View Full Version : Kaka Face
mahdahleen
08-12-2007, 12:03 PM
vreau si eu daca poate sa ma ajute cineva. Vreau fata lui kaka de la fifa08 scoasa din joc ca eu am bagat un patch da nu e misto deloc fata lui kaka.Va rog sa ma ajutati...pls urgent:D.O vreau sub model fsh. parul + fata si modelul o.
VA roooggg!
*Danny*
08-12-2007, 12:19 PM
Scoateti singur cu CM 08.
mahdahleen
08-12-2007, 12:26 PM
nu pot.nu tiam zis ca o am paia din patch.si o vreau paia originala.A si stie cineva cum sa configureaza din bmp. in fsh. ???
FifaADDICTED
08-12-2007, 12:33 PM
nu pot.nu tiam zis ca o am paia din patch.si o vreau paia originala.A si stie cineva cum sa configureaza din bmp. in fsh. ???
Cu EA Graph editor sau FSHed
mahdahleen
08-12-2007, 12:54 PM
cu ea graph nu cred ca merge cel putin eu nu stiu,iar cu fshed nu stiu sa-l folosesc.A si apropo ma poate ajuta cineva odata cu kaka face
vreau si eu daca poate sa ma ajute cineva. Vreau fata lui kaka de la fifa08 scoasa din joc ca eu am bagat un patch da nu e misto deloc fata lui kaka.Va rog sa ma ajutati...pls urgent.O vreau sub model fsh. parul + fata si modelul o.
VA roooggg!
mahdahleen
08-12-2007, 09:01 PM
cine imi da si mie un cmp. cu echipa steua in fifa08?doar arat vreau.Va rog,cine isi poate rupe o un timp pentru mine sau poate cu multi dintre voi aveti deja steaua.Doar steaua vreau.Cu tot cu loturi si celelalte chestii.Nu chiar toate dar macar loturile cu minifete cu poze reale si jucatori cu anul nasteri bun.PLS Cine are va rog sa+mi dati si mie un cmp.!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.