View Full Version : Cel Mai Frumos Si Cel Mai Urat Lucru In RLSP 08
BoSs_JoKeR
17-12-2007, 10:37 PM
Ce Vi Se Pare Cel Mai Frumos In RLSP , Dar Si Cel Mai Urat Lucru ? Mie Personal Imi Place Ca Toate Echipele Au Stadionul Facut , Si Nu'mi Place Faptul Ca , Nu S'au Schimbat Antrenorii...Si Ar Mai Fii Trebuit Lucrat La Spectatori.......:) Voua Cum Vii Se Par Lucrurile ? ? ? :confused:
U_Craiova
17-12-2007, 10:54 PM
Pai imi place in primu rand , echipamentele care sunt 100% reusite, pot sa spun ca arata exact ca in realitate. Ce nu imi place este ca trebuiau introduse suntele mai reale la spectatori , sa sustina echipa, sa huiduie cand e cazu:D:D ... in rest e totul Ok !!
CRonaldo7
17-12-2007, 11:32 PM
Si mie imi place faptul ca au introdus toate stadioanele din Liga 1....insa nu cred ca este ceva ce nu`mi place ;) :P Totul este superb !!!
cosmin targoviste
18-12-2007, 06:42 AM
Sunt foarte bune stadioanele.Un mare minus este la lotul echipelor si la antrenori.De la antrenorii din manager lipsesc Andone,Dinu,Talnar.
M.I.L.32
18-12-2007, 08:45 AM
Sunt foarte bune stadioanele.Un mare minus este la lotul echipelor si la antrenori.De la antrenorii din manager lipsesc Andone,Dinu,Talnar.
Din cate stiu eu, Dinu nu mai antreneaza de ceva vreme.
Cel mai frumos: Existenta stadioanelor si fetelor ce da o doza de realitate jocului.
Cel mai urat: Inca nu l-am descoperrit. Cand o sa-l aflu o sa vi-l transmit. :p
Danutz_dark_one
18-12-2007, 08:54 AM
cel mai mult imi place ca fiecare echipa are stadionul ei, numerele personalizate si fata lui vali badea :D nu e ceva care sa nu imi placa :D
benny13
18-12-2007, 09:00 AM
intradevar e super fain ca sunt toate stadioanele la fiecare echipa din liga I dar ce nu imi place . ca au iesit suporterii prea naspha... adica ... nu sunt asa de reali ... si inca un lucru ... e faptu ca orice meci pe care il joci si il joci chiar cu o echipa foarte slaba stadionul tot plin arata...:-( daca ar stii cine vrun patch bun ... pentru asa ceva .. sa nu mai arate mereu stadionu plin .. sa imi zica si mie plsssssssss
vlad89
18-12-2007, 06:05 PM
e super patch-ul(imi place ca fiecare echipa are stadionul propriu,melodiile introduse sunt marfa,si nu am intalnit nici un bug)bv FIFA ROMANIA.cei mai buni
boggy
18-12-2007, 07:56 PM
Plusuri :
- toate stadioanele din liga I
- multe fete
- melodii romanesti in playlist
Minusuri
- echipamentul cel nou al iasului nu e (ros-albasru) .... dar adevarul e ca poli joaca de putin timp cu el :P
- bugetele echipelor nu sunt bine stabilite
TheDayWalk3r
18-12-2007, 08:05 PM
Dusan Uhrin :)
plusuri : -toate echipele au stadioane
-echipamentele
-playlistul
minusuri: -multe buguri
-fetzele prea "zambaretze" ( ex. Dancia )
-sunetele galeriilor
-stamina jucatorilor PREA scazuta
...si cam atat imi vine acum in minte :P
ps. ce as dori de la urmatoarea verisune :
-tot ce am scris la minusuri :D
Ashar
18-12-2007, 08:10 PM
Stadioanele sunt superbe, echipamentele sunt reusite, dar jucatorii lasa de dorit.
Pe langa faptul ca s-au zgarcit cu atributele (in 07 jucatorii erau mult mai bine cotati) au si schimbat o posturile lor .Primu lucru pe care l-am observat a fost
faptul ca Bozovic e RWM, cand in realitate el ocupa posturi de pe banda stanga.
mai sunt multe greseli in genu asta.
Per ansamblu mi se pare ca desi le-a luat ceva vreme sa-l termine , totusi nu am fost suficient de atenti la detalii.
Felicitari pentru stadioane si echipamente, dar jucatorii ar trebui revizuiti.
Splash
18-12-2007, 08:24 PM
Plusuri:Echipamente, Stadioane(o sa zic ceva la minusuri) , mingea Ligii 1,Fete
Minusuri:Stadionul Ghencea...nu scrie pe el STEAUA..am verificat in Practice:p,are scaunele albastre:(,Fatza lui Emeghara ar trebui facuta,bugurile cu jucatorii(cand dispar)...si atat;)
P.S.:ar trebui sa faca un kitmaker ...kitul verde de portar al Stelei;)...
ms...mi'am spus parerea^_^
cosmin targoviste
18-12-2007, 09:15 PM
Din cate stiu eu, Dinu nu mai antreneaza de ceva vreme.
Cel mai frumos: Existenta stadioanelor si fetelor ce da o doza de realitate jocului.
Cel mai urat: Inca nu l-am descoperrit. Cand o sa-l aflu o sa vi-l transmit. :p
Din cate stiu eu Dinu e antrenor la Dinamo,alaturi de Talnar.Nu mi se pare corect ca suporterii rapidului si ai stelei sa isi poata alege in manager antrenorul din realitate,iar Dinamo,Timisoara si CFR nu.In fine...
Va rog,la urmatorul update faceti ceva la chelia si fata lui Zicu si la fata si minifata lui Catalin Munteanu.Zicu parca ar fi mort de 25 de ani atat de alb e,iar Munteanu e asimetric total.O fi el urat si in realitate dar nici chiar asa :lol:
JiJi_Ciobanu
19-12-2007, 02:42 PM
cele mai frumoase : stadioanele(se vede munca depusa),fetele jucatorilor (cu cateva exceptii) si echipamentele
cele mai urate :bug'u ala cu disparitia jucatorilor de pe teren pe termen nelimitat :lol: antrenorii (trebuiau schimbati) sunt multi care nici nu mai antreneaza de ceva timp, bugetele care sunt destul de aiurea..
aaa si.. ma enerveaza ca Nesu n-are skill'u mai mare ... :lol: glumeam mor cand aud astfel de reclamatii :)
felicit echipa fifaromania pt. munca depusa :bere:
.::Doriano10::.
19-12-2007, 03:06 PM
partii negative:lobont este cam negru si minifetele....in rest este foarte reusit......:D
Deeny
19-12-2007, 03:16 PM
Plusuri:
-stadioanele
-echipamentele
-muzica romaneasca
-tot ce e in RLSP
Minusurile lipsesc :P
roby_stelistul
19-12-2007, 03:46 PM
plusuri:fete(e foarte reusita fata lui Zapata),stadioane,skilurile sunt bune fata de realitate dar fata de joc nu prea ca eu nu cred ca de exemplu mitea sau keseru sunt mai buni decat zicu sau dica
minusuri:unele fete par turtite
PN Steaua
19-12-2007, 03:57 PM
dak bannerele galeriilor ar fi aceleasi ca in realitate eu zik k acest patch ar fi super ok!
mariusgardelli
19-12-2007, 10:44 PM
cemi place:
-stadioane
-muzica
-fete ex:zapada
ce numi place:
-bugete
si ata in rest totul e ok;)
viktoras91
20-12-2007, 12:25 AM
In primu rand vreau sa multumesc echipei FifaRomania pt ink un patch f reusit...and de an aveti cele mai reusite patch`uri nu ca sfirijiti de la *******...sau cva de gen..
Ce imi place:
Stadioanele sunt toate perfecte...f f bne lucrate
Fetele sunt f bine facute cu unele mici exceptzii(zicu.munteanu..dina)
Bugetele si ele sunt destul de reale.
ahhh...era sa uit ..muzica e perfekta;)
Ce imi displace:
Cota juktorilor(coman are 80 overall si tatarusanu 60....sunt mai multe cazuri de acest gen)
Pozitiile juktorilor p teren....(Bozovic din LM sau LB este RWM, Chiacu din LM este ST, Turcu de la Bistrita din ST este RCM , Bolohan din LAM este CB sau cva de genu....)
dar cel mai mult imi displace ghetele juktorilor la unele echipe tot lotu are un singur fel de ghete..la cluburile mari sunt ok dar la cluburile mici...lasa de dorit
Jtiu par ca`m critic dar....se mai intampla..orikm multzumim pt ink un patch reusit ...il ajteptam cu sufletu la gura...si a iesit sa zik de nota 9 :)
Keep up the good work
Lucas88
20-12-2007, 03:17 AM
:)Lucruri bune:
1 A aparut extraordinar de repede si surprinzator de bine realizat
2 Galeriile mai animate ca in fifa normal
3 Stadioanele
4 Fetele si minifetele (nu toate, vezi pct 1,2 de la lucruri rele)
:(Lucruri rele:
1 Fatza lui Zicu, care e albastru de parca mai are putin si moare sufocat saracul, pe langa ca e slab de il ia vantu, sincer nush ce ati facut cu el sau poate o fi doar de la mine.
2 M-a dezamagit ca nu i-ati facut si lui Bratu fata, parerea mea e ca merita (poate in v2:rolleyes:)
Felicitari si tot ce va doriti, beri si sarbatori fericite, n-am vazut mod mai bine facut si mai profesionist decat RLSP, tot respectul :cool:
Pozitiile juktorilor p teren....(Bozovic din LM sau LB este RWM, Chiacu din LM este ST, Turcu de la Bistrita din ST este RCM , Bolohan din LAM este CB sau cva de genu....)
Poti schimba si tu pozitiile jucatorilor din joc...asa ca nu e o problema asta...
Cel mai frumos RLSP , cel mai urāt comentatotii. :(
bogdang
20-12-2007, 07:45 PM
Puncte forte:
1.stadioanele(cu exceptia celor din Mioveni si Vaslui unde majoritatea suporterilor lipsesc si scrie ceva de genul`image miss`)
2.echipamente*perfecte
3.fetele jucatorilor(multe si reusite)
4.melodiile din playlist
Puncte slabe
1.Unii jucatori meritau fete(Emeghara;Maftei)
2.Cfr e lider si nu are fete
3.Unii jucatori au skiluri prea mari/mici fata de valoarea reala
*nu am scris bug-ul cu jucatorii care dispar pt ca nu mi s-a intamplat deloc intr-un tur si-un pic
Concluzia-un patch foarte reusit,dar nu perfect.Insa munca merita de apreciat:mishto:
Edit:am uitat la Puncte slabe-jucatorii rapidului sunt din estonia:confused:
mariusgardelli
21-12-2007, 10:46 AM
CFR are fata lui Semedo si cam atat ;) :bere :romania:
FifaADDICTED
21-12-2007, 11:07 AM
CFR are fata lui Semedo si cam atat ;) :bere :romania:
:| Unde vezi tu fata lui SEMEDO ?
lool bha noobilor nu mai comentati ca nu are CFR fetze sau io stiu ce jucatori....datile poze de la cfr si o sa aveti ..dar din moment ce nu exista ce vroiati sa faca? sa se duca pers la club la ei sa le faca poze? doamne....:|
si nu e nici un semodo in joc...
cHiMi
22-12-2007, 01:16 AM
se poate da uninstall ???
nebunel
23-12-2007, 12:02 PM
Plusuri: unele fete chiar sunt reusite
stadioanele
Minusuri:unele fete sunt chiar urate ex:Zicu (parca ii mort)
trabant
23-12-2007, 01:59 PM
cele mai frumoase lucruri
1.am observat ca numele lui Neaga este pronuntat de comentator,se poate in v2 sa fie pronuntat la mai multi jucatori importanti de la diferite echipe?
2.unele echipamente sunt foarte bine executate
cele mai urate lucruri
1.nici un jucator de la CFR nu are fata personalizata si ghetele sunt majoritatea visinii in loc de alb :mellow:
2.culorile prea pronuntate la Dinamo,Rapid,Steaua
3.skill-urile prea slabe la unii jucatori
4.stadioanele sunt putin prea "plasticate" nu par a fi reale
asteptam v2
mariusgardelli
23-12-2007, 04:50 PM
:| Unde vezi tu fata lui SEMEDO ?
nai vazut k seamana cu cel din realitate cat de cat:p
Da dar nu are faţă personalizată. ;)
Dark_Heart
23-12-2007, 10:23 PM
Un patch destul de reusit ... stadioanele sunt exceptional realizate ... insa unii jucatori sunt subevaluati (Emeghara, Adrian Cristea, Zicu, Bozovic parca...) pe cand unii jucatori ca semedo, si mai stiu eu ce alti jucatori de pe la CFR sunt REGI pe langa altii ... nu vreau sa par prea dur ...
nebunel
24-12-2007, 09:47 AM
Un patch destul de reusit ... stadioanele sunt exceptional realizate ... insa unii jucatori sunt subevaluati (Emeghara, Adrian Cristea, Zicu, Bozovic parca...) pe cand unii jucatori ca semedo, si mai stiu eu ce alti jucatori de pe la CFR sunt REGI pe langa altii ... nu vreau sa par prea dur ...
NU esti dur........asta ii adevaru:D,dar noh....asta ii parerea ta(si a mea)
Patch'u ii reusit intradevar,ar fi si mai fain daca cei de la EA ar baga Liga1 in fifa.....dar asta se va intampla la "anu si la multi ani",no ofence realizatori rlsp....dar cred ca EA ar face o treaba mult mai buna
amadino
24-12-2007, 09:54 AM
ce numi place ii bugetele si pe stadionul lu' steaua de ce tot timpul apare steaua-dinamo?
de ce nu se tot schimba?
cemi place : hmm
nu prea imi place mare lucru
imi plac fetele echipamentele si unele terenuri
dar mai aveti mult de lucrat la iel !!!!
.:TH3:.[BoSS]
24-12-2007, 10:41 AM
dar cred ca EA ar face o treaba mult mai buna
Ar face treaba buna poate cu skilurile dar... nu cred ca EA ar face la fel de multe fete si stadioane ( la toate echipele ) ca FIFAROMANIA :p
Dark_Heart
24-12-2007, 10:47 PM
ce numi place ii bugetele si pe stadionul lu' steaua de ce tot timpul apare steaua-dinamo?
de ce nu se tot schimba?
cemi place : hmm
nu prea imi place mare lucru
imi plac fetele echipamentele si unele terenuri
dar mai aveti mult de lucrat la iel !!!!
Vrei sa se schimbe de la ameci la meci? :huh: dudeee ... chill .. n`au cum .. cred: :| poate ma insel .. dar si pe Camp Nou scrie mereu Barcelona-Real(parca, corectati-ma daca gresesc) ... si pe multe alte stadioane...
mario_cassilas
25-12-2007, 06:52 PM
stiti ce ar fii frumos?
sa nu ne mai certam si sa scrie pe toate tabelele
FIFAROMANIA :)
DarkComy
25-12-2007, 08:04 PM
As vrea sa lamuresc unele chestii.
1.faptu ca orice meci pe care il joci si il joci chiar cu o echipa foarte slaba stadionul tot plin arata
Nu este posibil ce vrei tu. Cand facem stadioanele adaugam manual locurile unde vor fi spectatori si astfel e imposibil sa ai suporteri multi la derbiuri si putini la restul.
2.echipamentul cel nou al iasului nu e (ros-albasru) .... dar adevarul e ca poli joaca de putin timp cu el
Kitul lui Poli Iasi e corect, Stefan fiind fan al acestei echipe este foarte bine documentat.
3.fetzele prea "zambaretze" ( ex. Dancia )
Poate era mai bine ca liquid sa nu mai faca deloc fete la Poli T. Aia este singura fata buna a lui Dancia si printre putinele de la Poli T care nu are umbre pe fata, pentru ca pozele au fost facute intr-o zi foarte insorita probabil la asfintit si jucatorii au jumate de fata umbrita si jumate luminata (puteti sa verificati pe siteul oficial al clubului).Daca aveai poza mai buna cu el de ce nu ai postat?
4.stamina jucatorilor PREA scazuta
De exemplu un jucator de la Barca care e schimbat prin min 70 alearga cam 9-10KM iar jucatorii de la noi alearga vreo 4-5KM in 90 de minute si sunt morti de oboseala asa ca faceti si voi o comparatie.
5.sunetele galeriilor
Nu am mai avut timp sa testam daca sunetele galeriilor sunt compatibile cu stadioanele si am preferat sa nu riscam si in plus lumea vroia ca patchul sa fie lansat.
6.Fata lui Emeghara
Chiar asa de mult conteaza fata astuia?Nu a fost facuta, asta e...chill the fuck out. Nici fata lui Costea de la Craiova nu e facuta dar nu comenteaza nici un fan al Craiovei.
7.kitul verde de portar al Stelei
Din cate stiu eu, Zapata foloseste si un kit galben nu? In FIFA nu merge bagat decat un singur kit de portar.
8.bugurile cu jucatorii(cand dispar)
Acest bug il intalniti in FIFA08 si fara sa instalati RLSP. Patchul RLSP2008 doar accentueaza efectele acestui bug asa ca injurati pe cei de la EA SPORTS!!
9.Fata lui Zicu si Catalin Munteanu.
Voi ati vazut dupa ce poza a fost obligat liquid sa faca fata lui Zicu? Pe viitor sa trimiteti voi poze cu jucatori si atunci o sa puteti sa va plangeti. In opinia mea, fata lui Zicu este foarte reusita avand in vedere poza dupa care a fost facuta.La Munteanu, acelasi lucru.
10.Cfr e lider si nu are fete
Daca nu exista poze bune pentru facerea fetelor, ce vreti sa faca liquid? Daca pe voi nu va preocupa situatia asta, si nu mergeti sa faceti niste poze cu jucatorii si in schimb ne postati poze gasite pe net care le-am gasit si noi sau poze mici, unde fata are mai putin de 25x25 pixeli sau fete unde jucatorul zambeste cu gura deschisa nu stiu de ce sunteti asa de nervosi.
11.am observat ca numele lui Neaga este pronuntat de comentator,se poate in v2 sa fie pronuntat la mai multi jucatori importanti de la diferite echipe?
Neaga era deja in data de baze a jocului facuta de cei de la EA SPORTS si d-aia are numele pronuntat
12pe stadionul lu' steaua de ce tot timpul apare steaua-dinamo?
Ce vedeti voi la tabela este O POZA!!! Orice stadion facut de EA nu are o tabela care sa se modifice.
roby_stelistul
26-12-2007, 11:46 PM
nu are (nume pronuntat de comentator) si dica sau mai stiu eu c jucatori din nationala romaniei....in fifaWC 2006 sunt aproape toate numele pronuntate si din cate stiu eu vocile comentatorilor de la fifa 08 si fifaWC 06 seamana cat de cat si nu cred ca ne-ar deranja sa le auzim cu o voce un pic mai subtire sau mai groasa:lol:
La Fifa 07 comentatorul striga : Dica !!! ( făra "ă")
mokanu
27-12-2007, 02:39 PM
La Fifa 07 comentatorul striga : Dica !!! ( făra "ă")
Nu stiu daca te-ai uitat vreodata pe un post strain la un meci de fotbal al unei echipe romanesti in care comentatorul sa fie englez dar sa stii ca ei pronunta gresit aproape toate numele(de exemplu eu am vazut meciul stelei de pe emirates si comentatorul englez il striga pe dica "disca", pe nicolita "nicoleta" si exemplele pot continua,chivu e strigat "civu")Si cum comentariul in fifa este facut de 2 comentatori englezi de la postul ITV cred, iti dai seama cum pronunta numele romanesti.
xdevil
27-12-2007, 02:51 PM
dar cum ai vrea sa iti pronunte ? ca in romana ? doh, nu e roman. in engleza nu sunt diacritice & shit
amadino
28-12-2007, 07:19 AM
poi nu ar fi bine sa se tot schimbe imaginea de la tabele?
de ex steaua-dinamo steaua-rapid etc
asa ar fi fain
si sa scrie si scorul adevarat
nu tot timpul 0-0
poate peste 20 de ani a fi asa
cine stie
Danutz_dark_one
28-12-2007, 08:02 AM
asa ar fi fain
nu tot timpul 0-0
cine stie
chiar nu ai citit posturile anterioare ? nu are cum sa se schimbe imaginea de pe tabela de marcaj pentru ca acolo este o poza ;)
mariusgardelli
28-12-2007, 10:13 AM
asa ar fi fain
nu tot timpul 0-0
cine stie
chestia asta e pe xbox360 si ps3:p
prescura_andy
13-03-2008, 02:28 AM
comentariu in romana cand se poate si sunete la galerii in rest e perfect bineintels liga 2 in v2 care o sa fie stas !!!!!!!!!!!!
liverpool-kid
13-03-2008, 03:56 PM
cel mai frumos lucru din rlsp mi s`au parut stadioanele,aproape toate de nota 10.ce nu`mi plac sunt spectatorii,care parca sunt niste lacuste zdrobite.
tigrutzu15
13-03-2008, 07:23 PM
cel mai frumos lucru din rlsp mi s`au parut stadioanele,aproape toate de nota 10.ce nu`mi plac sunt spectatorii,care parca sunt niste lacuste zdrobite.
spectatori asa sunt de la fifa nu rlsp....
creek2105
23-03-2008, 10:15 PM
Este super ca poti edita jucatorii din liga 1 fara ca sa ti se blocheze jocul cum se intampla la fifa 2007!!!
roby_dinamo39
23-03-2008, 10:25 PM
daca va amintiti in fifa 98 arata tabela cu numele echipelor care joaca nu cum e acum .
South_boy
27-03-2008, 04:35 PM
mie imi palce ca sunt toate stadioanele si echipamentele sunt bune si numi place ca nus sunete la galerii
deea_kool2008_4all
29-03-2008, 05:40 PM
imi place ca sunt multe fete ale jucatoriilor...si sunt ceva antrenori nu sunt toti si nu trebe criticat asta...avand in vedere ca e v1...v2 de la acesta..asteptam mai mult..suntete...huiduieli..si cu spectatori mai muti sau mai putini...asta e...asteptam o minune si mi se pare foarte greu...ganditiva...ar trebui de la cea mai slaba echipa la cea mai buna sa puna spectatori...putini...mai multi...o gramada de detalii...si nu cred k mai vrea prea multa lume sa astepte prea mult...chiar dak el ar fii mult mai complex...[de ex: de la poli-barcelona la poli-dacia mioveni...sau alte echipe mai mult sau mai slab cotate...] deci in rest e bine...ce ar putea sa faca in + ar fii suntete cum era la 2005....park...ar fii ceva frumos si reusit cu siguranta...si bugetele...sunt prea rau reglate...:D .... in rest o treaba buna baieti anii viitori....sa speram ca o sa luati in vedere si pareriile noastre...chiar dak graba strik treaba grabitiva....toti suntem nerabdatori :)
snagle
30-03-2008, 09:07 AM
da la 98 arata tabela cu nume si scor :eek: ... si avea si commentator din cate imi amintesc :)))) ...
IngerulNoptii
04-04-2008, 08:46 AM
Cel Mai Frumos Lucru E Ca Exista Liga 1 :D ... Cel Mai Urat E Ca Nu Sunt Sunete De Galerii :p
Varaloi
04-04-2008, 12:39 PM
Mie imi place patchul ca e facut de romani pentru romani si ca (virgula) contine echipe romanesti si stadioane, tot romanesti ! Nu-mi place ca nu ati pus sunete la galerii, adica cum, liga lui mitica fara injuraturi si brichete in cap la arbitrii sau alte de-astea lol! :)). In rest, un patch extraordinar, cum ma si asteptam de altfel. Asteptam update cu sunete la galerii, ca in rest, nimic nu lipseste, poate doar stadioane care se golesc si se umplu ca la PES, dar nu conteaza, asta e din vine EA, nu a voastra ;). Felicitari inca o data si keep up the good work ;)
adryanboy
15-04-2008, 02:03 PM
imi place ca are melody romanesti in playlist na nu`mi place ca are la manager poze cu antronri din romania mi`ar place daca sa`r baga manageri din romania nu antrnori
Maryusake
15-04-2008, 02:11 PM
Mai intai ar trebui sa iei de la capat abecedarul.Apoi sa te uiti la meciuri de fotbal si sa afli ca in Anglia,"manager"este acea persoana ce se ocupa de lotul de jucatori,adica antrenor.
adryanboy
15-04-2008, 02:49 PM
scuze ca nu vb englea ta de balta manager=manager
coach=antrenor
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.