PDA

View Full Version : Carrer-Rlsp ( Manager Mode )

Pages : [1] 2

U_Craiova
16-12-2007, 08:39 PM
Sall... am deschis acest thread din dorinta de a afla cum jucati voi la manager mode cu liga 1 , ce echipe aveti, ce transferuri faceti si alte chestii interesante. Cei care doriti sa postati aici amanunte despre cariera voastra in Liga 1 , aveti tot dreptul sa postati aici evolutia echipei voastre incepand de la buget,transferuri,meciuri,upgrade-uri,skill-uri..intr-un cuvant totul legat despre Manager Mode cu Rlsp1 (Liga 1 ).

Multumesc Mult !!!! Thank FifaRomania

LoLKIS
16-12-2007, 10:47 PM
Mi-am luat STEAUA
Am inceput asa:

----------------Zapata-----------------
--Golansky---Goian--Ghionea--Emeghara

----------------Radoi-------------------

---Nicolita--------------Cristea(ex.Dinamo)

--------------Dica---------------------

------Iacob--------------Badea----------

Deci rup,dau centrari pe Iacob,are o lovitura foarte buna de cap.
L-am luat pe Cristea pe 3 milioane

Am vandut:Ov.Petre,Surdu,Lovin,Baciu,Badoi si P.Marin

Am imprumutat:Bicfalvi si Cristocea

Echipa merge foarte bine.

Am terminat deja un tur.

Joc la Amateur si portaru la Wordl Class.

U_Craiova
17-12-2007, 01:12 AM
Pai cum sa nu rupi mah la amateur oricine rupe si mai ales cu steaua :)):))

benny13
17-12-2007, 08:31 AM
Mi-am luat STEAUA
Am inceput asa:

----------------Zapata-----------------
--Golansky---Goian--Ghionea--Emeghara

----------------Radoi-------------------

---Nicolita--------------Cristea(ex.Dinamo)

--------------Dica---------------------

------Iacob--------------Badea----------

Deci rup,dau centrari pe Iacob,are o lovitura foarte buna de cap.
L-am luat pe Cristea pe 3 milioane

Am vandut:Ov.Petre,Surdu,Lovin,Baciu,Badoi si P.Marin

Am imprumutat:Bicfalvi si Cristocea

Echipa merge foarte bine.

Am terminat deja un tur.

Joc la Amateur si portaru la Wordl Class.

LOLKis joaca la wardl Class la portar(asa cum joci;)) si la jucatorii tot la wardl class sa vedem daca o sa rupi chiar totu:p:D:lol:

mariusgardelli
17-12-2007, 09:23 AM
yo joc cu steaua in aceeasi formula numai k ajung in patru sezoane la -1.000.000 si castigi cel mai bn cand semnezi cu orange:P

U_Craiova
17-12-2007, 12:11 PM
Am cariera facuta la Craiova . Manager Sorin Cartu . Joc la Portar ( world class ) si dificulty: semi-pro , poate ziceti de ce joc la semi-pro dar cu craiova daca joc impotriva lu dinamo,steaua,rapid,cfr,poli care sunt mai bune si au OVR-ul jucatorilor mai mare , nu v-ati mira. Si la semi-pro e putin greu , trebuie sa muncesc mult,pase...in consecinta greu la fifa08 fata de 07 unde dadeai cate boabe vreai:)..

BoSs_JoKeR
17-12-2007, 12:37 PM
DINAMO :X:x:X:x:X:x:X

------------------------LOBONT----------------------------

---------MOTI-------STEFAN RADU-------PULHAC-----------

CRISTEA-------BOSTINA-------DRENTHE-------C. MUNTEANU

-------------------------ZICU------------------------------

--------------NICULESCU-------DANCIULESCU---------------

o sa ma intrebati , cum de joc 3-5-2 :p ca nu merge ... dar...daca faci formula asta in CM 08 , o sa mearga :p

app....joc la legendary si portaru pe professional , nu bat chiar tot dar...ma descurc..cu steaua am fct 3 - 3 in stefan cel mare si pe rapid am batut cu 4 - 0 in giulesti :p pe cfr cu 3 - 0 in stefan cel mare....cred ca ma descurc bine :p si antrenor il am pe Razvan Lucescu :p

U_Craiova
17-12-2007, 12:46 PM
cum joci la legendary?? ai patch ceva ca nivelul in joc e pana la world class...?:D dak ai patch zimi si mie :D

sdc
17-12-2007, 12:46 PM
la legendary e putin greu de crezut ca bati cu 4-0,dar ma rog daca zici tu,oricum nu te poate verifica nimeni,deci trebuie sa te credem

Profethu
17-12-2007, 02:04 PM
Fc.Rapid Bucuresti

------------------------------Andrade----------------------------------
---Da Silva--------Maftei-------------------M.Constantin----Bozovici---
-------------------------------Lazar----------------------------------
-----E.Dica------------------------------------------Maldarasanu------
--------------------------Cesinha Dos Santos--------------------------
------------------Vaz Te-------------------------Barreto--------------

Antrenor - Mircea Rednic
Primul sezon - locul 14
Semifinale Cupa Romaniei
Dificulty - World Class (Portaru - Professional)
E dificil mai ales cu Rapid cu buget mic si cu jucatori care nu prea cresc la OVR (exceptie face Dobroiu dar foarte putin).
Acum sunt la inceputul la al2lea sezon si o sa mai fac niste transferuri "soc" daca reusesc sa-l vand pe Barreto (valoreaza aprox. 11mil)

BoSs_JoKeR
17-12-2007, 04:34 PM
cum joci la legendary?? ai patch ceva ca nivelul in joc e pana la world class...? dak ai patch zimi si mie

pt a juca la legendary , trebuie sa joci la " Challenge Mode " sa deschizi dalea pe acolo...si iti vei debloca si legendary ;) si oricum , este si un " patch " care iti deblocheaza dar nu'l am :D

la legendary e putin greu de crezut ca bati cu 4-0,dar ma rog daca zici tu,oricum nu te poate verifica nimeni,deci trebuie sa te credem

nu este deloc greu sa bati la legendary cu 4 - 0 ... tinand cont ca joc fifa din 98 :lol::lol: si oricum , cu Drenthe trec pe langa adversari ca....sagata albastra pe langa personal :lol::lol:

BoSs_JoKeR
17-12-2007, 04:44 PM
aaaaa uitasem sa va spun , in legatura cu cariera mea :p ... am umblat un pic prin CM 08 , si am modificat bugetele..bannerele de gard ale lui Dinamo , banderole...( facute de mine in paint :lol ) si numarul de locuri ale stadionului Florea Dumitrache :D ... deci imi i'au mai multi bani :p

ma scuzati pentru dublu post dar nu mergea sa dau " edit " :(

RaulIonutzzz
17-12-2007, 05:05 PM
Poli Timisoara ! (chiar dak tin cu Dinamo ....joc cu poli pana atrenorul va face levelul pentru a lua pe Dinamo ) Antrenor: Dan Petrescu
Primu 11:Portar-Popa
Fundasi-Contra,Mckai,Canu,Stancu
Mijlocas-B.Nicolita,vranjkovic ,Alexa,Aliuta
Atacanti-Mansour,Bucur
Clasament liga 1 : locul 2
Clasament Cupa Uefa:locul 1

XLR8
17-12-2007, 05:24 PM
Bun bun , eu sunt in al doilea sezon cu Steaua am echipa standard de la inceputul campionatului singuru transfer a fost Niculescu.Acum joc cu Chelsea in ECC si are 1-0 minutul 87'.:|:(

Deeny
17-12-2007, 05:35 PM
Pai sunt in al doilea sezon cu Steaua.Echipa:
---------------------Zapata--------------------------
S.Radoi-----------Goian--------Ghionea----------Panin
-------------------------Ov.Petre--------------------
Ad.Cristea---------------------------------------Torje
---------------------Dica(pe care il vand in vara)-----
---------------Bucur----------------Badea-----------

Dificultate:Semi-Pro
Dificultate GK:Professional
I-am vandut pe:Zaharia,Neaga,Iacob,Radoi,Nesu
L-am imprumutat pe P.Marin la CFR Cluj
Echipa merge cam prost sezonu asta.Locul 6 cu cateva egaluri si 2 infrangeri.
Si mi-am propus sa mai fac un sezon la Steaua dupa care plec in Anglia sau in Spania

Bobolinho
17-12-2007, 05:55 PM
Am si eu o intrebare....Voi puteti creea tactica prin CM08 la o ekipa din LIGA 1 ???????

BoSs_JoKeR
17-12-2007, 06:21 PM
Nu ! ! !

:._.:LucyY:._.:
17-12-2007, 07:43 PM
eu am pe dinamo si la sfarsitul turului sunt pe locul 3
echipa e urmatoarea:
-------------------LOBONT--------------------
---Stoican-----Moti-----R.Stefan-----Pulhac---
------Danciulescu---Margaritescu---A.Cristea---
--------------Zicu------------Chiacu----------
------------------Niculescu-------------------

acum incerc sa-i aduc pe theo walcott si cisse la dinamo da cam greu
DIFICULTATE: profesionall cu portar world class si cu greu dau goluri echipelor mai bune(steaua rapid cluj poli) :mellow:

U_Craiova
17-12-2007, 08:08 PM
Pai daca as baga io la dificultate world class, cum joc cu craiova ( echipa de 2 ** ) , m-ar bate 80% din echipele din liga 1 , asa ca prefer sa joci la semi-pro ( si acolo e greu cu craiova ) si portaru world class (sa apere bine ). Singuru lucru care nu-mi place este ca la semi-pro echipele mai slabe nu dau nici un sut pe poarta ( in cazul ceahlaului ) si asta ma oftica :(:( . Oricum vreau sa fac treaba buna la craiova si sa fac cateva achizitii in vara:D:D

Ziceti-mi si mie 2 fundasi si 1 mijlocas din liga 1, dar sa aibe pana in 25 ani si OVR peste 60,ca vreau sa intaresc echipa:D:D

ego
17-12-2007, 09:29 PM
frate cu cata dezolanta privesc threadul acesta :(

poate cineva sa puna niste poze cu stadionul vasluiului? peluzele si tribuna a doua daca doriti!

roby_stelistul
17-12-2007, 09:52 PM
Pai daca as baga io la dificultate world class, cum joc cu craiova ( echipa de 2 ** ) , m-ar bate 80% din echipele din liga 1 , asa ca prefer sa joci la semi-pro ( si acolo e greu cu craiova ) si portaru world class (sa apere bine ). Singuru lucru care nu-mi place este ca la semi-pro echipele mai slabe nu dau nici un sut pe poarta ( in cazul ceahlaului ) si asta ma oftica :(:( . Oricum vreau sa fac treaba buna la craiova si sa fac cateva achizitii in vara:D:D

Ziceti-mi si mie 2 fundasi si 1 mijlocas din liga 1, dar sa aibe pana in 25 ani si OVR peste 60,ca vreau sa intaresc echipa:D:D

mijlocas-liubinkovic(vaslui) sau torje(politm) dar iti recomand sa-l iei pe kerlon(palmerias parca) ca e ieftin si nu cere mult salariu si e bun (dar e mic de statura)
fundasi-radu-stefan(dinamo) altul nu stiu dar daca ajuta:majoritatea jucatorilor pe postul CDM adica mijlocas defensiv sunt mai buni in aparare de ex:Radoi are 71 daca joaca pe postul lui dar daca joaca pe post de fundas ii creste pana la 74 paremise.

lizZzard
17-12-2007, 09:55 PM
Am si eu o intrebare....Voi puteti creea tactica prin CM08 la o ekipa din LIGA 1 ???????

da...

U_Craiova
17-12-2007, 10:52 PM
Ms mult roby_stelistul , tocmai ce a trecut la mine perioada de transferuri dar o sa fac in iarna si , o sa caut jucatori care mi i-ai recomandat ! Deocamdata sunt pe 8 cu 'Craiova cu o infrangere ( 0-3 ) cu Otelul , 2 egaluri , 2 victorii:D:d. Acum am in Ghencea cu Steaua :( . sPer sa scot un rezultat bun acolo..:D:D

vlad89
18-12-2007, 06:11 PM
eu sunt cu cfr cluj in al doilea sezon (primul l-am fc cu quick match pt a-mi cumpara jucatori) joc la professional si portarul la semi-pro.acum sunt pe locul 2-jucatori:ochoa,marcelo,senderos,cadu,walcott,culio ,trica,m-am creat pe mine,dos santos,bojan,vela 3-4-3 (antrenor Razvan Lucescu) bv fifa romania pt patch

bke_serg
18-12-2007, 06:14 PM
eu primul lucru cand am inceput cariera(dinamo) l-am vandut pe fernandes si mi-am facut negociatorul de 10,l-am luat pe pato de la free agents,de banii de pe el mi i-am cumparat de vrsic,torje si mansour si mi-am imbunatatit staffurile;).la inceputul sezonului 2 sper sa mai iau un jucator de clasa de la free agents si sa fac bani pentru staff-uri:).buna strategie?

vlad89
18-12-2007, 06:15 PM
asa fc si eu,iau jucatori free si apoi ii vand(cea mai buna strategie)

cata_dinamo
18-12-2007, 06:46 PM
;);)o strategie buna ar fi sa faci buget de 100.000.000 din cm 08

Villareal
18-12-2007, 07:40 PM
Eu mam apucat abea amu de un sezon cu Steaua BUN PATCH FIFARO

leo
18-12-2007, 08:36 PM
Io joc la professional si portaru la semi pro ....joc cu 4 fundasi 2 mij si 4 atacanti...cam trasnita idee cu 4 atacanti dar mere....:d bat tot ce prind...ink nu am facut nici un transfer k sunt la inceput...deabia am terminat amicalurile....
Forumla start :
http://img176.imageshack.us/img176/4363/forumuladejocuz6.jpg (http://imageshack.us)

cata_dinamo
18-12-2007, 08:37 PM
eu sunt in primul sezon cu dinamo...echipa e foarte tanara:
-lobont(rezerva romanovs-->pt ca nu am primit oferta<--)
-scarlatache,moti,radu stefan,pulhac(rezerve tudose,sepsi)
-cristea,ropotan,lulinha,zicu(rezerve chiacu vasilache)
-bogdan stancu.palimaru(rezerve liviu ganea, litu)
mia-m facut din cm buget de 100.000.000:D si am modificat skilurile unor jucatori.
joc la profesional si cu portaru la semi pro, la 4 minute

leo
18-12-2007, 08:40 PM
eu sunt in primul sezon cu dinamo...echipa e foarte tanara:
-lobont(rezerva romanovs-->pt ca nu am primit oferta<--)
-scarlatache,moti,radu stefan,pulhac(rezerve tudose,sepsi)
-cristea,ropotan,lulinha,zicu(rezerve chiacu vasilache)
-bogdan stancu.palimaru(rezerve liviu ganea, litu)
mia-m facut din cm buget de 100.000.000:D si am modificat skilurile unor jucatori.
joc la profesional si cu portaru la semi pro, la 4 minute

lol:eek: sa mai modifici skillurile la unii jucatori mai mere....k poate nu sunt facuti in rlsp la adevarata valoare...dar sa iti pui un buget imens care dinamo nu l-a avut niciodata adunand toti anii de cand e infiintat clubul :))) dar oricum..fiecare joaca cum ii place:P

andrei_fcmbacau
18-12-2007, 08:57 PM
sunt in primul sezon in etapa 30 pe locul 1 la 19 puncte de dinamo

http://www.imagehost.ro/pict/18205554476817ba4ce72.JPG

Transferuri:Torje,Stancu,Tatarusanu,Adu,Hora,Corlu ka,Arouca,Chiesa (are skil 79 dar are 37 ani),Ne,Taiwo
Vanzari:Vatca,Cernea,Surdu,Iacob,Ovidiu Petre,Badoi,Nesu,Lovin,Petre Marin,Zaharia

Rezerve:Tatarusanu,Nicolita,Badea,Chiesa,Golanski, Baciu,Rada,Ninu,Plesan,Corluka,Croitoru,Hora,Crist ocea,Bicfalvi,Arouca

Antrenor: Dan Petrescu

Tactica:4-1-2-1-2

Dificultate : Semi Pro la amandoua si viteza Fast

thereau21
18-12-2007, 09:01 PM
acum am reusti sa termin primul sezon cu steaua..cam asa arata echipa la inceputul celui de-al 2-lea sezon :) : http://img132.imageshack.us/my.php?image=echipasu9.jpg

U_Craiova
18-12-2007, 09:05 PM
Pai mah mie numi place sa joc la semi pro , cum joc eu cu craiova bat pe toti ( cei drept al diferenta mica ) , asa ca prefer sa joc la world class si portaru tot world class, sa fie mai greu jocu , asta e satisfactia. Sunt pe 5 deocamdata cu Craiova in primul sezon ...:D:D Gg m3

leo
18-12-2007, 09:22 PM
sunt in primul sezon in etapa 30 pe locul 1 la 19 puncte de dinamo

http://www.imagehost.ro/pict/18205554476817ba4ce72.JPG

Transferuri:Torje,Stancu,Tatarusanu,Adu,Hora,Corlu ka,Arouca,Chiesa (are skil 79 dar are 37 ani),Ne,Taiwo
Vanzari:Vatca,Cernea,Surdu,Iacob,Ovidiu Petre,Badoi,Nesu,Lovin,Petre Marin,Zaharia

Rezerve:Tatarusanu,Nicolita,Badea,Chiesa,Golanski, Baciu,Rada,Ninu,Plesan,Corluka,Croitoru,Hora,Crist ocea,Bicfalvi,Arouca

Antrenor: Dan Petrescu

Tactica:4-1-2-1-2

Dificultate : Semi Pro la amandoua si viteza Fast

mda:)) joci cam ciudat..adik ai vandut niste jucatori care puteai sa ii mai ti ..cum e Ovidiu petre nesu lovin zaharia...dar oricum gg ;)

U_Craiova
18-12-2007, 09:38 PM
IMi ziceti si mie dak a apaurt pana acum vreun patch pentru bani, ca io la craiova n-am buget mare ( 2.000.000 ) si n-am ce jucatori sa cumpar:(:(

cata_dinamo
18-12-2007, 09:40 PM
IMi ziceti si mie dak a apaurt pana acum vreun patch pentru bani, ca io la craiova n-am buget mare ( 2.000.000 ) si n-am ce jucatori sa cumpar:(:(

pai poti face ca mine: in cm 08 si modifici u pana la 100.000.000

andrei_fcmbacau
18-12-2007, 09:46 PM
cu File Masters 08 modifici fiserul config.dat adica in loc de 3.5 pui 35.5 salvezi fiserul unde vrei tu dupa aia dai import si gata vei face acasa din bilete cam 1,5 milion si se aduna pe sezon cam 20 milioane euro

cristiano_ronaldo
18-12-2007, 09:50 PM
IMi ziceti si mie dak a apaurt pana acum vreun patch pentru bani, ca io la craiova n-am buget mare ( 2.000.000 ) si n-am ce jucatori sa cumpar:(:(sau iti pot da eu patchul "ticket price" si iti da dupa fiecare meci 60.000.000 mil euro...sau 20.000.000 mil euro..depinde la cat ai tu stadionul!

cata_dinamo
18-12-2007, 09:51 PM
sau iti pot da eu patchul "ticket price" si iti da dupa fiecare meci 60.000.000 mil euro...sau 20.000.000 mil euro..depinde la cat ai tu stadionul!

il vreau eu :p:)

RaulIonutzzz
18-12-2007, 09:57 PM
Am mai facut niste transferuri la poli ca :D.Stoica,D.Todoran,Lua Lua,Goga ! :cool:

thereau21
18-12-2007, 10:03 PM
sau iti pot da eu patchul "ticket price" si iti da dupa fiecare meci 60.000.000 mil euro...sau 20.000.000 mil euro..depinde la cat ai tu stadionul!

nu inteleg de ce nu jucati corect, cu bugete, zic eu, reale si sa va descurcati cu jucatorii care ii aveti

Bobolinho
18-12-2007, 10:09 PM
nu inteleg de ce nu jucati corect, cu bugete, zic eu, reale si sa va descurcati cu jucatorii care ii aveti

De acord cu tn deoarece asa nu are tot acel farmec..dak ai ticket preis!!!Numai pt unii ii satisfactie k triseaza;))

U_Craiova
18-12-2007, 10:26 PM

Baga si tu id-ul meu si mi-l dai pe mes ..pls : florinel_cv9_1991 !!!

BoSs_JoKeR
18-12-2007, 10:51 PM
cristiano_ronaldo pune'l si tu aici sa'l luam si noi plz

LoLKIS
18-12-2007, 11:06 PM
Bun l-am luat si pe Alexandro Pato de la Free Agent si pe Saha.

Ii tin un sezon si ii vand pe bani :)).

andrei_fcmbacau
18-12-2007, 11:45 PM
Alexandro Pato nu are cum sa fie la free agent ca valoreaza din primul sezon 20 milioane de euro

U_Craiova
19-12-2007, 01:02 AM
Bun l-am luat si pe Alexandro Pato de la Free Agent si pe Saha.

Ii tin un sezon si ii vand pe bani :)).

Da pe ce ai putea sa-i vinzi daca nu pe bani...pe porumb =))

Cata_fifa_God
19-12-2007, 01:06 AM
Ba ce draku dar nu oi mintii eu pe un kkt de joc.
L-am luat de la Free Agent pe Pato,Saha si Pires,iti dau print cu bugetu meu ca am acu 4500000

U_Craiova
19-12-2007, 02:01 AM
MI-am facut si io buget de 90.000.000 cu CM08 :))

nico4everininimilenoastre
19-12-2007, 08:40 AM
yo sunt cu cfr in sezonu 2 dupa ce am castigat campionatu' ...sim-a eliminat bruges in turu preliminar champions league...
joc 4-3-3 ...in poarta :H.Lloris -79...de la nice
fundasi: amoreirinha -71
cadu -77
R.stefan-76
andronic-67
mijlocasi:P.Lagos -79 ..aek atena
E.Culio -75
D.Vrsic- 74
atacanti:l.ganea-69
H.Chiacu-70
G.Mansour -74
rezerve: pantilimon(portar ..68)..G.Mojica (mijlocas...69)..G.Torje (71..mijlocas) E.Bicfalvi (67 ..mijlocas)..V.Buhaescu (66 atacant) buonanotte (mijlocas ..68..de la river plate) A.Simao..(atacant ..66)..Rajkovic(68 fundas de la psv)..das neves..(fundas..68..de la nantes)..si in grupele cupei uefa voi juca cu:Neuchatel..Aek atena..Fiorentina si sporting Braga..

Splash
19-12-2007, 09:51 AM
STEAUA BUCURESTI
-----------------------------Zapata------------------------------

Emeghara-------------Goian-------------Rada------------Nesu(P.Marin)

---Nicolita-------------Eric---------------Lovin(Ov.Petre)----Neaga----

-----------------------Dica(Iacob)-------Badea------------------------

SuB:Cernea(GK),Radoi,Cristea,Ov.Petre,P.Marin,Pulh ac,Mansour,Surdu,Armenteros,Thereau,Elton,Croitoru

nico4everininimilenoastre
19-12-2007, 11:27 AM
am facut semi-finale in cupa uefa cu echipa aia..:D..ma scos sevilla..:D

cata_dinamo
19-12-2007, 12:05 PM

pune si tu o adresa de une sa downloadam patchul

Deeny
19-12-2007, 12:26 PM
pune si tu o adresa de une sa downloadam patchul
da e greu sa dai un search pe google?
uite aici http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/FIFA-08-Ticket-Price-Patch.shtml
da vezi fa un folder si dai undo si paste la Config.dat orgin nal si il copiezi pe asta in loc.si cand anjungi pe lka 900 de milioane copiezi config.dat original pe care l-ai pus in folder si cand nu iti ajung banii iarasi asa...
Scuzati-ma de Off-Topic.

leo
19-12-2007, 12:31 PM
io aku joc 4-3-3..... atacanti ii am pe badea p. crouch :D si zaharia sau neaga...
Am dat pt Crouch 6 mil lui Liverpool si 55000 de euro salariu pe meci....:d

cata_dinamo
19-12-2007, 12:47 PM
am si eu o nelamurire : cum se bat loviturile libere la fifa 08 ? pt ca eu irosesc multe astfel de sanse cu adrian cristea

19-12-2007, 01:08 PM
eu am terminat un sezon cu DINAMO si va arat cateva poze cu clasamentul,echipa mea si echipele retrogradate:D
[img=http://img401.imageshack.us/img401/3504/finalda1.th.png] (http://img401.imageshack.us/my.php?image=finalda1.png)
[img=http://img180.imageshack.us/img180/8384/ekipagd1.th.png] (http://img180.imageshack.us/my.php?image=ekipagd1.png)
[img=http://img180.imageshack.us/img180/6935/retrogradatexz3.th.png] (http://img180.imageshack.us/my.php?image=retrogradatexz3.png)
in atac mai fac cu schimbu intre Danciulescu si Chiacu :D

U_Craiova
19-12-2007, 01:53 PM
La Ce Dificultate Joci ?

P.S: Incepui azi o cariera la U'Craiova si am nevoie de nijte jucatori bunicei , dar sa nu coste nici prea mult:D:D. Ce mi-ati recomanda si mie , in principiu as vrea 2 fundasi, 2 mijlocasi si 1 atacant sa intaresc echipa.. pt ca e greu sa fac fatza cu echipa actuala adversarelor din Liga 1:D:D

19-12-2007, 02:21 PM
La Ce Dificultate Joci ?

P.S: Incepui azi o cariera la U'Craiova si am nevoie de nijte jucatori bunicei , dar sa nu coste nici prea mult:D:D. Ce mi-ati recomanda si mie , in principiu as vrea 2 fundasi, 2 mijlocasi si 1 atacant sa intaresc echipa.. pt ca e greu sa fac fatza cu echipa actuala adversarelor din Liga 1:D:D

joc la pro cu portar world class.....si deja am luat bataie in ECC in grupa de la BARCELONA cu 3-0
ti-as recomanda Atacant pe Chiacu sau Ganea(Liviu).au 68 si 66 dar la 20 de ani merge.si mai incearca sa iei de la Free Agent jucatori mai bunicei cum am luat eu :D

JiJi_Ciobanu
19-12-2007, 02:31 PM
eu am inceput cariera la Steaua si am facut cateva transferuri tari, primul 11 arata astfel:
------------------------ Zapata -----------------

------------ Golansky --- Goian --- Radoi --- Chivu ---------------

----------------------- Tiago ----------------
------------ Nicolita -------------- Simao -------------
------------------------Dica----------
----------------- Mutu ---- Anelka ----------

am buget nelimitat :D joc la world class,portaru la professional si sunt pe locul 5 dupa 2 etape :egal la poli iasi si victorie acasa 2-0 cu CFR'u lu' hahalera de paszkany :lol:

bke_serg
19-12-2007, 03:40 PM
;);)o strategie buna ar fi sa faci buget de 100.000.000 din cm 08
aia nu e o strategie,e o prostie,daca ajungi sa faci d'astea la fifa...esti liber sa pleci!

U_Craiova
19-12-2007, 03:40 PM
Am facut niste transferuri la Craiova. Au venit ( F.Adu ( 10.000.000 ) , Badra ( 500.000 ) , vrsic ( 7.000.000 ) , Andronic ( 3.000.000 ) . Au plecat: A.Costea,Gangioveanu,Garla,Prepelita. Sunt pe locul `15 deocamdata dupa 5 meciuri am 1-1-3 ( Am pierdut cu U'Cluj,Ceahlaul si CFR ) . Joc la world clas la ambele nivele,deci e foarte greu ... da dupa ce il luai pe Adu ca atacant de la Benfica sper sa dau cat mai multe goluri cu el.:D:D

andrei_fcmbacau
19-12-2007, 03:41 PM
chiar nu inteleg ce rost mai are sa joci daca ai buget nelimitat si poti cumpara orice jucator

roby_stelistul
19-12-2007, 04:05 PM
eu sunt cu steaua in anul 2012 si am echipa asa:
---------------------------------Ochoa--------------------------------------
-------Dabo-----------Chivu------------------Emeghara--------Rafael Miranda
-------------------------------Muamba--------------------------------------

-----Guardado-----------------------------------------------Kerlon---------

--------------------------------Torje--------------------------------------

-------------------Dica--------------------------Vonlanthen----------------

restul echpei:Pantelimon(GK),Andres Fernandes(GK),Andronic(DEF),Cristocea (MID),Nicolita(MID),B.Stancu(AT),L.Ganea(AT),Gueye (AT),Bicfalvi(MID) si Sankhare(MID) cam atat.:D

cosmin targoviste
19-12-2007, 06:18 PM
Roby si va mai plangeti ca are CFR numai straini :lol:
Sunt in al doilea an cu Dinamo:
(3-4-3)::Lobont-Pulhac-Moti-Radu Stefan-Blay-Margaritescu-C.Munteanu-Cristea-Zicu-Niculescu-Danciulescu->asta e prima echipa dar joc un meci cu prima echipa si unul cu rezervele pentru ca obosesc f repede jucatorii.E foarte usor sa ai o echipa bunadaca ai buget nelimitat asa cum au multi de aici.Mie si in primul si in al doilea an mi s-a dat ca obiectiv sa am un buget de 11 mil. euro si la inceput mi se dadeau 10 milioane.E cam greu sa faci si transferuri...

roby_stelistul
19-12-2007, 06:25 PM
1 eu nu ma plang de asta
2 nu ma cheama toby!!
3 tu ar trebui sa postezi cu ce echipa esti si lotul ei nu sa te bagi singur in seama
4 nu ma cheama toby!!!
5 e vina mea ca iau numai talente la echipa?
6 nu ma cheama toby!!!!!!1

P.S cfr are doar 2 romani titulari , eu am mai multi:p:p:p

renulren
19-12-2007, 09:23 PM
am vreo sansa sa joc in season cu FC Brasov?(in sensul de a ii antrena)

leo
19-12-2007, 09:30 PM
am mai facut o achizitie buna zic io:d l-am luat pe del piero ....am avut noroc k pe del piero l-am luat free agent...dar ii dau un salariu maricel care compenseaza k l-am luat pe degeaba:D

U_Craiova
19-12-2007, 11:37 PM
Pai mah ce rost mai are sa jucati in liga 1 , daca luati numai jucatori buni de la echipele de top. Mie unu imi place sa joc cu jucatorii pe care ii am ( mai fac si io achizitii dar nu jucatori de top ) Farmecul jocului e sa joci cu echiap de baza + 3,4 jucatori luati noi care sa compenseze jocul echipei..:D:D

P.S: Iata echipa craiovei dupa cateva transferuri http://img212.imageshack.us/img212/9489/echipameaxf3.png (http://imageshack.us)

LoCo
20-12-2007, 02:12 AM
Imi explica si mie cineva ce e CM 08??? pls sa stiu si eu ca de cand ma stiu joc pe curat nu am umblat sa mismaresc nik vreau doar sa stiu ce e CM 08?? mc moolt

U_Craiova
20-12-2007, 02:36 AM
CM08 - un program care editeaza baza de date din fifa08 ( echipe,stadioane,manageri,boots,balls,flags,arbitr i,tactici,jucatori,echipamente ..ETC ) ..sper ca ma facui inteles :)

poli tm in fifa
20-12-2007, 09:12 AM
Iata si echipa mea la FIFA:

http://img526.imageshack.us/img526/3457/echipafifala8.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/3457/echipafifala8.3f6ff5967a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=526&i=echipafifala8.jpg)

Dificultate:professional
GK:professional

Asta e in sezonul 2,in primul am castigat Liga I si Cupa Romaniei...

mariusgardelli
20-12-2007, 10:42 AM
mam plictisit sa joc cu steaua si am inceput cu pnadurii:)
-------------------------Dosey--------------------------
Sergiu Māndrean -----Marian Vătavu ---------Alin Chibulcutean ----------Djapka Florin Stāngă ------Ciprian Vasilache------------ Torje----------------Daniel Orac
--------------------Vintilescu----------------Jaka Štromajer
Dificultate semi-pro:k pierd imediat dak joc la world class:P
Performante:Finala Cupei Romaniei:Rapid-Pandurii2-1:(
Campionat:Locul 2 in primu sezon si locul 1 de acolo pana in 2013...k de acolo nu mai am bani am ajuns la -4.000.000 :lol:
Ajuns in UCL si am iesit pe locu 2 in grupa si semi-finala am pierduto cu Ac Milan si apoi am castigat intr-una UCL :P

ZapMan
20-12-2007, 11:45 AM
Echipa mea:
http://img170.imageshack.us/img170/1973/dinamoiz5.jpg (http://imageshack.us)

Dificultate: Professional
Dificultate portar: Professional
4 min repriza
:)

leo
20-12-2007, 12:36 PM
Pai mah ce rost mai are sa jucati in liga 1 , daca luati numai jucatori buni de la echipele de top. Mie unu imi place sa joc cu jucatorii pe care ii am ( mai fac si io achizitii dar nu jucatori de top ) Farmecul jocului e sa joci cu echiap de baza + 3,4 jucatori luati noi care sa compenseze jocul echipei..:D:D

P.S: Iata echipa craiovei dupa cateva transferuri http://img212.imageshack.us/img212/9489/echipameaxf3.png (http://imageshack.us)

pai si ce vrei sa fac?:D dak l-am luat pe degeaba.....si aku dak ai posibiliatatea sa zicem sa il iei pe ronaldinho sau alt jucator bun ...preferi sa stai cu cristea u nu?:))

XLR8
20-12-2007, 01:16 PM
Arată bine tare , F.Adu de unde e si ce varsta are?

champion
20-12-2007, 01:26 PM
F. Adu joaca la Benfica, daca nu ma insel. :) Are vreo 20 de ani :-??

JiJi_Ciobanu
20-12-2007, 01:27 PM
de la Benfica si e tanar 18 ani sau chiar 17 l-am luat si eu odata .. are viteza de rupe pamantu'.. Banel e mic copil :lol:

XLR8
20-12-2007, 01:42 PM
Hmmmm si creste?

Deeny
20-12-2007, 01:46 PM
Hmmmm si creste?
da si inca foarte mult.

Ovidiu--10---Ovidiu
20-12-2007, 02:37 PM
am inceput cu STEAUA ......dificultate : professional portar : word class
echipa de baza :

ZApata
Golanski Ghionea Goian Nicolita

Kewell Radoi Ov.Petre(Plesan) Ad. Cristea

Dica BAdea

rezerve : RAda,Emeghara,baciu,plesan,lovin.bicfalvi,iacob.za haria,croitoru,cristocea
Am reusit 2 transferuri bune -Kewell(pe care il tin pt. ca val. doar 2 mil jumate) si YAya Toure.I-am luat de la Free Agent.Yaya Toure a jucat cam 3 meciuri(a dat vreo 2-3 goluri),iar apoi l-am vandut pe 7 mil.Am buget de 18 mil de dolari.
PS;jucatori care cresc de la Steaua: Iacob(ajunge de la 66 la 76,Nicolita,Emeghara,si poate Bicfalvi)

eddiezum
20-12-2007, 03:18 PM
anu 2012 fc brasov portar cech 91
Fundasi - Rafinha 92, richards 91, kompany 89, bale 91
Mijlocasi - De jong 90, nani 95, silva 94, lulinha 96
Atacanti - al. Pato 98 rooney 96

am patchul cu bani
si uneori il folosesc pe torje in locul lui lulinha, torje avand vreo 89 overall...

ego
20-12-2007, 03:37 PM
nu vad frumusetea jocului cu acel patch pt bani!

sdc
20-12-2007, 03:41 PM
e mai rau daca nu ai bani si vrei sa cumperi ceva

cosmin targoviste
20-12-2007, 03:48 PM
1 eu nu ma plang de asta
2 nu ma cheama toby!!
3 tu ar trebui sa postezi cu ce echipa esti si lotul ei nu sa te bagi singur in seama
4 nu ma cheama toby!!!
5 e vina mea ca iau numai talente la echipa?
6 nu ma cheama toby!!!!!!1

P.S cfr are doar 2 romani titulari , eu am mai multi:p:p:p

1-am scris din greseala toby.daca ai vederea buna,poti observa ca t este pe tastatura chiar langa r.
2-era o gluma dar se pare ca simtul tau al umorului lipseste
3-nu ma intereseaza ce echipa ai tu ca numele echipei deja imi provoaca voma
4-cam atat am avut de spus

On-topic-cred ca patchul cu bani e o tampenie.De ce mai jucati daca folositi acel patch?Cel putin pentru mine,jocul nu ar mai avea farmec.

Sper sa nu imi dati iar ban doar pentru ca am avut "obraznicia" sa ii raspund unuia care e cu nasul pe sus.

Deeny
20-12-2007, 03:54 PM
Am inceput o noua cariera in Manager si arata cam asa.
Am stat 2 sezoane la Steaua (in primu sezon am luat titlul si Cupa) iar in al doilea am castigat EFA deoarece am iesit pe 3 intr-o grupa cu Real,Inter si Lyon(nu mai sunt sigur).Dupa aceia am plecat in Germania la Wolfsburg unde am facut un sezon dezastruos iesind pe locul 11.Imediat dupa ce am terminat sezonul am venit din nou la Steaua unde am traito rusine mare in ECC:am ajuns in semi-finale si am jucat cu Juve.In tur i-am batut cu 3-0 si la ei acasa am luat o bataie cu 4-0.Imediat dupa aceia am plecat in Italia,la Palermo unde am luat titlu dar am fost eliminat din "Coppa Nazionalle".Am revenit la Steaua si am bagat Ticket Price ca sa fac niste transferuri.Si i-am luat pe:Neuer,Mertesacker,Bale,Diaby,Mutu,Berbatov si Torje.
Si ajunsesem in finala ECC la care am luat bataie cu 2-0 de la Celtic.Am mai ramas un sezon(in asta ma aflu si acum) si ce sa vezi.Am descoperit un jucator de 99 la Farul Constanta pe nume Harlock.L-am transferat si am mai luat pe:Pato,Alves,Dos Santos,Quaresma,Silva si Kompany.
Dificultate:Professional
Dificultate GK:Semi-Pro

sdc
20-12-2007, 04:00 PM
esti tare ca l-ai luat pe Mutu la Steaua.O sa moara Borcea de necaz

U_Craiova
20-12-2007, 04:39 PM
In legatura cu F Adu ( are 18 ani , ovr 71,joaca la Benfica in Portugalia si costa cam 5.000.000 $ ) Daca il tin 2 ani la Craiova adica pana al 20 ani cred ca face ovr vreo 85 sau mai mult. E cel mai bun jucator din cate cred io:D:D

sdc
20-12-2007, 05:06 PM
creste cel mai repede,asta cu siguranta,l-am avut si eu la Ath.Madrid

ra2van
20-12-2007, 05:17 PM
asa fc si eu,iau jucatori free si apoi ii vand(cea mai buna strategie)
da ! e bine asa:):Dfaci bani multi si apoi iei jucatori noi...io zic ca e bun fundas sinkiewicz d la bayern leverkusen si thiago heleno un fundas tanar din brazilia

sdc
20-12-2007, 05:19 PM
jucatorii care mi s-au parut cei mai buni,din cei pe care i-am cumparat:Kerlon si Diouf

cata_dinamo
20-12-2007, 05:31 PM
cine imi spune si mie pe ce posturi(din fifa) joaca emil dica si herea de la rapid ? vreau sa incep cariera si editez unele posturi la jucatori-->chiacu la dinamo : atacant ???
si inca ceva: de unde modifica numerele jucatorilor? e o greseala la rapid ionut stancu e trecut cu 25 iar romeo stancu cu 5...bine nu o sa incep la rapid si nici ni o sa antrenez vreodata:lol:

cata_dinamo
20-12-2007, 05:33 PM
cine imi spune si mie pe ce posturi(din fifa) joaca emil dica si herea de la rapid ? vreau sa incep cariera si editez unele posturi la jucatori-->chiacu la dinamo : atacant ???
si inca ceva: de unde modifica numerele jucatorilor? e o greseala la rapid ionut stancu e trecut cu 25 iar romeo stancu cu 5...bine nu o sa incep la rapid si nici nu o sa antrenez vreodata:lol:

cosmin targoviste
20-12-2007, 06:21 PM
numerele se modifica in team management->kit numbers

cata_dinamo
20-12-2007, 08:02 PM
numerele se modifica in team management->kit numbers

pai in cm ...dar am gasit

cosmin targoviste
20-12-2007, 08:29 PM
mi se pare mai complicat cu cm.eu ti-am zis cea mai scurta cale.

viktoras91
20-12-2007, 08:49 PM
Joc cu Otelu kit ca sunt dinamovist :P..e prea usor jocu dak aj juca cu Dinamo
sunt in al 2 sezon in primu am terminat pe 4:(
Formula de start:---------------M.Bornescu---------------------
---------J.Jelev-----------D.Andronic-------------C.Sarghi-------
----S.Brujan------S.izvoranu------G.Paraschiv------K.Soltani(VVV Venlo)----
-----J.Szekely--------D.Rangelov(Cottbus)-----T.Labukas

in lot mai am-portari:Ismail Kouha, Emil Szolomajer(U Cluj)
-fundasi:Sergiu Costin,Salif Nogo,Dorin Semeghin,Stefan Larsson
-mijlocasi:E.Ratnikov,L.Iorga,A.Ionescu,R.Gado,D.St an
-atacanti:Al.Piturca Jr.(Pandurii),D.Goga("U" Cluj),M.Cernoch(Poli
Iasi),F.Bad(Gloria Bistrita-am 300 de mii pe el si a marcat
21 de goluri)
Antrenor:Razvan Lucescu
Acum jok in EFA am eliminato pe Uniao de Leiria cu 2-1 si am cazut in grupa cu Charslie United,Parma,D.Stockholm si Lyon.
Sunt pe locul 1 in grupa dupa o victorie cu 1-0 in fata lui Charslie :D:)
As vrea sa mai cumpar si eu doi mijlocasi de valoare dar pana intr`un milion fiecare..dati mi si mie cateva solutii va rog:):D.

A.C.A.B.

cata_dinamo
20-12-2007, 09:25 PM

21 de goluri)
Acum jok in EFA am eliminato pe Uniao de Leiria cu 2-1 si am cazut in grupa cu Charslie United,Parma,D.Stockholm si Lyon.
As vrea sa mai cumpar si eu doi mijlocasi de valoare dar pana intr`un milion fiecare..dati mi si mie cateva solutii va rog:):D.

A.C.A.B.

marfa echipa si cariera ta...pai lazar(rapid-->are fi fatza) alexa.vrsici

Deeny
20-12-2007, 10:25 PM

21 de goluri)

A.C.A.B.
wow.Foarte interesamta cariera.Apropo pe ce dificultate joci?
Si ca la intrebarea ta eu ti l-as recomanda pe Ov. Petre(nu sunt sigur cat costa)

viktoras91
20-12-2007, 10:29 PM
wow.Foarte interesamta cariera.Apropo pe ce dificultate joci?
Si ca la intrebarea ta eu ti l-as recomanda pe Ov. Petre(nu sunt sigur cat costa)

world class portar
dificulty world class
e putin cam greu dar asa e frumos :)
ms pt recomandare

Ovidiu--10---Ovidiu
21-12-2007, 09:36 AM
world class portar
dificulty world class
e putin cam greu dar asa e frumos :)
ms pt recomandare

Ovidu Petre are ca fundas central 76...iar ca mijlocas central doar 65

mariusgardelli
21-12-2007, 10:27 AM
lam adus odta pe mutu la steaua si miam consumat banii pe el ca prostul :lol:.oricum am dat jucatori ca badea radoi bicolita overeal 83 dupa 5 sezoane :lol: :bere: :romania:

viktoras91
21-12-2007, 10:37 AM
am inceput cariera cu pandurii
l`am luat pe reghecampf si pe stancu merge blana echipa :):D locul 3 in campionat la mijlocu`sezonului as cumpara un fundas din afara dar nus pe cine..unu tanar oricum..a dah..si un portar deoarece portarii pandurilor lasa de dorit:(

vlad89
21-12-2007, 12:01 PM
salut!am si eu o intrebare...stiti ca in joc puteti face o echipa si sa o adaugi intr-un campionat.se poate oare si liga 1?in rlsp 2007 nu mergea

viktoras91
21-12-2007, 12:19 PM
salut!am si eu o intrebare...stiti ca in joc puteti face o echipa si sa o adaugi intr-un campionat.se poate oare si liga 1?in rlsp 2007 nu mergea

frate..sincer...nu am incercat...dar presupun ca merge incearca sa faki una la misto si vezi dak mere;):)

Deeny
21-12-2007, 01:21 PM
Ovidu Petre are ca fundas central 76...iar ca mijlocas central doar 65
Primu sezon are 68 mijlocas si creste :P

viktoras91
21-12-2007, 01:26 PM

ovidiu petre=mijlocas defensiv ieftin si bun:)...si nici salariu nu e exagerat are si o inaltime buna e o afacere buna :)

Ovidiu--10---Ovidiu
21-12-2007, 01:31 PM
depinde de ce sistem ai.Io am 4-4-2 . Radoi si Ov>petre ijlocasi centrali Radoi-70 Ov Petre - 65.Dar il folosesc fundas dreapta .
Echipa mea : Rufay-Banel,G&G,ov.Petre,Kewell,radoi,Dica,Cristea - badea,Cheisia( Inzaghi simeone).Astai ultimii 2 iam luat de la FRee agent,cea mai buan cale de a face bani,dar am uitat sa ma uit
la Player Bio,si vad ca Cheisia are 37 de ani.Da il folosesc ca are 79.

cristiano_ronaldo
21-12-2007, 01:36 PM
Sau poti incerca sa il iei pe Bicfalvi ca este si mai tanar! sau pe Golanski ca este foarte bun!

Deeny
21-12-2007, 01:38 PM
depinde de ce sistem ai.Io am 4-4-2 . Radoi si Ov>petre ijlocasi centrali Radoi-70 Ov Petre - 65.Dar il folosesc fundas dreapta .
Echipa mea : Rufay-Banel,G&G,ov.Petre,Kewell,radoi,Dica,Cristea - badea,Cheisia( Inzaghi simeone).Astai ultimii 2 iam luat de la FRee agent,cea mai buan cale de a face bani,dar am uitat sa ma uit
la Player Bio,si vad ca Cheisia are 37 de ani.Da il folosesc ca are 79.

Pai eu il folosesc pe Ovidiu Petre pe sistemul de 4-1-2-1-2 unde are 68 :)

Ovidiu--10---Ovidiu
21-12-2007, 01:40 PM

dap...dar insemna ca nul folosesti pe RAdoi..io il pun pe Radoi al inchidere si are 70(cred ca)si Ov.petre LB

Deeny
21-12-2007, 01:42 PM
dap...dar insemna ca nul folosesti pe RAdoi..io il pun pe Radoi al inchidere si are 70(cred ca)si Ov.petre LB
da...ai dreptate ca nu il folosesc pe radoi ca dupa un sez incepe sa slabeasca muultt in timp ce Ov.Petre cresstee

viktoras91
21-12-2007, 01:49 PM
am inceput sezon nou cu dinamo:D:):X

---B.Lobont---
---Mampuya(VV-Venlo)---Moti---R.Stefan---Pulhac
---F.Bratu---Ropotan---Y.Sankhare(PSG)---A.Cristea
---Naismith(motherwell skill 90:))---Fabbiani
si am mai luat cativa juktori de la bayer lerkusen ca retorgadase sunt sezonu 2 in primu am iesit pe 1 si akm sunt suparat ca am ratat calificare in champions league ma batut fiorentina la penaltiuri :((( 5-3

FifaADDICTED
21-12-2007, 02:31 PM

si eu tot la fel joc dar il folosesc fundas lateral si e de 73 :D

andrei_fcmbacau
21-12-2007, 03:52 PM
eu il foloseam pe Ovidiu Petre CDM era rezerva lui Radoi dar lam vandut cu 1 milion de euro iar cu Cheisia am marcat 22 goluri si scoate si multe penaltiuri si lovituri libere acuma joc cu el si in champions league a marcat intr-un singur meci 3 goluri

.:TH3:.[BoSS]
21-12-2007, 05:02 PM
4-1-2-1-2
------------------Zapata---------------------
---M.Radoi---Goian---Emeghara---Caceres----
----------------Diego Souza------------------
--------H.Madero----------Cristocea----------
--------------------Kerlon--------------------
-----Carlos Eduardo-----------F.Adu----------

Primul sezon - Locul 1 . Am castigat Cupa Romaniei
Al doilea sezon - Locul 1. Am castigat Cupa Romaniei si am luat bataie in Cl de la Barcelona in semifinale.
Al treilea sezon - Momentan locul 2. In grupa cu Barcelona, Manchester si Charslie United.
Dificultate Word Class - Jucatori si Word Class - GK

viktoras91
21-12-2007, 05:43 PM
tare echipa si cariera...e jmecher rau de tot kerlon are o viteza:X...si dirbileaza super....dar schimba portaru...ca zapata nu poate sa fak fatza in ECC(no offense)lobby sau canizares ar fi buni pt echipa ai:)

leo
21-12-2007, 05:54 PM
zapata nu face fatza?:))) iti zic io k faci ..m-am jucat in in ecc de 2 ori si scoate aproape tot...nu mai zic ca are si niste reflexe bune....mai bn zi k esti dinamovist:P

viktoras91
21-12-2007, 06:22 PM
e de EFA si hai sa zikem ECC grupe....ca sa fii mai mult de atat tre sa ai cel putin 85 overallu ca portar;)

xdevil
21-12-2007, 08:41 PM
tatarusanu
s radoi - ov petre - goian - emeghara
drenthe
nicolita - cristocea
bicfalvi
jerome - iacob

21-12-2007, 09:03 PM
tare echipa si cariera...e jmecher rau de tot kerlon are o viteza:X...si dirbileaza super....dar schimba portaru...ca zapata nu poate sa fak fatza in ECC(no offense)lobby sau canizares ar fi buni pt echipa ai:)

Ai dreaptate. Acuma incerc sa-l iau pe Valedz.
In campionat stau cam rau... sunt pe locul 4, dar in grupa stau mai bine sunt pe locul 2 dupa un 2-0 (Pt mine) cu Charslie si un 1-2 cu Barcelona.

boggy
21-12-2007, 09:14 PM
sunt la jumatea sezonului cu poli iasi la 5 puncte de primul loc (rapid) ... din cupa am iesit din primul tur :P si ma tot chinui cu lotul ,ca am doar 3 mijlocasi de rezerva si titularii obosesc foarte repede

Branet

Iftimie Butai Kalai Ilie

Tincu
Mijin Naidin
Negru

Silvasan Balba

viktoras91
21-12-2007, 09:14 PM
valdez e bun ca e tanar..:)...aa.si joak la barca

21-12-2007, 09:22 PM
aa.si joak la barca

Da... si cere un salariu marisor.
Mi sa parul cel mai bun dintre portari mai ieftini. Prima data ma gandisem la Ustari sau Neuer dar... ajung si la 20 mil ...

viktoras91
21-12-2007, 09:31 PM
eu sunt akm cu dinamo in al4 lea sezon :):D
-----Lobont----
George Lucas(celta vigo)---Moti---R.Stefan---Pulhac
Kerlon-----Ropotan-----Celsinho(Sporting Lisbon)----Ochirosii(sau Cristea)
Diouf(Bolton)-----Altidore(e din statele unite park de la toronto orikm f rapid :D)
mai am in lot pe romanovs pe sankshare(PSG) fabianni, bicfalvi, sepsi granqvist mampuya lynch Schwegler Valencia Andronic A.Serban(de la academia dinamo:)

mariusgardelli
21-12-2007, 09:52 PM
care imi zice si mie un sposor bun pls...k ajung prea repede dupa 6 sezoane la mnus :((
:misto: :bere: :romania:

cata_dinamo
21-12-2007, 10:01 PM
la dinamo in primul sezon:
--------------------lobont---------------------
scarlatache--------------- radu stefan--------------pulhac
kerlon-----cristea--------ropotan--------bogdan stancu
----mutu------------crouch----------zicu
dificultate : profesional si semipro la portari...4 minute,viteza : fast

harciogul
21-12-2007, 10:18 PM
-----------------Lobont------------
A.Traore--------Moti-------R.Stefan-----------Bale(Arsenal)
B.Stancu-------Ochirosii------A.Cristea---------G.Torje
-----------Zicu------------L.Ganea------

mariusgardelli
21-12-2007, 10:55 PM
care imi zice si mie un sposor bun pls...k ajung prea repede dupa 6 sezoane la minus 2 sau 3 mil de euro :( :bere: :romania:

Bobolinho
21-12-2007, 11:05 PM
----------------R. Zapata-----------------
Tony--------Goian--------Cadu--------Panin
------------------M. Radoi------------------
Minteoan------------------------E. Trica
----------------Culio------------------
-------N. Dica-------Didi--------
Locul 1(1 meci pierdut k am dat simulare)......Dificultate: Semi PRO(la jukatorii de camp) si Semi PRO(la portar) Viteza:Fast

boggy
21-12-2007, 11:06 PM
care imi zice si mie un sposor bun pls...k ajung prea repede dupa 6 sezoane la minus 2 sau 3 mil de euro :( :bere: :romania:

cu ce echipa joci ?? ..... incearca sa mai scazi contractele jucatorilor

Bobolinho
21-12-2007, 11:07 PM
cu ce echipa joci ?? ..... incearca sa mai scazi contractele jucatorilor

Asa o sa piarda iara bani :(...pt k reziliaza contracta....CoRectatima dak gresesc

mariusgardelli
22-12-2007, 12:45 AM
Asa o sa piarda iara bani :(...pt k reziliaza contracta....CoRectatima dak gresesc
cu steaua si insezonu 6 ajung la miunus.cel mai bun pe care lam avut e orange

22-12-2007, 01:01 AM
cu steaua si insezonu 6 ajung la miunus.cel mai bun pe care lam avut e orange

asta mi se intampla si mie acum in sezonu 3: am sponsoru cu pizzeria si la meciurile de acasa imi ies +100.000 iar in deplasare -160.000 (sume cu aproximatie):( si imi tot scade bugetul dar am 10 mil cu dinamo:D

mariusgardelli
22-12-2007, 01:04 AM
am luat CFR de 20 mil si duap primu sezon am ajuns la minus k miam luat aiurea sponsoru:)

22-12-2007, 01:07 AM
eu am un buget ca la inceput pentru ca am vandut jucatori si am luat altii tineri si buni de la free agent cum ar fi Zabaleta(fundas-80-22 ani) Torje(mijlocas-80-19 ani) McAllistar(atacant-75-23 ani) dar au salariu care compenseaza ca i-am luat gratis:( dar la varsta asta torje valoreaza 12 mil si daca l-as vinde m-as imbogati:p

Bobolinho
22-12-2007, 09:39 AM
Io cu CFR am 7 mil de euro pt k l-am vandut pe semedo cu 6 mil de euro la mijlokul campionatului la villareal ;).....orikum dupa meciuri tot imi skade bugetu:((:(

xdevil
22-12-2007, 10:34 AM
la steaua dupa 3 sezoane am ajuns la 40 milioane buget staffurile upgradate pana la 7 (negotiator am 10) si am si jucatori bunicei :d

mariusgardelli
22-12-2007, 10:39 AM
asta era chestia sati upgraedezi stafurile si atunci o sa ai bugetu mai mare .....ms x-d3vil.Iti raman dator:)

stelistul_1000
22-12-2007, 10:44 AM
Am terminat 2 sezoane cu Unirea Urziceni, acum vreau sa ma duc si la Steaua, dar nu stiu daca raman mult timp... La Urziceni mi-am facut treaba, am dus-o in Champions League, am adus jucatori buni si am facut niste coco in plus! :p

viktoras91
22-12-2007, 11:28 PM
am jukt 5 sezoane la dinamo am castigat 5 campionate 1 cupa a romaniei 1 cupa champions league si supercupa europei.dupa aceea m`am dus la inter..am cumparat 10 juktori ...si am castigat campionatu italiei si champions league dupa un an m`am intors la dinamo am mai stat akolo un an in care am castigat campionatu cupa si cupa uefa...si akm sunt la celtic la primu meci de campionat cu Rangers :P...aici l`am cumparat pe Adriano si pe Evra:)

FifaADDICTED
22-12-2007, 11:53 PM
nu prea e bun Adriano :-s , sau nu zici de ala de la Inter ? :-?

thereau21
23-12-2007, 12:19 AM
am jukt 5 sezoane la dinamo am castigat 5 campionate 1 cupa a romaniei 1 cupa champions league si supercupa europei.dupa aceea m`am dus la inter..am cumparat 10 juktori ...si am castigat campionatu italiei si champions league dupa un an m`am intors la dinamo am mai stat akolo un an in care am castigat campionatu cupa si cupa uefa...si akm sunt la celtic la primu meci de campionat cu Rangers :P...aici l`am cumparat pe Adriano si pe Evra:)

cum naiba ai jucat atata frate ?:eek:

Ovidiu--10---Ovidiu
23-12-2007, 12:31 AM
cum naiba ai jucat atata frate ?:eek:

a dat simulare ca nu avea cum altcumva.

viktoras91
23-12-2007, 01:38 AM
a dat simulare ca nu avea cum altcumva.

frate...jok la cariera asta de cand a aparut rlsp08 .....adevarat ca 10 jokuri pe sezon am mai si simulat..doar atat si meciuri neimportante si in italia in cupa contra echipelor de liga a 2a ....a dah si e adriano..de la inter stiu ca multa lume il contesta...jti cum e cand nu da goluri e gras si cand da e mare ;)

Bobolinho
23-12-2007, 10:24 AM
I-os la al 2-lea sezon cu CFR am kastigat cupa si campionatul am jukat pt califikre in grupe cu Manchester United 0-1(pt ei) 1-2(pt mn) si m-am califikat mai departe intr-o grupa cu roma lyon si inka o ekipa slaba.....
Transferuri totale : N Dica M. Radoi Goe Bicfalvi Zapata B. Stancu Mardare...Portar: Semi PRO Players: Semi PPRO

Ovidiu--10---Ovidiu
23-12-2007, 10:40 AM
Am terminat primul sezon cu STEAUA....locul 2 la 2 pct. in spatele lui dinamo....am pierdut 4 pct. intr-un mod incredibil...am facut 2-2 in ghencea cu buzau..iar al buzau a condus buzau cu 1-0....am facut 4-1....iar in ultimele 30 de min..ca la boro....4-4 :((...eram campion.....acum os a joc tur preliminar cu VFB Stuttgard pt. ECC.Urati-mi succes!:D

Sa afisati si dificultatea pe care jucati.Eu joc pe Professional jucatorii si portarul pe Word Class.

viktoras91
23-12-2007, 10:49 AM
Am terminat primul sezon cu STEAUA....locul 2 la 2 pct. in spatele lui dinamo....am pierdut 4 pct. intr-un mod incredibil...am facut 2-2 in ghencea cu buzau..iar al buzau a condus buzau cu 1-0....am facut 4-1....iar in ultimele 30 de min..ca la boro....4-4 :((...eram campion.....acum os a joc tur preliminar cu VFB Stuttgard pt. ECC.Urati-mi succes!:D

Sa afisati si dificultatea pe care jucati.Eu joc pe Professional jucatorii si portarul pe Word Class.

asha am si eu dificultatea :D

UnivCraiova
23-12-2007, 11:44 AM
Fc.Universitatea Craiova

------------------------------Bornescu----------------------------------
---Ciuca--------Anderson-------------------Sanchez--------Mitchell---
-------------------------------Saceanu----------------------------------
-----Prepelita------------------------------------------Roze------
------------------------------Florin Costea--------------------------
------------------Tanasa-------------------------Balba--------------

Antrenor - Razvan Lucescu
Primul sezon - locul 7 cu 48 de puncte
Semifinale Cupa Romaniei
Dificulty - Professional (Portaru - Professional)
Rezervele Craiovei au fost si sunt in prezent la Crariera mea : Banica , D.Stoica , Lutu , Dina si Woobay .
Iam vandut pe urmatori jucatori : Velcovici ( Panduri ) , Dananae ( Mioveni ) , Stoianof si Baird ( U.Cluj )
Sub Forma de Imprumut au plecat la alta echipa : Gaman , Costea II si Curteanu
Sub Forma de Imprumut au venit la UnivCraiova jucatori : Balba , Anderson si Sanchez.

E dificil mai ales cu UnivCraiova cu buget mic si cu jucatori care nu prea cresc la OVR
Acum sunt la inceputul la al 2-lea sezon si o sa mai fac niste transferuri "soc" , Nu spun nume pt ca inca nu am facut oferta pt acei jucatori cand ii transfer o sa postez si acele transferuri .

PS : O sa mai revin cu alte detali pe parcusul campionatului meu de fifa :D

U_Craiova
23-12-2007, 03:15 PM
Stiu ca e greu ca si io am fost la craiova si am jucat la professional sa fac fata ( dar si atunci e greu ) , dar totusi e prea de tot sa joc la semi-pro :))

mariusgardelli
23-12-2007, 04:44 PM
am ajuns cu steaua de 4 stele jumate si amu numai simulate amtch dau k stiu k castiag:P

XLR8
23-12-2007, 06:58 PM
Scrie domle' romāneşte. :huh: că nu am inţeles aproape nimica.

stelistul_1000
23-12-2007, 07:41 PM
Scrie domle' romāneşte. :huh: că nu am inţeles aproape nimica.
OffTopic: inca un post, nu? :mellow:
OnTopic: am mai terminat jumatate de sezon (cu Steaua de data asta) si ma pot mandri cu un transfer bunicel zic eu: Chivu, pentru aproximativ 10 milioane, dar asta raportandu-ma la bugetul Stelei de 12 mil! ^_^

alex_io2006
24-12-2007, 09:57 PM
sez 4-la final => steaua ... numa vedete .. e super simplu..la staff totu la 10 si stadionu la 7...la anu fac buget de 50 mil cred:D.
sa va spun cum..luati jucatori cu skill peste 80 de pe Free transfer si ii vindeti apoi cu multi bani..puteti lua pana la 30 mil pe unu...e cel mai bine..si dupaia va faceti echipa:D

spidyp77
24-12-2007, 10:05 PM
sez 4-la final => steaua ... numa vedete .. e super simplu..la staff totu la 10 si stadionu la 7...la anu fac buget de 50 mil cred:D.
sa va spun cum..luati jucatori cu skill peste 80 de pe Free transfer si ii vindeti apoi cu multi bani..puteti lua pana la 30 mil pe unu...e cel mai bine..si dupaia va faceti echipa:D
da tu joci pe amator?ca la mine nu e asa de roz situatia
castig tot dar am probleme cu banii

nebunel
25-12-2007, 01:48 PM
DINAMO:
--------------------------Lobont---------------------------
---Stoican--------Moti-----------R.Stefan----------Chivu---
-------P.Kafes----------D.Fletcher-----------A.Cristea--------
---------Danciulescu-------K.Boyd---------Bratu------

Echipa asta dupa vreo 5-6 sezoane...merge bine.........joc pe pro si echipa si portaru

alex_io2006
25-12-2007, 03:03 PM
da tu joci pe amator?ca la mine nu e asa de roz situatia
castig tot dar am probleme cu banii

joc p professional => 2 min repriza :) .. in primul sez. am facut prostia de al lua pe adebayor de pe free transfer si de a-l tine cu un salariu prea mare...plus bonusuri... dar mia venit ideea sa iau de pe free transfer si sa ii vand dupa aceea scump

andrei_fcmbacau
26-12-2007, 04:23 PM
spidyp77 nu conteaza ca joci la amator sau la world class ca toti atatia banii o sa ai , faci o mica modificare in config.dat la pretul biletului si faci cam 35-40 milioane de euro pe sezon (depinde de capacitatea stadionului)

alex_io2006
26-12-2007, 04:41 PM
e urat sa trisezi ;) asa ca mai bine jucati corect...veti fi mai impacati sufleteste :rolleyes:

mariusgardelli
26-12-2007, 05:44 PM
cel mai bn e sa iei acelasi sponsor de multe ori ex: orange lam luat pana in sezonul 6:p si nu mai ai probleme cu banii

Chester_SV
26-12-2007, 10:44 PM
Am cariera facuta la Craiova . Manager Sorin Cartu . Joc la Portar ( world class ) si dificulty: semi-pro , poate ziceti de ce joc la semi-pro dar cu craiova daca joc impotriva lu dinamo,steaua,rapid,cfr,poli care sunt mai bune si au OVR-ul jucatorilor mai mare , nu v-ati mira. Si la semi-pro e putin greu , trebuie sa muncesc mult,pase...in consecinta greu la fifa08 fata de 07 unde dadeai cate boabe vreai:)..
LOOOL bah voi chiar sunteti jucatori de fifa , pai pot sa joc si la wrold clas la tot si cu cea mai slaba echip[a contra celei mai bune si tot nu ma face computeru ;)

xdevil
26-12-2007, 11:02 PM
ok ma

roby_stelistul
26-12-2007, 11:26 PM
LOOOL bah voi chiar sunteti jucatori de fifa , pai pot sa joc si la wrold clas la tot si cu cea mai slaba echip[a contra celei mai bune si tot nu ma face computeru ;)

c zici sa facem un meci pe direct ip sa-ti inchid ciocu?k numa gura e de tine

mariusgardelli
26-12-2007, 11:59 PM

mai taie din vorbe:lol: poater nici pe steaua nu bati cu manchester:lol: nu crezi:confused::mellow:

viktoras91
27-12-2007, 02:04 AM

Chester...hai sa facem o fifa dak esti un juktor asa de bun sa vad si eu cu cat ma bati ;).....eu cu morecambe din liga a4 a engleza si u cu barca manchester real chelsea..cu ce echipa vrei ;)

XLR8
27-12-2007, 10:59 AM

Faci o fifa cu mine?:rolleyes:

roby_stelistul
27-12-2007, 01:36 PM
Chester...hai sa facem o fifa dak esti un juktor asa de bun sa vad si eu cu cat ma bati ;).....eu cu morecambe din liga a4 a engleza si u cu barca manchester real chelsea..cu ce echipa vrei ;)

Faci o fifa cu mine?:rolleyes:

c zici sa facem un meci pe direct ip sa-ti inchid ciocu?k numa gura e de tine

vad ca sunt multi candidati pentru ''Cine ii da lui Chester o lectie despre Fifa''

mai taie din vorbe:lol: poater nici pe steaua nu bati cu manchester:lol: nu crezi:confused:
cum adica nici pe steaua?de parca steaua e slaba....poate nici pe Accrinton St.(liga a 4-a engleza)

XLR8
27-12-2007, 02:07 PM
Păi la cum scrie Chester_SV , Fifa a avut mai mare prioritate decāt şcoala. :lol:

Ovidiu--10---Ovidiu
31-12-2007, 07:28 PM
Am incepu o noua cariera cu STEAUA(vechea am sterso pt. ca am instalat RLPS v.1.1).echipa de start este :
Zapata
Emeghara - Goe - Ghionea - Ov.Petre ------ Radoi(C.Lazar) --Banel(Art.Karamian) ,DAnciulescu,Dica - V.Badea,ZIcu (MAzilu)

poli tm in fifa
31-12-2007, 07:56 PM
Am incepu o noua cariera cu STEAUA(vechea am sterso pt. ca am instalat RLPS v.1.1).echipa de start este :
Zapata
Emeghara - Goe - Ghionea - Ov.Petre ------ Radoi(C.Lazar) --Banel(Art.Karamian) ,DAnciulescu,Dica - V.Badea,ZIcu (MAzilu)

Karamyan e salb,si dupa cateva sezoane scade mult...

mariusgardelli
03-01-2008, 12:37 AM
Karamyan e salb,si dupa cateva sezoane scade mult...

da in sezonu 6 ajunge la 55 skill:D

RF7
03-01-2008, 01:41 AM
Eu am o cariera cu cfr cluj sunt in 2011 va recomand pe Alan Kardek la inceput are 68 sau 69 si in sezonu 5 ajunge la 76-77 dupaceea pe Adu pe Torje pe Amorbieta si pe Vanqiuer

bogdang
03-01-2008, 01:22 PM
vi-l recomand pe stelvio(portughez)care are vreo 20 de ani si creste repede.L-am avut la Steaua si e bun la dueluri(e puternic).Deasemenea Semedo e f. bun

cosmin targoviste
03-01-2008, 01:37 PM
Eu va recomand un jucator brazilian Kerlon(ST parca) are vreo 70 in sezonul 2 si ajunge la 80-83 ,daca am gresit ceva la nume o sa revin

mariusgardelli
03-01-2008, 02:03 PM
:pEu va recomand un jucator brazilian Kerlon(ST parca) are vreo 70 in sezonul 2 si ajunge la 80-83 ,daca am gresit ceva la nume o sa revin
semedo in sezonu 6 ajunge la 80 skill:D

theo_fifaromania
03-01-2008, 06:59 PM
am jucat si eu 4 sez. cu dinamo unde aveam urmatoarea formula :
Lobont (86)
Stoican(74) R.Stefan(84) Moti(73) Pulhac(76)

Margaritescu(71)

Cristea (81) L. Valencia(77)

M. Ne(80)

L. Ganea(79) Bratu(74)

acum sunt la saint-etienne dar nush sa va spun prea multe....il am antrenor pe rednic, echipa avea 3 stele jumate, si mam uitat la squadu lu dinamo dupa ce am plecat si r. stefan avea 88 dupa 4 sez...interesant:D:D:D

st3v3-0
03-01-2008, 07:57 PM
Am inceput la Steaua:De mai frumos acum pt. ca ai la dispozitie 12 mil de euro si poti sa faci mai multe fata de 2007;)

Petrov
04-01-2008, 04:37 PM
am avut vreo 2 cariere cu dinamo dar mi-am instalat windows din nou si sau sters:) Acum mi-am inceput alta tot cu Dinamo :
1.Lobont
Stoican -------Worns-------R.Stefan-------Pulhac
Margaritescu------Cristea-------M.Petrov-----Danciulescu(adik in spatele atacantilor dar e mijlocas pe postu CAM)
Alexandre Pato(care e super bun)--------Zicu

Am terminat un sezon pe locul 1 la un punct diferenta de locul 2 Rapid(La profesional si jucatorii si portaru)
PS:Steaua la vandut la inceputul campionatului pe Zapata si a terminat pe 8:))))

renulren
04-01-2008, 08:25 PM
Sa zicem ca sunt pe drumul cel bun, m-am prins cam tarziu cum sa fac banii, prin al 3-lea sezon.
http://img185.imageshack.us/img185/8098/50689645bv2.jpg (http://imageshack.us)

CFR A.C.A.B.
04-01-2008, 09:22 PM
Joc cu CFR in formula :
------------Stancioiu/Nuno Claro--------------
Tony-------Cadu---------De Sousa-------Panin
Culio------------M.Jose-----------Trica
Semedo-------C.Fabbiani-----------Didi

Chiar daca nu sunt toti jucatorii la posturile lor joc foarte bine pe professional...si la portar world class :)
Cu Didi in sezonul 2 pe la mijlocul turului am 82 skill si am primit oferte pt el cu 13 000 000 de lire sterline si nu l-am dat :P

PS : Am iesit cu el golgeter in primu sezon cu 37 de goluri marcate si acum sunt primu cu vreo 13 :)

viktoras91
09-01-2008, 11:55 AM
eu am inceput cariera noua cu dinamo :D:X.....si sunt in al doilea sezon

---------------Lobby-------------------
--Contra---Moti--Stefan---Pulhac
-Celsinho(sporting lisbon)--Ropotan--Plasil(Monaco)--Diego Capel(Sevilla)
-----Koller(Monaco)---Smolarek(RC Santander)

mai am in lot:
Portari:Romanovs, Vlas, Minca
Fundasi:Mampuya(VVV Venlo),L.Goian,Andronic,Sepsi
Mijlocasi:Armenteros(Sevilla B),Cristea,Izvoranu,Bostina,Margaritescu
Atacanti:Niculescu,Danciulescu,L Ganea, Tristan(Reggina)

Ovidiu--10---Ovidiu
09-01-2008, 01:02 PM
eu am inceput cariera noua cu dinamo :D:X.....si sunt in al doilea sezon

---------------Lobby-------------------
--Contra---Moti--Stefan---Pulhac
-Celsinho(sporting lisbon)--Ropotan--Plasil(Monaco)--Diego Capel(Sevilla)
-----Koller(Monaco)---Smolarek(RC Santander)

mai am in lot:
Portari:Romanovs, Vlas, Minca
Fundasi:Mampuya(VVV Venlo),L.Goian,Andronic,Sepsi
Mijlocasi:Armenteros(Sevilla B),Cristea,Izvoranu,Bostina,Margaritescu
Atacanti:Niculescu,Danciulescu,L Ganea, Tristan(Reggina)

lol....cum ii rez cristea ma???? si ropotan titular cu 68...iar cristea 77(vb de sez 2).contra???????cu asta cei??4 gk???nu iti ajung 2

tigrutzu15
09-01-2008, 01:41 PM
Sunt in al doilea sezon cu Steaua pe locu 2 cu 28 PTS la 1 punct distanta de Dinamo dar in meciu direct pe Ghencea 3-1 iam dat :D in primu sezon am gatat pe locu 2 dupa Dinamo :( am castigat cupa romaniei.Auma am rezultate bune si in Champions Legue in grupa cu Fiorentina, Real Madrid, Elfsborg grupa arata cam asa 1.Fiorentina 13 PTS 2.Steaua 10 PTS 3.Real Madrid 4 PTS 4. Elfsborg 1 PTS mai am 1 meci la Fiorentina acasa wish me good luck :P echipa mea arata cam asa
-------------------------------Zapata(C.Kameni)-------------------------------
C.Contra(M.Dabo)---M.Diakite(A.Ferdinand)-C.Chivu(Ghionea)---Marcelo(Emeghara)
-------------------------------O.Petre(Radoi)----------------------------------
Nicolita(F.Petre)-------------------------------------------G.Barnes(V.Munteanu)
--------------------------------Dica(Torje)------------------------------------
---------------Mutu(Neaga)--------------------Badea(L.Ganea)----------------
Rezerve:P.Golanski,D.Goian,G.Ogararu,Surdu,Cristoc ea
Dificultate:player - professional, GK - professional

U_Craiova
09-01-2008, 04:21 PM
Exista Vreun Update Cu Transferurile Care S-au Facut In Iarna Asta Pe Vreun Site..?care Stie?

sdc
09-01-2008, 04:31 PM
nu prea e,am cautat si eu

09-01-2008, 05:47 PM
eu sunt in sez 5 cu dinamo echipa are 4 stele si mai am buget 3 milioane,iar formula e 4-3-3 facuta de mine si echipa:
portrar:Julio Cesar(nu e cel de la inter,e altu de 83)
fundasi:Zabaleta-82 Djouru-87 R.Stefan-86 Swamap(sau ceva de genu)-81
Mijlocasi:Torje-87 Lukovici-79 Cristea-78
Atacanti:Carlos Eduardo-95 Robinho-87(luat de la free agent) Marcelo Moreno-93

la rezerve am pe unu :D Sburlea de 77 la 20 ani si l`am gasit la Brasov
dificultate: pro si portarul la world

andrei_fcmbacau
10-01-2008, 04:04 PM
in maxim o saptama o sa fac un update la baza de date cu transferurile care sau facut pana acum

cata_dinamo
12-01-2008, 09:13 PM
cine imi spune si mie cum dau afara un jucator in cariera ?

U_Craiova
12-01-2008, 09:32 PM
in maxim o saptama o sa fac un update la baza de date cu transferurile care sau facut pana acum

La Ce faci Update? La transferurile din liga 1 sau in general din Europa?::D Ar fii super sa faci toate transferurile din aceasta iarna de la toate echipele din afara:D:D

andrei_fcmbacau
12-01-2008, 11:09 PM
prima versiune va contine toate transferurile din liga1 realizate pana pe 1 februarie si cele mai importante transferuri din restul campionatelor din fifa08,daca totul va merge bine el va fi gata in jurul datei de 15 februarie

Care vrea sa ma ajute sa ma contacteze pe idul de messenger fifa_unione

U_Craiova
12-01-2008, 11:18 PM
O sa incerc sa te ajut andrei:) Am bagat id-ul tau :D:D have a nice Work

DjS3ba
14-01-2008, 11:12 AM
Eu Sunt in al 4-lea sezon cu Steaua ...primele 2 am fost cu poli timisoara...am asa :

----------------------Lobont---------------------

Tony------Ferdinand--------Goian-------Emeghara

-------------------O. Petre-----------------------

------B. Nicolita---------------Vrsic--------

---------------------Dica-------------------------

---------Okaka-----------------Badea------------

Rezerve : S.radoi, Rosales, Moses, D. Capel, Sankhare, Bicfalvi, Ochirosi, Wijnaldum(sau ceva d genu:)), Tiago Ronaldo, cam tat...cred k am uitat 1 sau 2 jucatori...numi mai duc aminte akum si mi lene sa intru sa vad :D(portaru si ink unu :D)

Danutz_dark_one
14-01-2008, 11:32 AM
dar tu nu ai portar la echipa? :D
eu sunt in sezonul 5 cu Steaua si am urmatoarea echipa:
Felipe(87)

Molinero(81) -------Thiago Heleno(86) -------- Huth(86)--------Emeghara(80)

Sankhare(81)

Ochirosii(80) -------------------Cristocea(82)

A. Cristea(77)

Mutu(85)--------- Jonathan(79)

Rezerve: Bicfalvi, Eagles, Ov. Petre, Zicu, Naylor, Bender, Weller, Zapata, Tatarusanu, Mardare, Miguel Torres, Walcot, Payne, V. Badea,

DjS3ba
14-01-2008, 04:20 PM
dar tu nu ai portar la echipa? :D

Am postat in graba si mi-a scapat...am dat edit...acum am :D

cosmin targoviste
14-01-2008, 04:35 PM
cine imi spune si mie cum dau afara un jucator in cariera ?
Simplu.astepti frumos pana incepe campania de transferuri,apoi dai la club transfer list si dai enter pe jucatorul ala.dai for sale si il vinzi la prima echipa care iti face oferta daca chiar vrei sa scapi de el.Alta solutie nu mai stiu.

cata_dinamo
14-01-2008, 08:03 PM
Simplu.astepti frumos pana incepe campania de transferuri,apoi dai la club transfer list si dai enter pe jucatorul ala.dai for sale si il vinzi la prima echipa care iti face oferta daca chiar vrei sa scapi de el.Alta solutie nu mai stiu.

asa fac si eu din primul sezon dar nimeni nu-l ia

BOB0CIK
14-01-2008, 10:38 PM
:))...cheama pe becali la echipa si iti mai goneste inka 2-3 :)):lol:

cosmin targoviste
15-01-2008, 06:52 AM
asa fac si eu din primul sezon dar nimeni nu-l ia

Bun,atunci inainte sa incepi cariera da-l la alta echipa si apoi incepi cariera.

sdc
15-01-2008, 02:57 PM
poate ai prea putini jucatori in lot si de asta nu-l poti vinde

cata_dinamo
15-01-2008, 05:58 PM
poate ai prea putini jucatori in lot si de asta nu-l poti vinde

am 23 de jucatori ...merge sa-l pun pe lista dar nu vin oferte nici in primu nici in al doilea sezon...si mai are contract pe inca 4 ani...e vorba de niculescu la dinamo

cosmin targoviste
15-01-2008, 08:53 PM
Eu l-am dat la Ceahlaul :-" Mai bine nu il da.Scade-i salariul cat de mult se poate(adica sa accepte si el) si tine-l pana ii vine oferta.Altceva nu ai ce sa faci.

micul_sorinel
16-01-2008, 08:51 PM
Am inceput un carier la Dinamo

Echipa:

---------------Lobont--------------
Stoican-----Sepsi------Moti-----Pulhac

Torje-------Cristea-----Margaritescu----C.Munteanu

--------Bratu--------Niculescu-------Danciulescu

:D

andrei_fcmbacau
16-01-2008, 11:03 PM
Sezonul 3 cu STEAUA

----------------------Ochoa (82)---------------------

Taiwo (86)------Alexis (84)--------Mardare (85)-------Emeghara (91)

-------------------Cattermole (85)-----------------------

------Milner (86)---------------Nicolita (83)--------

---------------------Torje (85)-------------------------

---------Stancu (81)-----------------Adu (82)------------

Cand am luat jucatorii astia toti aveau skilul intre 71 si 81
Emeghara a crescut de la 75 la 91
Mardare de 72 la 85
Nicolita de la 74 la 83
Torje de la 75 la 85
Stancu de la 74 la 81
Milner de la 81 la 86
Cattermole de la 78 la 85
Taiwo de 79 la 86
Alexis de la 79 la 84

Rezerve: Zapata (78 ) , Marcelo (80) , Bicfalvi (78 ) , Altidore (81) , Tatarusanu (74) ,Thiago Heleno (79) , Corluka (77) , Caceres (80) , Hora (72) , Banega (77) , Di Maria (80) , Chiesa (76) , Badea (74) , Rodallega (79)

vlad89
18-01-2008, 07:15 PM
buna echipa, asa mult a crescut emeghara?

andrei_fcmbacau
18-01-2008, 09:11 PM
a fost titular meci de meci doar in 3-4 meciuri na jucat deloc,si a jucat in finala uefa champions league si supercupa pe care leam castigat si cred ca de asta au crescut foarte mult

cosmin targoviste
19-01-2008, 03:38 PM
Am inceput alta cariera cu Dinamo si politica mea s-a schimbat radical.am bagat patchul cu ticket price(le tin pe low sa nu fie chiar exagerat) pentru ca nu mai suportam sa fiu mereu pe minus.AM o echipa buna.Promovez tot ce e la young academy si am departamentul de scouting activ.Am o medie de varsta de 25 de ani.
Lobont(Romanovs)

Blay(Andronic) Radu Stefan(Moti) Pulhac(Izvoranu,Musat)

Torje(Lubinkovici) Culio(Margaritescu) Cristea(Zicu)

Bratu(Mansour) Danciulescu(B.Stancu) Zicu

Am luat:Andronic,Sepsi,Lubinkovici,Culio,B.Stancu,Sbu rlea
De la scouting:Maul(18 ani-51 OVR-RCAM) si inca cativa tot de 18 ani care au si 53,54 OVR si cresc ff mult pe care i-am imprumutat.
De la Young:Toptani(16 ani-47 OVR-creste in sez 2 la 55-ST),Brzezinski(ST-61 OVR 18 ani in sezonul 2 ajunge la 69 si tot asa)
Mai i-am imprumutat pe Ropotan,Liviu Ganea,Sburlea,Scarlatache,Goian(sa aiba jocuri in picioare)

cata_dinamo
19-01-2008, 05:41 PM
Pulhac(Izvoranu,Musat)

musat ???:eek:

micul_sorinel
19-01-2008, 06:35 PM
de unde lai luat pe musat ???:D

cosmin targoviste
20-01-2008, 09:22 AM
Create Player :)

Mda...oricum s-a dus pe apa sambetei...In sezonul 2 aveam amical cu AC Milan si cand sa dau next match a dat eroarea cu don't send..

Profethu
30-01-2008, 03:33 PM
Fc.Rapid sezonul 3
Dificulty World Class

----------------------Coman----------------------
---Yahia-------Maftei-------Constantin-----Bozovici
-----------------------Lazar-----------------------
---Dica---------------------------------Fernandinho
----------------------Everton----------------------
---------------Mokoena--------Burdujan------------

Rezerve - Andrade , Buga , Bueno , I. Stancu , R.Stancu , Varias

Lotul cam slab am avut cativa jucatori care m-au secat de bani in primele 2 sezoane , acuma am revenit in forta si o sa cumpar niste jucatori tineri si de perspectiva
Momentan sunt pe primul loc dupa 10 etape
In UEFA sunt pe ultimul loc dupa 2 meciuri
In Cupa Romaniei sunt in semifinale

U_Craiova
02-02-2008, 04:49 PM
Postez acest post pentru ''IngerulNoptii'' care are warn si nu poate posta. Srry ink o data!

Titulari : ... Portar : Ochoa ... Fundasi : Tawio . Ferdinand . Goian . Emeghara ... Mijlocasi : Nicolita . Dica . Cristea . Cristocea ... Atacanti : Badea . Altidore .......... Rezerve : Zapata ... Golanski , Ghionea , Nesu , Mardare , Spsi ... Ov. Petre , Radoi , Ochirosii , Bicfalvi , Eze ... B. Stancu , Sburlea , Neaga ........... Sezonu' 3 , Buget 23 Milioanea ..... Ce Am Realizat : 3 Campionate Castigate ( 2 Cupe Ale Romaniei , O Finala ) ... Iesirea Din Grupele Cl Pana In Optimi , Si Grupele Uefa ... La Profesional Jucatorii Si Portarul La World Class ... Antrenor : Razvan Lucescu .

P.S: Nu e cariera facute de mine ,ci de el :D BFT

S3BBY
02-02-2008, 09:55 PM
Steaua Bucuresti :wub:

---------------Neuer---------------

S.Ramos--Goian--Ghionea--Emeghara

Ad.Cristea--Boateng--Dica--Diego

-------Pacheco--Bojan-------

Sezonul: 5
Dificultate:Professional-jucatori;World Class-portari
Buget:250 milioane Euro
Staff:10 la toate
Antrenor:M.Lacatus
Am castigat:-Campionat-3ori(odata am iesit pe 2)
-Cupa Romaniei-5ori
-Champions League-2 ori
-Cupa UEFA-2 ori
-Supercupa Europei-4 ori

octavian8b
03-02-2008, 06:11 PM
eu unu joc cu rapid, am ajuns in sezonul al 5-lea am ridicat echipa cu o jumatate de stea iar bugetul il am de 30 si ceva de milioane de euro. totul se datoreaza faptului ca am prins jucatori buni care erau free agent, i-am luat dupa care i-am vandut si de baii luati de pe urma lor am luat alti jucatori mai tineri si buni. cat despre cupe in fiecare an am castigat cupa romaniei liga 1 de 3 ori ( mi-a luat-o dinamio inainte in al doilea sezon) o cupa UEFA iar in cupa campionilor am ajuns o data in sferturi o data in finala dar am pierdut, iar in rest nu m-am calificat, si o supercupa a europei.

Ovidiu--10---Ovidiu
04-02-2008, 03:14 PM
am inceput cariera noua cu Steaua
----------------- ZAPATA(79)-------------------
----Bale(76)----Goian(74)----Ghionea(73)----Emeghara(73)
--------------------Radoi(70)-------------
Dica( 78 )--------Dayro Moreno (76)------Lulhinha(73)
------ --------Badea(74)----PEPE (75)------

yo_mutu_2008
04-02-2008, 03:30 PM
Am inceput un carier la Dinamo

Echipa:

---------------Lobont--------------
Stoican-----Sepsi------Moti-----Pulhac

Torje-------Cristea-----Margaritescu----C.Munteanu

--------Bratu--------Niculescu-------Danciulescu

:D

Ma da u chiar esti tare........ai 12 jucatori pe teren =))....lol.....

mario_cassilas
05-02-2008, 10:35 AM
Ma da u chiar esti tare........ai 12 jucatori pe teren =))....lol.....

ma sa stii ca se paote
e un program
mie mi-a stricat joku:mad:

Ovidiu--10---Ovidiu
05-02-2008, 10:38 AM
ma sa stii ca se paote
e un program
mie mi-a stricat joku:mad:

=))))) si joci in 12....pai io pun sa jok in 30 bag tot lotul in teren....si sa vezi acolo victorii...nu mai trece nic pe world class echipa adversa mij. terenului :))....hai ca astai atre sa ai 12 juc pe teren...

yo_mutu_2008
05-02-2008, 12:59 PM
FC Dinamo

SEZONUL 2

---------------------Lobont-----------------------

----Stoican-----Moti-----L.Goian------Pulhac------

-----Torje-----Cristea----Zicu-----Vasilache-------

-----------Pitroipa------Helmes-------------------

Rezerve:Matache,Scharlatache,Ropotan,Vranjkovic,L. Ganea,S.Radoi,Luchin,Izvoranu,Paulinho
Difficulty :World Class
GK:Amator
Am castigat campionatul si Cupa Romaniei
Am cazut in turul 3 preeliminar cu LIVERPOOL :(
Am un lot tanar , cel mai batran are 25 ani (inafara de Lobont (30),si Matache (26)

yo_mutu_2008
05-02-2008, 01:10 PM
am inceput cariera noua cu Steaua
----------------- ZAPATA(79)-------------------
----Bale(76)----Goian(74)----Ghionea(73)----Emeghara(73)
--------------------Radoi(70)-------------
Dica( 78 )--------Dayro Moreno (76)------Lulhinha(73)
------ --------Badea(74)----PEPE (75)------

Moreno si pepe is facuti de tn nu ??:D

PS:scuze de dublu post

Ovidiu--10---Ovidiu
05-02-2008, 01:51 PM
Moreno si pepe is facuti de tn nu ??:D

PS:scuze de dublu post

da eu i-am facut .AM facut si pe Mendoza (73) si pe HAbibou(73).Pe HAbibou ml-am vandut al Arsenal 13 mil.DEci io l-am facut de 73 i-am pus exact varsta pe acre o are si l-am pus Elite Early Bloomer.Intre timp l-am luat pe Altiadore.

stelistul
05-02-2008, 11:28 PM
Eu is in al VIII-lea sezon cu steaua si am facut din ea cea mai buna echipa....are 5 stele....am un atac format din Alexandre Pato, Bojan si Lulinha...valoreaza astia impreuna 136 mil euro.....

Dufda
06-02-2008, 08:53 AM
Neuer
------Daniel Alves-----Merstacker----------Castro--------S.Ramos------------
---------------------------------- Nani--------------------------------------
J.Navas----------------------------------------------------------------Silva
----------------------------------Lulinha------------------------------------
------------C.Ronaldo(99)-------------------------A.Pato(99)

andrei_fcmbacau
06-02-2008, 04:58 PM
nu prea are rost sa joci daca ai banii sa cumperii orice jucator ,daca ati juca corect nu ai avea jucatorii astia pentru ca C.Ronaldo costa minim 100 milioane euro iar Pato cam 40-50 mil euro cat e tinar

Petrov
06-02-2008, 05:22 PM
Cand spui ca nu joaca corect la ce te referi mai exact??? Ca isi baga tichet patch sau ce?

Dufda
06-02-2008, 06:19 PM
Defapt vreo 2 am luat d l free agents si nu am ticket patch,am editat bugetu stelei cu cm08 ca nu prea mi se parea real si am marit preturile la jucatori..C ronaldo l-am, luat cu 45 mil

Free
10-02-2008, 09:36 PM
De unde pot sa ii cumpar pe thereau si elton?

Danutz_dark_one
10-02-2008, 09:46 PM
pe thereau il iei de la Anderlecht, iar pe Elton nu il gasesti in joc :p

Promo
11-02-2008, 03:55 AM
Am inceput sezonul cu echipa standard. Am obtinut jucatori care erau Free Agents si i-am vandut. Mi-am facut bugetul si am cumparat unii dintre jucatori si altii i-am obtinut prin scouting. Majoritatea jucatoriilor buni daca te bazezi pe scouting sunt din Americas si cativa din Africa. Niste jucatori buni care poti sa-i transferi prin scouting sunt: Americas-> Claudio(CAM), Oviedo(ST), Pauleta(ST), Villna(CB ), Santoso(CM), Miranda(CM), Rui(CAM)
Africa-> Salerou(LM sau LWM nu mai tin minte).
Din pacate am o problema mare: Am exportat echipa dar cand incerc sa-i dau load ca sa pot sa o foloses in Liga 1 Burger in Classic Mode, jocul se inchide si imi da o eroare(FIFA08.exe stopped working). Daca cineva stie cum sa elimine aceasta eroare, va rog postati solutia. Multumesc si Bafta!!!
Echipa mea actuala:
Difficulty Level: World Class
Keeper Difficulty Level: World Class
http://img86.imageshack.us/img86/3306/fifa08steauarn6.jpg

xrazx89
11-02-2008, 03:16 PM
Am terminat 3 sezoanle cu Poli iar la inceputul celui de al 4-lea cand am facut cateva transferuri dupa vreo 6 meciuri ,cu tot cu acelea amicale, cand imi arata confirmarea daca jucatorii au acceptat oferta, cand dau enter imi iese din joc si imi apare eroare ceva cu exe si trebuie sa dau don't sent.Am reinstalat jocul dar salvarile leam pastrat si tot la fel face.Ce pot sa fac sa merga si sa pot sa continui cu aceleasi salvari.Va multumesc.

FIFAmon
12-02-2008, 05:13 PM
portar-zapata,fundasi-goian,ghionea,emegara,david navarro,mijlocasi-misimovic,leto,diarra,miguel veloso,atacanti-McArty,O.bravo....sunt in anul 2012 si am fo eliminat de chelsea dupa ce am castigat la ei acasa cu 2-1....(acasa la mn am pierdut cu 2-4) nivel de joc -semi-pro,GK-semi-pro....si mare asurpriza...il am pe fernando morientes de la free agent(da nus multumit de el)..ma gandesc sa plec din ghencea anu viitor...sugeratzimi o echipa din anglia cam de mijlocu clasamentului.....pls...ma gandit la blackborn..ce zicetzi?

roby_dinamo39
12-02-2008, 07:17 PM
Dinamoooo

Lobont (Romanovs)
Stoican Cosmin Moti John Galiquio Cristian Pulhac

Marcelo Adrian Ropotan Andrei Margaritescu A.Torje(Mansour)

Niculescu Danciulescu the N - D

Rezerve : Karamian , Zicu , Oprita , Ionut Balba .i(Scoot Manjani) B.Stancu ,Mirel Radoi

cosmin targoviste
12-02-2008, 07:46 PM
Defapt vreo 2 am luat d l free agents si nu am ticket patch,am editat bugetu stelei cu cm08 ca nu prea mi se parea real si am marit preturile la jucatori..C ronaldo l-am, luat cu 45 mil

Si cat de "real" ai facut bugetul daca ai dat 45 de mil pe Ronaldo??

FIFAmon
12-02-2008, 08:32 PM
acuma is in sferturile cupei uefa.....steaua-dortmund 1-1...urmeaza returu..campionatu e k shi cashtigat,am avans de 20 de puncte fatza de locu 2 dinamo.ma intereseaza jucatori de viteza ..care ma ajhuta?..vreau mijlocasi

Promo
13-02-2008, 02:40 AM
acuma is in sferturile cupei uefa.....steaua-dortmund 1-1...urmeaza returu..campionatu e k shi cashtigat,am avans de 20 de puncte fatza de locu 2 dinamo.ma intereseaza jucatori de viteza ..care ma ajhuta?..vreau mijlocasi

Uitate la pagina 23 la echipa mea. Daca nu vrei sa transferi atunci citeste ce am scris si trimite scoutul in Americas.

FIFAmon
13-02-2008, 07:21 PM
Uitate la pagina 23 la echipa mea. Daca nu vrei sa transferi atunci citeste ce am scris si trimite scoutul in Americas.

ms...o sa fac asa..oricum majoritatea juxcatorilor iam luat de la free agent...

FIFAmon
13-02-2008, 07:23 PM
am luat cupa uefa....finala steaua-dinamo 3-1...la inceputul sezonului urmator lam luat pe kaka(free agent)....apropo dinamo o eliminat in semifnale pe liverpool....

Promo
14-02-2008, 03:14 AM
Jucatorilor, pe care ii trasferi prin scouting, le va trebui cateva sezoane pana ajung la forma mai competitiva dar o sa fie tineri. Daca poti cumpara-i pe Carlos Eduardo(ST) si pe Lulinha(CAM) din campionatul brazilian. Amandoi ajung la 90+. De asemenea cupara-l pe Felipe(GK) care ajunge la vreo 88. Bafta FIFAmon!!!!

FIFAmon
14-02-2008, 01:51 PM
bai kre ma ajuta si pe mine cu programul ala FRAPS?....inregistreaza vreo 28 de secunde dupa care se opreste...pls ajutatzima...si ms pt sfaturi PROMO

FIFAmon
14-02-2008, 06:23 PM
Am facut niste noi transferuri la Steaua....Kaka,Obafemi Martins,Carlos Tevez...am avut noroc k am gasit asa ceva la free agent insa le dau salar mare...echipa merge foarte bine si sunt in anul 2013

FIFAmon
15-02-2008, 09:21 PM
deci is super nervos....
am ajuns in ultimul an cu steaua in carieara si chiar in finala champions league,knd intru in jok apare numa mingea.....nici macar liniile de pe margini mijlocu terenului careul nimik....

15-02-2008, 09:23 PM
mie cand imi facea asa ieseam de tot din fifa si intram iar si mergea:D

FIFAmon
15-02-2008, 09:55 PM
problema e k nu miam salvat numa pe la inceputul campionatului....am iesit am intrat din nou si merge ....da trebe sa joc iara sezonu

Petrov
16-02-2008, 08:54 AM
:Dpai dc nu salvezi ma dupa fiecare meci sau dupa 2-3 meciuri ???

roby_stelistul
25-02-2008, 07:12 PM
problema e k nu miam salvat numa pe la inceputul campionatului....am iesit am intrat din nou si merge ....da trebe sa joc iara sezonu

are dreptate petrov....odata am mi s-a intamplat o faza de genu asta..da nu am salvat de 3 sezoane:D...

andrei_fcmbacau
25-02-2008, 08:26 PM
ce nu ai facut nici o schimbare in primul 11 timp de jumate de sezon pentru ca cand faci modificari se salveaza automat :D

cata_dinamo
26-02-2008, 06:25 PM
ce nu ai facut nici o schimbare in primul 11 timp de jumate de sezon pentru ca cand faci modificari se salveaza automat :D

daaaa ???:eek: habar n-aveam de asta ...:p

FIFAmon
26-02-2008, 10:21 PM

astept sa creasca jucatorii...si nu am pre avut buget sa cumpar altii;)

cata_dinamo
01-03-2008, 09:44 AM
eu am inceput o noua cariera cu dinamo si am ajuns in sezonul 2.joc la professional iar cu portarul la semipro.game speed: fast
echipa:
-Lobont;Tatarusanu
-Todorovski;Scarlatache;Moti;Zie Diabate;Andrei Nitu;Radu Stefan;Izvoranu;Pulhac;Musat
-Torje;Cristea;Zicu;Ropotan;Celsinho;Renatinho;Bicf alvi;Predescu;Chiacu;
-Marica;Fabbiani;Niculescu;Danciulescu;Bratu;Liviu Ganea; Daniel Niculae; Marius Niculae;
mai ii am pe Marius Alexe(ST) si Dan Bucsa(CDM) imprumutati
In primul an am castigat campionatul si am pierdut finala cupei iar in al2-lea sezon sunt pe primul loc, in semifinalele cupei si in 16-mile cupei Uefa,mansa retur(in tur DINAMO-leeds 2-0).in champions league m-a eliminat Manchester 2-0 pe Dinamo si 1-0 in Anglia in turul 3.

prescura_andy
02-03-2008, 03:18 PM
cum pot face si eu transferuri in sensul ca ii dau pe lista de transferuri mi se dau oferte dar pana la urma nu pleaca nimeni de la steaua de venit mai vine:D,dar ce sa fac sfatuiti ma si pe mine sa vand si eu sa fac buget sau dak a aparut vreun patch cu buget money trainer 08 ??? astept rasp ms