View Full Version : Campionatul Angliei. The Premiership
neolen
27-02-2004, 06:24 PM
Mai jos am vazut un topic cu Campionatul Italiei asa ca nu vad de ce nu ar fi si un topic despre Campionatul Angliei. Sper sa intelege-ti mesajul si sa participati activ.
neolen
neolen
27-02-2004, 06:28 PM
Bine, de azi incep sa muncesc la acest topic, in continuare ultimele stiri din Campionatul Angliei:
Alex Ferguson ar putea fi antrenor principal la Chelsea
Sir Alex Ferguson antrenor principal la Manchester United este unul candidati la postul de antrenor principal la Chelsea Londra
Patronul lui Chelsea Roman Abramovic este gata sa ofere noului antrenor 25 mln lire sterline pe o perioada de 5 ani
De asemenea in randul candidatilor la postul noului antrenor intra antrenorul lui AS ROMA Fabio Capello, Ceva timp mai inainte se specula ca inlocuitorul lui Claudio Ranieri ar putea fi antrenorul Selectionatei Angliei Sven Goran Ericsson.
Fabio Capello la Tottenham
Unul din pretendenti la functia de antrenor principal la Tottenham este Fabio Capello, care deja si-a exprimat dorinta de a-si continua cariera de antrenor in Campionatul Angliei ?Eu as vrea sa fac niste schimbari in viata mea si in acest plan Anglia este o varianta buna, uu admir fotbolul englezesc pentru atletismul sau?
neolen
27-02-2004, 06:30 PM
Smith -ultima sansa
Intr-un interviu acordat lui SoccerAge atacantul A. Smith a declarat ca v-a parasi pe Leeds
?Cunosc ca conducerea a decis sa ma pastreze deoarece crede ca eu pot ajuta echipa in lupta pentru retrogradare insa de nu vom reusi sa ne mentinem in Premier League atunci cred ca voi parasi pe Leeds?- a spus Smith
Smith crede ca Leeds are forta de a ramane in Premier League ?Avem o echipa f buna si daca il vom pastra pe Marc Viduka Leeds v-a incepe din nou sa castige, cele mai importante meciuri le vom juca pe teren propriu asa ca totul este in mainile noastre ?-a incheiat atacantul de 23 ani
Rooney poate ajunge la United
Conducerea lui Manchester United are de gand sa-l transfere pe atacantul de 18 ani a lui Everton W. Rooney contractul caruia se termina peste 18 luni pentru suma de 20 mln lire sterline
Concurentul principal este Chelsea, insa dupa cum afirma ?Sunday Express? United are un atu: contractul cu firma Nike cu care Rooney colaboreaza si deasemenea dorinta lui de a nu pleca departe de familie care traieste in apropierea lui Manchester.
neolen
27-02-2004, 06:32 PM
Chelsea cu 5 jucatori mai putin
Dupa informatia posedata de Sun acesti jucatori vor fi: W. Bogarde, M. Melchiot,E. Petit si danezul J. Gronskjaer. De asemenea sub semnul intrebarii se afla: Claude Makelele, M. Desaille, J. F. Hasselbaink si gk N. Sullivan.
Pentru unii din ei s-au cheltuit bani grei se pare ca sefu? nu este satisfacut de randamentul lor.
Prim-ministrul Thailandei dornic sa cumpere pe Liverpool
Dupa afirmatia lui Reuters , Acest mare fan al fotbalului englez incearca de ceva timp sa cumpere o echipa din Premier League, anul trecut a avut ca tinta pe Fulhum insa a fost refuzat
Acum el inspecteaza situatia financiara al clubului in ultimele 5 luni.
Shinavatra a declarat reporterilor ?Trebuie sa fie un club vestit. Mai bun ca Fulhum?
neolen
27-02-2004, 06:34 PM
Shirer nu revine la Nationala
Dupa cum afirma Sky Sports jucatorul lui Newcastle A. Shirer a refuzat sa joace pentru selectionata, Conducerea federatiei a insistat de cateva ori ca insa Shirer care cu 4 ani in urma a decis sa paraseasca nationala se tine de cuvant.?Am primit propunere sa ma intorc la selectionata, mult am meditat dar trebuie sa spun ca voi refuza? -din pacate Shirer nu a numit motivul refuzului sau.
Okocha alaturi de Bolton
Jay-Jay Okocha a declarat pentru BBC ca este dornic sa-si termine cariera la Bolton Wanderers
?Sunt fercit, Normal ca nu ar fir au sa joc dupa alte cluburi din Europa insa eu totusi vreau sa-mi termin cariera la Bolton? In timpul Cupei Natiunilor din Africa Okocha declara ca vrea sa paraseasca Bolton pentru un club de clasa, rolul decisive in schimbarea deciziei a jucat-o familia lui.
neolen
27-02-2004, 06:38 PM
In 2 ani un nou stadion
Conducerea lui Arsenal Londra planuieste construirea unui stadion pentru sezonul 2006/2007. Pentru construirea acestui super stadion Arsenal v-a avea nevoie nici mai mult nici mai putin de 673 mln $ . Noul stadion v-a avea o capacitate de 60.00 locuri.
Giggs mai rapid ca niciodata
Giggs a fost unul din primii cumparatori al salonul de automobile marca Ferrari din Cardiff. Starul lui United si-a cumparat un Ferrari negru model 575 Maranello(515 cai putere, 202 km/h) la pretul de 150.000 lire sterline. De obicei masinile la comanda ajung la comparator in timp de 8 luni insa pentru Giggs s-a facut o exceptie asa ca Ryan v-a putea primi masina intr-o saptamana . De notat ca precedenta masina a lui R. Giggs a fost Aston Martin Vanquish lpretul careia este de 167.000 lire sterline. Marca Ferrari este f populara Cardiff, dovada nr. Mari de masini in oras.
neolen
27-02-2004, 06:41 PM
Stanford Bridge reinnoit
Conducerea lei Chelsea planuieste reconstructia actualului stadion Stanford Bridge, si in rezultat stadionul v-a avea o capacitate de 55.000 locuri astfel stadionul v-a fi unul din cele mai bune din lume. Roman Abramovic a dus tratative cu cateva cimpanii de constructii si se asteapta ca din septembrie sa inceapa reconstructia
Consecinte
In urma meciului dintre Everton-Manchester United scor 3-4, Politia a primit mai mult de 100 de plangeri din partea spectatorilor din Liverpool care se aratau indignati de felul in care jucatorii lui United sarbatoreau golurile astfel ofensandu-le sentimentele in timpul meciului. Au fost preintampinati Roy Keane, G. Nevill, R. van Nisterlooy si Cristiano Ronaldo.
M. Silvestre isiva lecui trauma timp de 3 saptamani
Leeds fara bani
Compania Zeus Capital a refuzat sa cumpere pe Leeds din cauza problemelor financiare. Sa reamintim ca Leeds are o datorie de 80 mln lire sterline
neolen
27-02-2004, 06:43 PM
Smertin inapoi la Chelsea
Alexei Smertin este sigur ca urmatorii 3 ani ii v-a petrece la Chelsea
El a declarat ? Vreau sa revin la Chelsea, dupa cate stiu urmatorii 3 ani ii voi petrece cu Chelsea? pe de alta parte conducerea lui Portsmouth incearca sa prelungeasca termenul de arenda insa Smertin este categoric impotriva ? Stiu ca ei vor incerca sa prelungeasca termenul de arenda insa mie nici prin gand nu-mi trece sa raman aici? Smertin este jucator de baza in lotul lui Portsmouth in Cupa Angliei a contribuit f mult la calificarea lui Portsmouth in fata celor de la Liverpool
Trei fani ai lui Manchester au fost arestati arestati
In urma meciului dintre Porto si Manchester United Politia a arestat 3 fani ai lui Manchester United deoarece in timpul in care cei 3 incercau sa-l bat ape un om in varsta de 55 de ani (fan Porto) Dupa Reuters procesul impotriva lor v-a incepe joi, unul din fani a mers la spital insa nu a patit nimic serios
neolen
vad ca pui posturile la 2 minute diferenta !
vrei sa faci posturi ? :D
incearca sa numai faci spam !!! pune tot intr-un post !!!
Sirius
29-02-2004, 10:39 PM
Faza cu Sir Alex Fergusson s-ar putea realiza fiindca am inteles ca s-a certat cu presedintele de club si asta vrea sa-l schimbe cu antrenoru' de la Celtic.
RaPiDuTz
01-03-2004, 12:55 AM
Fergusson chiar ar fi o solutie pt Chelsea pt ca nu il vad bine pe Ranieri...
cat despre Shirer sau Sheerer (cum s-o scrie) ala inca mai e la Newcastle ? wow,parca joaca de o viata la clubul ala :)
supermoro
01-03-2004, 03:28 PM
la chelsea nu e sigur nici un antrenor fara rezultate. deja abramburici ala a dat dovada de o rabdare extarordinara. iar ranieri cu sistemul lui de rotatii ar trebui sa se apuce de baschet, ca acolo poate sa faca cate schimbari vrea el.
neolen
03-03-2004, 10:16 AM
Anglia vs Ukraina
Dupa refuzul Federatiei Albaneze de Fotbal de a amana meciul de pe teren propriu din cadrul calificarilor la CM din 2006 cu Ukraina pentru 17 august 2005, antrenorul principal al Ukrainei Oleg Blohin s-a adresat catre Federatia Nationala de Fotbal cu rugamintea de a amana inceputul returului de campionat cu 2 saptamani (sezon 2004/05) astfel Blohin v-a avea la dispozitie 15 zile p a pregati echipa "In asa caz garantez calificarea la CM din 2006"
Marti a fost anuntata data amicalului dintre Anglia si Ukraina cae v-a avea loc la Londra si este programata pentru 18 august.
Noi reguli impuse de FIFA
Dupa o serie de propuneri din partea mai multor federatii si multe dezbateri, FIFA a impus noi reguli pentru toate federatiilor.
In cadrul meciurilor amicale fiecare echipa v-a putea efectua doar 6 inlocuiri, de asemenea s-a decis sa se renunte la regula "golului de aur" si "golului de argint".
Fotbalistii care isi vor permite sa-si scoata tricoul astfel sarbatorind golul marcat, obligatoriu vor fi pedepsiti cu cartonas galben alta propunere de a mari pauza dintre reprize de la 15 la 20 minute nu a fost sustinuta.
Regulile vor intra in vigoare dupa EURO 2004
neolen
03-03-2004, 10:31 AM
Joe Cole nu mai vrea la Chelsea
Mijlocasul lui Chelsea Londra Joe Cole intentioneaza sa se adreseze conducerii clubului cu rugamintea ca la sfarsitul sezonului sa i se dea posibilitatea sa plece la alt club din motiv ca nu are loc in primul 11 al echipei. De reamentit ca Chelsea l-a propus lui Charlton pe Joe Cole in schimbul lui Scott Parker.
Mutu declara
Atacantul lui Chelsea Londra Adrian Mutu a declarat pentru News of the World ca dupa esecul din cupa in fata celor de la Arsenal, Roman Abramovic a venit la vestiarul echipei si ne-a spus: "Arsenal e mai bun ca voi. Acum nu aveti sanse la castigarea titlului" Mutu a adaugat ca rusul era foarte trist .
Arjen Robben la Chelsea
Dupa cum afirma Reuters stapanul lui Chelsea Roman Abramovic l-a cumparat pe tanarul atacant Arjen Robben. Atacantul se v-a alatura echipei din vara. Suma transferului este de 20 mln euro, contractul pe o perioada de 5 ani.
Site-ul oficial a lui Chelsea afirma ca atacantul se afla la Londra pentru a trece controlul medical.
neolen
03-03-2004, 04:07 PM
Gordon Struchan e dorit la Leeds
Dupa cum afirma People viitorii cumparatori al clubului Leeds in frunte cu Gerald Krasner sunt dispusi sa-i propuna lui Struchan functia de antrenor principal. De reamintit ca Leeds are o datorie de 146 mln si unul din potentialii cumparatori a iesit din cursa de asemenea pana la clarificarea situatiei financiare comertul cu actiunile lui Leeds a fost oprit.
Prima avertizare
Automobilul presedintelui lui Southampton Rupert Low a fost atacat de niste necunoscuti. Se presupune ca automobilul a fost atacat de fanii lui Southampton care astfel si-au exprimat dezacordul cu o eventuala numire in functia de antrenor principal a lui Glen Hoddle insa presedintele este de alta parere ?Nu stiu de unde au aparut zgarieturi pe masina mea, ele puteau sa apara din mai multe motive, pentru ai invinui pe fani de acest fapt ar fi trebuit sa-i prind in timpul ilegalitatii.?
Kaddafi decis sa cumpere
Liderul lybian a decis sa devina actionarul majoritar a unui club din Anglia. Dupa cum afirma People oameni de incredere duc tratative privind posibilitatea cumpararii unui din urmatoarele cluburi: Leeds, Aston Villa, MC, Everton, Bolton.
Wenger tinde spre sefie
Antrenorul principal a lui Arsenal Londra este unul dintre candidati la postul de presedinte al clubului.?Noi dorim ca el sa conduca echipa pana in 2006 apoi sa ramana printre noi, cu atat mai mult ca este unul din principalii candidati la postul de presedinte al clubului ? a incheiat Keith Edelman
Ljunberg dorit de Inter Milan
Conducerea lui Inter se intereseaza de suedezul F. Ljunberg de la Arsenal. Mijlocasul de 27 de ani intra si in calculele lui Real Madrid. Plecarea lui este posibila dupa aducerea lui Edu si Reyes.
King ramane la Tottenham
L. King jucatorul selectionatei Angliei care a reusit sa marcheze in meciul de debut, a semnat un nou contract cu Tottenham pe o perioada de 4 ani. Precedentul contract se termina la sfarsitul sezonului 2004/05
neolen
03-03-2004, 04:20 PM
Pentru 6 si 9 martie sunt programate 2 partide restante:
9 martie
Middlesbrough vs Tottenham
Middlesbrough (home)
win 23% draw 30 % lose 46%
Tottenham (away)
win 25% draw 16% lose 58%
Pronostic: 1-40.5% x-23% 2-35.5%
Coeficiente corecte: 2,20 3,87 2,51
6 martie
Birmingham vs Bolton
Birmingham(home)
win 41% draw 33 % lose 25%
Bolton(away)
win 38% draw 23% lose 38%
Pronostic: 1-39.5% x-28 % 2-38%
Coeficiente corecte:2,26 3,18 2,83
DarkComy
03-03-2004, 11:25 PM
neolen eu observ ca tu esti expertul forumului in materie de pariuri sportive tu pariezi pe la astra ??? ;)
neolen
05-03-2004, 08:06 PM
DarkComy nu pariez la Astra deoarece sunt din Chisinau dar in general pariez sincer sa fiu ca un nebun adik f riscant.Daca pariezi fii te rog si tu mai activ.
stiri:
United cel mai bogat club din Europa
Clubul englezesc Manchester United este cel mai bogat club din Europa. Conform unui studiu in anul 2003 echipa lui Alex Ferguson a
a avut un profit de 167,83 mln lire sterline cu 22 mln mai mult decat ocupanta locului 2 in aceasta ierarhie Juventus Torino
care in 2003 a strans suma de 145,75 mln lire
In aceasta ierarhie mai intra si invingatorul de anul trecut al UEFA Champions League
AC Milan cu un profit de 133,66 mln lire urmat de clubul regal Real Madrid 128,5 si Bayern Munchen 108,6. Printre cele mai bogate cluburi din Europa mai intra si Arsenal, Newcastle, Liverpool,Chelsea,Tottenham,Leeds
Celtic si Lyon respectiv pe locul 18 si 19
Houllier amenintat cu moartea
Politia din Liverpool a deschis o ancheta cu privire la amenintarea cu moartea a lui G. Houllier .
Marti conducerea clubului a confirmat ca in urma cu 3 saptamani Houllier a primit prin posta o scrisoare anonima prin care era amenintat cu moartea. De asemenea dupa esecul din cupa Angliei in fata celor de la Portsmouth , pe unul din peretii stadionului au aparut niste cuvinte murdare la adresa lui Houllier.
"Ne este f incomod insa trebuie sa apelam la la politie.Nu vrem sa facem o drama din acest caz insa astfel de scrisori nu pot fi pur si simplu uitate" ?a declarat ofiterul de presa a lui Liverpool
6 fotbalisti arestati
Sase din cei noua fotbalisti invinuiti de hartuire sexuala a 3 femei din lotul lui Leicesr au fost arestati. Un fotbalist invinuit ca nu a aparat doamnele a fost eliberat joi dimineata. Femeile cetatenia carora nu este cunoscuta au declarat ca fotbalistii au dat buzna in camera lor de hotel si le-au agresat sexual.
Patru au fost invinuiti de agresiune sexuala si incalcarea proprietatii, unul de agresiune si incalcarea proprietatii ceilalti 4 in incalcarea proprietatii si neacordarea de ajutor victemelor
Acest fapt a avut loc la inceputul saptamanii intr-un orasel din Spania unde in timpul intreruperii Campionatului Angliei Leicester se afla in contanament. Interesant cine v-a juca pentru Leicester?
Neolen
DarkComy
06-03-2004, 02:32 PM
sorry faza cu Astra am uitat ca esti din Chisinau :oops: am fost acum 2 zile la astra si am pus 2 bilete de 25 000 la fiecare imi iese 550 000 pe fiecare bilet sper sa imi iasa macar 1 ca daca nu iese niciunul ma enervez rau de tot :sanshine2: :alida: :scaun:
cinevaaaa
08-03-2004, 03:47 PM
DUPA MINE CAMPIONATUL ANGLIEI ESTE CEL MAI FRUMOS DINTRE TOATE SI CEL MAI ECHILIBRAT :D
:mishto:
Sirius
08-03-2004, 10:30 PM
Foarte echilibrat, ce sa-ti spun, Arsenal n-a mai luat bataie din antichitate... <_<
neolen
10-03-2004, 03:49 PM
Joseph Blatter pentru 18 echipe
Presedintele ФИФА Blatter a declarat, ca, dupa opinia sa , numarul echipelor din EPL (20) este exagerat. El este decis sa intreprinda actiunile necesare, pentru a reduce numarul lor pana la 18. Ideal pentru el ar fi ca in fiecare campionat din Europa sa participle doar 16 echipe(Romania,Rusia) .Pe langa aceasta, Blatter propune suspendarea celui de-al doilea meci din cadrul Cupei Angliei daca primul se termina egal.
Dorinta lui Blatter de a reduce numarul echipelor in Campionatele principale este pentru a ridica nivelul jocurilor la nivel de selectionate.Din cauza programului incarcat din Campionat si participarea la alte turnee, futbolistilor nu le mai ramane nici timp nici putere pentru a evolua la valoarea maxima pentru selectionate.
Hasselbaink: vreau sa joc in fiecare saptamana
Futbolistul lui Chelsea J.F. Hasselbaink a declarat ca "a obosit de politica de rotatii" a lui Claudio Ranieri si este decis sa paraseasca echipa lui Roman Abramovic.
"Eu deja le-am spus celor din club ca vreau sa plec, ? a spus olandezul. ? Noi nu trebuie sa ne concuram intre noi. De ce, daca eu am jucat bine un meci, in urmatorul trebuie sa stau pe banca de rezerve? Acest program ma dezbate din ritmul de joc. Daca conducerea nu doreste ca eu sa joc in fiecare saptamana atunci eu parasesc clubul.".
Joe Cole in arenda la Everton?
Antrenorul principal al lui "Everton" David Moyes s-a adresat catre conducerea clubului pentru a desfasura niste negocieri privind transferul lui Joe Cole de la Chelsea. Everton are de gand sa-l ia in arenda pe mijlocas pe un termen de un an.
Anelka ramane ala City
Nicolas Anelka nu are de gand sa paraseasca Manchester City "Sunt foarte fericit aici. Contractul meu expira in sezonul viitor, regulat joc in primul 11 al echipei si nu am de gand sa-mi schimb clubul"a declarat Anelka pentru Evening News.
Dupa cum afirma Reuters, Anelka este curtat de mai multe cluburi printer care si Manchester United.
Taylor -extraordinar
Clubul Birmingham City este aproape de a incheia un contract cu portarul de 32 luat in arenda de la Fulhum- Mike Taylor,
"Taylor e un portar extraordinar.In lunile ce au trecut el pur si simplu ne-a uimit cu abilitatile sale. Presupun ca in timpul apropiat numaidecat vom incheia un contract cu el.Varianta ar fi un contract pe 4 ani cu un castig annual de 1,4 mln lire sterline -a declarat antrenorul principal.
Beckham pentru 140 mln la Chelsea
Capitanul selectionatei Angliei si mijlocasul lui Real Madrid David Beckham a declarat pentru Tribalfootball, ca daca conducerea lui Chelsea ar dori sa-l cumpere suma transferului lui este de 140 mln lire sterline. Asa scrie in contractul lui Beckham in cazul unui eventual transfer.
"140 de mln lire sterline ? pri care as putea pleca in alta parte de la Real. Multi spun ca eu voi parasi pe Real Madrid pana la sfarsitul sezonului insa eu personal nu stiu ce v-a fi.
Topul celor mai bogate cluburi din Europa
1.Manchester United -167,83 mln lire sterline
2. Juventus - 145,75 mln.
3. Milan - 133,66 mln.
4. Real Madrid - 128,5 mln.
5. Bayern Munchen - 108,6 mln.
6. Inter Milano - 108,4 mln.
7. Arsenal Londra - 99,87 mln.
8.Liverpool - 99,74 mln.
9. Newcastle United- 92,73 mln.
10. Chelsea - 89,32 mln
11. AS Roma - 88,39 mln
12. Borussia Dortmund - 82,78 mln.
13. Barcelona - 82,38 mln.
14. Schalke-04 - 79,17 mln
15. Tottenham Hotspur - 63,81 mln.
16. Leeds United - 61,41 mln.
17.Lazio Roma - 59,34 mln.
18. Celtic - 58,07 mln.
19. Lyon - 56,27 mln.
20. Valencia - 53,73 mln.
neolen
danutz_andrey
25-03-2004, 08:11 PM
Duminica e marele derby Arsenal-Manchester U. la ora 18.05 pe TV Sport.Ma gandeam sa dati niste pronosticuri,eu zic ca va bate Arsenal cu 2-1. Goluri Bergkamp,Reyes si Scholes.
Sirius
25-03-2004, 10:42 PM
Eu zi cred ca o sa fie 2-2. O sa fie 2-0 pt Manchester (van Nistelroy si Scholes), apoi marcheaza Henry si egaleaza Berkampf.
cinevaaaa
26-03-2004, 04:05 PM
arsenal va castiga cu 2-0 sau 3-1 (desi asi vrea sa piarda ca sa ii ajunga Chelsea) :D :mishto:
cinevaaaa
26-03-2004, 04:08 PM
100% da gol Hanry(chiar 2)
danutz_andrey
28-03-2004, 04:04 PM
Nu conteaza cine va inscrie important este ca va fi un spectacol pe cinste!
KYssY
28-03-2004, 04:59 PM
bah.....
eu is fan inrait MAN. UTD.!!!! sper sa bata MANCHESTER pt. ca e o super echipa si ar trebui sa le faca teste anti-dopping la aia de la arsenal ca sigur iau vitamine, nu stiu cum de sunt atat de buni!!!!!!
eu zic si sper sa fie Arsenal 1-2 Manchester United!!! arsenal da gol in primele 10 min. prin reyes sau henry si man. utd. da golurile in min 21 si 35 primul incursiune pe stang a lui ronaldo centrare buna, iese portarul lui arsenal sare pe sub minge sa boxeze mingea merge la Van Nistelroy, preluare eleganta si un sut vilent in poarta goala!! si al doilea: contraatac purtat de catre Scholes pe mijloc, 2-3 driblinguri superbe ultimul in fata lui campbell, singur cu portarul, lob gol!!!!!!!!!
hai ca mai sunt 5 min. si incepe meciu'!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GO MAN. UTD.!!!!!!!!!!
danutz_andrey
28-03-2004, 05:03 PM
Si eu sunt fan Manchester,dar eu recunosc ca nu au nici o sansa in fata lui Arsenal.Daca vor bate vor castiga asa din intmplare.
KYssY
28-03-2004, 05:06 PM
shhhh!!! ca a inceput!!
danutz_andrey
28-03-2004, 05:09 PM
Poate sa inceapa ca yo ma uit nu-ma la repriza a doua,pana atunci mai stau pe net.Deci pronosticul meu este Arsenal-Manchester U. 2-1
Goluri:Bergkamp,Reyes/Scholes
KYssY
28-03-2004, 05:12 PM
hai nu te lauda atat ca oricum bate man.utd.!!! :P
danutz_andrey
28-03-2004, 05:16 PM
Las'ca vorbim noi dupa meci!
KYssY
28-03-2004, 05:17 PM
nu ca dupa aia o sa-l injur pe arbiru ca n-a vrut sa de-a penalti in min 90 pt. noi la scoru' de 2-0 pt. aia!! stiu ca n-avem nici o sansa da poate ca poate........
KYssY
28-03-2004, 05:20 PM
defapt daca imi aduc bine aminte, danutz_andrey, tu aveai ca poza una cu MANCHESTER!!!!
danutz_andrey
28-03-2004, 05:25 PM
Nu aveam poza cu Manchester.La Avatar l-am avut pe van N. si stema cu Man.Utd.iar la semnatura scria FORTZA MANCHESTER!Dar si pe atunci tineam cu Barca numa ca acum mi-am arata simpatia pt. ea
KYssY
28-03-2004, 05:35 PM
0-0 min 25!!!!
joc confur, interesant zic ca manchester sta mai bine in aparare si va face o figura frumoasa!!
danutz_andrey
28-03-2004, 05:42 PM
Manchester tre sa aiba grija ca deja a primit doua galbene.Sa nu elimine arbirtu vreun jucator pana la pauza ca dupa aia Man U. nu mai are nici o sansa.
KYssY
28-03-2004, 05:44 PM
:angry: ziceai ca nu te uiti!!! :angry:
:P
0-0 min 35!!! tensiune mare!!
danutz_andrey
28-03-2004, 05:45 PM
Nu ma uit!!!Exista net www.livescore.com
KYssY
28-03-2004, 05:46 PM
cool!!
sor.!!!!!
KYssY
28-03-2004, 06:01 PM
0-0 la pauza!!
sutu lu' keane din min 45+1 a fost tare rau, daca era pe poarta era golul etapei!!!!!desigur n-am vazut nici un alt gol din etapa asta!!!!!
KYssY
28-03-2004, 06:05 PM
[quote]Originally posted by KYssY@Mar 28 2004, 05:59 PM
[b] bah.....
eu is fan inrait MAN. UTD.!!!! sper sa bata MANCHESTER pt. ca e o super echipa si ar trebui sa le faca teste anti-dopping la aia de la arsenal ca sigur iau vitamine, nu stiu cum de sunt atat de buni!!!!!!
eu zic si sper sa fie Arsenal 1-2 Manchester United!!! arsenal da gol in primele 10 min. prin reyes sau henry si man. utd. da golurile in min 21 si 35 primul incursiune pe stang a lui ronaldo centrare buna, iese portarul lui arsenal sare pe sub minge sa boxeze mingea merge la Van Nistelroy, preluare eleganta si un sut vilent in poarta goala!! si al doilea: contraatac purtat de catre Scholes pe mijloc, 2-3 driblinguri superbe ultimul in fata lui campbell, singur cu portarul, lob gol!!!!!!!!!
hai ca mai sunt 5 min. si incepe meciu'!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<span style='color:red'>no realy, I'm STUPIDO!!
KYssY
28-03-2004, 06:06 PM
:spam:!!!!!!!!!!!!!!!
danutz_andrey
28-03-2004, 06:10 PM
Da,nimik din ce ai zis tu nu s-a intamplat!
KYssY
28-03-2004, 06:21 PM
sa ma las de meseria asta!!
danutz_andrey
28-03-2004, 06:24 PM
Arsenal-Manchester 1-0 Gol Henry min.50
KYssY
28-03-2004, 07:04 PM
asta e!! ce nu te asteptai??
RaPiDuTz
28-03-2004, 08:25 PM
Arsenal o sa castige tot anul asta...sunt sigur de asta !
danutz_andrey
28-03-2004, 08:28 PM
Tot in afara de Cupa Angliei.Man U. o sa isi ia revansa si o sa-i bata.
RaPiDuTz
28-03-2004, 09:00 PM
nu prea cred...
Arsenal s`a luptat pt cladirea echipei timp de 2 ani si acum se vad rezultatele (unele exceptionale)
de la MUFC sa vazut klar lipsa lui Becks... :P
danutz_andrey
29-03-2004, 07:57 PM
Incet,dar foarte incet C.Ronaldo il va inlocui pe Becks.Asa in vreo 5 ani va ajunge la valoarea lui Beckham.Dar pana atunci mai este mult timp...
dj-cata
29-03-2004, 09:45 PM
pai nu mai sta ronaldo 5 ani la manchester....daca nu confirma in maxim 1 2 ani....pleaca sigur
oricum macar in cupa sa ii incurce pe arsenal...ca prea ii bat ashtia pe toti :)
RaPiDuTz
30-03-2004, 12:23 AM
pai lasa ca e bine asha...Arsenal sa faca legea peste tot ! :P
de C.Ronaldo am vazut ca este foarte iubit de catre suporteri...si intradevar pare un jucator de viitor ;)
KYssY
30-03-2004, 04:12 PM
mie imi place mult cum joaca!!! da' nici nu joaca pe aceeasi poz. cu in care juca BECKHAM inainte sa plece!!!
pacat ca s-a incheiat nedecis 1-1(ars-man) puteam sa-i batem nu au fost in forma, noroc cu saha!!
danutz_andrey
30-03-2004, 06:47 PM
Da,dar daca in final dadea gol van N. i bateam pe Arsenal!!!Oricum puteam sa si pierdem,noroc ca a dat Henry cu capu' pe langa poarta!
KYssY
30-03-2004, 08:52 PM
era grea, aproape imposibila poazitia!!! vina a apartinut lui lauren care nu ia pasat!! stii ca sau luat la bataie la versiare (henry si lauren) da' ia despartit wanger!
danutz_andrey
31-03-2004, 06:08 PM
Trebuia sa-i lase sa se omoare!Asa scapa Manchester de Henry si poate castiga si ea campionatu! :P
RaPiDuTz
31-03-2004, 06:29 PM
sa vazut ca Henry in meciul cu Chelsea nu a jucat prea bine si era sa o ia la bot :P
KYssY
31-03-2004, 06:31 PM
a fost slab rau atunci!!!
nu a facut nimic!!
danutz_andrey
31-03-2004, 06:34 PM
Da,in tot meciul cu Chelsea a reusit un dribling!!Sper ca in retur sa se revanseze si sa le dea vreo doua boabe!
KYssY
31-03-2004, 07:00 PM
las' ca in retur se nervozeaza mutu si da el o pastaie intreaga!!
danutz_andrey
03-04-2004, 03:13 PM
Arsenal-Manchester U. 0-1.V-am zis eu ca bate Manchester! :P In sfarsit i-au batut pe Tunari!
shi yo am sperat sa bata MAN U shi a reusit
deci voi cu alte echipe decat CHELSEA ARSENAL si MAN U nu tineti?
de exemplu NEWCASTLE e o echipa buna si o sa participe shi la anu in champions league
rekinu
08-04-2004, 11:26 PM
forzzaaaaaaa chelsea asta e echipa mea favorita din Anglia nu pt. ca e mutu acolo dar de mult timp tin cu ea
E na ca mai tine lume si cu altcineva decat marile echipe....io de exemplu tin cu Nottingam Forrest...poate fi catalogata drept echipa mare pentru si ea a castigat Champions League :mishto:
danutz_andrey
09-04-2004, 01:48 PM
Arsenal in plina cadere:Arsenal-Liverpool 0-1 Gol Hypia min.5Sper sa o fure rau de tot!
ai zis la misto aia cu 1-0 pt liverpool?
danutz_andrey
09-04-2004, 01:53 PM
Da click aici (http://www.livescore.com) ca sa te convingi!
Sk8erBoy
09-04-2004, 02:41 PM
ii 2-1 pt liverpool
campionatu acum arata asa :
arsenal 74
chelsi 70
Sk8erBoy
09-04-2004, 02:48 PM
ACUM II 3-2 PT TUNARI :(
danutz_andrey
09-04-2004, 04:32 PM
Scor final:Arsenal-Liverpool 4-2 Hatrick Henry!Incredibil cum au reveni de la 2-1!
Sk8erBoy
09-04-2004, 08:42 PM
mda nashpa
steaua - poli 6-0 incredibil , o echipa asa defensiva 6 goluri bravo lor
danutz_andrey
09-04-2004, 09:06 PM
Vezi ca topicul asta se numeste "Premiership" si nu "Divizia A"!K?
Sk8erBoy
09-04-2004, 09:47 PM
da mey ok da ma miram si eu apropo so terminat 8-1
deci tot 7 puncte is intre celski si les arsenals
danutz_andrey
10-04-2004, 07:58 AM
Da ma nasol,azi are meci Chelsea cu Boro ce ziceti care castiga!??Eu zic ca CHelski cu 2-0!
hahahahaha
ce-a facut mah chelsea
v-am zis ca e echipa varza
djatomic
10-04-2004, 06:09 PM
Chelsea a fost varza , din cauza ei am pierdut bani la pariuri :P naspa ; vedeti daca nu joaca MUTU :D
danutz_andrey
10-04-2004, 07:35 PM
Si yo am pierdut din cauza ei si a lui Manchester City!da, nu-i nimik!0-0 mare rusine Chelski!
Sk8erBoy
10-04-2004, 08:37 PM
sa dus celski :(
djatomic
10-04-2004, 09:00 PM
danutz_andrey -> acu sa fiu sincer si eu am pierdut si pe meciul Manchester City 3 : 3 Wolves , cine credea ca poate sa faca egal cu Wolves care e pe ultimul loc si mai am un meci Ancona 3 : 2 Bologna , tot formatie de pe ultimul loc , a si batut , eu pusesem X2 , dar dupa cum ai spus si tu ata ete , saptamana viitoare :P
danutz_andrey
11-04-2004, 05:00 PM
Saptamana viitoare castig tot!Pe mine chiar m-a enervat foarte tare Man.City,egal cu Wolves!
acum e meciul NEWCASTLE UNITED VS ARSENAL LONDRA
sper sa castige newcastle
a dea 2 goluri shearer
danutz_andrey
11-04-2004, 05:13 PM
Pronosticul meu Newcastle-Arsenal 2-3!Shearer si Henry vor inscrie sigur!
djatomic
11-04-2004, 05:16 PM
Eu vred ca va castiga Arsenal (desi nu vreau) sau in cel mai bun caz vor face egal ! Totusi Arsenal si cand joaca prost , joaca bine ! :P
PS : la pariuri as joca X2 ! :D
danutz_andrey
11-04-2004, 05:17 PM
Da ca si nemtii,cand joaca prost ajung in finala si cand joaca foarte prost o si castiga!
da dar totusi nu uitati arsenal a jucat vineri in timp ce newcastle a jucat joi
shi deci e mai bine pregatita
danutz_andrey
11-04-2004, 05:30 PM
Min.25-0-0 meci plictisitor pana acum! :nashpa:
sa terminat meciul
0-0
naspa
danutz_andrey
11-04-2004, 06:57 PM
Newcastle-Arsenal 0-0 :mishto: :mishto: :flipa: Arsenal!
djatomic
11-04-2004, 07:08 PM
0-0 , as fi castigat la pariuri :P , oricum Chelsea nu mai are sanse (au facut egal, papagali) , asa ca Arsenal nu era stresata !
danutz_andrey
11-04-2004, 07:11 PM
Pacat!!!Arsenal castiga titlul,Chelsea nu mai are nici o sansa,iar de Manchester U.,ca sa zic???Asta este,la anu' sper ca Man.Utd. se vor revansa si vor castiga campionatu'!
DarkComy
12-04-2004, 09:06 AM
Azi are meci Chelea eu zic ca Mutu are sanse de 70% sa evolueze azi au avut meci alaltaieri si cred ca sunt obositi :)
danutz_andrey
12-04-2004, 03:57 PM
Astazi au meci?Cu cine joaca?
e ASTON VILLA VS CHELSEA
acum are chelsea 1-0
danutz_andrey
12-04-2004, 04:21 PM
K,sper sa piarda Chlesea ca sa aiba sanse Man.Utd. la locul 2!
lol
numai are sanse
a dat gol crespo
oooo
joaca shi mutu
ma mir
danutz_andrey
12-04-2004, 04:26 PM
Am vazut si yo! :angry: da lasa ca e numa' min.25 si mai poate sa egaleze Aston V.!
hehehehehe
are penalti aston villa
danutz_andrey
12-04-2004, 04:43 PM
1-1!Gol Vassel!
danutz_andrey
12-04-2004, 05:17 PM
3-1 pt. Aston V.,Chelsea nu mai are treaba!Ce bine ma simt acum cand Real M. si Chelsea au pierdut(Chelsea inca nu)!
a iesit mutu
oricum nu a jucat nimik
frate ce gol a dat crespo
dar degeaba
a batut aston villla
ihaaaaa
goooooo newcastle
tot inainte
djatomic
12-04-2004, 06:00 PM
Nu se poate :( iat a pierdut Chelsea , eu zic ca s-a terminat cu campionatul , macar locul 2 sa-l pastreze ; si mai sper sa-si revina pana la meciul cu monaco ! :P
Io cred ca i-a luat euforia semi-finalei Champions League si si-au bagat piciorul ca fraierii in Premiership...daca o tine tot asa isi ia adio de la Finala si ajung pe 4 in campionat...Reveniti-va fratilor
Macar a jucat si Mutu..a facut si el o faza...si gata :nashpa:
djatomic
12-04-2004, 08:45 PM
I-a luat euforia semifinalelor Champions League , sunt de acord cu asta , dar mai e si faza ca au jucat si miercurea trecuta si sambata si azi , or fi obosot si ei , ca doar nu sunt roboti , eu cred ca o sa-si revina ! :mishto:
neolen
18-04-2004, 07:22 PM
Miraculosul 14 - Thiery Henry, pur si simplu ma fascineaza, fiind in trecut campionul Frantei la 400 de m, acum este unul dintre cei mai buni atacanti de pe glob, rezultatele pe care le-a obtinut in acest an sunt un exemplu bun p jucatorii talentati gen Mutu. La acest moment Henry a marcat 37 de goluri dintre care 29 in campionat, 5 in UEFA Champions League si 3 in FA Cup; ne mai tinand cont de faptul ca a marcat 8 goluri in alte turnee, adik de tot a ajuns la cota 45 de goluri; Arsenal este invincibil in Campionat de 33 de meciur si se pare ca v-a termina The Premiership cu zero infrangeri.
danutz_andrey
18-04-2004, 07:46 PM
Mmmm,a ajuns sa inscrie mai multe goluri ca Nistelrooy!
si iata ca a inceput un nou sezon de Premier League
iata si rezultatele :
Totttenham Hotspur - Liverpool 1-1
Aston Villa - Southampton 2-0
Blackburn Rovers - West Bromwich Albion 1-1
Bolton Wanderers - Charlton Athletic 4-1
Manchester City - Fulham 1-1
Norwich City - Crystal Palace 1-1
Portsmouth - Birmingham 1-1
Middlesbrough - Newcastle United 2-2
Everton - Arsenal 1-4
Chelsea - Manchester United 1-0
danutz_andrey
15-08-2004, 08:37 PM
Un nou sezon,si cred ca va fi si acetsa unul spectaculos,zic eu.Eu o vad castigatoare pe Arsenal,si o surpriza va fi Newcastle,chiar dak a inceput destul de prost.
yo zi ca bataia se da intre Arsenal si Chelsea
Man U o vad a treia si a patra pe Newcastle :)
danutz_andrey
17-08-2004, 04:21 PM
Poate sa intre chiar si Liverpool in cursa,pt. ca are un atac destul de bun:Djibril Ciise si Milan Baros.
Iar golgeter cred ca anul acesta o sa fie chiar D.Cisse sau Anelka(dak nu cumva pleaca).
Anelka?
ala e varza
poate sa fie Henry Shearer Kluivert si Djibrille Cisse
danutz_andrey
17-08-2004, 04:32 PM
Anelka anul trecut din cate stiu a fost pe locul 3 in topul golgeterilor.
Henry>Nu cred ca va juca asha de bine ca sezonul trecut,va da goluri,dar nu foarte multe.
Shearer>E batran,iar dak va fi golgeter,jumatate din goluri vor di date din penalty-uri.
Kluivert>Abia a venit,chiar crezi ca i va fi asha usor sa devina golgeter dupa ce anul trecut a stat tot timpul pe banca de rezerve?!
Shearer o fi batran da anul trecut a fost pe primul loc in tur dar a iesit pe 2 :(
Kluivert sper si yo sa fie bun ca la cat de ratangiu cred ca il ajung :D
dj-cata
18-08-2004, 01:44 AM
kluivert golgeter ? looooooooooooooool....asta e al doilea oprita si daca da 5-6 goluri e mult
danutz_andrey
18-08-2004, 06:38 AM
Cine stie poate o s a-si revina,orice e posibil! :P
Floyd
18-08-2004, 11:42 AM
Kluivert o sa-si revina... sau asa sper, mai ales ca il am la FF. Altfel il ia mama dreaq :injur:
danutz_andrey
23-08-2004, 09:45 AM
Ultima etapa:
Southampton 3 - 2 Blackburn R.
Birmingham C. 0 - 1 Chelsea
Charlton Athletic 2 - 1 Portsmouth
Crystal Palace 1 - 3 Everton
Fulham 2 - 0 Bolton W.
Liverpool 2 - 1 Manchester C.
Newcastle U. 0 - 1 Tottenham H.
Manchester U. 2 - 1 Norwich C.
West Bromwich A. 1 - 1 Aston Villa
Arsenal 5 - 3 Middlesbrough
-------------------------------------------------
M-a surpirns faptul ca Arsenal a castigat,desi a fost condusa cu 3-1 :o in rest rezultate "normale" :)
iar incepe Newcastle sezonul prost
exact ca anul trecut
RaPiDuTz
23-08-2004, 03:36 PM
danutze...ce ziceai de Henry ? :D
imi pare rau ca nu l`am pus capitan la FF ca luam 26 de pcte :P
danutz_andrey
23-08-2004, 03:49 PM
Deh......a avut si el noroc :)
RaPiDuTz
23-08-2004, 04:28 PM
ce norok mha ca eu sunt sigur ca va iesi golgeter si anu asta...bineinteles doar in cazul in care nu se accidenteaza grav :P
danutz_andrey
20-09-2004, 08:32 AM
In sfarsit a mai facut si Arsenal un egal,castige prea multe meciuri pana acum :P ,dar din pacate :P a ramas tot pe primul loc.Surpriza este Bolton care e pe 3 cu un pct. in spatele lui Chelsea,iar marea dezamagire este MU,doar 5 pct. in 5 meciuri.
habbib
20-09-2004, 08:49 AM
anu asta aresenal va iesi din nou campioana..joaca super bine,e o echipa perfect omogenizata,manchester cred ca o sa termine din nou pe 3 sau 4 iar chelsea mai mult ca sigur pe 2..
DarkComy
21-09-2004, 10:47 AM
ce frumos ar fi sa iasa Bolton pe 2 :mishto: au jucatori buni Okocha , Hierro , Pederson si inca cativa dar nu ii mai tin minte
danutz_andrey
21-09-2004, 12:33 PM
Buni,dar destul de batrani :P Nu stiti mai joaca Djorkaef,ca imi placea mult jucatorul asta ;) si anul trecut era tot la Bolton?
Time2Chill
06-10-2004, 08:30 PM
bai da bulangii Murinio ala si cu Abramovici, cik ii dau lu Mutu o amenda de 175mii de euroi k a plecat fara aprobare.............................. oare ce-au cu noi(romanii) :scaun: pe Cech l-au lasat cu bratele deschise :injur: :injur: :injur:
vor sa-l dea mai ieftin :injur: :injur: :injur:
Blater a zis k nu-i de acord......... :mishto:
habbib
06-10-2004, 09:20 PM
am auzit si eu,murinho ala mi se pare cam arogant,se crede p**a suprema de cand a castigat cupa uefa si CL,nu zic ca nu ii bun, da sa nu uite sa isi respecte jucatorii,nu se face asa ceva cand un jucator vrea sa mearga la nationala,chiar dc e accidentat,hai,dc era amical mai zic, da asa nu,am auzit si eu ca a zis blatter ca o sa i-a masuri, da a zis asta la prosport,deci probabil ca defapt il doare si pe ala in p**a,sa vedem zilele urmatoare..
Sirius
25-10-2004, 09:35 PM
Se pare ca nu s-a mai scris aici fiindca lumea a fost ocupata cu comentarea cazului Mutu...
Ei bine, in sfarsit Arsenal a luat-o si chiar de la echipa mea favorita din Anglia, Manchester United (ia sa vedem, mai vorbeste acum vreun dinamovist cu mine? :D ). Scorul a fost de 2-0 pentru diavoli, golurile fiind marcare de Ruud din penalty (cum altfel) si Rooney prin minutu' 90 (un nou Alan Smith?). O metoda interesanta de a-ti revigora sansele la titlu...ii bati pe cei mai buni. Bravo!
Ratonu
13-11-2004, 06:30 PM
Meci incredibil azi in Premier League!!!
Tottenham H. [4 - 5] Arsenal
37' [1 - 0] N. Naybet
45' [1 - 1] T. Henry
55' [1 - 2] Lauren (pen.)
59' [1 - 3] P. Vieira
61' [2 - 3] J. Defoe
69' [2 - 4] F. Ljungberg
74' [3 - 4] L. King
81' [3 - 5] R. Pires
88' [4 - 5] F. Kanoute
RDS, :scaun: pe cand Telesport???
DelPiero
20-11-2004, 01:43 PM
Am inceput sa ma satur de Premier League...parca ma plictiseste stilul de joc!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.