2007, 10:04 PM
Nu-mi vine să cred că a reuşit :D . Oricum merită din plin.
shinoda
21-10-2007, 10:26 PM
arghh. ce rau imi pare ca nu am putut sa vad cursa.
sisu_stelistul
22-10-2007, 09:11 AM
Pacat de Hamilton care a ratat titlul, dar poate era prea devreme pentru el sa castige. Sper sa mai fie campionate asa disputate ca cel de anul acesta.
stefan
22-10-2007, 09:48 AM
Inca mai are sanse Hamilton sa castige, se pare ca au fost ceva probleme cu masinile clasate pe locurile 4, 5 si 6, FIA a luat decizia sa nu le descalifice dar McLaren poate face apel.
Razor
22-10-2007, 02:19 PM
ce v-am spus eu :lol:....glumesc....dar desi era cotat cu ultima sansa, aproape nula, raikonen a avut noroc cu, cutia de viteze a lui hamilton si a mers bine pe tot parcursul cursei...ma bucur petru el pentru ca merita....in legatura cu ce a zis stefan, am vazut si eu, dar sper sa fie realisti si sa nu-i ia titlul atat de mult asteptat :)
boggy
10-11-2007, 09:02 PM
pana la urma la ce echipa va fi alonso sezonul urmator ??:confused:
Agy23
10-11-2007, 11:02 PM
Sper sa nu mai fie deloc.
John_Terry
11-11-2007, 08:56 AM
se vorbeste ca se va intoarce la Renault
.::Doriano10::.
24-01-2008, 04:57 PM
sa intors la renault...:D
dorel
18-06-2008, 10:44 PM
Ati uitat de Formula 1? Dupa un sezon palpitant in care Raikkonen a castigat campionatul la doar un punct diferenta in ultima cursa, sezonul asta se anunta si mai interesant. Sistemele de control al tractiunii si al starstului au fost interzise, prima cursa din Australia a fost frumoasa si plina de incidente si sunt 4 piloti care se lupta pentru titlu. Alonso a plecat la o echipa slaba dar pana acum eu zic ca si-a aratat valoarea, a facut tot ce a putut cu masina pe care o are la dispozitie, mi-au placut foarte mult derapajele controlate pe care le mai face din cand in cand, din pacat nu prea a reusit sa termine cursele. In schimb coechipierul lui, Piquet junior, e praf, se cunoaste ca a venit in formula 1 datorita numelui. BMW a obtinut prima victorie, deja e o echipa de luat in seama, si Hamilton a devenit pustiul rasfatat, a facut prea multe greseli sezonul asta. Din 2009 se pare ca se va reveni la slickuri si cursele vor sema din ce in ce mai mult cu cele din 1994 cand au fost interzise toate sistemele electronice care veneau in ajutorul pilotilor. Si se anunta si un nume nou: Bruno Senna. Acum daca s-ar gasi macar un comentator care sa aiba ceva in comun cu sportul asta, poate m-as trezi din nou la 5 dimineata sa vad unele curse.
boggy
18-06-2008, 11:16 PM
Acum daca s-ar gasi macar un comentator care sa aiba ceva in comun cu sportul asta, poate m-as trezi din nou la 5 dimineata sa vad unele curse.
Ce tare ma enerveaza mascaricii aia doi de la tvr . Li s-a spus cred de sute de ori sa nu se mai bage peste Team Radio ,dar n-ai cum sa-i faci sa taca .
Petrov
18-06-2008, 11:37 PM
Pana acum la clasamentul pilotiilor Kubica de pe primul loc este oarecum o surpriza zic eu.Sa vedem daca va reusi sa ramana acolo pana la sfarsitul sezonului,desi nu cred.Din spate vin tare Massa,Raikkonen si Hamilton!
dorel
19-06-2008, 09:15 PM
Ce tare ma enerveaza mascaricii aia doi de la tvr . Li s-a spus cred de sute de ori sa nu se mai bage peste Team Radio ,dar n-ai cum sa-i faci sa taca .
Alexandrescu e extrem de enervant. Cum ai spus si tu, vorbeste peste team radio, tin minte o cursa cand s-a oprit ca prin minune si apoi a spus "n-am inteles ce i-a zis". N-a inteles pentru ca nu stie limba engleza, daca ia un interviu cuiva, intrebarile puse de el suna cam asa: "how much benzin you have?". Pe langa asta, foloseste niste expresii preluate de la comentatorii de la Speed TV, glumele le traduce prost si mai si rade singur cand le spune. Alt lucru enervant e ca vorbeste prea mult de rezultatele pilotilor romani, si il lauda in special pe Doru Sechelariu chiar daca acesta e la multe locuri sub Marinescu in clasamentul formulei BMW si nici Marinescu nu e un pilot prea stralucit, se plimba de cativa ani intre competitii minore. Cum doi romani nu-s de ajuns trebuie sa mai ameste sportul pe patru roti cu cel pe 2 si sa vorbeasca despre clasarile sub locul 20 ale lui Muresan. Bonifaciu nu e cel mai bun comentator, dar macar vorbeste mai putin si incearca sa-l mai intrerupa pe "Micky" cu toate ca nu inteleg de ce nu-i mai taie microfonul din cand in cand.
Ca tot spuneam de comentatorii de la Speed TV, imi este ciuda ca aceasta televiziune nu face parte din grila de programe a RCSului pentru ca are niste comentatori foarte buni: Steve Matchett - mecanic la Benetton in perioada in care Schumacher a castigat primele doua titluri mondiale cu acea echipa, Peter Windsor - fost manager la Williams si Ferrari, David Hobbs - fost pilot de curse, are si un viraj care-i poarta numele si Bob Varsha - comentator din 1980.
boggy
19-06-2008, 10:29 PM
Alexandrescu e extrem de enervant. Cum ai spus si tu, vorbeste peste team radio, tin minte o cursa cand s-a oprit ca prin minune si apoi a spus "n-am inteles ce i-a zis". N-a inteles pentru ca nu stie limba engleza, daca ia un interviu cuiva, intrebarile puse de el suna cam asa: "how much benzin you have?". Pe langa asta, foloseste niste expresii preluate de la comentatorii de la Speed TV, glumele le traduce prost si mai si rade singur cand le spune. Alt lucru enervant e ca vorbeste prea mult de rezultatele pilotilor romani, si il lauda in special pe Doru Sechelariu chiar daca acesta e la multe locuri sub Marinescu in clasamentul formulei BMW si nici Marinescu nu e un pilot prea stralucit, se plimba de cativa ani intre competitii minore. Cum doi romani nu-s de ajuns trebuie sa mai ameste sportul pe patru roti cu cel pe 2 si sa vorbeasca despre clasarile sub locul 20 ale lui Muresan. Bonifaciu nu e cel mai bun comentator, dar macar vorbeste mai putin si incearca sa-l mai intrerupa pe "Micky" cu toate ca nu inteleg de ce nu-i mai taie microfonul din cand in cand.
De Sechelariu nu vorbeste pe degeaba ,are "sponsorizari" presupun pt. asta.
shinoda
02-11-2008, 09:04 PM
Ah, ce final de sezon. Imi venea sa sparg televizorul de nervi cand am crezut ca a castiga Massa campionatul. Oricum nu-l merita. Bravo Hamilton si m.u.i.e. Ferrari.
stef.
08-11-2008, 05:51 PM
Idem shinoda
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.