View Full Version : Priza in poarta
night_killer
30-11-2007, 10:43 PM
Sunt portar si as vrea sa va intreb cum pot face sa am priza mai mare la manusi?
vintila zicea ca cosea buretii pt o priza mai buna...
voi ce ziceti?
champion
30-11-2007, 10:58 PM
Scuipa odata de doua ori si gata :lol: :lol: :p:p:p
night_killer
30-11-2007, 11:06 PM
am manusi adidas FX ultimate II si dupa ceva timp nu mai prind bine
PS daca scuip nu se intampla nimik
nici macar nu se vede unde am scuipat
parca ar atrage
*InCePaToRuL*
30-11-2007, 11:25 PM
am manusi adidas FX ultimate II si dupa ceva timp nu mai prind bine
PS daca scuip nu se intampla nimik
nici macar nu se vede unde am scuipat
parca ar atrage
Īnainte de meci dai cu puţină apă caldă...
Cumparaţi manuşi mai bune:p^_^
Omega
01-12-2007, 10:44 AM
Sunt portar si as vrea sa va intreb cum pot face sa am priza mai mare la manusi?
vintila zicea ca cosea buretii pt o priza mai buna...
voi ce ziceti?
Carlos, tu eşti mă ?
Profethu
01-12-2007, 10:50 AM
Cum a dat-o:lol:, mananca guma in timpul meciului cum facea Stelea si o sa aperi mai bine !
night_killer
01-12-2007, 10:11 PM
gata ms pt chestia cu apa calda
ps mi-am luat Adidas Response League
ce manuis mi-ati sugera sa imi iau?
*InCePaToRuL*
01-12-2007, 11:04 PM
gata ms pt chestia cu apa calda
ps mi-am luat Adidas Response League
ce manuis mi-ati sugera sa imi iau?
http://www.soccerevolution.com/store/products/ADI_90045_E.php^_^
night_killer
03-12-2007, 06:25 PM
NU SUNT BUNE!!!
se strica repede si au o priza buna numai cand e putin uda mingea
poli tm in fifa
03-12-2007, 06:47 PM
Hmmm...Si eu sunt portar si ti-as sugera ca manusi Puma care sunt printre cele mai bune.Daca nu-ti place Puma uite aici,cele mai tari manusi de pe piata dar daca le vrei trebuie sa ai o situatie materiala destul de buna...
Manusile NIKE Mercurial Vapor http://www.soccerevolution.com/store/images/retail/_full/NIK_90028_E.jpeg
night_killer
03-12-2007, 07:18 PM
http://www.eastbay.com/catalog/productdetail/cm--GLOBAL%20SEARCH%3A%20KEYWORD%20SEARCH/supercat--home/model_nbr--70313/sku--0181068/size--/
ms ca mi-ai zis
si sa stii ca nu sunt chiar scumpe
poli tm in fifa
03-12-2007, 07:23 PM
Te sfatuiesc sa nu le iei pe alea...Nu o sa te tina foarte mult si ti se va forja priza repede.Alea care vrei tu sa le iei nu sunt manusile originale.Fa o comparatie cu poza care am pus-o eu.Mai bine te duci la un Nike si le iei pe alea originale daca vrei ceva de calitate.Pretul e in jur de 220-240 de RON acum la reducere iar la pretul normal ar fi in jur de 330-50 RON.
BAFTA !!
Apropo din ce oras esti ?
night_killer
04-12-2007, 10:24 AM
mai am si eu o intrebare
Cu ce le spalati?
mama mi le baga la masina de spalat
:)
pai am stat in slobozia trei ani
acum locuiesc la londra
dar de anul asta raman aici in romania in slobozia
poli tm in fifa
04-12-2007, 04:14 PM
Sa nu le mai speli niciodata in masina.Daca vrei sa te tina cat mai mult va trebui sa faci in felul urmator.Ori iti cumperi un burete special de manusi si il umezesti cu apa rece si apoi dai pe priza ori cu o carpa umezita dai peste priza...
p.s. sa nu le pui pe calorifer la uscat.
xdevil
04-12-2007, 06:00 PM
cum sa nu fie originale ma ? toate produsele de pe eastbay sunt originale
poli tm in fifa
04-12-2007, 06:43 PM
Eu ti-as sugera sa tacid aca nu sti despre ce este vorba...Uita-te la alea de la mine din poza care sunt originale si uita-te la alea ce le-a postat night killer...Doooh.
night_killer
04-12-2007, 07:10 PM
How should I care for my goalkeeper gloves?
Gloves can be washed in a sink or a washing machine. In the washer the glove should be washed on a delicate cycle alone in the wash. In the sink the gloves should be run under warm water and the excess water should be squeezed out. No soap should be used at all. Using soap breaks down the foam on the glove faster than it should. After the gloves are washed, place a piece of saran wrap or wax paper in between the gloves. Then place the gloves in a zip lock bag. The gloves should be 70% dry or 30% wet. Do not store the gloves in gym bag and leave in the sun. This is a bad care issue.
How should goalkeeper gloves fit?
Gloves should fit so there is a half an inch between the finger and the glove. The reason being is that when the goalie catches the ball the hand moves up in the glove. If the glove were a snug fit the fingers would jam to the top and possibly through the glove.
Yo pana acummi-am laut d la intersport brasov
night_killer
04-12-2007, 07:17 PM
apropo pana acum am avut manusi adidas Primero si deja le-am rupt in ultimu hal :)
am jucat pe ele pe zgura
pe ninsoare
pe ploaie
pe ciment
si totusi
au tinut destul de mult
da Adidas nu face manusi bune?
aaa am mai niste manusi Lotto G-gravity
poarta Petr Cech
nu au fost deloc bune
night_killer
06-12-2007, 11:31 AM
nu mai posteaza nimeni nik?
apropo imi dati si mie o poza cu buretele pt manusi?
Poli tmin fifa da-mi si mie id-ul tau
http://www.muccelmic.com/images/ANGEL/accesorii/A15601.jpg eu pe asta il folosesc..
xdevil
06-12-2007, 08:05 PM
poli_tm_in_fifa dau comenzi pe eastbay de vreo 3 ani jumatate si stiu bine ce produse au
poli tm in fifa
07-12-2007, 04:11 PM
poli_tm_in_fifa dau comenzi pe eastbay de vreo 3 ani jumatate si stiu bine ce produse au
Ba omule uita-te la manusile care le-am postat eu si care le-a postat el.Fa si tu diferenta !!
p.s. Se scrie poli tm in fifa nu poli_ tm_in_fifa ;)
night_killer
08-12-2007, 06:03 PM
e o chestie pe eastbay
glove wash
e buna de cv?
mario_cassilas
09-12-2007, 03:53 PM
as vrea si eu sa stiu daca e buna aia cu glove wash de pe east bay
mario_cassilas
19-12-2007, 11:09 AM
deci gata a murit topicul asta?
Nu conteaza ce manusi ai.Eu am niste manusi de la Nike si apar foarte bine cu ele.Ca sa o prind mai bine uneori bag niste manusi de lana pe sub manusile originale.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.