PDA

View Full Version : Site Manchester FAN

LegendOfMasters
28-11-2007, 08:09 PM
Dorim sa incepem un site pentru toti fanii din Romania, si nu numai ai "Diavolilor" din Old Trafford, si avem nevoie de un fondator, in principiu nu vor exista venituri dar nu e exclus ca acestea sa apara pe parcurs si site-ul (care va cuprinde un forum complex) sa fie si o afacere profitabila , noi venim cu totul, ne vom ocupa de tot ceea ce trebuie si daca fondatorul (ownerul) este deacord noi ne vom ocupa de tot, el nefiind nevoit sa intervina decat daca doreste . Daca sunteti interesati contactati-ma aici sau pe privat pentru un id sau ceva .

Alex
29-11-2007, 12:11 AM
Nu merita echipa. Propun pentru o echipa mai iubita, tot din Anglia, desigur -_-

The one and only, LIVERPOOL, that is :D

John_Terry
29-11-2007, 06:47 AM
Desi eu sunt fac Chelsea, zic ca Arsenal e cea mai iubita echipa din Anglia. Ar merita un site.

cristiano_ronaldo
29-11-2007, 07:29 AM
Desi eu sunt fac Chelsea, zic ca Arsenal e cea mai iubita echipa din Anglia. Ar merita un site.si eu sunt tot fan Chelsea, dar parca Liverpool sau Man utd. este cea mai iubita echipa in Anglia..

KlaU
29-11-2007, 07:46 AM
Nu merita echipa. Propun pentru o echipa mai iubita, tot din Anglia, desigur -_-

The one and only, LIVERPOOL, that is :DChiar trebuie sa te bagi tu ma ? Lasa omu' sa faca pentru Manchester .:p

sunshine_claus
29-11-2007, 09:22 AM
Ar trebui ca acest thread sa fie mutat in dicutiile despre fotbal nu aici.