PDA

View Full Version : Calificari CM2010

sorin
25-11-2007, 02:07 PM
Astazi va avea loc la Dubai tragerea la sorti pentru grupele de calificare ale CM2010.Mai jos voi posta criteriile de calificare si urnele valorice.
EUROPA: 53 de ţări participante, 13 locuri

Prima fază: 9 grupe - 8 cu câte 6 echipe, una cu 5 echipe, ale căror câştigătoare sunt calificate pentru Mondiale.

Faza a doua: Cele mai bune 8 formaţii de pe locul 2 (sunt retrase punctele luate în meciurile cu ultima echipă din fiecare grupă de 6) dispută meciuri eliminatorii, tur-retur. Cele 4 învingătoare se califică pentru Mondiale.

Capi de serie
Italia, Spania, Germania, Cehia, Franţa, Portugalia, Olanda, Croaţia, Grecia.

Urna 2
Anglia, România, Scoţia, Turcia, Bulgaria, Suedia, Rusia, Polonia, Israel

Urna 3
Serbia, Norvegia, Ucraina, Danemarca, Irlanda de Nord, Irlanda, Finlanda, Elveţia, Belgia

Urna 4
Slovacia, Ungaria, Bosnia-Herţegovina, Moldova, Macedonia, Ţara Galilor, Belarus, Lituania, Cipru

Urna 5
Georgia, Albania, Slovenia, Letonia, Islanda, Armenia, Austria, Kazahstan, Azerbaidjan

Urna 6
Liechtenstein, Estonia, Malta, Luxemburg, Muntenegru, Andorra, Insulele Feroe, San Marino

Maryusake
25-11-2007, 03:23 PM
Cehia

România

Finlanda

Moldova

Kazahstan

Liechtenstein
cam asa mi-as dori sa arate grupa Romaniei,tinand cont ca Romania a batut cehia cu 2-0

liquid
25-11-2007, 03:26 PM
si tinand cont ca ar fi alte meciuri, am putea sa o luam la fel de usor cu 2-0 :-j

andrei_fcmbacau
25-11-2007, 04:27 PM
Olanda

Romania

Belgia

Ungaria

Austria

San Marino

Saint
25-11-2007, 04:49 PM
Eu nu mai vreau să picăm cu Olanda, că în ultimul timp doar cu ăia am picat.

Nu contează cu cine vom pica! Dacă suntem buni precum zicem, o sa ne calificăm şi la CM 2010! ;)

Danutz_dark_one
25-11-2007, 05:28 PM
grupa in viziunea lui Mircea Sandu:
Germania
Romania
Moldova
Belgia
Armenia
Luxemburg

Mutombo
25-11-2007, 06:36 PM
va avea loc la Dubai
- a fost la Durban, ca Dubai e in asia...:rolleyes:

Grupa e grea, cu Franta si Serbia, insa cred ca cel putin locul doi il putem prinde si mergem la baraj

dany
25-11-2007, 06:39 PM
Grupa G: Ins. Faroe, Austria, Lituania, Serbia, Romania, Franta o grupa foarte grea nu stiu daca ne vom califica, sper sa terminam pe locul 2 ca sa jucam la baraj

boggy
25-11-2007, 06:40 PM
e nasoala grupa .... se pot pierde multe puncte

andrei_fcmbacau
25-11-2007, 06:54 PM
vom termina pe locul 2 ce naiba sa ne bata si Serbia

Grupa A: Malta, Albania, Ungaria, Danemarca, Suedia, Portugalia

Grupa B: Luxemburg, Letonia, Moldova, Elvetia, Israel, Grecia

Grupa C: San Marino, Slovenia, Slovacia, Irlanda de Nord, Polonia, Cehia

Grupa D: Liechtenstein, Azerbaidjan, Tara Galilor, Finlanda, Rusia, Germania

Grupa E: Estonia, Armenia, Bosnia Hertegovina, Belgia, Turcia, Spania

Grupa F: Andorra, Kazahstan, Belarus, Ucraina, Anglia, Croatia

Grupa G: Ins. Faroe, Austria, Lituania, Serbia, Romania, Franta

Grupa H: Muntenegru, Georgia, Cipru, Rep. Irlanda, Bulgaria, Italia

Grupa I: Islanda, Macedonia, Norvegia, Scotia, Olanda

liquid
25-11-2007, 07:06 PM
vom termina pe locul 2 ce naiba sa ne bata si Serbia

Stii tu, probabil si Englezii au gandit la fel :-j. Dar nu e neaparat vorba ca vai de mine o sa se califice ei in locul nostru, dar nu stii cum calci stramb, mai faci cate un egal, o iei de la Franta in ambele meciuri si iar ne uitam la televizorul public la mondiale.

Maniak
25-11-2007, 07:22 PM
grea grupa, dar eu sper ... putem bate Franta, dar pana atunci mai e mult, sa ne concentram asupra turneului final de la EURO 08

Ad1
25-11-2007, 07:34 PM
Destul de grea grupa,putem sa terminam chiar si pe locul 1(cu ceva noroc),dar va fi greu mai ales cu Franta Serbia si Austria ca sunt o echipa tanara si vor acumula experienta la EURO sau putem sa terminam la fel de bine pe 3 daca nu suntem concentrati la maxim la fiecare meci.

Omega
25-11-2007, 07:48 PM
Locul 2, i-am pupat şi ne-am calificat :D.

boggy
25-11-2007, 07:52 PM
nu-i chiar atat de simplu daca luam locul doi mai trebuie sa facem niste calcule pana sa ne consideram calificati

Jokes
25-11-2007, 08:25 PM
Parca trebuie sa jucam baraj pana la calificarea in sine,ma refer daca am ocupa locul 2

sisu_stelistul
25-11-2007, 08:26 PM
O sa fie greu, dar trebuie sa jucam pentru primul loc, va fi greu sa obtinem si locul 2 dar putem, este o grupa grea....

Urmelinho
25-11-2007, 08:44 PM
după părerea mea ar trebui să ne bucurăm de EURO 2008 că nu vom avea şansa să ne bucurăm şi in 2010 cu toate că sper să rămână Piţi la naţională ca să avem şanse de calificare reale

champion
25-11-2007, 08:47 PM
O grupa grea ... dar avem si noi sanse, poate ii prindem intr-o zi slaba :p .
Pacat de esecul cu bulgari ca acuma puteam lejer sa ne calificam :| .

M.I.L.32
25-11-2007, 08:52 PM
O grupa grea , dar nu imposibila..Un loc doi putem scoate...si apoi barajul. Dar pana atunci sa vedem ce va fi la EURO2008.

Ratonu
26-11-2007, 12:34 AM
Aş fi preferat grupa cu Grecia cap de serie, dar şi asta putea fi mai grea. Cu Feroe, Austria şi Lituania probabil nu ar trebui să fie probleme, toate trei au scăzut în ultimii ani (primele două chiar foarte mult). Sârbii, în schimb, au arătat promiţător cât i-am văzut în ultima campanie de calificare şi chiar dacă au eşuat vor fi probabil un adversar dificil, dar în faţa căruia suntem favoriţi, echipa a fost şi întinerită de la Campionatul Mondial încoace. Franţa bineînţeles că e Franţa şi dispune de mult talent, dar cu siguranţă nu e imposibil de bătut pentru naţionala noastră, de văzut însă dacă vor rămâne cu Domenech după Euro.

Nu cred că va fi uşor, dar în mod normal prindem barajul sau mai mult.

andrei_fcmbacau
26-11-2007, 02:21 AM
vom scapa de Thuram si Makelele care se retrag dupa Euro si din cate am vazut serbia are jucatorii care joaca la echipe mari de exemplu Vidici la Manchester

stephen
26-11-2007, 10:23 AM
Nu mi se pare o grupa exagerat de grea. Mi se pare destul de asemanatoare cu asta de la Euro.Avem adversarul puternic Franta,cum a fost Olanda...avem adversarul de aceeasi valoare cu noi, Serbia,cum a fost Bulgaria...si ceva adversari sub noi valoric,dar care ar putea pune probleme...Austria,Lituania,un fel de Slovenia ,Albania sau Belarus.Daca jucam ca pentru Euro,nu vad de ce sa nu ne calificam.

Sper sa joace cu Franta la Constanta :coco:

sdc
26-11-2007, 12:00 PM
la prima vedere grupa noastra pare cea mai grea,iar cea mai usoara mi se pare grupa B

eLiTe
26-11-2007, 12:03 PM
Grupa mai grea decat la preliminarii EURO

DFA1
27-11-2007, 10:06 PM
Nu mi se pare o grupa exagerat de grea. Mi se pare destul de asemanatoare cu asta de la Euro.Avem adversarul puternic Franta,cum a fost Olanda...avem adversarul de aceeasi valoare cu noi, Serbia,cum a fost Bulgaria...si ceva adversari sub noi valoric,dar care ar putea pune probleme...Austria,Lituania,un fel de Slovenia ,Albania sau Belarus.Daca jucam ca pentru Euro,nu vad de ce sa nu ne calificam.

Sper sa joace cu Franta la Constanta :coco:
adevar graiesti :)
Ne calificam de pe primul loc, Hai ceau v-am pupat pe portofel :P

eLiTe
28-11-2007, 10:56 AM
Eu spun ca nu avem grupa grea.Austira,Feroe si Lituania sunt clar de depasit, iar Serbia in afara de vreo 3-4 jucatori mai acceptabili nu sunt cine stie ce mai ales ca au ratat calificarea la EURO.

M.I.L.32
28-11-2007, 04:01 PM
Eu spun ca nu avem grupa grea.Austira,Feroe si Lituania sunt clar de depasit, iar Serbia in afara de vreo 3-4 jucatori mai acceptabili nu sunt cine stie ce mai ales ca au ratat calificarea la EURO.

Asta vom vedea cand se vor disputa meciurile. Nici Armenia nu era o echpa care sa puna probleme Romaniei acum ceva vreme, dar a reusit sa faca un 1-1... mai sunt si alte exemple.

eLiTe
28-11-2007, 07:36 PM
Nu intodeauna echipele mari/favorite castiga.

John_Terry
29-11-2007, 06:46 AM
Avem o grupa destul de grea. Am cazut tocmai cu Franta si Serbia.

sdc
29-11-2007, 08:07 AM
vorba lui Corleone,daca e sa cazi macar sa cazi de pe un elefant nu de pe un magar

champion
08-12-2007, 11:51 PM
http://blogsport.ro/niculescu/2007/12/08/s...riilor-cm-2010/

Program preliminarii, CM2010
În 2008
6 septembrie: Austria – Franţa, ROMÂNIA – Lituania şi Serbia – Insulele Feroe
10 septembrie: Insulele Feroe – ROMÂNIA, Franţa – Serbia şi Lituania – Austria
11 octombrie: ROMÂNIA – Franta, Serbia – Lituania şi Insulele Feroe – Austria
15 octombrie: Austria – Serbia şi Lituania – Insulele Feroe

În 2009
28 martie: ROMÂNIA – Serbia şi Lituania – Franţa
1 aprilie: Franţa – Lituania şi Austria – ROMÂNIA
6 iunie: Lituania – ROMÂNIA şi Serbia – Austria
10 iunie: Insulele Feroe – Serbia
19 august: Insulele Feroe – Franţa
5 septembrie: Franta – ROMÂNIA şi Austria – Insulele Feroe
9 septembrie: ROMÂNIA – Austria, Serbia – Franţa şi Insulele Feroe – Lituania
10 octombrie: Serbia- ROMÂNIA, Austria – Lituania şi Franţa – Insulele Feroe
14 octombrie: Franţa – Austria, Lituania – Serbia şi ROMÂNIA – Insulele Feroe

Ce ziceti?

boggy
09-12-2007, 10:40 AM
au mers bine negocierile si din punctul de vedere al organizarii meciurilor ne putem considera multumiti

xdevil
14-08-2008, 08:32 PM
N-am stiut unde sa scriu, asa ca scriu aici.
Se pare ca e oficial, FIFA a dat dreptate echipei Chelsea in cazul Chelsea vs Mutu, iar Adi trebuie sa plateasca daune de 17,5 milioane de euro. Daca chiar e adevarat si decizia ramane in picioare si in urma apelului & shit, cred ca vom asista la declinul lui Mutu si implicit, cred eu, al echipei nationale :(.

sisu_stelistul
15-08-2008, 09:38 AM
Din cate am inteles, mai este Tribunalul de la Laussane, eu sper sa intoarca decizia, totusi, nu el a vrut sa plece, ei l-au dat afara.

Saint
15-08-2008, 10:59 AM
Problema e ca cei de la Chelsea l-au acuzat ca a stricat imaginea clubului.

@lyn
15-08-2008, 11:13 AM
Sunt doar prostii ceea ce au spus cei de al Chelsea. Ei vor doar sa-si recapete banii pierduti de pe urma lui Mutu.

Ratonu
15-08-2008, 12:33 PM
Staţi liniştiţi că pe ăia din tribunalul de la Lausanne nu-i interesează dacă e corect sau nu, cum nu-i interesează nici pe cei de la UEFA. Interesează ca Mutu să fie pedepsit şi asta să fie un exemplu pentru fanii sportului.

sorin
17-08-2008, 04:26 PM
Din cate am inteles eu, aparatorii lui Mutu se pot folosi de anumite scapari ale regulamentului federatiei engleze de fotbal. Daca Mutu era fotbalist originar din Anglia, el nu era nevoit sa plateasca o amenda ci era doar suspendat pentru dopaj. Intr-o instanta civila lucrul asta ar conta destul de mult pentru ca se poate considera discriminare. Oricum, nu inteleg cum au calculat ei ca Chelsea a suferit pierderi de imagine in valoare de 17 milioane de euro. Imaginea unui club e un lucru relativ, care poate sa difere de la om la om, nu e o valoare care scade vertignos doar din cauza unui jucator, cum sustine Chelsea.

Omega
17-08-2008, 07:22 PM
E destul de aiurea. Eu nu înţeleg cum cere Chelsea atâţia bani când ei l-au dat şi afară, lucru care nu s-a mai întâmplat într-un caz de dopping. În general, jucătorul îşi ispăşea pedeapsa şi se întorcea să joace la club. În orice caz suma cerută de Chelsea este absurdă. Ăştia cer banii cu care l-au cumpărat de la Parma (15,8 mil lire sterline) + încă alte milioane ca să fie sumă rotundă ? Văzusem la alte ştiri că şi Juventus s-ar putea să plătească, dar nu înţeleg exact motivul şi nici nu ştiu dacă va fi aşa. Mutu nici măcar nu are toată averea estimata în apropiere de 17 mil €, o să rămână sapă de lemn sau ce?

sorin
19-08-2008, 11:59 AM
Mutu o tine din belea in belea. Am vazut ca s-a accidentat la antrenamentul de dimineata si va lipsi la meciul de maine, unde si asa aveam cativa titulari indisponibli. Sper sa fie refacut pana la primul meci din preliminarii.

kl@udiu
19-08-2008, 06:03 PM
Atunci e grav...desi nu e bine sa spui ca Romania depinde de Mutu,dar eu asa cred

gianni
01-09-2008, 01:57 PM
Din cate se pare Mutu o sa rateze ambele meciuri, atat pe cel cu Lituania, cat si pe cel cu Insulele Feroe. Sincer. acestea nu sunt echipe de speriat, doar ca trebuie sa gasim prin campionatul nostru niste atacanti in forma. Vad ca Marius Nicolae a marcat sambata in meciul lui Dinamo cu "U" Craiova. Ar fi o solutie!
In afara lui Mutu mai absenteaza Rat si Chivu. Ah, din cate am inteles eu si Marica are ceva probleme medicale.
Pe cine o sa contam in atac?

M.I.L.32
01-09-2008, 02:42 PM
Marius Nicolae , Gabriel Paraschiv , Costea... alte solutii nu prea vad pentru Piturca.

gianni
01-09-2008, 02:47 PM
Marius Nicolae, da, cu siguranta. Paraschiv a demonstrat la inceputul campionatului ca este in mare forma, dar, la un meci cat de cat oficial, cel cu Letonia, nu prea a fost in forma. Probabil pentru ca a fost meciul de debut.
Costea, de la Craiova nu traverseaza o perioada prea fasta, fiind contestat chiar de proprii fani.probabil ca Piturca o sa gaseasca cea m ai buna solutie. Mai ales ca avem nevoie de start cat mai bun, de toate cele 6 puncte puse in joc si de cat mai multe goluri, astfel incat sa abordam partida cu Franta cu moralul la maximum.

Dacy
01-09-2008, 02:53 PM
nu cred ca romania se califica

gianni
01-09-2008, 03:09 PM
Eu cred ca avem sanse foarte mari daca obtinem maximum de puncte din primele trei infruntari. Franta nu mai este atat de puternica.

andrei_fcmbacau
01-09-2008, 05:07 PM
in sfarsit dispare "marele jucator" Mutu un pic de la nationala ^_^

Ratonu
01-09-2008, 05:12 PM
Nu ştiu dacă e aşa bine, în mod normal naţionala ar trebui să se descurce în meciuri cu alde Lituania şi fără Împăratul Alb, dar nu prea avem jucători care să stea bine cu moralul şi românilor le place, în general, să depindă de cineva sau să creadă că depind de cineva.

Mă aştept ca Nicolae Dică să fie "liderul" în aceste două meciuri.

gianni
01-09-2008, 05:17 PM
Dica a evoluat destul de sters in primul meci oficial al Cataniei. Adica a fost la fel de lent!
Dica este un jucator de creatie, noua ne trebuie unul care s-o bage-n ate!

Ratonu
01-09-2008, 05:26 PM
Dică E lent, dar nu ştiu cum a jucat şi prefer să nu mă iau după presa din Italia. Oricum, nu au ăia campionat în care să se joace mult mai rapid decât la noi, de frumuseţe a jocului nu mai vorbesc.

P.S. Nici Mutu nu e tocmai vârf, iar Dică are un şut aproape la fel de bun şi stă mai bine la execuţiile de fineţe... şi are cam un gol la trei meciuri în carieră, din câte îmi aduc aminte.

Hobbit
01-09-2008, 06:20 PM
Am o mica idee. Haideti sa punem fiecare formatia care ar fi cea mai buna dupa noi :)

Eu as incerca cu un 4 - 1 - 3 - 2:

Lobont (C)

Rat - Tamas - Chivu - Contra

Radoi

Cocis Dica Cristea

Marica Mutu

Cristea cel de de la Dinamo (mijlocasul) nu cel care a fost sezonul trecut la Poli Iasi.

Omega
01-09-2008, 08:00 PM
Au mai fost topicuri pentru aşa ceva Hobbit şi cred că s-ar instaura haosul dacă toţi ar posta echipa.

Naşpa că nu joacă Mutu în meciurile astea precum şi ceilalti jucători importanţi care lipsesc. Mi-e să n-o păţim ca atunci cu Armenia, când alea 2 puncte ne-au costat calificarea.

Ratonu
01-09-2008, 09:57 PM
Nu ne-au costat nimic, pentru că ne băteau cehii dacă băteam Armenia.

Mi se pare totuşi inacceptabil să nu baţi o echipă ca Lituania (sau Armenia), chiar şi cu jucătorii U-21, tu fiind România.

Omega
01-09-2008, 10:02 PM
De unde ştii că ne băteau cehii ? România şi-a jucat la Constanţa ultima carte şi cehii ştiau că încă mai aveam şanse să le luăm locul. Sunt profesionişti, nu au zis : "hai dă-i dracu că nu ne mai prind."

pikciu
01-09-2008, 10:46 PM
Avem o echipă slăbuţă, din păcate. Nu avem ce selecţiona din afară, altădată veneau jucători de la echipe bune din campionate puternice, acum vin de la Siena, Lokomotiv Moscova sau Catania. Ca o comparaţie, în `98 veneau jucători de la: Chelsea, Espanyol Barcelona, Galatasaray, FC Köln, Coventry City, Valencia, PSV Eindhoven, Anderlecht, Real Sociedad etc, echipe bune în perioada aia. Acum, ar fi Chivu, Mutu, Săpunaru (să zicem) şi cam atât.

Va fi greu cu Lituania.

Hobbit
02-09-2008, 08:55 AM
Da , pikciu are dreptate... Singurii jucatori care joaca la echipe bunicele sunt:

Chivu - Internationale Milano
Sapunaru - F.C. Porto
Marica - VfB Stuttgart
Rat - Şahtior Doneţk (care deja... e sub echipele tari)
Mutu - Fiorentina (iarasi... sub echipele tari)

Dar Dica - Catania? Codrea - Sienna?

Si cel mai important... ROMANIA NU ARE ATACANTI!!!

Daniel Niculae a facut un caca la European , Marius Niculae la fel , iar Mutu... Nu mai zic nimic.

Off Topic (or not) :

Nu stiu daca ati observat insa Mutu este cu adevaratul sau element (adica joaca extraordinar de bine la echipa sa de club) atunci cand este cel mai tare din echipa... cu alte cuvinte , cand el e vedeta. Acum sincer sa fiu... Imi pare bine ca a ramas la Fiorentina si nu a plecat la Roma... Roma are vedetele sale deja... Totti , Cinciho , Perotta , De Rossi si chiar si Riise.

Varaloi
02-09-2008, 09:14 AM
Da , pikciu are dreptate... Singurii jucatori care joaca la echipe bunicele sunt:

Chivu - Internationale Milano
Sapunaru - F.C. Porto
Marica - VfB Stuttgart
Rat - Şahtior Doneţk (care deja... e sub echipele tari)
Mutu - Fiorentina (iarasi... sub echipele tari)

Dar Dica - Catania? Codrea - Sienna?

Si cel mai important... ROMANIA NU ARE ATACANTI!!!

Daniel Niculae a facut un caca la European , Marius Niculae la fel , iar Mutu... Nu mai zic nimic.

Off Topic (or not) :

Nu stiu daca ati observat insa Mutu este cu adevaratul sau element (adica joaca extraordinar de bine la echipa sa de club) atunci cand este cel mai tare din echipa... cu alte cuvinte , cand el e vedeta. Acum sincer sa fiu... Imi pare bine ca a ramas la Fiorentina si nu a plecat la Roma... Roma are vedetele sale deja... Totti , Cinciho , Perotta , De Rossi si chiar si Riise.

Ai dreptate, asa se explica de ce la Chelsea si la Juventus nu prea a confirmat. Dar si Fiorentina are vedetele ei, plus ca e o echipa practic egala Romei, fiind in grupele CL. Cat despre atacanti, sa stii ca s-ar putea ca Daniel Niculae sa nu fie chiar asa de iesit din forma, pentru ca la Auxerre a inceput sa joace din ce in ce mai bine. Totusi, cred ca cel mai bine pentru el ar fi sa plece de la Auxerre, ori in tara, ori in strainatate, pentru ca e prea mica echipa. Dica, la fel...desi Dica nu stiu daca s-ar putea adapta intr-o echipa unde ar putea fi tinut pe banca. E prea obisnuit cu rolul de vedeta. Marius Niculae e depasit...Iar Mutu ar face bine sa ignore cazul cu banii si sa se concentreze la joc (din pacate, de fiecare data cand Romania are nevoie de el, are un necaz, fie familiar, fie personal).

gianni
02-09-2008, 09:28 AM
Daca un jucator este bun, nu conteaza de unde vine. Problema noastra este baza de selectie, care este destul de restransa. Daca am ajuns sa-l convocam pe Aliuta?
Bine, nici valoarea adversarilor nu este de speriat!

Varaloi
02-09-2008, 10:13 AM
Daca un jucator este bun, nu conteaza de unde vine. Problema noastra este baza de selectie, care este destul de restransa. Daca am ajuns sa-l convocam pe Aliuta?
Bine, nici valoarea adversarilor nu este de speriat!

Lituania ar putea sa ne puna probleme daca nu suntem concentrati si ii subestimam. Cat despre Insulele Feroe, aici si cu echipa U15 cred ca ii batem fara probleme. Cred ca in cel mai rau caz vom face 4 puncte din primele 2 meciuri.

PS: Apropo, la preliminiariile Mondialului, al doilea loc merge la baraj sau se califica direct? (tampit, stiu)

gianni
02-09-2008, 10:14 AM
Numai primul loc asigura calificarea directa.

Hobbit
02-09-2008, 10:35 AM
Nu o lua asa de in gluma treaba...
Nu exagera... Eu joc fotbal la Politehnica Iasi , la juniori si anul trecut am fost convocat la nationala U15. Domnul Manole (antrenorul nostru) m-a lasat sa ma duc doar la 2 meciuri... La unul cu Franta (in care am batut cu 2 - 1) , si unul cu Portugalia (in care am luat bataie cu 8 - 1).
Pentru acel 2 - 1 numai eu stiu cum mi-am dat duhul pe teren ...
Nu e bine sa ne subestimam adversarii asa.
La un campionat modial (cred ca cel de prin '98 sau '94 , mai curand '94 (cel din america) ) am picat intr-o grupa tare de tot. Singura echipa slaba era Ghana. Am batut toate echipele grele... insa am luat bataie cu 4 - 1 de la Ghana.

Deci adversarii nu trebuie sa fie subestimati.

alex_r
02-09-2008, 12:27 PM
La un campionat modial (cred ca cel de prin '98 sau '94 , mai curand '94 (cel din america) ) am picat intr-o grupa tare de tot. Singura echipa slaba era Ghana. Am batut toate echipele grele... insa am luat bataie cu 4 - 1 de la Ghana.

Deci adversarii nu trebuie sa fie subestimati.

La ce sport a fost mondialul asta? Ca noi nu am picat cu Ghana deloc a mondiale...

La fotbal masculin, in 94 am fost cu Columbia (3-1), USA(1-0) si Elvetia (1-4)
In 98, in Franta am picat cu Columbia din nou (1-0), Anglia (2-1) si Tunisia (1-1)

M.I.L.32
02-09-2008, 02:51 PM
Cameroon 2 – 1 Romania : Ialia '90 Acesta e ? Cred ca vom ajunge cel putin pe locul 2 , dar depinde foarte mult de felul in care vom aborda meciurile... sa speram ca vom reusi sa ne calificam.

Hobbit
02-09-2008, 04:00 PM
asa.. cameroon , ghana... tot pe acolo :))

gianni
02-09-2008, 04:07 PM
Nu cred ca vom avea probleme in meciul cu Feroe. In mod normal nici cu Lituania n-ar trebui sa avem probleme, dar sunt in crestere valorica si sunt ambitiosi. Sa ne amintim de amicalul cu Rusia, pe care am batut-o cu 3-0. Rusii au jucat semifinalele Campionatului European, pe cand noi am venit acasa.
Ar trebui sa fie o mare problema daca tot vom continua sa credem ca depindem de Mutu, Lobont si Chivu. O nationala buna nu sta doar in cativa jucatori. Da, sunt de acord ca ei cantaresc destul de mult in economia jocului, dar se poate si fara ei. Sau macar ar trebui sa se poata!

@lyn
02-09-2008, 06:18 PM
Dupa primele 2 meciuri trebuie sa avem 6 puncte, daca nu ,e asa cum a spus Nesu: "ar fi un dezastru". Cred ca vom avea 2 victorii. Cu Feroe va fi una facila, iar cu Lituania daca marcam repede va fi la fel.

Hobbit
02-09-2008, 07:46 PM
hei gianni... fii serios... amicalele nu sunt tot una cu meciurile ca lumea... adica plm... daca o luam asa suntem campioni europeni... ca de si pe spanioli i-am batut cu 1 - 0 in ultimul amical...

Varaloi
03-09-2008, 08:26 AM
hei gianni... fii serios... amicalele nu sunt tot una cu meciurile ca lumea... adica plm... daca o luam asa suntem campioni europeni... ca de si pe spanioli i-am batut cu 1 - 0 in ultimul amical...

Chiar exista o irarhie care stabileste, pe baza unui sistem gen apararea titlului la box, o campioana europeana neoficiala. Deci, Spania fiind campioana europeana, noi batand-o i-am luat titlul, dar problema este ca atunci cand am batut-o nu era campioana europeana :P

On-Topic: La cum arata lotul, cred ca cu Lituania ar trebui sa marcam repede ca sa stam linistiti. Spun asta datorita faptului ca nu-l avem pe Mutu, care mai putea da gol in ultimele minute daca era nevoie (exemplu: golul din lovitura libera impotriva Macedoniei, la 1-1).

Ditz
03-09-2008, 06:07 PM
Daca si cu Lituania si Feroe ne chinuim cum ne`am chinuit cu Letonia...n`avem nicio treaba cu modialul..mai bine sa ramanem acasa decat sa ne facem de rusine.

gianni
04-09-2008, 02:33 PM
Daca nici pe astia nu-i batem, atunci degeaba suntem printre primele 15 in lume. Macar de la nationala sa avem pretentii.

Varaloi
06-09-2008, 08:45 PM
Se pare ca febletea noastra de nationala este condusa de Lituania dupa un sut de toata frumusetea al unui lituanian. Eu deja am dat pe Sport.ro, ca joaca Austria cu Franta.

yahoo
06-09-2008, 08:52 PM
Fara Mutu suntem morti la creatie. N-are cine sa filtreze baloanele. Slab rau de tot.

Omega
06-09-2008, 08:59 PM
Suntem de cacao. Lituanienii sunt mai slabi ca noi, doar ca ceva mai norocoşi cu golul ăla. Când cel mai bun jucător al nostru a fost Lobonţ nu ştiu ce pretenţii să avem, în fine. DU-TE DICĂ!!!!!!!11111111

Varaloi
06-09-2008, 09:30 PM
2-0. Ma duc sa ma sinucid :o

yahoo
06-09-2008, 09:35 PM
HAHAHAHA ma cac pe mine de ras ce a ajuns nationala fara Mutu, Chivu, Banel etc. Genial coae, realmente genial, cum sa te bata Lituania xD
Bine macar ca nu suntem singurii care pierdem cu 2-0 =))

Omega
06-09-2008, 09:39 PM
Nu mă mai uit. Mor de draci. Nişte terminaţi, tactică 0. A băgat nişte jucători TOTAL NEPOTRIVIŢI pentru situaţia dată aka nişte expiraţi şi rataţii ăia ne-au dat 2 goluri şcoală, norocoase sau nu nici nu mai contează. Ne ducem la fund. pa.

Kelly
06-09-2008, 09:41 PM
Minutul 80. Romania 0 - 2 Lituania.

EPIC FAIL !

Ad1
06-09-2008, 09:53 PM
3-0 ,se joaca lituanieni astia cu noi cum vor.

leut
06-09-2008, 09:54 PM
Si da...Romania e in cadere.Nu vom mai putea juca oare vreodata ce am facut cu Olanda in singurul meci ce mi-a placut in ultimii 2 ani la Romania.Chiar daca am dat gol din off-side am jucat.Acum 0-3 cu o echipa slabuta care nu a jucat bine aproape deloc dar romania a fost o CATASTROFA.Felicitari Lituania si sper ca veti juca in continuare cu pasiune si dupa ce la Viena e 2-0 as fi foarte bucuros ca Austria si Lituania sa se califice la WC 2010.HAI AUSTRIA SI LITUANIA!

Kelly
06-09-2008, 09:56 PM
Unde esti tu Dani Coman sa scoti petarda asta din poarta Romaniei ? pur si simplu nu il suport pe Slobont. :eek: (Desii sunt fan Steaua, Dani Coman e cu 3 clase peste Slobont).

Piturca sa se duca in spirt cu tactica lui si cu schimbariile lui. Cum sa schimbi la 1-0 pe Radoi cu Lazar? Las-o dracu.

EUROmania2008
06-09-2008, 09:59 PM
astept demisia federatiei nu a antrenorului. pacat ca suporterii din cluj au huiduit jucatorii

Kelly
06-09-2008, 10:02 PM
Astept demisia federatiei, antrenorului si astept ca unii jucatori sa se lase de fotbal.

Si mai astept ca meciurile sa revina in Ghencea.

De ce pacat ca i-au huiduit ? sa zica mersi ca n-au primit un bolovan in capul pe care nu il au.

Ratonu
06-09-2008, 10:05 PM
Afară cu Piţurcă! Şi cu Naşu & co. dacă se poate.

Fraza care descrie cel mai bine acest meci pentru mine e "Ce pana mea?". Meci pierdut 70% de Piţurcă, care pur şi simplu n-a ştiut cum să joace, a fost penibil cu Guriţă aripă ofensivă în prima repriză, cu Săpunaru pe benzi, cu Daniel Niculae, n-a ştiut cum să atace cu o echipă care se închide bine pentru posibilităţile ei, însă aceste posibilităţi fiind absolut reduse. Bineînţeles că restul din vină revine jucătorilor, dintre care doar unul a fost în stare să gândească - se ştie cine.

Asta e, avem o naţională de proşti şi nesimţiţi condusă de proşti şi nesimţiţi.

P.S. Public OK, mai puţin la partea cu Timişoara... Să ne aşteptăm să nu se mai joace nici la Cluj?

Kelly
06-09-2008, 10:09 PM
Nationala ar trebuii sa revina in Ghencea, nu sa o tot mute dintr-o parte in alta, meciul cu Franta il jucam la Jilava in curtea inchisorii ?

stefan
06-09-2008, 10:13 PM
Avem un campionat de cacat, corupt si plin de nulitati. Petarde gen Daniel Niculae, Dica, Tamas, Marius Niculae, Marica si alti idioti au jucat bine la noi pentru ca au jucat la Steaua sau Dinamo si celelalte echipe nu prea le stateau in cale, au plecat in campionate puternice din strainatate unde au frecat banda de rezerve si s-au intors sau au plecat in campionate de cacat unde mai prind primul 11. Nationala sta doar in Mutu si Chivu, sa nu mai aud de ratatii de la Steaua care au facut un meci bun acum vreo 2 ani in UCL si de atunci n-au mai jucat nimic sau de petardele de la Dinamo care pleaca pe milioane si se intorc fara contract. Valoarea lui Piturca s-a cam vazut la Euro unde a obtinut 2 puncte pentru ca Mutu a fost inspirat o secunda in 3 meciuri si pentru ca a jucat cu 7 fundasi cu Franta.

Romania in Ghencea (defapt stadionul se numeste Steaua)? De ce? E echipa nationala, nu un club de cacat. Foarte bine ca joaca la Cluj, Constanta, Timisoara, Craiova sau Piatra Neamt pentru ca nu toti isi permit sa se duca in Bucuresti sa vada nationala.

Kelly
06-09-2008, 10:16 PM
Avem un campionat de cacat, corupt si plin de nulitati. Petarde gen Daniel Niculae, Dica, Tamas, Marius Niculae, Marica si alti idioti au jucat bine la noi pentru ca au jucat la Steaua sau Dinamo si celelalte echipe nu prea le stateau in cale, au plecat in campionate puternice din strainatate unde au frecat banda de rezerve si s-au intors sau au plecat in campionate de cacat unde mai prind primul 11. Nationala sta doar in Mutu si Chivu, sa nu mai aud de ratatii de la Steaua care au facut un meci bun acum vreo 2 ani in UCL si de atunci n-au mai jucat nimic sau de petardele de la Dinamo care pleaca pe milioane si se intorc fara contract. Valoarea lui Piturca s-a cam vazut la Euro unde a obtinut 2 puncte pentru ca Mutu a fost inspirat o secunda in 3 meciuri si pentru ca a jucat cu 7 fundasi cu Franta.

Unde l-ai lasat pe Lobont ? si el e o petarda mare. Cel putin azi a luat 3 goluri pe care bunicul meu Dumnezeu sa il ierte, le apara.

EUROmania2008
06-09-2008, 10:20 PM
Nationala ar trebuii sa revina in Ghencea, nu sa o tot mute dintr-o parte in alta, meciul cu Franta il jucam la Jilava in curtea inchisorii ?
De ce in ghencea? sa il huiduie suporterii pe Mutu cand are capul spart in timp ce isi da viata pe teren pentru echipa?

Afară cu Piţurcă! Şi cu Naşu & co. dacă se poate.

Fraza care descrie cel mai bine acest meci pentru mine e "Ce pana mea?". Meci pierdut 70% de Piţurcă, care pur şi simplu n-a ştiut cum să joace, a fost penibil cu Guriţă aripă ofensivă în prima repriză, cu Săpunaru pe benzi, cu Daniel Niculae, n-a ştiut cum să atace cu o echipă care se închide bine pentru posibilităţile ei, însă aceste posibilităţi fiind absolut reduse. Bineînţeles că restul din vină revine jucătorilor, dintre care doar unul a fost în stare să gândească - se ştie cine.

Asta e, avem o naţională de proşti şi nesimţiţi condusă de proşti şi nesimţiţi.

P.S. Public OK, mai puţin la partea cu Timişoara... Să ne aşteptăm să nu se mai joace nici la Cluj?

aceasi jucatori au jucat si cu olanda in preliminariile EURO si unii din ei au jucat si impotriva unor echipe de renume in europa care emiteau pretentii in batrana noasta europa

Nu am inteles foarte bine ce e cu Timisoara un ultimile zile dar tot ce pot sa spun e ca "Marii judecatori ai europei" nu stiu daca s-au gandit ca dupa zambon ala ar trebui sa renunte la culori si Fiorentina si cine stie ce alte echipe din europa

in mare cam acelasi mesaj ca cel dat lui ratonu cu o singura intrebare(fara suparare si sper fara ban sau mai stiu eu ce tip de razbunare): is buni jucatorii de la Poli Iasi?

Unde l-ai lasat pe Lobont ? si el e o petarda mare. Cel putin azi a luat 3 goluri pe care bunicul meu Dumnezeu sa il ierte, le apara.
pai pune-l in poarta la primele 2 goluri pe bunica-tu sau pe cine dracu vrei tu sa pui. Golul trei apartine in mare parte lui lobont, GOOOOOOL pe coltul scurt

kata_to
06-09-2008, 10:21 PM
La primul sut nu avea ce sa faca.Daniel Niculae mi s-a parut cel mai slab jucator,si
nu e prima oara.
S-a vazut cat de buni suntem fara Mutu si Chivu...

EUROmania2008
06-09-2008, 10:28 PM
noroc ca nu suntem singurii penibili, mai e si franta si italia minutul 86 si spania

Later edit: italia ne-a parasit din punct de vedere al rezultatului, dar ca joc.....

Kelly
06-09-2008, 10:31 PM
Nu avea ce sa faca? nu-l mai apara pe Lobont doar pentru ca esti dinamovist.

La primul gol, in primul rand nu ai voie sa iei gol dinafara careului. Orice sut din afara careului care e gol, e golul portarului. Mai ales cand iei gol de la 30 de metrii in vinclu cand ai timp sa vezi mingea si sa te pregatesti. Daca nu a vazut Lobont mingea, iarasi e vina lui, asta inseamna pozitionare incorecta.

De ce sa revina in Ghencea? pentru ca acolo este cea mai frumoasa galerie, pentru ca acolo au obtinut cele mai mari performante. D-aia.

Si stefan, de ce sa joace la Cluj, Timisoara, Ceahlaul ? alea nu sunt echipe de cacat? :lol:

kata_to
06-09-2008, 10:32 PM
Si Serbia a castigat greu in Isle Feroe,doar 1-0.
Ma asteptam la 4/5-0:))
La mondial merg Lituania si Austria:))

mihaip08
Ba nene nici daca jucam noi astia de pe forum nu greseam atatea pase ca ''jucatorii'' aia "valorosi".Trebuie ca Sandu si Piturca sa plece.Piturca nu aduce jucatorii la nationala pe valoare,ci ii aduce p-aia cu care e el prieten si care nu comenteaza la deciziile lui.Macar ne consolam ca e 3-1 pt. Austria cu Franta.

Ratonu
aceasi jucatori au jucat si cu olanda in preliminariile EURO si unii din ei au jucat si impotriva unor echipe de renume in europa care emiteau pretentii in batrana noasta europa

Jucătorii trebuie să înveţe că se poate şi fără Mutu şi Chivu la naţională. Bine, astăzi nu ştiu dacă se putea la cum i-a folosit Piţurcă pe unii (sau pe mai mulţi), dar atitudinea a lăsat oricum de dorit. Dică parcă a fost singurul cu capul unde trebuia, dar nici el n-a făcut mare lucru până la urmă.

Cât despre Lobonţ, că văd că se comentează aiurea, a fost bun, nu ştiu cine ar fi apărat primele două goluri şi chiar şi la al treilea gol e mai degrabă vina apărării, şutul a fost sus şi nu prea ai ce să faci în astfel de situaţii.

kata_to
06-09-2008, 10:35 PM
Eu nu inteleg de ce Piturca foloseste ca mijlocasi de banda atacanti:|
Meciul nu a fost pierdut de Lobont.Lituanianul ala nu trebuia sa aiba timp
sa-si aseze mingea la primul gol, asa bine si sa traga fara nici un fel de incomodare din partea
fundasilor.

stefan
06-09-2008, 10:36 PM
in mare cam acelasi mesaj ca cel dat lui ratonu cu o singura intrebare(fara suparare si sper fara ban sau mai stiu eu ce tip de razbunare): is buni jucatorii de la Poli Iasi?

Gigi, am spus eu ceva de Iasi? Am zis sa joace nationala la Iasi? Am facut scandal sa-l ia Piti pe Balba la nationala sa se impiedice de minge? Am postat eu ceva de Poli Iasi pe forum de cand am intrat in iulie pana acum? Daca n-am spus, nu mai comenta tu aiurea.

mihaip08
06-09-2008, 10:36 PM
Jucătorii trebuie să înveţe că se poate şi fără Mutu şi Chivu la naţională. Bine, astăzi nu ştiu dacă se putea la cum i-a folosit Piţurcă pe unii (sau pe mai mulţi), dar atitudinea a lăsat oricum de dorit. Dică parcă a fost singurul cu capul unde trebuia, dar nici el n-a făcut mare lucru până la urmă.

Cât despre Lobonţ, că văd că se comentează aiurea, a fost bun, chiar şi la al treilea gol e mai degrabă vina apărării, şutul a fost sus şi nu prea ai ce să faci în astfel de situaţii.
Pai normal ca oamenii ce au zis "Las' ca mergem si ii rupem p-aia,le dam 2,3-0 si dupaia mergem la o berica.Zici ca ua venit in vacanta nu la meci oficial.Stiti ca dimineata au aruncat cu pietre dupa ziaristi,ca ii intrerupeau din distractie domne.Rusine sa le fie.

stefan
06-09-2008, 10:42 PM
Si stefan, de ce sa joace la Cluj, Timisoara, Ceahlaul ? alea nu sunt echipe de cacat? :lol:

Mda, hai ca nu prea stii ce vrei. Tu ai spus sa se mute nationala pe stadionul Stelei. Nu vad de ce ar trebui sa faca asta pentru ca nationala nu e o echipa de cacat cu 20.000 de suporteri (cand joaca bine) sa joace numai in Bucuresti pe acelasi stadion si cat timp nu avem un stadion doar al echipei nationale e bine ca se plimba prin tara, asa au mai multi ocazia sa ajunga la meciuri. Echipa nationala nu trebuie sa fie legata doar de un anumit club, deja avem un antrenor care a jucat si antrenat la Steaua si majoritatea jucatorilor convocati sunt in general de la Steaua, daca ar mai juca doar pe stadionul lor deja n-ar mai fi echipa nationala.

EUROmania2008
06-09-2008, 10:45 PM
Gigi, am spus eu ceva de Iasi? Am zis sa joace nationala la Iasi? Am facut scandal sa-l ia Piti pe Balba la nationala sa se impiedice de minge? Am postat eu ceva de Poli Iasi pe forum de cand am intrat in iulie pana acum? Daca n-am spus, nu mai comenta tu aiurea.

nu dar cand spui ca niciun jucator din Liga 1 nu e bun in nationala ce replica puteam sa dau? am spus ca poate ai vazut vreun jucator de valoare pentru nationala la Iasi si nu stim noi si mai ales Piti

Kelly
06-09-2008, 10:46 PM
Aha deci urmeaza sa spui ca acum jucatorii de la Steaua sunt niste petarde nu ? what's the point ? Lasa ca or fi Tamas, Lobont, Marius Niculae de la Dinamo jucatori de mare clasa. ^^

mihaip08
06-09-2008, 10:47 PM
nu dar cand spui ca niciun jucator din Liga 1 nu e bun in nationala ce replica puteam sa dau? am spus ca poate ai vazut vreun jucator de valoare pentru nationala la Iasi si nu stim noi si mai ales Piti

Pai nu joaca la Iasi ca le ie frica sa nu se stinga nocturna si sa pierdem la masa verde.

kata_to
06-09-2008, 10:47 PM
Chestia e ca au jucat toti slab,doar ca stelisti i vad pe jucatorii dinamovisti
si invers.

EUROmania2008
06-09-2008, 10:52 PM
nu e vorba de asta, si eu sunt stelist si spun in gura mare nationala a jucat foarte slab de la femeia de servici care a spalat un vestiare pana la portarul de rezerva, insa deranjeaza cand se aud niste critici la adresa unor jucatori care au batut olanda sau au jucat in UEFA sau CL foarte bine si acum cand trec printr-o pasa proasta (si eu am multe destea si in curand cred ca ajung si eu in nationala) si ii facem de ras. ar trebui sa asteptam urmatorul meci si sa isi ceara scuze pe teren la suporterii care au dat banii pe bilete si noua care am consumat bani pe curent in loc sa vedem un film misto pe calculator

stefan
06-09-2008, 10:52 PM

Stiai ca nu e lege care ne obliga sa avem jucatori buni la nationala? Am avut inainte de 89 cand fotbalul nu prea se juca pe bani, au mai jucat inca vreo 11 ani si de atunci n-am mai avut fotbalisti buni, e simplu. Prin mesajul meu am vrut sa scot in evidenta faptul ca avem totusi un campionat slab, nu ca selectia e facuta gresit.

Ratonu
06-09-2008, 10:53 PM
Au fost slabi şi steliştii, Rădoi a greşit ceva în prima repriză vrând să facă prea multe, iar Goian a sărit de câteva ori pe lângă minge... Cam în nota echipei.

Acum, băieţii trebuie să se concentreze să dea gol cu Feroe şi să nu dea vina pe ceaţă dacă nu o fac.

EUROmania2008
06-09-2008, 10:54 PM
Stiai ca nu e lege care ne obliga sa avem jucatori buni la nationala? Am avut inainte de 89 cand fotbalul nu prea se juca pe bani, au mai jucat inca vreo 11 ani si de atunci n-am mai avut fotbalisti buni, e simplu. Prin mesajul meu am vrut sa scot in evidenta faptul ca avem totusi un campionat slab, nu ca selectia e facuta gresit.

despre valoarea campionatului sunt complet de acord cu tine si asta o sa se vada iar anul asta in UEFA si CL

kata_to
06-09-2008, 10:54 PM
Sa bata la vreo 5-6 goluri diferenta sa mai spele din rusine.

EUROmania2008
06-09-2008, 10:55 PM
Au fost slabi şi steliştii, Rădoi a greşit ceva în prima repriză vrând să facă prea multe, iar Goian a sărit de câteva ori pe lângă minge... Cam în nota echipei.

Acum, băieţii trebuie să se concentreze să dea gol cu Feroe şi să nu dea vina pe ceaţă dacă nu o fac.

sa nu dea lobi vina pe ceata la golurile de azi :D

mihaip08
06-09-2008, 10:58 PM

Nu ca de data asta dau vina pe marea care ii inconjoara(o sa joace in Ins.Feroe),o sa zica ca au rau de mare si daia nu joaca bine.

kata_to
06-09-2008, 11:00 PM
Aolo uitati-va pe Telesport cum i cere demisia Horia Iovanovici lui Piturca:))
Cred ca o sa-si dea demisia...
Voi pe cine vedeti ca nou Selectioner??Mie Andone mi se pare ce-a mai bunsa solutie.

mihaip08
06-09-2008, 11:06 PM
Nu prind telesport(ca na ai gsptv n-ai telesport,aitelesport n-ai gsptv).
Cel mai potrivit desi nu cred ca vine mi se pare Mircea Lucescu.

Kelly
06-09-2008, 11:07 PM
Aolo uitati-va pe Telesport cum i cere demisia Horia Iovanovici lui Piturca:))
Cred ca o sa-si dea demisia...
Voi pe cine vedeti ca nou Selectioner??Mie Andone mi se pare ce-a mai bunsa solutie.

Andone ? de unde l-ai scos si pe asta? asta nu are fata de CFR si are fatza de nationala ? hai ma fi serios.

mihaip08
06-09-2008, 11:13 PM
De ce nu Popa daca tot vorbim sa joace nationala la Iasi.:rolleyes:

stefan
06-09-2008, 11:26 PM
Mda, cine a spus sa joace nationala la Iasi?

Cel mai bun inlocuitor pentru Piturca ar fi Mircea Lucescu pentru ca a antrenat multi ani echipe care au evoluat cu succes in cupele europene si nu cred ca ii poate impune cineva sa joace cu Banel Nicolita sau Marius Niculae. Daca nu, sa vina un antrenor strain.

EUROmania2008
06-09-2008, 11:27 PM
cea mai proasta alegere antrenorul strain. sincer ne facem de ras, cu atati antrenori valorosi in tara aducem straini.

Am vorbit cu tata si el spune ca lu nea Piti nu i-ar strica o pauza de vreo 2 ani apoi sa vina iar si sa faca performanta.

stefan
06-09-2008, 11:34 PM
Rusia nu s-a mai facut de ras cu un antrenor olandez. Si in tara singurul antrenor care a facut treaba buna la toate echipele e Razvan Lucescu. Si poate Grigoras si Petrescu cu toate ca ultimul a plecat cu coada intre picioare de la vreo 2 echipe.

bogdan7
06-09-2008, 11:46 PM
Rusia nu s-a mai facut de ras cu un antrenor olandez. Si in tara singurul antrenor care a facut treaba buna la toate echipele e Razvan Lucescu.

si tu crezi ca va veni cineva de valoarea acestui antrenor ? Daca va veni un strain, va veni o petarda, deoarece federatia nu va plati pt un antrenor BUN !

mihaip08
06-09-2008, 11:50 PM
Rusia nu s-a mai facut de ras cu un antrenor olandez. Si in tara singurul antrenor care a facut treaba buna la toate echipele e Razvan Lucescu.

Da,da' care e diferenta dintre noi si rusi.Lasand la o partediferenta de bani care sa invart in jurul fotbalului,este vorba de mentalitate.Ei baga zeci de milioane in jucatori,atrenori ca sa castige echipa si suporterii care vin la meci,nu ca sa ajunga in grupele UCL si sa ia 10mil de euro,cum fac altii.Becali vrea in UCL ca sa isi ia banii nu ca sa faca Steaua performanta.Faza e ca si la ei si la noi sunt mafioti in fotbal,numai ca la ei nu se cearta intre ei ca a luat unul spaga si nu ia dat si alalaltuia,ei se unesc spre sprijinul fotbalului rusesc.Dupa pararea mea pana cancerul asta din fotbalul nostru nu dispare nu o sa avem performante niciodata(cand zic cancer ma refer la Sandu,Becali etc.).Diferentele se vad clar:Rusii castiga de 2 ori in 4 ani Cupa Uefa,noi deaba reusim odata la 50 de ani sa ajungem in semifinale;ei ajung in semifinala de camp. european,noi ne balacarim intre noi ca de ce nu i-am atacat pe olandezi in ultimul meci din grupe.

mns
07-09-2008, 12:01 AM
Hai ca unii sunt amuzanti pe aici. Nu neg valoarea unor jucatori, dar azi daca Plesan, Banel si Ov. Petre nu erau accidentati, nationala era mai bogata cu inca 3 panarame. Adevarul e ca nici nu are pe cine sa cheme, dar uneori se exagereaza cu stelizarea echipei si culmea e ca ii ia fix pe jucatorii aia care sunt eterne sperante sau bufoni dovediti. Nu zic nimic de Radoi sau Goian, ci de toti ceilalti.

EUROmania2008, asta ca sa intelegi si tu. Nimeni nu a interzis folosirea culorii respective. Incearca sa intelegi asta: avem sa zicem Vodafone si tu ca om iti faci o alta firma de telefonie, o numesti tot Vodafone si folosesti culoarea rosie (chiar daca tu nu ai nici un drept asupra acestor combinatii ce formeaza un brand). Nimeni nu zice ca rosul e detinut de Vodafone si nimeni nu-l mai poate folosi, dar tu nu poti folosi o combinatie de elemente (nume, culoare, domeniu de activitate) ce formeaza deja un brand ca sa dai impresia si sa induci in eroare lumea ca tu esti de fapt acel brand.

stefan
07-09-2008, 12:05 AM
Mafiotii investesc in fotbal doar pentru a-si spala banii, le pasa rusilor de suporteri cum ii pasa lui Iancu de culorile Timisoarei. Daca Piturca ia 700.000 euro pe sezon atunci s-ar gasi si un antrenor strain mai bun care sa ia 1.000.000 euro. Dar asta dupa ce epuizam cele 3 talente din Romania.

mihaip08
07-09-2008, 12:12 AM
Mafiotii investesc in fotbal doar pentru a-si spala banii, le pasa rusilor de suporteri cum ii pasa lui Iancu de culorile Timisoarei. Daca Piturca ia 700.000 euro pe sezon atunci s-ar gasi si un antrenor strain mai bun care sa ia 1.000.000 euro. Dar asta dupa ce epuizam cele 3 talente din Romania.

Bine spus,dar cred ca sunt mai putine talente in Romania,cred ca am ajuns pe minus.Astia si cand o sa aiba 40 de ani o sa fie tot tinere sperante(ma refer la jucatori).

@lyn
07-09-2008, 01:54 AM
cel mai potrivit antrenor pentru nationala este Sabau de la Bistrita ;)

M.I.L.32
07-09-2008, 07:31 AM
O varza se echipa ... Suntem PRAF, ai nostri nu au jucat absolut nimic... Daca vom continua asa o sa stam acasa in 2010.

little_foot
07-09-2008, 10:18 AM
E sambata. Astazi joaca Romania cu Lituania. Joaca la Cluj, deci nici o sansa sa ma duc pe stadion. Lasa ca il vad la televizor. Singura problema e ca trebuie sa vad cum fac cu prietena sa nu se supere. O impac eu cumva, ii pun un horror la calculator si o sa fie prinsa 2 ore cat tine meciul.

Este ora 11.00. Imi vine o idee geniala sa pot vedea meciul si sa am si cu cine sa-l comentez. Imi sun un prieten si-l invit sa vina pe la mine cu prietena. Comandam mancare chinezeasca, scap si de aia mica sa nu ma mai bata la cap "Sunt doar unii care alearga dupa minge si nici nu primesti vreun ban pentru asta. Vezi rezultatul la sfarsit!". Pun mana pe telefon si sun. Tarrrrrrrr, tarrrrrrrrr...pana la urma raspunde. Dezamagire, nu poate veni, l-a biruit prietena (la naiba credeam ca-i place fotbalul ca doar vine cu noi joi noapte sa ne vada cum jucam, se vede ca-i promite el ceva ca sa stea 2 ore sa se uite la unii care aleara 10 metri si dupa scuipa pe marginea terenului) pleaca la Targoviste cu motorul sa manance o pizza (tot mai buna e mancarea chinezeasca).

Ora 14.00. Imi vine o alta idee ca sa obtin "biletul de voie" pentru ora 21.00. O provoc pe prietena mea la un joc de table, apoi carti si rummy. Daca pierde ma lasa sa ma uit la meci. Daca pierd o sa fiu un sclav toata viata. Joaca slab si mi se face mila. O vad ca e nervoasa. Ma las batut treptat. Isi da seama ca m-am lasat si nu e satisfacuta. Gustul victoriei e amar pentru ea. Oare sa ma mai uit la meci?:huh:

Ora 17.00. Citesc ziarele pe net. Vad ca alde' Tamas, Lobont, Radoi joaca "ratele si vanatorii" cu jurnalistii prin gradina botanica. Nu le intelege nimeni iesirile, doar o mireasa care trece pe acolo le raspunde la mitocanii cu o urare: "Sa aveti bafta asta seara!". Ma gandesc: sa vezi ca ce scandal dupa meci, vor si astia sa se pregateasca pentru CM.

Ora 20.45. A venit mancarea chinezeasca, dar parca nu as da drumul la televizor. Mai bine pun un film si ma uit doar la rezultat. Oricum o sa-i calareasca Marica (ca doar vrea sa dea golul cu numarul 1000 si nu i se pare normal sa vina un mucos ca Florin Costea sa calce in urma basinilor lui in primul 11), Lobont e zmeu in poarta, dar nici nu o sa ajunga aia pana acolo ca a zis si Piti ca atacam cu 11 jucatori (te pomenesti ca Lobont o sa joace la inchidere:huh: si la noi ultimul apara). Pacat ca nu joaca Costea, mai bine il lasa sa se antreneze cu echipa, macar Napoli le explica si niste scheme tactice.

Ora 21.36. Prietena primeste un telefon, sar repede din canapea sa dau pe net sa vad cate am marcat pana atunci.Ooops e 1-0 pentru "desculti", torpila de la 30 de metri in vinclu. E timp zic. Ii biciuieste Piti la pauza, sau poate vor doar sa ne sperie sa le arate jurnalistilor ca tot ei sunt mai tari.

Ora 23.30 Final de doua filme (An american haunting si Alone in the dark) s-a terminat si meciul pana acum. Ciudat ca nu am auzit urlete pe strada, cred ca i-am batut la limita. Dau un F5 la pagina, cand ...Romania 0-3 Lituania. Opa, zic astia de la gazete vor sa se razbune pe fotbalisti pentru peitrele de dupa-amiaza. Dau pe livescore acelasi lucru. Nu e bine. Citesc cu atentie comentariul meciului, ma uit la fazele importante ale meciului (noi am avut doar bara aia a lui Dica:confused:?), vad ca s-a strigat demisia (Piti daca pleci te rog eu sa pleci de mana cu tot FRF-ul si vedetele pe care le selectionezi meci de meci din motive doar de tine stiute), spectatorii au aplaudat golul 3 al Lituaniei, atmosfera de vacanta in lotul nostru.

La final Tamas declara dezamagit ca l-a surprins neplacut reactia spectatorilor de dupa golul 2. Daca voi va bateti joc de 23 de milioane de romani si de tricolor noi de ce sa nu huidum cativa oameni pentru care platim taxe?

Prietena nu intelege de ce stau atat de mult sa citesc, s-a terminat 3-0. Aaaaa, au luat bataie ai nostrii? Mare lucru, au fost misto filmele. O privesc stupefiat de faptul ca gandesc la fel, mai bine ca m-am uitat sa filme cu ea.

Probabil ca miercuri cand vom juca cu puternica echipa a Insulelor Feroe vom avea iar emotii ca Tamas va ramane iar in urma dupa un dribling naucitor al unui anonim, Lobont iar nu va plonja dupa vreo minge ca nu avea in plan sa apere meciurile astea doua, iar Radoi va declara iar senin: "Da nea Piti' eu am dat cu pietre dupa ei!"

Acum cativa ani cand jucau alde' Hagi, Petrescu, Popescu, Adi Ilie cu Lituania tata nu se uita la meci, era fara miza pentru el. Acum pe cei mai sus enumerati vrem sa-i alungam, ciobani cu bani ii aduc la echipa si apoi ii dau afara cu injuraturi printre masele. De ce? Pentru ca au indraznit sa promoveze jucatori tineri de perspectiva in locul celor umflati cu bani catre impresari, ca au deranjat federatia cu acuzele, ca supara crezand in prostia lor ca asa cum ei au ajuns sa joaca la Real Madrid, Barcelona, Chelsea prin talent, asa pot sa promoveze in elita fotbalului un Bicfalvi, Costea, Prepelita si lista poate continua. Daca vechea generatie se aduna inainte de meci cu o saptamana si faceau ceva alergari la ora meciului sigur dadeau o replica mult mai darza bravilor Lituanieni.

Multumim baieti, asa ne faceti sa nu mai regretam faptul ca prietenele nu ne inteleg de ce ne uitam la meciuri.

mns
07-09-2008, 10:20 AM
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-4255692-gabi-tamas-romanul-tot-roman-nu-credeam-vom-gasi-cluj-atmosfera-mai-ostila-bucuresti.htm

Genial

Saint
07-09-2008, 10:52 AM
Eu sunt Pakistanez de acum incolo. Numele meu e Abdul. :nashpa:

Acum serios, are dreptate. De ce nu putem face si noi ca aia din anglia? Sa incurajam echipa tot timpul?

mns
07-09-2008, 11:28 AM
Pentru ca e o echipa de cacat cu jucatori de cacat, de aia. Daca ar fi vut sa fie laudati tot timpul sa se fi facut doctori sa salveze vieti sau pompieri, dar avand in vedere ca majoritatea sunt prea prosti sa faca altceva au ajuns fotbalisti, asa ca sa faca bine si sa nu mai comenteze aiurea.

Sirius
07-09-2008, 11:29 AM
Pentru că dacă Liverpool de exemplu mănâncă bataie cu 3-0 poți să fi sigur că s-au luptat, au dat tot ce au putut din ei și au făcut spectacol, în ciuda scorului. Dar pur și simplu cealaltă echipă a fost mai bună. La noi lucrurile respective lipsesc. ;)

liquid
07-09-2008, 11:37 AM
Nimic de spus decat, vai de Pu*a noastra. -_-

stephen
07-09-2008, 11:39 AM
Pai echipa a fost penibila, punct.
Nu m-am uitat la meci. Duelul dintre Djokovic si Federer mi s-a parut (pe buna dreptate) mult mai interesant. Ideea e ca nationala noastra e de trei lei, laolalta cu mult-prea-mediatizata Liga I.

Nu joaca Mutu si Chivu. Bun. Nicio problema, se gaseste cineva. Dar cand Piti convoaca vesnice talente-sperante de teapa lui Dica, M.Niculae sau Codrea e normal sa se intample ceea ce s-a intamplat. Daca n-am urmarit meciul, nu stiu exact cum au stat lucrurile, dar din 3 goluri - 2 au fost imparabile, orice ati spune. La al 3-lea probabil ca Lobont a gresit. Dar cand ai in fata 10 varzari care s-au chinuit facand nimic cu niste anonimi ti se acreste de tot si mai faci si gafe.

Nu inteleg de ce unii taiati nationala intr-un duel Dinamo-Steaua. E evident ca amandoua sunt la pamant, pline de jucatori expirati sau mediocrii. Dar aici vorbim de un tot-unitar. De o singura echipa - Romania. O echipa care a fost penibila.
De la Jenei incoace eu nu-mi aduc aminte (e drept ca dinainte de Jenei eu nu prea mi-aduc aminte multe despre fotbal) de vreun antrenor la nationala care sa fi avut curajul sa promoveze jucatori tineri, promitatori. Poate Boloni, dar si el a fost inlaturat cu grija. In rest, am avut antrenori fricosi ce n-au avut tupeul sa iasa din tipar. Avem de ani de zile acelasi prim-11. Nu conteaza daca respectivii sunt in forma, mai pot juca la nivel inalt s.a.m.d. Nu, ei au programare sa fie in primul 11 de parca ar fi un drept si nu un privilegiu sa evolueze in nationala.

Ma doare fix in cot daca demisioneaza sau nu Piturca sau Mircea Sandu sau cine-o-mai-fi. Daca Piturca ar pleca, ar veni alt antrenor de moda veche care este el controlat de jucatori si nu invers. Singura remediere ar fi facuta de un antrenor strain, dar Federatia probabil ca nu-si permite sa dea atatia bani pe un astfel de tehnician. Vreti cumva ca burtile lor sa se plimbe in altceva decat Touareguri?

E deranjant sa vezi ca toti papagalii de pe stadion merg acolo si cer demisia de parca ar depinde de ei sau le-ar fi cerut cineva parerea. Un meci de fotbal se aseamana pana la un anumit punct cu o piesa de teatru. In loc de o tactica proasta a unui antrenor avem o regie proasta. In locul unei evolutii slabe a unui jucator avem un acting slab al unui actor. Si e stupid ca un spectator sa pretinda demisii si alte asemenea.

In concluzie, nu ne calificam ! Big Deal, hai ca ne-am obisnuit. Fotbalul nu e tocmai punctul forte al Romaniei. De fapt, suntem chiar varza la acest sport. Probabil ca Serbia si Franta vor merge mai departe. Nu vad ce-i asa tragic, amandoua formeaza echipe relativ bunicele pe langa nationala noastra. In plus, exista probleme mai mari in lume decat acest 3-0, so cheer up!

little_foot
07-09-2008, 11:50 AM
Da stephen ai dreptate, sunt alte probleme mai importante decat infrangerea asta cu 3-0. Si una dintre ele este ca sunt multi in tara care mor de foame. Cei care au cat de cat bani si isi permit sa cumpere o masina si-o rup in gropile din orice zona a tarii. Odraslele merg la scoala ca sa aiba unde invata sa fumeze, sa injure, sa bea, sa se bata. Si de ce? Pentru ca banii pe care noi ii platim la guvern pentru taxe si alte prostii se duc la fitosii astia, sa stea la hoteluri de 5 stele pe oriunde, sa faca cantonamente in baze cu piscine, jacuzzi, sali de masaj, sa le aduca Prunea de mana fetite la hotel etc. Asta e problema. Ca astia isi bat joc de banii mei si ai celorlalti.
De-asta Saint nu ii poti aplauda indiferent de scor. Ca daca ii opresti pe strada sa faci o poza cu ei cei mai multi iti intorc spatele si te injura.

pikciu
07-09-2008, 12:59 PM
Nici eu n-am vazut meciul, am avut cam aceeasi situatie cu little_foot :) Mai bine, imi faceam nervi degeaba.

sdc
07-09-2008, 01:06 PM
s-a mai demonstrat o data ca Mutu e de neinlocuit pentru nationala.Cu el in teren nu mai ajungeau fundasii lor sa ne dea gol

Saint
07-09-2008, 02:52 PM
Mutu o sa iasa imediat la pensie. Dupa asta, inseamna ca vom fi si noi ca vecinii nostri de la est? :(

sisu_stelistul
07-09-2008, 03:46 PM
A fost un meci slab din partea echipei noastre, pur si simplu, cum zicea si comentatorul, asteptam sa ma trezesc la realitate. Sper sa-si revina pana la urma si sa salveze campania de calificare, oricum si Franta a debutat cu o infrangere. Piturca nu a mai fost inspirat si nu a stiut sa aleaga inlocuitorii buni pentru absenti.

sorin
07-09-2008, 03:56 PM
Da, o sa ajungem poate mai rau ca ei pentru ca avem un fotbal de cacao, condus de oameni de cacao. Atata timp cat Federatia este condusa de niste oameni cu caracter 0 precum Sandu, Lupescu si Prunea, nationala are la carma un antrenor care selectioneaza jucatorii dupa prietenii si comisioane si in teren avem 11 lei doar in fata ziaristilor, nu meritam sa mergem la turnee finale.

Il auzeam pe Piturca spunand ceva de genul "aceasta este valoarea noastra, cu jucatorii astia defilam". Daca era el cinstit si nu facea selectia dupa alte criterii, probabil Tamas si Contra nu prindeau lotul nici pentru EURO, nici cu Lituania. Sa nu vina el sa spuna ca e invazie de straini in campionatul nostru cand, de la Craiova spre exemplu, rareori este chemat cineva.

EUROmania2008
07-09-2008, 03:56 PM
Rusia nu s-a mai facut de ras cu un antrenor olandez. Si in tara singurul antrenor care a facut treaba buna la toate echipele e Razvan Lucescu. Si poate Grigoras si Petrescu cu toate ca ultimul a plecat cu coada intre picioare de la vreo 2 echipe.

spune-mi un nume de antrenor rus cu rezultate

Omega
07-09-2008, 04:26 PM
Ce legătură are asta? stefan se referea la Guus Hiddink care a făcut treabă cu Rusia şi s-ar putea încerca şi la noi acelaşi lucru ţinând cont că doar 2-3 antrenori români au făcut treabă mai peste tot.

stefan
07-09-2008, 04:36 PM
Il auzeam pe Piturca spunand ceva de genul "aceasta este valoarea noastra, cu jucatorii astia defilam". Daca era el cinstit si nu facea selectia dupa alte criterii, probabil Tamas si Contra nu prindeau lotul nici pentru EURO, nici cu Lituania. Sa nu vina el sa spuna ca e invazie de straini in campionatul nostru cand, de la Craiova spre exemplu, rareori este chemat cineva.

Hai sa fim seriosi, cu jucatori de la Craiova luam si mai multe goluri. Costea se intreaba ce sa faca cu mingea de fiecare data cand il vad jucand, sa joace intai la o echipa serioasa, sa acumuleze experienta in cupele europene si abia apoi sa aiba pretentii de nationala. Prepelita la fel. Avem prea multe tinere talente care joaca fotbal doar in presa. Nationala de tineret joaca degeaba de vreo 10 ani, echipa aia parca exista doar ca sa joace Keseru si cei care mor pe banca Stelei la un nivel mai inalt.

Omega
07-09-2008, 04:52 PM
Apropo, că acum am mai citit şi cateva posturi din spate. Voi care comentaţi că Lobonţ are o MARE vină la goluri, cred că nu sunteţi normali. 2 şuturi au fost imparabile, iar la al 3-lea din moment ce adversarul trece printre 2-3 jucători din devensivă şi ajunge singur cu portarul, nu ai cum să-l învinuieşti pentru gol, mai ales în situaţia dată când lituanianul a tras sus şi tare. Lobonţ a apărat în nota sa, adică bine, golul de 1-0 putea să vină mult mai repede dar Lobonţ s-a opus dintr-o fază în care puţini apărau.
Orice şut de la 25-30 de m e parabil ? Mă îndoiesc. Probabil unii nu au văzut un meci toată viaţa lor, nu au jucat fotbal în viaţa lor sau cel puţin nu au văzut reluările la goluri.

Kelly
07-09-2008, 06:48 PM
Apropo, că acum am mai citit şi cateva posturi din spate. Voi care comentaţi că Lobonţ are o MARE vină la goluri, cred că nu sunteţi normali. 2 şuturi au fost imparabile, iar la al 3-lea din moment ce adversarul trece printre 2-3 jucători din devensivă şi ajunge singur cu portarul, nu ai cum să-l învinuieşti pentru gol, mai ales în situaţia dată când lituanianul a tras sus şi tare. Lobonţ a apărat în nota sa, adică bine, golul de 1-0 putea să vină mult mai repede dar Lobonţ s-a opus dintr-o fază în care puţini apărau.
Orice şut de la 25-30 de m e parabil ? Mă îndoiesc. Probabil unii nu au văzut un meci toată viaţa lor, nu au jucat fotbal în viaţa lor sau cel puţin nu au văzut reluările la goluri.

O realy ? not like.

La faza aia cand putea sa vina 1-0, jucatorul a tras in portar de la 3 m de el, ce e asa mare parada? noroc chior.

Orice gol il iei de la mai mult de 20-25-30 metrii e golul portarului. Lobont a avut destul timp sa vada mingea la primul gol si sa bage mana sa o devieze peste.

Degeaba ii iei apararea, aseara nu s-a miscat, si la golul 3, daca chiar trece jucatorul de defensiva ta, de ce naiba mai e portarul pus in poarta? nu sa incerce sa te scoata? sau daca trece de fundasi, portarul trebuie sa stea nemiscat sa primeasca gol ? mingea a fost sutata pe coltul lui, nu avea voie sa ia gol.

little_foot
07-09-2008, 07:11 PM
Omega cu tot respectul sunt normal din toate punctele de vedere.
Apoi despre Lobont, nu a aparat in nota lui. A fost slab. Un portar de nationala trebuie sa aiba sclipiri, trebuie sa aniticipeze suturile. Altfel puteam lua la alegere orice portar din prima liga si sa-l punem in poarta sa apere in nota lui.
Primul gol: uita-te la el ca sare dupa minge si intinde mana stanga dupa minge. Automat lasand mana dreapta in jos el cade.
Golul doi: ce-ti mai trebuie cand vezi un jucator la marginea careului ca sa plonjezi? Nu e clar ca va trage?
Golul trei: daca ala trece ca trenul prin apararea noastra el de ce ramane pe linia portii? Ii era frica sa nu-l dribleze si pe el si a preferat sa-l astepte acolo si sa se puna in genunchi?

liquid
07-09-2008, 07:11 PM
Kelly, hai sa-ti explic cateva lucruri.
Mingea aparata de Lobont (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5647&title=Rom__nia___Lituania__parad___Lobon__) - Nu, nu a sutat in el din 3 metri. Daca te uiti bine Lobont a plecat aproape de pe linia portii in intampinarea lui, reflexele l-au ajutat, s-a lasat jos si a respins mingea, simple as that. Daca ramanea pe linia portii nu mai suta in el si mingea avea toate sansele sa intre in poarta. El are meritul sa fi iesit in intampinarea sutului.

Golul 1 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5648&title=Rom__nia_0____1_Lituania__gol_Stankevicius) - imi explici si mie cum putea Lobont sa scoata mingea asta? Lobont ridica mana stanga (mana care o poate ridica cel mai sus din pozitia aia), nu ajunge mingea. Ghici unde intra ea? Exact unde se caca paianjenul mai pe romaneste.

Golul 3 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5651&title=Rom__nia_0____3_Lituania__gol_Kalonas) - Cum dracu sa dai vina pe portar la golul asta cand Tamas primeste o minge printre picioare, se intoarce si DOAR priveste in loc sa alerge dupa ala. Reactia lui Lobont a fost foarte logica, si-a coborat centrul de greutate, pentru a asigura cat mai bine coltul scurt, mai ales partea de jos pentru a impiedica un sut la firul ierbii. Ca ala a avut inspiratia sa suteze cu spitul tintind plasa superioara a portii, asta e, nu are Lobont nici o vina.
La fel de bine portarul nostru putea sa ramana in picioare lasandu-i jucatorului lituanian suficient spatiu sa i-o dea printre picioare, printre picior si bara etc. , aici tot Lobont era de vina. Ce trebuia sa faca atunci?!?!

Golul 2 (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=5650&title=Rom__nia_0____2_Lituania__gol_Mikoliunas) ca de asta uitam, aici da, trebuia sa aiba o reactie, macar sa bage palma in fata mingii chit ca intra in poarta dar macar isi dadea silinta. El s-a multumit cu niste gesturi de lehamite. Oricum vina nu-i apartine numai lui. Sutul ala nu trebuia sa existe, ca orice echipa de fotbal avem aparare dar noi am avut ghinionul sa avem niste petarde pe teren aseara.

Lamurit acum?!?!

P.S. Piciorel :D, acolo orice portar normal nu are cum sa iasa, in situatia cand vezi ca iti vine fundasul central in intampinarea atacantului cu mingea la picior. Acolo portarul ramane sa constituie "linia a doua de aparare" in fata sutului ca sa zic asa. Incearca sa-ti imaginezi ca Lobont iesea, uite-te si la viteza lui goian (nu prea mare), se dadeau cap in cap. Atunci pe langa gol mai iesea si un moment penibil si nu penibil ca faza ci penibil ca relatii de joc, comunicare etc.

sorin
07-09-2008, 07:18 PM
O realy ? not like.

La faza aia cand putea sa vina 1-0, jucatorul a tras in portar de la 3 m de el, ce e asa mare parada? noroc chior.

Orice gol il iei de la mai mult de 20-25-30 metrii e golul portarului. Lobont a avut destul timp sa vada mingea la primul gol si sa bage mana sa o devieze peste.

Degeaba ii iei apararea, aseara nu s-a miscat, si la golul 3, daca chiar trece jucatorul de defensiva ta, de ce naiba mai e portarul pus in poarta? nu sa incerce sa te scoata? sau daca trece de fundasi, portarul trebuie sa stea nemiscat sa primeasca gol ? mingea a fost sutata pe coltul lui, nu avea voie sa ia gol.
Am impresia ca la faza inainte de gol, Lobont a atins mingea cu mainile ceea ce inseamna ca a avut o interventie, nu a fost noroc chior. Probabil tu o sa spui ca isi apara fata...:rolleyes:.

Exista si executii imparabile. Uneori poti sa ai reflexe fenomenale ca daca nu ai si putin noroc degeaba, nimeni nu e Superman sa scoata orice minge sutata de la mai mult de 20 de m. La FIFA poate, dar in realitate nu. Uita-te la reluari sa vezi ce saritura a facut Lobby si dupa aia da vina pe el.

In duelurile 1-1, portarul nu ia gol in general doar daca jucatorul advers e foarte slab si da prin balarii sau isi face gresit pasii sau preluarea. Daca iesea din poarta probabil il intimida pe lituanian dar risca sa lase descoperita mai mult de 75% din poarta. Executia a fost excelenta, pe sus. Se considera greseala de portar daca lua gol pe colt, ca Zapata in meciul cu Gloria.

Kelly
07-09-2008, 07:21 PM
Degeaba, tot nu m-ai lamurit, Coman scotea 2 din 3. In primul rand, la primul gol, cand am vazut ca un lituanian ii scoate mingea la altul ca sa suteze, era clar, urma un sut, Lobont ce a facut ? a stat si s-a uitat cum ala o baga in vinclu. Nu imi spune ca la un sut de la 30 de metrii nu ai avut timp sa faci macar un plonjon sau o miscare si apoi sa intinzi mana.

Sorin, golul a fost pe coltul lui Lobont, nu e vina jucatorului lituanian ca lobont se arunca pe jos dupa minge cand el era clar ca va trage pe sus cand lobont plonjeaza la picioare.

liquid
07-09-2008, 07:26 PM
Degeaba, tot nu m-ai lamurit, Coman scotea 2 din 3. In primul rand, la primul gol, cand am vazut ca un lituanian ii scoate mingea la altul ca sa suteze, era clar, urma un sut, Lobont ce a facut ? a stat si s-a uitat cum ala o baga in vinclu. Nu imi spune ca la un sut de la 30 de metrii nu ai avut timp sa faci macar un plonjon sau o miscare si apoi sa intinzi mana.

Ma lasi cu faze in genul "Coman taia si spanzura, superman darama blocuri.. bla bla", NU ai de unde sa stii cum se comporta el la fazele alea, simplu.

Privind golul 1, tu ai citit ce am scris mai sus? Daca tu imi zici ca la faza aia era evident ca se va suta de acolo, te rog lasa-ne nu ai treaba cu fotbalul, e ca si cum ai zice la un gol direct din corner ca era evident ca asa o sa suteze.

Sorin, golul a fost pe coltul lui Lobont, nu e vina jucatorului lituanian ca lobont se arunca pe jos dupa minge cand el era clar ca va trage pe sus cand lobont plonjeaza la picioare.

Nup, imagineaza-ti-l pe Lobont in picioare, cat de lejer putea sa dea cu latul la firul ierbii?:rolleyes:

Omega
07-09-2008, 07:27 PM
Frate, oamenii îţi explică şi tot nu înţelegi. Sunt argumente pro şi contra dar tu nu vrei să le vezi decât pe cele contra. Şi când te văd acum că mi-l bagi pe Coman în discuţie care nu are nicio legătură cu meciul de aseară îmi dovedeşti multe. Nu înţeleg cu ce putere supranaturală eşti tu înzestrat de poţi să vezi dacă putea Coman să apere, în fine...

KlaU
07-09-2008, 07:54 PM

Sorin, golul a fost pe coltul lui Lobont, nu e vina jucatorului lituanian ca lobont se arunca pe jos dupa minge cand el era clar ca va trage pe sus cand lobont plonjeaza la picioare.Ba, pai Curca le scotea pe toate, crede-ma. In primul rand, la primul gol ce vroiai sa faca Lobont? Sa intuiasca ca da la vinclu si sa astepte mingea acolo ? "O Realy? Not like."
La golul doi, cum poti sa zici ca era clar ca suteaza ? Putea la fel de bine sa pasese printre, sutul a fost puternic si bine plasat, nu prea avea ce sa faca.
La golul trei, putea sa scoata mingea aia daca avea noroc, dar in nici un caz nu poti sa zici ca e vinovat la gol, din moment ce lituanianul ala a trecut printre fundasii nostri...
A, si faptul ca mi-ai bagat-o pe aia cu"Coman scoate 2 din 3" dovedeste ca esti doar un "ultras" cu gandire de copil. Nu se poate vorbi cu tine....

toyo
07-09-2008, 09:02 PM
mey sa fim seriosi fara- mutu suntem o echipa care ia greu gol da nu pune nici o problema in atac
-fara chivu dam goluri da si primim
-fara mutu si chivu sunte o echipa modesta care nu poate bate o echipa de doi bani ex. meciul de sambata
ce credeti vom bate insulele feroe??

champion
07-09-2008, 09:18 PM
Observati diferenta ?

1 (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/federatiei-ii-convine-rezultatul-din-meciul-cu-lituania-3142748)

2 (http://www.sport.ro/nationala/frf-ului-ii-convine-rezultatul-cu-lituania.html)

mns
07-09-2008, 09:24 PM
prosport, sport.ro acelasi lucru, doar sunt sub aceeasi palarie.

little_foot
07-09-2008, 09:36 PM
Mns cred ca el se referea la faptul ca in prosport declaratia ii este atribuita lui Popescu, iar in sport.ro lui Lupescu.

S3BBY
07-09-2008, 10:11 PM
De fapt,ambele articole se termina in "a spus Gica Popescu la gsptv."Singura diferenta e poza.:p

champion
07-09-2008, 10:40 PM
And the winner is...
Totusi, Sport.ro si ProSport au o oarecare colaborare. :rolleyes:

gianni
08-09-2008, 08:22 AM
Nu pot spune decat atat: RUSINE NATIONALA A ROMANIEI!
Inainte de meci am pronosticat scorul corect: 3-0 pentru Lituania.
A, sa nu uitam nici de fratii nostri de suferinta: Franta care a luat-o de la Austria cu 3-1.
Serbia doar 2-0 cu Feroe.
Cu siguranta o sa fie o grupa a marilor surprize.
Totusi, hai Romania!

mihaip08
08-09-2008, 11:34 AM
Nu pot spune decat atat: RUSINE NATIONALA A ROMANIEI!
Inainte de meci am pronosticat scorul corect: 3-0 pentru Lituania.
A, sa nu uitam nici de fratii nostri de suferinta: Franta care a luat-o de la Austria cu 3-1.
Serbia doar 2-0 cu Feroe.
Cu siguranta o sa fie o grupa a marilor surprize.
Totusi, hai Romania!

Pai da ca o sa termine Feroe pe primul loc si Lituania pe 2.:p si noi o sa terminam pe ultimul loc.
Pronosticul meu ii batem pe francezi si la noi si la ei si luam bataie de la restul.

sdc
08-09-2008, 11:40 AM
daca dadeam si noi un gol,eram la egalitate cu Franta

gianni
08-09-2008, 12:02 PM
Da, doua mari surprize in grupa noastra: meciul nostru si cel al Frantei. Si, daca vom juca asa cum am facut-o pana acum, sigur o sa vedem Mondialele la Tv fara Roamania.
Hai sa zicem ca daca eram invinsi cu 1-0, da, mai era o surpriza, neplacuta ce-i drept, dar o surpriza. Dar sa iei 3-0 este egal cu scorul de neprezentare. Da` tare slabi am fost daca primul sut pe spatiul portii a venit abia in minutul 45.

ManIaKu
08-09-2008, 02:10 PM
Asta ne e valoarea in momentul acesta. Atat putem, atat facem...

yahoo
10-09-2008, 08:25 PM
Ce pacat ca am castigat. Imi doream atat de mult sa facem egal poate poate este demis piturca.

DarkComy
10-09-2008, 08:28 PM
Pur si simplu: PENIBIL!!

DEMISIA!! DEMISIA!!:cool:

sorin
10-09-2008, 09:20 PM
Pur si simplu: PENIBIL!!

DEMISIA!! DEMISIA!!:cool:
Ce vorbesti, nu am jucat penibil. A fost o tactica ultra-secreta a lui Piti care a jucat la adormirea adversarilor din grupa si a tuturor telespectatorilor. Nu era vorba ca n-am fost capabili sa le dam o repriza intreaga un gol unor pescari, laptari si electricieni, asta era tactica, multe centrari aiurea in speranta ca o sa se plictiseasca si feroezii si o sa si-o bage din nou in poarta. Nu tineam de rezultat la 1-0, noi doar exersam statul cu fundul in poarta pentru meciul cu Franta. Ce naiba, daca tot eram ca si invingatori sa facem si niste antrenamente. Ah, la sfarsit nu era sa luam gol, noi ne-am lasat din fair-play, aia au lipsit 3 zile de la servici ca sa pregateasca meciul, macar sa se simta si ei bine. Nu va mai legati de aceasta nationala de domnisoare frustrate care ii caracterizeaza cu diferite apelative pe jurnalisti, fara sa se uite in ograda proprie, DOAR SUNT CAMPIONI LA ARUNCATUL CU PIATRA. Sa nu uit, haide Piti, stim ca poti, triseaza-ne pe toti!!

cata_dinamo
10-09-2008, 09:28 PM
DOAR SUNT CAMPIONI LA ARUNCATUL CU PIATRA
acea plimbare a fost organizata cu scopul de a se relaxa jucatorii:D...ce cautau jurnalistii acolo ???:huh:...oricum nu sunt deloc de acord cu ce au facut jucatorii :mellow:

sdc
10-09-2008, 10:09 PM
daca nu ne revenim pana la meciul cu Franta suntem pierduti,o sa ne cam facem de ras in grupa

Kelly
10-09-2008, 10:16 PM
Hai sa mergem in piata universitatii sa sarbatorim victoria. :wacko:

Jokes
10-09-2008, 11:27 PM
daca nu ne revenim pana la meciul cu Franta suntem pierduti,o sa ne cam facem de ras in grupa

Din ce sa isi mai revina?!Din bautura?!E foarte clar ca Piturca viseaza la gaura neagra cand stabileste "tactica".Fotbal nu am jucat si nici nu o sa jucam cu el antrenor.

yahoo
10-09-2008, 11:32 PM
Piturca are si el 12-15 meciuri de pregatit in 4 ani si nici pe alea nu le poate pregati. Ce sa mai zici ce Wenger care isi pierde noptile urmarind zeci de dvduri cu jucatori africani sau sud americani, cu Jens Lehman care inaintea meciului cu Argentina a studiat atent fiecare jucator care executa lovituri de la 11 metrii si de asta a aparat perfect atunci sau mai stiu eu ce jucator/antrenor care isi da silinta.

stephen
11-09-2008, 09:27 AM
Da' voi ati vazut ce goluri au dat iarasi lituanienii?

Varaloi
11-09-2008, 09:35 AM
Da' voi ati vazut ce goluri au dat iarasi lituanienii?

O sa vedeti voi ca, pana la urma, din grupa asta se califica Austria si Lituania. Ca noi si cu francezii (stiu, am batut si noi si ei, dar am jucat ca dracu') nu prea avem sanse la cum evolueaza grupa asta, Serbia nu are puterea de a se califica la mondial din nou...Cine a mai ramas? Faroe? Pai Faroe va lua locul 3 :D

M.I.L.32
11-09-2008, 10:21 AM
Nu am vazut meciul , dar dupa rezultat pot sa spun ca am fost praf. Cred ca ne trebuie un antrenor nou. Daca nici cu Feroe nu esti in stare sa faci "golaveraj" ...

gianni
11-09-2008, 10:42 AM
Cred ca ne trebuie si antrenor nou si jucatori noi. Penibili! Puteam fi egalati pe final de meci si chiar invinsi! Vai de noi! Suntem de tot rasul!

mns
11-09-2008, 08:32 PM
Lasa ca si alti s-au mai facut de ras, bine nu e o scuza asta, dar e ceva ciudat cu fotbalul in ultima vreme in europa. O fi de la boșonii higși. :D

Renaldo
11-09-2008, 08:45 PM
ma in meciu cu lituanienii nu am jucat rau,dar nu avem atac...ganditi-va ca 2 din cele 3 goluri au fost luate de la distanta..suturi individuale...dar oricum eu cred ca Lituania va fi surpriza grupei,ati vazut a batut si austria cu 2-0...sunt curios ce o sa faca cu franta...

kl@udiu
23-09-2008, 09:01 PM
Si eu sunt curios al naibii... Eu cred ca stam intr-un jucator,... + ca nu prea se cunosc intre ei si pasele mie mi s-au parut ca unele erau aiurea...doamne ajuta,sper sa facem si noi ceva in campania de calificari...Si cum spunea gianni,puteam fi egalati...

gianni
24-09-2008, 08:11 AM
Cred ca o sa treaca mult timp pana o sa avem o echipa nationala care sa fie la fel de valoroasa precum cea din generatia lui Hagi si Popescu. Asa ca nu trebuie sa speram la prea mult din partea actualei generatii.

sorin
24-09-2008, 09:10 AM
Cred ca o sa treaca mult timp pana o sa avem o echipa nationala care sa fie la fel de valoroasa precum cea din generatia lui Hagi si Popescu. Asa ca nu trebuie sa speram la prea mult din partea actualei generatii.
Eu zic ca facem o mare greseala ca ne raportam tot timpul la generatia de aur si in general la trecut. S-au schimbat mult perioadele, jucatorii, parca si fotbalul e altfel.

gianni
24-09-2008, 11:14 AM
Niet! Fotbalul din zilele acestea se raporteaza foarte mult la bani. Nu mai este vorba de spectacol si mandria de a evolua pentru Nationala.
Daca vrem sa stim cum poate arata viitorul trebuie sa ne cunoastem trecutul. Si sa incercam sa ii depasim pe cei din "generatia de aur", iar de fiecare data cand unui jucator i se ofera posibilitatea de a evolua pentru Nationala sa o faca si cu inima si cu mai multa responsabilitate.

Ratonu
27-09-2008, 04:47 PM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/piturca-a-facut-curatenie-in-lot-3234720

Interesantă faza asta, în condiţiile în care, la echipa de club, Daniel Niculae e rezervă pentru un kenyan, iar Ciprian Marica pentru un băiat pe nume Cacau, iar atât Florentin Petre cât şi Dică sunt în principiu mai utili naţionalei (adică nu prea există alţi oameni pe posturile lor), cel puţin decât atacantul lui AJ Auxerre. Cine e credincios, să se roage pentru sănătatea lui Bănel, altfel riscăm să vedem iar improvizaţii care mai de care mai stupide, pe lângă dezastrul Daniel Niculae aripă stângă.

cata_dinamo
27-09-2008, 05:32 PM
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/nationala/piturca-a-facut-curatenie-in-lot-3234720

Interesantă faza asta, în condiţiile în care, la echipa de club, Daniel Niculae e rezervă pentru un kenyan, iar Ciprian Marica pentru un băiat pe nume Cacau, iar atât Florentin Petre cât şi Dică sunt în principiu mai utili naţionalei (adică nu prea există alţi oameni pe posturile lor), cel puţin decât atacantul lui AJ Auxerre. Cine e credincios, să se roage pentru sănătatea lui Bănel, altfel riscăm să vedem iar improvizaţii care mai de care mai stupide, pe lângă dezastrul Daniel Niculae aripă stângă.

stai linistit ca nici Dica nu mai prinde primul "11" la Catania :( in schimb Marica a marcat in ultimele 2 meciuri jucate de Stuttgart, cu exceptia celui de astazi-_- in care a evoluat 45 de minute:p

Ratonu
08-10-2008, 11:46 AM
Un articol despre posibilităţile lui Domenech legate de aşezarea în teren de sâmbătă (în franceză):
http://www.lequipe.fr/Football/breves2008/20081008_093732_quel-onze-en-roumanie_Dev.html

Echipă posibilă a Franţei: Mandanda - Sagna, Gallas, Abidal, Clichy (sau Evra) - Vieira, Toulalan - Ribéry, Gourcuff, Malouda (sau Henry) - Henry (sau Anelka sau Benzema).

Sunt fotbalişti puternici, cu Nicoliţă pe dreapta am fi fost probabil periculoşi pentru apărarea lor, dar acum... rămâne de văzut.

M.I.L.32
08-10-2008, 12:55 PM
Eu cred ca avem sanse sa obtinem un rezultat bun. Hai Romania !

gianni
09-10-2008, 10:19 AM
Motivatie avem, suporteri nici nu mai vorbesc, ramane sa vedem ce o sa fie sambata!

Ratonu
09-10-2008, 11:00 AM
Din păcate, avem, de asemenea, acoperiri insuficient de bune pe unele posturi şi un antrenor care nu se sfieşte să vină cu idei tâmpite de câte ori are o portiţă.

Primul 11 probabil al României e ceva gen: Lobonţ - Ogăraru, Tamaş, Goian, Raţ - Cociş, G. Mureşan, Chivu - Fl. Petre, Mutu - Marica.

Tamaş e 0 (zero) în ultima vreme. Nu ştiu dacă Rădoi poate juca până la urmă, dar dacă nu, îl prefer pe Săpunaru.
Cociş e şi el 0 (zero) în ultima vreme. Aliuţă? Dică? Trică? Ăla de la Craiova, cum îi zice? Hai că se poate mai bine, nu excepţional, dar peste Cocişul de acum.
Ştie cineva când a apărut faza cu Chivu mijlocaş? Şi, mai ales, DE CE a apărut?
Cu Nicoliţă accidentat, Florentin Petre e cea mai bună soluţie pentru postul lui, aşa că, na, ghinion. Acum, s-ar pune şi problema dacă n-ar trebui schimbată cumva tactica în aceste condiţii. Aşezarea care îi place lui Piţurcă e una din cele mai interesante şi eficiente din fotbalul modern, dar este ea folosită corect de tehnicianul Naţionalei? De asemenea, ştie Piţurcă să joace altceva (fără rezultate dezastruoase)?

gianni
09-10-2008, 11:07 AM
Raty, din pacate, avem o echipa care se bazeaza pe solutii de compromis. Faptul ca aproape niciunul dintre componentii echipei nu este in form amaxima poate constitui o chestie foarte importanta. Ma bazez insa pe faptul ca este un meci important care se joaca la noi, acasa si avem de partea noastra suporterii.

Ratonu
09-10-2008, 04:19 PM
O veste bună: Gallas a suferit o leziune la coapsa dreaptă şi nu va juca împotriva României. În locul lui va fi introdus, probabil, Jean-Alain Boumsong.

sebseb
09-10-2008, 05:20 PM
La cati jucatori de valoare apropiata au francezii ar trebuii sa se accidenteze vreo 20-25 de jucatori sa-si faca probleme de efectiv.

gianni
09-10-2008, 05:42 PM
Impresionanta strategia noastra: ne rugam sa ploua ca poate se repeta povestea din meciul cu Olanada. Eventual sa dea gol Goian din offside!

Ratonu
10-10-2008, 12:46 PM
Mandanda - Sagna, Boumsong, Abidal, Evra - Vieira, Toulalan - Ribéry, Gourcuff, Malouda - Henry.

Se pare că aceasta e echipa pe care o va trimite în teren Domenech mâine, la începutul partidei. În opinia mea, sunt şanse bunicele să avem un meci în care echipele să ajungă relativ uşor la porţile adverse şi dacă băieţii noştri vor fi bine conectaţi la joc, vor putea scoate un rezultat bun.

xdevil
10-10-2008, 03:17 PM
Au aparare slaba, dar flancul stang e foarte periculos pe faza de atac. Sa speram ca vor reusi un meci slab maine...

Ratonu
10-10-2008, 03:55 PM
Evra a început sezonul destul de prost la Man United şi cred că e mai bine pentru noi (şi chiar ciudat, în condiţiile în care Patrick Vieira a avut probleme cu Evra) că Domenech l-a ales pe el în locul lui Clichy. Cât despre Malouda... era bine să-i avem pe Tony şi Cadu în echipă.

xdevil
10-10-2008, 04:43 PM
N-am urmarit sezonul asta Man Utd deloc, dar stiu ca sezonul trecut era criminal...

champion
11-10-2008, 09:09 PM
2-0 ! wtf !?
Avem ceva balbaieli in aparare, dar scapam cu bine, totusi. In rest, e bine.
:pimps:

Vladutzyy
11-10-2008, 09:34 PM
2-1 la pauza...Muresan a jucat exceptional :) nu ma asteptam la debut sa joace asa bine..hai sa vedem cum terminam :p

xdevil
11-10-2008, 09:38 PM
care debut ma? a mai jucat pentru nationala de vreo 3 ori
oricum, e imperial...

Vladutzyy
11-10-2008, 09:39 PM
Sorry..nu imi aduc aminte , ma rog..oricum deocamdata ne tinem bine :D

stefan
11-10-2008, 10:38 PM
S-a terminat 2-2, macar am marcat intr-un meci mai multe goluri decat la Euro in 3 si avem acelasi golaveraj dupa 2 meciuri ca in meciul cu Danemarca de acum 5 ani.

Ratonu
11-10-2008, 10:43 PM
Incredibil, ce echipe! Aşa cum mă aşteptam, s-a înscris mult, dar pe fondul unui joc mai slab decât mă aşteptam. Nu e exclus să fi fost o înţelegere între echipe ca să nu fie demis niciun antrenor. Dacă ar exista dreptate în fotbal, Lituania, Serbia şi Austria s-ar bate pentru primele 2 locuri în grupă.

pikciu
11-10-2008, 10:44 PM
Fl. Petre, Cocis, Tamas, Ogararu foarte slabi. Tamas ala e un tampit, noroc cu Gabi Muresan ca l-a scos de mai multe ori din belele. In atac inexistenti, in concluzie un rezultat nemeritat de noi. In repriza a doua am intrat o singura data in careu. Asta spune multe.

Ratonu
11-10-2008, 10:48 PM
Ogăraru cred că a fost la cel mai bun meci al său de la revenirea în ţară... ceea ce nu spune prea multe. Cociş execrabil, Tamaş şi el slab, Florentin Petre a obosit repede, Chivu în bizarro land pe acel post... rezervele mi-au readus zâmbetul pe buze. Mureşan şi Goian, în schimb, au fost buni.

Îmi pare rău pentru ce trebuie să îndure la naţională jucători de superclasă ca Ribery, Henry şi Gourcuff.

Omega
11-10-2008, 10:51 PM
Mda. După sfârşitul meciului am rămas cu o senzaţie de nedumerire, fiindcă nu îmi puteam explica cum de am reuşit să dăm 2 goluri. Putea să se termine şi 2-1 pentru noi, dar nu am fost departe nici de înfrângere. Nu atacăm, nu jucăm fotbal, suntem de cacao.

kata_to
11-10-2008, 10:54 PM
E usor sa-i criticam...
Uitam prea repede calificarea la Euro...tot ei au fost...
Asta sunt...cu bune,cu rele...
Multi dintre voi dati cu stangu-n dreptul si va dati mari specialisti;)

Omega
11-10-2008, 10:56 PM
Nu se dă nimeni specialist. Tu nu vezi că nu jucăm fotbal :mellow: ? Ne-au călărit tot meciul omule.

DarkComy
11-10-2008, 10:57 PM
E usor sa-i criticam...
Uitam prea repede calificarea la Euro...tot ei au fost...
Asta sunt...cu bune,cu rele...
Multi dintre voi dati cu stangu-n dreptul si va dati mari specialisti;)

Sa le ridicam statuie la fiecare jucator pentru ca s-au calificat la Euro si au scos 2 pct dupa care si-au bagat curul in poarta si asteptau sa isi dea olandezii autogol.

kata_to
11-10-2008, 10:58 PM
Da ma...dar e Franta...Goian,Cocis etc,nici macar Mutu nu joaca la cluburi mari
in euro...

kata_to
11-10-2008, 10:59 PM
Sa le ridicam statuie la fiecare jucator pentru ca s-au calificat la Euro si au scos 2 pct dupa care si-au bagat curul in poarta si asteptau sa isi dea olandezii autogol.

era mai bine cand stateam akasa si ne uitam la euro sau mondiale...
Cum s-au calificat la Euro au crescut imens pretentiile suporterilor...

M.I.L.32
11-10-2008, 11:00 PM
Slab. Un meci slab de ambele parti. Sincer nu ma asteptam sa jucam asa prost. Ceea ce conteaza, e acest punct pe care am reusit sa-l castigam din acest meci.

shinoda
11-10-2008, 11:01 PM
Tipic Piturca, s-a nimerit sa dam 2 goluri dupa care ne-am bagat cu curu-n poarta. Echipa trebuia sa atace in continuare, sau macar sa stea inteligent la cutie, cu jucatorii ofensivi facand pressing, nu lasand jucatorii Frantei sa construiasca linistiti atacurile. Greu sa rezisti pana la final in fata unor jucatori precum Ribery, Henry, Gourcouff. Imi pare rau pt ca era o paine de mancat acolo in centrul apararii franceze, cu Boumsoung si Abidal.

S3BBY
11-10-2008, 11:03 PM
E bine ca totusi am reusit sa castigam un punct.Un meci destul de slab facut de ambele echipe,totusi am avut 2-0.Cocis nu a jucat nimic,trebuia schimbat prin minutul 60,a facut prea multe greseli.Fl.Petre,in afara de gol,nu a mai miscat nimic.Goian si Muresan au fost exceptionali.:maestru:Sa speram ca vom scoate un rezultat bun in Serbia,care a batut pe Lituania cu 3-0. 8-|

DarkComy
11-10-2008, 11:05 PM
era mai bine cand stateam akasa si ne uitam la euro sau mondiale...
Cum s-au calificat la Euro au crescut imens pretentiile suporterilor...

Era mai bine sa stam acasa si sa lasam pe altii care chiar aveau chef sa joace fotbal si nu sa mergem noi sa facem "catenaccio" varianta romaneasca.

yahoo
12-10-2008, 12:02 AM
La puscarie cu Piturca. Meci la fel de slab ca cel cu Lituania. Cum naiba sa ai norocul sa dai 2 goluri si sa nu bati. Unde era acea echipa cu o defensiva perfecta. Nici sa ne aparam nu mai stim.
Cat despre jucatori, ce sa mai zici, si-au dat cu stangu-n dreptu exact cand era mai important. Ciobanul Goian ia galben ca e....cioban, Cocis a pierdut 7-10 mingi, Tamas era rupt de prin minutul 60, Mutu vs. 3 n-are ce sa faca, Petre inafara de gol canci faza....si cireasa de pe tort, Lobont dupa ce ne salveaza ia gol de la 35m deci practic ce mai conteaza ca a scos 2-3 suturi. Urat meci!

ciupy
12-10-2008, 01:19 AM
frate despre meciu Romania - Franta [ 2-2 ]

nu-mi vine sa cred ce nationala avem :( incepe meciu in fortzza face pressing ataca se apara la 30 - 40 de metri de poarta ............ reusim sa inscriem de 2 ori !!! si pe urma :( ne bagam in poarta 60'min ! e imposibil sa nu primesti gol!! daca te bagi in poarta tot meciu :( nu avem echipa fratilor ! pe scurt !:( . navem atac ! :( :angry::angry::angry: suntem d.... :kkt:

ciupy
12-10-2008, 01:21 AM
si il lauda pe mutu lumea degeaba:( si un Republican de 92' stie sa dribleze mai bine ca el :( cel putin in meciu cu Franta ! a semanat cu Banel la dribling :( !! .................mai vroia si 4 milioane pe an de la Fiorentina offfffffffff ! doamne doamne ! :( mai avem de crescut ! ..................:rolleyes::rolleyes:

xdevil
12-10-2008, 07:50 AM
Ce Doamne iarta-ma aveti toti cu Mutu? Care jucator din lume e in stare sa faca ceva, cand e lasat singur contra 5 aparatori adversi?
Marica fuge ca imbecilu' pe teren, altceva nu face. Daca Mutu ar avea sustinere in faza de atac s-ar descurca altfel.

RF7
12-10-2008, 09:27 AM
Mutu e un praf!

stephen
12-10-2008, 09:37 AM
Acum chiar nu regret ca nu am fost la meci. Ok, prima repriza a fost misto, ca jucau si ai nostri cate ceva dar in a doua... Piturca nu e normal la cap. De cate ori trebuie nationala sa o pateasca pentru a intelege ca nu te aperi prosteste mai ales cand joci cu Franta.

Lobont a aparat atat de bine pana la golul lui Gourcouff si dupa aia...parca ar fi fost leit cu golul lui Gravesen de-acum cativa ani. Executia oricum a fost foarte buna, dar trebuia sa fie salvata. Ma gandesc ca daca n-ar fi fost gol la faza aia, ar fi urmat altele si tot asa.
Goian si Muresan au fost ok, desi nu inteleg de ce trebuia stelistul sa ia galben. Acum pentru meciul cu Serbia ramanem cu talentatul ala de Tamas. Si pe altcineva chiar nu pot sa remarc. Florentin Petre - misto golul, buna centrarea...si cam atat. Cu Marica nu inteleg ce se intampla. De un an si ceva e zero barat.

Ideea e simpla, n-avem jucatori. Sunt cativa foarte combativi si importanti dar altii care n-au nicio treaba, gen Ogararu, Cocis, Marica. Este inevitabil ce se intampla, atata timp cat SDR-ul continua sa aduca Moreni, Julio Cesari, Pitbuli si mai stiu eu ce.
Bine ca nu au fost Dica si Banel ca era si mai de cacao meciul.

PS. Ce plm tot aveti cu Mutu, ma? Parca sunteti batuti in cap. Poti sa-l pui si pe Cr.Ronaldo in atac la noi, atata timp cat e inconjurat de inutilitati de teapa lui Marica intre fundasii francezi, nu o sa faca nimic niciodata. Mutu e un singur jucator nu Dumnezeu. Puteti sa intelegeti asta odata?

C.RoNaLdO7
12-10-2008, 10:21 AM
Nu stiu cu cine joaca sau nu Mutu in atac , dar inainte parca juca ceva mai binisor. Eram foarte sigur ca vom fi egalati , in afara de Muresan si Goian n-am vazut pe nimeni sa joace ceva.

xdevil
12-10-2008, 12:11 PM
Da, inainte juca mai binisor ca nu ne aparam ca distrusii. La meciul cu Cehia am atacat, Mazilu isi facea bine treaba, normal ca juca bine. Pe timpul lui Ganea la fel. Chiar si cu Marica cand asta avea si alte sarcini decat sa faca pressing ca imbecilu'...

yahoo
12-10-2008, 12:32 PM
Ganea si Mazilu sunt 2 jucatori cu suflet mare si jucau din pasiune ca si Muresan. Marica e slabut rau de tot si asta se vede si la Stuttgart. Din pacate nici rezerve n-avem. Costea inca nu mi se pare o solutie viabila. Dupa mine si el este iesit din forma care l-a consacrat anul trecut, Gigel Bucur sa fim seriosi e un jucator de moment. Ogararu a jucat bine insa intre un jucator care joaca titular la Porto si unul care e antrenat de Lacatus....cred ca toti l-am prefera pe primul.

DarkComy
12-10-2008, 12:48 PM
Eu chiar nu inteleg ce aveti cu Lobont. Nu a fost vina lui la gol, probabil ca ma-sa e de vina ca nu l-a facut mai inalt. Nu era deloc iesit din poarta, era la vreo 50-100 de cm de linia portii chiar cand a sutat ala (s-a vazut pe reluare) dar unii incearca sa dea vina pe el. Nu-l am pe Lobont la inima dar nu mi se pare corect sa dam vina pe el cand nu este cazul...sutul a fost extraordinar.

Vad ca toti ii critica pe Cocis, Marica sau Ogararu dar nu vad pe nimeni sa zica ceva de capitanul echipei care a jucat foarte slab. A pierdut o multime de mingi pentru ca a incercat sa treaca de mijlocul terenului cu mingea la picior in loc sa paseze.

Mutu ce sa faca si el? cand esti inconjurat de 3-4 adversari iar Marica face orice numai sa se demarce nu...binenteles ca pierzi balonul.

Piturca ne-a demonstrat inca odata cat de LIMITAT e. Nu se poate ca dupa ce conduci cu 2-0 si vezi ca esti tinut in propria jumatate de teren iar singurele tale optiuni sunt mingile bubuite spre Mutu si marica care nu ajung la ei, sa astepti minutul 75 ca sa faci prima modificare. Trebuia un jucator de creatie la mijloc in locul lui Cocis, un Mara, un Trica sau chiar Aliuta.
Nu e posibil sa stai la cutie 70 de minute cand apararea francezilor era o paine de mancat. Cred ca si cuplul de fundasi Ciuca&Dorel Stoica intr-una din zilele "bune" jucau mai bine ca astia.