PDA

View Full Version : Intrebare prosteasca

janm87
24-11-2007, 12:10 PM
Buna.

N-am mai jucat jocuri de manager de la tcm2004, si vad ca sunt mai multe versiuni de manager scoase pt 2008. As vrea sa stiu daca e vreuna dintre versiuni (fifa manager, football manager) caracteristica aia sa poti juca meciurile cu fifa08, nu doar sa fii spectator la ele. In plus, si creatul stadioanelor, antrenamentele, etc. Celor carora le-a placut tcm2004 stiu la ce ma refer.

KlaU
24-11-2007, 12:12 PM
Fifa manager 2008 e ala cu meciuri 3D, Football manager e ala cu buline .

extreme
24-11-2007, 12:15 PM
In Fifa Manager poti sa-ti alegi cariera de jucator si ai meciuri 3d. La football manager vezi cum un nasturel loveste o bila :)

dragos_015
24-11-2007, 01:28 PM
In Fifa Manager poti sa-ti alegi cariera de jucator si ai meciuri 3d. La football manager vezi cum un nasturel loveste o bila :)

Nasturelul ala e mai realistic decat jucatorul 3d de la Fifa Manager...

extreme
24-11-2007, 01:32 PM
Nasturelul ala e mai realistic decat jucatorul 3d de la Fifa Manager...

O fi... dar nu prea iti dai seama daca a dat gol cu capul sau cu piciorul sau daca a facut o preluare pe piept in careu. Sa nu mai vorbesc de pasa cu calcaiul, bicicleta... Recunosc ca nu am jucat prea mult football manager dar am incercat la fifa pe grafica 2d si mi s-a parut extrem de plictisitor.
Nu zic ca nu ar fi mai bun la tactica football manager dar grafica 3d face totul... parerea mea :)
La fifa manager mai sunt cateva buguri dar poti sa treci peste ele. De ex.: cand arunci de la margine, coechipierul da mingea afara sau pasa la portar care face preluari mai lungi si o poate intercepta adversarul (sau poate e ceva de la antrenament). Daca ar rezolva bug-urile astea ar fi perfect.

janm87
24-11-2007, 02:43 PM
Merci mult :D

Bogdan_RBF
24-11-2007, 04:24 PM
si mie mio placut extrem de mult tcm 2004...pacat ca nu mai o scos si alte versiuni ca era f.fain...cel mai fain manager ever

sanshine
24-11-2007, 11:13 PM
si mie mio placut extrem de mult tcm 2004...pacat ca nu mai o scos si alte versiuni ca era f.fain...cel mai fain manager ever

TCM (Total Club Manager) si-a schimbat numele in FifaManager. E tot ala facut de EA Sports Germany. Inainte sa se scheme TCM se numea "Premier League Football Manager" (sau "Bundesliga Footbal Manager" in Germania, sau "Primera Division Football Manager" in Spania, depinde de licenta) si era facut de englezi, dar tot pe engine 3D de Fifa (cred ca ala de Fifa 99 :rolleyes: )