View Full Version : tactici de joc!?!?
zizou5
18-11-2007, 12:20 PM
cu ce tactica jucati cel mai bine?si cu care se pot da cele mai multe goluri?:confused:
bke_serg
18-11-2007, 12:48 PM
pai depinde de ce echipa ai.eu la juventus joc un 4-1-2-12 putin modificat
gk:buffon
rb:zebina cd:boumsong cd:grygera lwb:chielini
dm:tiago rm:camoranesi lm:nedved am:del piero
st:trezeguet st:iaquinta
la tactici am atacking si echipele slabe le bat,cel mai mare scor al meu a fost 8-0 impotriva lui napoli.
parerea mea 4-1-2-1-2 e cea mai buna tactica si la fifa manager si la fifa dar mai ales in realitate:p
zizou5
18-11-2007, 01:15 PM
eu cand joc cu tactica pe care ai zis ca o ai la juve dau multe goluri da si iau multe......si asta ma enerveaza ma tot chinui sa iau campionatu cu fiorentina:mad:
catalin212
18-11-2007, 01:39 PM
3-5-2 ..merge in italia excelent!!
Astristul
18-11-2007, 04:49 PM
pai depinde de ce echipa ai.eu la juventus joc un parerea mea 4-1-2-1-2 e cea mai buna tactica si la fifa manager si la fifa dar mai ales in realitate:p
100% de acord cu tine!
Indiferent de echipa 4-1-2-1-2 (supranumita si diamantul) merge oricand, oriunde, si in special la echipele de tineret.
La echipele de seniori depinde de tine si de ce jucatori ai ca sa dea roade. Dar ti-am zis este foarte buna (daca nu cea mai buna) tactica posibila. Nici prea ofensiva, nici prea defensiva, potrivita, proportionala care iti da libertatea sa alegi mai usor cum sa joci (ma refer la felul tacticii)!
Agy23
19-11-2007, 12:57 PM
In Franta am jucat cu Auxerre si am avut 4-5-1. A dat roade , dar in Germania n`a mai mers jucaria. Mi`o luam urat. Apropo de Auxerre , luati`l pe Niculae , e super piesa. La 30 de ani avea 95. Dar am jucat meci de meci cu el. In Franta , in doua sezoane consecutiv a iesit golgheter cu aprox. 30 de goluri marcate. Mai am 2 ani de contract la Wolfsburg si dupa ce plec as vrea sa`mi schimb tactica in 3-5-2 sau 4-1-2-1-2
CRuzz
19-11-2007, 01:05 PM
4-1-2-1-2 e intradevar ceea mai buna alegere.Sunt cu Werder si de 2 sezoane tot cu tactica asta joc ... si am castigat mai tot ce se putea(in afara de UCL). un 4-2-3-1 am incercat odata ... dar nu prea mere`:))
totty86
19-11-2007, 05:50 PM
vad ca in Romania da roade un 4-1-3-2 cu 3 mijlocasi centrali si nu prea mai primesc asa multe goluri
boggy
19-11-2007, 06:28 PM
3-4-3 ... joc in anglia cu manchester ... am incercat si altele cu 4 fundasi dat nu m-au multumit:p
extreme
22-11-2007, 12:57 PM
eu joc cu Steaua 4-4-2 in al 2-lea sezon si foarte ofensiv, dar am cumparat 6 jucatori de top (1 atacant, 2 mijlocasi si 3 fundasi) cu multe milioane de euro. Am batut manchester cu 4-1 la ei acasa si pe ajax cu 3-2 dar am luat bataie de la praga cu 3-2 :) Mai trebuie sa cumpar 2 mijlocasi de banda in sezonul urmator si cred ca sunt ok
In primul sezon cu echipa care era mi-am luat-o urat in UCL dar am castigat campionatul si cupa; in supercupa m-a batut rapidul si jucam 4-3-3, 4-4-2. Am incercat si 4-1-2-1-2 dar nu prea a mers - mijlocul era cam varza. Conteaza si echipa cu care joci
timisica_cristian
22-11-2007, 10:28 PM
eu zic ca merge peste tot metoda clasica:
4-4-2
sau un 3-5-2
si in special 3-4-3
Astea merg la toate echipele si ai rezultate bune
Eu joc cu Dinamo asa:
4-1-3-1-1
WBL DC DC WBR
DMC
ML MC MR
AMC
FC
cel mai mare scor 15-0. In champions league am batut si Liverpool cu tactica asta.
eLiTe
23-11-2007, 12:50 PM
Daia nu imi place jocu` asta poti sa bati echipe mari cu jucatori slabi fata de vedetele lor.
totty86
23-11-2007, 11:11 PM
Pai si unde ar mai fi farmecul daca nu ai reusi sa bati si cu o echipa mai mica ? asa ar juca toti cu barca , real , arsenal si ai castiga tot , ideea e ca nu castigi intotdeauna cu echipele mari
Astristul
24-11-2007, 02:18 AM
Daia nu imi place jocu` asta poti sa bati echipe mari cu jucatori slabi fata de vedetele lor.
Nu stiu cu ce patchuri joci tu, dar daca joci fara niciun patch si ai incerca sa joci cu o echipa slaba impotriva uneia foarte puternice, iti zic eu 100% ca nu ai cum sa obtii nici macar un egal...
Deci e destul de realist!;)
Elite sa stii ca echipa mea se cam compara cu Fiorentina la valoare. Deci nu e Dinamo care o stii tu, am investit mult in antrenament si toti au level 75+
extreme
24-11-2007, 10:51 AM
Iti dau un exemplu si poate intelegi si tu ceva: Eu joc cu Steaua si in primul sezon am fost ciuca bataii in UCL. In sezonul 2 am investit peste 30 mil si am cumparat 6 jucatori de top si am reusit sa bat Manchester, Ajax (dar am dat si prime de cate 50.000 euro). Acum am fost la o plimbare cu yacht-ul cu presedintele si ghici ce: mi-a marit bugetul iar la transferuri am 50 mil disponibili cu care vreau sa cumpar 2 vedete dar problema e sa vad daca pot sa le ofer salariul pe care-l vor. Intre timp am marit capacitatea stadionului si am mai facut niste investitii in infrastructura ca sa vina mai multi bani la club.
"Daia" nu intelegeau unii de ce e importanta viata personala (sa inveti sa navighezi, golf, casatorie, relatia cu presa, sa maresti stadionul, facilitati...) pt ca de aici iti vin multi bani la club.
Tu mai numesti asta echipa mica? Ideea jocului e sa-ti faci un club puternic si sa castigi toate competitiile.
Eu mai si trisam un pic :D Inainte de a juca un joc important salvam si apoi il rejucam de mai multe ori aplicand diverse tactici pana il castigam ;) Dar uneori este imposibil... in primul sezon am jucat cu rapidul in supercupa si nu am reusit sa castig desi am incercat de vreo 5-6 ori.
Acum am ajuns in sferturi in UCL si am picat tot cu Manchester haha
margarit
24-11-2007, 01:00 PM
asta e ....rapidu e invincibila:P:P:P . nu credeam ca, conteaza viata personala dar acum ca aud de la tine ,o sa ma ocup mai mult de ea:)
extreme
24-11-2007, 01:09 PM
asta e ....rapidu e invincibila:P:P:P . nu credeam ca, conteaza viata personala dar acum ca aud de la tine ,o sa ma ocup mai mult de ea:)
De 3 ori m-am plimbat cu presedintele cu barca dar eram deja capitan si mi-a marit bugetul cu 5%; 5% si 4%. Pe langa astea am mai primit si de la sponsori vreo 7 mil. Nu stiu exact suma totala dar m-am trezit cu aprox. 50 mil. la transferuri, vreo 12 mil. la constructii si inca cateva mil. la celelalte.
iuly185908
24-11-2007, 05:14 PM
eu joc 3-4-1-2 (3 cd, 2cm, 1 rm 1 lm, 1 cf, 2st) cu oridine personale si in 2011 si 2012 am castigat tot ce se putea.
PS sa il cumparati pe Calin Moldovan (la inceput este GK dar sa il jucati RM) si veti avea surpriza dupa 3 luni cand de la o valoare de piata de 0 va ajunge la 10mil euro si in plus va avea +86 iar la 30 de ani va ajunge la +96
si asa se fac cei mai usor banii...... cumperi jucatori ieftini pe care ii antrenezi 1 an si sezonul urmator bugetul va ajunge mult mai usor la valori incredibil de mari
deci antrenament + viata privata = buget de 123mil ( dar in nici un caz in primul sezon)
extreme
24-11-2007, 07:24 PM
Am observat ca, conteaza foarte mult prima de victorie. Am jucat cu Sevilla cu prima mai mica de 20.000-30.000 si am luat bataie urat. Apoi am incercat cu prima de 100.000 si i-am batut in tur cu 3-1 si in retur 2-2. Dar mi se pare ca prima aia e pt. fiecare jucator in parte.
Astristul
24-11-2007, 10:48 PM
eu joc 3-4-1-2 (3 cd, 2cm, 1 rm 1 lm, 1 cf, 2st) cu oridine personale si in 2011 si 2012 am castigat tot ce se putea.
PS sa il cumparati pe Calin Moldovan
Cine????:o :confused: De unde mai e si asta???:huh:
Cine????:o :confused: De unde mai e si asta???:huh:
Daca nu ma insel e portarul lui Universitatea Cluj. Este un bug pentru ca are GK de skill 50 si parca skill overall de atacant 40 ceva de genu si are valoare estimata 10 milioane la vreo 19 ani.
Astristul
25-11-2007, 06:39 PM
Daca nu ma insel e portarul lui Universitatea Cluj. Este un bug pentru ca are GK de skill 50 si parca skill overall de atacant 40 ceva de genu si are valoare estimata 10 milioane la vreo 19 ani.
Acum am observat asta, dar era deja corectata aceasta "mica" eroare in baza mea de date!
Oricum baza de date pentru Romania am trimis-o la FMC si fiti pe faza pentru ca poate aparea oricand megapatch-ul (care va contine si baza de date a Romaniei). ;)
Agy23
26-11-2007, 10:07 PM
@ Astristul. Ce anume va contine megapatch`ul asta mai exact (pt. Romania) ? Si de unde il vom putea lua?
Astristul
26-11-2007, 10:57 PM
Patchul va contine Liga 1 si Liga a 2-a plus 12 cluburi de liga a 3-a.
Steme si loturi complete pentru toate echipele existente.
Doar atat! ;)
Il veti putea lua de pe acest site: (sper ca nu fac reclama)
http://fmcorner.4players.de/index.php?area=2
in luna decembrie, dar nu stiu exact cand pentru ca asta nu stiu!
margarit
27-11-2007, 12:24 AM
va trebui sa o luam de la capat din sezonul 1?
Astristul
27-11-2007, 02:02 AM
Da! ;)
Da! ;)
Asta e naspa in rest se anunta un pachet superb :)
alexandru_colis
27-11-2007, 10:41 AM
eu joc manaeru din 2004,de pe vremea cand se numea Total Club Manager.de atunci,cu orice echipa joc,folosesc o tactica modificata.intotdeauna a mers perfect,in 30 de meciuri,cel putin 80-90 de goluri:P.la inceput,cateva meciuri poate o sa va nemultumeasca,dar faceti multe meciuri in intersezon.o sa va zic tactica dupa pozitiile jucatorilor:
gk
cd cd
dm
am am
lm rm
st st
st
Agy23
27-11-2007, 10:44 AM
ohoooooooo !!! ce tactica e asta frate? cu 2 fundasi ? :))))
alexandru_colis
27-11-2007, 10:53 AM
eu joc manaeru din 2004,de pe vremea cand se numea Total Club Manager.de atunci,cu orice echipa joc,folosesc o tactica modificata.intotdeauna a mers perfect,in 30 de meciuri,cel putin 80-90 de goluri:P.la inceput,cateva meciuri poate o sa va nemultumeasca,dar faceti multe meciuri in intersezon.o sa va arat tactica intr-o poza,ca altfel nu se intelege .ete si lunk-u;) http://img528.imageshack.us/my.php?image=tacticayp7.png
http://img528.imageshack.us/my.php?image=tacticayp7.png
alexandru_colis
27-11-2007, 10:56 AM
eu joc manaeru din 2004,de pe vremea cand se numea Total Club Manager.de atunci,cu orice echipa joc,folosesc o tactica modificata.intotdeauna a mers perfect,in 30 de meciuri,cel putin 80-90 de goluri:P.la inceput,cateva meciuri poate o sa va nemultumeasca,dar faceti multe meciuri in intersezon.o sa va arat tactica intr-o poza,ca altfel nu se intelege .ete si lunk-u;) http://img528.imageshack.us/my.php?image=tacticayp7.png
alexandru_colis
27-11-2007, 10:57 AM
incearco;) eu pe asta o folosesc.daca mai ai si niste jucatori beton,UCL-u e castiat sigur;)
extreme
27-11-2007, 11:22 AM
Nu stiu de ce vorbesti aici de TCM 2004 si nu poti sa compari TCM 04 cu FIFAM 08. Daca joci cu tactica aia in FIFAM 08 iti iei o gramada de goluri.
Nu stiu de ce vorbesti aici de TCM 2004 si nu poti sa compari TCM 04 cu FIFAM 08. Daca joci cu tactica aia in FIFAM 08 iti iei o gramada de goluri.
de acord cu extreme.
Agy23
27-11-2007, 05:17 PM
Asta este asezarea mea in teren:http://img140.imageshack.us/img140/2131/fifam08vm3.th.png (http://img140.imageshack.us/my.php?image=fifam08vm3.png)
Iar asta am la tactics:http://img162.imageshack.us/img162/6690/fifam081ts4.th.png (http://img162.imageshack.us/my.php?image=fifam081ts4.png)
Folosesc si Individual orders. Asta este prima tactica care a dat roade la mine. am incercat si 3-5-2 si 4-1-2-1-2 si 4-5-1 . absolut toate. mergeau un tur dupa care in retur eram ciuca batailor. cu tactica asta am terminat pe 2 cu fiorentina la 2 pct in spatele Romei , am castigat UEFA si Cupa.
extreme
27-11-2007, 06:00 PM
Folosesc si Individual orders. Asta este prima tactica care a dat roade la mine. am incercat si 3-5-2 si 4-1-2-1-2 si 4-5-1 . absolut toate. mergeau un tur dupa care in retur eram ciuca batailor. cu tactica asta am terminat pe 2 cu fiorentina la 2 pct in spatele Romei , am castigat UEFA si Cupa.
Tu ai bagat badges de la Fifa manager 07 ?
Agy23
27-11-2007, 06:58 PM
Da. De unde ti`ai dat seama?
extreme
27-11-2007, 07:03 PM
Da. De unde ti`ai dat seama?
Daca bagi alea iti modifica unele chestii din joc. De ex: la energy in loc de fresh, tired iti baga in procente de la 1-100 si la fitness la fel; mai era ceva schimbat si pe la tactita.
Eu le-am scos si am bagat doar ala cu emblemele de la Patch-uri
Eu n-am jucat FIFAM 07 dar sunt curios daca arata ca in pozele tale
extreme
27-11-2007, 07:50 PM
....
Asezarea mea in teren e cam asa si castig la 2-3 goluri majoritatea meciurilor, acum sunt pe 3 la 2 puncte in spatele lui manchester united si liverpool si sunt cu fulham:
-------------------------Flo(ST)-----------Kamara(ST)-------------------
----S.Davies(AM)----------------------------------------Mendieta(AM)---
--------------------Hamann(DM)---------Smertin(DM)--------------------
----Konchesky(LB)----Bocanegra(CD)----T.Helveg(CD)----Deflandre(RB)---
------------------------------Poom(GK)---------------------------------
este un fel de 4-2-2-2. Incercatio si nu veti regreta!:D
ieseanul
29-12-2007, 10:50 AM
Cine joaca sau a jucat in Anglia poate sa-mi spuna si mie ce asezare in teren foloseste pentru ca mie nu imi prea merge 4-1-2-1-2 si nici 4-3-3?
Robb...cica stelist :)
29-12-2007, 12:33 PM
pai mah...tactica de joc....asta poate sa fie si ceea ce tu selectezi la team tactics....eu joc 4 1 2 1 2 dar...daca nu ii asezi bine in teren...poti sa ai level 1000 ca te bate o echipa de level 300...poate ai selectat iesirea la offside...poate ca fundasii tai stau prea sus...poate atacul tau ii prea jos.
ai grija nu cumva iti bat portarii cornerul sau mai stiu eu ce??? astea se pot seta...
ieseanul
30-12-2007, 01:20 PM
pai mah...tactica de joc....asta poate sa fie si ceea ce tu selectezi la team tactics....eu joc 4 1 2 1 2 dar...daca nu ii asezi bine in teren...poti sa ai level 1000 ca te bate o echipa de level 300...poate ai selectat iesirea la offside...poate ca fundasii tai stau prea sus...poate atacul tau ii prea jos.
ai grija nu cumva iti bat portarii cornerul sau mai stiu eu ce??? astea se pot seta...
nu la asta m-am referit(poate nu m-am exprimat corect) joc managerul de fotbal din 2004 si cred ca ma pricep destul de bine sa-mi setez tacticile de joc si cine sa bata cornerele, cine sa fie playmakerul etc...
eu intrebam cine stie care tactica este cea mai buna in Anglia(joc in a 3-a divizie)...pentru ca am jucat 4 1 2 1 2 cum zici tu de nenumarate ori si inscriu destule goluri dar si echipa adversa inscrie cel putin la fel de multe
Tactica care da cel mai mult roade e cea scrisa de mine mai sus.
margarit
01-01-2008, 05:24 PM
probabil la echipa ta da cele mai multe roade.....eu joc 3-4-3
Incercati sa jucati fara fundasi in ultimul sfert de ora pentru a forta atacul caci jucatorii adversi vor ramane tot timpul in offside.:jbravo:
eu joc in anglia, in league one, si dupa un retur de senzatie (fara nici o infrangere), jucatorii nu imi mai sunt in forma, si cum e al dracului de incarcat programul la englezi nu am cum sa fac training camp, astfel... iau bataie de la toti acuma, nu stiu ce sa mai fac. Imi poate spune careva cum sa imi readuc echipa la forma de inainte?!???? sau ce sa fac?!
aim_high
26-01-2008, 11:30 AM
In anglia o tactica editata: GK-RB-CD-CD-LB-RW-CM-CM-LW-AM-ST si functioneaza ca un ceas elvetian.
Pentru RW si LW ati putea pune scouterii sa caute tineri de 18-19 ani cu viteza, control al balonului si centrari bune.Sunt destul de ieftini, am salarii mici si vor sa confirme.
Astristul
26-01-2008, 01:59 PM
Tactica care da cel mai mult roade e cea scrisa de mine mai sus.
In tactica prezentata de tine ai 2 AM, unul pe stanga altul pe dreapta. Sigur nu sunt mijlocasi de banda (LM,RM)?
Nu.Sunt 2 AM.Tot timpul incerc sa gasesc tactici si asezari in teren noi.;)
eu am o problema, am promovat in championship, in anglia, toate bune si frumoase, in timpul meciului echipa joaca bine, dau gol... si vine si problema, in zece minute ma egaleaza si, normal, imi mai dau un gol si iau bataie, nu stiu ce sa fac sa nu imi mai pice asa echipa spre final, nu stiu ce tactica sa adopt. Ma poate ajuta cineva?!
:lol: Asta pateam si eu inainte. Acuma prin minutul 60-65 incolo toti mijlocasii ii bag in aparare si joc cu vreo 7-8 fundasi si rareori imi mai au goluri.
BughyRy
01-02-2008, 01:44 PM
eu am o problema, am promovat in championship, in anglia, toate bune si frumoase, in timpul meciului echipa joaca bine, dau gol... si vine si problema, in zece minute ma egaleaza si, normal, imi mai dau un gol si iau bataie, nu stiu ce sa fac sa nu imi mai pice asa echipa spre final, nu stiu ce tactica sa adopt. Ma poate ajuta cineva?!
Folosesti man marking?:rolleyes:
nu, dar joc o tactica defensiva, si am observat ca dupa ce dau gol si incep ei sa ma preseze, daca schimb pe atac, nu mai reusesc sa ajunga la mine la poarta asa usor. si astfel ma rezum doar la un egal :D, nu la bataie. Nu joc nici cu playmaker si nici cu targetman, nu stiu voi ce spuneti e mai bine cu sau fara?!!!
Astristul
01-02-2008, 05:16 PM
Daca joci meciul in modul "text mode" sau "instant results", atunci este indicat sa folosesti Playmaker si Target Man (asta daca ai jucatori cu abilitatile necesare).
Daca joci in modul 3d, e indicat sa nu folosesti Playmaker si Target Man! ;)
am si eu o intrebare.de curand mi-am cumparat 2 jucatori valorosi.Ribery si Nasry.cand joc in 3D nu imi arata fetzele lor ca si la fifa .dak intelegeti ce zic.si m-am uitat in editor si nici un jucator care nu avea fatza in fifa 2007 si in 2008 are nu este in fm.se pot crea fete in 3D?
trista
06-02-2008, 03:44 PM
folositi 4 fundasi 1 dm 1 cm 1LM,1RM 1CF si 1ST.merge bn in romania!!
---------------------------ST--------------------------------------------------------------
----------------------------------------------CF--------------------------------------
-------LM--------------------------------------------------------Rm-----------------
-------------------------------------CM---------------------------------------------
--------------------------------------DM------------------------------------------
----------------------LB----------CD-------CD-----------------RB----------------------
--------------------------------------GK
trista
06-02-2008, 03:46 PM
Daca joci meciul in modul "text mode" sau "instant results", atunci este indicat sa folosesti Playmaker si Target Man (asta daca ai jucatori cu abilitatile necesare).
Daca joci in modul 3d, e indicat sa nu folosesti Playmaker si Target Man! ;)
ba nu dak ai playmaker ar trebui sal folosesti dar playmakeru ar trebui sa fie un AM sau un CF si dak ai target man dar dak ai striker q target man yo joc la steaua d exemplu si dica este un playmaker excelent sunt in al doilea sezon am luat campionatu si cupa fara nicio infrangere dar in champions league ma batut milan q 2-1 p ghencea si iam batut q 1-0 p stadionu lor dar au avut noroc q dida
kre a scos mai tot ce se putea
trista
06-02-2008, 03:48 PM
am si eu o intrebare.de curand mi-am cumparat 2 jucatori valorosi.Ribery si Nasry.cand joc in 3D nu imi arata fetzele lor ca si la fifa .dak intelegeti ce zic.si m-am uitat in editor si nici un jucator care nu avea fatza in fifa 2007 si in 2008 are nu este in fm.se pot crea fete in 3D?
nust c sa zic nu cred la tcm 2005 manager navea poze da se vedea bn fetele si gameplay mai ales la build up mi se parea reusit poate ar trebui sa incerci jocu:D
trista
06-02-2008, 04:06 PM
Nu stiu cu ce patchuri joci tu, dar daca joci fara niciun patch si ai incerca sa joci cu o echipa slaba impotriva uneia foarte puternice, iti zic eu 100% ca nu ai cum sa obtii nici macar un egal...
Deci e destul de realist!;)
nu e neaparat ma k sa joci q patch yo bat echipele mari fara niciun patch.da tre sa stii sa antrenezi
SMYLEY
12-02-2008, 03:06 PM
kre ati incercat tactica asta : ?
--------------ST---------------
---LW-------------------RW----
-----------CF------------------
-----------------AM-----------
-------------------------------
--------------DM---------------
----LB---CD-----CD-----Rb-----
-------------GK-----------------
Am incercat`o si dak ai niste extrme klumea, st si cf destui de buni ....merge tare rau tactica...bine ...io si iau goluri destule ...dar multe ffoarte aiurea si cu mult bulan din partea compului :D
trista
16-02-2008, 10:30 PM
kre ati incercat tactica asta : ?
--------------ST---------------
---LW-------------------RW----
-----------CF------------------
-----------------AM-----------
--------------DM---------------
----LB---CD-----CD-----Rb-----
-------------GK-----------------
Am incercat`o si dak ai niste extrme klumea, st si cf destui de buni ....merge tare rau tactica...bine ...io si iau goluri destule ...dar multe ffoarte aiurea si cu mult bulan din partea compului :D
nu e bn incearca c am pus yo p pagina 6
SMYLEY
17-02-2008, 11:23 AM
nu e bn incearca c am pus yo p pagina 6
am mai modificat de atunci si am ajuns la forma asta :
-----------------ST----------------
---------LW-----------------RW----
---------------------CF------------
-----------------------------------
---------------CM----CM----------
-----------------------------------
-----LB -----CD----CD-------RB-----
----------------GK----------------
si la movement...rw si lw iam pus in careul portarului k sa urce sa dea goluri ...is anu 2 cu steaua ...ben arfa lw si aron lennon rw ...st neaga deocamdata:) si higuain cf ....cam bat tot :D
rrambo
17-02-2008, 03:48 PM
eu joc
...st...st......
...............
lm..am.am..rm
.....dm.........
..................
b.....cd.....rb
......gk..........
si astg cam tot...este...;) o tactica ofensiva
SMYLEY
19-02-2008, 09:43 PM
eu joc
...st...st......
...............
lm..am.am..rm
.....dm.........
..................
b.....cd.....rb
......gk..........
si astg cam tot...este...;) o tactica ofensiva
o sugestie: decat sa joci lb cd rb ...mai bine 3 cd :)...nu crezi ? pt k cd`u singur ...mira`m`as cate poate face de unul singur
Astristul
19-02-2008, 11:46 PM
Vreti tactica ofensiva? Incercati-o p'asta:
------ST------ST------
----------CF-----------
------AM------AM------
LM------------------RM
-----------------------
------CD--CD--CD------
Si ar mai fi una:
------ST------ST------
LW------------------RW
------CM------CM------
------------------------
LB----CD------CD----RB
Bineinteles, aceste 2 tactici trebuiesc prelucrate foarte bine cu "instructiuni individuale" (individual orders) foarte bine proportionate! ;)
Vreti tactica ofensiva? Incercati-o p'asta:
------ST------ST------
----------CF-----------
------AM------AM------
LM------------------RM
-----------------------
------CD--CD--CD------
Si ar mai fi una:
------ST------ST------
LW------------------RW
------CM------CM------
------------------------
LB----CD------CD----RB
Bineinteles, aceste 2 tactici trebuiesc prelucrate foarte bine cu "instructiuni individuale" (individual orders) foarte bine proportionate! ;)
la aia cu lw si rw ce individual orders pui, ca eunu habar nu am ce sa le pun, ii las pur si simplu ca team
Astristul
20-02-2008, 10:32 PM
fundasilor le spun sa joace defensiv, si 'aripilor' sa joace ofensiv. Asta in mare. :p
babydarkangel
22-02-2008, 12:51 PM
sal'tare tuturor... joc FM08 de putin timp si as avea cateva intrebari plzz
ca tactica joc 4-3-1-2 .....
intrebarile mele sunt ....
cei doi mijlocasi laterali ce e mai bine sa fie wingeri sau altceva ....
si playmaker cine e mai bine sa fie CM sau AM-ul !
Apropo 4-3-1-2 e o tactica care merge cel putin in campionatul romaniei !
vood0o
22-02-2008, 02:50 PM
playmakeru ar fi bine sa fie un jucator cu calitati atat de leader, cat si de team-work destul de bune. In principiu playmakerul creaza faza de atac a echipei, el o initieaza. Acum depinde si cum ai abordat rolurile individuale in teren, spre exemplu mijlocasul central(cm) i-ai dat sarcini defensive(sa aibe atributele unui mijlocas defensiv) ar fi bine ca playmaker sa fie mijlocasul ofensiv.
mijlocasi laterali ii poti lasa pe pozitiile rm si lm, dar sa-i pui ca in teren sa se comporte precum wingerii.
BlackS0ull
26-02-2008, 06:25 PM
Am tot citit prin forumuri ... stiu ca gasisem candva :confused:... niste sfaturi privind ordinele individuale care ar trebui sa le faci .. asa in mare ... si care se aplica cam la orice formula de joc (3-5-2) (4-4-2) etc.
Rog pe cineva care foloseste Individual Orders sa posteze aici ... cam cum ar trebui sa le setez .. pentru o formula ofensiva .. ca sa zic asa :rolleyes:
M-ar interesa ordinele ce trebuie sa le setez pentru fiecare jucator in parte :D.
Multumesc anticipat !
trista
04-03-2008, 06:48 PM
Am tot citit prin forumuri ... stiu ca gasisem candva :confused:... niste sfaturi privind ordinele individuale care ar trebui sa le faci .. asa in mare ... si care se aplica cam la orice formula de joc (3-5-2) (4-4-2) etc.
Rog pe cineva care foloseste Individual Orders sa posteze aici ... cam cum ar trebui sa le setez .. pentru o formula ofensiva .. ca sa zic asa :rolleyes:
M-ar interesa ordinele ce trebuie sa le setez pentru fiecare jucator in parte :D.
Multumesc anticipat !
deci black soull dak folosesti 3-5-2 ar trebui la fundasi sa le dai la positioning bias normal iar la restul lasi asa doar la pase dak vrei sa le dai la mijlocasi ar trebui sai pui sa dribleze si sa traga de la distanta si positioning bias atacking dak folosesti mijlocasi de banda la 3-5-2 nu mai stiu sigur c jucatori erau la astia ar trebui sa le pui la crossing always si la movement sa joace k wingerii si sa le pui la pase direct si dak ai playmaker yo as risca si as pune numai decat la playmaker la pase risky iar la atacanti positioning bias atacking pase directe sau risky si dak suteaza sau dribleaza bine punei sa traga de la distanta si sa dribleze si qm atat.sa ma anunti daca tia fost de ajutor
D-Raven
05-03-2008, 05:10 PM
4-1-2-1-2 sau 4-2-4 (cu doua extreme) sau 4-4-2 sunt cel mai avantajoase. mai merge si un 3-1-3-1-2 adica: CD,CD,CD-DM-RM,CM,LM-AM-ST,ST e eficient. la ultimul trebuie un portar si 3 fundasi care chiar sa le aiba cu fotbalu :D
ce am observat eu e ca cel mai bine faci configuratia echipei in functie de ce formatie are adversarul iar cel mai important este ca atunci cand edversarul joaca cu CF sa ai si tu un DM
trista
09-04-2008, 12:42 AM
ma as avea si yo o intrebare.la training cum e mai bine sa pun pe long-term sau sa pun zilnic?
M.I.L.32
09-04-2008, 08:54 AM
Eu folosesc pe "long term" , dar cred ca e mai bine e zilnic.
trista
16-04-2008, 11:51 PM
nici chiar zilnic ci saptamanal yo fac si de exemplu 3 zile un defensive work da tare tare antrenamentu si apoi 4 zile un recovery da asta doar cand echipa e obosita
Astristul
17-04-2008, 01:59 PM
De antrenamente se ocupa antrenorii secunzi. Chiar n-am timp si pentru asta!
totty86
17-04-2008, 04:37 PM
De antrenamente se ocupa antrenorii secunzi. Chiar n-am timp si pentru asta!
asa fac si eu si de obicei imi iau un hugely experienced care sa se ocupe de antrenament
margarit
17-04-2008, 05:51 PM
eu am 3 grupe de antrenamente . 1 pentru atacanti 1 pentru mijlocasi si 1 fundasi. merge foarte bine treaba ...daca are vreunu energy scazut pun la 0% la individual training.
folosesc 4-3-3
lb , rb - , seldom forward runs , defensive , patient passing si mostly long
cd, cd - very defensive , no forward runs , patient passing , mostly long
cm - normal , often forward runs , direct passing , mostly short, free role , dribling ( eventual long shots daca are skill mare)
lm,rm - nromal , often forward runs, direct passing , mixed , corssing always , dribling , free role,
cf - atacking , often forward runs , direct passing , short, dribling , long shot , hold up
st , st - atacking , always forward run , risky passing , short , dribling , free role ,
Astristul
17-04-2008, 06:42 PM
asa fac si eu si de obicei imi iau un hugely experienced care sa se ocupe de antrenament
Eu numai "hugely experienced" iau la toate posturile de la club. :)
totty86
17-04-2008, 06:49 PM
si eu la fel dar depinde de ce club este vorba ca eu de obicei joc o cariera cu 3 cluburi la alegere si din primele 3 imi aleg o echipa , acum am avut noroc si am primit Juventus din prima :P
Astristul
17-04-2008, 07:40 PM
si eu la fel dar depinde de ce club este vorba ca eu de obicei joc o cariera cu 3 cluburi la alegere si din primele 3 imi aleg o echipa , acum am avut noroc si am primit Juventus din prima :P
Chiar ca noroc!:p
Dar vezi ca nu poti juca mai mult de 15 sezoane in modul de joc pe care l-ai ales (Career)!
totty86
18-04-2008, 06:13 AM
modific configu si se rezolva , sau nu ?
Astristul
18-04-2008, 10:31 AM
modific configu si se rezolva , sau nu ?
Daca l-ai modificat inainte de a incepe cariera, da, merge, depinde si ce cifra ai pus. Dar daca esti in timpul carierei si il modifici, nu va merge deoarece trebuie sa incepi un joc nou pentru a functiona.
Doar functiile care tin de "gameplay 3d mode" pot fi vizibile in timpul unui joc deja inceput!
totty86
18-04-2008, 05:34 PM
Nasol , inseamna ca o sa stau pe la Juventus doar vreo 15 ani , eu sunt insa un mare fan al lui Milan AC :D
Eu sincer n-am nici o idee pentru tactici.Nu prea am timp sa mai pun si tacticile.Daca in timpul meciului joaca prost echipa o modific atunci insa cand am meciuri in cupa uefa,champions league sau derbyuri dau si sa ma uit la alte meciuri ale adversarului si sincer ma ajuta foarte mult deoarece vad ce fac jucatorii adversi si stiu ce tactica sa adopt.La antrenori nu m-am gandit sa-mi iau unul hugely experienced si ma gandesc sa-mi iau si eu:p La antrenamente pur si simplu nu prea umblu decat daca jucatorii sunt obositi.Te ajuta cu ceva daca iti iei la inceput de sezon fitness coach si mental coach?
Astristul
18-04-2008, 09:11 PM
Te ajuta cu ceva daca iti iei la inceput de sezon fitness coach si mental coach?
Habar n-am. Nu am folosit deocamdata optiunile acelea!:rolleyes:
totty86
18-04-2008, 09:13 PM
Eu imi iau fitness coach la inceputul sezonului si mereu ajung cam la 100% fitness
Astristul
18-04-2008, 09:15 PM
La mine merge bine echipa, duc echipa inainte de inceperea sezonului si in pauza de iarna in tabere de antrenament si nu am probleme cu energia, fitness-ul pe toata perioada campionatului! :)
La mine jucatorii sunt tot timpul obositi din cauza ca le pun sa lucreze mult la fitness.Ii pun sa munceasca ca niste caini^_^:fotbal::scaun:
totty86
19-04-2008, 09:15 AM
La mine jucatorii sunt tot timpul obositi din cauza ca le pun sa lucreze mult la fitness.Ii pun sa munceasca ca niste caini^_^:fotbal::scaun:
asta trebuie sa o faci la inceputul campionatului nu in timpul lui , eu le mentin energia schimbandui pe cei mai obositi cu altii pana isi revin si nu e nici o problema iar cu fitnessul nu am probleme pentru ca fac la inceput cantonamente si le prinde bine[[
trista
19-04-2008, 02:16 PM
eu am 3 grupe de antrenamente . 1 pentru atacanti 1 pentru mijlocasi si 1 fundasi. merge foarte bine treaba ...daca are vreunu energy scazut pun la 0% la individual training.
folosesc 4-3-3
lb , rb - , seldom forward runs , defensive , patient passing si mostly long
cd, cd - very defensive , no forward runs , patient passing , mostly long
cm - normal , often forward runs , direct passing , mostly short, free role , dribling ( eventual long shots daca are skill mare)
lm,rm - nromal , often forward runs, direct passing , mixed , corssing always , dribling , free role,
cf - atacking , often forward runs , direct passing , short, dribling , long shot , hold up
st , st - atacking , always forward run , risky passing , short , dribling , free role ,
cred ca movementu la tn e cam slab
vood0o
19-04-2008, 02:59 PM
mah ok..vad k toti faceti tabere inainte de inceperea sezonului si in pauza competitionala.. mie deja la un an imi zic jucatorii k s-au plictisit de atatea cantonamente, k stau prea departe de familie. ce pot face?
babydarkangel
19-04-2008, 03:06 PM
un sfat plzz pt individual orders la un 4-4-1-1
Rb , Lb
Rm , Lm
Cm , Cm
Cf
Striker
totty86
19-04-2008, 03:41 PM
mah ok..vad k toti faceti tabere inainte de inceperea sezonului si in pauza competitionala.. mie deja la un an imi zic jucatorii k s-au plictisit de atatea cantonamente, k stau prea departe de familie. ce pot face?
eu fac maxim 2 de 10 zile in presezon si maxim 2 de 7 zile in pauza de iarna si nu se supara ai mei deloc
Astristul
19-04-2008, 03:59 PM
Pai asa incep sa se planga inca de la prima pauza de iarna. Cel putin la mine asa a fost. Ideea e sa faci un cantonament de 10 zile sa zicem, pauza 10 zile, iar un cantonament de 10 zile, si tot asa pana vine primul meci oficial. Nu uita sa mai joci si niste amicale intre timp! ;)
pianistul
19-04-2008, 06:07 PM
O tactica pentru barcelona va rog frumos?am ami pus intrebarea asta dar vad ca sa sters postu cu raspunsul...MUltumesc
chilli
19-04-2008, 07:47 PM
jucat cu 4-3-1-2 ka rupe in anglia
chilli
19-04-2008, 07:48 PM
jucati si q 4-2-4 pentru spania
margarit
21-04-2008, 06:27 PM
cred ca movementu la tn e cam slab
nu e deloc slab....nu am mai luat gol de vreo 6 meciuri...si dau cam 2 goluri pe meci
trista
21-04-2008, 11:55 PM
nu e deloc slab....nu am mai luat gol de vreo 6 meciuri...si dau cam 2 goluri pe meci
da mai omule da nar trebui sa le dai very defensive la fundasi si la nimeni k stau numa in defensiva la faze de atac omule.tre sa le dai normal.ia punele normal si ai sa vezi la toti si dale normal si astfel mijlocasii o sa se intoarca si in aparare si .......ai inteles fa asta si ai sa vezi k merge mult mai bine
trista
21-04-2008, 11:57 PM
O tactica pentru barcelona va rog frumos?am ami pus intrebarea asta dar vad ca sa sters postu cu raspunsul...MUltumesc
cu barca mie mia mers 4-1-2-3-lb,cd,cd,rb,dm,cm,cm,cf,cf,st cu henry striker ronaldinho si etoo cf
trista
22-04-2008, 12:02 AM
un sfat plzz pt individual orders la un 4-4-1-1
Rb , Lb
Rm , Lm
Cm , Cm
Cf
Striker
positioning bias normal toti la mijlocasi bagale often forward runs si dribling si long shots si in caz k ai unu kre e cotat q peste 85 bagai si un free role,la rm si lm bagale crossing always si la fel si rb si lb tackling normal toti,iar la movement puneti sa urce rm si lm ca rw si lw si rb si lb ca rm si lm, iar la pase bagale normal la fundasi si direct la mijlocasi si strikeri.Ps la movement in faza finala la joc puneti cfu la marginea careului si astfel cand rm sau lm urca ii paseaza la marginea careului si de obicei e nemarcat, si daca nui bou da gol.dak ai playmaker sa pui si target man sa pui da doar dak are peste 75.dak tie de folos sami spui
trista
22-04-2008, 12:05 AM
pune cateva tabere dupa cum tiau spus baietii mai jos si dupa acele training campuri foloseste short term camps si ai sa vezi k jucatorii o sa aprecieze lucru asta.si in presezon si in pauza sa te duci la tabere unde sunt pt fitness si tactici
trista
22-04-2008, 12:06 AM
in anglia joc cu manchester si folosesc 4-2-3-1 merge ceas am dat 28 goluri si am luat 6 in 15 meciuri.merge ceas
totty86
22-04-2008, 06:03 AM
daca mai postai de multe ori la rand cadea forumu :D
Astristul
22-04-2008, 11:42 AM
daca mai postai de multe ori la rand cadea forumu :D
Chiar ca! :lol:
Stii trista, exista un buton edit pe care poti sa-l folosesti pe durata a 24 de la postare. :)
Nu era nevoie de 5 posturi pentru a ne explica toate acele lucruri! ;)
trista
22-04-2008, 06:46 PM
Chiar ca! :lol:
Stii trista, exista un buton edit pe care poti sa-l folosesti pe durata a 24 de la postare. :)
Nu era nevoie de 5 posturi pentru a ne explica toate acele lucruri! ;)
am vrut doar sa raspund
zgoobly
06-06-2008, 08:59 PM
eu joc cu steaua un 4-4-2 si merge ceas... imi pun fundasii laterali si mijlocasii laterali putin in fatza si joaca perfect :D Inainte jucam la dinamo un 4-1-2-1-2 si mergea si ala bine :D cu roberto carlos, donovan, palacio, vanden borre, kahlenberg... ce echipa^_^
margarit
06-06-2008, 09:54 PM
mda ce echipa....normal ca echipa jaoca bine ( sau ti se pare ) , cand aduci jucatori din editor la dinamo/steaua , pentru ca nivelul echipelor adverse e mult sub al tau. incearca sa joci fara editor si vedem cat de bine o sa iti functioneze tacticile
zgoobly
07-06-2008, 01:31 PM
frate nu am editat nika... urasc sa joc cu editor... da eram prin sezonu 6-7 knd aveam echipa aia... :)
margarit
07-06-2008, 02:48 PM
--------------------------------------------------------------------------------
"Champions League d 5 ori consecutiv cu Dinamo; Campionat d 5 ori cons, Cupa la fel... L-am dat p Dariusz Dudka p vreo 25-30 milioane la Lyon "
cum ai reusit sa faci asta fara editor ? eu sutn cu chelsea si de 2 sezoane ma chinui sa castig champions league . in cate sezoane ai reusit sa castigi atata cu dianmo si dupa cat timp ai castigat primu champions l. ?
Astristul
07-06-2008, 03:03 PM
--------------------------------------------------------------------------------
"Champions League d 5 ori consecutiv cu Dinamo; Campionat d 5 ori cons, Cupa la fel... L-am dat p Dariusz Dudka p vreo 25-30 milioane la Lyon "
cum ai reusit sa faci asta fara editor ? eu sutn cu chelsea si de 2 sezoane ma chinui sa castig champions league . in cate sezoane ai reusit sa castigi atata cu dianmo si dupa cat timp ai castigat primu champions l. ?
Are dreptate margarit. Poate ai jucat la easy, desi habar n-am cum e ca eu joc la normal!
E foarte greu sa te mentii la un anumit nivel, indiferent de campionat. Meciuri in cupa, liga, cupa ligii, liga campionilor/uefa. E greu sa tii pasu, iar tu vii sa ne zici ca ai castigat atatea trofee asa de repede?
zgoobly
07-06-2008, 08:55 PM
Am jucat la very easy... shame on me :)) si salvam inainte d meciuri importante... dadeam de vreo 3-4 ori load game pana sa castig meciuri din sferturi , semifinale, respectiv finale... Si eram cam prin al 7lea sezon knd il dadusem p dudka p 25 milioane :D Primu UCL lam kastigat in sezonu al doilea... :D Ooo... si aveam ceva gaura in buget :))
margarit
07-06-2008, 09:28 PM
atunci de ce mai scri la recorduri ? nu stiu frate , imi fac si eu echipa si ti -am zis , castig tot timp de 120492343124453 de ani . eu sincer ma oftic cand vad ca vine 1 si zice ca a castigat de 5 ori champions league ci dinamo si eu ma chinui de 3 ani sa castig champions league cu chelsea . cand jocii si tu corect atunci sa vi sa iti etalezi performantele la recorduri , pana atunci daca vad ce scri ma pftic . eu am avut performante dar nu foarte mari si pentru asta eu am pus la recorduri ca nu am ajuns pana in 2011 ( record negativ) . ia incearca sa joci fara save si load si alte tiganii sa vedem daca iei macar cupa sau daca termini macar un sezon. scuze de greseliile gramaticale dar sunt un pic pilit:)
Maryusake
08-06-2008, 08:36 AM
Hmm, eu cu Middlesbrough(naiba sa-i piepta-ne ,au un nume ciudat)am depasit obiectivul si am reusit sa calific intr-o cupa europeana cu buget de doar 3 mil.Apoi, in al II-lea sezon, am avut buget de transferuri de 20 mil.,din care am cheltuit 16.Paradoxal, in loc sa treg tare pentru a castiga cupa uefa, am ajuns pe la retrogradare.
(nu fac magarii, sunt de cocalari :p)
Incearca sa iti schimbi tactica de joc;)Eu in Anglia jucam cu 4-1-2-1-2.Mi se pare foarte buna tactica asta dar poti sa o schimbi putin sa aduci DM-u mai in fata sa-l faci CM.
George05
08-06-2008, 12:05 PM
Incearca sa iti schimbi tactica de joc;)Eu in Anglia jucam cu 4-1-2-1-2.Mi se pare foarte buna tactica asta dar poti sa o schimbi putin sa aduci DM-u mai in fata sa-l faci CM.
Parerea mea e ca in Anglia cel mai bine merge 4-4-2. Intr-adevar dureaza putin pana se acomodeaza jucatorii, dar daca ai rabdare si iti alegi corect jucatorii pentru sistemu asta atunci ai sanse mari sa reusesti.:)
Maryusake
08-06-2008, 12:15 PM
Oricum am renuntat la Anglia, e prea greu mai ales cu acle work permit .Am revenit in Romania la Steaua.:p
margarit
08-06-2008, 12:32 PM
pe mine ma enerveaza cel mai mult in agnlia ca ai voie sa pui doar 5 rezerve , si trebuie sa cumperi jcuatori polivalenti ca sa ai o banca de rezerve decenta
Astristul
08-06-2008, 06:37 PM
Oricum am renuntat la Anglia, e prea greu mai ales cu acle work permit .Am revenit in Romania la Steaua.:p
Chestia aia cu "working permit" imi da cele mai multe batai de cap. Tocmai de aceea nu aleg Anglia cand incep o cariera. Aleg Italia, Franta, Spania, Germania, Romania, Moldova, Japonia, Brazilia, dar nu Anglia!
BughyRy
08-06-2008, 10:32 PM
eu joc 4-2-4 cu echipele echilibrate si bune, iar cu cele mai slab cotate folosesc 343 cu 2 aripi si 1 varf impins
PS : ce e cu working permit? deocamdata joc in Romania...
margarit
08-06-2008, 10:43 PM
working permit e o porcarie ....:) , nici eu nu prea stiu ce e dar stiu ca daca faci un transfer terbuie sa astepti o gramda ca jucatorul sa paota juca . eu joc cu chelsea si prefer player exchange pentru ca nu mai are nevoie de work permit
r_a_z_v_a_n_13
08-06-2008, 10:56 PM
4-4-2 la sporting portugalia da am mijlocasi buni si echipa merge super
Astristul
09-06-2008, 09:09 AM
PS : ce e cu working permit? deocamdata joc in Romania...
Foarte bine asa. Fereste-te de Anglia si Scotia! ;)
Pe langa faptul ca in tarile astea ai dreptul la doar 5 rezerve, ai si problema cu permisul de munca (working permit). In conditiile in care tu vrei sa cumperi un jucator extracomunitar, nu poti sa-l cumperi din cauza asta. Romania nu e tara UE (adica jucatorii de aici sunt extracomunitari) din cauza unei greseli in joc.
zloty
10-06-2008, 05:15 PM
cea mai mare porcarie mi se pare ca nu pot sa iau jucatori tineri din brazilia argentina ptr ca nu au jucat inca ptr nationala, ce prostie mare
Astristul
11-06-2008, 09:26 AM
Nu e vorba doar de Argentina/Brazilia ... e vorba de orice tara extra-comunitara (adica o tara care nu apartine UE)!
zloty
12-06-2008, 09:41 AM
Nush ce are castig cu sevilla in primu an cl si campionatu si din toate depasesc doar bugetu la salarii fara sa ajung pe - la buget ,iar cand sa incep noul sezon aflu ca sunt dat afara ,dc asea???
zizou5
15-06-2008, 02:20 PM
Asta este asezarea mea in teren:http://img140.imageshack.us/img140/2131/fifam08vm3.th.png (http://img140.imageshack.us/my.php?image=fifam08vm3.png)
Iar asta am la tactics:http://img162.imageshack.us/img162/6690/fifam081ts4.th.png (http://img162.imageshack.us/my.php?image=fifam081ts4.png)
dami si mie poza pe care ai folosit-o pentru mutu......caut de mult o poza buna care se se vada bine.....
Agy23
15-06-2008, 06:25 PM
zizou o sa pun luni un "mini patch" cu pozele tuturor jucatorilor de la nationala. 23 poze
trista
18-06-2008, 09:21 PM
Parerea mea e ca in Anglia cel mai bine merge 4-4-2. Intr-adevar dureaza putin pana se acomodeaza jucatorii, dar daca ai rabdare si iti alegi corect jucatorii pentru sistemu asta atunci ai sanse mari sa reusesti.:)
sunt de acord dar in aparare tre sa joci bine bine mai ales cand intalnesti echipe care joaca cu 2 CF.yo joc cu manchester.am luato de la capat is in primu sezon dupa 12 sezoane la chelsea in care am reusit 2 champions league-uri o uefa si 4 campionaturi si un FA CUP niciun league cup :D.4-4-2 e foarte bun si cam asa ar trebui sa arate la movement in centru cand ataci in ultima faza
----------------LM---------------RM-----
------------------ST--------ST--
________________CM_________CM
Astristul
19-06-2008, 02:00 PM
Cei care se pricep la tactica si la movement sa posteze si ei niste screenshot-uri! :)
BughyRy
19-06-2008, 02:28 PM
eu folosesc 4-2-4 standard si la movement si imi merge bine echipa, depinde ce jucatori ai si cu ce profiluri...
Astristul
19-06-2008, 03:35 PM
Ma, eu folosesc de regula 4-1-2-1-2 si 4-2-4. Dar umblu la movement, si cand incep jocul jucatorii nu prea respecta tactica! :(
BughyRy
19-06-2008, 05:26 PM
poate movement-ul tau e prea dificil pentru ce tactici ai adoptat :), nu stiu ce sa zic :)
totty86
19-06-2008, 05:44 PM
Eu nu am umblat vreodata la movement si totusi am castigat 4 sezoane la rand titlul cu Juventus si o data Champions League dar schimb OI aproape pentru fiecare meci
Astristul
20-06-2008, 04:19 PM
Eu nu am umblat vreodata la movement si totusi am castigat 4 sezoane la rand titlul cu Juventus si o data Champions League dar schimb OI aproape pentru fiecare meci
Ce schimbi? :confused:
totty86
20-06-2008, 04:22 PM
OI = Ordine Individuale bine mai corect era IO adica Individual Orders
Astristul
20-06-2008, 04:24 PM
OI = Ordine Individuale bine mai corect era IO adica Individual Orders
Pai asa spune! :p
Alea nu, alea raman asa cu tactica salvata, pentru ca atunci cand salvezi o tactica se salveaza si IO. Chiar si Movement se salveaza! ;)
totty86
20-06-2008, 04:37 PM
pai eu le modific in functie de adversar si de asta nu mai umblu la movement , dar puteau sa puna si ei acolo doar vreo 9 zone unde poti sa schimbi movementul nu cate sunt acum ca ma plictisesc pana le asez pe toate
Astristul
20-06-2008, 06:02 PM
Adica sunt prea multe? Si eu zic la fel! :p
zloty
23-06-2008, 07:31 PM
eu unu joc cu 3-4-3 la toate editiile din fifa manager 2005-08 si cam fac ravagii daca ai jucatori de nivel mediu spre bun cam rup tot
Hempy
25-06-2008, 12:03 PM
salut....exista vreun site de unde pot sa iau tactici deja facute?....doar sa le bag in joc?
Marius Sibiu
26-06-2008, 11:14 AM
eu joc cu toate echipele ;4-4-2 .o asezare clasica,echilibrata,care acopera bine terenul si face ambele faze de joc destul de bine.oricum asezarea in teren o adopti si in functie de adversarul cu care joci si in functie de valoarea lui.
BughyRy
26-06-2008, 07:21 PM
salut....exista vreun site de unde pot sa iau tactici deja facute?....doar sa le bag in joc?
:huh:?
candrix
15-07-2008, 03:05 PM
Tactica trebuie facuta in functie de cea a adversarului, daca adversarul joaca un 3-5-2, e clar ca voi incerca sa-l surprind cu-n wing play bine pus la punct, iar cei doi AM ii voi marca cu doi DM ce doar distrug. Nu exista o tactica care sa le bata pe toate, trebuie doar sa ai ceva in plus fata de adversar. Sistemul de joc trebuie sa fie opusul celui folosit de adversar, iar cu Individual Orders este relativ simplu, nu exista un set de Individual Orders pe care sa le pui si ai castigat automat, ele trebuiesc facute in functie de jucatori, nu-i poti pune unui Simple Passer Risky, ori unui Playmaker Patient, in alta ordine de idei, este cea mai mare prostie sa intrebi "care-i cea mai buna tactica", pentru ca nu exista, in al doilea rand, aici e placerea jocului, ce rost mai are sa joci, daca meciul nu reflecta ideile/conceptiile tale despre fotbal, ci a altui user? Sistemul de joc trebuie schimbat in fiecare meci de doua ori, Individual Orders trebuiesc facute in functie de stilul jucatorului, nu de skills, degeaba are 90 Passing daca el e Simple Passer, tot cu Caution/Patient trebuie jucat, nu cu Risky, ca un Playmaker, sunt niste chestii logice, insa care fac diferenta dintre un om care se poate adapta dupa joc si unul batut in cap care cere tactici gata facute.
George05
15-07-2008, 04:36 PM
Tactica trebuie facuta in functie de cea a adversarului, daca adversarul joaca un 3-5-2, e clar ca voi incerca sa-l surprind cu-n wing play bine pus la punct, iar cei doi AM ii voi marca cu doi DM ce doar distrug. Nu exista o tactica care sa le bata pe toate, trebuie doar sa ai ceva in plus fata de adversar. Sistemul de joc trebuie sa fie opusul celui folosit de adversar, iar cu Individual Orders este relativ simplu, nu exista un set de Individual Orders pe care sa le pui si ai castigat automat, ele trebuiesc facute in functie de jucatori, nu-i poti pune unui Simple Passer Risky, ori unui Playmaker Patient, in alta ordine de idei, este cea mai mare prostie sa intrebi "care-i cea mai buna tactica", pentru ca nu exista, in al doilea rand, aici e placerea jocului, ce rost mai are sa joci, daca meciul nu reflecta ideile/conceptiile tale despre fotbal, ci a altui user? Sistemul de joc trebuie schimbat in fiecare meci de doua ori, Individual Orders trebuiesc facute in functie de stilul jucatorului, nu de skills, degeaba are 90 Passing daca el e Simple Passer, tot cu Caution/Patient trebuie jucat, nu cu Risky, ca un Playmaker, sunt niste chestii logice, insa care fac diferenta dintre un om care se poate adapta dupa joc si unul batut in cap care cere tactici gata facute.
Asta cu "cea mai buna tactica nu exista" mi-a placut. Schimba tu sistemul de joc de la un meci la altul, si o sa ai numai de castigat. N-am chef sa ma chinui sa iti explic ce e ala Teamwork, si cum e el afectat de faptul ca schimbi sistemul de joc foarte des.
candrix
15-07-2008, 04:47 PM
Asta cu "cea mai buna tactica nu exista" mi-a placut. Schimba tu sistemul de joc de la un meci la altul, si o sa ai numai de castigat. N-am chef sa ma chinui sa iti explic ce e ala Teamwork, si cum e el afectat de faptul ca schimbi sistemul de joc foarte des.
Conteaza mult mai mult sa blochezi adversarul decat sa ai un amarat de Teamwork, nu trebuie sa-mi explici pentru ca n-am nevoie, imi sta foarte bine pe locul intai in Premier League cu o echipa de retrogradare, Birmingham City, si cu sistemele mele de joc schimbate inainte de fiecare meci, si-n minutul 70, dar care ma ajuta sa-i dau 4-0 lui Manchester United in deplasare.
Astristul
15-07-2008, 06:00 PM
Incearca site-ul asta:
http://fifamanagertattiche.blogspot.com/
Le gasesti in dreapta! ;)
totty86
15-07-2008, 07:03 PM
Conteaza mult mai mult sa blochezi adversarul decat sa ai un amarat de Teamwork, nu trebuie sa-mi explici pentru ca n-am nevoie, imi sta foarte bine pe locul intai in Premier League cu o echipa de retrogradare, Birmingham City, si cu sistemele mele de joc schimbate inainte de fiecare meci, si-n minutul 70, dar care ma ajuta sa-i dau 4-0 lui Manchester United in deplasare.
Cum joci , 3D , text sau instant result ?
trista
15-07-2008, 08:12 PM
nu trebuie neaparat schimbat sistemul de 2 ori,yo de exemplu joc 4-4-2,yo imi ajustez movementu in functie de adversar.dar fiecare cu jocu lui.dak joci bn cum joci continua sa joci asa,mult succes
trista
15-07-2008, 08:15 PM
manchester united dak no antrenezi tu e varza,yo iam dat 5-0 cu dinamo acasa si 5-1 acasa la ei:))).is varza dak nui antrenezi tu,acolo trebuie sa stii sai gasesti un sistem la manchester si sa muncesti la el neica.yo folosesc 4-42 care mi se pare o asezare foarte buna si dak imi trebuie atac folosesc 4-2-4 adica din LM si RM fac LW si RW
candrix
16-07-2008, 07:16 AM
Cum joci , 3D , text sau instant result ?
Daca nu jucam la 3D match, ma si abtineam sa mai postez. :p
candrix
16-07-2008, 07:20 AM
nu trebuie neaparat schimbat sistemul de 2 ori,yo de exemplu joc 4-4-2,yo imi ajustez movementu in functie de adversar.dar fiecare cu jocu lui.dak joci bn cum joci continua sa joci asa,mult succes
Exact. Eu unul, insa, prefer, 4-2-3-1. Multumesc pentru urare! :)
r_a_z_v_a_n_13
16-07-2008, 09:16 AM
sunt de acord cu 4-2-4 mi se pare foarte flexibila si potrivita peste tot
trista
20-07-2008, 10:15 AM
este important sa ai un AM sau un CF,yo nu folosesc da cu ce ajuta
candrix
21-07-2008, 11:47 AM
este important sa ai un AM sau un CF,yo nu folosesc da cu ce ajuta
Personal evit sistemul 4-4-2, de exemplu, pentru simplu fapt ca nu-mi permite sa fac legatura intre compartimente, pentru mine pozitiile cheie sunt cele care fac legatura intre defenisva-mijloc si mijloc-ofensiva, adica ANC/DM si AM/CF, iar chestia asta tine si de progresul defensiv in fotbal, nu tin minte ca jucatorii de tipul lui Gattuso, Duscher, Obodo, Muntari, Diarra, Essien, Vieira ori Makelele sa fi fost foarte cautati inainte de anii '90, si nu in ultimul rand si de superioritatea ce se poate crea cu-n AM/CF pe contraatac.
trista
21-07-2008, 02:01 PM
uitati cea mai buna tactica ofensiva:)))))
---------------------------st st------------------------------------
--------------st stst-------stst-----------st-st st----------------------------
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------=)))))))))
------------------------------------------------------------------+))))))))))))
------------------------------gk-------------------------------------
as vrea si eu read me file sa vad dak se potriveste cu ce are compu meu. sa vad dak pot sa il cumpar
candrix
21-07-2008, 02:31 PM
as vrea si eu read me file sa vad dak se potriveste cu ce are compu meu. sa vad dak pot sa il cumpar
System: 1.3GHz Intel Pentium 4 or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 3500 MB
BughyRy
21-07-2008, 03:00 PM
poti face un test direct aici
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Astristul
21-07-2008, 07:57 PM
-----ST----ST-----
-LW----CF-----RW-
----CM----CM-----
---CD--CD--CD----
E un 4-2-4 modificat, cu 3 CD in loc de 4 fundasi (din care 2 laterali) si punerea in centrul ariei de manevrare a balonului (adica intre cei 2 CM, 2 aripi si 2 atacanti) a unui CF, care manevreaza balonul cum trebuie.
Cu aceasta tactica veti avea parte de un joc foarte spectaculos si foarte multe faze de poarta.
Daca puneti CF-ul ca playmaker, veti avea parte de si mai multa forta! ;)
trista
27-07-2008, 11:25 PM
a incercat cineva sa joace asa
-------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------cf----------------------------------
------------rm----------------------cm------------------cm----------------lm------------
---------------------------------------------dm--------------------------------
-----------------lb-----------------cd-------------------cd------------rb----------------------
gk
este un sitem mai ciudat dar foarte efectiv,spania a jucat asa la euro,poate ca va intrebati undes strikerii ei bine mijlocasii pot juca ff bine intre ei dar cand ajung in mijloc ofensiv las dm si fundasii in spate si cf si mijlocasii toti ataca,yo ink nam jucat asa dar din cate mi se pare mie,si ma pricep la facut sisteme cat decat bine,la individual orders la pase trebuie antrenata o echipa mai la tot.punetile la individual orders incepand de la cm in sus offensive la positioning bias iar de la dm in jos defensive,dak jucati asa anuntatima cum merge
BughyRy
27-07-2008, 11:50 PM
eu nu suport sa joc cu un singur atacant, darmite cu 1 singur CF :)
trista
28-07-2008, 12:06 AM
fiecare cu oile sale:)))
dar este un sitem in acelasi timp si defensiv si ofensiv dar depinde de movemnent sal faci,pe mn ma enerveaza comentatoru ca zice good movement la adversar si mie numi zice nik de movement dar yo pasez mai bn mai clar pe culoare si tot nik,cam prosti comentatorii astia da ma rog,si dau si mai multe goluri,movementu la mn este f bun,dar as vrea ca la fifa manager 09 sa nul mai puna chiar asa de complex caci moi pricepe yo la el da ia destula vreme panal faci
M.I.L.32
28-07-2008, 08:56 AM
st------------------st
lw-------------------- am ------------------- rw
---------cm---------
lb------------cd----------------cd----------------rb
----------gk----------
Eu asa joc si merge cehipa foarte bine.:p
trista
28-07-2008, 10:18 AM
M.I.L.32 ai putea sa incerci sa joci si cu sistemu asta un meci ca vreau sa vad dak e eficient da lucreaza un pic la movement la atacking
si salvezi inainte de meci si dai load dupa si joci cu sistemu tau
zloty
28-07-2008, 11:32 AM
ia incercati
st---st---st
lm--cm--cm--rm
cb--cb--cb
pozitionare defensiva si pase lungi , indiferent ca joci 3d text sau instant echipa isi creaza destul de multe ocazii
Astristul
28-07-2008, 11:39 AM
eu nu suport sa joc cu un singur atacant, darmite cu 1 singur CF :)
Idem! ;)
trista
28-07-2008, 12:02 PM
astristule gandeste putin daca iti pui toti mijllocasii aia sa urce si sa joace pase scurte intre ei sa tina de minge si apoi in ultima faza cf il faci st cm il duci in careu si daca centrezi de pe stangar duci si rm ,de pe dreapta duci si lm,iar de pe centru tre sa ai un jucator care sa paseze printre fundasi
Astristul
28-07-2008, 12:17 PM
La un moment dat atacantul ala o sa se trezeasca singur intre 2-3 adversari si o sa piarda mingia pentru ca nu va avea cui sa paseze! :rolleyes:
trista
28-07-2008, 12:27 PM
La un moment dat atacantul ala o sa se trezeasca singur intre 2-3 adversari si o sa piarda mingia pentru ca nu va avea cui sa paseze! :rolleyes:
dak antrenezi bine echipa si ai un movement bun iar acel CF e bun atuncea no sa fie cchiar asa,yo am vazut arsenalu jucand asa cu mn in manager si ia mers ff bine numa k am reusit sa bat la penalty scor final 1-1 la meci,pt carling cup
BughyRy
28-07-2008, 06:02 PM
prea multe imbarligari degeaba :), sunt atatea alternative...
popeye
29-07-2008, 03:20 PM
trista am jucat cu tactica ta si e ff buna,dupa ce iti scoate banu te rog raspunde
trista
11-09-2008, 10:45 AM
pai dak iti merge bn joaca in continuare cu ea
masli
06-10-2008, 04:29 PM
eu joc de ceva timp ,4-3-1-2 (formatia din joc, RB CD CD LB, RM CM LM, CF, ST ST), 90% din jocuri inscriu 2+ goluri pe meci, dar si am emotii destule la poarta mea :)
fara Individual Orders
la Team Orders: Pos.Bias-Normal, Def.Line-Normal, Clos.Down-Own, Tackling-Normal(sau Robust, cum doriti), Pass.Style-Cautions, Forw.Runs-Sometimes, Passing-Short, Cross.Position-ByLine, Cross.Freq-Always, Counter Attack activat
Pentru a da roade tactica asta trebuie:
Atacantii (CF, ST) sa aiba "Acceleration", "Speed", "Dribbling" bun sau foarte bun (de la 70+ in Div.A si 80+ in rest).. daca aveti mijlocasi ofensivi cu aceste atribute si sunt tineri "convertitii" repede in atacanti
Mijlocasii extremele, sa aiba macar crossingul si stamina bun sau f. bun si viteza decenta .. iar CM eu unul prefer un DM convertit in CM (Busy sau HardMan).
Aparatorii centrali sa fie macar rapizi, iar cei laterali daca au valentze ofensive cu atat mai bine o sa ii vedeti adesea in fata marcand sau dand pase de gol.
Portrarul, in aceasta tactica trebuie unul cel putin bun (cu multe stelute, creste f. bine pentru ca are destul de aparat)
Cam atat, joc cu U.Craiova si merge destul de bine cu echipa aia amarata .. ma mir ca "Mititelu" ( :) ) m-a lasat sa ii dau salariul lui Thomas Wagner (CF) pe care am dar 170k si care surprinzator sau nu a devenit gollgeter cu 47 goluri in campionat.
io jok la lyon 4-4-2 si iau bataie
trifonul
07-10-2008, 03:22 PM
Chelsea si joc asa:
---------GK----------
LB----CD----CD----RB
------CM----CM------
-LW--------------RW-
--------ST-ST-------
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.