PDA

View Full Version : are cineva idee cum setez nationala olandei care e facuta ca un ***???

tonyneculai
28-11-2007, 05:17 PM
m/am uitat in database si sunt totii juc din campionatul olandei si cei mari din celelalte campionate(cu f. putine exceptii) si sunt setati pe retaired from national team. ca urmare la nationala apar niste petarde de jucatori care nu au treaba cu viatza reala ...si nici nu se poate selecta echipa la inceput... stie cineva cum se poate rezolva aceasta probl.???

Astristul
28-11-2007, 05:20 PM
Asta este din cauza faptului ca nationala Olandei (ca si cea a Serbiei, Adrian Mutu si Iulian Filipescu) nu au licenta pentru FIFA Manager 08!
De aceea, jucatorii Olandei care fac parte din echipa nationala sunt NUMAI jucatori generati de joc (adica nu sunt reali)! ;)

tonyneculai
28-11-2007, 06:55 PM
k...m-am gandit si eu la asta...(de serbia nu stiam:)). dar cum pot sa modific
adik . lui mutu pot sa ii schimb numele ... dar cu natonala olandei ce sa fac??? am jucatori la mine in echipa care in mod normal sunt luati la nationala (huntelaar , van der vaart etc). poate parea o chestie minora dar nu e ...pt ca de ex ...il am si pe f. torres luat cand avea un market val de 50mil si a facut prapad lanationala la european , a iesit golgeter si i/a crescut m value la 110 mil. si nu e singuru... asa ca olandezi raman in urma la capitolu asta ...ashtept ajutor

Astristul
29-11-2007, 08:58 PM
Nu ai ce sa faci. :(
Ai putea sa astepti sa apara vreun patch care sa "repare" asta!:p