View Full Version : O mana intinsa...
sunshine_claus
19-11-2007, 01:04 PM
Ideea mi-a venit citind niste topicuri mai vechi. Pentru ca sunteti baieti derscurcareti (ati dovedit lucrul acesta de foarte multe ori, prin munca depusa la creearea acestui site) va cer ajutorul in special celor din conducere. Se apropie sarbatorile de iarna si sunt multi copii care nu se pot bucura de spiritul Craciunului. Copii care acum stau la casele de copii. Sau mai sunt batrani care sunt prin azile. Ei nu pot avea un Craciun asa cum noi ne dorim. Din cauza asta vin cu o propunere. Hai sa incercam sa facem ceva pentru ei. Suntem foarte multi si cred ca se poate. E nevoie doar de vointa si de interes. In fiecare dimineata cand ma duc la serviciu trec pe langa o casa de copii. Poate ca si voi in drumul vostru vedeti altele. Sa alegem o casa de copii si un azil si sa le ducem ceva cu ocazia Craciunului. Fiecare poate gasi in casa o jucarie, o bluza, un tricou de care se poate lipsi. Hai sa il ducem celor care au nevoie de ele.
Iar pentru batrani eu pot sa fac rost de niste pulovere foarte frumoase noi la doar10 lei. Cine se baga?? Si vorbesc foarte serios.
cristiano_ronaldo
19-11-2007, 03:13 PM
Ideea mi-a venit citind niste topicuri mai vechi. Pentru ca sunteti baieti derscurcareti (ati dovedit lucrul acesta de foarte multe ori, prin munca depusa la creearea acestui site) va cer ajutorul in special celor din conducere. Se apropie sarbatorile de iarna si sunt multi copii care nu se pot bucura de spiritul Craciunului. Copii care acum stau la casele de copii. Sau mai sunt batrani care sunt prin azile. Ei nu pot avea un Craciun asa cum noi ne dorim. Din cauza asta vin cu o propunere. Hai sa incercam sa facem ceva pentru ei. Suntem foarte multi si cred ca se poate. E nevoie doar de vointa si de interes. In fiecare dimineata cand ma duc la serviciu trec pe langa o casa de copii. Poate ca si voi in drumul vostru vedeti altele. Sa alegem o casa de copii si un azil si sa le ducem ceva cu ocazia Craciunului. Fiecare poate gasi in casa o jucarie, o bluza, un tricou de care se poate lipsi. Hai sa il ducem celor care au nevoie de ele.
Iar pentru batrani eu pot sa fac rost de niste pulovere foarte frumoase noi la doar10 lei. Cine se baga?? Si vorbesc foarte serios.:)cu cea mai mare placere..trebuie sa ne gandim ca si noi putem fi in locul lor si s-ar bucura foarte mult...Eu te pot ajuta sunshine_claus, pot sa dau o plasa de dulciuri si fructe si unele haine care mi-au ramas mici si sunt in stare perfecta..Vreau sa dai cat mai multe detalii si voi sari in ajutor..Nu uitati ca si ei la fel ca noi vor sa se bucure de Craciun...
sunshine_claus
19-11-2007, 03:35 PM
as vrea sa va ganditi la o casa de copii unde nu vin foarte multe sponsorizari... unde copiii s-ar bucura pentru codourile noastre. la fel si cu azilul. veniti voi cu propuneri si cu cateva zile inainte stabilim sa ne intalnim undeva sa le strangem si sa le ducem. si nu doar in bucuresti. cine e din alte orase sa se intalneasca si sa faca la fel. sau sa isi adune prietenii. nu trebuie sa fie o actiune doar fifaromania. putem sa aducem si prieteni care vor sa ajute.
eu o sa incerc sa gasesc o casa de copii sau un azil. Ideea e urmatoarea. In momentul in care o sa gasim un orfelinat sa luam un numar de telefon, sunam vedem despre ce e vorba, poate chiar mergem pana acolo. Iar cu cateva zile inainte ne intalnim sa vedem fiecare ce vrea sa dea. facem cadouri fromos, pungi cu dulciuri cu fructe. poate si cateva jucarii sau haine si sambata mergem la copii. iar peste o saptamana mergem la azil. in momentul in care gasiti o casa de copii unde e nevoie de ajutorul nostru luati un telefon, sau duceti-va voi pana acolo.si apoi postati aici ce ati gasit.
eu stau foarte departe de bucuresti in primul rand si in al doilea rand nu stiu cine de pe aici sta foartea aproape de orasul meu
sunshine_claus
19-11-2007, 04:19 PM
unde stai? si chiar daca stai departe de bucuresti, aduna-ti cativa prieteni care vor sa faca o fapta buna de craciun si faceti cateva pungi de dulciuri, luati cateva mingi sai papusi pentru fetite si duceti-va cu ele la un orfelinat. asta cu stau foarte departe e o scuza... daca vrei sa ajuti gasesti cum.
va rog ajutati-ma sa gasim un orfelinat si un azil. pentru ca mai e doar o luna trebuie sa ne grabim putin cu gasitul si vizitatul.
boggy
19-11-2007, 06:44 PM
interesanta idea..... eu ma ofer cu placere sa fac un asemenea gest ,dar sa-mi zica vreun user din iasi pe unde pot gasi un orfelinat :p
stau in orastie judetul hunedoara dar aici aproape de unde stau eu e un orfelinat si e probabil sa facem aceaa fapta buna :D
Maryusake
19-11-2007, 06:49 PM
interesanta idea..... eu ma ofer cu placere sa fac un asemenea gest ,dar sa-mi zica vreun user din iasi pe unde pot gasi un orfelinat :p
Stefan:p
DarkComy
19-11-2007, 07:14 PM
Stefan:p
Orfelinatul STEFAN? :o
vladinho
19-11-2007, 07:16 PM
Usor de zis......dar sa vedem cati fac :)
Maryusake
19-11-2007, 07:17 PM
Nu,sa-l intrebe pe stefan!:lol:
*InCePaToRuL*
19-11-2007, 07:27 PM
Eu am intrat...
O mică vorbă: Zâmbetul celui care suferă este mai dureros decât lacrimile celui care plange…
sunshine_claus
19-11-2007, 07:36 PM
eu o sa incerc sa fac rost de dulciuri...o sa vorbesc cu seful meu maine ca face transport pentru master food si paletii deteriorati nu ii duce in magazine...
*InCePaToRuL*
19-11-2007, 07:40 PM
Nu te avânta, incă nu este multă lume doritoare...Stai să ne strângem mai mulţi:p
sunshine_claus
19-11-2007, 07:50 PM
nu trebuie sa fim 100... daca suntem 10 e bine. si putem sa mai venim cu prieteni care vor sa ajute.
stephen
19-11-2007, 08:31 PM
Chiar daca eu nu ma bag aici ... Eu si colegii mei am inceput deja initiativa pentru un azil de batrani si o casa de copii.
sanshine_claus,mi se pare mie ca initiativa ta e mai potrivita strict Bucurestiului.Ceilalti,nu ezitati sa faceti acelasi lucru la voi in oras!
sunshine_claus
20-11-2007, 08:44 AM
Vad ca nu sunt foarte multi care vor sa faca o fapta buna macar acum cu ocazia Craciunului. Oricum cei care vor sa imi spuna saptamana asta. Poate ne intalnim sambata sau duminica (cu ocazia asta ne si intalnim fata in fata) sa punem la punct detaliile. Am gasit deja un orfelinat pe langa Bucuresti, in Peris. Astazi o sa dau un telefon. Am mai gasit voluntari dintre colegii mei de la munca care vor sa ajute cu ce pot. Ma asteptam ca cei din conducere sa aplaude ideea. Cine vrea, sa imi spuna doar un da.
Ratonu
20-11-2007, 09:08 AM
Probabil că voi contribui şi eu, cu condiţia ca întâlnirea să fie sărbătorită cum se cuvine (adică să şi bem).
sunshine_claus
20-11-2007, 09:12 AM
Normal Ca Ne Vedm Undeva Bem Si Noi Ceva Si Stam De Vorba. Deci Contez Si Pe Tine??? VedEm Weekendul Asta Cati O Sa Vina.
Omega
20-11-2007, 03:42 PM
Aş veni şi eu, că stau la 60 de km de Bucureşti :D.
sunshine_claus
20-11-2007, 05:33 PM
Intr-o ora esti aici. :) Mai vorbim maine.
gianni
20-11-2007, 07:27 PM
Felicitari pentru initiativa! Chiar daca nu reusim sa ne adunam, sa incercam sa facem ceva nu numai pentru orfelinate sau azile de batrani, ci si pentru oamenii nevoiasi! In general, informatii despre cei care au nevoie putem gasi si pe la biserici!
Hai sa incercam sa dam putin din putinul nostru si celor care n-au de nici unele! Si nu numai cu ocazia Sfintelor Sarbatori, ci in fiecare zi!
In fiecare zi sa facem o fapta buna!
*InCePaToRuL*
20-11-2007, 09:12 PM
VedEm Weekendul Asta Cati O Sa Vina.
AŞA DEVREME?:(:(
Eu weekendul ăsta sunt la muncă... Dacă vreţi să faceţi mai târziu să mă anunţaţi şi pe mine, să-mi iau liber de la muncă...Dacă e să fie pe 2.12.2007 aş putea să vin...Numai să mă anunţaţi:( Eu sper să ne întâlnim în decembrie pentru că în luna aceasta nu pot veni decât când am liber...
Dar dacă vreţi neapărat în weekendul acesta pot veni numai seara:(
sunshine_claus
21-11-2007, 09:04 AM
Nu stiu eu pe 2.12 ce fac. Dar chiar daca nu poti sa vii si vrei sa ajuti intalniri o sa mai fie.
Ziceam ca e mai bine sa ne intalnim acum ca avem destul timp sa putem la punct toate detaliile. Mai sunt si colegi de ai mei care vor sa ajute. Daca mai stiti prieteni care vor sa ni se alature, spuneti-le sa vina cu noi.
gianni
21-11-2007, 10:44 AM
Eu o sa incerc sa conving oamenii cu bani, pe care ii cunosc si sa-i sensibilizez.
*InCePaToRuL*
21-11-2007, 11:40 PM
Nu stiu eu pe 2.12 ce fac. Dar chiar daca nu poti sa vii si vrei sa ajuti intalniri o sa mai fie.
Ziceam ca e mai bine sa ne intalnim acum ca avem destul timp sa putem la punct toate detaliile. Mai sunt si colegi de ai mei care vor sa ajute. Daca mai stiti prieteni care vor sa ni se alature, spuneti-le sa vina cu noi.
Dacă stă cineva prin sectorul 4, mai exact prin berceni pot să îi las lui hainele...Dar totuşi de ce ne grăbim? Mai frumos este în decembrie de Mos Crăciun :p
Eventual cei din afara bucurestiului putem trimite cate ceva prin curier sau posta. Vedeti ce stabiliti cand va intalniti si apoi ne anuntati si pe noi.
sunshine_claus
22-11-2007, 12:11 PM
Mie mi-a promis un coleg ca imi da un televizor. El vrea sa isi ia altul mai mare. Despre dulciuri am vorbit cu seful si a zis ca imi da cate vreau eu. Snikers, Mars, Bounty, Twix. Batoane de ciocolata. Haine eu nu prea am ca le-am dat. Jucarii o sa aduc. Hai sa ne intalnim duminica pe la 5 la unirii, la Grgory`s in fata. vedem apoi unde mergem. Sper sa vina cat mai multi ca daca nu nu mai aveti viata cu mine :p. Vorbesc serios. Maine imi spuneti cine vine.
*InCePaToRuL*
22-11-2007, 12:53 PM
Mie mi-a promis un coleg ca imi da un televizor. El vrea sa isi ia altul mai mare. Despre dulciuri am vorbit cu seful si a zis ca imi da cate vreau eu. Snikers, Mars, Bounty, Twix. Batoane de ciocolata. Haine eu nu prea am ca le-am dat. Jucarii o sa aduc. Hai sa ne intalnim duminica pe la 5 la unirii, la Grgory`s in fata. vedem apoi unde mergem. Sper sa vina cat mai multi ca daca nu nu mai aveti viata cu mine :p. Vorbesc serios. Maine imi spuneti cine vine.
Ştiu unde este gregory's dar nu pot veni duminică:( cel puţin aşa devreme...
Sunshine_claus eu zic să nu te grabeşti! Vezi ce a zis mns,pot da şi ei. Dacă ne grăbim, strângem puţin dacă aşteptăm o să facem un cadou foarte frumos pentru copii... Eu pot da jucării, pot da o pereche de adidaşi noi(sunt mici) pot da haine dar de fată(verişoara mea)...Fiecare poate da câte ceva dar dacă ne grăbim nu cred că poţi aduna aşa de multe.
Tu decizi.
sunshine_claus
22-11-2007, 01:09 PM
Eu spuneam sa ne intalnim duminica sa stam de vorba, sa vedem fiecare ce poate aduce, sa ne organizam putin. La orfelinat vreau sa mergem pe 22-23 decembrie. Deci nu va faceti planuri in weekendul ala cine vrea sa mearga. Si daca ne intalnim acum ne cunoastem si suntem mai uniti atunci. Ne intalnim acum si apoi pe 15-16, cu o saptamana inainte sa vedem ce am facut fiecare. Asta e ideea. E mult prea devreme sa mergem acum. Nu e spiritul Craciunului. Eu asa vreau. Ati inteles gresit. Gianni, intrebare pentru tine: VREI SA FII MOS CRACIUN??? Sau cine vrea sa trimita poza...:p se face preselectie cu vot din partea fetelor.
*InCePaToRuL*
22-11-2007, 01:12 PM
Eu spuneam sa ne intalnim duminica sa stam de vorba, sa vedem fiecare ce poate aduce, sa ne organizam putin. La orfelinat vreau sa mergem pe 22-23 decembrie. Deci nu va faceti planuri in weekendul ala cine vrea sa mearga. Si daca ne intalnim acum ne cunoastem si suntem mai uniti atunci. Ne intalnim acum si apoi pe 15-16, cu o saptamana inainte sa vedem ce am facut fiecare. Asta e ideea. E mult prea devreme sa mergem acum. Nu e spiritul Craciunului. Eu asa vreau. Ati inteles gresit. Gianni, intrebare pentru tine: VREI SA FII MOS CRACIUN??? Sau cine vrea sa trimita poza...:p se face preselectie cu vot din partea fetelor.
:imbujorat: Aşa da
Cât de gianni este cea mai buna idee!!!
sunshine_claus
22-11-2007, 03:11 PM
O veste buna. Am gasit o fundatie AHSR care se ocupa in principal de cei cu probleme somatice. Am vorbit cu doamna Cozea si ma intalnesc cu ea sambata la ora 11. Cine vrea sa mearga cu mine? Oricum va spun dupa ce am discutat cu ea. Este pe calea Mosilor, Pe linia lui 311. Vine cineva cu mine??
gianni
22-11-2007, 03:47 PM
www.ahsr.ro
sunshine_claus
22-11-2007, 03:52 PM
Gianni vii cu mine??
Jokes
22-11-2007, 03:54 PM
La mine in liceu se organizeaza o actiune de genul asta,la voi nu?!
sunshine_claus
22-11-2007, 03:55 PM
Eu am cam terminat liceul de vreo 6 ani. Oricum te laturi campaniei noastre???
cristiano_ronaldo
22-11-2007, 04:38 PM
La mine in liceu se organizeaza o actiune de genul asta,la voi nu?!Si la mine dar la scoala..:)ca in fiecare an...
poli tm in fifa
22-11-2007, 05:54 PM
Si la mine in scoala se organizeaza asa ceva in fiecare an.De Craciun mergem cu mai multe profesoare la un orfelinat si le ducem tot felul de lucruri.Anul acesta le duc niste haine si o sanie ca din cate am inteles nu au...Directiunea scolii le da un frigider si un aragaz nou-nout...
gianni
22-11-2007, 07:52 PM
Da, asa ceva trebuie realizat peste tot unde exista posibilitatea de a ajuta.
Chiar daca nu realizam ceva in colectiv, macar sa facem si singuri.
stephen
22-11-2007, 07:54 PM
La mine in liceu se organizeaza o actiune de genul asta,la voi nu?!
Dap si noi facem !
sunshine_claus
23-11-2007, 01:18 PM
Vreau sa stiu si eu cine vine duminica la intalnire??? Ca nu am chef sa vin singura... Si pentru Gianni: vrei sa mergi maine cu mine la sediul asociatiei sa vorbim cu directoarea? As vrea sa nu merg singura si cred ca conteaza si varsta ta. Te rog mult. Astept sa mi se spuna astazi cine vine. In afara de Incepatorul pe care il inteleg, restul nu au nici o scuza.
Valentin79
23-11-2007, 07:47 PM
Pentru cei din provincie(asa ca mine) unde putem sa trimitem coletele:confused:?
Eu cel putin sunt gata sa trimit unul sau două.
little_foot
24-11-2007, 06:40 PM
Mama mama ce va mai bateati cu pumnul in piept pana acum ca faceti si dregeti si acum nu ati mai dat nici un raspuns de cand vi s-a propus intalnirea de maine pentru discutii. Eu o sa vin maine cu Clau daca va anuntati si voi venirea. Insa daca e sa nu veniti nici unul vreau doar sa va zic ca nu aveti pict de respect fata de voi. Asa s-a intamplat de fiecare data si cu reuniunile noastre. Toata lumea se bate cu pumnul in piept si cand e sa faca ceva nu mai intra pe net, sau a avut treaba.
yahoo
24-11-2007, 11:02 PM
Daca e sigura lumea vin si eu, mai mult pentru intalnire ce-i drept, dar voi contribui si cu cateva articole de imbracaminte care mi-au ramas mici si sunt intr-o stare chiar foarte buna. Probabil maine voi mai apuca sa citesc reply-urile de pe acest topic asa ca-l rog pe Little, Gianni sau pe Clau sa-mi dea un mesaj pe telefon maine dimineata dupa 10 daca se mai face intrunirea si cine vine. Va raman dator cu o bere :D
Ratonu
25-11-2007, 10:02 AM
OK, astăzi nu mai pot să vin, dar vreau să rămân implicat în acţiunea umanitară.
Să puneţi poze. :p
cristiano_ronaldo
25-11-2007, 10:11 AM
Nu pot sa vin, in curand dau tezele...si teza la mate se apropie, o voi da pe 5 decembrie asa ca..imi pare rau dar nu pot ajunge, am de facut multe exercitii suplimentare si multe variante de teza..+ ce mai invat si la geografie..aici trebuie toceala..
little_foot
25-11-2007, 03:55 PM
Pai nu prea cred ca are rost sa merg doar eu, sunshine si yahoo. Asa ca Raty nu avem ce poze sa punem.:p
E o chestie normala la noi pe forum ca cineva sa promita ca face ceva si apoi sa te lase cu ochii in soare. Don't sweat it, o sa va obisnuiti si voi. ;)
gianni
26-11-2007, 10:21 AM
Este foarte greu de stabilit o intalnire in conditiile in care unii dintre noi au un serviciu. Nu este vorba despre rea vointa, ci despre o nepotrivire de timp. Iar eu am foarte mult de lucru, in week-end am lucrat pana la ora 18,00.Sper sa gasim o solutie astfel incat sa realizam ceva. Eu sunt 100% alaturi de voi!
little_foot
26-11-2007, 12:29 PM
Pai gianni faptul ca ai un loc de munca mi se pare un lucru normal si obligatoriu in zilele noastre. Si eu am, si sunshine are si alti membri de pe aici si alte cateva milioane de romani. Numia ca sunshine a intrebat de vineri cine vine. Ai fost printre cei care pareai cel mai entuziasmat de propunerea asta, si sunshine se baza pe tine si pe experienta ta de viata. Ai fi putut macar sa spui ca nu poti veni. Se discuta de mult despre intalnire nu a fost o propunere venita duminica la ora 13.00.
sunshine_claus
26-11-2007, 01:02 PM
little nu mai conteaza. toti zic ca vor sa faca dar cand le cer ceva nu au mai raspuns de 3 zile. de miercuri am propus si ziua si ora. nimeni nu a mai raspuns de atunci. eu o sa fac in continuarea campania dar fara voi. cine vrea sa ma ajute imi lasa mesaj aici si ii dau numarul meu de telefon. nu o sa va mai zic nimic despre campanie pe aceasta pagina. cine ma sustine imi da private si ii dau numarul meu de mobil. pentru administratori: puteti sa inchideti threatul asta. sunt foarte dezamagita de voi. singurul care are o scuza e incepatorul. el a spus de la inceput ca lucreaza dar pot conta pe el. restul sunteti neseriosi.
cristiano_ronaldo
26-11-2007, 01:27 PM
little nu mai conteaza. toti zic ca vor sa faca dar cand le cer ceva nu au mai raspuns de 3 zile. de miercuri am propus si ziua si ora. nimeni nu a mai raspuns de atunci. eu o sa fac in continuarea campania dar fara voi. cine vrea sa ma ajute imi lasa mesaj aici si ii dau numarul meu de telefon. nu o sa va mai zic nimic despre campanie pe aceasta pagina. cine ma sustine imi da private si ii dau numarul meu de mobil. pentru administratori: puteti sa inchideti threatul asta. sunt foarte dezamagita de voi. singurul care are o scuza e incepatorul. el a spus de la inceput ca lucreaza dar pot conta pe el. restul sunteti neseriosi.sa stii ca eu am fost primul care ti-a sarit in ajutor si sa stii ca sunt serios numai ca vin tezele si sunt foarte ocupat...cu invatatul...si nu vad cum as putea sa ma intalnesc in perioada asta.
sunshine_claus
26-11-2007, 02:35 PM
o ora duminica dupa amiaza nu puteai sa ti-o rupi pentru o intalnire??? daca vrei sa ajuti eu sunt de acord. stabilim de la inceput cine vrea sa ma ajute si nu mai are rost sa ma rog de toti. ma bucur daca vrei. stiu ca ai fost primul care a sprijinit ideea si iti multumesc pentru asta. sunt suparata nu pe tine in particular ci pe toti care s-au batut cu pumnul in piept si dupa au disparut. tu ai spus ca nu poti veni dar sunt unii care au tacut cand am intrebat. succes la teze. ne mai auzim daca vrei.
gianni
26-11-2007, 05:53 PM
In afara de faptul ca am lucrat, prietena mea este extrem de suspicioasa pentru orice chestie. Nu am nicio motivatie, dar nu stiam cum sa vi-o spun! Imi cer scuze, asta este situatia! Va pot sprijini financiar, dar fizic, nu stiu cand o sa ne putem intalni!
Repet, nu este nicio scuza si nici nu am vreo scuza! Este o situatie penibila, stiu! Incercati sa ma intelegeti!
*InCePaToRuL*
27-11-2007, 12:20 AM
In afara de faptul ca am lucrat, prietena mea este extrem de suspicioasa pentru orice chestie. Nu am nicio motivatie, dar nu stiam cum sa vi-o spun! Imi cer scuze, asta este situatia! Va pot sprijini financiar, dar fizic, nu stiu cand o sa ne putem intalni!
Repet, nu este nicio scuza si nici nu am vreo scuza! Este o situatie penibila, stiu! Incercati sa ma intelegeti!
Stai liniştit Gianni nu eşti singurul.
Eu dacă nu pot veni pe 23 decembrie, 100% mă voi întâlni cu cineva cu câteva zile în urmă să-i dau "cadourile" pentru cei ce au nevoie.
Mi-e cel puţin îmi este mult mai usor să nu vin în weekend dar dacă nu se poate asta e, dar de adus cadourile staţi liniştiţi că le veţi avea:p
Rămâne să mai vorbim;)
gianni
27-11-2007, 10:04 AM
Daca putem aranja ceva in cursul saptamanii, ar fi in ordine!Asa as putea!
sunshine_claus
27-11-2007, 10:10 AM
Gianni cand in timpul saptamanii??? eu lucrez de la 7 la 8 adica la 7 dimineata ies pe usa si ajung la 8 seara. lucrez si sambata uneori. imi pare rau ca nu ai putu veni, dar poti sa o iei si pe prietena ta foarte suspicioasa. avem nevoie de cat mai multi voluntari
gianni
27-11-2007, 10:25 AM
Si eu cam acelasi program il am! Poate putin mai lung! Dar m-as putea "rupe" de la birou pentru vreo ora-doua!
Cat despre prietena mea, este si mai ocupata decat mine ( lucreaza la un institut de cercetare si marketing) si nu prea agreaza prezente feminine in jurul meu! Ai inteles acum?
sunshine_claus
27-11-2007, 12:05 PM
Dar eu nu veneam singura sau nu iti dadeam tie intalnire sa te cuceresc.... Ok inteleg situatia stai linistit. Deci pana la urma vreau doar un EU din partea celor care inca mai vor sa participe...
gianni
27-11-2007, 12:29 PM
Multumesc de intelegere!
Este mai greu de explicat o astfel de situatie! Si de inteles!
*InCePaToRuL*
28-11-2007, 01:06 AM
Multumesc de intelegere!
Este mai greu de explicat o astfel de situatie! Si de inteles!
Viaţa nu este aşa de usoară:p
Eu am zis că vin dar nu promit că o să pot veni pe data de 23:(
Dar promit că de dat cadourile o să le dau.
DarkComy
28-11-2007, 04:55 AM
E o chestie normala la noi pe forum ca cineva sa promita ca face ceva si apoi sa te lase cu ochii in soare. Don't sweat it, o sa va obisnuiti si voi. ;)
Tu ar trebui sa stii cel mai bine. http://www.iplay.ro/pic/smilies/shifty.gif
P.S. Ora 4:55 Holly shit!!:eek: Al dracu' proiect.
sunshine_claus
10-12-2007, 08:52 AM
Mai vrea cineva sa ma ajute cu actiunea??? Astept raspuns azi pentru ca timpul este foarte scurt pana la Craciun. Am discutat astazi cu directorul unei fundatii pentru copii abandonati care conteaza pe noi. Cine poate sa dea dulciuri, fructe si jucarii sa imi spuna. E vorba de 44 de copii cu varste cuprinse intre 4 si maxim 14 ani care au nevoie de o bucurie de Craciun. E foarte urgent. Actiunea va avea loc duminica 23 decembrie in zona Piata Bobocica. Au nevoie de rechizite, carti de colorat, si alte lucruri. o sa primesc in cateva minute un tabel cu toti copiii. Pot conta pe voi???
Cred ca tacerea e si ea un raspuns.
As vrea sa-i vad si eu pe vitejii ce se bateau cu pumnii in piept acum cateva saptamani la inceputul topicului. :p
sunshine_claus
11-12-2007, 11:34 AM
Ai dreptate. In afara de incepatorul care mi-a spus ca pot conta pe el, restul sunteti toti neseriosi. Iar eu cu oameni neseriosi nu vorbesc. Imi pare rau pentru voi....
*InCePaToRuL*
14-12-2007, 03:37 PM
Mai sunt câteva zile...Vrea cineva să doneze un caiet un pix un penar...ceva???
Singurul lucru necesar pentru ca răul să triumfe este ca oamenii buni să nu facă nimic!
Sunshine eu as da dar ti-am zis ca sunt depare te Bucuresti.Dar am facut aici in oras :) am strans si la scoala si cu prieteni :).
gianni
17-12-2007, 11:18 AM
O sa incerc sa fac tot posibilul sa va ajut!
*InCePaToRuL*
18-12-2007, 01:00 AM
O sa incerc sa fac tot posibilul sa va ajut!
Dacă ai timp...eşti bine venit:rolleyes:
Oricum eu iţi multumesc că măcar ai încercat:D
gianni
18-12-2007, 09:00 AM
Marea mea problema este timpul si faptul ca sunt nevoit de multe ori sa parcurg acest oras la diferiti clienti! Si ...motivul expus in posturile trecute! Oricum, eu, personal sunt implicat in cateva actiuni de genul acesta...pe cont propriu! Sper sa imi rezolv toate treburile de pe finalul de an si sa am ocazia sa fiu alaturi de voi in aceasta actiune!
sunshine_claus
18-12-2007, 02:22 PM
gianni daca nu reactionezi in pana maine nu o sa mai ai cum sa fi alaturi de noi. eu cel mai tarziu joi ma duc sa cumpar toate cele necesare pentru copii. felicitari daca te-ai implicat in alte proiecte asemanatoare si mult succes sa le duci pana la capat.
:offtopic: am ajuns la postul cu numarul 200 :D
Imi pare rau ca n-am mai apucat sa mai trimit nimic, chiar daca am promis atunci.
Pacat ca nu s-a reusit ceva mai inchegat aici pe forum, ar fi fost frumos sa fi avut o actiune de ajutorare. Poate cine stie, pe viitor se vor mai schimba lucrurile.
sunshine_claus
23-10-2008, 04:46 PM
Anul trecut nu s-a facut nimic aici pe forum, dar speranta moare ultima. Asa ca eu inca sper ca sunteti de treaba si o sa ajutati anul acesta. Stiu ca e inca devreme, dar vreau sa stiu din timp pe cine contez. La fel ca anul trecut, o sa fie o campanie pentru copii orfani si o campanie pentru batranii abandonati si uitati in azile. Am inceput de acum ca sa avem timp sa ne organizam. Astept replicile voastre.
in ce consta ajutorul ? i`m interested..
jolie elena
24-10-2008, 01:11 PM
in ce consta ajutorul ? i`m interested..
Tuby, o sa-ti raspund eu in locul Claudiei deoarece ea nu este azi. Ajutorul in sine e important. Poti sa participi cu ce se poate, aici incluzand bani sau lucruri ce pot fi utile copiilor. Noi deja am inceput sa strangem cate ceva, dar trebuie sa mai mergem la orfelinat si sa vorbim acolo, sa stim de ce anume au nevoie cei mici, cati sunt, etc...
sunshine_claus
24-10-2008, 05:38 PM
Multumesc Elena pentru ca i-ai raspuns lui Tuby in locul meu. Citeste mai sus sa vezi ce s-a intamplat mai sus. Pana la urma, am strans bani, am cumparat rechizite,jucarii si m-am dus la un orfelitat si la un azil unde am dus fructe si cozonaci. acum am vrut sa incep mai devreme campania sa nu aveti suze ca nu aveti timp etc. Oricum luni revin cu mai multe detalii.
gianni
24-10-2008, 05:46 PM
Sa ne spui cam de ce ai nevoie. Discutam luni.
sunshine_claus
27-10-2008, 02:29 PM
Hai sa o punem de o intalnire cu ocazia asta. Am discutat si cu Elena si mai bine vorbim life si vedem ce putem face. Asa stim si pe cine conta. Imi spuneti cine vreti sa participati si stabilim o zi sa ne intalnim.
*InCePaToRuL*
28-10-2008, 11:03 AM
Prezent!^_^^_^^_^
jolie elena
28-10-2008, 11:07 AM
Prezent!^_^^_^^_^
Eram sigure ca putem conta pe ajutorul tau :*:*. Sa vedem cine mai vrea inafara de tine, Gianni si Tuby....asteptam.
Jokes
28-10-2008, 11:30 AM
Poate vin si eu :p depinde unde si cand.
sunshine_claus
28-10-2008, 11:59 AM
Intalnirea va avea loc intr-un week-end ca sa nu fie problema pentru cei care muncesc sau invata. Deci sambata sau duminica la ora stabilita de voi, undeva unde putem sa ajungem toti (un loc cunoscut de toti).....
sunshine_claus
29-10-2008, 05:57 PM
va rog sa nu va bateti joc si anul asta cum ati facut anul trecut. Am gasit un orfelinat, am inteles ca este printre cele mai sarace din Bucuresti. Se numeste Sf Maria. E prin sectorul 1. Contez pe voi sau nu??????
da..ti-am trimis un mesaj prin weekend..
daca stabiliti ceva pt weekendul asta eu sambata am examen deci pot mai pe dupa amiaza..sau duminica oricand..
jolie elena
29-10-2008, 08:55 PM
da..ti-am trimis un mesaj prin weekend..
daca stabiliti ceva pt weekendul asta eu sambata am examen deci pot mai pe dupa amiaza..sau duminica oricand..
Nu stiu daca facem intalnirea in weekendul asta pentru ca nu a raspuns mai nimeni la aceasta rugaminte,doar tu, Gianni, Jokes si Incepatorul.
Inca mai asteptam sa vedem cine vrea sa se implice. Noi, asa cum am mai spus, am inceput sa strangem diverse pentru cei mici, am si cautat un orfelinat. Vedem...poate ramane pe saptamana asta totusi....
Saint
29-10-2008, 09:29 PM
Si eu as fi venit, dar sunt din Brasov, si chiar sunt ocupat luna asta :(. Asta e... poate data viitoare :(.
Mi se pare foarte frumos ceea ce vreti sa faceti, si... uman. M-ati atins.
jolie elena
29-10-2008, 09:48 PM
Saint, intalnirea am propus-o sa ne punem de acord cu detaliile privind ajutorul dat de fiecare in parte. Lucrurile le vom da celor mici de sarbatori dar noi am inceput de pe acum, sa vedem ce reusim sa strangem pana atunci si sa vedem pe cine putem conta. Am incredere ca se vor implica mai multi. In fond, mai e o luna si jumatate pana atunci, deci e timp :p
*InCePaToRuL*
30-10-2008, 01:03 AM
va rog sa nu va bateti joc si anul asta cum ati facut anul trecut. Am gasit un orfelinat, am inteles ca este printre cele mai sarace din Bucuresti. Se numeste Sf Maria. E prin sectorul 1. Contez pe voi sau nu??????
Mey eu am zis ca o sa dau cadouri...dar timpul nu este cel mai bun prieten al meu... Eu nu prea am liber sambata si duminica:( (adica mai deloc)... Oricum pt cadouri si toate cele va puteti baza pe mine.
gianni
30-10-2008, 10:58 AM
Fiecare o sa faca ce pote. Chiar daca nu reusim sa ne intalnim cu totii, macar sa reusim sa strangem cele necesare. Important este scopul nostru, nu daca reusim sa ne vedem.
Faptul ca ne vedem este incununarea a ceea ce facem. Si poate ca anul acesta, mai mult decat oricand oamenii au nevoie de ajutorul oamenilor!
sunshine_claus
30-10-2008, 11:55 AM
tot incerc sa pun un link catre adresa orfelinatului. vad ca nu merge.
CENTRUL DE PLASAMENT SF. MARIA
Detalii: Complex social de servicii pentru copiii aflati in dificultate cu varste intre 7-16 ani
Adresa: Str. Minervei nr. 31A, sector 1 ,
Telefon: Tel/Fax 021.667.06.45
Orar: NON-STOP
Asta e tot ce exista pe net despre ei. O sa dau un telefon sa vad despre ce e vorba.
Week-end-ul viitor vreau sa ne intalnim sa incepem sa stabilim ce facem si cum. Acum e serios.
stephen
30-10-2008, 03:36 PM
@sunshine, tu anul trecut ai si reusit sa donezi diferitele chestii pe care le planuiai?
sunshine_claus
30-10-2008, 03:43 PM
Pana la urma, am strans bani, am cumparat rechizite,jucarii si m-am dus la un orfelitat si la un azil unde am dus fructe si cozonaci.
Da anul trecut am facut ce mi-am propus. Am strans bani, am cumparat rechizite, carti de colorat, am adunat jucarii si am fost la un orfelinat care este in spatele Pietii Bobocica impreuna cu o colega. Alti doi colegi au fost la un azil de batrani si au dus cozonaci si fructe.
stephen
30-10-2008, 05:28 PM
Ok, hai sa-ti spun de ce te-am intrebat - anul trecut clasa noastra organizase o actiune asemanatoare si cand a venit momentul sa trecem la fapte, ne-am lovit de tot felul de chestii birocratice. Ca sa oferi donatii unui orfelinat trebuie sa obtii diferite aprobari de la Protectia Copilului prin care sa se dovedeasca - ceea ce donam nu este daunator copiilor. E o prostie, dar asa trebuie sa fie din punct de vedere legal.
Am aflat mai tarziu ca orfelinatele care nu solicita o astfel de aprobare de la cei care doneaza nici macar nu ofera respectivele lucruri copiilor, ci le pastreaza directoarele, ingrijitoarele s.a.m.d. Sper sa nu fie cazul vostru, doar ca mi se pare prea usor cum merge treaba.
jolie elena
30-10-2008, 05:37 PM
Ok, hai sa-ti spun de ce te-am intrebat - anul trecut clasa noastra organizase o actiune asemanatoare si cand a venit momentul sa trecem la fapte, ne-am lovit de tot felul de chestii birocratice. Ca sa oferi donatii unui orfelinat trebuie sa obtii diferite aprobari de la Protectia Copilului prin care sa se dovedeasca - ceea ce donam nu este daunator copiilor. E o prostie, dar asa trebuie sa fie din punct de vedere legal.
Am aflat mai tarziu ca orfelinatele care nu solicita o astfel de aprobare de la cei care doneaza nici macar nu ofera respectivele lucruri copiilor, ci le pastreaza directoarele, ingrijitoarele s.a.m.d. Sper sa nu fie cazul vostru, doar ca mi se pare prea usor cum merge treaba.
Pai noi avem pana acum jocuri tip Lego, palete de badminton, diverse masti. In plus, in preajma sarbatorilor vom avea si foarte multe dulciuri, fructe, cozonaci. Cred ca nimic din toate astea nu sunt daunatoare copiilor,nu? Actiunea este facuta pe cont propriu, nu vine ca si o sponsorizare, deci nu cred ca avem nevoie de aprobare ca sa le facem o bucurie.
sunshine_claus
30-10-2008, 05:52 PM
Da Stephen. Plus ca m-am dus personal si am dat lucrurile copiilor. Ingrijitoarele de acolo se vedea ca iubesc copiii. Pentru ca acei copii le raspundeau cu aceeasi dragoste. Au zis ca nu pot accepta haine pentru ca e mai greu ca trebuie sa fie noi, sa fie nu stiu cum spalate, dar au nevoie de rechizite, pentru ca dulciuri primisera. Asa ca am cumparat rechizite, carti de colorat, carti de povesti, creioane de colorat.....si m-am dus cu ele la copii. Le-am dat copiilor nu ingrijitoarelor. Asa cum a zis si Elena nu este vorba de o sponsorizare. Am vorbit la inceput cu respectivele ingrijitoare si le-am explicat ca nu este vorba de sponsorizare ci o mica bucurie copiilor. Au acceptat bucuroase.....Imi pare rau ca voi v-ati lovit de problemele birocratice. Poate anul asta aveti noroc. Sau poate te alaturi noua.
stephen
30-10-2008, 10:24 PM
Da, noi reprezentand liceul, se considera ca aducem o sponsorizare. Din cate stiu, anul asta ar trebui sa mearga struna si sa facem actiunea fara alte batai de cap.
Eu nefiind din bucuresti, nu prea am cum sa va ajut, dar daca sunteti de acolo si aveti putin timp si poate ceva resurse financiare, cred ca ar fi frumos daca v-ati implica si ati ajuta niste oameni mai putin norocosi.
gianni
31-10-2008, 09:30 AM
Da, din pacate, birocratia pune foarte multe piedici. Dar, daca vine din partea unor persoane fizicen-ar trebui sa fei probleme, desi, daca stau sa ma gandesc, piedici pot aparea si aici.
*InCePaToRuL*
01-11-2008, 12:38 AM
Da, din pacate, birocratia pune foarte multe piedici. Dar, daca vine din partea unor persoane fizicen-ar trebui sa fei probleme, desi, daca stau sa ma gandesc, piedici pot aparea si aici.
Daca iti doresti din inima sa faci ceva, poti sa treci peste orice piedica!
jolie elena
11-11-2008, 05:41 PM
Buna tuturor!
Acesta este ultimul mesaj pe care il vom posta cu privire la campania de sarbatori. Am tot asteptat sa vedem daca se ofera cineva sa ne ajute in demersul nostru, dar se pare ca aceasta tema nu prezinta interes, motiv pentru care vrem sa va anuntam ca renuntam la campanie pe forum. Noi vom continua ceea ce am inceput dar fara ajutorul vostru. Cred ca nu era mult sa renuntati la 10 ron pentru a cumpara cateva caiete si ceva pixuri...in fine....discutiile sunt de prisos. Din pacate Claudia mi-a spus deja ca si anul trecut s-a intamplat la fel dar ne-am gandit ca daca vom anunta din timp initiativa va fi altceva...se pare ca ne-am inselat.
Daca totusi exista cineva care vrea sa participe cu ceva mai mult decat vorbe, il rugam sa ne dea PM sau sa ne sune, pentru ca la un moment dat numerele noastre au fost afisate pe forum, si sa stabilim fiecare cu ce poate ajuta, eventual o intalnire.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.