View Full Version : Noua Arena Lia Manoliu
Au aparut poze cu ea pe prosport, descrierea complexului iar pretul s-ar ridica la 120 mil. E. Este facuta de nemti si va fi terminata in aproximativ 2 ani.
M.I.L.32
21-11-2007, 11:14 AM
Va fi o arena foarte moderna din cate am inteles, iar federatia romama ar dori organizarea finalei champions league in 2010.
boggy
21-11-2007, 02:28 PM
am vazut pozele si arena arata prea tare.... sunt curios daca va fi gata in 2 ani :p
John_Terry
21-11-2007, 02:29 PM
nu stiu ce sa zic... nu cred ca o sa avem noi(romanii) asa ceva dar ramane de vazut
champion
21-11-2007, 03:42 PM
am vazut pozele si arena arata prea tare.... sunt curios daca va fi gata in 2 ani :p
:lol: 2 ani? Nici vorba, nu cred. :)
3-4 mai degraba .
la cati bani se invart prin campionatul romanesc era si cazul construirii unui astfel de stadion
John_Terry
21-11-2007, 04:39 PM
pai intr-adevar ar cam fi cazul unui stadion ca acesta si in Romania. aia din Anglia au stadioane incredibile si in liga a 2-a si noi n-avem inca nici in liga intai...
cristiano_ronaldo
21-11-2007, 05:05 PM
Da, trebuia sa avem un stadion al "standardelor europene"...Sunt curios cum arata si peste cat timp va fi gata proiectul...In sfarsit cred ca o sa mai trec si eu pe la un meci de fotbal...si sper ca va fi securitate mai mare, sa nu mai intre tot felu' de hooligani ca sa strice scaunele samd....
boggy
21-11-2007, 05:08 PM
stadioane la standarde europene avem.... da' la limita standardelor
liquid
21-11-2007, 05:35 PM
un link ceva?:p
boggy
21-11-2007, 05:43 PM
http://www.gsp.ro/galerie-foto-detalii.html?cat=2250&item=139469
Omega
21-11-2007, 07:54 PM
Too good 2 be true :wub: . Sper că de data asta nu sunt doar vorbe īn vānt.
sorin
21-11-2007, 09:37 PM
De data asta pare serioasa treaba.Daca se apucau mai din timp de el poate vedeam si noi finala de Cupa UEFA.
little_foot
21-11-2007, 10:04 PM
Mai haideti sa intelegem ca este vorba despre construirea unui stadion proiectat de nemti, ca pretul este de 120 mil euro fara TVA, si ca nu mai putem pune in discutie delasarea romanilor. Ete clar ca nu se va ocupa de construirea stadionului o echipa de muncitori pe care ii vedem zilnic turnand asfalt. Nu isi permit intarzierea predarii arenei cu mai mult de 2-3 luni zic eu. Si daca va fi sa nu fie terminata la timp va fi din cauza guvernului si a primariei daca nu vor aloca suma necesara. Si atunci vom pica rau, in mijlocul unui proces. Asa ca zic eu singura amenintare ar putea veni din pricina banilor si nu din pricina echipei de santier. Eu totusi am incredere ca se va realiza ce s-a promis...ma gandesc insa numai la saracul stadion ce va suferi la o finala de cupa de exemplu Steaua-Dinamo/Rapid. Saracele scaune, saracele geamuri, saracele garduri.-_-:sanshine:
Profethu
22-11-2007, 03:35 PM
Va fi o arena foarte moderna din cate am inteles, iar federatia romama ar dori organizarea finalei champions league in 2010.
Finala Cupei UEFA an anul 2011;)
boggy
22-11-2007, 04:22 PM
e mult de lucru ... or fi nemtii recunoscuti pentru punctualitate dar eu nu dau sanse ca proiectul sa se finalizeze in 2 ani:p
M.I.L.32
22-11-2007, 09:23 PM
Finala Cupei UEFA an anul 2011;)
Da , ai dreptate... Imi cer scuze. ;)
champion
22-11-2007, 09:28 PM
Au tot timpul din lume. :wub:
boggy
22-11-2007, 09:54 PM
cica ar trebui sa fie gata in aprilie 2010
M.I.L.32
22-11-2007, 10:30 PM
e mult de lucru ... or fi nemtii recunoscuti pentru punctualitate dar eu nu dau sanse ca proiectul sa se finalizeze in 2 ani:p
Eu cred ca nu vor fi probleme la finalizarea , ci alocarea banilor necesari pentru finalizarea sa. Daca se vor aloca banii va fi gata pana in 2010
Ratonu
23-11-2007, 08:21 AM
Doi ani ar părea destul de puţin, mai ales pentru o ceva realizat la noi. Construcţia Allianz Arena, de exemplu, a durat cam doi ani şi jumătate, iar modernizarea (practic, reconstrucţia) Waldstadion din Frankfurt, care a costat tot īn jurul a 120 milioane de euro şi a cărui structură pare să fie foarte asemănătoare cu ce se vrea pentru Lia Manoliu, a durat mai bine de 3 ani. Sper, totuşi, că banii vor intra unde trebuie şi că lucrurile se vor mişca bine.
Va dati seama ca este ceva foarte serios. Nu si-ar permite Nasu' sa faca misto de noi ca ramane fara postul de presedinte la viitoarele alegeri. Chiar daca nu a iesit presedinte, Gica Popescu a adus o revigorare a fotbalului prin concurenta(nu mai erau alti candidati pana atunci).
Deci eu spun ca ar trebui sa privim mai optimist constructia. Macar sa fie gata in 2 ani jumatate dar sa fie.
Problema e alta. In cat timp o demoleaza hooligans. ;)
daca vreo cativa mahari or sa-si mai faca vile,cum s-a intamplat la autostrazi,nu se va termina stadionul nici in 5 ani.Se fura ca-n codru de oriunde se construieste ceva
little_foot
23-11-2007, 12:26 PM
Dar pe Nasu' nu-l intereseaza ca face misto de noi. Trebuie sa intelegem ca el este ales pentru anumitele avantaje oferite unor echipe. Nu noi il alegem. Este votat de oamenii din fotbal. Si daca la precedentele alegeri cand declara sus si tare ca nu va mai candida, atunci cand se simtea incoltit si atacat din toate partile a reusit sa gaseasca resursele necesare pentru a obtine un nou mandat, asta cu stadionul ar fi prea putin. Plus ca nu depinde de el. Nu el da banii. Are in ograda cui sa arunce pisica moarta in caz de nereusita.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.