PDA

View Full Version : Craciun, Revelion..

cristiano_ronaldo
01-12-2007, 11:47 AM
Propun sa spuneti unde veti petrece Craciunul si Revelionul..si poate ce cadouri va doriti de la Mos Craciun sau ce ati dori sa oferiti prietenilor dragi sau familiei, prietenei/lui etc.
Sa incep eu: Craciunul cred ca il voi petrece la bunica mea la tara iar Revelionul la unchiul meu din Ramnicu' Valcea..sper ca ma voi distra!
Iar de la Mos Craciun as dori sa primesc un telefon mobil, Nokia 5200 sau Nokia 5300 Xpress Music! Si multa fericire familiei mele, prietenilor si bineinteles mie :D.
Parerea mea este ca luna Decembrie este cea mai frumoasa luna din an! Va spun de pe acum:Sarbatori fericite!

RF7
01-12-2007, 11:57 AM
Mersi:) Craciunul cred ca il petrec acasa iar revelionul cu prieteneii:)
Cadou as vrea un nokia 5700 ca mi sa stricat telefonul si am nevoie de unu nou :)

Maryusake
01-12-2007, 12:04 PM
De Mos Nicolae imi doresc sa iau nota mare in teza cu sub. unic la mate si romana,nimic mai mult.
Nu-mi doresc nimic de Mos Craciun deoarece am aproape tot ce-mi trebuie.Totusi,ar fi ceva:wub:

cristiano_ronaldo
01-12-2007, 12:20 PM
De Mos Nicolae imi doresc sa iau nota mare in teza cu sub. unic la mate si romana,nimic mai mult.
Nu-mi doresc nimic de Mos Craciun deoarece am aproape tot ce-mi trebuie.Totusi,ar fi ceva:wub:Mda..teza la mate este pe 5 iar pe 6 vine Mos Nicolae, apoi pe 11 si 14 parca la....Sper sa iau si eu note bune, mi-e frica la mate:D in rest ..stiu totul ca uns!
Cine mai vrea telefon mobil de Craciun?

champion
01-12-2007, 12:51 PM
Eu, eu. As vrea un Nokia 6288 sau 6280 :) .
Craciunu` tin cu prietenii iar revelionul tot cu prietenii :D.

boggy
01-12-2007, 01:37 PM
Mda..teza la mate este pe 5 iar pe 6 vine Mos Nicolae, apoi pe 11 si 14 parca la....Sper sa iau si eu note bune, mi-e frica la mate:D in rest ..stiu totul ca uns!
mda .... eu sapt. asta am aflat ca avem si genul epic ("popa tanda")

ON Topic: am multe dorinte pt luna asta (mai ales ca e si ziua mea) ...craciunul il voi petrece ca in fiecare an in familie ,iar de revelion cu prietenii (sa treaca tezele si dupa aia mai vad eu ce fac :p)

DFA1
01-12-2007, 01:46 PM
Si Craciunul si Anul Nou il voi petrece cu prietena mea la o cabana la munte cu cativa prieteni. Cred ca ii voi lua un inel. :) Nu m-am hotarat inca :D

cristiano_ronaldo
01-12-2007, 01:46 PM
Eu, eu. As vrea un Nokia 6288 sau 6280 :) .
Craciunu` tin cu prietenii iar revelionul tot cu prietenii :D.Sunt scumpe astea dar merita ca sunt finutze...si la moda:D..
Pacat ca au bagat tezele cu subiect unic in decembrie...

Maryusake
01-12-2007, 01:51 PM
Eu mi-as dori sa dau teza la matematica maine,iar cea la roamana luni,sa scap de acest stres macar pana in februarie.
Ar fi super daca tezele ce vor fi la fel de usoare ca modelele prezentate de minister.Dar,traim in Romania.Ar fi o nesimtire din partea ministerului sa ne dea mai greu decat in acele modele:mad:

cristiano_ronaldo
01-12-2007, 02:28 PM
Eu mi-as dori sa dau teza la matematica maine,iar cea la roamana luni,sa scap de acest stres macar pana in februarie.
Ar fi super daca tezele ce vor fi la fel de usoare ca modelele prezentate de minister.Dar,traim in Romania.Ar fi o nesimtire din partea ministerului sa ne dea mai greu decat in acele modele:mad:Asa este..Tezele imi strica toate planurile pe care le aveam....si totodata o sa strice si spiritul Craciunului!

M.I.L.32
01-12-2007, 03:29 PM
100 % , eu voi fi Mos Craciun pentru sora mea. Pacat ca la cei 17 ani vrea prea multe cadouri. La multi ani si sarbatori fericite pentru toti ! :)

DarkComy
01-12-2007, 11:44 PM
Eu de sarbatori nu plec nicaieri ca mi-a facut seful program de munca asa ca probabil revelionul ma va prinde pe net, cu alti useri de pe fifaro (ca si in anii trecuti)

Cat despre cadouri...nu imi doresc nici un cadou vreau sa am parte de sanatate si de mult noroc in sesiune.

P.S. Eu urasc luna decembrie si sarbatorile de iarna...urasc agitatia si imi place sa stau linistit.

Alex
02-12-2007, 10:27 AM
Minti, tu vrei shaorma <_<

poli tm in fifa
02-12-2007, 04:52 PM
Craciunul si Revelionul in familie aici in Timisoara iar de Mos Craciun imi doresc fericire si multa sanatate...